GOTT NYTT ÅR.



GOTT NYTT ÅR alla nära och alla bloggläsare!

Vid halv fem ska vi lämna Willen hos mamma och pappa. Sen ska vi plocka upp Maria och Viktor för att bege oss till festen. Hoppas alla får en underbar kväll!

Kram till er alla.




De mest chockerande nyheterna under 2009.

Michael Jacksons död.




Chris Brown misshandlar sin flickvän Rihanna.




D
avid Letterman tar en paus ifrån humorn och berättar om att han utsatts för utpressning för att han haft sex med en hel drös med tjejer ifrån personalen.




Tiger Woods blir ertappad med att har varit otrogen emot sin fru Elin Nordegren och tillslut så kommer det fram att han har haft flera älskarinnor i månaden under deras äktenskap. Och fler fortsätter att träda fram.




Brittany Murphys död.





Nu blir det på med nattmösssan.

Tjingeling. Nu har jag moffat i mig ett par såna här....



...och tänkte gå och lägga mig nu.

Min dag har varit ganska mysig. Dagen började med att jag ringde och väckte Maria klockan nio då jag skulle möta henne nere på stan. Sen plingade det på dörren, där står en gubbe i arbetskläder och säger att han kommer med nya kylen. Kanon! Jag mötte upp Maria och gick och käkade frulle. Willen var med och tanten i kassan var nog den virrigaste av dom virrigaste. Inte ett rätt! Till slut fick vi vår "Fracciociocigjdslgksjfdglf... Va de nu hette. Såg ut som panini. Yumm. Sen klackade vi om ett par skor till maria och bytte min klänning jag köpt på Gina. Gick till Marias bil för att försöka starta den. Nope. Tvärdöd. Gick hem till mig och drack te och åt mat. Sen åkte vi och storhandlade massa mat till nya kylen som är så fin så fin. Alldeles fräsch!!



Lovely.

God natt.




Nyårsblåsan?

Jahapp, och i morgon är det nyår. Tanken var först att vi skulle till Sälen. Men nu blir vi hemma i stället och ska på fest. Som vanligt så har jag klädångest och står och ska välja mellan två klänningar.

Denna?!



Söt med blomman på sidan. 149 kr på Gina Tricot.


Eller Denna?!?!



Ifrån Asos, 399 kr.

(Denna hade jag på årets blogawards).



Kan verkligen inte bestämma mig i allafall... Blir i allafall någon av dem! Köpte nya örhängen oxå.
(Dom passar även på Willens koppelkrok).




Charlie Sheens fru ringer 911.



P
å juldagsmorgon så uppstod ett rejält bråk mellan Charlie Sheen och hans hustruBrooke Mueller som uppger att Sheen höll fast henne på en säng, med en kniv mot hennes strupe och hotade att döda henne. Enligt polisen så hade hon röda märken längs hela halsen.

Hör samtalet till larmcentralen.



Usch, man hur verkligen hur det tar emot för henne att säga att det är Charlie Sheen när hon på larmcentralen frågar vad hennes man heter. Antar att hon förstår att det kommer stå i tidningarna dagen efter.


22.10

Ny favvo låt.

Alicia Keys - Try Sleeping With a Broken Heart


Halloj. Jag har jobbat hela dagen, åkt runt och köpt sladdar med Kaka, Sovit en sväng, Pratat i telefon och hämtat pizza. Nu sitter jag här och ska strax gå och kolla på tv tänkte ja. Det har blivit dålig uppdatering här på min kära blogg senaste dagarna. Fy och usch å mig. Så det kan gå. I morgon är jag ledig och ska ner på stan en sväng på morgonen, sen hem till lillasyster och sen får vi även får nya kyl/frys i morgon! Yeeey. På tiden.



Later.


Nya kändispar under 2009.














2009 lider mot sitt slut.

Herregud vad tiden går fort. Kan knappt tro att det är nyårsafton på torsdag?! Idag har jag massor att göra. Eftersom att vår kyl har pajjat så håller nu Kaka på att fixa hit någon som byter ut den åt oss. Time to fix.

Två bilder ifrån Juldagen.



Later.

Söndag.

Nu har jag och Kaka precis kikat klart på stenhuggaren eller vad de hette. Skit bra! Har varit hos mamma och pappa tillsammans med min underbara lilla mormor och ätit middag. Vi fick en fantastisk köttgryta med potatis. Potatissorten hette tydligen Asbergers. Okej?!

Idag har jag varit nere på stan oxå på den stora rean inne på Gina Tricot. Därifrån kom jag hem med en stor påse såklart. Bland annat denna ring. Resten slänger jag in lite bilder på i morgon. Tänkte även lägga in lite bilder på några av mina fina julklappar jag fick på julafton såklart.




Jag var även en sväng på makeupstore. Köpte två nya penslar och deras suveräna tricolour.
Perfekt ögonbrynsskugga.



Denna underbara box fick jag av mamma och pappa i julklapp oxå.




Jag ligger efter...

...med bloggen känner jag. Jag som brukar uppdatera flera gånger dagligen har knappt hunnit suttit vid en dator på två dygn. Man får lite smått panik. Nu gott folk så tänkte jag visa lite bilder ifrån vår julafton.

Min julafton.

Först frukost med gröt och skinksmörgås hos Kakas mamma.


Min hund kan posa!


Sen for vi vidare till min farmor och farfar där nästan hela min släkt var...


Världens bästa syster och världens bästa Kaka...


Finaste pappa och Willen...


Intressant kuverthög...


Sen åkte vi vidare till Kakas pappa för lite julkvällsmys...


Pappa Kaka framför brasan...


Tror ni jag blev rädd när jag såg denna varelse stå och vinka in igenom rutan... Tomten!


Nu ska vi hem till mamma och pappa på mat tillsammans med lilla mormor.

