Animal hair.


Saker som är BRA med hösten.

Idag har jag vaknat på min bästa sida tror ja. Trots mitt tråkiga ärende i morgon. (Haha, ärende!). Jag har kommit på en sak oxå. Jag gillar fan hösten! Riktigt mycket oxå! Och nu tänkte jag få er höstdeppiga människor att inse att hösten faktiskt är riktigt mysig! Kolla...



Eller hur?! Jag och Willen har precis varit ute och gått en liten sväng. Det var riktigt skönt och soligt ute! Mötte en hund som såg ut som en häst ungefär. Antagligen någon Grandblandning för den var verkligen gigantisk!! Willen blev som vanligt rädd och skällde hysteriskt. Fattar inte hur fasen han vågar?! Jag skulle ju aldrig gå på och skälla på någon som var 40 ggr större än mig?! (Nej jag vet!, hundar tänker inte så!) Gå på någon i din egen storlek, tack!



Sen tänker jag skälla lite oxå! Ni, mina läsare! Jag har tillräckligt många läsare nu för att folk ska kunna slänga in någon kommentar då och då här på bloggen. Jag är superintresserad av vilka som läser här varje dag! Men tycker att kommentarerna är för få med tanke på statistiken. Vet att många i Västerås läser oxå. Ni får oxå kommentera! (Självklart behöver man inte om man inte vill) Men det skulle vara jätte roligt att få ta del av vad ni egentligen tycker och tänker om mina inlägg. Och även få veta vilka ni är! Det är ju spännande såklart! :):)

Puss och kram på er!


Arga lappen.





För fler lappar, besök ARGA LAPPEN. (sjukt rolig blogg!!)



John Lennons toa såldes för 115 000 kr.



John Lennons toalett såldes på en auktion i England. Utropspriset var 1000 pund som motsvarar 11 500 kr. Men över allas förvåning så såldes den till slut för 9500 pund, alltså 115 000 kr. Det var en välldans dyr toalett!



Bubbles.

Willen tyckte att det var skit kul med allt skum!!


Tadaa.

Jag är sämst! 21 timmar sen senaste inlägget här!  Skärpning. Vet ni vad jag har gjort idag på min lediga dag? Införskaffat mig nyaste Photoshop Cs5! Antagligen därför som jag inte skrivit idag. Har suttit och fipplat med det tills jag fått huvudvärk och sen tagit en paus på sisådär 5 minuter. Sen suttit igång och fipplat igen! Sjukt kul!

Pratat med läkaren idag och ni får väl ta del av mig tills på torsdag. Domedagen! Då ska jag iväg till läkaren och kolla mina tarmar i magen och se om det är något fel där. Jag har i allafall fått svar på varför jag ständigt blir sjuk. Min kropp får inte behålla några vitaminer. Skitbra! Antar att de ska göra något åt de på torsdag oxå! Huvudsaken är att det går att få ordning på så att jag kan börja leva normalt igen sen! Laddar för att börja träna igen nästa vecka och då tänker ja inte bli sjuk igen. Sådeså.

Var ute på parkeringen här utanför nyss och kastade pinne med Willen. Är så jäkla trött på de där björkfröna som faller nu. Dom fastnar i precis ALLT! Speciellt i Willens päls. Så nu har vi såna i hela lägenheten! Han hade med sig en hel björk när vi kom in! Så då blev det badet och kloklippning. Nu vilar han under täcket i sängen...



Ska själv hoppa ner i ett varmt bad nu. Har köpt badskum!! Tror att jag har fått lite badnoja. Det blir så inför hösten! När det börjar bli kallare! Föresten... Ni bara måste testa den här inpackningen (se bilden nedan)!! Köpte hos frissan förra veckan och den är verkligen så himla bra! 179 kr och innehåller olivolja och avocado! Bäst!



Later.


Tre gånger Julia.


Idag har jag kollat på hela tre filmer med Julia Roberts. Och inte vilka som helst heller. Mina tre favoriter med henne. Det har varit en riktig vilar och titta på film - Söndag. Har ni sett alla tre?



En jätte bra thriller. En film som jag kan relatera till och som jag antagligen har sett 100 gånger. Den är spännande, läskig, ärlig och romantisk på samma gång. Rätt så bra blandning! Varje gång som jag ser denna så blir jag alltid lika facinerad över Julia Roberts hår som är en mil långt och flera meter tjockt ungefär. Så otroligt vackert. En gammal klassiker som måste ses helt enkelt!


