Förberedelser inför kvällens bestyr.

 

 


Färgad pasta till halloween?!

Gör barnen (eller dig själv) lite glad(a) och färga er pasta med karamellfärg!



Koka pasta i lättsaltat vatten enligt anvisning på förpackning.

Tillsätt karamellfärg. Ju längre färgen får koka med desto starkare färg.

Låt pastan rinna av i ett durkslag. Skölj.
Häll tillbaka pastan i kastrullen.
Tillsätt lite smör och låt det bli varmt.

Voila!





Sådan mor sådan dotter.

Den här bilden är ju bara helt underbar. Min vän Matilda och hennes lilla sessa Lilly. Puss på er.


fredag kväll.


Nu har vi precis ätit här hemma. Stressade runt i fredagsyran med mamma och handlade precis innan oxå. Ska baka ikväll. Vad det blir får ni se om ni kikar in i morgon! Det är nämligen till festen som jag ska baka. Tror det kommer bli riktigt lyckat! Hoppas de i allafall. Just nu håller jag på och fixar musiken och moffar m&m´s.



Ha en härlig fredagkväll!




Prinsen torkar.

Nu har Willen precis fått ett bad och klippta klor. Här torkar prinsen i Kakas famn.


Dagens planer.

Jahapp, då har jag varit iväg på promme med Wilgot och postat mina anställningspapper. Så himla härligt väder ute! Idag blir det till att pyssla lite hemma, förbereda för vår stora förlovningsfest i morrn och handla. Ha en bra dag! Kram kram.





Heidi Klum och Seal´s Halloween outfits.

Några som verkligen tar Halloween på allvar är Heidi Klum och Seal. Själv tycker jag att detta är Hollywoods finaste par och föräldrar. Dom verkar verkligen ha roligt ihop! Här kommer några av deras Halloween outfits.



Jag tänkte även att Jason Biggs skulle få vara med på ett hörn med sin outfit ifrån 2005.



Heidi och Spencer hade....*harkel*... fantasi. (2008).




Inlåst och Debatt.... Vart är världen påväg?

Dom programmen har jag kikat på nu. Inlåst är bara så jäkla bra! Hur sköna är inte de äldre som kom in och skulle umgås med ungdomarna. Har hört ett par av dem på radio i olika intervjuer och jag måste bara säga att detta mina damer och herrar är några som bör kallas förebilder. Senare var det debatt där jag inte tyckte att så mycket alls kom fram. Först så pratade dom med stackars Theres morbror som berättade att hennes mördare fick 1 år och 8 månader i fängelse för ett planerat mord bara för att dom inte fyllt 18 år. Fruktansvärt enligt mig. När man är 16 år så är man mycket medveten om vad man pysslar med och vad som är rätt och fel. Dessa människor har tagit en annans människas liv och förstört livet för ett flertal till. Sjukt. Sedan pratade dom om plastikoperationer där Linda Rosing sitter och pratar om att i hennes "tidigare" liv (som var för ungefär två månader sen)... eller nåt... då ville hon ha stora silicon bröst. Nu vill hon inte de för att hon "äntligen" har insett att hon blir bemött på ett annat sätt då. Kan väl inte mer än att säga Grattis! Och stackars lilla Paow som satt där och darrade... *suck* Vart är världen på väg egentligen....? Det undrar jag.


Willen och jag myser framför min lilla Tv i sovrummet.

God natt.


Rosa bandet galan ikväll 20.00.



 
DIREKT Svensk galaunderhållning. Till förmån för bröstcancerforskning. På scen står bland andra brittiska stjärnskottet Leona Lewis, Måns Zelmerlöw och Sarah Dawn Finer. Förra året samlades 46 miljoner kronor in under Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj till stöd för kampen mot bröstcancer. I år är målet högre satt och förhoppningen är att räkneverket passerar 50 miljoner kronor. Måns Zelmerlöw har engagerat sig i kampen mot bröstcancer tidigare, redan 2007 uppträdde han på Rosa Bandet-galan. Detta år framför han en låt som ligger honom extra varmt om hjärtat. Vi får också se Sarah Dawn Finer. Brittiska stjärnskottet Leona Lewis bidrar också i kampen mot bröstcancer genom ett framträdande på galan. Direkt från Malmö Arena. Programledare: Hasse Aro, Reneé Nyberg.
(tv3.se)


Jag fick jobbet!

yesyesyesyes! Jag fick jobbet! Jag är numera persolig assistent åt en liten pojke på 2,5 år som har en hjärnskada! Ska bli jätte kul att få sätta igång. Förmodligen redan nästa vecka!
Grattis till mig!



Bilder ifrån Ane Brun igår kväll.


Morrnmorrn. Vaknade tidigt i morse men nu efter frukosten så känner jag att man börjar bli trött igen. Ska lägga mig och vila en stund tänkte jag. Vi känner oss fortfarande risiga här hemma. Det kommer och går. Koncerten igår kan man recensera med ett ord. MAGISK. Den var helt enorm. Man bara satt och mös till hennes fantastiska röst. Hon hade även med sig tre tjejer som även dem va helt magiska. I mitten av koncerten så fick vi oss en trevlig överaskning när Ane drar upp Anna Ternheim på scenen. De kör en gammal klassiker ihop. Här kommer några bilder ifrån koncerten. Om ni har möjlighet att gå på en Ane Brun koncert så tveka inte!



Hemma ifrån sthlm.

Jag och Kaka har en förmåga att alltid diskutera dom mest konstiga sakerna när vi sitter i bilen! Eller, JAG har en förmåga att alltid sätta igång konstigaste diskussionerna då?! 

Jag: - Alltså vad skulle du göra om du såg en stor godzilla stå där framme på vägen och slunga undan alla bilar som kom med svansen? Alla bilar bara flög och krashade mot andra bilar och träd och grejer?

Kaka: - Eeeh, ja skulle nog kyssa dig och sen bara brassa rakt på?

Jag: - VA? Skulle du bara ge upp? Inte ens försöka styra åt sidan så vi åkte ner i diket och kunde hoppa ur bilen och springa åt ett annat håll?

Ja va ska man säga?!

Lite senare:

Jag: - Alltså seriöst... skulle du verkligen bara ge upp sådär? Jamena tänk om vi hade hunnit svänga åt sidan?

Kaka: - Nee ja skulle nog svänga åt sidan... Men Ninnie när vi diskuterar såna här saker så kan vi väl prata lite tystare (sneglar mot gubben som går två meter framför).... eller... så kan du gå ungefär 10 m framför... så kan jag låtsas att jag inte känner dig....? Ska vi säga så?

Nu ska jag sova... bilder ifrån Ane Brun koncerten kommer i morrn. Den va GRYM!

Natti.


Skämmigt Ankan.


sopsäck 4000 kr någon?




Andersen & Lauth

någon som inte alls håller med mig och som tycker att denna "sopsäck" är skitsnygg. Den finns att köpa HÄR och kostar alltså exakt 4000 kr. Billigt va? Som hittat!





Ane Brun ikväll.

Ikväll ska jag och Kaka iväg till sthlm och kika på Ane Brun. Längtar så. Trots att vi är sjuka båda två så tänker vi åka endå. Vi har lixåm inte tid att vara sjuka. I med en alvedon sen drar vi tll huvudstaden runt 16.00 idag. Koncerten börjar 19.30. Men vi tänkte käka lite innan och så. Myspys. Sen har vi ju vår förlovningsfest oxå på lördag. Så vi får absolut inte vara sjuka nu. Helt och totalt oacceptabelt. Finns inte på kartan! Sitter på jobbet nu och har tok registrerat sen 8.00 i morse. Jag som i vanliga fall inte dricker kaffe har redan druckit två koppar eftersom jag måste hålla mig någolunda vaken! Så nu är jag som en duracellkanin i stället. Bättre de än att ta en tupplur på tangentbordet. Hoppas alla får en bra dag idag och sen hoppas vi att jag får ta med kameran till koncerten ikväll.



