Alex är så himla söt när han tittar på tv ...

img_0843 (MMS)

Alex är så himla söt när han tittar på tv och skrattar! Haha


Eye.

Hittade ett öga på min sovrumsmatta i morse. Vem är den skyldiga?




Nu sitter jag hos fina Anna och blir nyårs...

img_0837 (MMS)

Nu sitter jag hos fina Anna och blir nyårsfin! Underbart! Senare ska jag hm till Kristin på tacos och ett glas vin! Later.


He is a very special guy.


Jag fick kyssa tomten ja.

Ringde till frissan idag i panik då jag insåg att min utväxt blivit lite för mycket att hantera. Tack o lov så hade Anna fått ett återbud på eftermiddagen så jag tog den tiden direkt. Skulle ha jobbat på eftermiddagen men bytte tid med en arbetskamrat. Jätte skönt att det gick att göra så idag. Kul oxå att bli lite ny och fräsh inför nyår!



Har precis varit ute en sväng med Willen. Träffade på Sanna och Rocco. Sanna som ska flytta till stockholm och är tvungen att sälja Rocco. Så tråkigt! Någon som är intresserad av en liten svart lurvetuss?!

Var det någon mer än jag btw som fick kyssa tomten i år?



Ha en bra dag!


Den här prickiga personen har precis jobba...

img_0825 (MMS)

Den här prickiga personen har precis jobbat, ätit en tonfisksallad, duschat och ligger just nu och tittar på pirates of The caribbean! Älskar när de kör maraton flera kvällar i rad på grymma filmer! Tummen upp! Denna morgonrock fick jag i julklapp av mamma o pappa och är helt klart perfekt en kväll som denna!:) myspys!


"nobody puts baby in a corner" Dålig film ...

img_0816 (MMS)

"nobody puts baby in a corner" Dålig film dom visar på tv1000 så här mitt på dagen!:)


Tack Modeflickan.

Igår så fick jag en otroligt rolig överraskning i brevlådan! Den 18:e december så hade redaktionen på Modeflickan "Modeflickan mingel" och jag kunde tyvär inte gå då jag hade julfesten då. På festen delades det ut fin fina goodiebags. Jessica och Jenny som är så snälla skickade en goodiebag till mig i allafall! Tack! :)



Antar att ni såg denna på första bilden så visar er en bild på bara den! :)



27 dec.

Hej på er! *Pust, vilken jul detta har varit! Dagen innan julafton så var vi hemma hos Kakas mamma med familj och åt julgröt och öppnade paket. På julafton så jobbade jag mellan 7-14 sen kom Kaka och hämtade mig. Vi åkte hem till mamma o pappa där släkten väntade och ett stort julbord. Öppnade lite paket och åkte sen vidare till Kakas pappa med familj där det blev glögg och paketöppning. En otroligt stressig men FIN jul har vi haft!

Såhär såg det ut på jobbet på julafton.



Ska strax iväg till jobbet nu så måste ta en promme med Willen och sen få i mig lite mat.

Later.




Så var det dax för juldagsfesten! Sitter o...

img_0793 (MMS)

Så var det dax för juldagsfesten! Sitter och väntar på Kaka som ska plocka upp mig. Sen ska vi hämta mat, plocka upp Vevvo och sen ska vi till Maria och Virre. Vilken underbar julafton jag hade igår. Hoppas ni hade det bra!! Mer om julafton sen!:) puss puss


God jul på er alla!! Här sotet jag med en ...

img_0741 (MMS)

God jul på er alla!! Här sotet jag med en glad pepparkaksgubbe! Ska jobba fram till två sen bli det hem till mamma o pappa och släkten! Ha en underbar julafton alla!! Puss puss


Hej på er! Dagen före julafton alltså!? Ti...

img_0693 (MMS)

Hej på er! Dagen före julafton alltså!? Tiden går så jäkla fort! Willen och jag väntar på Kaka som ska plocka upp oss snart. Vi aka åka och köpa de sista julklapparna! I sista minuten som alltid. Jag säger som jag gjorde förra året... -nästa år ska jag vara ute i god tid och ha slagit in allt veckan innan julafton! Senare ska vi hem till Kakas mamma på julmys!:):) Hoppas ni får en jätte fin dag idag!! Puss!


Om blickar kunde döda! Det här med att bli...

img_0683 (MMS)

Om blickar kunde döda! Det här med att bli julfin är inte Willens grej!


