Bränd i Sverige.


Jag trodde aldrig att man kunde bli bränd i Sverige. Låter kanske dumt! Men har aldrig blivit de. Är fruktansvärt dålig på att smörja in mig när jag sitter i solen. Men har aldrig bränt mig här hemma. Utomlands okej, men inte här?? Aja, armarna, ryggen, bröstet och låren gör ont. Har smörjt med aloevera och hoppas att det går över fort som bara attan.

Idag var vi ute och badade igen. Jag, Maria, Viktor och lite senare kom Madde. Jag och Madde åkte väl hem runt fyra och då fixade jag iordning lite jobbansökningar. Har bestämt mig för att söka jobb nu innan utbildningen. Något måste ske. Så trött på att plugga just nu.

Wilgot fick (Eller jag fick) ett jätte sött litet lamm av Olivia som har en tröja på sig som det står Gotland på. Inte Olivia alltså, utan lammet. Den har suttit uppe på hyllan sen vi fick den och Wilgot har pipit så fort hans fått syn på de. Så idag hände det! ; jag tog ner det lilla gotlandslammet. Det är dessvärre inte så mycket kvar av lammet nu. Inga ögon kvar och ingen liten söt t-shirt som det står gotland på heller. Den ligger på golvet på andra sidan rummet. Han är inte nådig Willen.




Nu ska jag ta och lägga mig och läsa lite tills jag somnar. Är helt fast i min bok. "14 år till salu". Läs den!

Natti

I morrn blir det mer bad!


Hemma från sol och bad.

Nu är jag hemma igen. Vi var iväg och solade och badade. Wilgot var med. Jag bar ut honom när vi skulle bada och sen fick han simma in. Han var lite skraj som vanligt men verkade tycka att det var ganska så skönt när han väl kom i vattnet.



Sen åkte vi till donken och åt den nya mc flurry marängswiss. Underbar!



Här hemma är det lika varmt som vanligt. Olivia var här tidigare och hämtade Tristan. Känns lite tomt utan honom. Men han blev otroligt glad av att se sin kära matte igen. Och Olivia tyckte nog att det var ganska så skönt att hämta hem sin älskling igen.

Nu ska jag nog göra i ordning lite kvällsmat här hemma. Blir någonting lätt, inte alls hungrig när det är så här varmt.

Later.


Måndag.

Fortfarande snorvarmt ute! Härligt idag eftersom jag och Maria ska åka och bada. Funderar på att ta med mig Willen och se om han törs bada lite oxå. Vill inte lämna honom här i lägenheten när det är så varmt ute. Han skulle nog må bra av lite bad. Nu ska jag äta lite frukost/lunch och möta upp Olivia för att lämna lilla Tristan. Kommer saaaakna honom!!



Småkillarna leker bland skorna i hallen....


Kaka köpte hem jordgubbar igår till mig.... mumma! Ska nog äta några nu...

Ha en skön dag!

Kram.



Jag måste bara...

Sno denna från Sannas blogg....

Helt otrolig... 1500 filipinska fångar som gör Thriller som en hyllning till Michael Jackson.



VARM Söndag.

Idag är det så fruktansvärt varmt ute! Och inne!



Låg precis ute och solade en stund. Men det går knappt att ligga ute när det är så här varmt. Började på en ny bok idag. "14 år till salu". Riktigt bra verkar den. Som vanligt så är mina böcker väldigt hemska men jag tycker ju att det är väldigt spännande och intressant att läsa om saker som hänt människor i det verkliga livet. Är man känslig så ska man nog låta bli att läsa den dock.



Idag så kommer det lite släktingar hem till oss runt tre för att fira Kakas födelsedag. Så ska strax göra mig i ordning lite för att sedan fixa iordning fika. Man kan ju knappt vara inne idag egentligen. Skulle vilja åka och bada! I en kall sjö nånstans.

Ha en underbar dag i solen nu.

Later.