Later.






GAAAH.

Hinner inte skriva. Ska iväg på galej nu.

Återkommer inom kort.


Upp och jobba.

Nu ska jag strax gå iväg till jobbet. Tröttare människa får man leta efter. Pluss att jag fick någon allergisk reaktion på kusinernas hund igår så det värker som sjutton i mina bihålor fortfarande. Men igår kväll var helt sanslöst. Gjorde ont när jag tittade till o med. Jag ska gå till jobbet. *Suck. Julafton i igår var underbar. Hann träffa alla släktingar som vi skulle träffa och fick massor av fina presenter. Bilder kommer sen. Idag efter jobbet ska vi hem till Maria och Viktor på förkaka för att sedan ner på pluto där Viktor hyrt bord. Blir lite stressigt efter jobbet alltså. Men det är sånt man får ta.

Ha en bra juldag.

KRAM!

GOD JUL!



Nu sticker vi iväg på julfrukost hemma hos Kakas mamma Anna-Lena med familj... Hörs sen.


Christmas Tomorrow.

Jahapp, då har jag hunnit jobba, fixat sista julklapparna och stickat klart Willens lilla tub. Den får ni se i morrn då han ska ha den på sig. Just nu sover han, lillen. Vill inte väcka honom. Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Helt färdig och det blir en lång dag i morgon. Först ska vi hem till Kakas mamma o co på julfrukost. Sen hem till min farmor och farfar där hela min släkt och familj är. Sen hem till Kakas pappa och co på kvällsjulmys.

Hörs i morrn. Natti

Vem ska få dessa tro?



The Hills Brody´s mamma ihop med Elvis.

Visste ni om att Brody Jenner i från The Hills´s mamma varit ihop med självaste Elvis Presley. Coolt, inte sant?

Linda Thompson (Brodys mamma) Då och nu.







Nyfrissad.

Hejsvej. Nu är jag färdig hos frissan. Det tog sin lilla tid. Men blev ganska så nöjd endå när det blev klart. Gjorde tre olika blandade slingor. Det blev alltså inte endast blondt utan mellerat. Tror de är bättre nu till vintern oxå när man är så fruktansvärt blek. Härligt att vara ny i håret till allt galej som väntar nu under den kommande veckan. Såhär blev det.



Nu ska jag äta lite lunch sen ska jag iväg och jobba. Vill ni veta något kul oxå? Vår kyl har lagt av!!!! Måste kasta allt som står i kylen. Ingen aning om vad vi ska göra, vi kommer alltså inte ha någon kyl under julen då ingen jobbar nu närmsta dagarna. Fan fan fan.

Jag ska i allafall jobba snart och Willen ska få följa med på prov. Spännande.

Later.


Dare to be blonde.

Fast jag kan inte bestämma mig. Ska vara hos frissan om en kvart och har fortfarande inte bestämt mig om jag vill bli blond igen eller lite mellerad?! Det återstår att se. Later.




Orkar inte komma på någon rubrik.

Vi börjar detta inlägg med en bild ifrån julfesten i lördags. Jag diggade Kristins handske.



Kaka kom hem med Tacos ifrån affärn idag. Så nu har vi frossat framför Hollywoodfruar. Skrattat rejält åt Maria Montazami och hennes underbara kommentarer. Själv håller jag på å stickar en "tubhalsduk" åt Wille Pille. Tänkte att han skulle ha den på julafton om den hinner bli klar. Den ska vara vit och rödrandig tror jag.




Shrek 4, se exklusiv trailer.



Antar att jag kommer sitta på första raden tillsammans med alla andra ungar när denna kommer i maj. Eller kan jag få låna någons barn? Så man slipper skämmas när de frågar, 1 vuxen?


Dax för Willen att bli julfin.

Idag så tyckte jag att Wilgot skulle bli lite julfin. Han var så otroligt långhårig. Inge bra för hans päls heller då det blir trasselbollar när han leker i snön. Han höll inte med riktigt så det tog ungefär 2 timmar att klippa honom. Men med lite bra verktyg och godis så går allt. Jag brukar klippa honom själv. Det tar tid men det blir billigare så. Och vill inte heller att någon annan ska stå och slita i hans päls. Gör det hellre själv. Såhär fin blev han.



Tålamod är en klippares bästa vän.




Dagens roligaste.

Även om dagen inte är slut än så kan jag inte tänka mig att det dyker upp något som är mer roligt än att Kaka fick ringa efter bogseringshjälp för att få hem bilen idag ifrån bilbesiktningen.





Så sorgligt!

Såhär såg Brittany Murphy ut sista tiden i hennes liv. Hon är väldigt mager!



Det sägs nu att orsaken till hjärtstilleståndet är receptbelagda mediciner av olika slag och sen påstås det även att hon led av anorexia. Man vet ju inte vad man ska tro naturligtvis och det är bara hon själv och hennes familj som vet hela sanningen. Sorgligt är det, hon verkar ha varit en sån otroligt vild och mysig glädjespridare när man läser alla intervjuer med folk som kände henne.


2 dagar fram till julafton.

Godmorgon! Helt sjukt vad tiden går fort. Bara två dagar kvar till julafton! Sitter på jobbet och är så fruktansvärt trött så man nästan blir pigg. Slutar dock tolv så det är riktigt skönt. Willen är med och ligger och sover på en stol på min jacka. Lyx. Ska hem och klippa honom sen, fyfasen vilken långhårig hund.

Time for work.


Julfest.

Här kommer några bilder, då jag precis var över till Tilda och hämtade min kamera. Läs om julfesten här.

Christmas cupcakes alá Me. Men dom skulle ju ha varit röda! Dags att stämma karamellfärgs företagen.


(Spets is the shit).


Grattis Alex 3 år idag.