Kram!



Herre min skapare.

Usch och fy. Får rysningar i kroppen varje gång jag ser den här filmen. Nu är det dags att sova. Ska upp och jobba i morrn, sen åker vi till huvudstaden på eftermiddagen.

Sov gott.


Att slåss med sin bästa vän.

Inatt så drömde jag sjukaste drömmen. Vi hade tjejfest och satt som i en ring och pratade. Jag satt och retade Maria precis bredvid henne och alla började tillslut småtjaffsa lite. Till slut så smäller Maria till mig, riktigt hårt över ena ögat så jag faller bakåt. Jag blir jätte arg och rädd och går ut därifrån. Men går sen tillbaka i ilska och smäller till henne oxå. Alla tar Marias parti och ser mig som den som startade bråket. Helt plötsligt så är vi på något hotell och utanför hotelldörrarna så står det olika namn, beroende på vem som bor i rummet. Jag ringer till Maria för att jag vill att vi ska snacka om det som hänt. I andra änden så svarar Marias systers kompis Lena och säger att ingen vill prata med mig för att jag slog Maria. Jag försöker försvara mig och berätta att det var hon som började. - Jaha och vad är det för barnsligt sätt att hantera situationen, får jag till svar. Maria går med näsan i vädret på hotellet och alla går runtomkring henne och blänger på mig som slog till Maria. Helt plötsligt så kommer min lillasyster fram till mig med sin mobiltelefon. Där har hon filmat situationen när vi sitter och pratar och även när Maria slår mig. Efter att ha visat filmen för alla så låser dom in Maria inne på hotellrummet och vill gå ut med mig och festa när de inser att det var Maria som slog till mig först, inte tvärtom. ??? Jag måste ju ha sett nån film på senaste eller nåt för att det här var jätte konstigt!

Detta är nog en av de sjukaste drömmar jag drömt. Den är lixåm verklig men endå inte! Trodde att Maria och jag var osams när jag vaknade, men insåg ganska snabbt att det skulle vara helt omöjligt för oss att slåss. Haha.


Open Water ikväll 21.00.

Ikväll går det en grym verklighetsbaserad film på 6:an klockan 21.00. Open Water heter den och det är verkligen en film som jag kommit ihåg sen första gången jag såg den för flera år sen. Den sätter igång tankeverksamheten vill jag lova. Den är obehaglig, skräckinjagande, hemsk och alldeles alldeles sann. Så ni som gillar verklighetsbaserad film, ge denna en chans.




Amerikansk thriller från 2003. Verklighetsbaserad historia om det äkta paret Susan och Daniel, som reser till en paradisö för att njuta och koppla av. På plats anmäler de sig till en dykutflykt och de unga makarna roar sig kungligt under vattnet, där tropiska fiskar gör sitt bästa för att överträffa varandra i färggrannhet. När de kommer upp till ytan upptäcker de dock till sin stora förskräckelse att båten som fraktade ut dem till sjöss försvunnit. De är ensamma och hjälplösa mitt ute på öppet hav. Till en början är de övertygade om att båten kommer att komma tillbaka och leta efter dem, men när mörkret faller på och hajarna börjar att cirkulera omkring dem börjar de att få panik.

Trailer.




Höstens alla färger och min kamera.





New Moon soundtrack.


Alexandre Desplat - New Moon (The Meadow)


Något som jag helt och hållet har missat är att New Moon soundtracket kom ut den 21/10. Sitter och lyssnar på det nu och måste säga att jag inte är förvånad över hur bra det är. Kan knappt vänta tills jag får se filmen nu.

Köp det här för 149 kr.





 


See you on Wednesday.

På Onsdag är det vi som far till huvudstaden och kollar in Ane Brun på Cirkus. Längtar!



Godnatt...igen.


Det är löv överallt!

Herregud. Var ute på sista vändan med Willen nu. Blev en ganska så tidig kvällspromme eftersom vi är så himla trötta här hemma. Det är som ett sagoland ute! Löv ta mig fasen överallt! Dom fastnar under skorna, i Willens skägg och på kläderna. Mysigt dock. För mig är det läggdags nu, är helt slut. Natti.




Renovering.

Som ni kanske märker så håller jag på och gör om lite igen. Ni blir väl helt snurriga i huvudet men jag blir ju som sagt aldrig nöjd. Tycker självklart att det är super roligt att hålla på med designen oxå. Här blir det alltså inte så bra uppdatering ikväll eftersom att jag har en del att göra. Ska även jobba lite hemifrån senare.

Before.


Before.


Målet är att få en stilren blogg där det är lätt att läsa och lätt att hitta.

Later.


Måndagmorgon.

*gäsp* Måndagar! Varför är det alltid så svårt att ta sig upp på måndagar? Nu ska jag och mitt nyponte iväg och jobba lite. Ha en bra dag!


Happy Sunday.

Tjingeling. Däckade precis i soffan. Herregud va trött jag var. Idag var jag på min andra intervju och nu verkar det som att jag faktiskt har fått jobbet. När jag säger faktiskt så menar jag att jag vill inte hoppas på för mycket innan jag skrivit på alla papper. Men ska man lita på folks ord så har jag fått jobbet! Och det känns ju underbart i såfall. Återkommer om det.

När jag skulle iväg till intervjun som Kaka så snällt skulle köra mig till så startade inte bilen... Paniiik. Mamma och pappa var tack och lov ute och åkte precis i närheten och var snälla nog att plocka upp mig. Sen var Kakas pappa snäll och hämtade mig sen. Har så underbar familj! Sen fick vi hjälp med startkablar och grejs så till slut så funkade vår lilla pärla. Då tog vi en sväng till affärn och köpte tacos, såklart. Käkade lite, slökollade på en film och jag somnade. Nu har Kaka precis åkt iväg på nån bandy träning med jobbet? Nu blir det snart ensam mamma söker och mys i soffan med Willen.

 

Är det bara jag som tycker att mina tofflor ser ut som nån mysig filur när fjädrarna tittar ut?




Tik Tok.

Kesha - Tik Tok





Grattis till förlovningen.

Hejhopp gummi *****!

Här har vi precis haft främmande av släktingar till Kaka. Jätte mysigt! Är så otroligt trött nu bara. Känner på mig att jag kommer däcka framför vår lördagsfilm ikväll. Sov väl kanske tre timmar i natt då vi kom hem klockan fyra i morse och vaknade super tidigt. Så nu är man lite trött i luvan. Föresten, glöm inte att kolla på blogawards på tv400 nu oxå klockan 19.30! Ett måste! Ska bli kul och se, tänk om man smiter förbi någonstans där i bakgrunden. Fick världens gulligaste "staty" av Kakas familj. Den är från Demdaco och ser ut såhär...


Sen fick vi en bra form av några andra släktingar oxå. Perfa! Det behövde vi verkligen. Sen hade Pia med sig en hel påse med äpplen ifrån deras trädgård! Min vecka är räddad! Älskar vinteräpplen! Tack och bock era härliga!




Nu ska vi hämta kebab och titta på film + blogawards. Värdlens onyttigaste helg så de blir en hel del träning i veckan tjejer! Ha en underbar lördagkväll. Kram!


Bilder från igår.

Här kommer några bilder från igår.

