Till alla singlar där ute...

.... Topshop har lösningen.

Knit your own boyfriend.

Precis varit på möte. Det gick jätte bra o...

img_0955 (MMS)

Precis varit på möte. Det gick jätte bra och jag har lite mer kött på benen. Mer vill jag inte säga just nu. Sitter hos Maria i te butiken och Sörplar på en kopp rött te! I exakt en sån kopp som jag har hemma. Kaka fick dom i födelsedagspresent för två år sedan! Undrar vart dom kommer ifrån:)


Hela dagen har bestått av att prata i tele...

img_6376 (MMS)

(Den här chokladen fick jag av mamma när vi kom ut från affären! Vi handlade tillsammans idag och hon hade smugit ner den i sin påse för att jag tyckte den var så söt:) Sötis mamma! Hela dagen har bestått av att prata i telefonen fram och tillbaka för att försöka få in folk till på söndag då vi fick en lucka hos Alex eftersom en annan assistent blivit sjuk. Tillsammans med resterande assistenter tydligen. Har även varit och storhandlat. Mötet som jag skulle på idag blev inte av då de fick förhinder. Fick dock en ny tid i morgon så ska dit då i stället.  Kram på er!


Hörrni..

.... hej!

Jag är laddad till tusen. Ska iväg på ett roligt möte nu på förmiddagen. Hoppas det ger mig det jag hoppas på!

Här i Västerås skiner solen! Det är så underbart friskt ute idag.


Lunchdax. Idag blir det kyckling med pesto...

img_0940 (MMS)

Lunchdax. Idag blir det kyckling med pesto och grönsaker. Yummieeee!!


bråttom bråttom.

....igen.

Har hunnit träna i allafall. Duschat, ätit och ska nu iväg till jobbet. Tjipp!



I somras on the boat!


20110125.

Idag sov jag till tio. Så underbart skönt. Behövdes. Nu ska jag jobba lite hemifrån och sen ner och träna! (låååångt inlägg, icke!) Tidsbrist. Idag kommer lööööööönen. Wooop!




Datorskärm.

Något som jag verkligen skulle behöva är en ny datorskärm. Alla som har varit hemma hos mig vet ju hur den jag använder nu ser ut. Antagligen från tidigt 80-tal. Då min förra gick sönder. Så denna har jag lånat. Problemet är att när jag redigerar mina bilder så ser det perfekt ut på min skärm. När jag sedan tittar på iphonen eller på någon annans dator så hittar jag massvis av missar på bilden som inte synts på denna skärm då den är så dålig i bilden. Fruktansvärt irriterande. Så ett litet tips till alla i min familj nu när jag fyller år är en ny datorskärm.




Huuu?

img_6226 (MMS)

Huuu?


"Svensk maffia fortsättningen"! Kaka är li...

img_2503 (MMS)

"Svensk maffia fortsättningen"! Kaka är lite inne i boken.


"Here we go again"! Sitter hemma hos Krist...

img_0918 (MMS)

"Here we go again"! Sitter hemma hos Kristin tillsammans med henne och Maria. Ska vi ut ikväll? Det återstår att se! (Maria på bilden)


"life as we know it"

Kvällens filmtips. Superdupermegabra film!




Färdig frukt till smoothie hos Coop.

Hittade en grym grej när jag var och handlade. Färdig frukt till Smoothie. Finns med både blåa bär så som, blåbär, björnbär osv och även med röda bär som hallon, jordgubbar osv. Perfekt ju! I ett paket så finns 6 små påsar med perfekt mängd för två smoothies. Tummen upp!




Vill bara önska er...

....en trevlig fredagkväll.



Jag sitter här i min ensamhet och avnjuter ett glas vin. Väntar på att Ann ska ringa och möta upp mig. Sen ska vi ner på stan. Möta upp Maria och kanske Verro lite senare...

Kram på er!


20110121.