Hipp hipp hurraaa!



Självklart har jag en födelsedagspresent/julklapp till lilla dig när jag kommer idag! Vi ses snart.


Let´s go bananas.

Julfesten. Ja julfesten ja, som var i lördags. Herre min skapare vad det hände grejer! Först åt vi julbord och mumsade på mina cupcakes som jag hade med mig. (överraskningen ni vet). Sen körde vi charader innan vi tog taxi ner på stan för att bowla. Jag gjorde två strike. Yeeey. Sen vidare till BMB där det blev schlager och sång för hela slanten. Men vad hände där emellan då?! Jo, Matilda drattar på rumpan med hjälp av sin härliga sambo David och råkar få en bula i huvudet. Min mobil och nycklar samt vaselin burk försvinner spårlöst. Efter BMB så vandrar vi iväg för att äta. När Maria sen går ut ifrån vårat kebab hak så ramlar hon i trappen som var som en isgata. Kan varken sitta eller gå så en ambulans kommer och hämtar upp oss och väl på akuten sen så visar det sig att Maria antagligen brutit två revben. Runt halv fem på morgonen kommer Virre och hämtar oss och jag får skjuts hem. Så julfesten slutade med borttappade nycklar, mobil och två brutna revben för min bästa vän.

Sen kan jag ju meddela oxå att detta inte enbart hade med vårat alcoholinttag att göra. Trappen var snorhal och det var två personer efter Maria som oxå ramlade. Det var livsfarligt! Mobilen var det någon snäll själ som fann på BMB och lämnade in, hade antagligen åkt ur min jackficka tillsammans med mina nycklar och vaselinburk. Antingen mitt fel då jag vänt på jackan eller personalens fel som varit oförsiktiga när de tog emot och lämnade jackan. Mobilen är i allafall funnen tack och lov.

Då kameran är hemma hos Matilda som hade gjort ett jätte fint jobb med julfesten i år så blir det inga bilder idag. Men dom kommer. I promise. Nästa år är det jag som ska hålla i årets julfest... spännande...

Nu ska jag snart iväg och jobba.

Later.


R.I.P Brittany Murphy.

Alltså det här är så jäkla sorgligt! Hon var en av mina favorit skådeseplerskor och i natt så väcker Kaka mig och berättar att hon dött av hjärtstillestånd. Blev jätte ledsen!



Enligt TMZ så ska hon ha mått väldigt dåligt hela söndagen och kräkts en del. Hon åt värktabletter för en långvarit förskylning/influensa som hon haft en längre tid och hade talat om för familjen under dagen att hon mådde illa. Hon kollapsade i duschen och när hon hittades så var det även en hel del spya på platsen. Det fanns inga olagliga medeciner i huset men ganska så starka utskrivna medeciner emot inlfuensa. Hon hade även diabetes och läkarna vet inte om det hade något med dödsfallet att göra.



Hon är och kommer alltid vara saknad, en otrolig skådespelerska och underbar person.

R.I.P


Laddar inför årliga julfesten.

Nu laddas batterierna inför årets julfest. Samma tjejer, samma mat, samma galej och samma planer. Underbart att vi gör detta varje år och det är inte så konstigt att man har höga förväntningar varje år heller med tanke på att det alltid blir så klockrent. Ikväll är det alltså dags igen och denna gång är det hemma hos Matilda. Alla tar med någonting och i år var det min tur att göra janssons. Kirrat och klart. Nu blir det frukost.

Förövrigt så gick jobbet bra igår trots att man var riktigt fredagstrött. Men man blir ju alltid på lika bra humör när man träffar Alex. Kom ifrån jobbet med en liten julklapp ifrån familjen oxå igår kväll. Dom är ju för gulliga! I paketet låg tre stycken "body butter". Sånt som jag bara älskar. Tack ska ni ha!



Mamma hämtade mig på jobbet igår då hon inte ville att jag skulle gå hem. Hon tror att man ska bli överfallen bara man går ut nu förtiden och det är väl lite så det är oxå. Man vet ju aldrig. När jag kom hem så började jag att baka, tänkte ju som sagt ta med en liten surprise till mina underbara tjejer ikväll. Ni får se sen vad det blev.

Somnade som en stock runt tolv och vaknade av att jag var svintäppt i näsan runt åtta. Då satt Willen över mig och pep, ville ut och kissa. Så det vara bara att klä på sig och gå ut. Sen har jag varit vaken sen dess. Wille pille, när ska du lära dig att det är sovmorgon på lördagar?

Tjing.


Winterpics.




Sagan om det lilla trädet.

Nu håller jag på att bli galen på mitt träd här hemma som jag försöker hjälpa tillbax till livet lite. För ett bra tag sen så publicerade jag dessa bilder på vårat "fina" träd.

Läääängesen, i somras tror jag?





Sen så flyttade jag trädet ifrån den lilla krukan i och planterade om den.




Trodde jag ja.

Såhär ser trädet ut upptill just nu...



Jag tänker inte ge upp hoppet!



Friday.

Tjingeling.
Har precis kikat på två avsnitt av Paradise och ska hoppsa in i duschen nu tänkte jag. Börjar jobba snart oxå så måste hinna göra någon slags matlåda. Apropå mat så har jag gjort janssons frestelse nu till i morgonkväll då den årliga julfesten är som sagt.




Förra året. Det brukar bli drag kan jag lova!

Later.


Juligare jul hos oss.

Idag kom Kaka hem med en jätte fin julblomma ifrån jobbet. Det blev bara ännu mera julkänsla hemma hos oss då såklart. Den fick en plats på köksbordet sålänge.


Sen har jag ju såklart tittat på Bonde söker fru oxå. Åååh va söta Thilde och Stefan är! Det kan man ju inte direkt säga om dom andra paren. Nä ja hoppas verkligen att Thilde och Stefan håller ihop, dom är ju så fina!




