Levi Srauss.

I Tisdags när Lina och jag var på Sex and the City så var det 30% i alla butiker på efterfesten längs biblioteksgatan. Då passade jag på att köpa ett par jeansshorts som jag spanat in ett tag på Urban outfitters. Ett par Levi Strauss oxå. Sitter hur skönt som helst och jag kommer antagligen bo i dom i sommar.

Urban outfitters 510:-



Fästingar är viiiidriga!

Goddag. Ännu lite piggare idag. Det går framåt. Fortfarande hostig och slö. Kaka kom hem med mat åt mig idag. Snällt! Käkade lite, skrattade lite åt den rökande två åringen som alla pratar om nu för tiden och tittade på nytt soffbord. Har ni inte sett videon med den rökande två åringen så bara måste ni ju se den! Det är fruktansvärt och urkul på samma gång!



Förövrigt så håller jag på och stortvättar. Både nere i tvättstugan och uppe i lägenheten. Ska även dammsuga lite och plocka lite. Plockade precis bort en liten fästing på Willen oxå. USCH! Den hade nog precis hunnit satt sig för den var inte alls stor. Men lika äcklig för de! Stackars Wilgot. Dags att ordna fästingskydd! Snarast!


Later.


GOD NATT.

Med denna säger jag GOD NATT.

Aimee Mann - Today´s the day


Världens bästa soundtrack.



Det finns en film (som btw gick på tv igårkväll) som heter The Last Kiss. Filmen är skitbra men nu är det soundtracket till filmen som vi ska prata om. Det är ungefär som att någon har samlat alla låtar som någonsin har betytt något för mig och lagt på ett och samma album. Världens bästa soundtrack helt enkelt. Innan jag ens såg filmen för ett par år sedan så spelade jag redan ett par av låtarna på piano, hade lyssnat sönder en del av dom och fått både bra och dåliga minnen av resten.
Sa jag att det antagligen är världens bästa soundtrack? Kolla upp låtarna vettja!




Mors dag!

Hallådär. Är fortfarande sjuk men mår mycket bättre. Allt vatten, vilande och glass har gett resultat. Idag är det mors-dag och Kaka har varit runt och ordnat mors-dag present till både min lilla mamma och hans lilla mamma. Gullis. Och inte nog med det så kom älsklingen hem med en bukett blommor till mig oxå. Han sa att jag var ju wilgots mamma så jag skulle ju oxå ha blommor såklart. Det var tydligen även Wilgot som betalat dom. Tack Wilgot!


Köp dina SATC - ballerinor här.

Gå in hos Redfoot och köp dina Sex and The city - ballerinor.





LÖRDAG.

vfcgghfhjhgjklk'gtrjuyetsytetvgw0+94359tyjfkjyfythby56h798gj9r8bnuijbnrtuivjthkfglöjkb.-.-m,ökg

Japp, lätt att skriva när en uttråkad vovve inte vill att man skriver mer på datorn. Tacka gud för min minidator dock. Finns verkligen inte ett skit att kolla på, på TV. Så himla trist att ligga här. Har gjort en ny header till bloggen, igen. Tröttnade på min förra lika snabbt igen. Vill ha en mer enkel, och då gjorde jag en. Ska strax kika på Avatar och äta soppa. Soppa är det enda som jag har någon lust att äta. Och glass. Kaka var iväg igår och köpte frysta hallon och ischoklad glass, som jag älskar. Just nu är han i Örebro och spelar golf så jag är ensam hela helgen. Vilket är ganska så skönt eftersom jag är sjuk. Willen tycker dock inte att det är lika skönt. Han är så himla uttråkad. (Vilket jag förstår). De räcker med att jag rör foten lite så tror han att ja leker. Men när han inser att jag inte gör det så lägger han sig gärna på datorn eller mitt  framför tv:n. Eller där jag tittar för tillfället. Han ogillar att inte få uppmärksamhet. Ganska så mycket.

Soppdax.

Later.


Vad tycker ni om nail-art?

 




Heidi och Spencer Pratt skiljer sig äntligen.

Äntligen! Hoppas att det är sant!

Nu har Heidi fått nog och flyttat till en kompis. Hon vill skiljas. I ett par år så har Spencer lyckats manipulera Heidi ganska ordentligt. Hon har inte längre kontakt med varken vänner eller familj. Droppen för Heidi var när hennes mamma kom på besök utan att ringa. Då flög Spencer i taket och ringde polisen. Heidi vill satsa på en karriär som skådespelerska, men ingen vill ha med henne att göra pga sin knäppa make Spencer. (Vilket man förstår). Så nu ska paret skiljas. Hoppas bara för guds skull att han inte lyckas manipulera sig in i hennes liv igen. Heidi! Gå inte på den lätta!!


Jag har inte försvunnit!

Jag har alltså inte försvunnt. Jag har burit på ett jäkla virus nu i flera veckor som inte vill ge sig. Efter festen förra lördagen så blev jag ju sjuk IGEN och sen proppade jag i mig alvedon för att kunna åka till Sthlm i tisdags. Nu får jag betala för de. För nu är jag sämre igen. Så nu tänker jag ligga i sängen hela helgen så jag blir ordentligt frisk någon gång. Skulle ha jobbat idag och i morrn men det blir inget med det då jag säkert skulle ha smittat Alex då. Så nu blir jag alltså inne i sängen hela helgen för att bli frisk igen någon gång.