R.I.P Michael Jackson.

 




Det gör ont i hjärtat. Michael Jackson var en sån som för mig var odödlig. Konstigt nog trodde man att han skulle finnas alltid! Men nu finns han inte mer. Jag kan inte förstå! Må du vila i frid och tack för att du givit så många människor på jorden så otroligt mycket.








MICHAEL JACKSON 1958 - 2009

R.I.P

Projekt.

Här hemma pågår projekt. Vi har varit på Ikea och fixat det absolut nödvändigaste. Vi håller på att tapetsera en dörr. Jag har gjort en hemmagjord tavla av tapet. Jag tror jag ska söka till Roomservice och jobba där som lärling. Satte upp allt i badrummet själv. Handywoman. Skruvade upp allt för hand tills jag var helt genomsvettig. De ni! (Inte så lite stolt.) Haha! Håller på att fixar lite musik till i morgon kväll då vårat stora kalas för Kaka är. Jag kan som vanligt inte hålla mig med presenter. Jag är så himla kass. Han fick sin födelsedagspresent ikväll i stället för i morgonbitti. Jag vet ju att han är så trött då, det var min anledning. Höll på att spricka! Han fick två biljetter till Ane Brun´s stora koncert på Cirkus i sthlm. Först blir det fin middag på resturang i sthlm sen ska vi på hennes koncert. Ska bli så mysigt! Och Kaka som älskar henne blev superlycklig! Jätte roligt att se att han uppskattade det så mycket! Jag skrev en liten dikt där jag talade om till slut vad vi skulle göra.

Har precis varit ute med Tristan och Willen. Vilka busiga killar! Wilgot försöker hela tiden att trigga igång Tristan och till slut så lyckas han. Det gäller att vara beredd med kopplerna. Annars blir man totalt intrasslad kan jag ju tala om. Men dom är roliga. Bajsar den ena så bajsar den andra. Kissar den ena så kissar den ena. Dom är som brorsor. Eller som salt och peppar som Olivia och jag brukar säga.

Nu ska jag jäsa.

Tackar.

Tack för att jag är bättre idag. Tack för att solen fortfarande skiner. Tack till den som uppfann saftsoppa!

Hur härligt är det inte när man stoppar något i munnen och det äntligen smakar nåt igen. Vaknade och va hungrig! Halleluja moment!



Den här lilla kravaten har vi haft hand om sen i Söndags kväll. Plockade upp honom direkt när vi kom från stugan. Det är Olivias lilla Tristan. Det här med att ha två hundar springandes runt benen när man är sjuk är ju en historia för sig. Men underbart mysigt annars. Nästa sommar vill jag skaffa en till hund. Har funderat på det ett tag men får se hur omständigheterna ser ut om ett år. Det vet man ju aldrig. Tristan ska i allafall vara här till på Söndag. Alltså en hel vecka. Dom har så roligt ihop små killarna.
 


Idag har jag en del att göra. Ska städa hela dagen inför i morgon. Vill ha det gjort! Sen ska jag och Kaka iväg och fixa lite grejer till badrummet. Sen ikväll så ska vi tapetsera. Så det är bara att sätta igång då! Ska vila lite mellan varven, kanske i solen? Vill ju absolut inte bli dålig igen!

Ha en bra dag! Kram

Feberfrossa.


Det här är ju så jävla kul! Eller inte! Haft världens feberfrossa i natt och idag mår jag fortfarande uselt. Hostar som en galning och har fortfarande hög feber. Vi ska ha fest här på Fredag för Kaka som fyller år och jag börjar få lite panik över att jag måste bli frisk nu. Men det löser sig väl. Har en hel del att ordna innan festen! Sitter och sveper lättdrycker i olika smaker! Mumma och sen är det sova som gäller. Fyfan va trist när fåglarna kvittrar och det är runt 25 grader och sol ute! KUL ATT LIGGA INNE! Näääe ja är inte bitter.