Min bästaste bäste vän.



En liten uppdatering.

Hej hej! Sitter hos Maria i soffan medans hon fixar frukost åt oss. - Matsked? Det är tablespoon va? Galen kväll igår. Kommer bilder sen. Hennes Viktor är iväg över helgen så vi passade på att ha lite tjejkväll igår och sen sov jag kvar här. Vi va ut såklart igår oxå. En otrolig härjig kväll blev det. Med mycket party, olika åsikter och höga klackar. Ont i fötterna idag kan jag lova. Nu ska jag äta lite melon som Maria skurit upp medans jag väntar på resten av frukosten. Blir så ompysslad så. Detta är som att vara på semester. Nästan.

Senare idag får jag och Kaka besök av hans familj som ska komma över på en fika. Mysigt!

Later.

Practical joke.


Vill du jävlas med någon. Byt ut bokstäverna på dennes tangentbord! Haha, kul idé!





Äntligen Fredag.

Godmorgon! Sitter på jobbet. Willen är med och sitter och kikar ut genom fönstret med sitt ben i munnen. Coreboll igår var otroligt kul! Testa vettja! Det ska jag absolut fortsätta med. Men träningsvärken idag är inte alls så farlig som jag hade tänkt mig. För det var verkligen sjukt jobbigt igår. Ikväll ska jag träffa Maria på ett glas vin. Vi tänkte nog käka lite ihop och sen ha lite party bara vi två. Madde kanske kommer sen oxå. Hon skulle iväg på afterwork innan.

Satte precis på P3:s webbradio. Kojo är ju bara så bäst. Älskar morgonpasset. Just nu spelas världens bästa Hassle.

Klicka in här!

Ha en bra dag!


Coreboll.

Nu ska strax jag och tjejerna iväg på coreboll. Några hade varit på de innan och haft träningsvärk i magen i fyra dagar. Det bådar gott. Antagligen kommer jag dö!




Fjädrar.

Cocoo ).

Mina fina från Olivia.

 


KallesmildaochVarmchoklad.

Morrnmorrn. Här hemma vaknade vi runt åtta av att det plingade på dörren? Hann inte öppna eftersom jag sov som en stock men Willen var uppe och skällde. Nu har jag precis ätit frukost och ska ta tag i dagen lite. På Söndag ska jag på min andra intervju inför mitt förhoppningsvis kommande jobb. hoppas hoppas. Men vem var det som plingade i morse? hmmm..

Har fått dille på varm choklad nu...



Ha en bra dag!


Recept på egen varm choklad.

Finns det något som är höstigare än mandariner, te och andra varma drycker. Jag fick för mig ikväll att göra egen hemmagjord varm choklad. Och det var super gott! Så jag tänkte att ni också skulle få ta del av mitt recept som är jätte enkelt.



Om man känner för det så är det jätte gott med en klick vispad grädde i och lite kakao på toppen. Man kan även ha lite kanel på toppen. Hoppas det ska smaka!




Vilken skådis skulle spela dig i en film?

Sanna började med en skön grej på sin blogg. Vem skulle spela dig om det fanns en film som handlade om ditt liv? Om det skulle göras en film om mig och mitt liv så finns det inga tvivel om vem som skulle spela mig! Malin Åkerman såklart!



Vem skulle spela dig?


French liner Depend.

Något som jag velat testa länge är denna Liner penna ifrån Depend. Min fick jag i goodiebagen ifrån galan men jag vet att den finns att köpa på Hm eller Kicks för ca 99 kr. Den är helt klart värt det och perfekt när man vill få till snygga naglar snabbt. Av mig får den:


tre nyckelpigor av fem möjliga.






091021.

Hallej. Har precis ätit lite lunch med min sambo Kaka som kom hem på lunchen och tillbringade den med mig. Det blev en väldigt enkel lunch idag. Tomatsoppa och ris. Men det är ju så gott ibland. Idag är jag inte på mitt bästa humör faktiskt. Vaknade och hade ont i bihålorna igen. Antagligen för att jag börjat träna. Min kropp säger alltid ifrån vid fel tillfällen. Har lixåm vant mig.

Var ute med Maria och gick spåret igår kväll. Katta och Verro hann inte vänta eftersom vi skulle gå när Maria slutade jobbet. Så jag, Maria och Willen tog en egen liten runda. Som vanligt när vi går så går vi och skrämmer upp varann. Det var ju kolsvart i spåret och vi tyckte ju hela tiden att det prasslade i buskar runt omkring oss. Jag sa de att: - Ingen skulle ju våga hoppa på oss nu när vi är två och har en liten hund dessutom. Då kom Maria på att: - Nee, men de kan ju vara flera stycken, typ gäng som hoppar på folk i spåret. Jag: - Oj, de hade jag inte ens tänkt på. Sen gick vi och spanade under hela vår vända. Ibland så knakade det till bakom oss och då vare nån som var ute och sprang som ville förbi. Men vi klarade oss, och vi gick äntligen rätt! Går alltid vilse! Spelar ingen roll vart vi ska? Vi hamnar nästan alltid fel.


Min bästaste bästa vän.



Alltså jag har så himla mycket roligt framför mig just nu. Det var som vi sa igår kväll. Har aldrig haft en sån fullspäckad höst! Hösten brukar alltid vara då man tar igen sig efter sommarens bravader och allt bara känns dött. Men inte denna. Här händer det grejer. Några av de roliga sakerna jag har framför mig är dessa.




Strax.

dax för en promenad i skogen med några tjejer och Wilgot.

Här är en skön låt sålänge!





Dimmig dimma.


The source feat. Candi Staton - You've Got the Love


Herregud.
Man ser knappt ut. Willen och jag är oense om vi ska ta en långpromme eller en kortpromme. Tror det blir en kort promenad idag på dagen för att sen ikväll så ska jag, maria, verro och katta gå spåret. Och då får Willen såklart följa med och röra på sina små långa. Vem fasen vill ut och motionera med vovven i det här vädret? Självklart ska vi ut.
Det måste vi ju såklart!

Jaha, förövrigt så har jag precis smällt i mig lite frukost/brunch och sen ska jag hänga över telefonen idag då jag väntar samtal ifrån nya jobbet. Hoppas hoppas jag får det!

 


Garderobsnytt.



1. Tisha, Topshop
2. Halsband, Topshop
3. Jeggings (roligt ord), Asos



Chailatte och Poweryoga.

Så har min eftermiddag/kväll sett ut. Var nere på möte för att fixa gymkort. Det gick kanonbra! Snälla Rafael hjälpte mig och talade om vad jag skulle gå för pass för att komma i form. Tack för de! Nu är det bara att sätta igång! Har varit och fikat med lillasyster och hennes härliga bruds. Alltid lika roligt att sitta och ha diskussioner med dom. Och som vanligt när man är med dom så händer det en massa runt omkring. Drack min allra första Chailatte oxå idag. Yummie! Riktigt gott. Sen gick jag hem till Maria. Pratade med Madde och till slut så gick jag,Maria och Madde ner och skulle ta ett yoga pass. Därnere mötte vi upp Matilda. Det var faktiskt riktigt skönt! Jobbigt oxå. Är öm i muskler som jag inte ens trodde att jag hade! Det bådar gott! Nu är det träning som gäller! Det kan jag lova!




God morgon.