Later.


Vad har hänt med 50 cent?


50 Cent har bantat ner sig 24 kilo!! Jag kände då inte igenom honom när jag såg honom på bild. Anledningen är att han ska spela en cancersjuk person i en filmroll. Filmen heter Things Fall Apart. Förrut så vägde han 97 kg och just nu så väger han 73 kg. SHan genomgick denna extrema förvandling på bara nio veckor genom stenhård träning i gymmet och en diet på flytande föda. 50 Cent befinner sig nu ute på turné och har börjat att äta normalt igen.

The little Creature.


Vilka va där?




(bildkälla: finest)

Sex & The city premiären i Sthlm.



Puuuu.
Har precis kommit hem och tagit en dusch. Är så jäkla slut men guuuu va kul jag och syrran har haft! Det som jag inte kunnat berätta tidigare och som jag nu varit iväg på var alltså Sex & The city 2 - premiären som var igår på Rigoletto i Sthlm. Jag proppade i mig alvedon, tog på mig höga klackar och åkte trots att jag var krasslig. Bodde i lägenheten på Söder och har haft en toppen tripp. Kommer att berätta mer senare, nu måste jag käka och sen kanske jag ska träffa Maria och Kristin.

Later.

Idag.


Några delar av den stora goodiebagen, självklart så fanns kondomer i påsen..

Att ha dåligt immunförsvar.

Jag har så jäkla dåligt immunförsvar trots att jag tränar och äter rätt enligt mig själv. Har legat sjuk hela dagen igen och i morgon är en viktig dag. Först skulle jag på utbildning hela dagen och sen på eftermiddagen så skulle jag och syrran vidare till Sthlm på lite hemligt event. (Ni kommer få reda på lite senare vart!). Har hällt i mig tre stycken 1,5 liter flaskor med vatten och legat i sängen hela dagen. Tänker inte röra mig ur fläcken förrän i morgon så kanske jag hinner bli frisk igen på en dag! Mamma ringde idag och förstod på en gång att något inte stämde då jag inte bloggat på hela två dagar! Gaaah. Kaos. Festen i lördags var grym! Mer om den senare. Väntar även ivrigt på att någon ska lägga upp lite bilder ifrån festen på fejjan då jag inte hade någon kamera med mig. (känn ingen press Viktor t.ex.).

Later.

Krya på mig då!

This Party is on.

Om en timme ungeför så ska jag och min familj iväg och fira de här tre damerna...



... Så nu ska jag verkligen göra mig iordning. Har precis gjort i ordning Maria (dam till vänster på bilden) med smink och hår. Var även i lokalen i morse och fixade lite. Det skulle åska idag men det blev ett riktigt kanonväder!! Hoppas det håller i sig!

Later.


Fredag.

Idag är det fredag. Har varit iväg och gjort lite ärenden och nu har jag precis kommit hem. Fortfarande sjukt allergisk men proppar i mig medecin nu så då funkar det någolunda igen. Idag har jag sprungit omkring i jeansshorts med bara ben, fasen va härligt. Det var ju vinter nyss? Allt går så fort!!

Idag.


Later.


Tristkvist.

Tjing. Har varit en fullsmockad dag med ärenden och Kalas. Pappa har lixåm fyllt år och det har naturligtvis firats! I morgon blir det mer uppdatering. Sorryborry! (insåg just att jag ALDRIG har haft en dag då jag inte har uppdaterat alls på två år! Känns lite skumt. Hette det bloggberoende?)

Sov gott!


Det gick...

...bra på mötet med nya familjen. Nu ska jag alltså börja jobba lite hos en till "kund". ska bli roligt även om Alex alltid kommer vara första prio då jag är där mest och har schema där. Har tvättat lite och nu ska jag kolla på första säsongen av Sex & The City för sisådär 112 gången. Apropå Sex & The City så har jag en stor nyhet som jag kommer att avslöja om ett par dagar!


Min mardröm!

Läste denna artikel på Nyheter24 idag. Detta är verkligen min absoluta mardröm. Folk tror att dom har koll på sina hundar. Vilket dom flesta kanske inte har! Nu under sommaren så är det väldigt många hundar ute, lösa! Folk släpper sina hundar hej vilt fast det inte är tillåtet. Och jag är livrädd för att någons hund ska få snedspel och anfalla Wilgot när vi är ute. Skulle det hända, så skiter jag fullständigt i deras hund och kommer göra allt för att få loss Willen. OM det skulle hända! Vilket jag hoppas att det absolut aldrig gör!! Koppla era hundar!!