Här ligger jag och slappar efter ett pass på gymmet. Har precis kommit hem. Det gick dock inte lika bra idag. Hade inte lika mycket energi som de resterande dagarna. Men det blir nya tag nästa vecka. Nu ska jag ta helg och ikväll ska jag träffa mina underbara tjejer över ett glas vin. (Som brukar bli typ 5). Nu blir det lunch...

Later.



Kollar på "Mora träsk" på jobbet!

img_0913 (MMS)

Kollar på "Mora träsk" på jobbet!


Ny kalender.

Idag kom en glad överraskning med posten. Min efterlängtade kalender. Klarar mig verkligen inte utan kalender och det är ju desto roligare om den är lite mer personlig än en vanlig man köper i någon bok-affär.



Snart dax för jobb.

Later.


Miss Anorexia är död.

(varnar för otäcka bilder i inlägget).

För ett par månader sedan dog världens mest kända anorektiker Isabelle Caro. Hon blev 28 år. Isabelle blev världsberömd över en natt, när jättelika bilder på hennes undernärda kropp hängdes upp i Milano under modeveckan 2007. Isabelle Caro berättade i TV om modellvärldens sjuka ideal, om tänderna hon tappat på grund av sjukdom och om koman hon överlevt bara med nöd och näppe. Hon ville bli ett levande bevis för vad som händer om man slutar äta. Ett avskräckande exempel. Men för många anorektiker blev det precis tvärtom. Franska Isabelle Caro blev en förebild och ansågs ha den exemplariska kroppen för andra anorektiker.

Här hänger Isabelles bild i Milano under modeveckan 2007, hon vägde endast 27 kilo när bilden togs.



Hon skrev en bok 2008 om sjukdomen och kämpade trots att hon själv var så dålig för att andra tjejer inte skulle hamna i samma sits. Tack Isabelle för ditt arbete mot Anorexi. <3



Grattis till världens bästa 6-åring.


Att ha en bästa vän.

Jag har en väldigt fin bästa vän. Hon heter Maria! Det är vi som är Ninnie och Maria (inte tvärtom). Det är vi som är piff och puff, Nisse och Hjärt, bill o bull och det är vi som är dom som alltid har hållit ihop oavsett vad som dykt upp i livet. Många gamla vänner från dagis och skolan undrar hur fasen vi fortfarande kan vara så tajta. Det vet bara jag och hon. Under de här 19 åren så har vi gått igenom massor tillsammans såklart och efter allt så har vi nog aldrig varit så nära som vi är just nu vid 25 års ålder. Det är pretty amazing! Nu är hon i Thailand och har varit där i två veckor. Jag har aldrig saknat henne så här mycket när hon har varit borta någon gång! Men i morrn kommer hon äntligen hem igen! Tjiiihooo.




En riktig vilde i sängen.

Nu undrar jag hur många personer som kikade in här endast pga av rubriken?!

Nu är det såhär att min pojkvän är en riktig vilde i sängen. Nu pratar jag inte om det där andra utan om när han sover. Han slåss, han låter, han snarkar, han pratar, han tar mitt täcke trots att han har ett alldeles utomordentligt skönt täcke själv....osv. Det går i perioder. Ibland sover han så fint så! Och ibland är han ett monster att ligga bredvid. Jag som alltid har fått höra att jag ligger precis blickstilla när jag sover. Jag somnar i en ställning och vaknar oftast i samma. Ibland har folk fått gått fram till sängen och lyssnat om jag i överhuvudtaget andats. Men Kaka... han lever loppan på nätterna han! Vad vill jag säga med det här då? Jo!, att jag blev väckt av båda mina killar i morse klockan 05.30. Den ena (Kaka) slog till mig i magen och den andra (Wilgot) låg och pep skit högt i någon dröm. Kuliga killar! Så jag gick upp då. Orkade inte ligga kvar eftersom jag var så förbannad. Gjorde frukost och sen åkte jag och tränade. Go me!

Frukost.