Trots att denna film är mer än två timmar lång så sitter man och glömmer bort allt runt omkring. Man bara vet att den riktiga Erin Brockovich faktiskt kämpade så hårt som Julia gör i filmen! Bara det är ju helt fantastiskt!



Underbara film. En av världens bästa klassiska filmer. Alla har vi nog drömt om att en charmig riddare på en vit häst ska komma och rädda oss någon gång! Inte sant?


Vilken snobben gillar du bäst?

Charles M. Schulzs tecknade serie Snobben (Peanuts på engelska) fyller 60 år i år, och i samband med det finns designinstallationen "Being Joe Cool" signerad Rekostylisterna att beskåda på Nordic Light Hotel i Stockholm.



D
esignkonceptet innefattar även en utställning där 14 svenska kreatörer, artister och designers, genom att styla en statyett, gör personliga tolkningar av Snobbens alter-ego Joe Cool. 

Jag tycker helt klart Dregens och Åsa Jungelius är finast. Skulle lätt kunna ha dom hemma!



Lördag 28 Aug 2010.



Har precis tagit ett långt, varmt bad. Riktigt skönt. När jag kom hem ifrån jobbet så däckade jag totalt och sov i nästan tre timmar. Jag orkar inte hålla på och tjata om min mage mer här på bloggen. Kan bara säga så mycket att jag är dötrött på detta och det är inte alls bra just nu! , ska ringa läkaren igen på måndag, har börjat med ny medicin igen och ska antagligen göra gastroskopi nu då de går ner med en slang i halsen och kollar magen den vägen. Jippi. Men så är läget nu i allafall.

Nu till något roligare. Fick ett underbart MMS av min vän Kathleen igår. Och vill såklart gratulera henne och hennes Ola till förlovningen här på bloggen! Så Grattis fina fina ni!!


Förövrigt så har Kaka varit iväg på golftävling hela dagen. Och nu är de iväg och partajar. På tal om partaj så är inte mina grannar så värst dåliga på det heller. Har nynnad med i varje låt senaste timmen. Grym musiksmak måste jag säga. Själv ska jag lägga mig med Willen i soffan nu och titta på någon bra film.

Hoppas ni har en härlig Lördagkväll vad ni än gör!

Kram på er!


Så mycket för någon så liten.

Blev så full i skratt när jag såg Wilgots koppel som hängde på krogen. Kaka hade garderat hela kopplet med bajspåsar! Nog för att det är bra att ha med sig påsar när man går ut, men man behöver ju inte dekorera hela kopplet. Dessutom så är vårat flexikoppel för stort för lilla Willen som är så liten...


Just nu så bygger Alex och jag med lego! V...

dsc02152 (MMS)

Just nu så bygger Alex och jag med lego! Världens gladaste unge tycker att det är roligast när mina torn ramlar sönder. När det låter *bonk bank tjoff*.


Celebrity dogs.


Torsdag.

Halloj. Har precis kommit hem ifrån Strömsholm. Var där på återbesök med Willen. Han var super duktig! Allt hade läkt väldigt fint och nu behöver han varken ha tratt eller äta medecin längre. Väl inne hos veterinären så gick det väldigt fort. Var inne i max 10 minuter. Men sen...... Fick sitta och vänta i 1,5 timme innan jag fick veta att försäkringsbolaget hade tagit kostnaden för besöket! *suck*

Igår kväll så var tjejerna här. Vin, chips, tjejsnack och sen gick vi ut.


Kaka kom hem på lunchen med denna! Perfekt att ha i bilen och Wilgot verkar verkligen gilla att ligga där i!!

Nu ska jag överraska Kaka med god mat när han kommer hem.... skynda skynda!

Later.


Full moon.

Robyn - Hang with me (Accustic)



Hej på er! Sitter i sängen med datorn i knät och tittar ut igenom fönstret. Det är nästan fullmåne ute i kväll! Willen ligger däckad med sin tratt här bredvid som vanligt. Lillen. Vi var minsann ute i regnet och gick. I nästan en timme gick vi. Var alldeles dyngsura när vi kom fram till Kakas jobb som var slutdestinationen. Jag måste nästan ha ett mål när jag är ute och powergår. Det rann ifrån oss båda då det ösregnade ute. Men har man bra kläder på sig så finns det fasen inget bättre än att gå ut och gå i regn. Så fridfullt. I morgon så ska jag äntligen gå och färga håret. Kan inte ritigt bestämma mig om jag vill ha koppar eller blondt? Återstår att se...

Godnatt på er, vi hörs i morgon!