Helt plöstlig kom grannens amstaff springade och hoppade på yorkshireterriern Oliver, 3. Kamphunden bet den försvarslösa hunden flera gånger och ägarna lyckades inte få kontroll på den aggressiva hunden. När allt var över var Oliver svårt skadad med flera djupa huggskador runt svansrot och analöppning.Kraftigt blödande fördes Oliver till djursjukhuset i Uppsala, där han senare avlivades. – I söndags kände vi att det inte gick längre. Han hade så ont och var väldigt rädd, säger Olivers ägare Paula Kalliojärvi, till Sundsvalls Tidning. Amstaffen kommer nu att mentaltestas av polisen. Ägaren har tidigare sagt att han kommer stå för alla kostnader. – Det är så tomt nu. Oliver var med mig jämt och det var han som väckte mig varje morgon. Vår andra hund är också påverkad. Han äter dåligt och det märks tydligt att han saknar honom, säger Paula Kalliojärvi.

Oliver.



I want.


ZZZZzzzzzzzzz.

Jag har seriöst sovit till nu. Är helt tvärtjock i halsen och näsan. Tänker inte ens gå ut idag. Syrran ville att jag skulle komma till henne men tror inte att det funkar. Får nöja mig med att gå ut med Wilgot idag. Sen klockan fem så ska jag träffa nya familjen som jag ska börja jobba extra hos. Ska bli spännande! Nu ska jag äta "frukost".

Later.

Titta in i Carrie Bradshaws garderob.

Vem drömmer inte om att ha en garderob som Carrie i Sex and the City?! Nu kan du kika runt i hennes garderob och även klicka runt på alla hennes kläder och accessoarer och se vart de går att köpa! Nice va? Klicka på bilden för att komma till hennes garderob!


18 maj.

Ögonen kliar. Näsan rinner. Halsen kliar. Ansiktet kliar. Fy bubblan för pollen! Har gått osminkad hela dagen idag. Finns inte en möjlighet att sminka sig då det bara kliar ännu mer! Men jag har trotsat min allergi idag. Egentligen så ska jag hålla mig inne när det är såna här dagar. Men det sket ja i. Tog cykeln ner till mamma i morse och droppade in Wilgot där. Gick iväg och tränade. Hämtade Willen och cyklade hem igen. Sen var vi även ut på en riktigt lång och lugn promenad nu på eftermiddan. Gick och köpte glass och satt i skuggan på gräsmattan. Myspys.



Sen gick jag även och köpte ett stort paket glass. Det är så fruktansvärt skönt för halsen när det kliar!

Älskar att röra runt till mjukglass! Mums.


Idag får ni INTE se någon bild på mig då jag är sprängröd överallt!

Njut av våren, ni som kan!


Dagens nyttiga mål.

Stekt kyckling. Sparris. Fetaost. Sallad på isbergssallad, morötter, rödlök och tomat.
Har droppat på lite soya på kycklingen för mer smak.


Fashion Against Aids.


Direktlänk till hemsidan ----------------> Fashionagainstaids.com

Att ha hunden i cykelkorgen.

Något som jag är otroligt glad över att jag har lärt Wilgot är att sitta i cykelkorg. Det är oerhört praktiskt när man ska ta sig någonstans lite längre bort och man vill ha med sig honom. Men det har krävts en hel del övning kan jag säga. Han bokstavligen skrek när vi cykelkorgstränade när han var valp. Det funkade inte alls och vi var ute en hel del och övade innan han fann trygghet i korgen. Det går absolut inte att bara slänga ner sin hund i cykelkorgen och börja cykla och tänka att "det här vänjer han sig med". Utan det är viktigt med övning både för dig och för hunden. Jag och Willen började som sagt redan när han var valp pga att jag redan visste att jag ville vänja honom med det. Det är ju så praktiskt. Nu är det bland det bästa han vet. Han sitter där med huvudet högt och tittar på allt som vi åker förbi. Han har en liten cykelkorgsfilt som han sitter på och så fort jag tar med den så blir han helt överlycklig då han förstår att vi ska ut och cykla.

Willen i vintras.


Idag.


Svar på kommentar.

Idag fick jag en kommentar av en tjej som jag faktiskt väntat mig någon gång.


SVAR: Självklart så har jag och familjen som jag jobbar för gjort upp regler. Självklart så har jag oxå frågat om tillstånd om Alex får vara med i bloggen eller inte. Det är helt okej för dom och jag får intrycket av att dem t.o.m tycker att det är roligt. Jag skulle aldrig någonsin lägga ut bilder eller skriva om någon som jag jobbar med utan att först ha pratat med familjen ordentligt. Jag delar aldrig med mig om några personliga incidenter som gäller Alex och hans familj. Visar endast bilder på honom och berättar hur vi haft det när vi jobbat tillsammans. Bloggen handlar ju om mig och mitt liv och Alex är ju en del av det.

Alexander Skarsgård och Kate Bosworth i Stockholm.

De ser ut att ha haft en underbar helg i Stockholm. De sågs mest runt på söder där de bodde i pappa Stellan Skarsgård lägenhet över helgen då han är i Cannes på filmfestivalen där. På första bilden så ser man hur de träffar på Mikael Persbrandt. De är otroligt fina ihop tycker jag!



(Bildkällor: Aftonbladet, Expressen, Starlounge)

Se fler bilder HÄR.


Robert Pattinson är sommarklippt.

Vad tycker ni om Robert Pattinsons nya frilla?
Jag gråter en skvätt.



(Bildkälla: Hollywoodlife)

Vill ha.


Nu ger jag fan upp.