Ha en underbar dag alla! Ut i solen med er, ni som kan!


Hemma från Dalarna.

Vilken otroligt underbar midsommar jag haft! Trots regn och rusk så firade vi midsommar utomhus med midsommar stång och allt. Uppe i stugan var det lite varmare än i Västerås trots allt. Men man åkte dit i klänning och som vanligt när man kommer dit så sätter man på sig de fulaste kläderna man hittat hemma att packa ner. Så på med mysbyxor, gummistövlar och jacka när vi kom. Så härligt endå! Bredvid utedasset var det en fågelmamma som lagt ägg som kläckts precis innan vi kom. Så där låg det fem små fågelungar och gapade så fort man öppnade dassdörren. Vi bastade och tittade ut mot älven. Drack mängder av kall öl. Åt underbar mat och firade midsommar precis som man ska göra i Dalarna.





Igentligen så kom vi hem i Söndagskväll. Men jag blev sjuk i Söndags och ligger nu med feber och ont i bröstet IGEN! Herregud! Elin var lite sjuk i bilen på vägen hem så antagligen så har vi fått samma skit båda två. Men jag hoppas att det går över fort. Har sovit sen i Söndagskväll ungefär så borde snart vara på benen igen. Förhoppningsvis.


Later Alligator.

Glad Midsommar.

Glad midsommar allihoppa! Nu drar vi till Dalarna! Ses när vi kommer hem!


God natt.

God natt på er! Nu är jag trött och ska upp och tvätta klockan åtta i morgon innan vi ska åka så tänker gå och lägga mig nu.



Packning.

Nu håller jag på å packar inför stugan. Men herregud vad det regnar! Seriöst! Kan dom flytta fram midsommaren till Juli i stället? Eller? Det är ju nästan alltid dåligt väder på midsommar. Jag trotsar och tar med min blåa klänning i allafall! Tjuvar med Kakas acne skjorta även om han inte tror att vi behöver ha med oss fina kläder dit upp. Däruppe är det oftast fleecetröja och gummistövlar som gäller i allafall. På midsommar dagen så bastar vi. Bastun ligger med stora fönster ut mot älven. Så himla mysigt och det ska bli otroligt avkopplande att komma dit. Man finner verkligen lugnet där. Köpte en hel låda rosévin oxå så vi lär ju klara oss. Några öl åkte oxå ner i korgen på systemet. Det blir nog en härlig midsommarhelg trots det dåliga vädret. Hoppas hoppas bara att det inte regnar! Så är jag nöjd.

Nu ska jag fortsätta packa. Puss på er.


Lite party pics.


18 juni, kallt, mulet och allmänt tråk.

Så jäkla trist med dåligt väder och en massa gubbar som blåser rent på taken på området. Hur jävla många tak finns det på vårt område Sanna? Dom har hållt på såhär i en månad nu och ingen fattar egentligen vad dom gör?

Har inte bloggat på ett par dagar. Kan ju tala om att i Tisdags när jag kom hem ifrån min syster Lina så ringde Maria och jag cyklade ner till henne. Där väntade Maria, Kristin, Matilda och Lilly. Vi satt och mös på balkongen och åt lite mat. Sen sa vi att vi kan ju ta ett glas vin också, bara för mysighetens skull. Det blev några fler! "På en tisdag" (skånsk dialekt). Mysigt va det i allafall. Vi hamnade till slut på en pub och sen vandrade som vanligt jag och Tilda hem med en massa skratt.

Igår var jag, Madde och Maria ute med vovvarna på vårat gamla område där vi är uppväxta. Molly som Maddes hund heter har blivit så otroligt tjock. Det gick vi och skrattade åt hela tiden. Sen sprang Wilgot och nosade henne i rumpan hela tiden så till slut blev hon super förbannad. När Molly ville gå hem tog hon kopplet i munnen och ledde oss igenom skogen, hem. Helt otroligt.

