Trött.

Här ligger jag nu och tittar på Gossip Girl, helt slut! Tog precis ett bad och blev så himla trött efteråt. Har varit en lång dag framför datorn idag, det känns i ögonen.




Har sprungit fram och tillbaka ner till tvättstugan nu och det är fortfarande tvätt kvar där nere som jag måste ner och hämta snart. Orka! Willen följer alltid med som sällskap och hittar på allt möjligt bus nere i tvättstugan. Man måste gå i en lång korridor i källaren för att komma till tvättstugan och där tar han fart och flyger fram till tvättstugedörren. Det är lite läbbigt där nere tycker jag! Alltid haft nån slags obehaglig känsla för tvättstugor och källare. Sett alldeles för mycket skräckfilm. Tur att jag har Willen med mig.


Där står han, min räddare i nöden.

Era frågor och mina svar.



Varför började du blogga?

Jag har alltid älskat att vara kreativ och skriva. Gjorde böcker redan som liten. (Inte så bra böcker dock.) :) Visste knappt vad blogga var för ett år sedan. Men i Oktober förra året så bestämde jag mig tillslut för att starta en egen blogg efter att ha läst runt mycket på andras. Och jag tycker det är skitkul rent ut sagt! Skriver flera inlägg om dagen och jag bara älskar det.


Vad tycker du om alla dessa gratis sidor alla är medlemmar på idag? Jag menar gratiskläder, gratisskor osv.?
Jag tycker att dom är helt okej ifall dem funkar. Men jag tycker inte direkt att någon av dem fungerar för mig. Jag har inte tålamodet att sitta och försöka samla ihop två poäng åt gången för att gå in på någon tråkig hemsida. Freestreet är den som jag tycker bäst om i såfall.

Hur lång är du?
Jag är 174 cm.

Vill du ha barn i framtiden och i såfall hur många?
Ja! Två tycker jag är bra nog.

Vilken ringsignal har du just nu på mobilen?
Muse - Supermassive Black

Hur många bloggar följer du just nu?
Hmmm.... Kanske 30 stycken.

vad är du mest nöjd med, hos dig själv?
Hmmm... Mina ögon tror jag....

Vem är du? med 3 ord!
Barnslig, Kreativ och Snäll. (Ibland dumsnäll).

Har du sätt filmen Marley och jag? I sånna fall vad tycker du om den?
Nope men ska se den ikväll :) Återkommer!

Hur beskriver du din egen stil och vad sätter du helst på dig?
Min stil är väldigt olika, men jag skulle vilja kalla den vardaglig! Gillar det enkla före krimskrams. Gillar att hålla mig till modet men det måste vara bekvämt! Om man inte hittar ett par sjukt snygga skor som man endå tar på sig då :)

Hur trivs du med livet?
Just nu så trivs jag ganska så bra! Lite sur över att det tar sån tid att bli klar med skolan bara. Tråkigt att leva på csn! Speciellt när man älskar att köpa kläder och sånt! Man får dra in på det mesta när man pluggar. Älskar min sambo och min hund samt min familj och vänner så livet känns ganska så gött. Speciellt nu när våren är här oxå :)




18.30

Eftersom jag är en väldigt otålig person så har jag nu ändrat tiden på när frågestunden är över till klockan 18.00 Dvs NU! :) Håller på och tvättar och känner att jag behöver lite paus i arbetet här vid datorn. Det var väldigt kul att så många var med och om ett tag så kommer svaren på alla frågor ni ställt.



Frågestund.




Eftersom jag har fått en del nya härliga läsare här på bloggen så tänkte jag att det var dags för mig att även jag ha en frågestund. Tyckte det var lite nördigt förut men har insett att det faktiskt är en väldigt kul grej! Så fråga på vad ni vill så svarar jag på allt! Nästan allt :)

Kör hårt till kl: 18.00 Ikväll, då kommer svaren.



Tjingeling.



Här har jag snackat om sol hela dagen och skrytit om hur varmt vi har det här. Var precis ute och det blåser som aldrig förr!! Och det är disigt! Men våren närmar sig! Så härligt! Pratade precis med Maria som varit i portugal över helgen. Så härligt. Det är nåt som jag skulle vilja göra NUNUNU! Åka på en weekend någonstans! Det får nog vänta ett tag till eftersom jag är mitt uppe i massa saker här och inte är världens rikaste nu heller. Men det kommer :) Hoppas jag! :)



Det är inte så värst lätt att hitta knoppar i stan, men några fanns det :)


Det blåste lite som sagt!!!


Later.

090331.


God morgon på er! Hoppas ni sovit gott och drömt härliga drömmar. Själv är jag nog lite knäpp. Somnade klockan tre i natt och vaknade nu klockan sex när Kakas klocka ringde. Känner mig övertrött och hungrig? Men vet att när jag ätit något så kommer jag däcka totalt. Ska nog försöka sova ett par timmar till.

Hoppas ni får en underbar dag!

Lägg mer än gärna till mig på Bloglovin för att hålla koll på mina foton, inlägg och annat jox.

Kram!

Converse i överflöd.

Skulle lägga fram lite vårskor nu i hallen och göra fint. Insåg efter ett tag att vi har ganska så mycket vårskor! I den här familjen så gillar vi Converse! Detta är bara några av dem! Idioti!



God natt!

21.17


Så jäkla trött nu. Ätit mat och suttit här och kikat runt lite överallt närmsta timmen. Insåg för nån minut sen att Färjan 2 hade premiär idag! Jag tycker ju sånna där program är så pinsamt kul att titta på. Får kika på kanal5:s hemsida istället. Måste ju se. Nya Gossip Girl kommer ut idag oxå men det går nog inte att få hem förrän i natt. Så det får vänta.

Förövrigt så blev det snabbmacaroner och köttbullar idag och en liten tur med Willen nyligen. Har även plockat lite och flyttat lite saker i vårat sovrum. Blev mycket trevligare här inne nu. Willen har ju en förmåga att driva runt damm i sovrummet även om man damsög dagen innan. Förstår inte hur han gör! Men han gör det!

Har även upptäckt att nya Ramlösa Mango är en riktig hit! Mumma!
(Oj nu tappade jag tangentbordet bakom datorbordet...)
(Upp igen, är van att vara klantig.... ingen big deal...)

Nu ska jag äta yougurtglass :)



Don´t drop me on the floor.


Lätt lunch innan resten av dagens arbete.

Kanske världens godaste pasta.



På med lite hackade färska tomater. (kanske lite ost :)



Låt Willen slicka skålen! (Säg inget till Kaka :)


Tävling.




Vinn ett STORT påskägg från Bluebox HÄR.





Promenad dags.

Nu ska vi ut på en riktigt skön vårpromenad här hemma. När man tittar på Willen så ser det ut som att han aldrig får gå ut. Sen börjar man fundera på om kanske någon i hans släkt är katt?


Skitigt fönster oxå! Jajje! Dags för vårstädning!

Tog en sån fin bild på Kaka och Willen igår efter vår söndagspromenad.


Nä nu ska vi gå ut!

Later



06.40

Kuckeliikuuu klockan är snaaaart sjuuu....

Trött trött trött trött! Men vaknar som vanligt av Kakas alarmsignal och Willens kel. Willen tar sats från fotänden på sängen och hoppar som en antilop på mitt ansikte och borrar in sig. Varje morron. Om man inte orkar mysa så kan jag lova att han visar att han finns där. Vill han gosa, då ska man gosa annars är man nästan tvungen att gå upp. Men det är väl klart man vill gosa med Willen, han är ju som en liten bomullstuss hela han.

Idag har jag en del att göra men nu ska jag bara ta att äta en lugn frukost och kolla på gårdagens "Sanningens ögonblick". Förstår inte igentligen hur man kan vara så pengakåt att man ställer upp på de där. Och jag tror inte en sekund på att lögndetektorn är 100%:ig. Men men, det är ju kul underhållning.

God morgon!

Hemma från skogen.

Har precis fått i mig lite mat. Korvstroganoff och ris. När vi kom ut till agility platsen så hade de hundkurser där så vi var tvungna att hitta någon annanstans att vara. Släppa Willen där ute när det är 20 stycken andra hundar som tränar är inte världens bästa idé. Willen som är så himla vild skulle säkert göra allt för att leka med hundarna och förstöra hela träningen. Så vi åkte ut i skogen i stället och gick spåret.












Later



Vilket djur skulle du vilja vara?



I det här livet är jag en kvinna. I mitt nästa liv skulle jag vilja bli en björn. När man är björn måste man gå i ide. Man bara sover i sex månader. Jag skulle kunna leva med det. Innan man går i ide måste man äta kopiösa mängder mat. Jag skulle kunna leva med det också.

När man är en björnhona så föder man sina ungar (som är valnötsstora) i sömnen. När man vaknar är ungarna halvt uppvuxna, gulliga, kramgoa björnungar. Jag skulle absolut kunna leva med det.

När man är björnmamma vet alla att man menar allvar. Man klappar till vem som helst som stör ens ungar. När ungarna blir irriterande klappar man till dom med. Jag skulle definitivt kunna leva med det.

Om man är björn FÖRUTSÄTTER ens partner att man vaknar med en morrning. Han FÖRUTSÄTTER att man har håriga ben och ett överflöd av underhudsfett.
Japp.. jag blir björn!




Om du fick välja vilket djur du skulle vara i ditt nästa liv, vilket skulle det vara då?


Monki favoriter.



Här sitter jag nu och äter lite brunch. (Alldeles för sen frukost). Har lite planer på att åka ut till SKK´s (Svenska kennelklubbens) plan och springa lite med Willen. Det är en stor fotbollsplan med hinder och banor för agility med hund. Det finns även ett spår som man kan gå som inte är så långt och överallt får hunden vara lös. Och det behöver han ibland. Och vi med. Testa lite olika saker på banan och sen ta en härlig skogspromenad där vi tränar ledarskap. Han är ju en liten hund men med en stor hunds sinne så han behöver mycket träning. Vill inte ha en liten hund som bara gör som han själv vill och skäller på allt och alla. Därför jobbar vi varje dag med detta. Kanske tar med kameran och knäpper lite bilder. :)

Avocado smörgås och oboy! :) Mumma!



Later



Söndag.