Orkar inte kämpa med min orkidée längre nu. Denna har jag haft i ett år och den blommar aldrig.
Och nu är det t.o.m spindelnät på den????
Stackars Stackars den som hamnade i mitt hushåll! Bra blomliv den fick!



Måndag.

Vilken härlig måndag jag har haft. I morse så var jag på arbetsintervju för en till person som jag ska assistera för. Och jag fick jobbet direkt! Ska träffa resten av familjen redan på Onsdag. Ska bli sjukt kul! Sen har jag varit hemma hos Syrran och suttit i solen. Nu är jag helt slut och ska precis till att äta lite mat. Det blir chili con carne på soyabönor och mathavre!

Willen i solen. Hur kan han gilla solen så mycket med all sin päls?


Willen vägrade lägga sig i skuggan så jag blötte ner honom lite så han inte skulle få värmeslag.

Har ni haft en bra dag?

20100516.

Jahapp, då var man hemma igen då. Jobbat sen klockan åtta i morse. Det hat gått riktigt bra idag. Alex har varit så himla glad! Han har i princip skrattat hela dagen! Ingen gnällis idag alls. Det är väldigt skönt eftersom det är ett sånt långt pass. Världens gladaste! Vi var inne nästan hela dagen idag eftersom att det skulle börja regna. Tog en liten promenix runt på området. Var väl ute en dryg timme. Vilket är rätt så lite med tanke på hela dagen och kvällen. Men vi var glada endå.





Jimmies fest i fredags var riktigt rolig. En hel del roligt folk och jätte god mat. blev rejält med röj emot slutet precis som väntat. Vandrade hem ett helt gäng runt två tiden. Gick hela vägen hem i min höga klackar, vilket kändes ganska så rejält igår kan jag ju säga. Men vill man vara fin får man lida pin.

Såhär såg jag ut i fredags.




Nu är det dax för lite yougurt med Kiwi, müsli och honung, yummie!




Har ni haft en mysig Söndag?



Uppdatering.

Dålig uppdatering, jag vet! Ska iväg och jobba nu. Kommer hem vid nio ikväll. Uppdaterar då!

Tjing.

Mix it.

Är du trött på alla dina nagellack? Då är det kul att blanda en egen färg! Jag blandade vitt, blått och lite svart för att jag ville ha en creme grå färg. Och det blev faktiskt riktigt bra!
Eller vad tycker ni?




Fredag.

Goddagens. Har mest glidit omkring här på morgonen/förmiddagen. Det har ösregnat hela natten och regnar fortfarande. Inte en kotte ute. Klockan fyra ska jag vara hemma hos Madde där vi ska ses några stycken innan vi går vidare till Jimmies stora 25 års fest. Ska bli sjukt kul. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig bara. Det återstår att se. Kaka är iväg och fixar lite hemma hos hans fina mamma. Ska gå iväg till min mamma o pappa med Willen sen. Han ska sova där i natt. Vill ju inte lämna honom ensam i så många timmar så då får han vara hos mormor och morfar!

Later.



Spencer Pratt är ju sjuk?!

Var iväg och tränade där vid två en timme. Så himla skönt! Tog en dusch när jag kom hem, sen har jag legat och kikat på gamla avsnitt av The Hills. Och jag kan ju säga en sak. Jag har sett avsnitten förrut men att se dom igen och veta om hur det har gått för Heidi och Spencer nu med facit i hand. SNACKA OM att Spencer ändrar Heidi nå helt fruktansvärt?! Det blir så jäkla tydligt när man ser gamla avsnitt. Har ni tid någon gång och gillar The Hills så bara måste ni sätta er och kika på avsnitten igen och tänka på hur Spencer gör för att manipulera Heidi till den hon är idag.



Och när man ser de nya avsnitten så ser man ju hur deras sjuka relation till varandra har påverkat dom. Hon har ju blivit helt knäpp och opererat sönder sig. Och han har blivit psykiskt sjuk. Spencer sitter och säger elaka saker till Holly (Heidis syster) och medan han gör det och ser ut lite som frankenstein som fått en elchock så sitter Heidi och säger: -Take a breath honey. Alltså dom är ju sjuka? Jag blir seriöst skraj när jag ser honom!


Torsdag.

Är jag sjuk?! (känner på pannan). Nopp. Jag sitter seriöst och väntar på att gymmet ska öppna klockan två. Nu sitter jag alltså inte där nere och hänger på dörren, är hemma fortfarande. Men bara det att Ninnie sitter och väntar på att få träna. Konstigaste grejen i världshistorien. Men det är så sjukt kul! Ska ner nu vid halvtre tror jag och köra mitt lilla program som jag har.

Sov länge idag. Gjorde frukost på sängen åt Kaka, han är ju inte ledig så ofta. Det blev favoriten. Ost mackor, oboy och c-vitamin brus. Det där nyttiga på slutet (c-vitamin brus) la jag till själv. Han är inte mycket för nyttiga saker min man.

Idag fyller ju som sagt min bästa vän 25 år. Det är stort. Jag blev ju 25 år i mars. Tänk att vi är så "stora". Sjukt! Folk ploppar ut ungar överallt och köper hus och grejer. Jag känner mig fortfarande som 15. Kommer nog aldrig att bli vuxen. Men det ska man inte bli tycker jag. Att ha barnasinnet kvar är en bra egenskap!