Tävla med Modeflickan.










Inte medlem på modeflickan.se? Klicka HÄR!




Barns hatkärlek till Tomten.

Något som jag alltid tyckt varit lite komiskt är barns otroliga hatkärlek till Tomten. Man får inte prata illa om tomten!, De vet precis hur han ser ut och vart han bor (Nordpoolen!, för den som inte visste!) och skulle man råka slänga ur sig att han inte finns så blir det ett välldans liv. (Nu finns ju tomten!, Det vet ju alla!). MEN, när mötet väl skall ske mellan tomten och barnet så utbryter oftast ett kaos utan dess like!



Denna lilla dam ser dock ut att trivas...



(bildkälla: TMZ)




Christmas party 2010!; "All Good things"

Herrejisses vilken fest det blev i lördags. Över all förväntan. Vårat lilla julbord blev superduper gott, leken som jag hittat på inför julklappsbytet blev väldigt uppskattad och sång och dans i vardagsrummet. Tänk att man har såna underbara vänner. Julklappsbytet-leken, Gissa låten,  gick till så att jag hade samlat några låtar som jag vet att de flesta kommer ihåg ifrån skoltiden. Gamla 90-tals disco låtar helt enkelt. En och en fick sitta på en stol med hörlurar och nynna låten inför de andra. Kunde de andra gissa vilken låt det var och vem som gjorde låten så fick den som nynnade gå och hämta ett paket i köket. Jätte roligt att folk uppskattade leken så mycket! Det var riktigt roligt! Cupcakesen blev oxå succé. Senare så åkte vi taxi ner på stan och sen blev det BMB. Katta som varit gravid och inte varit med på ett tag gjorde debut och det var så sjukt roligt att ha med henne igen! Tack för återigen en underbar julfest!





Idag är jag ledig och bara slappat hela dagen. Kollat på en film, "All Good Things". Riktigt bra! Jag älskar Kirsten Dunst. Trodde att det var en romantisk film. Och det var det! MEN sen blev den riktigt obehaglig. En helt oväntad vändning mitt i filmen som jag inte alls var beredd på. Men den var sjukt bra endå!





Ikväll så ska jag på personalmiddag hemms hos Alex familj. Ska bli supermysigt! Vi struntar i julbord i år och jag tror att familjen hade beställt hem Italiensk buffé. Yummie!! Alex fyller 4 år i morgon! Men han får sin födelsedagspresent på julafton i stället. En 2-in-one present! :) Tänk att lillen blir så stor! Tiden går så fort!



Årets julfest.

Här sitter jag och "plusslar" (Som Ella sa när hon var liten).



Idag så är det dags för tjejernas årliga julfest och i år så ska vi vara hemma hos mig. Det blir julbord, julklappsbyte, lek och dans. Sen drar vi ut och gör Västerås osäkert vill jag lova! Kommer antagligen en bildbomb i morgon så kika in då.

Såhär kul hade vi för ett par år sedan.





Later.


Cross your eyes.




Röda sidenband.

Något som jag tycker är väldigt juligt är när man knyter små slarviga rosetter med rött sidenband runt saker. Jag har nu tillbringat lite tid till att göra just detta och är väldigt nöjd med resultatet. Den där ljusstaken som jag haft i flera år och som jag bara älskar blev väldigt julig måste jag säga! Nu ska jag sprida ut sakerna i lägenheten och skapa lite julstämning här hemma. Myspysigt!




Modeflickan Christmas edition.



Nu är äntligen Modeflickans juliga december nummer här! Gå in på MODEFLICKAN.SE för att läsa.






The Town.

Amenhallåeller! Detta kanske var den bästa filmen jag sett på länge! GRYM!




What to do?

Hej på er! Dålig uppdatering här på bloggen nu, jag vet! Det kommer att bli bättre. Är nog bara inne i någon slags icke-bloggande-period. Det har hänt förr! Men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt nu. Just nu är det väldigt mycket runt omkring och på toppen av det så har jag blivit sjuk igen. Någon konstig magbakterie + ont i halsen och feber. Tydligen något som går just nu. Mamma har haft samma sak nyligen. Jätte kul, verkligen! På fredag vankas det julbord med Kakas jobb och på Lördag så är den årliga julfesten och jag är värdinna i år. Så att vara sjuk nu är inte så jäkla super bra! Häller i mig te och vatten så hoppas jag på att jag känner mig bättre till helgen. Willen har ju super tråkigt nu när jag inte gör så mycket med honom. Så han sitter mest i fönstret och tittar ut. Man får ju inte alls dåligt samvete då! :( Var ute en liten sväng nyss och sen proppade jag hans boll full med mat och godis så det lär hålla honom sysselsatt ett tag i allafall :)



Puss på er.