Vaknade nyss och inser att min väckarklocka inte har ringt. Telefonen har dött! Inget batteri! Och mamma har säkert ringt hundra gånger för att vi skulle träna nu på morgonen tillsammans. Nu har hon säkert redan gått iväg, själv. Och jag sitter här med min potatisgratäng och chipspåse i magen. Nice! Jaja, får ta mig ut på en långis promenad med Willen lite senare i stället. Det är mulet ute och ingen höjdar söndag att vakna upp till! Men jag är glad för de! :) Hoppas ni får en underbar Söndag med massa "slappa med filt, kopp te och bra filmer".


Later

Godnatt bloggisar.


Glöm inte Freestreet.


Glöm inte att gå med på sidan Freestreet! Det är mycket lättare att samla poäng och få presentkort på t.ex. NELLY. Jätte enkelt. Som jag skrev i inlägget "Freestreet" förr så har jag aldrig varit så förtjust i de gratis sidorna där man skall samla poäng förrut. Men denna sida är mycket enklare än Gratisbio och Gratiskläder. Så jag tycker att det är värt att gå med HÄR! Som jag oxå berättade då, vissa får presentkort redan första dagen. Så enkelt är det. Det är värt att prova i allafall.






Godkväll.

Har precis tittat klart på Robinson. Det är faktiskt rätt så intressant nu det här året! Det verkar mycket hårdare än förr och mer spännande. Sen kan man ju undra vad dom har valt ut för glidar personer men. Dom verkar ju tro att dem skulle på semester eller nåt? Åt fläskfilé och potatisgratäng till och jag tog även ett glas rödvin. Supergottis! Ibland är det skönt med en hemmakväll över helgen. Kommer vara så jäkla mycket folk ute nu antagligen eftersom det är löningshelg och allt. Spar mig nog till nästa helg då jag antagligen ska hem till Sanna på inflyttningsfest. Nya grannen!



Later

Kaka och Willen.


Efter en tur på golfbanan.

Halli hallå! Nu har jag precis kommit hem från en snöig och blaskig golfbana. Kaka och hans bror och Johan slog lite medans jag och Willen hade spring tävling på parkeringen. Det var välldans vad blött det blev och Willen fick bada lite när han kom hem nu. Oavsett väder så är det så härligt att klä på sig och ut i naturen på helgen tycker jag. Man blir så pigg i huvudet. Var förbi och köpte en varsin chipspåse till ikväll på vägen hem :). Vi gillar ju inte samma sort. Kaka vill ha kryddigt och jag vill ha solroschips med sourcreme smak. Men nu blir det lite mellis innan kvällsmaten i kväll.






Later


Wille - 090328.


Goodmorning sunshines!.

Hej hej hallå denna kalla lördags"morgon".
Var super duper hemma hos Tina och Andreas igår kväll. Vi fick jätte smaskig mat som de hade lagat och drack jätte gott vin. Och hade heta diskussioner. Kvällens riktiga samtalsämne var "Tror du på spöken"?. Sedan ville Andreas visa oss hans box med "Little Brittain". Jag som inte brukar tycka annat än Mr Bean är roligt när det gäller engelsk humor. Men fy fan va vi skrattade! Det var ju hur kul som helst! Tror vi kikade på tre avsnitt eller nåt innan vi vandrade hem i snökaoset! Hallå våren, vart tog du vägen? Kaka berättade att nästa vecka så ska det bli 10 grader varmt ute. Hoppas hoppas han har rätt!



Later

Tjuvlyssnat.se

Jag följer Tjuvlyssnat.se slaviskt varje dag. Det är ju så kul med människors olika diskussioner. Det är en toppen blogg som är hur kul som helst att läsa! Ni bara måste kika in där! Man garvar lika mycket varje gång man läser människors olika konversationer. Vissa är så jäkla knäppa!



Liseberg, Göteborg

Två killar ~15 år står i kön till Topspin på Liseberg. Den ena killens mobil ringer, han svarar och pratar en kort stund.
Kille 1: Vem var det som ringde?
Kille 2: Det var min mor.
Kille 1: Aha, vad sa han?
Kille 2: Va? Vadå han?
Kille 1 (suckades): Men åh, vad sa honom?
Kille 2: Det var min mor!
Kille 1: Jaha, tyckte du sa bror.




Hahahhaha


Fredag.

Och idag var det fredag igen! Maria åker till Portugal över helgen! Lyyylllooo! Själv ska jag hem till Tina och Andreas ikväll och bli bjuden på mat. Härligt! Har ganska nyligen kommit hem efter en vända med Mamsen. Var och köpte blommor och ut på hälla en sväng för att hitta något till mamma att ha på sig. Hon ska nämligen iväg med sina tjejer efter helgen. Jag köpte nytt mineralpuder och en ny plånka. Har nämligen aldrig koll på mina kort. Har ju klubbkort överallt och har aldrig med mig dom så nu bestämde jag mig för att köpa en ny plånbok. Hittade en rätt söt på HM. Mitt FACE mineralpuder blev alldeles för dyrt denna månad så ska testa LOREAL´s och se om det är bra nog. Så köpte det oxå. Sedan fick jag en jätte mysig kofta av mamma. En svart "släng kofta med luva". Perfekt att ha med ett snyggt  skärp i midjan, eller bara till jeans med en snygg t-shirt under. Mamma berättade oxå att hon hade pratat med sin jobbarkompis som bor granne med en kille som äger teatern. Hon skulle höra med honom om inte han behövde lite assistans där innan föreställningarna med smink och kläder. Skulle vara ett perfekt extra jobb nu under sommaren och som jag kan kombinera med pluggandet. Tar lite kort hos Andreas och Tina ikväll som ni får se i morrn, så kika in då vettja! :)

Later







Så fint!.

Jag är säkert efter och alla har säkert redan sett det här klippet men det är ju så fint! Snodde det från Matildas blogg. "Grabbarna Gärdestad" ser så himla lyckliga ut och lejonet oxå! Ååååh vilken fin återförening!



Lång lista.


Denna lista har ju nästan alla gjort nu så jag ska väl inte vara sämre.


Lovar du att vara ärlig?
Alltid.
Du heter: Ninnie.
Smeknamn: Mer när jag var yngre, nu bara Ninnie tack.

Låt som när du är ledsen sörjer till?: Coldplay - Fix you
Beroende av: Cigaretter, familj och vänner.
Vem behöver du mest just nu: Min familj.
Vad tror folk om dig? Fin i kanten? Icke!
Stämmer det? Nope.
Vad får du oftast komplimanger för?  Min kreativitet, mina lååånga ben (som jag själv inte gillar)och mina ögon.
Vad säger du för att imponera på någon? Tycker inte man ska anstränga sig så mycket. Var dig själv!
Hur imponerar man på dig? Humor!
Brukar du skratta för dig själv? Väldigt ofta!
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? Ett MMS, bild på lilla Daniel när han badar med badskumsdjuren han fick av mig.
Var bor du? Lägenhet.
Trivs du där: Japps.
Äger du några converse: Japp, 2 par.
Sprit, cider, vin eller öl: Vin.
Brukar du bli för full: Händer väl.
Vad har du för mobil operatör: Telenor.
Är du allergisk i mot något: Hasselnötter, pollen, vissa stjärnfrukter och vissa pälsdjur.
Har du haft sex idag: Nein.
Nästa mål i ditt liv: Göra klart skolan och börja på något nytt som är urkul.
Hur svarar du i mobilen: Hallå!
Vem ringde du senast? Kaka.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Kommer inte ihåg??
Antal timmar sömn inatt: 9 timmar.
Sov du ensam: No no, Kaka och Willen.
Brukar du komma i tid: Alltid.
När mår du bra: När saker går som man planerat.
När blev du fotad senast: Igår.
Hur känner du dig nu: Hungrig.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart.
Vad tycker du om fötter: Tjejfötter - okej! Sportiga killföter - Iiiak!
Vad saknar du: Pengar.
Hade du en bra kväll igår: Jadå.
Favoritdryck på morgonen: Fruktsoppa.
Rakar du benen: Jajjemensan.
När brukar du oftast gå och lägga dig: 23.00...typ.
Är du blyg? Kan va!
Sysslar du med någon idrott: Nope inte just nu. Gammal dansare.
Vill du hellre ha mail än brev: Båda tack!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej.
Har du spytt offentligt: Har väl hänt.
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ligga såklart.
Är du nöjd med ditt liv: Till och från.
Är du bortskämd: sådär. På vissa plan är jag nog bortskämd.
Vad gör du i morgon: Inget speciellt, blir en ganska lugn helg.
Vad är det värsta du vet? Människor som inte är ödmjuka och naturliga.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Nada.
Vad behöver du just nu? Pengar.
Vilken kändis tycker du är en bra förebild? Ingen aning faktiskt.
Vad längtar du till? Sommaren.
Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut!
Vad använder du för shampoo? Wella.
Vad är det finaste du fått? Willen.
En speciell dag du minns: När vi hämtade Willen hos Annika förra våren.
Hur gammal är du: 24.
Tycker du om någon just nu: Ja klart ja gör!
Om fem månader: Har vi fått ordning i lägenheten och ekonomin är på plats.
Du samlar på: Omedvetet - Gamla mascaror.
Gröna eller röda äppeln: Röda - Ingrid marie.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Kaka, Maria eller mamma.
Gillar du golf: Nja. Vet inte riktigt. Måste testa först.
Vilken tid gick du upp idag: 09.00.
Har du sovit i din egna säng inatt: Jajje.
Vad ska du göra ikväll: Käka middag hos Andreas och Tina.
Är det okej att gråta: Självklart!
När grät du senast: I förrgår.
Laddar du ner musik och film från Internet: Japps.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Shoppa, Resa och Betala tillbaka mina föräldrar som ställt upp så.
Bär du glasögon eller linser: Nej.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej!
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Olika, men blir väl runt elva, tolv.
Har du piercing: Öronen, har tagit ut den ur naveln. (Kändes lite fjortis.)
Vill du gifta dig: Ja! Men inte i kyrkan som på traditionellt vis.
Vill du ha barn: Absolut!
Solar du ofta: Nej! På sommaren kanske, men inte solarium. Vill vara ung läääänge!
Är du bra på att laga mat: Det tycker jag nog, det är i allafall väldigt kul!
Gillar du att dansa: Lovely!
Är du bra på att sjunga: På krogen!
Är du flygrädd: Lite.
Hur vig är du: Lagom just nu, inte lika vig som förr heller.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten!
Vilken är din favoritglass: Magnum dark.
Tror du på ett liv efter döden: Kanske?.
Tycker du om sushi: Aldrig provat! Men gillar ju fisk så?...
Vad äter du helst när du ser på film: Chirre och dirre.
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja! Sen 30 år tillbaka.
Har du tandläkarskräck: Ja.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Båda, beror på vad som skall göras.
Vilken ögonfärg har du: Grön/Blå.
Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja! Det är hemskt.
Biter du på naglarna: NÄÄ Vet ni vad naglar är? Kroppens skitpartiklar.
Röker du: Tyvär ja! Dags att sluta snart känner jag.
Hur ofta tränar/motionerar du: Ett par gånger i veckan nu.
Senaste låt du hörde: Foo Fighters - Everlong.
Vad gör du på helgerna: Träffar mina vänner eller myser med Willen och Kaka.