Nä nu ska jag byta om. Tänkte ju hinna skaffa såna här lår
innan sommaren till min korta blommiga kjol.




Later.


Grattis Maria 25 år idag!

Jag har många bra vänner, ett helt gäng faktiskt! Men sen så har jag den där lilla extra halvmeter långa bästaste bästa vännen! Hon som vet precis allt om mig och som jag vet allt om. Som man ringer när nåt är på tok och som känns som en syster. Maria och jag har känt varandra sen vi var 6 år och vi har genomgått en hel del ihop. Ett helt liv faktiskt. Och idag så fyller hon 25 år och vi är lika bra vänner idag som för 19 år sedan. Inte illa pinkat va?!

Grattis älskade vän på din dag!


Välldans massa gamla bilder...




Jag tänker köpa en Orangutang för min nästa lön!



Hemma ifrån skoooogen.

Har precis kommit hem. sprang/gick femman i spåret. Så skönt. Men mitt jävla skavsår ger sig inte!! Även om jag har Compeedplåster på jämt så öppnar det upp sig hela tiden! Blir galen! Har lixåm inte tid att ha skavsår nu!! Mamma och Willen var med och vi stannade innan vi gick till bilen och plockade vitsippor! Dom fick Kaka i ett coca cola glas när ja kom hem! Fiiiint.



Har ni haft en fin dag idag?
Vad har ni hittat på?

Det är lätt att äta lätt.

Idag till lunch så slängde jag ihop en jätte god måltid på 10 minuter. Tog fram en kycklingfileé ur frysen och tinade i micron i 2 minuter så den blev sådär halvfryst. Sen skar jag den i bitar och stekte tillsammans med rödlök. gjorde en sallad till de med isbergssallad, morot och tomat. På med lite soya på kycklingen för mer smak och voilá! Perfekt lunch. Nyttig och energirik.



Maddsson, hit med kardan.

Tjingeling.

Idag fyller en till quinna 25 år. Nämligen min barndomskamrat Madde!
Grattis vännen på din dag! See you on Friday!

Jag och Madde för sisådär 100 år sen.
Liiite för mycket smink och liiite för mycket av allt. Precis så som det skulle vara i den åldern.

 


Det har varit kass uppdatering här på bloggen idag. fy skäms Ninnie. Jag har i allafall varit på möte nere på stan och fikat med min"chef". Lagt lite sommarplanering osv. Sen gick jag på stan en sväng och letade klänning till Madde (Se ovan), Marias och Anns 25 års fest som är om två veckor. Hittade faktiskt en, på Bikbok av alla ställen. Sjukt. Ni får se sen! På festen alltså. Inge kul å visa innan.

Kaka jobbar och mamma och jag ska snart iväg och gå spåret. så skönt.

Later.

Tisdag 11 maj.

Halloj. Idag har varit en ganska så aktiv dag trots min trötthet och allergi. Sov alldeles för länge först och främst. Men fick en hel del gjort endå. Har kommit lite längre med min "Walk-in, walk-out closet". Tvättat en massa kläder, HITTAT en massa kläder som jag aldrig använder som kanske kan komma till användning nu. Rensat Kakas garderob och den blev oxå jätte fin.



Sen tog Willen och jag en riktigt lång, lugn och skön promenad i solen. så himla skönt att bara gå och "lulla runt" när det är såhär fint ute!! Efter promenaden så fick Willen bada..



Sen kom Maria förbi och vi åkte ut till Hälla och sen till Nordik. Riktigt mycket snygga grejer.



Efter en sväng på nordik så åkte vi snabbt hem och bytte om för att sedan åka ut till spåret för en joggingrunda. Det gick faktiskt bättre än vad jag trodde trots allergin. Körde lite intervaller då det känns som att man andas igenom ett sugrör när man joggar bland björkarna. huua.

Nu känner jag mig såhär ungefär...


..så nu ska jag äta lite och sen slappa framför TV:n.

Willen är oxå tröttmössa då han var med i spåret oxå. Duktig kille.


Later.


Hejje.

Jag kom allvarligt inte upp i morse! Var så jäkla trött så att jag vägrade gå upp. Sov till tolv. Helt sjukt. Var otroligt längesen som jag sov så länge. Vaknar alltid runt åtta nu för tiden. Men skönt var det! Har städat lite, håller på och tvättar och sen ska jag iväg och träna. Känner mig som en Zombie?!

Aja, nu vet ni att jag lever.

Later.

Walk in, Walk out closet.

För några dagar sen så började jag med projekt "walk-in-closet". Vi har nämligen haft, enda sen vi flyttade hit, en lagom stor klädkammare som vi bara har i princip slängt in grejer som vi inte orkar se för tillfället. Kaka åkte iväg med en massa skit till återbruket och jag rensade resten. Idag har jag slutfört mitt projekt. Har målat hela dagen! Är fortfarande inte riktigt helt klar men måste få visa er resultatet nu. Eftersom klädkammaren inte är lika stor som en ordentlig Walk-in closet så döper jag min här med till Walk-in, Walk-out closet. Enjoy!