Nu har jag kommit till jobbet. Alex och ja...

img_0663 (MMS)

Nu har jag kommit till jobbet. Alex och jag har badat. Vi var ensamma i poolen så vi röjde som bara den. Nu är det mat dags för mr Alex!


Braaaaaaaaaaaak.

Idag ramlade vår jackhängare ner! Undrar varför? Trodde att det var någon sån där 200-jackors-gräns på de där IKEA hängarna?!





Saaanta Luuuciiia.

Idag är det Lucia. 13 december! För Kakas familj så betyder denna högtid lite extra mycket då de förlorade någon just denna dag för sju år sedan. Skänker en stor kram till er, Älskar er!



Den här helgen har varit lagom aktiv. Först var jag iväg på Petters 25 årsfest i fredags. Lördagen spenderades framför TV:n och film. Och igår så var vi hemma hos Maria och Viktor för vårat årliga lussebak. Varje år är det något som saknas eller som inte går som det ska när vi ska baka. Förra året bestämde vi oss för att göra dubbel sats utan att först titta om vi hade alla ingredienser. Då saknades det en påse saffran. Det viktigaste såklart! Så förra årets bullar smakade ingenting. Årets bullar smakar gudomligt, men blev inte alls lika fina! Inte mina i allafall! Sen var det ju så kul när Maria ringde mig på dagen och hade ordnat lite av ingredienserna i förväg. Typ mjöl! Igår när vi väl skulle baka och hon plockade fram sitt mjöl så var det världens minsta påse! Med två dl mjöl för lite så satte vi tillslut igång och bakade. Marias bullar blev super fina, medans mina blev mindre fina. Vet inte vad som hände. Haha! Kaka och Viktor låg i soffan som vanligt och mosade mandariner och tittade på fotboll. Mellan "jäsningarna" så bjöds det på saffrans te straight from The Boden!



Hoppas ni får en härlig Lucia idag!


Röda läppar.

Igår var jag iväg och firade Petter som fyllde 25 år. Jag slog på stort och målade läpparna röda. Trots att min mage krånglade (som vanligt) så var det sjukt kul. Riktigt roligt folk och vi var inte ute på BMB förrän 01. Sen åt vi och tillslut efter många om och men fick jag tag på en taxi. Saknade Kaka extremt mycket igår. Det är så skönt att det bara är lördag. Vi brukar ju vara ute och svänga våra lurviga på lördagar och är van vid att vara slö på söndagen sen. Men den här helgen var vi alltså ut igår och nu har man två dagar lediga. Supersuper!




Silver.




Cookies or jewellery.

Jag har länge letat efter ett litet vitt kakfat att ha mina smycken på. Igår när jag julpynts shoppade på Ikea så stod det där. Ett litet vitt kakafat med söta blå stjärnor på. Precis ett sånt jag letat efter. Och kostade bara 129 kr! Som hittat!




Goddag! Nu sitter vi och myser på vår tors...

img_0625 (MMS)

Goddag! Nu sitter vi och myser på vår torsdagslunch. Var och lämnade Willen hos mamma innan jag gick hit. Sen ska jag iväg på lite ärenden innan jobbet... Later!


Jag dör!! Det är så synd om honom! Alla tj...

img_0624 (MMS)

Jag dör!! Det är så synd om honom! Alla tjejerna vill åka hem! Seriöst!


Idol juryn flippar ur + Jay Smith audition.





Tack söta Coco.

Beställde ett örhänge ifrån Cocoo.se igår. Och redan idag så kom det på posten. I ett fint litet guldigt paket!



Tack själv söta Coco!


Det gör inte så mycket att vakna upp bredv...

img_0620 (MMS)

Det gör inte så mycket att vakna upp bredvid den här killen:) Världens finaste vovve!


2010 break-ups.

Det är många kändispar som separerat och skiljt sig i år.
Här är några av de mest omtalade skilsmässorna.








Fixelifix.

