TopShop













Fredag

Halloj!
Idag är det fredag! Härliga fredag! Sitter här med en kopp te och ett äpple och bara njuter av att vara inne! Fyfan va det är kallt ute. Men det kommer ju bli kallare om man säger så! Skrattade åt Wilgot när vi var ute nyss, han har nog förstått att det där kalla på marken inte går att äta och att det ligger lite överallt, han fick tokspel och bara sprang runt runt. Ska man plocka fram vinterjackan nu då eller? Har saknat min vinterjacka från Monki. Så ska bli kul att använda den. A frågade om jag ville ner å ta ett glas vin med henne å M ikväll. Men jag tror jag tar det lite lugnt ikväll å pluggar lite extra när jag har tid till de och tar det där glaset i morrn på halloween festen, och några till :) Skulle iförsig vara kul att träffa A, hon har haft det lite kämpigt ett tag och ska iväg till Canarie öarna nu och slappa lite, men det är ju iförsig bara en vecka så vi kan ju ses när hon kommer hem oxå, brun och fin!

Skolan kallar!
Ha en bra dag alla!

Kuddar i fuskpäls...


Ibland kan man ju ha så kul att man sitter och tittar på svindyra kuddar, men som är helt fantastiska!
De här kuddfodralen kommer från formodesign.com och kostar 495 kr st.





Denna ska jag bara ha!
kuddfodral spring deer 649 kr.




             
En urmysig pläd, oxå spring deer från formodesign.com, 2 495kr.



Budget variant:



Detta Björn kuddfodral kommer från ellos.se och kostar, 99kr.


Den finns även som pläd för 399 kr.




La redoute.se har oxå både kudde och pläd i fuskpäls.

Nu är det dags för sängen!
Natti natti



äntligen

Äntligen har vi städat klart för idag! Trött! Men va skönt det är när det är gjort!  Niclas har även varit iväg och införskaffat oss ett Xbox 360. Mer hans grej men vissa spel är rätt så kul! Värsta funktionerna där man kan kolla på film från datorn till tv:n via xboxet. Gu va taggad jag känner mig inför lördag oxå, halloween festen! Niclas ska oxå med och vi ska antagligen göra oss iordning tillsammans med våra bästa vänner M och V. Ta en liten fördrink och bara spöka ut oss!

Ikväll kom ju första snön oxå, men det var som vanligt i Sverige bara blask snö nu i början. Wilgot tyckte det var lite små äckligt, han lyfte lite extra på tassarna när han var ute nyss.

Nu ska jag äta pasta med pastasås och titta på Simon & Thomas och Roomservice på webbtv.

Kramelikram kram

Torsdag

Hallej!
Sitter här å lyssnar på en massa bra musik och försöker få lite motivation till pluggandet. Det kommer väl! Så småningom, kanske..... eller? Hur som helst så måste jag ta mig i kragen nu! Idag är det storstädning på högsta nivå oxå! Vi ska städa inför att hyresvärden ska presentera lägenheten för min kusin som antagligen skall få den efter mig. Och då måste allt vara tip top! Guu va dimmigt de va ute idag, trodde som igår att ljuset som lös genom persiennerna i morse var sol! Sen kommer man ut så ser man knappt Wilgot framför sig?! Nu är det verkligen snart vinter. Jag är ju en av dom som inte är så förtjust i vintern! Massa kläder och snorkallt och massa som vill åka upp till fjällen och åka skidor som jag inte kan! Fast det vet jag ju inte än, tack vare dansen har man nog lite balans å sånna grejer men sist jag stod på ett par skidor så var jag sju år och åkte störtlopp in i ett träd. Det är ett minne som inte direkt taggar en stenhårt för att ställa sig på ett par skidor igen. Men vi ska förmodligen upp över nyår, ett helt gäng! Det skulle ju vara kul! Gäller bara att vi hittar nånstans att bo, någon mysig stuga med öppen eld tack :)

Kika föresten in på MINOUTFIT.se, där Elin Kling med flera har startat en outfit blogg om man vill ha inspiration!
Var inne och kikade och den verkar väldigt bra! Härlig idé måste jag säga!