Utanför mitt fönster...



Regn regn regn.

Herregud, vad hände? Först så var det mulet i morse. Det regnade lite. Sen blev det sol och fint på dagen och nu på eftermiddagen så är det som om någon släckte alla lampor som finns i hela västerås samtidigt. Det blev tok svart och började ösregna?! Jag som hade tänkt ta en powerwalk med Willen. Näe, jag ska fan gå ut endå! På med regnkläder. Willen behöver verkligen få komma ut lite i regnet, han som avskyr regn. Ut och öva, "gilla regn" med Wilgot blir det nu då. Haha, det är nog första gången som jag har ändrat mig mitt i ett inlägg. Sedär!


Hur har ni det? Öser det ner hos er oxå?


Katy Perry Twittrar.


Alex älskar skogen.

Så var jag hemma ifrån jobbet. Har precis fått i mig lite mat och ska strax slänga mig i sängen och kolla på film. Var ute med Alex i skogen idag, vilket han älskar. Det är så kul att se skillnaden ifrån att gå på asfalt med vagnen och sen gå i skogen på grus. Han får ett helt annat lugn i kroppen eftersom det hoppar lite i skogen.



Ha en härlig kväll!

Later.


There must be light.

Ljusstakar Nordik
(Tack Anna-Lena, Johan och Ella).




Ny vecka.

Så var det måndag och en helt ny vecka. Igår (söndag) bestod i princip hela dagen av att äta. Först kom Kakas mamma med familj på besök på förmiddagen och hade med sig Crossainter (hur stavas det?) och munkar. Sen så kom Ann och plockade upp mig och så åkte vi ut till Katta hela gänget för en taco kväll. Otroligt mysigt! Träffades 16.00 och satt kvar och pratade till klockan var 22.00. Som vanligt hade man ont i skrattmusklerna när man kom hem. Älskar att träffa mina tjejer, min andra familj.



Nu har jag precis varit ut en sväng med Wilgot. Han satte sig och bajsade bredvid två unga killar som gick och plockade skräp. Schyrre byrre. I morgon så ska vi på återbesök ute på strömsholm och göra en check ifall Willens infektion är bättre. Han är så mycket piggare och man märker att han börjar bli väldigt trött på tratten nu. Sen på onsdag så ska jag till frissan!! Tjohooo. Äntligen! Har inte varit och färgat på ett halvår snart!!



Ska snart iväg och jobba.

Later.


Snääällla!, Flytta in i min garderob!


Lördag 21 aug.

Jahapp, idag är det lördag. Det är råmulet ute men jag och Madde, Willen och Bonzo har endå varit ute vid hundklubben och lekt på deras stora plan. (Olivia, om du läser detta så bara måste du följa med någon gång!). Sjukt kul att se dom leka av sig rejält. Speciellt en sån här grå dag när man inte orkar gå någon långpromenad.


Igår var riktigt mysigt. Maria slutade jobba runt 10 så då kom hon och hämtade upp mig. Vi hämtade sen upp Madde och åkte vidare ner på stan. Satte oss på Billan där Verro jobbade och sen servade hon oss. Vi satt där ett par timmar och pratade om precis allt, glodde på folk och bara hade det bra. Min mage var jätte duktig! Sen kom Kaka och hämtade oss...

Såhär såg jag ut igår.



Som ni ser så är bloggen lite omgjord. Eller, jag har ändrat lite detaljer. Fick för mig att göra det helt enkelt. Snart ska vi hem till Kakas mamma och träffa några släktingar till dom. Magen är ännu bättre idag. Då var det antagligen något som jag hade ätit. Men det var sjukt jobbigt i några dagar. Hade så fruktansvärt ont, har nog aldrig haft så ont. Kunde inte ens stå första dagen! Usch!

Ha en härlig lördag så hörs vi senare.


Storleken har betydelse.

Ahlgrens Limosine.


..........!

Oj vilken dag. Gick en promenad med mamma i morse. Släppte faktiskt lite i magen, precis så som hon sa. Tog en magtablett när jag kom hem och då blev det ännu bättre. Så bra så att jag under dagen har kunnat gå omkring här hemma och städa igenom alla våra köksskåp. Så skönt, har velat gjort det så länge! Nu har tjejerna varit på mig hela dagen och frågat om jag ska med och ta ett glas vin ikväll. Jag har blankt sagt NEJ! Inte så smart! Sen kom Kaka hem ifrån jobbet och tyckte att jag skulle följa med endå och bara sitta med. Han tyckte att det var precis det som jag behövde efter den här veckan. Så nu efter ett par timmars funderande hit och dit så ska jag haka med dom i allafall. Det blir nog inget vin för min del dock. Men skulle vara skönt att bara få träffas och umgås.