Här hemma har det fixats idag. Willen har fått en alldeles egen plats (äntligen) bredvid soffan. Kanske vi slipper ha ALLA hans leksaker i vår säng! Nya gardiner har hängts upp och nu börjar vårat fina hem bli väldigt mycket mysigare. Ska strax iväg och jobba. Ska ta en riktigt lång och frisk promme bort till Alex dagis idag. Det är rätt så långt dit. Men med rätt musik i öronen och rätt kläder så är det alldeles underbart att gå i kylan. Hoppas ni har en härlig dag!



Later.



Perfekt ansiktskräm för vinterblek hy.





Ett kärt återseende! Har inte jobbat på nä...

img_0622 (MMS)

Ett kärt återseende! Har inte jobbat på nästan två veckor då Alex familj varit i Egypten! Alex har bott på kortids under tiden. Det var ju så roligt att ses igen!:) Världens finaste kille!


Skattkista.

Här kommer lite bilder på mitt nya fynd! Älskar min nya kista!



Vad tycks?



En hemlig skatt.

Hej! Andra advent idag. Fasen vad tiden går fort. Igår kväll så var jag hemma hos Ann. Vi drack glögg, vin och tittade på "Så mycket bättre" (som förövrigt måste vara ett av de bästa programmen som gjorts i underhållningssyfte). Sen gick vi ut. Träffade upp Verro senare för en kycklingkebab. Ibland är det faktiskt riktigt skönt att bara vara två. Vi brukar ju vara hela gänget oftast när vi är ute.



Är så himla glad! Jag har letat en gammal kista som jag vill måla vit och ha som vardagsrumsbord under en längre tid. Tillslut så hittade jag en som jag gillade på blocket. Det var flera som ville ha den men tillslut så fick vi den och har precis varit och hämtat den. Den är så otroligt fin. Det står en stor text och årtal på sidan av kistan "IGS CAD 1767". En riktig skatt kista! Kommer passa perfekt som vardagsrumsbord. Jag kommer nog inte måla om den alls då den är så pass antik. Det är även ett gammalt råtthål på baksidan. Kanske har det någongång legat en skatt iden? Vem vet? Ni ska få se den i morgon.



Annika Aschberg photos.



En av mina stora förebilder inom foto är Annika Aschberg. Spana in fler foton av henne HÄR.



Glöggmys.

Nu går jag och den här coola killen iväg till Ann för att kika på idol och ha glöggmys med henne och Verro. Tjing!




All I need is a time machine.




Stöd barnens rätt.

Handla dina julklappar på Unicef´s hemsida och stöd barnens rätt samtidigt.
Finns lite allt möjligt och i olika prisklasser! För att komma till webbutiken klicka HÄR.




Fortsätter här.

Jag har bestämt mig för att fortsätta här ett tag till då det har krånglat så otroligt mycket med den nya bloggen. Så småningom så kommer jag antagligen att flytta men då hoppas jag att ni läsare flyttar med mig :)

Förövrigt så har jag tagit en rejäl promenad nere på stan med Willen. Var ner till banken och ordnade lite ärenden. Nu har Willen badat och har nyklippta klor. Härligt. Ikväll kanske jag ska hem till Ann på idolmys och glögg. Men det beror på om jag hinner klart lite artiklar till Modeflickan då jag inte kommer vara hemma nåt i morgon.



Later.

Lätt å koncentrera sig på tv:n!!

img_0587 (MMS)

Lätt å koncentrera sig på tv:n!!


Game set Match.

Har precis kört en tennismatch med en otroligt irriterande gubbe som hostade lite lätt mellan varje slag. Jag pratar såklart om vårat nya Playstation Move. Alltså ingen riktig gubbe. Så jäkla roligt och så skönt att röra på sig samtidigt som man spelar. Förövrigt så har detta varit en halvdan dag. Har torkat golv, tvättat och dammsugit då jag inte alls gjorde det i förrgår då det var bestämt. Nu kan man tappa mat på golvet och i princip stoppa det i munnen igen. Så rent är det! Haha. Det kommer att så småningom ske lite förändringar här med mitt bloggande. Ni kommer att få se snart. Det är därför det är lite sega och färre inlägg just nu. Men förändringen kommer att göra att bloggen kommer att bli mycket bättre. I promise! Nu sitter jag och skriver klart ett par artiklar inför dec-numret av Modeflickan och dricker te. I morgon ska jag på utbildning hela dagen. Förhoppningsvis så hinner jag med en lunch med tjejerna oxå. Det återstår att se.

Later.


Snälla tomten!



Nelly.se (presentkort)




RSS 2.0