*pust

Den var lång den!

Later

Kenny Begins.

Kenny Begins är en svensk långfilm från 2009. Filmen är en prequel till TV-serien Kenny Starfighter från 1997 och är en av Sveriges största filmsatsningar någonsin med en budget på 34 miljoner kronor!




 

 

Hiss eller diss?

Vad tror ni?


Diagnos okänd.

Har ni sett det? Det är ju så himla bra! Tänk människor som har gått och försökt få en diagnos hur länge som helst och hela deras liv har vänts upp och ner. Tittade precis på gårdagens avsnitt och det var bäst hittills.

"Risto 49 år blir oförklarligt medvetslös flera gånger om dagen, det händer tom framför kameran vid första besöket."


Gå in på Tv3 Play och se Diagnos okänd gratis.






Hemma från Ikea.

Jaha då har man kommit hem och inga gardiner fick jag med mig. Ville ha vita som är 100 cm men de fanns bara 120 cm såklart. De andra kommer in i morrn. Men fick med mig förvaringslådor och två kaktusar hem. Tjohoo. :)
Hade helt glömt bort att jag skulle vara hemma hos Ann nu oxå. Vi skulle planera inför sommaren. Men får höra med dom vad de föreslår sen och om det är något jag kan åka med på. Det här med att plugga och inte riktigt ha råd med resor är ingen höjdare. Men man vet ju aldrig hur det kommer se ut i sommar. Man kanske vinner några miljoner på lotto? Eller nåt! :) Nu ska jag nog ta ett bad.

Later.

Jävla internet.

Hej mina trogna och otrogna läsare! Idag har jag inte haft något internet på hela dagen. Frustrerande kan jag lova! Men nu så! Nu ska jag sätta igång här och även med plugget som oxå fått vänta pga internetbristen. Idag har jag varit ute i princip hela dagen. Jag och Willen tog en lång promenad i dag på dagen till mammas jobb, sen åkte vi hem. Var inne och städade en stund, sen gick vi ut igen och kastade pinne. Men man blir så jäkla irriterad på de där lösa biff-hundarna som är överallt! Pratade med Sanna om det idag! Det är inte så kul att springa runt med kopplet om en liten hund och se att det står två lösa pitbulls och tittar på som om man vore deras middag. Jätte fina kan dom vara visst! Men håll dem kopplade, speciellt när vi bor i stan!?Mitt emelland dem på gräsmattan så står det en ung tjej som jag sett flera gånger och ropar "-Kom igen nu då grabbar" i en avslappnad och inte alls redo att hugga in om hundarna skulle springa emot oss- position.  




Vad tycker ni om lösa hundar i stan? Tycker ni att det är okej?

Nu ska jag iväg till Ikea och köpa gardiner.

Later


Bird York.

Bjuder på en låt medans jag håller på och fipplar med bloggdesignen.

Detta är Bird York - In the deep



Renovering pågår.

Här håller jag på att göra om igen! Var ju inte alls så snyggt med den där mörka headern och den ljusa sidan. Så håller på å gör om lite. Just nu syns bara halva headern och det blev lite fel. Så om du tittar in i morgon så kommer det nog vara i sin ordning igen. Nu ska jag äta tacos!

Puss så länge.

Freestreet.


Nu har det kommit en ny "gratiskläder sida". Jag som inte var så förtjust i varken Gratiskläder eller Gratisbio tycker att den här sidan verkar rätt okej. Det är lättare att samla poäng och vissa får ihop ett presentkort redan första dagen. Registrera er gratis HÄR. Det är ju värt att vara med i allafall. Freestreet heter sidan och den är inte alls lika komplicerad som de andra. Lycka till!





Wille är Kille.





Man märker så tydligt när man är ute och går att Wille är kille. Så fort han får en godis när han gjort någonting bra så stannar han upp och tuggar klart innan han kan gå vidare. Det var ju det här mer två saker samtidigt?






SKIT CSN.

Har inte fått mina pengar idag!!! Jag blir så jävla trött på csn och deras krångel!! Alltid är det något krångel från deras sida och man blir ju så himla trött! Det är inte okej! Man har faktiskt räkningar och en hyra att betala. Men det fattar ju inte dom. Eller fattar det gör dom nog men dom SKITER i det! GRRrrrrrrrr.


Rostade jordnötter och Gossip girl.

Ja jag säger då det! Här tyckte man att man varit ganska så nyttig idag. Detta var allså min lunch idag. ( Ja jag tog kort på maten!, har man en kamera så måste man ju använda den! Hädanefter så kommer ni se det mesta i bilder, det kan jag lova!)




Och nu kom Kaka hem med den här skönheten.



Då var det kört! Det är ju så gott! Och inte såååå onyttigt faktiskt! Så nu blir det torrostade jordnötter och nya avsnittet av Gossip Girl. Tjopp!

Först ska jag ut och gå med Willen.

Later

Eyes.

Testing testing...



Det kommer nog bli en hel del bilder här på bloggen framöver, men det gillar väl ni? :)


Vi blåser bort här.

Var ute nyligen och gick. Vi höll på att blåsa bort! Det är så fruktansvärt kallt i luften och det är storm! Lilla Willen höll på att bokstavligt blåsa bort och jag med. Jag hör ju inte till de starka och stadigaste i den här stan. Sitter och försöker få ordning på skolan just nu. Har en hel del att göra och har inte tid för så mycket annat just nu eftersom detta är slutspurten innan slutprov.


Kristin! Jag kan inte svara eller ringa dig från min telefon. Men jag ska inte med på kryssningen. Det är nå knas med telefonen! Kan kanske höra av mig från Kakas telefon ikväll.


Förövrigt så är jag kär i min nya kamera och försöker lära mig alla knappar och olika instruktionsböcker som man fick med. Den är grym enligt mig och det är hur kul som helst!




Wilgot.


Vad skulle jag göra utan dig....




Kvällsbestyr.

Håller fortfarande på å tvättar. Slängde med en massa kläder oxå. Inte bara converse :) Sen har vi precis ätit här hemma. Det blev nåt ihopkok med torsk och ris.






Är väldigt sugen på att se gårdagens avsnitt av Kalla Fakta. Det har pratats en del om det.



För ett år sedan mördades Emma Jangestigs barn hemma i villan i Arboga. Kalla fakta har tagit del av polisens videointervjuer som gjordes med Emma när hon hölls isolerad från omvärlden - och inte visste vad som hade hänt.

Se det HÄR.



Later

You found me.

The Fray - You found me.


Ane Brun is the shit.



Ane Brun, född Ane Brunvoll den 10 mars 1976.




Ane Brun är låtskrivare, gitarrist och sångerska från Norge. Men sedan 2000 har hon bott och arbetat i Stockholm, Sverige. Debutalbumet "Spending time with morgan" var den första skivan som släpptes genom det lilla bolaget, och den fick fantastiska recensioner då den släpptes över hela Europa, 2003. Anes andra album "A Temporary dive" släpptes i Europa, Australien, USA og Japan. Den fick jättefina recensioner över hela världen, och den gav henne en norsk Grammis för bästa kvinnliga artist 2005. Dom sista åren har Ane Brun turnerat över hela världen. Efter en längre turné med strykekvintetten DMF släppte hon vintern 2007 sin första live-skiva "live in Scandinavia". Skivan är en samling låtar från hennes första tre album, men denna gången med strykearrangemang. Ane's femte skiva, och tredje studioalbum "Changing of the Seasons" skal släppas i 2008. Albumet är producerat av Valgeir Sigurdsson (Björk, Sigur Ros, Múm, Bonnie Prince Billy, Coco Rosie, Maps, mfl.)



The Puzzle.



Big in Japan.

090323

Goddag!
Nu har snön redan hunnit försvunnit. Skönt de! Det är ju inte direkt så att man vill ha vintern tillbaka nu när det äntligen blev vår i luften. Egentligen så ska man ju flytta utomlands. Slippa vintern helt och hållet! Avskyr vintern. Kan inte ens åka skidor! Fast det ska jag lära mig. Nångång! Ser ju ganska härligt ut. Sitter här och har ätit lunch precis, försöker få lite skola gjord. Börjar verkligen tröttna på att sitta hemma och plugga. Vill ut och träffa människor! Ska ner i morrn och skriva in mig på lite fler kurser och sen ska jag väl plugga klart detta i sommar så jag kan sätta igång i höst med det jag vill. Inte för att jag riktigt vet vad det är just nu, men ungefär. Man kan ju inte veta allt? Ska snart ner i tvättstugan oxå och tvätta upp lite converse skor. Brukar köra dom i maskinen. Kaka har ungefär 40 par i olika färger. Men jag tycker inte det är så snyggt med skitiga converse. Speciellt inte de ljusa. Tycker iförsig inte att de ska lysa som reflexer när man är ute och går heller. Men lite rena kan dom åtminstone vara. Visstda?



Later



Ane Brun.



Godnatt.

Söndag.

Dålig uppdatering denna helg har det varit! Det kanske beror på att detta har varit en av de värsta helgerna i mitt liv. Mer tänker jag inte säga. Det gäller helt enkelt att blicka framåt och se det positiva i saker just nu. Föresten, vad hände med vädret? Trodde att våren var påväg men nu snöar det jätte mycket ute! Jag har precis tagit ett långt bad och nu är jag helt slut efter den här hemska helgen. Kaka kom hem med donken för en stund sen. Så har precis ätit oxå.




Inga fler suddiga bilder blir det längre! Kameran kom i fredags! Så jävla skönt! Nu kan jag äntligen fota som jag vill! Hoppas ni har haft en underbar helg! Ska ta och titta lite på tv nu så är jag tillbaka i morgon.