Titta mitt fina halsband som mamma o pappa kom hem med ifrån Cannes.


Later.


Poncho.

Titta vad min fina mamma kom med igår. Stor,mysig och varm.

H&M


Promenix.

Mamma och jag ska ut och gå en sväng. Hon tror att det är bra för min mage. Får se hur långt jag orkar. Willen får oxå följa med... om han orkar?... Han verkar väldigt trött idag....


Human Trafficking.

Jag har alltid intresserat mig för verklighetsbaserade böcker, filmer och dokumentärer. Jag hörde talas om en film som hette "Human Trafficking" och har precis tittat klart på den. Innan jag började titta så visste jag självklart inte hur denna film skulle påverka mig. Nu i efterhand så kan jag tala om att den har påverkat mig enormt. Det är en film i två delar som handlar om just människohandel (Human trafficking). Filmen handlar om specifika personer och en av huvudrollerna spelas av Mira Sorvino. Detta är en skit bra film som får oss att uppmärksamma detta vidriga slaveri och jag tycker att det är alldeles för lite information runt om detta med tanke på hur jäkla stort det här problemet har blivit. Det finns så otroligt många svin som tjänar pengar på människors lidande och det blir bara större och större i världen.




Som vanligt
när något påverkar mig såhär starkt så måste jag ut på nätet och leta fakta om det. Detta hittade jag på UNICEF´s hemsida. Klicka på länken nedanför texten för att komma dit...



UNICEF´s HEMSIDA, Om deras arbete mot trafficking!



Some favorites.




Nu skiljer dom sig, efter 60 år!

Jahapp så var det dags för Katherine och Joe Jackson att gå skilda vägar. skilsmässoansökan är inlämnad och Katherine sägs vara trött på Joe. Hon har helt enkelt "fått nog". Vilket jag har full förståelse för! Vem skulle inte vilja skiljas ifrån den slemgubben?



Ur Aftonbladet.

En nära vän till familjen säger att hon nu, efter 60 år, har fått nog: – Hon har blivit förödmjukad av honom alldeles för länge. Efter Michael Jacksons plötsliga död i juni förra året fick hans mamma ensam vådnad om barnen Prince Michael, 13, Paris, 12 och “Blanket”, åtta. Katherine har bott med familjen i Encino, Kalifornien medan Joe har bott i en lägenhet i Las Vegas. Fram till nu ska hon ha vägrat att överväga en skilsmässa eftersom ”hon som Jehovas vittne anser att äktenskap är för evigt”. Droppen som fick bägaren att rinna över ska ha varit när Joe i en intervju anklagade sin hustru för delaktighet i sonens död, skriver Daily Star. – Jag bad henne åka över och bo med honom, men hon insisterade på att han behövde få vara i fred, sade Joe om Katherine när han pratade om tiden innan Michael Jacksons död.




Magmission.

Om det är någon som kan tänka sig att byta mage med mig så skulle jag bli jätte glad! Skulle vara väldigt kul att byta ut det onda men även formen just nu då den ser ut som en jävla ballong. Känner att jag har vaknat på helt fel sida idag. Var tvungen att gå ut med Willen klockan åtta i morse i ösregn oxå eftersom att Kaka inte hann innan jobbet i morse. Självklart är det egentligen inget problem eftersom lillen endå måste ut och kissa. Men endå! Läkarna hittar inget fel på min mage och jag har fått vanliga enkla magtabletter. Jag ska alltså få leva såhär i resten av mitt liv?! "Då är det så dina tarmar fungerar"... fick jag till svar när jag undrade vad man kunde göra åt saken. Förhoppningsvis så är detta just nu någon slags magsjuka som har satsat på att göra ont bara. Att jag ätit något konstigt. Eller nåt? Less!


Tack och Godnatt.

Tack Amanda för den jätte goda Cupcaken som Kaka tog med hem till mig ifrån dig! Det bor nog en liten bagare i dig minsann. Supergod var den! Kaka var hem en sväng nu ikväll till sin mamma. Hem kommer han med ca 40 stycken dvd skivor med lite allt möjligt på. Gamla, från när han var ung. (Hans egna ord). Jag ser mig själv som ung fortfarande och kommer antagligen att göra det enda tills jag tar mitt sista andetag. Just nu rullar U2´s konsert ifrån Slanecastle och när "One love" spelas så får jag så jäkla härliga känslor i kroppen. Eller ja, egentligen när de spelar alla "gamla" hits som man har ett eller flera minnen ifrån. Men nu är det sista vändan med Willen och sen är det läggdags. Så härmed säger jag GOD NATT.