Inatt har det varit en konstig natt. Har inte kunnat sova nästan nånting. Somnade vid 00 igår och vaknade vid 02. Sen var det kört. Det kröp i kroppen, huvudet snurrade och jag var bara allmänt orolig i kroppen. Gick upp en sväng och satte mig vid Tv:n. Nope, det hjälpte inte. Till slut så somnade jag 06 i morse och vaknade vid 10. Nu har jag suttit på en tvättmaskin och ska precis dricka en kopp kaffe (I min nya waynes termos som jag fick i Lördags på bloggalan!, Fan Nina vilken tur att vi hittade Waynes påsarna!) och äta lite frukost. Klockan två så ska jag vara nere på gymmet för lite instruktioner. Inför min kommande träning. Ska bli så skönt att sätta igång med träningen. Längtar verkligen. Efter mötet kanske jag ska möta upp en Madde och en Maria för en lite fika kanske?

 


Fikat hos mormor hade kunnat sluta illa.


Den här helgen har varit minst sagt full av händelser! Och Söndagen ska väl inte vara sämre. Var hos mormor på en promenad i höstsolen och skulle in och fika lite senare. Vi leker med Willen bland höstlöven och plötsligt så säger mamma att jag kanske ska ta kopplet eftersom det kommer en hund runt hörnet. Vi går förbi och Wilgot börjar skälla... Den andra hunden som är en pitbull blandning stirrar på oss och plötsligt börjar han oxå tokskälla och dra i kopplet. Gubben som är ägare till hunden verkar inte bry sig speciellt mycket. Plötsligt så ser vi bara hur kopplet släpper och ett muskelberg till hund kommer springandes emot Wilgot. Jag försöker skynda emot porten!! Pitbullen hinner ikapp och börjar hugga efter Wilgot som jag i panik håller upp så högt jag kan. Försöker få upp porten medans jag försöker putta bort den stora hunden med sidan av mitt ben. Men han är närmare än jag tror och är på väg att följa med oss in i porten. Till slut kommer vi in och långt bakom kommer en lugn gubbe med kopplet i handen. Ropar lite nonchalant på sin hund och börjar fippla med kopplet medans hunden fortfarande står och spänner sig och stirrar på Wilgot igenom portens fönster. Jag tar av Wilgots halsband, skriker åt gubben och kollar snabbt så han inte har några sår. Wilgot bara sitter och hänger med huvudet, han blev ju vettskrämd. Jävla gubbe, håll koll på din hund och köp ett koppel som håller! Mormor berättar senare att alla på området är rädda för den hunden och att gubben är lite konstig. Ha pli på era hundar tack! Detta hade faktiskt kunnat sluta riktigt illa!!


Efter den omskakande upplevelsen så fikade vi lite.




Blogawards bilder.

Här kommer några av mina bilder ifrån Blogawards. Det dyker säkert upp fler sen. Först vill jag presentera min nya favorit låt som spelades varje gång någon tog emot ett pris. Först började alla lixåm digga lite med huvudet när den kom första gången. Men efter ett par gånger började folk nästan dansa. Den blev riktigt poppis kan jag lova.

Jordin Sparks - S.o.s











Ninnie är Förlovad!

Detta har varit den sjukaste, roligaste och mest händelserika helg jag någonsin varit med om. Jag är förlovad! Med världens bästa kille! Jag har aldrig någonsin kännt så här för någon som jag känner för min Kaka. Han är speciell och alldeles alldeles underbar!


Vi kom till stockholm i fredags då jag skulle på blogawards på lördagen. Vi kom rätt så sent till stockholm då det var ganska så mycket att göra innan vi kunde åka. Det var även väldigt mycket trafik och trots att vi visste att vi ville ut och käka och ta ett glas när vi kom fram så proppade vi i oss en varsin meny på donken i bilen. Vi kunde helt enkelt inte hålla oss. Vi var så jäkla hungriga. När vi äntligen kommer fram till Stockholm så går vi upp i lägenheten och packar av oss. Stylar om oss lite och går ner på Söder för att leta efter ett mysigt ställe att sätta oss på och ta ett glas vin. Vi går gata upp och gata ner och till slut så hittar vi ett mysigt litet ställe som ligger inne på en gård. Klockan var väl nio ungefär. Vi hittar ett bord som känns bra och kyparen är urkul. Vi inser att i menyn så finns vår favoriträtt. Lax i ostsås. Herregud! Varför i all fridens namn åt vi den där jäkla hamburgaren!!? Skitsamma, vi tar en varsin tallrik endå. Så vi beställde in en varsin tallrik och ett glas vin till. Kaka börjar fippla med servetten och ska absolut lära sig just då hur man viker den så som den var när vi kom? Kaka känns väldigt nervig!! Han lixåm är stressad och pratar på som sjutton!! (Som han gör när han blir stressad). Efter ett glas vin och magont efter både donken och lax så frågar Kaka första gången om inte jag behöver gå på toaletten? Nej, svarade jag snällt och så fortsatte vi prata. Han ber kyparen fylla på mitt glas och efter en kvart så frågar han igen om inte jag vill gå på toaletten? - Men nej! Svarar jag. Han går på toaletten. (Antagligen i hopp om att jag ska ändra mig när jag ser att han går iväg först?). Efter någon timme så säger han att han måste gå på toaletten igen. Och säger även att: - Om jag går nu på toa, så kan ju du gå sen, så betalar jag under tiden. Jaja, tänkte jag. Det kanske är bra att gå på toa innan vi går. Så jag går snällt iväg på toaletten till slut. När jag kommer tillbaka så står min servett vikt så som dom gjorde när vi kom. Nästan som en "skärmvägg". Jag skrattar och frågar om han äntligen har lärt sig att vika den så som den var när vi kom. Han ler knappt och ser jätte nervös ut. Jag ska precis sätta mig när jag ser något som blänker bakom servetten. Där står en "box" med två skimmrande ringar i. Jag tappar hakan!! VAAAA!! Är detta sant???!! Kaka ler och tar mina händer: - Du är det bästa som hänt mig och jag älskar varje del av dig. Vill gifta mig med dig, skaffa barn med dig och leva i resten av mitt liv med dig. Vill du förlova dig med mig??  Herregud! Jag kan knappt andas!! SJÄLVKLART!!!!! Vi sätter på varandras ringar. Och precis då så kommer vår kypare in med två glas mouserande vin. Vi skålar och jag kan inte sluta le. Det känns ungefär som att kinderna lixåm fastnade uppe vid ögonbrynen under resten av kvällen. Jag kan inte sluta titta på min hand och jag känner bara en otrolig lycka!! Vi tar bilder och skickar mass mms till alla nära och kära med en bild på våra händer. Det tar ungefär 3 sek innan alla sms och gratulationer börjar komma in. Mamma och pappa sätter på högtalartelefonen när jag ringer och bara skrattar, grattar och tjoar! Alla blev så glada!! Vi tar kort med vår kypare och vandrar vidare för att lugna oss lite. Går in på ett ställe på söder och sätter oss. Tar ett glas till och pratar om allt som hänt och hur det känns och bara skrattar och är otroligt jävla super lyckliga!! Folk ringer och skriver sms och grattar. Eftersom att jag har en väldigt lång dag dagen efter så beger vi oss tillbaka till lägenheten vi bor i runt 00.00. ..................................

Ninnie är förlovad!








Here we go go go.



Är precis hemma en snabbis nu och packar det sista. Arbetsintervjun gick kanonbra! Hon hade valt ut mig och en till tjej av 89 stycken som hon ville träffa. Smickrande! Sen sa hon att hon trodde att jobbet verkligen skulle passa mig. Så nu väntar jag på ett telefonsamtal i början på nästa vecka. Spännande! Förövrigt så är jag helt stissig idag. Håller på och packar ner det jag ska ha med mig. Det är fan en hel del trots att vi bara ska vara borta över en helg. Men det är ju inte vilken helg som helst heller. Ju! Blogawards 2009, here I come.