Tjing tjong

veckans låt


Katy Perry - Hot N Cold







Kate Moss for TopShop










18.20

Jaha då har man äntligen kommit hem efter en hektisk dag!


Dagen började med att M hämtade upp mig och Wilgot hemma och sen åkte vi till Donken och köpte en varsin latte. Sedan åkte vi ut till ett ställe som M sa var jäääätte bra att gå på. Vi skulle ha åkt till spåret men tog det här i stället. Kollade vi åt höger efter ungefär en 15 minuters promme så stod det 200 får och tittade på oss och följde oss med blicken, jaha nu var vi vid en hage! Det var jätte lerigt och vi halkade runt där med varsin latte i handen medans Wilgot levde loppan! Vi tog som vanligt en "genväg" och hamnade lite fel, mitt i en hage som vi fick krångla oss ur. Tur att det inte var en ilsken tjur eller nåt där inne. Eller typ grisar eller nåt, dom kan ju faktiskt vara väldigt aggresiva. Till slut hittade vi till bilen och vi åt vår frukostmacka som vi hade med oss. Eller som M hade med sig till oss.

Sen har jag tvättat MASSA, åkt på ärenden och precis fått veta att på lördag är det Halloween fest så nu ska jag lista ut något att ha på mig! Känns lite tråkigt med häxa, men tycker det är rätt skönt med en enkel outfit i år. Hatt, lösnaglar, nätstrumpbyxor, tuperat hår och svartsminkad. Enkelt och bra! Har inte riktigt tid till att fixa en massa innan lördag.

Nu ska jag rensa min garderob, så trött så trött på alla mina kläder som jag aldrig använder. Ska ge allt till välgörenhet. Alltså myrorna :)

Tjipp

Tapet val?

Hej hej!
Jag har fastnat så för en tapet som jag vill sätta på två väggar i vårt nyblivna sovrum. Men den är sviiin dyr naturligtvis! Typiskt att man alltid hittar det dyraste som man fastnar för! Men nu har jag hittat en budget variant från en engelsk tapet sida som är ganska så lik. Kanske blir den i stället!??



Här är den ursnygga tapeten Osbourne & Little Richmond 03 750 kr rullen.........
     


.........Och här är den som kostar 119 kr per rulle, visst är det lite skillnad, men tycker denna oxå är mysig!




Höst, Vår, Vinter, Höst...

Nu är det verkligen en sån där årstid där man inte har nån aning om vad man ska ta på sig? Skinnjacka? Vinterjacka? Vissa dagar fryser man ihjäl å andra svettas man bort. Just nu är det sol ute och regnar på de? Weeeird! Jag laddar för att ta på mig min sportiga outfit och ta en promenad med Wilgot. Med det menas alltså gamla mysbyxor å en vindjacka! Så skönt! När man är väl klädd är det faktiskt skönt med höst. Jag som har fått stickmani oxå har ju i allafall 3 halsdukar nu och välja mellan. I sånt där riktigt varmt ull! ylle? jaja ni fattar! Myspys!

11.30


 



Detta kommer från Glitzy.se, ännu en webb butik på nätet som är riktigt bra tycker jag!
Jumpsuit, perfekt nu på hösten både till vardags och till utgång med ett par strumpbyxor eller leggings. 
Linne med coola ugglor från Anna Larsson
Snyggt linne med texten "today I´m wearing this"
 
see you!

Annie Lennox - Why (Live At live 8)




Ett av de bästa framträdandena som någonsin gjorts live enligt mig!


God kväll

God kväll! Har precis ätit lite, Ella har precis åkt oxå. Hon är ju för rolig! Skar upp äppelbitar åt henne och hon tog en bit i munnen och spottade ut, tog en bit till i munnen och spottade ut, jag frågade henne varför hon gjorde så?
- Jag gör ju en väg av äpple till wilgot!
Sen gick dom på rad igenom lägenheten, Ella spottandes äpple och Wilgot gick snällt efter och åt upp äppelbitarna på golvet.



Här är han! Vilden!