Mandas cupcake.


Så länge håller ditt smink.

Jag är extremt dålig på att rensa i sminklådan. Jag antar att det finns många fler än jag som äger en ögonskugga som säkert är mer än 6 år gammal t.ex. Såhär länge håller vårat smink... Rensa kanske?



Acne Pistols.

ÅÅååh va jag skulle kunna göra mycket för att få ett par Acne Pistols nu till hösten! Ville köpa ett par i våras oxå men det var ju bara att drömma om då priset inte direkt passar min plånka. Men kolla in dessa skönheter! Någon som vet vart man kan få tag på något liknande?

Acne Pistols 2995:-



Låda.

Just nu så känns det som att både jag och Willen lever i en varsin liten låda. Jag har varit hemma med magknip i tre dagar nu. Willen springer omkring i sin tratt. Min mage är åter igen ett stort mission. Enligt läkare så har jag förmodligen ätit något konstigt denna gång. Men man vet aldrig? Det är i allafall bättre idag och jag hoppas på att få komma tillbaka till vardagen i morgon igen.


Taken.



"Seventeen year-old Kim is the pride and joy of her father Bryan Mills. Bryan is a retired agent who left the Secret Service to be near Kim in California. Kim lives with her mother Lenore and her wealthy stepfather Stuart. Kim manages to convince her reluctant father to allow her to travel to Paris with her friend Amanda. When the girls arrive in Paris they share a cab with a stranger named Peter, and Amanda lets it slip that they are alone in Paris. Using this information an Albanese gang of human traffickers kidnaps the girls. Kim barely has time to call her father and give him information. Her father gets to speak briefly to one of the kidnappers and he promises to kill the kidnappers if they do not let his daughter go free. The kidnapper wishes him "good luck," so Bryan Mills travels to Paris to search for his daughter and her friend." (Imdb)





Grått.



Idag är det en riktigt grå dag! En sån där dag då man helst skulle vilja ligga kvar under täcket i morse. Var uppe och åt frukost vid åtta. Sen sov jag en timme till. Det är det som är skönt när man jobbar eftermiddag. Golvkillen har varit här nyss och mätt ut vårat badrum. Så förhoppningsvis (man vet aldrig med byggubbar) så får vi ett nytt och fräsht badrum snart. Underbart ska det bli!

Har bytt ut bilderna till dessa i köket...





2 av 8 bilder är på Wilgot. Otippat va?! :)

Ha en bra dag idag!


Hon blir nya Lisbeth Salander.



Det har tagit tid för regissören David Fincher att hitta rätt person för rollen som Lisbeth Salander nu när Hollywood ska göra film av Steig Larssons böcker. Skådisar som Kristen Stewart och Natalie Portman har trängts på en lång lista med tjejer som velat ha rollen. Men nu blev det alltså Ronney Mara som fick den! Bekräftat av Sony Pictures idag! Mikael Blomkvist ska spelas av ingen mindre än Daniel Craig som man känner igen ifrån Bond filmerna.


Rihannas bakåtvända tatuering.

Ojsan! Rihannas nya tatuering blev lite fel...


Blogawards?!

Bojkott hit och bojkott dit? Någon som ska dit?! Jag kan fan inte bestämma mig!!?


Tratten.

Willen börjar vänja sig vid tratten nu. Men går fortfarande in i saker och man hör minst sagt när han är påväg från ett rum till ett annat. Han tänker inte längre på tratten och på nätterna så sover han på min kudde MED tratten! Infektionen börjar bli bättre och ser bättre ut nu med bara två dagars antibiotika.


Inredningsspecialare.

Inspiration.



Detta får mer än gärna flytta hem till mig.


Vilken helg.

Har precis vaknat. Snacka om trött. Igår var vi ju hela dagen hos Veterinären med Wilgot. Han hade mycket riktigt åkt på en ordentlig infektion i analsäckarna. När vi väl fick komma in efter en väldigt lång väntan så sövde dom ner Willen och sen spolade de rent och tömde. Allt som allt så tog det väl en timme ungefär, själva ingreppet. Så när vi kom in så gick det väldigt fort allting.

Bilder hos veterinären.