Klackarna i taket.



Kommer hem på söndag eftermiddag så kika in då om ni vill se bilder ifrån galan. Ha det bra så länge och hoppas alla får en underbar helg! Kram.


Nu sticker jag....

...iväg på arbetsintervju.




Arbetsintervju och Stockholm Blogawards.

Idag känns det som att jag har en del för mig. Håller på och planerar vilken väska jag ska ta att packa mina prylar i eftersom jag åker till stockholm direkt efter min arbetsintervju. Får verkligen inte glömma nånting. Då får jag panik. Tittar in lite senare.


Här får ni en liten axel på min klänning.



Avis.

Åååh va jag är avis på Kaka som kom hem med en iphone idag. Vill oxå ha en! En rosa!




Rensning i sminkkorgen.

Pyssel pyssel. Har rensat ur min sminkkorg. Gjorde de igårkväll framför Bonde söker fru. Det var verkligen hur mysigt som helst att sitta framför den gamla lilla Tv:n som Kaka bar in i vårt sovrum. Slängde nästan en hel påse med gamla sminkgrejer. Herregud! Varför har dom ens legat där i? Så nu bytte jag ifrån min korg till en lite låda/box så jag inte samlar på mig så mycket skit. Gjorde även rent mina penslar. Så nu känns det riktigt fräsht. Willen hjälpte till.






Torsdag.

Goddag! Idag är jag "ledig". Har en del andra saker att pyssla med men är inte på jobbet i allafall. Fasen vilket fint väder det är ute! Var ute en sväng med Wilgot nyss och det fullkomligt strålar om allt ute. Solen är jätte stark. Hoppas det blir sånt här väder i helgen då vi ska in till huvudstaden för lite blogg galej. I morrn ska jag på en arbetsintervju på eftermiddan och efter det så åker vi nog iväg till Stockholm. Vi tänkte åka dit en kväll tidigare för att äta lite god middag och ha det lite mysigt eftersom Kaka är så snäll och följer med till Stockholm. Han ska träffa upp sin kusin medans jag är iväg på Blogawards. Jag inser att jag är lyckligt lottad som har någon som honom. Tack för att du är en sån bra pojkvän! Förövrigt så tänker jag packa lite prylar idag, tvätta och städa.

 


Strike one.

Hej hörrni. Har precis tittat på tisdagens avsnitt av The Hills. Snacka om att Kristin kommer och rör om i grytan. Ska hon ge sig på Brody nu? Spännande spännande.



Annars har jag tagit ett bad, kollat på Tv och fixat lite här hemma. Här om veckan så köpte jag små badbomber som jag testade idag. Är det bara jag som tycker att det är roligt att pluppa i dom efter att man hällt upp vattnet så man verkligen ser hur dom "smälter". Man ska väl egentligen lägga i dom medans vattnet rinner? Eller? Kaka har fixat i ordning en TV som stod i källaren inne i sovrummet nu. Antagligen mest för att han ska få ha sitt Xbox i fred när jag vill se sånt som han inte vill se. Typ, bonde söker fru, som börjar nu om tjugo minuter. Så nu kan jag ligga i lugn och ro med en egen kontroll och sappa hur jag vill. Så skönt så. Ska kika på Bonde söker fru som sagt och sen blir det Oskyldigt dömd.




Lykke Li´s låt till New Moon.


Lykke Li - Possibility



Lykke Li´s låt Possibility finns med på soundtracket och får sällskap av exempelvis The Killers och Muse. New Moon har världspremiär 20 november och kommer alltså ha en hel del svenska artister på soundtracket. Hur coolt? Jag får rysningar av den här låten. Den är sådär mystiskt skrämmande, sååå Twilight-aktig. Undrar vad det kommer vara för scen i filmen till just den här låten, det återstår att se, med spänning. Längtar såå till premiären!

 


Ny istid?

Morrn morrn. Precis kommit till jobbet. Fasen va kallt det är! Helt sjukt! Tog på mig vinterjackan nu innan ja åkte. Och nu sitter jag med en kopp grönt te och bara försöker vakna till liv. Så jäkla trött idag. Super skönt att kunna lyssna på morgonpasset i P3 på deras webbradio. Hur sköna är inte dom? Dom räddar min morgon kan jag ju tala om. Tack för de! Ha en bra dag nu och klä på er så ni inte fryser!

Kram.


Kommer du tvätta dina jeans?



Just nu är det massvis av debatter och diskussioner i media om gifterna som sägs finnas i våra jeans. Gifterna finns där pga hållbarheten. Vi blir tipsade om att inte tvätta våra jeans någonting på ca ett halvår när vi köper dom pga att passformen skall bli så cool som möjligt. Nu har det kommit fram att jeansen innehåller gifter som kan ge ordentliga komplikationer. Jag kommer i allafall att tvätta mina jeans.





Tillverkningen av ett (ETT!) par jeans kräver:


 6600 liter vatten

Ett halvt kilo kemikalier

103 bekämpningsmedel

13 kvadratmeter mark för odlingen av bomull


Bomull är en av världens mest vattenkrävande växter – till ett kilo bomull går det åt 29 000 liter vatten. Stora odlingar finns till exempel i Indien och Pakistan – där det redan är torrt och man måste i vissa fall använda traktens flodvatten – och konstvatten. Områden torrläggs och vattnet som blir kvar är ofta förgiftat.





Postkontoret?

Har precis kommit hem efter en lång vistelse bland en massa företag som ligger i en liten klunga här i Västerås. Har letat efter postkontoret då min klänning kom idag! Gick runt där med stackars Wilgot som var minst sagt lika förvirrad som jag. Mitt lokalsinne behöver verkligen lite träning. Efter många om och men och några telefonsamtal så hittade jag. Hämtade ut mitt paket som var större än jag trodde, tog det under armen och hade Willen i den andra. Och nu komer jag precis innanför dörren. Har hunnit testa klänningen såklart och den blir jätte fin till galan! Har varit och jobbat idag oxå. Det gick bra. Nu ska jag fixa lite härhemma då jag har fått hem en klädstång som jag tänkte att jag skulle fixa iordning för att få lite plats i garderoberna.

Kram.


Maria Montazami´s bästa kommentarer.

Topp fem, Maria Montazami´s roligaste kommentarer.

1. "Utan läppstift känner jag mig Exposed, rädd, nervös..."

2. "Nu ska jag gö kaffe, det gör jag varenda morgon. Jag lärde mig faktiskt att göra kaffe för kanske.... ett år sen.. så nu har jag  blivit expert".

3. "Det är lycka, jag måste ha en riktigt gul ostkrok".

4. "Vad åderbrock är? Ja det är ju nånting fult som absolut inte behövs, kroppen behöver inte dom".

5. "Här i USA så är det väldigt mycket fejkat. Det är allt från bröst, läppar, ögonfransar...palmer".


Maria Montazami är verkligen en ny favorit. Har under alla program som gått nu suttit och skrattat åt hennes sätt att prata och åt hennes kommentarer. Hon verkar verkligen totalt ihålig den människan, men hur skön är hon inte?

Godnatt.


Detta låg i mitt paket.