Hur tänkte Nicole Kidman nu?

I tisdags så hade den nya musikalfilmen Nine premiär och det gick inte så bra för Nicole Kidman med sminket den här gången. Massor av tidningar världen över skriver om hennes misslyckade sminkning då hon står och posar med löspuder lite här och var?!




20091217.

Goddagens.

Idag är det verkligen snorkallt ute. Mina fingrar höll på att gå av när jag var ute med Willen alldeles nyss. Ingen bra "magdag" idag heller. Idag ska jag fixa Janssons frestelse till julfesten på Lördag. Tycker att den blir mycket godare om den får stå någon dag i kylen så den drar åt sig all smak. Längtar så till på lördag så jag spricker snart. Ska ta med mig en liten överraskning till tjejorna oxå hade jag tänkt. Men det får ni se på lördag!

Willen kör med lite snömustasch såhär innan jul...



"Bonde söker fru" Roger badar bubbelbad.

Detta är nog något av det mest konstiga jag har sett! När jag såg detta på tv så bara skrek jag till. Han är ju speciell alltså. En mer bortkommen man får man nog leta efter!




Alice in Wonderland.

Idag kom Trailern ut till Tim Burton´s nya storfilm Alice i underlandet med bland annat min favvo Johnny Depp i huvudrollen. Kan det bli bättre?! 5 Mars 2010 kommer den och vill du spana in trailern så KLICKA HÄR.






What did you say 2009?




Sexdömd lärare jobbar som lärare IGEN.

Sitter som vanligt och lyssnar på P3 när jag jobbar och får höra något som jag blir jäkligt irriterad över. Som vanligt i vårt avlånga land så är vi alldeles för klena när det gäller våra barn och ungdomars trygghet och hälsa. 2005 blev en lärare dömd för sexuellt utnyttjande av en 14 årig flicka. Han fick såklart sparken. Nu fyra år senare så har han åter igen fått jobb som lärare på en skola i Stockholm. Han har varit helt ärlig emot sin arbetsgivare, så han visste om hans bakgrund när han anställde honom till skolan. Men barnen och föräldrarna har inte fått veta något. Arbetsgivaren anser att det är onödigt för föräldrar och barn att få veta något just nu. det finns alltså inget lagligt hinder för att anställa en sexdömd lärare på en annan skola enligt skolverkets chefsjurist. Och vad har vi då för lagar?!



Sånt här kan jag fan bli galen på. Det spelar faktiskt inte någon roll hur grovt brått den här mannen begått emot denna 14:åriga flicka eller om han rent utav skulle vara oskyldig. Man utsätter endå inte en ny skola full med barn för denna stora risk. Alla dessa risker gör att barn känner sig otrygga i vuxnas närvaro och i skolmiljön. Det är vi som skapar denna otrygga stämning. Han kan få jobb som något annat, han behöver inte bli lärare igen. Som om rektorn alltid kan hålla koll på vad denna lärare gör med barnen!? Som om barnen skulle berätta för rektorn/föräldrarna OM han skulle göra något dumt!? Det är en risk och det är barnen som får lida. Bra jobbat!



Hej du Vinterland.

God morgon! Var det någon som önskade snö? Jajje! Snö fick vi!Och inte så lite heller. Det snöade alltså hela natten igår, hela dagen och hela denna natt oxå. Massor med snö alltså!

Sitter på jobbet nu och är svintrött. Kom hem ifrån jobb nummer två igår runt halv tio och satt sen till fram till ett och jobbade hemifrån innan jag gick och lade mig. Nu ska jag mosa på här sen ska jag till Kakas jobb med Wilgot och hälsa på när jag slutar.

Ha en bra dag!


Off to Work.



Dax att pölsa iväg i snön...


Ska jag dammsuga så SKA jag.

(Risk för lagom ovärt inlägg).

Jahapp, har hållit på här hemma lite. Dammsugit, tvättat en maskin och vattnat mina halvdöda växter. Tyvär så var min dammsugepåse helt proppfull och när jag skulle gå till skåpet och hämta en ny så var dom slut! Vafan, och jag som hade bestämt mig för att dammsuga. Jag klippte upp den, tog en plastpåse på handen och tömde den i soporna och sen sydde jag ihop den med en fin rosa tråd! Sådär ja, nu var det bara att köra! Ett litet tips om ni får slut på dammsugepåsar någon gång.




Pink står modell för Hart and Huntington.

...Ett klädmärke som ingen mindre än hennes man Carey Hart är grundare till.  Hur snygg är hon inte?



Carey Hart har även gjort en lite egendesignad tatuering av flickvännen på benet...




White Christmas?

Jag ska nog aldrig klaga på vädret mer. Igår så klagade jag över att vi inte fick nån snö. I natt så har det TOK SNÖAT! Så nu är det i princip snöstorm i stället och jag och Willen har varit ute och lekt. Wilgot Älskar snö och livet leker så fort vi kommer utanför dörren. Det är så härligt att se! Det gör ju att man själv tycker att det är roligt med snö. Hoppas det håller i sig till julafton!


Ju mer snö desto bättre, tycker Wilgot.

Annars så har Maria precis varit här på lite frukost. Nu ska ja fixa lite här hemma innan jag ska gå till jobbet. Och jag som tänkte gå idag. Då ska jag alltså gå i snöstormen. Jaja, de kan ju vara lite mysigt... Tänk positivt, nu fick vi ju snö!

Ha en bra dag!


Skincare.