Direkt efter vi hade varit hos veterinären och Wilgot hade fått en uppiggande spruta och en strut så åkte vi direkt till mitt jobb där Kaka släppte av mig. Sen jobbade jag till 02 på natten. Alex var jätte duktig, vi lekte lite, duschade och sen så somnade han så gott runt åtta.
Alex igår.



Willen är så rolig med sin strut. Han går in i precis allt och har inte riktigt förstått vad det är han har runt halsen?



Idag ska jag bara slappa. Kolla på film, mysa med Willen och Kaka, äta något gott och tvätta lite...

Later.


Lång väntetid hos veterinären! Stackars li...

dsc02095 (MMS)

Lång väntetid hos veterinären! Stackars liten...


Aj aj aj.

Kom hem ifrån jobbet till en sjuk stackars Wilgot. Han har antagligen åkt på Analsäcksinflammation! Lillen kan knappt gå och har jätte jätte ont. Det blir Strömsholm i morgonbitti! Har suttit och baddat och baddat med en kall handduk i soffan. Får hoppas att natten går bra och att vi inte behöver åka upp i natt.... Fredagen den 13:e gällde nog mest Willen idag... Själv så har jag endast haft otur med att cykla över en del A-brunnar idag, Huuua!



Alex och jag ligger och lyssnar på Alfons....

dsc02089 (MMS)

Alex och jag ligger och lyssnar på Alfons. Koncentration! Alex undrar oxå varför Alfons pappa är så "vuxlig"? Det är så fruktansvärt varmt ute idag. Trodde att jag skulle dö en smula när jag cyklade hit. Motvind och 28 varmt. Gah! Tror endå att vi ska pallra oss iväg till spåret. Kommer somna här annars. Trots värmen så blir jag piggare när jag rör mig. Later.


Fredagen den 13:e.

Otursdagen? Den började väldigt bra för att vara otursdagen. *peppar peppar*. Kom precis hem ifrån Agilitybanan. Var där med Madde och hennes fina Bonzo. Och Wilgot såklart! Vi sprang på banan och sen fick vovvarna chansen att leka av sig lite. Då passade jag på att knäppa lite bilder.



Nu blir det lite lunch innan jag cyklar iväg till jobbet och umgås lite med AlexPallex. Undrar om vi ska ge oss ut i spåret idag med? Orkar vi? Kommer vi gå rätt? Det åter står att se....

Later.


Natti natti.

Tjillevippen! Är hemma ifrån jobbet. Idag gick vi vilse i spåret och det slutade med att vi gick 6 km. Jäklar vilken mjölksyra man fick i armarna av att köra vagnen i backarna. Alex skrattade lika mycket varje gång. Sen skrattade han även när han åkte nedför. Det gick ju så sablans fort då! Vi lyckades alltså gå vilse, även om jag frågade en gubbe som i all hast förklarade hur jag skulle gå om jag ville gå 2,5 km. Men han verkade inte heller ha så stor koll. Det är tydligen många som går fel i det där spåret?! Har varit så jäkla hurtig hela dagen idag. Var ute och gick i morse innan frukost, gick mina 6 km med Alex och åt mina grönsaker. Mamma kom och hämtade mig på jobbet ikväll och var sugen på hamburgare. Jahapp! Så nu har jag oxå smällt i mig en hel Burger King meny. Vad gör det om 100 år? I morgonbitti så ska jag möta upp Madde och Bonzo. Sen blir det träning på Agilitybanan igen. Roligt! Men nu, Sova!



GODNATT!


Så här roligt har Alex när jag kämpar upp ...

dsc02070 (MMS)

Så här roligt har Alex när jag kämpar upp för en backe i spåret! Ja, vi är alltså i spåret nu. Fy fan Va tungt det var att ha med vagnen!! Riktigt bra träning!


Malin Åkerman sjunger "Helan går".

Godnatt säger jag medan Malin Åkerman sjunger "Helan går"....


Enkla pannkakor utan smör.

När jag kom hem ifrån jobbet så hade jag ju lovat att göra pannkakor här hemma. Det var bara att sätta igång. Jag gör alltid utan smör för att dom känns inte lika onyttiga då. Dom blev i allafall väldigt goda och nu tänkte jag dela med mig av mitt urenkla recept på riktigt goda pankisar...


En "Grönhoppare".

Kolla vad jag och Alex såg när vi var ute på promenix.... Den var inte liiiten!


Västkusten.

Bilderna är dock tagna med mobilkamera....



Willens korg blev vit.