När jag var iväg med Maria till cykelaffären så tog jag över lite, bokstavligen. Jag hade nämligen tusen frågor då jag hade tänkt sälja mina två cyklar och köpa mig en skön och bra damtralla. Och då ville jag veta vad man skulle kunna ta för mina cyklar och även om det fanns någon möjlighet att byta in dom mot en ny. Någon som är intresserad av att köpa en schysst cykel? Har en Svaneholm och en Svalan. (maila mig i såfall). Riktigt fina. Men då jag brukar vilja ha Willen med mig överallt så behöver jag en mer stabil cykel och en större cykelkorg. Den jag har nu får han knappt plats i nu när han har blivit en stor kille på över ett år och 3 kg. Då tipsade han på cykelaffären om en hundcykelkorg. En sån kan man tydligen köpa på en djuraffär. Där ser man! En sån ska jag införskaffa mig.
 



Här går jag snart iväg och hämtar mitt paket...



I paketet låg alltså ett nagellack, två ringar (mina nya favvisar) och mina nya klackar. Eftersom jag inte har bestämt ännu om jag ska ha dom på blogawards så får ni bara se en skymt av dom än så länge.

Denna låg även på hallgolvet när jag kom hem. Man blir ju som sagt alltid lika glad. Nu ska jag läsa lite medans min hemgjorda grönsakssoppa kokar.




Hos Maria på kaffe.

Halloj! Nu har jag precis varit nere på stan och hämtat ett paket. I det så fanns bla mina klackar till blogawards samt en t-shirt och två ringar. Ni kanske får se sen. Klackarna var en halv storlek för stora. Det visste jag redan när jag beställde dom, men tänkte att dom kanske skulle sitta som ett smeck endå? Men det gjorde dom tyvär inte. Jag kan absolut ha dom. Men eftersom dom är nästan 14 cm så måste jag nog gå in dom lite först. Så det står mellan dom och ett par andra ifrån HM. Vi får se helt enkelt.

Just nu så sitter jag hos Maria och dricker en kopp kaffe. Willen springer omkring och river halva stället och tuggar i sig Viktors strumpa. (Jo han kan vara lydig och bra ibland oxå, men det är inge roligt att skriva om). Hur roligt är det inte att sitta och titta på gamla kort på någon annans dator. Hittade bilder på mig och mina favvotjejer ifrån Halloweenfesten som vi hade hemma hos en annan favvotjej vid namn Frida förra året. Jag bjuder på dom.

Maria hjälper mig med mina lösögonfransar.



Madde och Jag.


Maria, Madde och Jag.



Förövrigt nu så ska vi åka snart och hämta Marias cykel någonstans och sen tänkte jag åka hem. Var och jobbade tidigare idag. Willen var med, och var jätte duktig. Han låg på en filt nedanför mig hela tiden. Självklart ville han först gå runt och hälsa på alla men det var ju okej. Annars var han så lugn så. Det är väl den energin han tar igen nu antagligen.

Later.


Morrnmorrn.

Godmorgon allihoppa! Här är vi uppe tidigt idag då jag ska iväg å jobba lite. Willen får följa med idag. Tar med mig en filt och ett ben så har han lite underhållning ett par timmar. Perfekt. Inatt har jag verkligen sovit som en stock. Har drömt en massa och däckade direkt när vi gick och la oss igår kväll. Var länge sen nu. Ha en bra dag nu så hörs vi lite senare!




Söndag i soffan.

Här ligger vi och kikar på film. Just nu så rullar Johan Falk - Vapenbröder. Riktigt bra! Vi har som ni säkert förstått ätit hemlagad pizza oxå. Riktigt mumma. Förövrigt så är jag jätte trött nu. I morrn är det jobb tidigt. Förhoppningsvis så väntar ett paket på mig när jag kommer hem i morgon.

Willen ligger som en liten boll bredvid mig i soffan....


...Efter att ha lekt med denna tillsammans med Kaka. Detta var alltså den jätte fina dalmatinern som Willen fick av Kakas kusin Emma när vi var i Örebro. Såhär ser den ut nu....




Egen Pizza.

Vill du göra egen pizza men orkar inte göra degen själv, då har jag ett kanontips.
Sara Lee Pizzakit är super bra.

Det medföljer både deg och sås. (Pluss att degen är superrolig att öppna då den lixåm exploderar ur förpackningen).



Sen kan man ha på precis vad man vill eller bara vad man råkar ha hemma. Mums.




Lördag.

Har precis kommit hem ifrån moster som fyller år i morgon. Men vi firade henne lite idag. Kaka är iväg på grabbkväll och kikar på fotbollen. Själv är jag ju fruktansvärt ointresserad av fotboll så jag har köpt en påse chips och fixat nya Wallander som jag tänkte titta på här hemma i soffan i stället. Här kommer en del bilder ifrån dagens bravader.


Brandorsaken.


Jag i bilen påväg till moster.


Moster hade varit och plockat kantareller.



Willen fick en säl av moster.


Sen åkte vi hem.



- Alla måste ut!!

Det plingade på dörren i morse och jag säger lugnt till Kaka att det nog bara är brevbäraren. Så vi lägger oss och somnar om. Men jag tycker att det är en jäkla liv i trappen. Mer än vanligt. Helt plötsligt så hör jag att någon skriker. - Alla måste ut NU!! Då förstår jag att det är något som har hänt. Jag kikar ut genom fönstret och ser en stor brandbil följt av en polisbil. Det luktar konstigt oxå. Jag väcker Kaka och vi klär på oss det som finns till hands för tillfället, tar upp Willen och springer ut till alla människor som står utanför. Trappen är rökfylld. Torktumlaren har "exploderat" och det brinner i källaren. Så när vi kom ut så såg vi att polis, brandkår, väktare och fotografer står utanför huset och att det var en ganska stor brand i källaren som antagligen hade kunnat spridit sig snabbt om den inte hade upptäckts i tid. Vi kom in nu för ett tag sen. Oskadda alla tre. Men det var en obehaglig morgon. Och jag hoppas detta sätter lite fart på vårat fastighetsbolag så dom byter ut lite gamla grejer som vi tjatat om. Det var ju det som orsakade branden. Nu blev det dyrare för dom än om dom hade köpt en ny torktumlare.

Jag var ju ut igår. Så när jag kom ut till all hysteri så kände jag hur jäkla törstig ja va. Så nära att jag skulle gå fram med ett leende och fråga en schysst brandman om han inte hade lite vatten. Haha.





Äpplen.


Äpplen innehåller inte särskilt mycket vitaminer och de mängder som finns i ett äpple ligger långt under det rekommenderade dagliga intaget av de olika vitaminerna. C-vitamin finns främst i skalet eller strax innanför. Därför är det bättre att äta flera små än ett stort äpple om det är C-vitamin man vill ha. Den rödfärgade sidan på äpplet innehåller mest C-vitamin. Äpplen som växt på sydsidan av trädet innehåller nästan dubbelt så mycket C – vitamin som de på nordsidan. Däremot innehåller äpplen rikligt av antioxiderande fenolföreningar, quercetin, catechin och proanthocyanidin. Enligt WHO minskar risken för hjärt- och kärlsjukdomar och högt blodtryck om man äter mycket frukt och grönt. Dessutom får man en bättre sockerbalans och också minskad risk för vissa typer av cancer. Det finns forskning som visar att äpplen minskar risken för stroke och astma. Så lite som två äpplen per vecka kan ge mindre sammandragning av bronkerna vid ett astmaanfall. Äpplen hjälper också den som behöver hjälp att kontrollera vikten.


Eftersom jag själv är nötallergiker så kan jag inte heller äta kärnfrukter och inte heller äpplen.
Däremot så kan jag äta svenska äpplen som kommer nu under vinterhalvåret. Och jag äter minst tre äpplen om dagen. Det är ju så fruktansvärt gott! Så alla ni som inte kan äta äpplen pga nötallergi. Testa er fram lite försiktigt såklart. Men dom flesta nötallergiker kan äta svenska vinterhalvårs äpplen. Bra va?!