Som ni vet så skrev jag att jag hade fått hudutslag och dålig hy av dåligt smink. Nu införskaffade jag mig Make up Stores foundation förra veckan. Eftersom att jag alltid varit väldigt pedant och noga med min hy så mår jag bara dåligt över att ha fått utslag och prickar. (Ni kanske tycker att jag är jätte löjlig, men då tycker jag att ni ska hoppa över att läsa det här inlägget). Har alltid haft "baby hy" förrut så nu tänker jag börja lägga ner lite pengar på min hy igen och se om det blir bättre. Jag tycker redan att jag har fått resultat. Mamma var så snäll så hon kom förbi med en dag och en natt creme idag efter jobbet. Du ska bo i din hy hela livet. Det är viktiga grejer.

Nopprorna på hakan börjar försvinna.





Vart är snön? I´ts Freezing.

Det är ju snor kallt ute. Vart är snön då? Var ute en stund med Wilgot och vi lekte ute på den isiga gräsmattan. Men fattar inte varför det snöar i resten av landet men inte i Västerås? Idag mår jag som sagt inte så bra. Magen svider som sjutton och jag har verkligen inte ens gjort mig iordning idag. Tänker bara nöja mig med att jobba hemifrån och sen ta nya tag i morrn. Ledsen dock att jag missar julbordet med jobbet. Men det är ju inte så mycket att göra åt direkt.


snyggare Ninnie har ni nog sett nångång i ert liv...



Desenchantee - Det sa Jonte.



Så jäkla bra gjort. Hittade denna hos Egoina.


Laktosintollerant?

Tjing.

Sitter och jobbar lite hemifrån. Ganska så skönt ibland. På med musik och sen så är det bara att köra. Jag börjar fundera på om jag är laktosintollerant? Har i hela mitt liv haft problem med magen och nu är den som en ballong igen. Det blir magkatarr och så får man svårt att äta. Gör så jäkla ont. Jäkligt trist då vi har julbord med jobbet ikväll. Söta lilla Alex är det som bjuder. (Eller hans fina föräldrar). Har sagt i flera år att jag måste ta tag i det och ta reda på vad som är fel, kanske är dags att göra det denna vecka då. Måste nästan det, så här orkar jag inte ha det längre.

Later.


Snälla tomten.

I år så önskar jag mig en massa saker... Fred på jorden, att min familj får hålla sig frisk och att världen INTE går under 2012!

Förövrigt så önskar jag mig prylar, som vilken unge som helst.







Paradise hotel Andreas för Nelly.

Satt och kikade runt lite och titta vem jag hittade...






Årets julkort.

Det var alltså dom jag gick iväg och postade i torsdags kväll. Nu har alla fått som ska ha, så nu kan jag visa hur dom ser ut i år. Förövrigt så har vi varit iväg och handlat och ska strax äta lite mat för första gången idag. Det har varit/är en riktig slappar dag idag.








Hur gamla är dom nu?








Lucia.



God morgon.

Idag är det lucia. Jag vaknade precis av att Maria ringde. Så himla skönt att sova ut idag. Idag har jag faktiskt inga planer. Kanske ska på lussefika hos Maria senare och åka iväg och handla med mamma idag, annars ska jag bara vara hemma tror jag. Det återstår att se.

Ha en underbar dag idag!


Bakom kulisserna på Lady Gagas plåtning för Elle.






Förlamad efter Svininfluensa vaccin.

En 29-årig man vårdas i respirator efter att ha fått vaccin mot svininfluen. Nu misstänker läkarna att mannen drabbats av en neurologisk sjukdom som sammanföll med vaccineringen. – På onsdagen hade han ont i armen, på torsdagen fick han ont i ryggen. På fredagen fick han stickningar i fingrar och ben, säger 29-åringens mamma. När symptomen förvärrades på lördagen ringde mannen till sjukvårdupplysningen, men enligt mamman fick han rådet att vila och ta värktabletter. Då ringde 29-årinen till sin mamma. – Det var hemskt, jag hörde knappt att det var han, han lät sluddrig och sa att han hade krupit fram till telefonen, berättar mamman.

(Källa: Aftonbladet) Läs mer här




Jag är en av dom som inte ännu tagit någon spruta. Eftersom att jag jobbar med det jag gör så ligger jag ju i riskzonen och skulle behöva komma iväg nu i veckan som kommer. Men ju mer sånt här man hör desto mer osäker blir man ju...


Time for work.

Nu ska jag strax iväg till Alex och jobba. Det blir ett riktigt "mördar pass" idag på 13 timmar. Men det ska vi nog klara av. Har sovit som en stock i natt. Somnade dock inte förrän vid ett så man är lite tröttmössa nu. Ha en bra dag!





Later.


Grattis Erik Grönwall.

Grattis för sjutton gubbar! Visste väl att du skulle ta hem detta! Men en sak, varför stod hans tjej kvar på scenen så länge?! Det var lite pinsamt tycker jag! Det var ju lixåm hans stund. Och tror inte att folk är så intresserade över att hon står där och svänger bredvid. Näe, usch va pinsamt. Det var ju gulligt till en början naturligtvis. Men sen gick det lite till överdrift.

Grattis i allafall till Erik som helt klart är en värdig vinnare!




Html koder, Hemmagjorda köttbullar och Idol.

Just nu så snurrar det verkligen html koder i huvudet. Ingen aning om hur min design kommer att bli sen när den väl är klar?! Ni som kommer in nu tror väl att ni kommit fel då bloggen ser helt annorlunda ut nu. Det blir nog bra så småningom. Hoppas jag! Är helt slut efter att ha suttit vid datorn ett antal timmar nu. Gjorde egna köttbullar emellan och stekte verkligen ordentligt då jag märkte att alla tre fönstrena i köket hade immat igen...


Då steker man på ganska så bra! Jag är en riktig stekare ja.


Jaha
, vem vinner nu då?

Calle eller Erik?




Bloggdesign hjälp!