Såhär blev korgen när den hade torkat. Det är lite slarvigt målat med flit eftersom att jag tycker det är så snyggt! Det verkar som att han trivdes lite bättre i den nu med favorit filten och en annan plats. Mission Complete!


F
örövrigt så sitter jag här med en alldeles för sen frukost och ska iväg och jobba om ett par timmar. Första passet efter semestern. Känns faktiskt helt okej. Det blir även nytt schema efter denna vecka och då kommer jag jobba med än jag gjort förrut. Igår när Madde och jag var på banan med vovvarna så hade vi sjukt kul! Riktigt roligt att se de små tussarna springa på ett stort fält och leka okopplande. Ordet "Tillfredställande" passar in ganska så bra när man får se Willen leka och springa av sig sådär okopplad. Sen så testade vi lite på Agility banan och det gick kanonbra. Nu ska jag jobba lite mer på att få pli på honom och sen börjar vi på vår första Agility kurs tillsammans.

Later.


BABYBOOM 2.

Som ni alla vet så älskar jag barn och djurbilder. Mitt förra collage med babybilder blev väldigt poppis och nu har jag suttit ihop ett till litet... Här kommer alltså Babyboom 2....




Vad gör du mamma?

Just nu så ränner jag omkring hemma och fixar. Beslöt mig för att måla om Wilgots hundkorg innan jag ska iväg och träffa Madde. Han ligger i soffan och tittar på och undrar vad fasen jag håller på med nu? Med HANS korg!!?



Vi ska iväg och träna lite på bana med vovvarna. Testa Agility banan osv. Ska bli riktigt spännande!

Later.


Kvinna hamnade i fängelse, fick inte sina Mcnuggets.



(Aftonbladet).

En morgon när det uppstod en tragedi.

Tragedin gäller förstås Wilgot som fått två fästingar efter varandra på samma ställe. De satt alltså och grävde på SAMMA STÄLLE? Fick bort en. Den andra syntes knappt och jag ringde djurkliniken. Till slut så fick jag bort nummer två oxå. Men nu har han ett rejält sår på armen i stället. Stackars. Gäller att badda några dagar.

Mitt i allt fästingsnack så sitter jag och äter frukost. Har sovit som en gud i natt. Vaknade av att Kaka försökte locka ut Willen på morgonkiss, men då Wilgot antagligen hört att det regnat så ville han INTE gå ut. Rätt kul att ligga och höra frustrationen när Kaka står och lockar på Willen som ligger under sängen där han inte kommer åt honom.

God Morgon!


Kvinna anmäler ostföretag.

Det här är ju lite kul faktiskt. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Folk har för lite att göra på semestern...


Kvinnan såg reklamen några gånger på tv innan hon reagarade. Vad var egentligen ostföretagets budskap?

– Jag blev provocerad. Smaken kan väl inte sitta i hålen? Tillslut blev det nästan obehagligt. Det kändes som en sexuell anspelning, säger hon.

Kvinnan bestämde sig för att anmäla reklamen till Konsumentombudsmannen.

– Jag blev förbannad. Man kan fråga sig vad det är för samhälle vi lever i egentligen och hur kvinnosynen ser ut, säger hon till Aftonbladet.

Vd Magnus Ekstrand på företaget Wernerssons Ost, som tillverkar osten, tycker att det är tråkigt att kampanjen väckt sådana reaktioner.

– Vår ost har något mer unika hål än andra ostar. Någonstans där väljer hon att associera till något som vi inte associerar till, säger han.

Fokuseringen på hålen beror på en patenterad process som gör att just den här osten får extra stora hål.




(Faktakälla: Aftonbladet)


Lindsay Lohan uttalar sig inför domstolen.


Några Västkustbilder.

Här kommer några av mina bilder ifrån vår roadtrip ner till Västkusten! Togs en hel del kort så det dyker säkert upp fler senare! Detta är en liten preview!



Gaaah.

Har precis varit ute på en joggingrunda. Ligger död i soffan och tittar på So you think you can dance! Det var så fruktansvärt fuktigt ute så det bara rann på ryggen när jag sprungit klart! Tänkte att jag skulle visa er hur våran Skohylla/Bänk till hallen blev efter att vi målat den vit. Blev faktiskt riktigt snygg. Ska ha ett par kuddar uppe på sen oxå.


Slut på semester.

Jahapp då var det en ny vecka och semestern var över. Min semester håller egentligen på till på onsdag då jag faktiskt är ledig måndag, tisdag. Det är väldigt skönt. Idag ska jag hålla på lite här hemma och sen blir det en joggingrunda med Willen.