Idag ska jag packa lite inför stugan i morgon och även städa lite här hemma så det är lite skönare att komma hem sen efter helgen.

Föresten! Är det någon som vet hur man lägger upp filmklipp på bloggen?


*pust*

Kom precis hem efter en liten solstund hos Lina. Idag är det alltså sol och jätte varmt helt plötsligt! Konstiga Sverige!? Nu håller jag på å hungrar ihjäl så håller på å lagar lite pasta å nån hemmafixad sås. Får se hur de smakar. Hoppas vädret håller i sig nu till midsommar på fredag och att vädergudarna är snälla mot Dalarna oxå.

Såg världens tjockaste gubbe på vägen hem med en tröja där det stod: Västerås Idrottsklubb på. Skrattade lite för mig själv som vanligt. Varför är det så svårt att hålla sig när man inte får skratta. Det var ju inte ens så kul lixåm? Men jag kan inte hålla igen även om jag är själv. Folk tror ju att man är knäpp.

Provet idag gick bra och jag är äntligen klar med skolan! Tjohooo! Frågan är bara nu om jag ska plugga vidare eller hitta ett jobb som vill ha någon som jobbar fram till januari. För att då ska jag börja min grafisk design utbildning.

Dags för käk.

Hemma.


Nu har jag precis kommit hem och ätit lite fil. Varit runt med Maria och fixat lite saker som jag behöver. Vuxenpoäng! Allt från tvättmedel till såpa. Vi var runt lite överallt och jag var även ut till Hundaffär´n och köpte ny mat åt Willen. Där köpte jag även en super smart boll! En boll som jag fyller med mat som han sen kan leka med. "Jobba fram maten" som hon i affärn sa. Perfekt! Han som äter så dåligt, nu blev det genast roligt att äta. I morgon är det slutprov. Lite små nervig som vanligt. Vet inte ens vad jag ska plugga på eftersom att det är en analys. Det kan man väl inte plugga till? Det är väl bara att analysera det som ska analyseras? or?! Nä men jag tror jag har det. Det sitter det jag kan i allafall. Ingen idé att börja traggla massa annat nu. Går det så går det.



Ibland är det gott med fil och müsli till kvällsmat... mumma.



Nu ska jag städa lite och sen sjunka ner i soffan med en varm kopp te.


Måndag.

Halloj! Nu är det bestämt att vi åker upp till Dalarna över midsommar. Ska bli så himla härligt! Bo i en stuga ut mot älven med bastu och annat. Leva lite mora-liv ett tag. Underbart! Hoppas bara att vädret blir bättre nu oxå än sist. Just nu är det ju hemskt här. Snor kallt och regn.

Håller helt med dig
Sanna! Kan dom lägga ner att rensa taken nån gång? Halv sju började dom idag. Förstår dom inte att folk sover? Det dånar ju över hela stan!



Nu ska jag käka lite pasta till lunch och senare ta tag i pluggandet inför mitt slutprov i morrn.

Later.

Monki lanserar underkläder.

Klädkedjan Monki lanserar för första gången en liten underklädeskollektion som landar i butik i mitten av juli (v. 29). Underkläderna är gjorda i skira transparenta tyger eller mjuk microfiber och finns i form av trekantsbehå utan bygel och vaddering och trosor i briefmodell och hipstermodell.

Pris för trosa är 60 kronor och BH kostar 120 kronor.


Erik.

Erik på nationaldagen.


Storm.

Skulle nyligen ut på en välbehgövlig promme med Willen. På med regnkläderna bara! Willens fick jag dock ta av efter sisådär 100 meter då han vägrade gå och satt under en buske. Tror hans lilla overall är lite för liten.



stark blixt.


Söndag.