Kram!

090320

Godmorgon på er!
Idag är det sol igen som vanligt här i Vässan. Härligt vårväder har det varit hela veckan! Man blir ju så pigg och kry om man säger så! :)

Nu ska jag ta och äta lite frukost innan jag startar dagen.

Ha en underbar Fredag!

Kram till er.


Mio på svt.

I början på veckan så rekomenderade jag en dokumentärfilm som heter Mio.

HÄR kan ni läsa mer.

Har precis upptäckt att den finns att se gratis på svt:s hemsida. HÄR! (direktlänk till dokumentären.)

Natti


Redberries.

Åååh va gott det är! Kaka kom hem och hade köpt med sig "Redberries" smak till sodastreamen. Hur gott som helst!!



Han är snäll min Kaka! Garderobsrensningen gick ganska bra! Ser ut som ett bombnedslag här nu bara för jag orkade inte riktigt göra klart! Vi har en ganska stark kärlek till kläder jag och Kaka. Och har därför alldeles för mycket kläder. Väldigt mycket som vi aldrig använder men som man inte vill ge bort endå. Jag har svårt för de! Att slänga saker! Men i morrn blir det stortvättning och sen ska jag rensa klart förstås.

Hittade bilder på Wilgot som togs dagar innan vi hämtade honom förra året.
Han var såååå liten.



Nu ska jag ta och hoppa i säng.

Natti natti!


Idealet.

Alltså det här med idealet? Jag blir så jäkla trött på att alla tjejer jämt ska vara så jäkla perfekta! Jag är precis likadan! Men ibland så känner jag bara att jag tröttnar på det! Det ska vara löshår hit och dit, man ska vara brun, fast kropp, helst lång och smal, perfekt hy och snyggaste nyaste kläderna. Kommer ihåg när man gick i nian och ingen igentligen brydde sig så mycket om mode. Mer att man var cool som person lixåm. Men när min syster som är tre år yngre gick i nian så var alla helt perfekta jämt. Nyaste jeansen för runt 1200-4000 kr och alltid det senaste. Och det värsta är att det blir fan bara värre och värre. Och det enda folk gör är att hetsa detta ännu mer för att de kan tjäna pengar på de! Som sagt, jag är oxå sån som bryr mig väldigt mycket om hur jag ser ut. Tycker det är otroligt kul med kläder,smink,hudvård och allt som har med det att göra. Man är väl inte mer än människa och tjej! Men känner bara att när det går dokumentärer på tv om 11 åringar som står och pratar om att stringen syns igenom på deras vita byxor och liknande, då har det fan gått för långt! Det kan nog inte bli värre egentligen. Men endå så känns det så! ALLT handlar om utseende och att allt ska vara så rätt som möjligt. Man ska umgås med rätt personer, man ska ha rätt kläder, man ska ha rätt grejer, man ska ha rätt inredning hemma, man ska ha rätt rätt rätt rätt.....blablablabla. Anledningen till att jag kom in på det här ämnet som man skulle kunna sitta och skriva om i flera dagar är att jag följer en blogg där en ung tjej bara pratar om att banta, svälta sig och att hon inte kan gå ut om hon känner sig för tjock den dagen. Med mera! Jag tycker att det är förskräckligt! Och jag följer henne för att se vad som händer bland annat. Det är jätte många unga tjejer som skriver kommentarer till henne om att de äntligen hittat någon som de känner igen sig hos. Som överskrift på sin blogg har hon tex "Stay strong, starve on" , Skrämmande.

Gå in här:
Being thin is everyting

Later


Garderobrensning.

Har precis käkat lunch och varit ute och gått. Idag blir det Garderobrensning med stort G. Ska rensa bort allt som vi inte använder. Både min och Kakas garderob ska vara i minst sagt ordning när jag är klar. Det hade ju varit roligt att kunna fylla den med lite nytt oxå men det får vänta ett tag till. Skulle ha tränat idag men spar det till helgen och kör lite pilates ikväll. Har ont i halsen fortfarande och vill inte bli jätte sjuk bara för att jag ska träna idag. Nu ska jag sätta igång. Willen ligger på sängen och tittar på. Nu kommer det flyga kläder hej vilt!


En sån här garderob skulle man ha!



Later




 


090319.

Godmorgon på er alla glada!
Här är man uppe med tuppen igen. Men inatt har jag faktiskt fått sova hela natten. Tills Kakas klocka ringde. Men somnade som vanligt alldeles för sent i natt. Har massor att göra idag känns de som. Eller jag vet att jag har det! Ska väl äta en lugn och sansad frukost nu och sen sätta igång. Gud så skönt det är nu när Kaka börjat nya jobbet för jag slipper gå ut med Willen sådär tidigt! Det var mitt uppdrag, att ta ut honom på morgonen. Nu slipper jag det! Han kommer in nykissad redan klockan halv sju och vi kan bara ligga och mysa en stund innan vi börjar dagen. Dags för frubba!

Ha en kanon dag tjejer och killar!

Later

Följ mig och mina tokigheter med Bloglovin, ett enkelt sätt att hålla reda på sina bloggar.



21.40

Nu har jag badat, tonat håret, ätit kvällsmat, varit ute med Willen och lagt ansiktsmask. Stackars Kaka, han kom hem med en film som han hade hyrt och tyckte redan efter fem minuter att den var; citat:  "grym". Själv höll jag på att somna så var tvungen att ta fram valpblicken och fråga om det var okej om jag avböjde :)

Jag längtar så tills min kamera kommer! Nu är det bara en vecka kvar förhoppningsvis. Ska bli så härligt nu speciellt på våren. (det låter som att jag tycker allt är så perfekt att ha/göra på våren och det är nog sant! Våren gör mig lycklig.) Nu när ljuset kommer fram och man är mer ute. Ska ta så fina bilder så!

Jag känner att jag har lite bloggtorka här faktiskt. Blev så trött av filmen. Tror jag ska ta Willens sista runda redan nu så ska jag krypa ner i sängen sen och titta på nån bra film!

Godnatt allihoppa och sussa så sött!


Sant eller falskt?.

Ett Digestive kex motsvarar ett helt badkar med grönsallad, om man ser till kalorierna?


Roliga kändiscitat.




Britney
 "Jag har aldrig velat åka till Japan, av den enkla anledningen att jag inte gillar att äta fisk. Och jag vet att det är väldigt populärt att göra det där borta i Afrika"



Mariah Carey
"När jag kollar på tv och ser alla dessa stackars svältande barn världen över, kan jag inte låta bli att gråta. Jag menar, jag skulle älska att vara så där smal, men inte med alla flugor och så mycket död och grejer"



Jennifer Lopez
"Jag skulle vilja bli USA:s första kvinnliga president. Det skulle vara coolt. Det första jag skulle göra är att inreda Vita huset. Det ser inte så mysigt ut"



Johnny Depp
"Jag skulle äta upp den som skadar min familj. Jag skulle säkert få sitta i fängelse i 5000 år, men jag skulle äta upp den personen"



Vårpromenad.


Nu har vi precis kommit in och ätit lite lunch efter våran vårpromme. Wilgot fick en äggvita över sin mat idag. Man måste ju lyxa till det lite ibland, för pälsens skull. Och smakens såklart, kan inte vara kul att äta samma saker jämt och ständigt. Fast i smyg så skämmer jag bort honom lite med annat. ssssh!

Vi träffade en kille ute som Wilgot fick en köttbulle av oxå. Från hans jobbmacka. Snällt! Tack så mycket sa vi såklart!
Sen träffade vi en tant som sa att Willen var nog det finaste hon sett. Det var roligt att höra.

Såklart så somnade jag om idag och sov alldeles för länge. Fick så dåligt samvete när jag vaknade, men jag var ju helt slut. Varit uppe halva natten. Ikväll är det jag som går och lägger mig tidigt och går upp tidigt i morgonbitti. Tror jag ska boka en tvätt tid, då måste jag ju upp! Sen behövs det ju tvättas oxå. Speciellt den där tröjan du har på dig idag Kaka!






Later



Morgonkvisten.


Morgonkvisten (fattar ni?)

Idag är jag verkligen uppe med tuppen. Men tänker strax försöka somna om. Har nämligen varit uppe igen sen klockan fyra. Börjar bli lite tröttsamt att vakna så tidigt fast man är dödstrött och inte kunnat somna sen ett. Förstår inte varför? Är som ett lik på dagarna istället. Måste ta tag i detta. Willen och jag var ute och gick för en stund sen. Han är ju så fin nu. Badade, Klippte och klippte klorna igår kväll. Värsta spa kvällen. Det är en massa sol och blå himmel ute idag, undrar om det håller i sig till lite senare oxå. Skulle verkligen vilja ta en lång promenad idag när jag känner mig lite piggare. Och det finns ju inget skönare än att ta en långpromenad i vårsolen. Och med ett sånt trevligt sällskap som Willen oxå. Hoppas ni får en härlig morgon!

Later

With every heartbeat.

Robyn - With every heartbeat (acoustic)


Tvätten tar tre timmar!.

Här ska man vara lite duktig och ta både förtvätt och eftertvätt i det långa programmet, för att sängkläderna ska bli så rena som möjligt. Men den har hållt på i två timmar nu och den har långt ifrån stannat. Skumt som tusan. Får väl springa ner i tvättstugan lite senare och kika om det är dags att hänga upp det snart. Kan en tvättmaskin haka upp sig?

Har precis ätit kvällsmat, maccisar och köttfärssås blev det. Mumma! Mätt som en plätt! Tänkte sätta mig och äta lite yogurtglass och titta på finalavsnittet av the City nu.

Later

Melodifestivallåtar och städ.

Det är en speciell känsla ute idag. Med fönstret öppet, fågelkvitter och melodifestivallåtar när man städar. Det gör vilken jävel som helst frisk. Just för tillfället så har jag totalt glömt bort att jag är sjuk. Även om jag var tvungen att sätta mig ner en stund efter att ha torkat alla golv. Har hittat månadens Chic under en massa kuvert i hallen. :) Den hade jag inte sett. Perfekt till mitt kvällsbad sen! :) Har lyckats med att ha en blomma som överlevt över två veckor nu oxå! :) Den är grön! Tjohoo. Willen hjälper oxå till med städningen. På sitt sätt! Jag lägger i smutstvätt i Ikea kassen och han plockar ur. Har insett idag att det kanske är dags att klippa honom. Han är hur långhårig som helst. Vi hade ju tänkt lämna in honom när sommaren närmar sig så han får en ordentlig klippning. Tills dess kör jag på med min hundsax och det har funkat otroligt bra! :) Tillbaka till städningen.