God Morgon

God morgon! (ja, jag vet att det snart är lunch.) Men guuu va skönt de är med så här jätte lång sovmorgon ibland! Var så himla trött igår när jag gick och la mig. Var ute med Wilgot nyss och träffade O och hennes hund Tristan. Så härligt när dom springer runt och leker. Dom älskar verkligen varandra de där två lurvtussarna. Långhåriga är dom nu oxå inför vintern. Wilgot åt bra igår oxå så ska avvakta med veterinären å se om det kanske bara var någon magsjuka han fick. Han gillar ju rätt mycket att äta på allt som man inte ska äta på. Idag ska jag sätta igång med skolan oxå. Yeeeey! eller inte! Ingen alls lust, men har ju i allafall lite motivation att klara det där så jag slipper sätta min fot på komvux mer. Så skönt att det är på flex så jag slipper vara där. Komvux är inte direkt det samma nu som det en gång har varit! Om man säger så! Ska åka och hämta Ella på dagis oxå, det ska bli mysigt. Världens finaste Ella! Nästa helg ska hon sova här hos oss och då har hon bestämt att vi ska hämta pizza och äta godis på morgonen när vi vaknar, för det får hon göra hos oss. Hon är 3 år nu. Stor tjej! Hon har även döpt om hela familgen till Bengtzing i efternamn eftersom Linda Bengtzing är hennes favvo. Även igelkotten som dom har i trädgården. Nä, dax att ta tag i mig själv lite nu! Ha en bra dag!

Gimmie gimmie gimmie



Min favorit butik är och har alltid varit Top Shop, snygga kläder till bra priser. Nu går det ju även att beställa från nätet även om det är lite dyrare än att handla i butik, var inne på deras hemsida och kikade, det här fastnade jag för nu när det är så mörkt och kallt ute.










Massor av härliga mössor nu när det börjar bli så kallt ute!



Mysiga tofflor!


De där skorna högst upp måste jag bara ha, jag som alltid blir så jäkla kall om fötterna på vintern. Härligt med ett par varma luddiga skor då. Nu ska jag sätta mig och mysa framför tv:n.

Hade!

Söndag

Goddag!
Söndag! *suck* . Sitter med mysbyxor, otvättat hår och stjärnor på is i bakrunden på tv:n. En typsik söndag! I försig har väl även det sin charm. Skulle behöva gå ut med Wilgot men det är snorkallt och blåsigt ute så vill inte! (jaja, jag vet att jag måste.) Ryser bara jag tittar ut, hörde att det antagligen ska bli snö i veckan. Usch blusch! Har försökt få tag på M hela morgonen, vill komma dit och bli bjuden på kaffe :). Vi har ringt om varandra i flera timmar nu, missat varandras samtal hela tiden, får väl tag på varandra i eftermiddag kanske? Om vi har tur!

Vet inte vad jag tycker om Stjärnor på is, tycker det är lite småtöntigt! Men gillar Carina Berg och såklart Carolina Gynning! Skulle vilja ha en tavla av Gynning, hon är riktigt duktig!

     

Synd bara att dom är så dyra! Inte direkt som att en studerande person har råd att köpa en tavla över 10 000 kr!
Men tycker att en hel del tavlor hon gjort är värda det + mer! Go for it!

Här är föresten Carolina Gynnings blogg http://blogg.stureplan.se/gynning/

Jaha, ska man ta sig ut i höstmörkret nu då eller? Kroppen skriker neeeeej! Men vet att jag måste, han kan ju inte vara inne hela dagen, stackars hund! Nä dags att ta på den största halsduken jag har!
Have a nice sunday!

Tråk!

Eftersom jag sov så länge på "morgonen" idag så är jag ju inte direkt trött nu! Drygt som fan för jag har jätte tråkigt!
Niclas var tvungen att hoppa in som bartender på ett bröllop ikväll i all hast och kvar blev jag och Wilgot. Men han kommer nog hem snart :) Har suttit i 105 år och försökt ändra på färgerna på bloggen. Har en hel del att lära har jag kommit underfund med. Känner mig ganska tom i huvudet nu. Och är oootroooligt trött på min itunes spellista "höst 2008" ! Den går om, om, om, om och om igen! Men grymma låtar såklart!  Men de blir värre än rix fm de här, fast bara nya låtar :)

Måste antagligen till veterinären med Wilgot på måndag. Han är jätte dålig i magen och vägrar äta fortfarande. Jätte jobbigt och se honom sådär hängig och trött. Han brukar ju inte direkt vara stillsam vovvse. Nej då, allt går i 180 JÄMT! Men inte nu :( Får hoppas på att det bara är någon fas han har.