Det är som sagt inte helt klart och alla kläderna är inte på plats. Men det kommer bli grymt!!

Later.

Missa inte närgånget med Hollywoodfruarna ikväll.


Mattias i EMD blir pappa!

Nu ska Mattias Andreasson ha barn med sin Catarina Norén. Barnet förväntas komma i höst!

- Det känns jättebra!
Vi har tänkt på det länge och det var en väldigt glad överraskning, berättar Mattias för Expressen.




- Det kommer bli skithäftigt och jätteroligt, avslutar han.


Mer fakta om huset i Göteborg.

Det är väldigt många som mailat mig angående huset i Göteborg. Om det redan är sålt, vad de ska ha för det osv. Så här kommer lite information om det...


Huset ligger på Stenviksvägen 41 i Åsa
35 km söder om Göteborg

206 kvm + 120 i boyta

Utropspriset ligger på 5,5 miljoner.

Någon som är intresserad?
Maila mig!


Föredetta anställda avslöjar hollywoodparens regler.


Varför?

I två dagar så har blogg.se´s hemsida kommit upp i fältet när man vill ladda upp bilder?! Why?!

Dagen som gud glömde.

Idag har varit en riktig, som jag brukar kalla de, "bajsdag". Ingenting har gått som jag vill och jag har varit super tjurig hela dagen. Så nu tänkte jag lista sånt som jag ser fram emot i stället för att sitta här och skriva om min skitdag! Har precis varit och handlat, så tänker äta glass oxå, sådeså!



H
oppas ni har haft en bra dag!


Releasedatum för "Breaking Dawn".


Roligt.

Jätte roligt att det går så bra nu.




Värt.

Har precis kollat på en film som jag tyckte verkade super bra i början. Sen blev den bara mer och mer spännande. Och tillslut DÖläbbig. Och den slutar skitläskigt oxå nu sitter jag här och känner mig alldeles förstörd! Bra! Och verkligen så otroligt värt!

Filmen hette "The new daughter" (Usch, vill inte ens skriva namnet på filmen, huuua!) för er som gillar läskiga filmer. En ny med Kevin Costner.

(Varför kommer blogg.se´s hemsida upp när man vill ladda upp en bild?)





Förövrigt så har vi varit och firat Kakas bror en snabbis. Men det blev ingen långvisit då vi var helt slut både jag och Kaka. Men dom röjer nog på som sjutton där borta nu! Usch! Måste verkligen titta på nåt roligt nu för att försöka glömma bort den läbbiga filmen. Typ nån disneyfilm eller nåt?!

Tur att jag har Willen som alltid ligger vid mig som jag kan gömma mig bakom när det är läskigt!


Later.


Deichmann designar för Childhood foundation.


Se skorna HÄR.


(Källa: Deichmann skor, Childhood foundation.)

Lördag.

Goddagens! Sitter och slökollar på talang. Har precis vaknat. Inge trött! Sovit hur länge som helst! Igår hade vi ju lite familjekväll. Det blev god mat, massa skratt och minnen. Lina som ska jobba idag var inte sådär jätte taggad vilket jag förstår. Så vi tog något glas bara och gick ut. Men där var det ju bara "barn". Alla nyss fyllda 18 antagligen. Så vi gick hem igen. (Mamma o pappa bor mitt på stan). Det är ju en fredag tyvär. Lite trist. Vi bestämde oss för att ta ett nytt tillfälle då Lina inte jobbade i stället. Det funkar absolut för mig då det är fest ikväll igen. Först ska vi hem till Kakas pappa och fira hans lillebror Sebbe som fyller 20 på måndag. Sen ikväll blir det även fest. Så det var rätt så skönt att det blev lugnt igår.

Later.




Ninnie & Lina kväll.

Nu har jag hunnit träna och tagit en fika hos mamma. Har varit hemma en sväng nu och lyckats titta på The Hills och The City. Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen ska jag ner till mamma o pappa igen. Vi ska ha lite familjemiddag ikväll och sen ska jag och syrran ut. Vi ska ha en Ninnie & Lina kväll. En sån har vi väldigt sällan. Men vi har ju alltid sjukt kul ihop så jag längtar såklart! Lina som är utbildad stylist nu ska hjälpa mig att sy om en tröja oxå. Hallelujah!

Hoppas ni får en grym fredag!

Om det är någon som behöver en grym stylist inför något event eller liknande, släng iväg ett mail till mig! ([email protected]).

Later.




Äntligen Fredag.

Tjoho! Idag är det fredag! Jag springer omkring här hemma och sjunger "I´m strooonger then yesterdaaay" med Brittan medan jag gör mig redo för gymmet! Ska droppa Willen hos syrran först bara! Men nu, Frukost!




Nu ska Heidi operera brösten igen!

Jahapp, då var det dags igen då. De två enorma uttöjda brösten skall bli ännu större. I The Hills så hör man Heidi själv säga till sin mamma att hon hade velat ha större på än gång men att de inte fick plats. (Ne de syns, eftersom de hon har nu är på väg att sprängas). Enligt en insider vill heidi göra det inom de kommande två månaderna och dessutom filma ingreppet så att det kan vara med i Heidis och Spencers nya tv-program som de pitchat till två tv-bolag. Smart drag!? Spencer verkar ju vara en riktig psykopat dessutom!