Vårsol.

Åååh va härligt det är ute. Våren är påväg nu! I can feel it! Var ute och gick en snabbis med Willen, men det var ju bara att vända efter halva vägen och gå hem. Känner mig så jäkla risig. Ont i bröstet och i halsen fortfarande. Värre idag igen! Trodde att det var påväg bort igår kväll. Fick ju lite dåligt samvete eftersom Willen inte fick sin långa promenad idag och bjöd honom på en liten bit omelett av min lunch. Men det skulle jag aldrig ha gjort. Han sitter i köket och ylar!  Nu är det dags för städning. Orkar inte ligga hela dagen idag, icke! Sen blir det plugg.

Later

Hemmagjorda ansiktsmasker inför våren.





Lugnande:


1 msk honung
1 msk naturell yogurt

Blanda ihop ingredienserna i en skål och applicera sedan på ansiktet. Låt verka i ca 20 minuter. Funkar superbra på irriterad eller bränd hy.



Återfuktande:

1 Avocado

Mosa en mogen avocado och applicera den sedan på ansiktet. Avocadon innehåller gott om fleromättat fett som är bra för torr hy. Utmärkt också för torra armbågar.





Mot acne och finnar:


1 klyfta citron
2 msk vinäger
1 dl vatten

Blanda ihop ingredienderna och badda sedan noga huden med detta. Fokusera på de delar där du ofta får finnar eller kvisslor.  Den här ansiktsmasken innehåller rikt med c-vitamin vilket gör att du  både ser piggare och fräshare ut. Dessutom arbetar den in i porerna och avlägsnar överflöd av fett som ofta leder till acne. Tvätta sedan av ansiktet med ljummet vatten.



Godmorgon Tisdag.

Har fortfarande snor ont i halsen. Men det är bättre idag! Skönt! Hoppas det bara är någon såndär tvådagars bacill. Kaka har precis åkt till jobbet och jag funderar över hur jag ska lägga upp dagen idag. Har en hel del att göra! Men först blir det Te och avocadosmörgås. Hoppas ni får en underbar dag!

Kram!

Godnatt.





Jag och min lille Wille. (Den svarta bollen.)

Godnatt.


Gossip girl.


Mio.

Här kommer det ett filmtips för den som är intresserad av dokumentärfilm. Det här är en film från 2008 om en kille som kommit hit till Sverige från Thailand för att få ett bättre liv. Men det blir inte riktigt som han eller föräldrarna i Thailand tänkt sig. Han umgås med de värsta, tar droger och har ingen ordning på sitt liv alls. Hans fritidsledare blir facinerad av Mio och filmar honom några gånger. Det hela slutar med en dokumentärfilm där man får följa Mio i tre år. Hur han vill förändra sitt liv och hälsa på sina föräldrar i Thailand.

Rekomenderar den starkt!




Vill du synas lite extra?


Gay eller ej?

Jag förstår ingenting? Han gick ju ut med att han var homosexuell efter premiären av Twilight. Men efter det så har han setts med alla möjliga tjejer och det ryktas om den ena supermodellen efter den andra.

När GQ frågar honom om det så säger han:

- Jag träffar inte folk. Jag har inte ens folks telefonnummer. Jag vill nästan inte ha en flickvän i den här miljön.

Så nu är han inte det alltså? Var det en pr-grej eller?





Trött och hängig.

Har ont i halsen och i bröstet. Ska försöka få lite nytta gjort här idag i allafall. Även om jag känner mig sjuk. Undra hur det går för Kaka på nya jobbet? Det skulle jag vilja veta. Tror jag ska laga lite lunch nu. Willen tycker inte att jag är nå rolig idag. Han bara tittar på mig emellanåt och suckar.

Kom på idag att det var fredagen den 13:e i fredags. Tur att jag inte kom på det då!

Later

Vad har hänt med lagen?

Jag mår illa när jag ser detta! Endå kan jag inte slita mig från det här klippet! Att människor som gör sånt här mot sina barn förtjänar ingenting annat än att någon bankar skiten ur dem. Livstid eller tom dödstraff är okej känns det som när jag ser detta. Jag blir så arg! Och det värsta av allt är att det är så vanligt. Och att de som gör det knappt får något straff alls.

Klippet är taget från LILY.





16:e.

Godmorgon!

Har knappt sovit något i natt. Sov i försig väldigt mycket igår på dagen. Var ju helt slut efter vår melodifestivalkväll. Vaknade klockan tre i natt och sen dess har det varit omöjligt att somna om. Kaka åkte precis iväg till sitt nya jobb. Jag är lika taggad som honom, om inte mer. Hoppas ni har sovit gott?!

Later


Söndag.

Här sitter jag nu, med ett köttsår på knät! (Förlåt Maria det var dina strumpbyxor). Jag och Tilda vinglade väl hem runt två snåret. Och det var välldans vingligt! Till och med så vingligt så att hon puttade till mig lite så jag vurpade över ett cykelställ. Måste ha sett hur kul ut som helst! Mindre kul idag!  Sen gick vi där och sjöng hela vägen hem tills vi delade på oss. Kom hem till Kaka och visade upp knät och tänkte att han kanske skulle tycka lite synd om mig eftersom det blödde. Men det tyckte han inte! Då blev jag sur och gick och la mig. Det var knappt nå folk ute igår. Och det var nån stjärna som gick och bjöd hela baren på olika shots. Vi i vårat crew fick väl ungefär tio shots framför oss i omgångar räknade vi ihop. Alla möjliga färger! Och det var nog därför det blev lite vingligt sen. Vi drack inte så mycket hos Maria. Där kollade vi på melodifestivalen och hejjade på Mario och Dawid som dansade bakom EMD. Jag hejjade även på Alcazar men den låten som vann var helt okej! Hade varit värre om det var någon annan. Jag måste nog vila nu!




Laaaaater.

Hurtig.

Hallådär!
I morse var jag uppe klockan nio och gick till gymmet. En lördag! Guu så hurtig jag känner mig. Har precis ätit lite lunch och tittat lite på tv. Passade på att sola när jag var där oxå. Men klarade bara 20 min. Orka ligga där i 30 minuter och svettas! Inte jag!

Ikväll är det girls night out! Det blir schlagerkväll hos Maria och sedan drar vi nog iväg någonstans. Undrar vem som kammar hem det här nu? Jag hoppas på Alcazar! Tycker nog att dem skulle göra sig bäst utomlands mot de andra länderna. Och dem skulle nog kunna vinna!

Nu ska jag ta en dusch och kolla vad jag ska ha på mig kväll, det mesta ligger ju i tvätten :(

Later

Har ni tänk på...

..... Att man låter tandlös när man äter popcorn!?



Hemma igen.

*pust!
Den där jackan andas INTE! Blev så jäkla varm när jag gick hem så att jag nästan fick panik och ville gå hem i t-shirt. Det känns precis som jag sa till Lina ida. - Jag har en sån där jävla latex jacka idag. Nu ska jag strax börja göra iordning lite avocado sallad och sedan ska jag och Kaka ha myskväll framför film och popcorn. Wilgot däckade precis när vi kom innanför dörren. Helt slut efter dagens lek och promenader. Nu! Lite bilder från idag. (Fortfarande suddiga mobilbilder).

Världens finaste Wille.....



.... Och världens finaste Lilly!

Puss puss

Hos Maria.

Hallådär!
Här är det tjejsnack på högsta nivå!! Vi sitter och fikar hos Maria. Matilda och lilla Lilly är här oxå. Filmade precis Lilly där hon la av värsta garvet!! Så himla roligt!! Hon låg på mage och skrattade jätte högt! Willen är oxå här!

Har varit och storhandlat med mamma och varit en sväng på stan.

Usch, idé torka!

Nu måste jag fortsätta prata vidare, drygt att lyssna och skriva samtidigt!

Later

She´s like the wind.



Med denna säger jag God Natt!

She´s like the wind - Patrick Swayze


Kämpa på Patrick!.

Nu har jag kommit hem och hunnit få i mig lite mat efter träningen. Vi hämtade Spicy hot, mumma! När vi sitter där och väntar på maten så tar mamma fram tidningen. En stor bild på Patrick Swayze utan hår. Herregud! Vart har jag varit? Hade ingen aning om att han hade cancer? Blev så himla ledsen. Han som är så otroligt fin och bra skådis. Kommer ihåg när jag såg Dirty Dancing första gången! Jag var kär! Sen såg jag den nog sisådär 587965 ggr till. Och jag var fortfarande kär! Det är alltid de bästa som drabbas. Han är endå bara 56 år! Och bukspottskörtelcancer är det nog svårt att övervinna har jag hört! Fan oxå!

 


Hoppas han klarar sig!!!! Även om det är väldigt liten risk att han gör det!

FAN FAN FAN FAN FAN FAN.



Åh jag blir så jävla less! Går och väntar på min kamera varje dag. Nu ringde Kakas mamma och talade om att den inte ens är gjord hos Sony än!! Och att det har varit så många beställningar så den kommer inte förrän om två veckor! TVÅ VECKOR!! FJORTON DAGAR! Fan! Jag måste alltså vänta så länge till!! Det har ju redan gått en vecka!!


Nu åker jag och tränar!

Later



Följ mig med Bloglovin.

Följ mig med Bloglovin.


Chicy startar eget märke.

Nu har Chicy.se startat ett eget märke som heter "chicy me".
Plaggen finns i begränsat antal och gör varje plagg unikt.
Kika in
HÄR vettja.



Kom och ta mig långt härifrån.





Vad tycker ni?

Vad tycker ni om den nya bloggdesignen?

Var den förra bättre?

Känns denna för rörig?

Let me know!

Släng in en kommentar här nere.



Torsdag.

Hallådär alla solstrålar.