Tror att jag ska ta en liten nattpromme med honom å se om han äter något när vi kommer hem igen.
Hejs


Trött

Idag är man helt färdig, var hemma hos Tina och Andreas igår och gjorde hemmagjord pizza och drack rödvin. Så mysigt som vanligt! Dom är helt underbara de där två! Wilgot var naturligtvis oxå med. Andreas tipsade om hur vi skulle få wilgot att äta bättre genom att lägga en ägg gula i fodret, bra för pälsen. Vi testade det när vi kom hem i natt eftersom han inte velat äta på hela dagen + dagen innan. Och herregud va han åt, men har kräkts hela natten. Lillens mage klarade nog inte av det där med ägget. Men då vet vi de, ingen mer ägg gula i maten för Wilgots del. Kanske när han blir lite större, vem vet? Han är ju trots allt bara 8 månader ännu.

Har suttit en hel del ute på internet på senaste tiden och tittat på inredningsprylar. Här är några saker som jag bestämt mig för att köpa nu när det blir flytt.



Zooma



Zooma






Marimekkotyg Kaiku - grön  


Steghylla ellos.se
Kubhyllor ellos.se
lysande gren ellos.se
duschdraperi  bolagret.se
draperi Kaiku marimekko
Tavla Park Avenue bolagret.se


Vedkorg i gummiPlåtask vit MarimekkoBabell etagefatGlashållare med sugpropp

www.formodesign.com


 

www.bluebox.se


Nu ska jag jäsa lite till....





veckans låt

Vad vore livet utan musik?
Mitt liv vore i allafall mindre intressant!


Ti feat. Rihanna - Livin your life

Grym låt!




rosa bandet


Tänk att det var exakt 3 år sedan som mamma fick sitt besked, hemska tid. Man tror att "det drabbar inte oss" men tänk så fel man kan ha. Hon var som mest sjuk under rosa bandet galan 2006 och varje år i oktober så minns man den tiden så väl. Man visste att cancer var en hemsk sjukdom som man kunde dö i, mer visste man inte. Det kom som en chock hur allt skulle gå till, cellgifterna var värst och tiden då hon tappade allt hår. Konstigt nog så har jag aldrig sett min mamma så stark, hon fick någon extra styrka under den tiden och brydde sig inte alls lika mycket om "världsliga saker". Nog har man lärt sig mycket efter mammas sjukdom, att det drabbar de bästa människorna och att man inte skall ta livet för givet!

Du är världens bästa mamma och jag älskar dig så mycket!
Tack för att du finns, vet inte vad jag skulle göra utan dig!

första blogginlägget

Nu har jag länge pratat om att skaffa mig en blogg, sitter hemma dödstrött och klockan är 00.00 exakt, DÅ bestämmer jag mig för att fixa en. Typiskt mig! Är så himla kvällstrött numera, förr var jag en nattmänniska, men icke nu! Har suttit och tittat på olika webb butiker med schysst inredning till nya lägenheten som vi förhoppningsvis flyttar in i 1 dec.
Ska bli så otroligt skönt med lite space, vi har bott länge nu i den här lilla ettan som det är helt hopplösa förvaringsutrymmen i så det mesta ligger kring väggarna eller ihopmosat i nån låda nånstans. Lätt att hitta sakerna!?
Nämen, älskar den här lägenheten, den betyder mycket för mig men it´s time to move on.
Soffan och vår enda fotölj har vi sålt, ska även sälja köksbord och lite mer saker.
Vill ha in nytt och fräsht, även om det nu är så att vi snällt sitter på golvet
och äter eftersom köksbordet är en tacksam avlastningsplats.

Nu är det dags för sängen! Natti!

RSS 2.0