Lite bilder från kräftskivan i Lördags.



Later.

Läbbig eller fin?

Igår var vi inne på min favvo inredningsbutik här i Västerås som jag inte ens vet vad den heter. Nordanbygården? Där inne hittade jag i allafall en spjälsäng som jag fick rysningar av. Samtidigt så var den fruktansvärt cool och dom hade gjort den så fin i och med inredningen. Läbbig!


Lördag 7 aug.

Hey hey hey. Hur har ni det idag? Jag har det bra! Ligger i soffan och kikar på Kakas tråkiga tv-spel. Hur orkar man hålla på och spela hela tiden när man endå dör hela tiden?! Håller på och försöker ladda upp för släktkalas. Vi ska nämligen hem till Kakas pappa och äta kräftor med hans släkt. Den årliga kräftskivan är på ingång.



Igår hade vi riktigt mysigt. Satt på Marias balkong och mös. Maria tände alla sina små lysande saker på balkongen som hon införskaffat och det gjorde det hela ännu mysigare. Lite senare så vandrade vi ner till Billan och tog ett glas vin som fina Verro serverade. Som vanligt så var vi kvar till stängning och jag följde med Hanna hem för att hon skulle slippa gå själv. Fastnade där en halvtimme och vi satt och pratade lite på terassen. Sen kom snälla Kaka och hämtade mig klockan tre. Jag har en rätt så bra pojkvän!



Later.

Fredag.

Borta bra men hemma bäst! Helt klart. Idag har vi farit runt lite överallt. Var och käkade lunch med Kakas pappa, köpte penslar och färg till en skohylla som vi håller på och målar om, hälsat på Kakas arbetskamrat och hälsat på hennes nya lilla fluffiga vovve och snart ska jag iväg ner till Maria och träffa tjejerna. Har fortfarande semester fram till på Söndag så den tänker jag njuta av!

Lunch idag.



Träffade någon kompis till Kakas pappa med en urcool bil.



Lilla fluffiga Fanny.



Hyllan vi målar om...



Later.


Blogawards 2010.

Nu under veckan när jag glassade omkring på Västkusten så hade min Blogawards inbjudan ramlat ner i brevlådan. Är lite osäker på om jag ska dit i år? Men det var ju helt klart sjukt kul förra året och man har träffat väldigt härliga personer. Någon som ska dit i år?


Nu är vi faktiskt på väg hem. Sitter i bil...

dsc02021 (MMS)

Nu är vi faktiskt på väg hem. Sitter i bilen! Ska bli helt underbart att träffa wilgot igen som varit både hos mina föräldrar och hos kakas. Vi har haft så sjukt roligt här och är verkligen nöjd med vår lilla semester. Det är helt klart blandade känslor över att åka hem idag. Alla längtar vi lite hem, men man vill samtidigt vara kvar. Vi tog fel på datum för stugan i Ramsvik så därför så blev resan lite förskjuten. Därför är det hemfärd idag. Vi hörs när jag är hemma igen. Nu blir det bilfärd i 5 timmar ungefär. Later!


Svanarna här i smögen gillade inte när man...

dsc02000 (MMS)

Svanarna här i smögen gillade inte när man kom för nära för att ta en bild! Han blåste upp sig och fräste åt mig precis. Scary!


Nu har vi kommit till smögen! Herregud. Vi...

dsc01972 (MMS)

Nu har vi kommit till smögen! Herregud. Vi är på en riktig camping! Ingen toa, ingen dusch. Det finns två sängar i vår lilla stuga. This is the Shit! Snart åker vi in till stan för äta och dansa! Later.


Semester.

dsc01945 (MMS)

Semester.


Nu är vi på väg till ett stort havsakvarie...

dsc01891 (MMS)

Nu är vi på väg till ett stort havsakvarie i lysekil. Solen skiner och vi kör nedcabat, underbart! Du är så otroligt vackert här! Igår var det Trubadur kväll och vi drack vin, sjöng och åt glass med chokladsås och maränger. Vaknade tre i natt och låg klarvaken i tre timmar innan jag somnade om. Helt sjukt med tanke på hur trötta vi var när vi rullade i säng igår. Later!


Trubadur, javisst!

dsc01881 (MMS)

Trubadur, javisst!


Nu är vi äntligen framme! Det är fiskmåsar...

dsc01866 (MMS)

Nu är vi äntligen framme! Det är fiskmåsar överallt och Ted Gärdestad spelas. Nu ska vi precis skåla in semestern.. Later.


Herrå.


RSS 2.0