Jag sitter ju som ni vet nu och försöker fixa till den här nedrans bloggdesignen nu. Det är nu jag inser att jag inte har varken ork eller lust med detta just nu. Endå så är jag så jäkla envis så jag fortsätter endå. Är mest sur över att det gick som det gick.

Nu är det såhär mitt herrskap. (Och damskap?)

Jag skulle vilja ha rundade "ramar" i min meny och runt mina inlägg. Men jag är alldeles för tom i huvudet just nu för att komma på hur man gör?!?! Någon som kan hjälpa mig?!


Total ombyggnad.

Då jag har haft lite problem med min blogg så vill jag nu börja ifrån scratch och bygga om den. Alltså så kommer den att se väldigt tråkig ut ett par dagar kan jag tänka mig. Men håll ut bara!!




Ralph Lauren sparkar Fillippa.

Deras argument är att hon är för tjock.



Denna överdrivet photoshopade bild ifrån Ralph Lauren gjorde stora debatter för ett tag sen.
Nu sparkas Fillippa för att vara för tjock.



Ralph Lauren har bett den 23 åriga Fillippa om ursäkt för den tidigare bilden där hennes huvud är större än midjan, antagligen för att hon fått väldigt mycket "skit" för den.




Fillippa har jobbat på Ralph Lauren sen hon var 15 år och ser dem som sin andra familj berättar hon för tidningen jezebel. Hon är alltså för tjock för Ralph Lauren´s kläder och får helt enkelt inte arbeta kvar.


Seriööööst!!? Vem fan ska komma i kläderna då?



Godmorgon Godmorgon Godmorgon.

Här sitter jag nu på jobbet som ett annat lik. Nee riktigt så illa är det inte. Men dum som jag är så fastnade jag för en film som gick igår på tv klockan halv ett som jag bara var tvungen att titta klart på. Så låg och kämpade med att hålla upp ögonen till tre ungefär. Smaaart när man ska upp halv sju. Men men, jag sitter här i allafall och Willen ligger här bredvid på sin stol. Han är nog lika trött som jag den här morgonen eftersom han inte heller somnade förrän då. Nu ska jag jobba på lite, hörs senare.

Later.


The Karate kid is back.



S
å jäkla häftigt tycker jag att det är. Den 11 juni 2010 så kommer alltså en ny Karate kid med Jackie Chan som jag antar ska spela någon form av Mr Miyagi åt ingen mindre än Jaden Smith. Will smiths son! Han var ju grym i The Pursuit of Happyness där han spelade mot sin pappa Will i huvudrollen. Om ni inte sett den så måste ni se den, den är grym!






20091210.

Halloj. Har precis varit ute på en promenad med Wilgot. Bort till brevlådan. Några lyckliga kanske får post i morrn? Vem vet?! Om brevbäraren håller tiden då det stod senast 18.00 på brevlådan. Annars kommer det väl post efter helgen. Ni kommer få se här på bloggen senare vad jag postat. När jag vet att alla som ska ha sitt har fått sitt. Det är lite kallare ute idag. Rev rejält i kinderna när vi  traskade på. Men endå 1+ grad ute. Idag har jag haft rejält tråkigt. Har varit ledig. Ibland är det tråkigt att vara ledig. Jag har fått förhöjd tjänst oxå på jobbet, känns jätte bra! Så kommer jobba mer nu än förr efter årskiftet. Ska äta lite kvällis.

Later.


Några av alla kändisar som gift sig under 2009.










Riktigt nöjd.

Idag när jag provade min nya foundation ifrån Make up Store så blev jag riktigt nöjd. Nu hoppas jag att min hud blir som den var förrut, utan "prickar" lite här och där!

Dax att putsa spegeln ser jag...




275 spänn kostar den och finns att köpa på Make up Store som ni ser.






Make up Store.



Var in på Make up Store idag och köpte en ny foundation då min tagit helt slut. När jag pluggade så slutade jag att köpa "kvalitets" produkter för ansiktet eftersom det var så jäkla dyrt och då förföll min hy. Har alltid brytt mig om min hy och lagt pengar på bra produkter innan de. Nu mår min hy sämre än sämst så nu tänker jag börja igen. Willen var med på stan och charmade tjejerna på Make up store ganska rejält när han gled in med luvan lite på sned. Han hade alltså sin nya tröja på sig....




Chris Brown intervjun ifrån ABC.

Detta spelades in i fredags.




20091209.

Goddagens i vårat härliga och snöiga juliga vinterväder. Näääe, ja är inte bitter.

Jo jag undrar,när kommer snön!? Sitter på jobbet nu och tog skinnjacka och converse när ja åkte hit. Hörde fåglar som kvittrade i morse. Seriöst? Kommer världen att gå under 2012?!

Idag är det alltså onsdag och jag sitter på mitt kontorsjobb idag (som kaka brukar säga). Kvällen med lilla Alex gick jätte bra igår och man lär sig mer och mer ju mer jag jobbar såklart. Men det känns faktiskt riktigt bra. Ha en bra dag nu så hörs vi later.



Visste du att....

... "Paradise Hotell Erika" (Erika Johnson) som kom in på hotellet igår kväll har varit förlovad med ingen mindre än Andreas Carlsson som sitter i idoljuryn. Jojo, sedär.






Se vilka turtuduvor...

Och jag tycker bestämt att Andreas Carlsson ser lite rosig ut om kinderna...





Här är alltså hennes "så kallade" berömda blogg oxå... -------------------------> Direktlänk.




Bättre humör såklart.



Idag är jag på bättre humör. När jag kom till jobbet i morse så fick jag dock åka hem igen då min plats var dubbelbokad. Yeey. Not. Så blev inge jobb för mig i morse. Nu ska jag strax iväg till lilla Alex och pyssla om honom lite... Arbete nummer två. Den lilla stjärnan gör mig som sagt på gott humör så det är inte alls lika krävande...