Tycker btw att ni kommenterar för dåligt! :)



Grammisgalan ----> Bildbomb.

Nu blir det en välldans massa galaprat här idag men då Grammisgalan gick av stapeln i Stockholm igår så bara måste jag ju. Här kommer en lista med årets vinnare och även lite vimmelbilder... Och Grattis Robyn!! <3


(Bildkällor: Starlounge, Stureplan & Posh24)


Nytt och fräsigt.

Fräsigt är väl ett roligt ord?!

Anyway, jag har gjort om lite här på bloggen igen. Tröttnade ganska hårt på min förra header och när jag satt och pillade med Kattas design igår så blev jag sugen på att göra om min med lite. Vad tycks?


Bildbomb ----> GOLDEN GLOBE 2011.




Allt hår i en hårnål.

Hej på er! Viken konstig natt jag har haft i natt. Vaknade klarvaken kl 04.00 och kunde absolut inte somna om. Sist jag tittade på klockan innan jag äntligen kunde sova igen var kl 06.30. Efter ett tag somnade jag och sen sov jag till tio. Ska kanske till syrrans lägenhet idag igen och hjälpa till. Om jag hinner. Känns som att jag har tusen saker här hemma som jag måste göra. Det behöver tvättas, dammsugas, torkas golv, dammas... ah, you name it!

Här är ett litet bevis till mina vänner...



Linas lägenhet är verkligen så mysig. Det får mig att tänka tillbaka när jag hyrde min första egna lägenhet. Allt plock och pyssel. Alla nya tallrikar från Ikea och längtan efter att äntligen få sova första natten i nya lyan. Guu va jag skrattade igår när mamma, Lina och jag höll på. Snacka om att vi alla tre har samma temperament. Blir sura och skämtar om vartannat. Sen slutar det alltid med att vi alla tre kommer in i någon fniss-period och skrattar åt precis allt så att vi håller på och kissar på oss. Willen var med som sällskap...



Nähä, dags att sätta igång här då...

Later.


20110117.

Hej på er! Måndag idag och ny vecka. Är en hurtbulle idag och har varit och tränat. Sen har jag ätit lunch nu och fixat i ordning min fina vän Kathleen´s blogg lite. Kolla in den HÄR.



Nu ska jag ta en dusch och sedan ta med mig Willen ner till syrran lägenhet där mamma och hon håller på med lite inredning. Vi får helt enkelt höras lite senare...

Puss!




"- Jag kommer garva läppen av mig!"

img_0891 (MMS)

"- Jag kommer garva läppen av mig!"


Solsidan säsong 2.

Glöm för f*n inte bort att titta på Solsidan säsong 2 som börjar ikväll på TV4 kl: 20.00.




This Weekend.


Det har faktiskt inte hänt så mycket mer denna helg. Jobbade fredag, lördag och idag har vi inte gjort mer än tagit en lång promme och hämtat paket. Kaka ska precis iväg och spela match så jag och Willen ska kura ihop oss i soffan och titta på TV. Lika bra att passa på när Kaka är borta. Det är lixåm hans lilla pärla, vår tv.

Haft en skön helg?


MODEFLICKAN -Januari.

Nu är nya numret ute.

(klicka på omslaget för att komma till tidningen).




Här sitter jag....

....och dricker lite från gårdagens smoothie. Ska nämligen iväg och jobba snart. Trött som få då jag har en knäckebröds-ätande nattuggla till pojkvän som gärna knaprar en i örat mitt i natten så man inte kan sova. Smällar man får ta. Skulle ta bussen men världens bästa mamma ringde för en stund sen och erbjuder sig att köra mig i stället. TACK, mamma! Du är bäst, utan protest. Kaka och Willen kommer och hälsar på oss idag och sen ska vi ta en promenad till mormor på en fika.

En pigg Wille-pille.


Later.


Marry you.

Bruno Mars - Marry you




+++++

Här vankas det Banan, Kiwi och mandarin smoothie och Maltesers....