Det är världens busväder ute och jag och Willen höll på att blåsa bort när vi kom ut. Igår var en riktig slappar dag/kväll. Jag och Kaka hyrde film, åt kebab och käkade chips. Pia kom över med en tapet som vi skulle få. Vi ska nämligen tapetsera lite dörrar i sovrummet. Kommer nog bli riktigt fint. Tänkte först köpa nån cool dörrdekor men valde att tapetsera. Och eftersom att dom precis tapetserat deras badrum med denna underbara tapet så fick vi resterna. Som var en hel rulle.




Later.

Att straffa barn är inte okej.

Sitter och tittar på en hemsk dokumentär på femman som gör mig så jäkla upprörd. Den handlar om kristna familjer som vill uppfostra sina barn på sitt sätt. Så som dem själva är uppfostrade. Vill först och främst klargöra att jag absolut inte har någonting emot kristna människor. Det som gör mig upprörd är:



Barnen får inte gå i vanlig skola, de blir hemskolade.

Gör de något fel så straffas dem genom smiskning.

De får inte titta på tv utan bara på film som föräldrarna valt.

De får inte lyssna på vanlig popmusik som andra barn/ungdomar lyssnar på.

När de får rast ifrån sin hemskolning så ska de hjälpa till i hemmet.

De får sällan leka.

De tränar tjejerna att bli hemmafruar.

De tränar killarna till att bli ledare.

De ska gå upp sju varje morgon (även på helgen) för att be eller jobba i hemmet.



Jag tycker att den här typen av uppfostran är hemsk! Barnen kommer förr eller senare komma ut i världen (förhoppningsvis) och få en chock. Jag tror inte att en sån här uppfostran skapar en god och avslappnad människa. Jag tror snarare att en sån här typ av uppfostran skapar kriminella eller psykiskt skadade människor. Eftersom att de inte alltid kan leva i hemmet. De kommer förr eller senare komma ut i samhället och bli väldigt förvånade. Ett barn som uppfostras med smiskning och för hårda regler kommer antagligen att vilja göra uppror senare. Inte alla naturligtvis! Vissa av dem kommer säkert leva som föräldrarna vill hela livet. Men många tror jag far extremt illa av denna sortens uppfostran.



Fredag och Student.

Har precis kommit hem från Sebbes Student. Kakas härliga brorsa. Vi åt gott och fick hålla koll på Wilgot som var helt galen som vanligt. Nu har vi precis kommit hem. Städat lite och fick precis besök av Kakas mysiga mamma. Så nu ska vi tre och Wilgot ha myskväll. Äta gott och bara ha det bra. Lugn helg denna helg! Ska bli så otroligt skönt! Har varit så himla mycket festande på senaste tiden.


Teo var oxå med.

Later.

Movie time.


UPDATE: Väldigt bra film, lite förutsägbar men en otrolig tjejfilm. Sen är ju Isla en av de finaste tjejerna i Hollywood just nu. Älskar att hon ser så naturlig ut, inte en massa operationer och annat tjaffs. Så denna rekomenderar jag starkt.


N
u ska vi kika på film här hemma innan läggdags. Det blir En shopaholics bekännelser! Verkar väldigt bra! Någon som sett den?




G O D N A T T.

Torrostade jordnötter och plugg.

Här sitter jag med en skål med torrostade jordnötter och pluggar. Det är faktiskt sol nu. Och Willen sitter i fönstret och piper så vi ska ta en paus nu och gå ut och gå!



Han har slemmat lite på fönstrena oxå ser jag.

2012.

Kolla in den här trailern! Hur obehagligt är inte det här? Ryser i hela kroppen! Men fan vilken bra film det verkar va!


Torsdag.

Update.

Igår var en rolig dag! Först spåret som sagt med Maria, sen stan med mamma och sen ut med Lina och hennes gäng. Riktigt roligt faktiskt! Dom har dock en förmåga att bjuda på alldeles för många shots. Och jag tar emot gladeligen såklart! Typiskt! Men ibland är det bra gott! Men man mår ju därefter sen oxå. Vurpade på cykeln på vägen hem och har en enorm bula i pannan idag. Viskade till mig själv när jag lyfte upp cykeln -det var ingen som såg.