Kram.


Att vara en pudel.

fyfan säger jag bara. Låt era hundar vara!





Regn rusk och blinkande lysen.

Är jag tvungen att påpeka att man inte får ha blinkande lysen när man cyklar? Grrrr. Man blir ju inte alls bländad när man cyklar förbi. + Att dom syns mycket sämre. (Låter som en gammal tant som stör sig på små saker). Kom precis hem ifrån jobbet. Regnade och var ruskigt kallt ute när jag cyklade hem. Jag hoppas verkligen att jag är på bättre humör i morgon än vad jag har varit idag. Alex får mig alltid på bra humör dock!




Lek och bus på mattan...

Nu ska jag ta en smörgås sen ska jag sova... ska upp tidigt i morgon. Blir både jobb morgon och kväll i morrn.

Kram!



Perfektion.

Någon sa Perfektion när de skulle förklara dessa bilder på Johnny Depp. Så sant.

Perfektion.




Blä.

Idag är det en (som jag brukar kalla de) riktig bajsdag. Ingenting känns kul, det regnar, Willen bara sover (antar att han oxå är deppig idag) och jag ska strax cykla i regnet till jobbet. Ibland har man bara såna dagar där man vill kypa ner under täcket och gömma sig hela dagen. Man blir så jäkla trött av det här vädret oxå. Förstår min mormor som alltid sa när man var liten att "Det beror på vädret". Det är fan sant. Humöret kan skifta så mycket pga vädret. Jag brukar vara en glad prick men just idag är jag inte alls glad. Usch. Har fått utslag på kinden oxå. Pga dåligt smink. Så ska ner till Make up Store i morrn och köpa nytt. Kul, ser ut som om ett gäng knott har attackerat min kind ungefär. Fast knott bäbisar. Hoppas det försvinner under dagen.... Ska försöka äta lite lunch innan jag sticker iväg. Hoppas ni har en bättre dag än mig!

DeppNinnie.


Anna Anka och Paul Anka skiljer sig.



Tydligen så har paret bråkat en hel del på sistone och för att inte tala om det stora bråket som det pratats en hel del om i media nu förra veckan. Då det kom in två telefonsamtal till larmcentralen, ett ifårn Paul och ett ifrån Anna som ville att polisen skulle komma dit och hjälpa till. Enligt Anna så ska Paul ha riktat en pistol emot henne kvällen innan men när man senare tittade på övervakningskamerorna så visades ingenting liknande. Paul ska ha bott på hotell i månader och paret ska ha haft problem länge. Till slut fick Paul nog och lämnade in skilsmässopapper till en domstol i Kalifornien i fredags.




2:a advent hos mamma.

Nu har jag precis kommit hem efter en tripp till djuraffärn där vi införskaffade en tröja åt Wilgot och lite hundmat. Sen åkte vi hem till mamma och gjorde ischoklad. Yumm yumm. Nu ska jag och världens bästa Kaka titta på film och äta kvällsmat. Det blir Spaghetti Carbonara alá Ninnie.


Willen i sin nya hood.

Jag och Wilgot tog en tupplur på mamma och pappas mysiga köksmatta medan vi väntade på att chokladen skulle stelna.


L
ater.


Ljug aldrig för mamma.

Tom hade bjudit hem sin mor på middag. Under middagen kunde inte hans mor undgå att lägga märke till att Toms rumskompis Per var väldigt  stor och ståtlig.

Hon hade länge misstänkt att de två var något mer
än bara rumskompisar sa hon frågade sin son om det var så att de var mer
 än kompisar. Men Tom förnekade det hela och försäkrade sin mor om att de bara var rumskompisar .....

En vecka senare sa Per till Tom:
'Har du sett den vackra soppsleven i silver? Den har varit borta ända sen din mor var här på middag. Du tror väl inte att hon tagit den?' Tom
trodde inte det men han skickade henne ett mail för säkerhets skull;

Kära mor, jag säger inte att du 'tog' eller 'inte tog' soppsleven men det är ett faktum att den har varit borta ända sedan du var här på middag. Hälsningar Tom.

Några dagar senare fick han svar från sin mor:
 
 
Kära Tom, jag säger inte att du 'ligger' eller 'inte ligger' med Per, men faktum är att om han hade sovit i sin egen säng hade han hittat soppsleven för länge sedan. Hälsningar Mor.

Dagens visdomsord : LJUG INTE FÖR MAMMA!


Söndag.

Hejhopp! Tröttmössa idag kan jag lova. Det var precis som jag trodde, vilket jäkla drag det blev igår. Sång och dans. Jätte mysigt var det att få träffa alla som Kaka jobbar med. Alla var super härliga, väldigt enkla människor att ha och göra med och det är verkligen alltid uppskattat hos mig. Jaha idag så ska jag på äventyr med mamma. Vi ska åka och kika efter en tröja/jacka till Willen som fryser så när vi går ut när det är minusgrader. Sen ska vi baka lussebullar i eftermidda. Mums.



En jobbarkompis till Kaka gillade Brie lite...



Later.


Julbord.



Jahapp då är det strax dax för årets första julbord. Ska bli trevligt... Kommer antagligen blir rätt så livat om Kaka har rätt. Återstår att se. Dålig uppdatering idag här på bloggen men det måste ju vara så ibland oxå. Hoppas ni får en härlig Lördagkväll...




Löööördá.