Nu har jag varit ute på en långis med Willen och ringt en massa viktiga samtal. Idag är jag på mycket bättre humör än igår och det känns ju kanon. Det är fortfarande snorkallt ute! Snälla våren kom nu! Willen skulle som vanligt hålla på och dryga sig under mina viktiga samtal. Skälla lite, bita lite i foten, hoppa lite och kasta omkring med min knästrumpa. Lätt att koncentrera sig på samtalet! Nej! Allt för uppmärksamhet. Dem säger ju att de flesta hundägare lämnar bort sina hundar när dom är i samma ålder som Willen är i nu. De blir helt enkelt för mycket! De är ju tonåringar!! Låt dem hålla på! Det går ju över i allafall! Det är ju skönt de! Jag skulle aldrig lämna bort min lille Wille. Nu ska jag äta lite lunch. Hoppas ni får en underbar Torsdag.

Later

Ny header på prov.

Som ni ser så har jag klickat lite till och fixat en ny header. Den blev inte riktigt som jag vill ha den så lugn bara lugn, det blir mer ändring i morgon.

Natti natti

Chris Brown och Rihanna gör duett.

Jahapp, och nu efter misshandeln så ska paret göra en romantisk duett tillsammans om det som hände den 8:e februari i år. Hur tänker dem igentligen? Jag blir så jävla upprörd! Varför går hon tillbaka? Har han det i sig så har han! Han kommer slå henne igen! Och nästa gång kanske hon inte klarar sig? Ska det bli en andra duett då eller? Det var någon som skrev i sin blogg för ett tag sen att deras förhållande börjar likna Whitney Houston och Bobby Browns förhållande. Det är fan sant! Det här kommer bli nästa skandalpar och det kommer som sagt inte vara sista gången vi får se Rihanna blåslagen på internet och tv. Tro mig! Om hon nu tror att folk ska tycka att det var ett "gulligt litet bråk" dem hade där i bilen när Chris skulle döda henne när folk hör den romantiska duetten så tror hon nog fel. Förrutom alla naiva Chris Brown fans som fortfarande säger att han inte har gjort det? Jamena hur dum får man bli? Det finns ju för fan bevis! Han har ju tom erkänt! Och lämnat in sig själv till polisen! Jaja, lycka till med er sång, jag kommer antagligen lyssna sönder den precis som alla andra eftersom båda gör så grymt bra musik. *suck



HÖÖK.

Har kollat på några avsnitt av HÖÖK andra säsongen. Det är faktiskt rätt så bra! Typ som Beck fast inget knäcker ju Beck. Men endå! Spännande svensk thriller serie för den som är intresserad! Älskar sånna svenska thriller serier. Tråkigt bara när man sett alla avsnitt av Beck och Wallander 20 ggr om. Det kommer ju nya så sällan. Irene Huss kan jag oxå rekomendera.




Willen och jag




Leker med Photoshop.

Snacka om att jag är amatör när det gäller att klicka omkring i photoshop. Men det är ju svinkul endå! Håller precis på å lär mig lite saker. Så här långt har jag kommit just nu, inte så mycket att hänga i julgranen men endå.

Bild på mig 2007 mot ljus bakgrund.


Före.



Efter.


Väntan är oändlig.

När kommer kameran? Jo jag undrade, när kommer kameran?

Längtar så fruktansvärt. Första bilden jag tar med detta monster till kamera ska jag sätta in här. Promise!

Förövrigt så sov jag till halv elva, latmask! Somnade dock klockan tre. Och det stinker fortfarande bajs i trappen!
Hoppas dom kommer och gör rent idag! Jag vägrar ta i det där! Ska ringa till hyresvärldarna idag och ordna upp det här! Ingen här i huset vill väl ha en uteliggare som ligger och sover i trappen när man kommer hem.

Hoppas ni får en kanon onsdag.

Kram! <3

Jävla skit var irriterad jag blir.

Skulle precis ut på min sista runda med Willen och när jag öppnar dörren så stinker det piss och skit i hela trappen igen! Där nere hör man en mumlande gubbe och jag inser ju direkt att det är uteliggaren som tagit sig in igen. Vafan! Det här är ett litet hyreshus med få lägenheter, välj någon annan plats att pissa på! Det går inte ens att gå ut i trappen nu för då kräks jag! Förrut tyckte jag synd om honom men nu blir jag bara förbannad! I morgon är det jag som ringer och byter kod till porten! Måste han komma hit och förpesta våran trapp bara för att han nångång lärt sig koden in hit! Hur fan kan han ha gjort det? Som vanligt mumlade han iväg med sin icapåse bort runt hörnet. Börjar bli så jävla trött på de här!! Kan inte ens gå ut med Willen, så han får hålla sig stackars tills i morgon eller kissa inne. Fyfan va arg jag blir!!


Står still.

Tycker ni ibland att det känns som att livet står still? Även om man vet att man gör någonting så känns det endå som om man inte kommer någonstans. Tänk om man bara kunde bestämma över sina tankar och känslor. Att ha makt över det som känns jobbigt och övervinna det av sig själv. Att inte behöva tynga andra med att man någongång i livet gjorde helt fel val och umgicks med helt fel person. Tänk om man bara då kunde inse det, då hade man sluppit känna att livet stod still. Man hade varit rikare eftersom man kunnat jobba vart man vill! Man hade fått uppleva fler saker för att man kunnat vara på dem platser där det händer. Framåt går det med fyfan så långsamt!

Var precis hemma hos mamma och pappa och fick i mig lite mat. Vi åt och tittade på Notting hill på tv 1000 och diskuterade en del. Sedan gick jag hem i världens snökaos. Hallå? Det är mitten på mars nu?! Det ska inte snöa!? Är det snö fortfarande för att vi kör bilar med bensin och inte sopsorterar? Eller är det bara så att vintern för varje år blir förlängd? I såfall sitter vi väl snart i juni med dunjacka.





Nyttigheter hos mamsen! Vitfiber pasta är det senaste! Fyfasen så gott det är.

Later

Twilight flik.

Ska alldeles snart ta med mig Willen på en långpromenad och sen hem till mamma och äta lite god kvällsmat. Först vill jag bara informera om att jag har gjort en "Twilight flik" bland kategorier. Eftersom det kommer komma två filmer till och det skrivs så mycket intressant om Twilight just nu så måste de få en egen kategori. Jag ska ju även läsa böckerna nu så antagligen så kommer febern fortsätta.

Ni som inte gillar Twilight kan ju bara skippa den kategorin då! :)




Kolla in.

Den här fina bilden av Robert Pattinson (Edward Cullen) har Malin schlott målat. Hur duktig tjej som helst!



Vårnyheter hos Topshop.


Goddagens!.

Har inte sån träningsvärk idag som jag hade trott! Fantastiskt! Kanske blir värre i morgon? I natt sov jag som en stock och det var en sån skön känsla att vara helt slut i kroppen. Har varit ute på promenad med Willen precis och ringt några samtal. Nu ska jag ta och äta något och sätta igång med plugget.

Later

Se på fan.

Nu har Ninnie både solat och tränat. Duktig är man då! Kanske inte när man solar för att, ja ni vet ju redan att jag tycker att det inte är nå bra att sola pga att man kommer se ut som ett russin längre fram i livet, men endå! Det är även lite äckligt tycker jag eftersom man aldrig vet vad det är för person som legat där och svettats. Inte så värst uppfriskande när man tänker efter. Men vafan, nån gång i bland så! Träningen var väl helt okej dock. Men jag och maskiner? Är ju gammal dansare och har alltid hållt formen på det sättet. Det här med att sitta och lyfta på en kroppsdel i taget i nån maskin som luktar svett har aldrig varit min grej. Men vafan där oxå! Måste ju endå träna och eftersom det är ett tjejgym så är det ganska behagligt måste jag ju säga. Inte massa spänstiga bodybuilders som står och spänner på sig i spegeln och sånna saker! Bara massa härliga tjejer som alla är ute efter en sak! Beach 2009!

Twilight febern har ännu inte försvunnit! Jag har tittat på den en gång idag oxå! Nästan så man skäms att säga de! Men alltså den är så medtagande!! Man bara sugs in i den och hela historien. Verkligen en av världens bästa filmer! Ryser nästan när jag tänker på den!



Later

Man tager vad man haver.

Här kom jag hem helt slut efter träningen och det finns absolut ingenting hemma i kylen!! Blir man sur eller? Ja!

Då hittade jag:

1 burk lätt creme fraishe
1 liten bit purjolök
1 hushållsost som det bara var botten kvar på
1 burk parmesan ost
1 halvt paket pasta

Vad blir de?

Jo:

Koka pastan som vanligt

Häll i cremefraishen, tärnade ostbitar, hackad purjolök + salt och peppar i en annan kastrull.
Koka lätt och rör om tills osten smält.
Pudra i lite parmesan ost och rör om.

Klart!

Pasta och pasta sås.


Oprah´s meddelande till Rihanna.







090309

Goddagens! Var precis ute med Willen. Han gick på tre ben ungefär 10 meter innan han kunde bajsa! hahaha Jobbigt det är när man inte har någon med sig som man kan skratta med. Pinigt och stå där själv och skratta!

Idag börjar jag träna oxå! Ska gå till gymmet, träna och gå hem. Jag som slutade dansa för tre år sen har knapt rört på mig sen dess! Så det blir ju spännande och se om jag ens kommer upp ur sängen i morgonbitti. Men jag älskar ju träningsvärk. Det är det skönaste som finns!

Nu ska jag äta lite Lunch.

Later


Twilight second time.

Nu har jag sett den 2,5 gång. Snacka om stuck!

Förövrigt så har jag ätit en stor kebabtallrik, druckit en cola light och en liten bit tårta som var kvar från igår. Healthy woman! Kan verkligen inte vänta tills kameran kommer! Tänk att den kommer nu i veckan! Så jävla spännande!! Här är två bilder på mina två familjemedlemmar. Kaka och Wilgot.





Det här med att Willens öron alltid hamnar bakåt är ett mysterium!




Här är Muse - Supermassive black hole
Från soundtracket Twilight.

Later

Twilight.

Tänk vad länge jag väntat med att se den filmen. Alla har ju tjatat sönder den tycker jag. Och har därför varit så mätt på Twilight snacket. Men idag så bestämde jag mig för att se den och vad händer? Nu är jag oxå fast i Twilight träsket!! Sitter just nu och är helt varm i kroppen samtidigt som jag laddar ner Twilight soundtracket. Fyfan vilken film!!! SKit oxå!! Vill se den igen!!










Dagen efter.

Vaknade nyss! Helt slut! Kvällen igår var helt underbar!

*paus* Gick och hämtade sodastream vatten.