Nya träningskläder.

Tjipp. Jag måste ha världens bästa svärfar. När jag kom hem i dag ifrån jobbet så väntade en påse ifrån Intersport innanför dörren. Där i låg detta....



Blir så jäkla laddad för träning nu. Tack snälla snälla! Ni vet ju att jag skrev igår att jag skulle visa vad jag hade fått idag. Men tror att jag spar det ett tag till då jag inte är helt med på hur man gör än. Men jag kan säga så mycket som att den är oxå ifrån Kakas underbara pappa och hur cool som helst. Har precis kommit hem ifrån jobbet nu och ätit lite. Ska ta en dusch och sen tänker jag sova! Klockan elva i morgon så ska jag befinna mig inne på gymmet för en genomgång och sen ska jag även mätas.

Later.

På tisdag på torsdag på tisdag på torsdag.

Idag är det alltså torsdag. Har hållt på och rensat ur vår klädkammare som Kaka så snällt började på igår när jag jobbade. Klädkammaren blev ett nytt projekt bara på ett par dagar. Nu är vi igång! Dörren ska bort, fram ska ett vitt draperi på en vit klädstång och där inne ska jag måla vitt. Vitt vitt vitt. Dille dille dille. När vi får iordning i klädkammaren så kanske våra kläder äntligen får plats. Jag har rensat så jäkla mycket och slängt massa bara för att vi inte har fått plats. Spar ju på ALLT. Gamla tröjor som man hade i lågstadiet lixåm. "Det kan ju komma till användning senare". Nicht!

Hittade dessa två små stirrande djuren i en låda. Dom här hade jag och syrran på våra små baskrar när vi var små. Är de vintage eller skräp? Kan inte bestämma mig, hur som helst så stannar de här. Kanske mina barn vill ha ett syntet djur på mössan sen? Öööh?



Solen skiner och himlen är... GRÅ! Antar att det kommer att bli regn lite lagom tills jag åker till jobet. Eller ännu bättre, när jag cyklar hem ikväll. Maria kanske skulle komma över på en fika? Jag måste åka om en timme så skynda Maria! (Har äppelkaka i frysen)... Jävlar vilken spurt hon fick!

Hoppas alla har en härlig dag, imorrn är det fredag! woop woop!

Dagens blekfis.



Unable to, WHAT?!

Såhär står det på MTV´s hemsida när man ska försöka titta på The Hills nya avsnitt.


Det har alltid funkar förrut?! Och nu när andra avsnittet är uppe på säsong 6 så ska det helt plötsligt inte gå att visa för att man inte bor i USA? Vafan! Man har ju redan sett första avsnittet, nu vill man ju veta hur det går i andra....



Fattar ingenting? Värt att stänga ner för oss övriga nu när det gått 6 säsonger!!!!

Huset i Göteborg.

Kommer ni ihåg hur mycket jag fotade under vår resa till Göteborg i slutet av april. Var ju helt kär i Jocke och Ai´s hus som vi bodde i. Om ni inte kommer ihåg eller precis börjat läsa min blogg så kan ni klicka på länkarna här under för att läsa lite och titta på bilderna ifrån Göteborgs resan...

Götet 1 - God morgon!
Götet 2 - Details.
Götet 3 - Idag.
Götet 4 - Borta bra men hemma bäst.

Hur som helst så ska ju Jocke och Ai flytta tillsammans med sin lilla son Will till Vietnam där Ai kommer ifrån. Så nu ska de sälja det fina huset! Jocke hade lagt upp bilder på facebook och jag bara måste visa dom för er. Så otroligt fint!



Fint va?!

Någon som är sugen på att köpa de? Det ligger några meter ifrån havet dessutom!


Turturduvor som hånglas.

Åh va skönt det var att komma hem idag. Kaka hade rensat ur klädkammaren och fixat iordning med sladdarna som jag har stört mig på i över ett år nu. så rent och fint hade han gjort prinsen! Sen kom Kakas pappa hit och överraskade mig med världens coolaste grej. En rejäl motivering till min träning. Vad det var får ni se i morrn! :) Nu har jag precis ätit lite mat, alldeles för sent dock. Blir egna nyttiga fiskpinnar och sallad med fetaost.



Utanför vårat köksfönster så sitter det två riktiga turturduvor och hånglar...



Söta va?!

Hur söt?

Akta mig när ni är ute och kör!



Update: Det är många som har frågat om det är jag som håller i den här lilla sötnosen, men det är det inte! Det var min goa mamma som mailade över de här bilderna till mig igår.



Update 6/5 23.00:

Tack Annika för infot!

Igelkotten på bilden är en afrikansk pygme igelkott. De börjar nu bli kända i Sverige som husdjur. Finns ett fåtal uppfödare i Sverige. De är mindre än vanliga igelkottar och är alltså inte fridlysta som de som lever ute fritt. Kostar mellan 1500-1800 sek och jag har redan börjat planera för ett inköp av en sådan. :) De är verkligen urgulliga!



Nämen! Hörrni! Kolla HÄR!



Onsdag.

Idag är det onsdag och det innebär en hel del saker.