Mår helt okej idag och ska sätta igång med mitt fördjupnings arbete igen. Willen myser i mitt knä som vanligt och det är som vanligt kasst väder.

Later.



Morrn.

God morgon! Har precis varit ute och gått femman tillsammans med Maria. Så underbart skönt! Men det är nån jäkla växt som blommat ut nu under regn perioden vi haft. Är helt tjock i halsen och har i mellanåt riktigt tungt att andas. Och då är det lite obehagligt ibland. Idag ska jag hem till mamma oxå och äta lunch. Hon och pappa åker till Toscana i morrn tillsammans med ett par andra. Lyx kallas det! Men det är dom så värda mina små päron.

Något som jag fått helt dille på just nu är lättdrycker! Jag är ju helt galen i vatten av alla slag. Men lättdrycker i alla smaker är så jäkla gott!!! Och man kan ha det till allt! Mumma.




Ha en bra dag!

Later.



Natti natti.

Egentligen så ska jag redan sova nu. Fy på mig! Ska upp sju och ut med Maria i spåret. Willen får naturligtvis oxå följa med! Så med denna underbara låt säger jag GOD NATT.

Gavin Degraw - We belong together


Bubbles.


Tog mig precis ett långt härligt bubbelbad efter allt pluggande idag! Det är så otroligt avkopplande att bara sjunka ner i ett varmt bubbelbad och bara sluta ögonen. Att stänga ut allt och bara andas lugnt och slappna av. Tills man hör ett sörplande ljud och inser att Wilgot står vid badkarskanten och sörplar i sig lite av badvattnet. Han når oxå till min fot.



Bubbles.





Tvättstugan och plugg.

Här hemma pluggas det för fulla muggar samtidigt som jag och Willen springer upp och ned i tvättstugan.




Det är ju inte direkt juni väder ute här. Kallt enligt mig! När hade sommaren tänkt att komma? Det låter som sommar utanför. Fåglarna kvittrar och det är någon som klipper sin gräsmatta utanför. Men det är ingen sol, ingen värme och inget mysigt promenad väder.



Tisdag.


Halli hallå! Idag vaknade jag av att Kaka kommer indundrandes. Jag har tjatat på honom i hundra år om att han ska ta sina allergitabletter eftersom att han är super allergisk mot gräs och råkar jobba på golfbana. Men hans teori är att om man skippar att ta allergi medecin i ett par år så vänjer sig kroppen. Några på jobbet som tydligen gjort så. Men precis som jag trodde så kommer han hem och ser ut som en blandning mellan en påssjuk person och rudolf med röda mulen. Nyser och hostar och har svårt att andas. Jag kan ju inte låta bli att skratta när han får panik över hur allergisk han är. Den bästa kommentaren är: -Älskling, jag skulle ha gjort som du sa från början! (Och för att inte tala om hur han ser ut när han säger det!) Jamenvisst, svarar jag och ser nöjd ut! Dom skickade hem honom från jobbet, så nu har han lyssnat på mig och ligger i badet med en kall handduk för ansiktet! Bästa hjälpen vid allergi chock. Haha!


Drömde så konstiga drömmar i natt! Dramatiska drömmar. Och när jag somnade om så fortsatte jag att drömma på samma dröm. Det är inte ofta det händer faktiskt. Brukar oftast inte ens komma ihåg att jag drömt nåt.

Nu är det dags att fortsätta med min fördjupning i skolan och ta tag i resten av dagen.

Later.

Godnatt.



En alldeles för korthårig och trött Wilgot sitter och väntar på att jag ska gå och lägga mig nu. Så, God Natt på er!

Baksmällan.

.....Är ju en film som är helt i min smak. Måste bara ses! (Nej, har inte sett den än). Men man behöver ju bara kolla på trailern för att veta att det är en riktig hit.....