På dagen var alla släktingar här och firade med tårta och kaffe. Senare mot kvällen gick vi hem till mamma och pappa och plockade upp dom. Lina var även med. Min underbara syster! Vi åt oxfilé och drack vin på en jätte mysig restaurang. Sedan var vi en sväng på skybar innan jag blev upphämtad av Ann. Vi åkte hem till Verro som oxå fyllde år och hade sin födelsedagsfest igår. Senare åkte vi med Anns dunder bmw ner till bmb och lämnade jackorna i bilen. Gick in gratis och lämnade alltså inte in några jackor heller. Smidigt! :) Maria bjöd mig på ett glas därinne, Tack!, Sen dansade vi till en massa schlager låtar så vi blev helt svettiga. Mitt andra glas blev jag oxå bjuden på :). Blev oxtokig på en kille i baren som bara ställde sig och så kom bartendern på en gång när jag hade stått där i hundra år. En tjejbartender såklart! Så jag sa till honom att det inte var så schysst att han bara kom och glassade. Då bad han om ursäkt och bjöd mig på ett glas. Smidigt! Sedan fick vi även skjuts hem av Ann med hennes dunder Bmw och lyssnade på mega hög musik medans Ann körde som en biltjuv. 


Tack alla mina kära, det var ni som gjorde min födelsedag så lyckad igår! 

Later

 

Väntar på tårta.

Latmask Ninnie orkar inte baka själv i år! Lite dåligt samvete får jag när man köper tårta för varje år bestämmer jag mig för att baka en själv. Så nu ska mamma och jag fixa en nyköpt tårta! :) Från och med någon gång nästa vecka så kommer det inte bli några fler suddiga mobilbilder i den här bloggen heller. Klara skarpa spännande bilder kommer jag bjuda på så småningom.




Här är bilden jag fick :) I väntan på den riktiga!

Nu ska vi fixa tårta sen kommer släkten.

Senare ska vi ut och käka med mamma och pappa och sen ska jag möta upp tjejerna och ut på krogen! Tjohoho..

Later


Happy birthday to me!

Tjohoo idag fyller jag år! Och gissa vad? Jag har fått en SYSTEMKAMERA!!! :) Så jävla glad!! Vet inte alls vilket ben jag ska stå på, om jag ska skratta eller gråta! Denna skönhet från Sony fick jag en bild på i morse. Då den är beställd och kommer i veckan.


Digital SLR-kamera med 10,2 megapixel, DSLR-A200




· 10,2 megapixel

· Hög känslighet på ISO3200

· Följsam drift med alla grundläggande funktioner

• Super SteadyShotTM för alla α objektiv

Dålig!! :)

Kaka kom in och sjöng lite lätt för mig i morse med oboy och tekaka :) Nu har jag precis målat naglarna och ska ta och krypa upp ur sängen! :

Hoppas alla får en kanon dag!

Kram

Sen Fredag.

Halloj! Blir man beroende av att blogga? Jag tror fan det! Det har krypit i fingrarna hela dagen idag för att jag inte kunnat skriva något inlägg. Jag har inte hunnit. Var hos mormor på födelsedagsfika på dagen. Där åt vi kakor,bullar,mer bullar,mer kakor och en massa massa tårta. Blir man inte tjock där så blir man fan de ingenstans!





Kaka i mormors gamla glasögon.

Sedan var vi snabbt hem och städade lite inför i morgon då jag fyller år! :)

Sedan vidare till Madde där vi var ett helt gäng som kollade på lets dance och drack nåt glas.








Nu har vi precis kommit hem och eftersom vi har Tristan i natt så var vi just ute på promenad.

Vi hörs mer i morgon!

Natti natti

Pysselmaja.

Halloj! Nu har jag tagit en frisk långpromenad med Olivia och sedan har jag plösslat (Som Ella säger) lite. Mormor fyller ju år i morgon så gjorde ett Grattis-kort åt henne och en liten burk med blåbärste i. Hon är ju Te-oman så det blir nog en perfekt liten present. Hon brukar säga att man bara ska köpa med en liten blomma men det är ju så tråkigt. Roligare med något personligt tycker jag! Undrar hur mycket glitter Willen har i sin lilla mage nu. Ramlade ner en massa när jag gjorde stämplarna som han snabbt som attan slickade upp. Så i morrn kommer det nog ut guldglittriga bajskorvar! Vem vet? Inte jag!









Eftersom jag är perfektionist när det gäller sånna här saker så får ni inte se slutprodukten. Blev inte tillräckligt nöjd helt enkelt!


Later

Nya Melroce place.

Jaha så nu är det inte bara Beverly hills som får liv igen. Utan nu ska oxå Melroce place starta om med nya skådisar. Michael Rady är redan tingad för en av rollerna, vet inte vilken dock.




Och nu sägs det att även Mischa Barton ska vara med i serien. Det blir hennes första stora framträdande sen Oc.



Spännande!

Jag gillar Mischa Barton så då kanske det inte blir så tokigt endå? 90210 har jag lite svårt att förstå hur man kan tycka är bra?! Men det slutar väl med att jag följer det oxå!




Will Ferell.

Någon som jag tycker är så jäkla rolig är Will Ferell. Hans humor är ju bara underbar! Ibland blir han lite för mycket, men det hör till! Har du inte sett "Stepbrothers" än så måste du se den!! Fyfan va rolig den var!!

Här är trailern.





Här har han gjort ett klipp tillsammans med sin dotter som är hur kul som helst. Hon är hans hyresvärd och han har inte betalat hyran.



Tråkdag.

Halloj! Idag är en sån där riktig tråkdag. Har inget roligt på schemat förrutom plugg och tvätt. Ska ioförsig ta en promenad med Olivia senare ikväll men det är ju ikväll det. Tvätta gjorde jag sju i morse. Vuxenvarning! Willen älskar att följa med ner i tvättstugan och leka med allt ludd som ligger på golvet därnere. Det är skönt för jag har nåt emot tvättstugor. Tycker dom är otroligt obehagliga. Ner i källaren där det är mörkt och blött. Har nog sett för mycket skräckfilm. Willen är så rolig när han får gå utan koppel med ner. Han står vid dörren och lixåm "-hmm.. vadå får jag?". Med huvudet på sne. Sen när han väl förstått och jag kommit en bit ner i trappen så kommer han skuttandes som en fri liten varelse.

I morgon fyller mormor år. Och på lördag fyller jag! Ska hem till henne och fika i morrn. Hon är ju bara så bäst på att baka så dit åker man gladeligen och fikar.

Later

Britney´s comeback i natt.

Inatt hade Britney Spears premiär på sin världsturné inför 20 000 beskådare i New Orleans. Och publiken var stormförtjusta! Go Britney!




Hoppas hennes comeback håller i sig nu! Tycker verkligen att hon förtjänar det efter allt hon har gått igenom. Allt hon offrat! Visst har hon valt det här livet själv men ingen kunde väl någonsin veta och speciellt inte i hennes unga ålder att det skulle bli en sån mardrömsresa. Jag tycker att hon är stark som kämpar vidare och hennes nya album är grymt bra! Med risk för att låta som världens största fan så säger jag bara Go Britney! Håll i de här nu!



Vaken alldeles för tidigt.

Vad hände?
Ninnie vaknar innan klockan sex och är super pigg? Aja, de va väl bra! Det värsta är väl att jag vet att jag kommer bli trött igen om sisådär två timmar och då ska jag INTE lägga mig igen. Skulle behöva gå ut med Willen redan nu tror jag, han står redan i vardagsrums fönstret och tittar ut. Men är livrädd för att den där nedrans uteliggaren ska sitta nere i trappen. Och nu när det är mörkt. Väntar nog en liten stund. Tills det blir lite ljusare i allafall.

Later

Staind.

Med denna säger jag Godnatt.

Staind - Everything changes

En av mina favorit låtar genom tiderna. En av många!






Natti




 


Dont you just love the 80´s.




Rihanna och Chris Brown åter ett par.



När dom nu har tillbringat en massa tid ihop så sägs det att Rihanna inte vill att Chris Brown ska ha mer problem än han redan har. Det ryktas om att de diskuterar om en förhandling med deras advokater där Rihanna kommer att tala till Chris försvar. Det sägs att hon vill erkänna sin del i slagsmålet och att det inte bara var Chris fel. Rihannas pappa stödjer henne med att gå tillbaka till Chris medans resten av hennes familj tycker att det är nog nu. Vem fan tycker inte de?





Boktips hos Urban.

Urbanoutfitters.co.uk

Sköna böcker hos Urbanoutfitters. Kolla in dem här.




En sån där "Bunny Suicides" har jag bläddrat i förrut, grymt roligt!

Later


Härligt.

Det var en härlig promme vi fick. Willen har hunnit bada oxå eftersom han har en förmåga att rulla sig i saker som man absolut inte ska rulla sig i. Nu sitter jag och käkar macka med avocado och keso och dricker saftsoppa. Mumma! Försöker ringa Kristin som pratar en massa i telefon. Fick ett meddelande i morse om någon ljusgrej hos henne ikväll? Som jag helt glömt bort. Och antagligen inte hinner med eftersom jag har en hel del plugg som ska in. Och att ha en tid att passa när man pluggar är inte det bästa har jag märkt på mig själv. Då slarvar jag ihop nåt och sen så nöjer jag mig med det.

Nu fick jag tag på henne. Ljusparty, typ som tapperwear party. Mysigt värre. Fan va taskigt det känns att inte kunna komma. Men vad ska man göra? Måste ju bli klar.

Nu ska jag sätta igång här på riktigt, har mest läst igenom lite saker än så länge.



Bilder från Willens bad.







Nybadad prins.



Later



Goddagens.

Som vanligt så gick jag och la mig alldeles för sent och vaknade alldeles för sent. Bra jobbat Ninnie. Eller inte! Jag måste ta tag i mina tider idag. Ska försöka gå och lägga mig tidigt och gåå upp tidigt i morgon. Jag är ju en rätt så trött tjej så jag kan säkert somna tidigare ikväll även fast jag sov väldigt länge idag.

Nu ska Willen få en riktigt lång promenad som förlåt för att han inte fick komma ut tillräckligt tidigt i morse. Det förtjänar han och det är bra för mig oxå. Hoppas bara att det inte ligger nån stackars uteliggare i trappen där nere! Usch.

Tjingeling.

Never ever Unpretty.

Nostalgi.


 



All Saints - Never ever
TLC - Unpretty

Godnatt.