1. En av mina bästa vänner fyller 25 år idag. nämligen Ann!
Grattis älskade vän på födelsedagen!

bild ifrån karlstad för några veckor sen. Ann, Maria och Jag.


2. Det är mitten på veckan och bara två dagar kvar tills
syrran och jag ska ses och göra Västerås osäkert!
3. Jag ska jobba.
4. Golvläggaren kommer idag och jag ska få välja ut vilket golv vi ska ha.

Just nu.


Hur gör ni med era orkidéer?! Jag vattnar mina såhär, vilket resulterar i två döda, en levande? Men det är ju i allafall en levande?! Tips tack!



ha en härlig onsdag.

Latero.


Alexander Skarsgård för VMAN Magazine.



Alexander Skarsgård prydde omslaget på april-numret av VMAN Magazine! Inte illa pinkat va?


Tjingeling.

Nu är jag hemma. Var med Maria och tränade och sen hos mamma. Mamma och jag satt på terassen och åt lunch ute i solen. Super mysigt. Idag har jag verkligen gått runt osminkad hela dagen och i ett par stora solisar. Hääärligt.



I morgon så kommer golvläggar-gubben hit och vi ska gå igenom lite prover och se vilket vi vill ha. Spännande! Hoppas ni har haft en bra dag! Orkar inte skriva mer, min hjärna bubblar av allt björkpollen.

Tjing.


Maria Montazamis läppstiftspecial.


4 maj.

Har precis kommit hem till mamma. Ska ta en kopp kaffe och sätta mig på deras terass en sväng. Har precis varit och tränat. Blev faktiskt lite halvhjärtat idag. Men på fredag får jag reda på mer vad jag ska träna och hur så då blir man nog mer motiverad med vart man skall hänga inne på gymmet.
Later.

Träning.

Phuu. Har precis kommit hem och hunnit äta lite mat efter mitt första ordentliga träningspass. Är riktigt peppad nu alltså! Körde en timme på Cross trainern, svetten rann. Det gick dock ganska så bra endå. Jag har helt klart mer kondis än jag tror. Sen var det en timmes poweryoga efter och där märktes det att jag nyss börjat träna då jag höll på att få kramp i benen ett par gånger. Men jag siktar på att bli starkare. Såhär i början får det ju bli så. I morgon ska jag ner på gymmet igen, då blir det ytterligare en timme på cross trainern och sen blir det två vilodagar då jag som sagt är lite nybörjare när det gäller att köra på gymmet. Annars har jag ju hållit mig till powerwalks och cykling. Sen på fredag så ska jag träffa Marlene som ska mäta mig och gå igenom alla maskiner så jag verkligen gör rätt. Sen är det bara att köra! Tjohooo.

Nu kallar duschen.


Nu startar träningen.

Idag börjar jag träna. Äntligen så är jag frisk nog för att sätta igång. Har ett poweryoga pass bokat till ikväll och sen ska jag motionera inne på gymmet en timme innan. Så härligt! Nu ska jag och Willen gå ut i solen lite. Kanske sätta oss ute på gräsmattan en stund. Han har precis duschat...



Hoppas ni får en fin måndag!

Later.


Jag vill shoppa.


Humorgalan.


Ring 099-90 990 för att skänka 100 kronor i månaden.




Soliga Söndag.

Åååh va härligt vi har haft det. Maria och Virre kom och hämtade upp oss. Sen åkte vi till Asköviken med kaffe och bullar. Otroligt mysigt! Kameran fick såklart följa..










Hoppas ni har en härlig och lika solig söndag som jag!

Later.

Har folk fel på sin hörsel?!?!?!?!

Alltså jag fattar ingenting? Lag Moraeus vann körslaget?!?! Har folk fel på sin hörsel eller? Team Picasso har ju för fan varit överlägsna hela tävlingen och i princip slängt ut alla de har tävlat emot. Och nu vinner Moraeus kören?! FAN! Det kan ju inte alls ha att göra med hur de sjunger utan måste ju handla mer om att så många har röstat på hans kör. Att han är poppis! Team Picasso är i allafall helt klart den bästa kören som någonsin varit med i Körlaget. Och det säger jag faktiskt inte bara för att jag själv är ifrån Västerås. Har fått rysningar så många gånger när de har sjungit. Riktigt trist att Marie Picasso´s lag inte vann och att vinst pengarna inte fick gå till djurens rätt. Skit oxå!


Prima Ballerina.


Hallonvatten.

Hej där! Går kvällen var jätte mysig. Maria, Madde och jag var hemma hos mig och sen gick vi ut. Stötte på Lina (syrran) och hennes crew och dom är ju ganska så duktiga på att slänga fram drinkar till mig. Mötte Kaka där oxå så han,jag och Madde tog sällskap hem. Kuligt! Idag är man inte så kaxig! Trött!! Har lagt mig i sängen och kikar på första avsnittet av "The Good Wife". Verkar vara en grym serie. Lite svårt att koncentrera sig på serien bara med tanke på att jag har två små ögon på mig på andra sidan sängen. Stirra, det är nåt som Willen är bra på.



Har hällt upp ett glas med min nya favorit oxå. Bubbelvatten med frysta hallon i. Yummie!




RSS 2.0