Sitter numera på mina nycklar.



Kvällsbestyr.


Å så är man äntligen färdig för sängen. Var ute och gick en sväng med Olivia tidigare ikväll. Har verkligen saknat henne! Måste ses lite längre nångång nu i veckan. Hur gullig är inte hon då som hade en försenad födelsedagspresent till mig i handen när hon kom. Titta så fint!




Ett par råcoola fjäderörhängen och ett lipgloss från makeup store.
Tack min fina vän!


Annars är jag som ett vuxet barn. Har suttit och spelat The Sims 3 nu ikväll en stund. Det är ju så jäkla roligt. Ett väldigt bra tidsfördriv. Det värsta är väl att man glömmer bort tiden ibland.

I morgonbitti hoppas jag på en promme i spåret med Maria för att senare ta tag i skolan igen. Nu är det ju som sagt inte alls mycket kvar tills det är över.




Later.



Kryddjärpar och nya nike.

Har precis käkat lite rester ifrån 50 års festen. Kryddjärpar på spett med potatis. Mumma! Idag har plugget gått sådär. Det är tufft nu känner jag. Måste hinna klart allting. Innan jag börjar med nästa steg. Men jag ska klara de! Så enkelt är det bara!


Kakas pappa kom förbi med ytterligare ett par Nike skor. Ett par riktiga vinterskor. Urtuffa! Perfekta att ha när det blir kallt!





Later.

20090608.

Måndag idag! Och det känns! Är helt öm! Haha.

Dagens uppgifter.


Städa vardagsrum, hall och badrum.
Ge Willen en riktig långpromenad.
Börja på min fördjupning i skolan.


Idag damp denna ner i brevlådan oxå. Man blev lite glad i luvan!




Dags att ta tag i mig själv.

Hoppas ni får en underbar dag.

Later.



Seg,trött,mätt,nöjd.

Idag är det söndag. En söndag som bara går ut på att vila. Den här helgen har varit helt underbar. Mammas fest i fredags var kanon bra! Alla var jätte nöjda och det viktigaste av allt, mamma var nöjd. Jag, syster Lina, Maria och Anna sprang runt som ett riktigt team och gjorde våra uppgifter galant! Vi fixade med maten, plockade glas, hjälpte till med allt möjligt, ordnade fika. Och som vanligt så hade vi väldigt roligt ihop.



Jag och min syster kan som vanligt inte vara normala på kort.

Det kom så otroligt mycket folk och mamma var så rörd att så många hade tagit sig den tiden för hennes dag. Hon fick jätte fina presenter och folk hade otroligt kul! Alla började rulla in runt fem som planerat och sen var väl dem flesta kvar till efter midnatt. Men det var tomt runt fyra på morgonen. Då gick jag och Kaka hem.


Kaka och Viktor är helt inne i sin mat.


Jag lyssnar noga på instruktionerna innan gästerna kommer.




Igår kväll var jag hemma hos Kristin. Tjejerna och jag hade som vanligt grymt kul. Kaka var med Viktor och en jobbarkompis i Sthlm och kikade på Danmark - Sverige. Vi gick ut senare på kvällen och jag tog en taxi hem vid två. Så idag är man mör. Minst sagt. Fast inte alls så farligt som jag trodde. Men det ska bli skönt att slappa ikväll. Inte göra någon nytta alls. Bara sitta här eller ligga och kika på film. Kaka var precis och hämtade pizza. Så ska trycka i mig den och sen jäsa hela kvällen. Hoppas er helg har varit lika bra som min! Kram.






Ed Hardy = Fulaste kläderna i världshistorien.

Är det bara jag? Eller är inte Ed Hardys kläder de absolut fulaste som finns i hela världen. Varför inte ta en snygg vit tee och fylla den med så mycke skit som bara går! Helst både front and back! Och För att inte tala om jeansen! Destroy destroy destroy. Så killar om ni tycker att ni är urcoola som köper en t-shirt för tusen spänn som det ser ut som om någon har ramlat på med en tushpenna så skärp till er!