Fredag.

Idag är det Fredag. Härligaste dagen på hela veckan. Jag har precis varit ute och gått med Maria,Matilda och Wilgot. Så skönt. Det blev lite terräng körning men det gjorde inget. Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen ska jag ringa en tjej som kanske har ett jobb till mig?! Tack Sanna. Ikväll ska vi hem till Maria på vin och brie. Underbart! Vi hörs senare.



Rensade garderoberna lite igår. Kaka har verkligen nästan bara rutiga skjortor.
Snyggt tycker jag dock.





I made some shoes.

 

(Bild).


Funderingar.

- Vad är Vatten?  /Maria för några år sen.

- Vad betyder Koskit? /Ninnie

En man på tv med en stor snedbena.
- Varför klipper han sig inte lite på andra sidan oxå? /Ella

Kaka sover men försöker övertyga mig om att han är vaken.
- Det spelar väl ingen roll om jag blundar, tror du att blinda personer inte är vakna om dagarna bara för att dom inte ser någonting? /Kaka

Ninnie jobbar och är stressad.
- Vad vill du ha för smak på colan? /Ninnie

- Han bara måste ju vara lite utvecklingsstörd? /Kaka

- Kan vi inte äta glass? /Maria

Ella skäller på Wilgot.
- Svara då när jag pratar med dig? /Ella





20091008.


Regina Spektor - Dance Anthem of The 80's


Kom precis in efter en liten hundpromenad med Sanna och Rocco. Och Wilgot så klart. Varför måste just min hund vara så himla vild?? Har även varit iväg på lite ärenden. Igår fixade jag klart klänning till blogawards i allafall. Fixade nya klackar och klänning. Men det får ni inte se än! Hihi. Ska bli så otroligt kul. Vet dock inte alls vad jag ska göra med håret? Ska det bara hänga? Näe.. Äsch vet inte. Är så trött på mitt hår just nu så går helst i mössa. Det första Sanna sa när ja kom ut va: -Åååh du är så fin i håret? What? Känns inte alls så just nu. Vet inte va det är. Känns bara livlöst. Men tack Sanna. Åt lite rester från igår just till lunch och drack en Wells Vitamin Focus till som jag köpte på apoteket när ja va där. Såg lite sjukt ut när jag kom hem och ställde min flaska vin som jag köpte på systemet och min Vitamin Focus bredvid varandra på hallbyrån. En onyttig och en nyttig. Fast har hört att rödvin kan vara nyttigt om man tar nåt glas!?


Flaskan ska jag ha i mornn. Ska hem till Maria på lite tjejmys. Ska bli jätte kul! Längtar verkligen. Frida kommer hem ifrån Karlstad oxå! Känns som att det var evigheter sen vi sågs nu. Men hon har inte hunnit bott där så länge än. Skönt att hon kommer hem i helgen i allafall så man får träffa henne lite och höra om allt skvaller som händer i hennes liv därborta. Idag känner jag mig ännu lite bättre än vad jag gjorde igår! Så nu är jag nog snart frisk! Förrutom hostan som inte verkar släppa. Usch.




Sol i sinne Brun inne, Rudolf.

Rekomenderar. Perfekt nu på hösten/vintern när man är lika vit som en osolad engelsman.

(glöm ej att köpa den för ansiktet om du vill ha i ansiktet oxå, använd inte kroppslotionen i ansiktet då det täpper till och kan ge utslag och finnar i längden).




Hallbyråns gömma.

Kaka ropade på mig idag.

- Ninnie! Kan du inte lägga lite mer saker på hallbyrån? Den känns lixåm inte helt full?
- Här ute på hörnen så är det lixåm tomt ju?



När han senare åkte och handlade så passade jag på att rensa upp lite.

Felet jag gjorde då var att jag städade undan Wilgots lilla dalmatiner som jag
gömt i den svarta korgen....




Och det såg ju såklart han! Så nu har han suttit i ca tjugo minuter och gnällt nedanför byrån och tittat på lådan där jag mosade in hans favvo dalmatiner.




Så tillslut fick jag nog som vanligt.
Men han kan lika gärna äta upp den där så vi blir av med den.




Det som stör mig mest är att han fick som han ville!

Vad han inte vet är att i tredje lådan har jag en massa bollar som han inte ens vet om. Tjihi.


God morgon.

Godmorgon allihoppa! Idag känner jag mig lite bättre och tänker inte ligga inne nå mer som sagt. Tänkte äta lite sen frukost nu och sen ta en lång och skön promenad med Wilgot som verkligen längtar efter det! Stackars liten. Han har haft så tråkigt hela veckan då både jag och Kaka legat och jäst framför Tv:n och hostat.

Ha en underbar dag!


Detta är min sista sjukdag.

Nu tänker jag inte vara sjuk mer. Är trött på att ligga still och göra lugna saker. Grejen är ju att man är för sjuk för att göra saker men för pigg för att ligga still. Något mitt i mellan och det går ju inte att ligga och slappa hur länge som helst för att det går något konstig influensa i vårt land. Nä, så i morrn ska jag försöka ignorera någorlunda hur jag mår och se om det känns bättre. För det här går ju inte! Nääe!

Förövrigt så sitter jag och kikar på klänning till blogawards. Har inte alls bestämt mig än vad det blir men tror att jag blir ganska så nöjd sen när jag har bestämt mig. Har en aning om hur jag skulle vilja se ut i allafall. Det är ju inte långt kvar nu! Ska bli riktigt skoj!

Nu ska jag passa på att vila klart på min sista vilodag.




Kvällsmys i sjukstugan.

Ligger och tittar på film nummer fyra nu. Vi har i princip legat utslagna i varsin soffa hela dagen. Men båda börjar dock känna sig bättre nu. Ingen av oss har feber längre och vi har hinkat i oss vatten hela dagen. Stackars Willen har inte fått någon lång promenad idag utan det har blivit tre korta små. Hoppas på att kunna ut och gå en längre sväng i morgon med honom. Får så dåligt samvete när han inte får vara ute längre stunder. Krya på oss nu tills i morrn så hörs vi då!


Pooh.


Fortfarandesnorigochförskyld.

Japp idag är det början på en ny vecka. Kaka är oxå hemma och är sjuk nu och vi ligger och hostar i kapp. Var ute en sväng alldeles nyss. Det är strålande sol och jag skulle verkligen vilja ta en riktig powerwalk i spåret idag. Men kroppen tillåter inte det. Hur drygt är inte det? Nu ska jag försöka få i mig nåt att äta. Femte dagen rökfri!


Willen är så väldigt långhårig nu, dax att ta fram saxen tror ja.


Ja, man har ju sett piggare ut.










Från barnkalaset igår.

Lilly i kronan som hon fick av mig och Kaka. Bredvid står lilla Milton.


Här är det röj och alla är inblandade! Jag biter på min egen hand... eller nåt?





"Bäbä vita lamm, går på restaurang".

Seriöst? Vad har hänt me de gamla traditionella barnvisorna. Varje gång vi har fröken Ella på besök så blir jag mer och mer förvånad över hur dom ändrar barnvisorna till mer "moderna" versioner. Illa! "Bäbä vita lamm har du någon ull"! Ska det va så ska det va!