(Alldeles för sent igen. Måste ta tag i det här med mina tider).



Bolagret.se.

Hur coola är inte de här dekorations statyerna från Bolagret?!


Rosing.

Just nu sitter säkert en massa människor och tittar på världens pinsammaste människa på tv. Och jag ska ju inte vara sämre och titta på webben sen. Varför är det så roligt med såna program? Det enda man ser är ju en tjej (Kvinna/Tant) som gör bort sig och förnedrar sig i tv. Medans det är en massa idioter som vill synas i tv som söker programmet. Dom försöker hitta kärleken i Linda Rosing, my ass! Tror jag inte en sekund på. De vill ju bara vara med på tv. Förstår hon inte att människor som ordnar såna här program om henne bara vill göra henne till åtlöje och vet att folk kommer att titta eftersom hon är som hon är? Stackars hennes barn och stackars henne!



Uteliggare i trapphuset.

Tror ni inte att när vi kommer hem efter god mat hos mamma och pappa att uteliggaren som gick efter mig förra veckan sitter i trapphuset igen? Hur fan kommer han in? Det är portkod och lås. Läskigt tycker jag! Även om man tycker synd om honom så vill jag inte ha honom innanför porten och bli överraskad när jag kommer hem. Vill inte ringa polisen heller. Han måste hålla till någonstans här i närheten för jag ser honom bara på det här området där vi bor. Ska ringa till våra hyresvärder i morgon och se vad man skall göra. Så här kan vi ju inte hålla på. Jag vågar ju knappt gå ut med Willen sent på kvällarna.

Har precis kommit hem efter korvstroganoff och ris hos mamma och pappa. Willen var helt vild. Är så trött på honom idag! Man får verkligen sånna dagar där man bara inte orkar med att uppfostra honom hela tiden. Han är ju i värsta åldern och värre än ett barn. Det är väl bara att försöka hålla ut. Skulle ju aldrig i hela mitt liv någonsin ens tänka tanken att ge bort honom.
Tur att man har tålamod.






Later



Snälla sommaren, skynda dig!

Ååååh det gör nästan ont i kroppen så mycket som jag längtar till sommaren! Slippa alla jobbiga kläder! Jackor, vantar, halsduk blablabla.... Ut och gå i spåret med Willen och tycka att livet är ganska underbart när man vaknar på morgonen. Nu under vintern känns allt så dystert! Inte alltid såklart men många hamnar ju i en såkallad vinterdepression. Det är ju inte direkt någon som bara kommit på det, bara för att! Vi människor blir ju faktiskt låga under vinterperioden. Och även jag! Så nu vill jag bara att den ska komma, sommaren. Alla människor kommer ut ur sina iden, uteserveringarna öppnar, nya glassar, härligt mode, solbränna och mysiga sommarkvällar tillsammans med nära och kära.







Finfina picknick-klänningar från Topshop.




Later

Facebook.

Har länge funderat på om jag ska lägga ner facebook? Tycker det verkar gå alldeles för långt. Man är med på massa kort som hela världen kan se, alla vet vad man har för relationer och jag tycker bara att det ibland känns lite läskigt. Jamena det har ju blivit så himla stort! Alla har facebook och man kan verkligen hitta vem som helst där. Samtidigt är det ju så roligt att titta på andras bilder och ha kontakt med folk som man sällan hinner träffa. Vad tycker ni om facebook?


Emma fick veta att hennes sex år långa äktenskap var över på facebook.

Kimberley fick sparken från jobbet pga att hon klagat på facebook.









Pixar Animation.

De flesta som känner mig vet ju redan om att jag är helt tokig i tecknat och animerat. Här är ett par roliga klipp som måste ses. De är ganska långa men dem är hur roliga som helst så håll ut. :)



One man band.



Lyssna på garvet på denna.


Godnatt.

Svar på tal.

Trött på killar som raggar på krogen? Läs då detta.

Man: Har vi inte träffats förut?
Kvinna: Mycket möjligt. Jag är receptionisten på könssjukdomsmottagningen.

Man: Vill du hänga med mig hem?
Kvinna: Vet inte. Får två människor plats under en sten?

Man: Hem till dig eller mig?
Kvinna: Vi kan väl kompromissa. Du går hem till dig, jag går hem till mig.

Man: Jag skulle vilja ringa dig. Vad har du för nummer?
Kvinna: Det står i telefonkatalogen.
Man: Men jag vet inte vad du heter.
Kvinna: Det står också i telefonkatalogen.

Man: Så vad arbetar du som?
Kvinna: Jag klär ut mig till kvinna och uppträder.

Man: Vad har du för stjärntecken?
Kvinna: Det som går sämst ihop med ditt.

Man: Hur vill du ha dina ägg på morgonen?
Kvinna: Obefruktade.

Man: Om jag fick se dig naken skulle jag dö lycklig.
Kvinna: Och om jag fick se dig naken skulle jag nog dö av skratt.

Man: Jag är snäll mot kvinnor.
Kvinna: Bra. Var då snäll och gå härifrån.



Det är inte bara jag...

Det är faktiskt inte bara jag som inte blir bra på kort jämt. De här brudarna bjuder oxå på en eller annan konstig min.



Kate Hudson



Kate Moss



Lindsey Lohan



Penelope Cruz



Käre gode gud.

På lördag fyller jag år! På julafton kan man tro på tomten men på min födelsedag i år så hoppas jag verkligen på att gud finns. Vill så gärna ha en systemkamera. Vill gå fotokurs och börja fota på riktigt. Så nu hoppas jag! Köpa en själv med mitt studielån ligger lite väääl långt ner på listan för vad som behövs just nu.




Mötet på skolan gick bra! Men det känns verkligen som att komma rakt in i Gambia när man kommer dit! Jag säger bara till alla er som tänker hoppa av gymnasiet! DET ÄR INTE VÄRT DET! Tro mig! Glöm skoltröttheten! För att läsa in gymnasiet när man är 23 år (snart 24) är inte så jävla kul de inte! Man passar inte in någonstans? Men snart är det klart! Och då jävlar säger jag bara! Då blir det Grafisk design eller Socionom. Sviker jag alla barn jag vill hjälpa om jag inte söker socionom? Så känns det nästan! Det är en jobbig känsla att vara splittrad över vad man vill göra. Ska man gå på det som är roligt eller det som är intressant? Grafisk design är något som jag vet att jag skulle trivas med, det är roligt och utbildningen innehåller massvis av intressanta saker. Men Socionom har ju alltid varit det jag bestämt att jag ska läsa till! Är det farligt att ändra sig? Kommer jag att ångra mig? Får se helt enkelt! Ska läsa på lite mer om de båda så får vi se vilket det blir!

Later



Lauren Conrad skriver bok.



Nu har "The Hills" stjärnan Lauren Conrad skrivit sin första bok "L.A. Candy" som är den första av tre. Den kommer ut i sommar och handlar om en ung tjej som kommer till LA och blir huvudperson i en reality såpa. Hon medger att mycket i boken relaterar till henne själv och hennes val i livet. Men hon nämner inga namn i boken.



Hookerboots.

Nu är dom här igen. De där lårhöga hookerbootsen.


De här med snörning från Rodartes är sååå snygga!



Djur.

Alltså jag kanske har jätte dålig humor men jag kan verkligen sitta och asgarva åt sånna här bilder. Det finns inge roligare och charmigare än djur. Bilder där det är tillgjort med människans hjälp är ju inge kul. Men spontana roliga bilder kan jag bara skratta ihjäl mig åt. Kolla in dom här!



Roffe Bengtsson.




Schysst hållning.




Take your time, vi väntar...


Nu ska jag sova...

GODNATT.




Aldrig nöjd.



Jag blir aldrig nöjd med bloggen, vad sjuttongubbar? Jag pillar lite här och petar lite där men jag blir aldrig nöjd!
Skulle aldrig klara av att någon annan fixade min design. Men det blir inte som jag vill när jag gör det själv heller.
Jaja, har ju inte bloggat så himla länge, man lär sig väl så småningom. Hoppas vi!

Det har varit dålig med inlägg sista dagarna, jag vet de! Men har inte riktigt varit på humör. Har haft en super helg och så, men jag känner mig otroligt tankspridd just nu. Fundersam över hur fan jag ska göra med min framtid och mina planer. I morrn ska jag i allafall på möte i skolan, där får jag i allafall reda på hur jag skall gå till väga nu sista månaden. Men sen blir det till att hitta något annat att läsa. Och då vill jag komma in på rätt spår. Börjar jag jobba nu och väntar med plugget så känner jag mig själv så pass bra att det kommer ta ett bra tag innan jag sätter mig i skolbänken igen. Kanske aldrig gör det mer? Bättre att komma igång på engång! Jag vill ju så himla mycket!

Har precis tagit ett bad och bytt sängkläder. Är inte det bland det bästa som finns!? Ta ett bad på söndagen och sen bädda rent inför natten till en ny vecka? Jag njuter bara när man känner den där nytvättade lukten när man kryper ner på söndagskvällen.

Vill tacka min vän Ann så himla mycket för idag! Du vet varför! Tack! <3





Veronica Maggio - Måndagsbarn



Godnatt.



Raggsockor och slarvknut på huvudet.

Det är verkligen söndag för mig!

Fattar inte folk som tar på sig pumps eller finkläder en söndag för att gå ut med hunden eller liknande. Söndag är en riktig slappar dag. Ingenting annat!

Igår kväll var Tina och Andreas här på middag. Kaka gjorde sin lövbiffsrätt och sedan kikade vi på melodifestivalen. Efter det blev det skräckisfilm varav Andreas somnade och resten satt och nickade till flera gånger pga trötthet. Helt otroligt var trött man blev igår. Beror nog på dagen innan. Det här med tvådagars är man liiiite för gammal för! Eller? Känns så i allafall. Kroppen vill inte riktigt.

När vi kollade på filmen så ringde det. Min tanke direkt är ju att det är nåt som hänt. Klockan tolv en lördag kväll. Men det var bara Maria och Kathleen som ville kika vad alla hette i Madagaskar. :)

I fredags var Anna,Lina och Maria här! Vi hade sjukt mysigt och det blev en hel del minnen. Lite senare kom Junior och hakade på i tjejsnacket. Sedan blev det utgång och hamburgertallrik innan vi tog taxi hem.

Min helg har varit underbar. Hur har er varit?

Later


RSS 2.0