Fredag.

Jasså idag är det dags för den stora festen. Till och med jag känner mig lite stressad, eftersom att jag vet att mamma är det. Jag ska vara där redo klockan tre och gästerna droppar in runt fem. Kameran kommer givetvis att följa med så bilder kommer i morrn. Håller på å lägger över bilderna ifrån förra fredan nu. Så dom kommer här.





Nu måste jag fixa klart här.


Föresten så blev jag jätte nöjd med håret. Ni får se sen!


Later.

Judith skickas tillbaka till helvetet.


 Judith Uwimana, 49, och hennes 15-åriga dotter våldtogs av flera män inför resten av familjen. Judith har djupa psykiska ärr efter övergreppen och får nu hjälp av Röda Korset för att bearbeta sin ångest . För en månad sedan fick hon beskedet att hon tvingas åka tillbaka till hemlandet - där hon torterats. I Sverige får hon inte stanna.

TUNGA MINNEN Judith Uwimana, 49, och hennes 15-åriga dotter

Vad fan håller vi på med?! Den ena idioten efter den andra får så gärna stanna i Sverige! Det kryllar av dem! Men människor som verkligen behöver vår hjälp, dom skickas tillbaka! Vart FAN är världen på väg??

Läs mer här.



4 juni.

Hej på er! Jag tänker börja blogga igen redan nu. Känns tomt utan bloggen. Det är ju här jag fåt utlopp för väldigt mycket känslor under dagen. Och idag är jag super låg. Vad är det med alla nu för tiden? Undrar om det är som mormor säger jämt. "Det är nog vädret"? Det är så typiskt. Först blir det jätte varmt, soligt och man är bara allmänt lycklig av vädret. Allting känns helt plötsligt bara bra! Sen kommer vi in i en dyster period där det är regn och kallt igen. Undrar om det är därför människan blir deprimerad. Kontrasterna av vädret? Jag tror att det ligger någonting i det i allafall.




Idag fyller mamma år. 50 år! Och i morgon är hennes stora 50:års fest! Det ska bli jätte skoj. Kaka och jag ska hjälpa till såklart. Även min syster och min bästa vän Maria. Anna kommer oxå vara där såklart. Jag ska nog ha klänningen från London och mina nya skor. Ett par lagom höga med svarta skinn remmar. Ni får se i morrn. Ska för första gången ta en dagens outfit tror jag. I morrn!

GRATTIS MIN ÄLSKADE MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN!

Nu ska jag strax dit och äta lite mat. Vi firar ordentligt i morrn i stället.


Har även klippt av Willen all päls nu inför sommaren. Man ska helst göra det en gång per år då pälsen blir mycket finare då. Själv älskar jag hans päls och ville inte alls raka av allt. Men det är skönt för honom. Och den växer ju ut snabbt igen.

FÖRE:




EFTER:





Ska faktiskt själv klippa mig idag. Ska klippa av mig håret! Det är förstört av allt blonderings-skit och är jätte tunt. Så nu ska mitt hår oxå börja må bra igen. Det blir avklippt till axlarna eller ännu kortare nu inför sommaren. Det kommer nog bli riktigt tjockt och friskt och det är det som är tanken med det.



Nu ska jag göra mig i ordning lite och gå ner på stan till mamma och pappa.

Mamma fick btw ett jätte fint silverhalsband och silverörhängen av mig och Kaka i födelsedagspresent. Hon blev super glad! Och det klär henne verkligen!

Later.


Bloggtorka.


Just nu så tar jag en liten paus. Det är alldeles för mycket med skola och annat. Återkommer inom en snar framtid. Kanske till och med i morrn. Så kika in då och då. Man vet aldrig när jag får upp inspirationen igen.

Take care now, bye bye then.


RSS 2.0