God morgon! Har drömt så jäkla knäppa drömmar i natt. Allt från att jag flyger omkring på en drake till att jag hysteriskt letar efter en hårsnodd som jag lånat av en kompis och som kompisen vill ha tillbaka. En hårsnodd?! Tänk vad drömmar kan dra iväg i bland. Idag är det alltså lördag och vi ska iväg på första julbordet ikväll. Ska bli riktigt mysigt. Dom är inte lite generösa på Kakas nya jobb. Maten är betald, alcoholen i baren efter julbordet är betald och taxin hem är betald. Helt otroligt. Riktigt härligt eftersom vi inte har den bästa ekonomin här i hushållet i december. Så det tackar vi och bockar för naturligtvis! Willen har snarkat i natt. Frukstansvärt irriterande. Inte nog med att han så gärna vill ligga så nära som möjligt utan han ska ligga och snora i mitt öra på natten. Så flyttar man bort det lilla livet lite lätt till andra sidan av sängen. Njää då kommer han tillbaka och lägger sig i princip PÅ mitt ansikte i stället.

LördagsFrubba.




Later.


Omplantering hos Ninnie.


Regina Spektor feat. Ben Folds - You don´t know me


S
åg nästan ut som att trädet skakade lite av rädsla när jag började plocka bort all gammal och "rutten" jord ifrån hans rötter! Han hade nog genomskådat att jag är värre än sämst på växter...



Passade även på att krångla på en ljusslinga på vår hallspegel...



Blev ganska så mysigt...



Later.


Vad gör Sune och Håkan idag?

Sunes jul avsnitt 1.



Sunes jul var helt klart den bästa julkalendern tycker jag. Så många citat som jag och mina tjejor fortfarande använder i meningar ifrån just Sune. Kommer ihåg hur man satt bänkad framför TV:n när sunes jul gick. Man var bara tvungen att se det. Jag kan än idag titta på Sunes sommar och Sunes jul någon gång ibland bara för att det är så jäkla roligt och mysigt. Pappa Rudolf är ju bara klockren. Men vad gör Sune och Håkan idag? Mamma Karin och Pappa Rudolf har vi ju sett i ett antal uppsättningar både på teatern och i film. Peter Haber spelar ju Beck tex och en massa andra bra filmroller.

Jag kan ju tala om att Håkan Bråkan idag jobbar som brandman.




Tyvär så hittar jag ingen information om Sune alls?! Vad gör han idag? Någon hade gjort lumpen med honom och han var tydligen något slags befäl som blev arg när folk kallade honom Sune. Någon som vet?




Fredag.

Idag är det fredag och snart är det andra advent. Fan va tiden går fort! På lördag så ska vi på julbord med Kakas jobb. Men ikväll blir vi nog bara hemma och myser framför en bra film. Har varit så jäkla trött den här veckan, fattar inte varför? Sovit alldeles för länge och varit typ dåsig hela dagen sen. Idag ska jag i allafall ta tag i hemmet och sen ska jag plantera om vårat träd som håller på och förfaller här i hörnet av vardagsrummet. Stackars, som har hamnat hos en person med så icke gröna fingrar som det bara går att hitta.

Ha en bra dag!


Lady Gaga på omslaget av Elle i januari.

På Elles omslag i januari så kommer vi inte få se någon annan än Lady Gaga....





Nollniotolvnolltre.

Ny julstjärna i sovrumsfönstret...



... Idag har det varit en väldigt lugn och lite små tråkig dag. Jag och Kaka hämtade våra ringar dock. Det var ju helt underbart såklart... Sen tog jag en fika med Matilda, Lilly, Maria och Sanna... och vovvarna såklart. Som vanligt blev dom lite småtjuriga på varann de svarta små tussarna. Var iväg med mamma till plantagen en snabbis och köpte jord, ska plantera om vårat träd som håller på och dör pga platsbrist i krukan... Det ska jag göra i morrn, det hinns inte ikväll. Orkar inte heller! Hoppas alla haft en underbar torsdag! Kram!


Äntligen så har vi hämtat nya ringarna....

Som jag förklarade förrut så har vi haft provisoriska förlovningsringar då de riktiga inte hunnit komma då Kaka bestämde sig för att fråga mig. (Låter för vuxet med ordet fria). Så idag hämtade vi ut nya ringarna och vi är mer än nöjda med valet. Enkla Titan ringar som man kan ha till allt. Ganska breda som ger ett simpelt intryck. Är världens nöjdaste! Han har bra smak min karl! Tack och lov för det....




Carolina Gynning för Nelly.

Den här kvinnan är ju bara så snygg. Här är några bilder ifrån kampanjen med Nelly.com.

 


Winnerbäck.



Kärlek!

Tack Verro för att du fixade gratisplatser....!



Är det någon skillnad?




Lars Winnerbäck ikväll.

Yeeey. Tack Verro som fixat biljetter till Winnerbäck ikväll!! Det blir träff hos Maria och Virre för att sen åka tillsammans hela gänget till koncerten! Nice.













God morgon!

Willen ville säga godmorgon idag! Jag är ledig idag och ska göra lite nytta hemma tänkte jag...sen powerwalk...




Grattis Britney Spears på födesledagen!

Grattis Britney Spears, 28 år idag, hipp hipp hurraaa!!





21.55

Godkväll. Nu har jag varit och jobbat och ska sätta mig framför Tv:n med en macka och kopp Te. Hoppas alla haft en härlig kväll... Det har jag och Alex haft...




Time for work.




1 dec.

Goddag! Eftersom att jag sov för länge i går så somnade jag för sent igår kväll och sov alltså för länge idag med. Fan! Ikväll ska jag lägga mig tidigt och sen ska jag gå upp tidigt i morgonbitti. Såhär kan vi ju inte ha de! Ska strax ner till mamma och pappa för att hämta min cykel och sen ska jag iväg och jobba. Kaka kommer strax förbi med ett nyinköppt cykellyse så jag kan cykla säkert hem sen ikväll. Gullis!

Later.


Gift med en tv-spels karaktär.

Börjar det inte gå liiiiiite för långt nu?








RSS 2.0