Idag har varit en ganska så hektisk dag. Ella vaknade tidigt, alltså så vaknade jag tidigt. Men eftersom jag har en sån snäll sambo så tog han hela ansvaret i morse. Jag fick sova lite längre i allafall. Senare var jag, Ella och Madde iväg en sväng, en fika på donken och presentköp till lilla Lilly som hade sitt ettårs kalas idag. Ella och jag var där. Kaka har blivit sjuk nu. Han har fått en jätte svullen hals och har feber. Jag märkte ganska tydligt när jag kom hem ifrån Lillys barnkalas att jag oxå inte är frisk än. Däckade totalt på soffan och sov tre timmar i sträck. Har nog aldrig hänt medan det är ljud runtomkring. Känner i kroppen att jag inte är frisk. Alla är verkligen sjuka nu, mer eller mindre.

Nu ska jag krypa ner i soffan och kika vidare på kommisarien och havet, vet inte riktigt vad jag ska säga om dom filmerna faktiskt. Måste dom dubba? Ska det vara sådär dåligt dubbad så är det väl fan bättre med text?

Bilder ifrån dagen.


Underbart fina lilla Lilly i sitt stora nya bollhav.

(Bild tagen ifrån Sanna).


I morse målade jag och Ella med vattenfärg.


Ellas fina teckning som Lilly sen fick i födelsedagspresent.


Ja, vad ska man säga, man har ju målat bättre i sina dagar.



Mariette är redan en given vinnare.

Mariette från Idol är ju helt klart min favorit och jag hoppas hon vinner hela skiten. Hon finns på Spotify för den som gillar hennes musik förövrigt. (MaryJet).

Given vinnare! , ni andra kan åka hem!







Gå in på youtube för fler klipp. < --------------------LÄNK


Godnatt.




Apple Necklace.

Är det bara jag som tycker att det här halsbandet ifrån Topshop är hur ballt som helst?




Det är lixåm sådär ballt så det är fulsnyggt! Jag skulle lätt kunna tänka mig att ha det.


Myskväll i bilder.

Halloj. Här hemma har Sessan precis somnat. Hon ligger och pyser lite pga täppt näsa här bredvid mig i soffan. Vi har ätit Tacos, lekt med Wilgot och tittat på Bolt. Hamstern var ju självklart coolast i hela filmen. Nu tänkte jag och Kaka hyra en film på dekodern och äta upp Ellas godis. HIhi. Nedå. Det vore ju inte bara elakt utan otroligt oschysst. Som Ella uttrycker det.





Sjuk, men det går endå.

Har precis varit på Hälla med mamma en snabbis. Fixade lite ärenden, tog en kaffe och shoppade ett skärp på Lindex. Känner verkligen i kroppen att jag absolut inte är frisk någonstans. Ont i hela kroppen, har nog fortfarande feber. Men vem orkar ligga still mer? Orkar inte ligga i sovrummet och försöka läsa en bok utan att somna. Lilla Ella kommer snart oxå. Sköningen. Då ska vi åka och handla lite godis till ikväll och sen blir det myskväll här hemma med film och Tacos. Har faktiskt varit röksugen som tusan idag. Vet inte hur många gånger jag har tänkt att: Nu ska jag nog gå ut och röka. Och sen kommit på mig själv efter halva tanken. Nej, det ska ja icke! Säger som Anna, jag ska fan inte vara den första som trillar dit. Icke.

Jag förra vintern på Matildas födelsedagsfest. Med cigaretten i högsta hugg.




Mitt nya skärp.






Lördag.

God morgon.

Är fortfarande ordentligt krasslig. Men har nog ingen feber längre hoppas jag. Är fortfarande rökfri oxå. Tre dagar nu. Det går riktigt bra. (peppar peppar). Är hoppfull fortfarande. Motiverad till tusen. Ikväll ska vi förmodligen ha hand om lilla Ella. Kakas lillasyster på fyra år. Men vi får se ifall det är så bra med tanke på att jag inte vill smitta ner den lilla Sessan. I morgon är det barnkalas för en annan liten Sessa oxå. Lilly blir stor tjej. 1 år! Världens lyckligaste barn blir 1 år. Och det ska naturligtvis firas. Våran myskväll igår var slapp. Vi tittade på film, jag halvsov, Willen sov och sen gick jag och la mig. Super skönt.


En trött Wilgot.



Nya böcker.

Jaha, sen tillsammans med min blogawards inbjudan så fick jag även hem mina nya böcker som jag tänkte recensera här på bloggen som vanligt. Denna gång handlar det om dem här.

Ann Rule - Alltid vid din sida
Paulina Porizkova - Modell sommar




Återkommer vartefter jag läst dem och berättar mer om dem som vanligt.



Har ni inte druckit nyponte så gör för guds skull det!



Later.


VeckoRevyn Blog Awards Inbjudan.

Idag kom en glad överaskning ner i brevlådan. Nämligen min blogawards inbjudan. Perfekt uppmuntran när man ligger i sängen och snorar. Den är så glansig och fin så!


Usch, Stackars Camilla!

Det var ju lite pinsamt igår i Idol när Peter Jihde ropade upp Carolina för att hon gått vidare till kvalfinalen, men Camilla trodde att det var hennes namn som ropades upp. Stackars henne så glad hon blev! Hoppade upp och pussade Peter Jihde och förstod ingenting sen. 

   
Se klippet.




Usch det måste ha varit jätte pinsamt. Men det verkar ju som att Camilla är en sån härlig person som kan ta det med en klackspark. Vad gör det om hundra år? Gör bort sig gör väl alla? Tycker det är urlöjligt av människor att kalla henne en massa saker och liknande bara för att hon hörde fel namn och tjoade lite i direktsändning? Kan väl hända den bästa? Skärpning.




I sängen...

... har jag tillbringat större delen av dagen idag. Hostar och fräser. Var till affären och till apoteket nu en sväng med min mamma. Handlade lite nödvändigheter som man bara måste ha när man är sjukling. Som Te, soppor, apelsiner, äpplen och Kiwi. Typ.

Dagens lunch blev en klar favvo när man är sjuk.
Nämligen Varm pulver nyponsoppa med vaniljglass.



Nä nu ska jag tillbaka till sängen. Vilken jäkla uppoffring det var att vara uppe och röra på sig. Usch och fy!


På mitt fräsha sängbord.






Gris influensan?

Vaknade i morse med svullna ögon, halsont, ont i bröstet, hes och snorig som sjutton. Är det Svin influensan som jag fått? Nee, de tror jag inte, men är så fruktansvärt förkyld i allafall. Det är bara fyra grader ute i dag så jag invigde mina nike skor som jag tänkte pölsa runt i nu i vinter.



Dom var faktiskt riktigt sköna måste jag säga. Nästan lika sköna som mina Uggs. Kommer vara perfekta nu när det är kallt ute. Idag blir alltså en riktig slappo dag då jag känner mig alldeles för risig för att springa runt. Ska iväg en sväng senare i eftermiddag och handla lite fruksoppa och sånt som är bra när man mår såhär. Nu ska jag försöka få i mig nåt att äta så hörs vi senare.




Ego Woman.





Nu har äntligen Carolina Gynnings nya bok Ego Woman kommit ut!! Ego Woman är en fortsättning på Ego Girl - och handlar om Carolina Gynnings virvelvindsliknande väg mot toppen, kändisskapet, äran, berömmelsen och de stora pengarna. Carolina har lyckats med det som så många före henne gått bet på - att efter dokusåpan ta steget från bimbokändis till hyllad och prisbelönt programledare i tv. Med en inneboende självkänsla och en stark övertygelse om att allt är möjligt, har hon forsat fram genom Kändissverige och nått en position som är få förunnade i en tid då kändisarnas brinntid är försvinnande kort



Köp den HÄR. (Bokus).


Har ni inte läst Ego Girl så rekomenderar jag att ni läser den först. Den e verkligen skit bra!




RSS 2.0