....jag tänkte lixåm bara så att ni vet!



20110114.



Idag
har jag en sån där dag då jag bara glider omkring. Har legat i sängen länge och kört "Top Model" maraton, säsong 15. Snacka om att helt rätt vann! Ann är ju bara så sjukt cool. Helt udda, jätte lång och otroligt coooool!



Willen har i princip sovit sen igår då vi hade en mer aktiv dag. Han ligger nerborrad i täcket så fort han får chansen och snarkar, sparkar i luften eller ger ifrån sig något annat konstigt ljud. Undrar vad han drömmer?! Han har varit ute ett par gånger idag bara och skällt lite på brevbäraren, thats it! Jag håller på och laddar upp för jobb. Ska jobba ikväll och hela dagen i morgon. Tycker dessa 13 timmars pass som vi kör på helgerna är totalt världelösa måste jag säga. Det är helt enkelt för länge med tanke på det jobbet vi gör! Tror inte att Alex får ut speciellt mycket av dem heller. Man blir ju bara slö efter ett antal timmar. Hade varit bättre om vi hade bytt av varandra efter halva och behållit energin i stället under hela passen. Men men, så tänker tydligen inte vissa däruppe på kontoret. Jag har dock bestämt att Kaka och Willen ska komma och träffa mig och Alex en sväng i morgon på en promenad. Funderar även på att ringa till mormor som bor ganska nära och gå dit på en fika.

Ja ni hör ju. Energin brukar dock få sig en kick när jag ser Alex underbara skratt när jag kommer :)

Kristin hörde av sig idag och ville att jag skulle fota henne och Tilda. Kristin är nämligen med barn och ska ha nu i februari. Jag har blivit lite av en "mamma fotograf" då jag fotade Katta och Verro i höstas innan Katta fick barn.



Så var det dax att.....borsta håret...!

Later.


This boots are made for walking.

Dessa finingar ligger och väntar på mig nu. Kanske hinner jag plocka upp dom påvägen hem från jobbet?!

Finns hos Nelly

Snart dax för Golden Globe.

Nu på Söndag (16 januari) så är det dax för årets Golden Globe!
Här kommer några Golden Globe-flashbacks...





Konstnär Lisa Rinnevuo.

Idag fick jag ett mms från Kakas inredningsintresserade mamma. Det var en bild på en tavla. Jag frågade direkt vem konstnären var då tavlan var så jäkla snygg. Fick till svar att det var en konstnär vid namn Lisa Rinnevuo.



Jag var ju självklart bara tvungen att googla och se fler. Vilken grym konstnär! Kolla in de här...






13 januari 2011.

Hej på er! Idag vaknade jag runt nio och låg och slappade ett tag. Åt frukost och sen gick jag och Willen ut på en rejäl promenad. Vi gick förbi mamma på jobbet och åkte med henne sen då hon slutade tidigare idag. Var och handlade lite på Ica där jag stötte på fina Maria som jobbar där. Sen var det hem och göra lunch. Älskar verkligen lediga dagar när man har energi. Hanna kom förbi en sväng och hämtade tallrikar som legat kvar här sen julfesten oxå. Hon var bruuun! Har varit utomlands i två veckor. Lyxfia! Gjorde tonfisksallad till lunch. Det finns nog inget godare att äta till lunch än en riktig hemmagjord tonfisksallad. Det är ju inte direkt så svårt! Men det blir så gott när man verkligen har i allt som man gillar! (Otippat va). Snabb resumé av min dag hittills...!



Later.




En liten lista.


Lindsay Lohan´s nya hus.

Lindsay Lohan har hyrt sig ett litet hus i Venice för henne och hennes familj nu när hon är klar med rehab. Huset kostar 7100 dollar i månaden, alltså över 50 000 kr i månaden. Det kan det ju vara värt om man vill vila upp sig! Huset har dessutom en takterass och ligger bara ett par meter från stranden. (Bara så ni vet).




Ny mail.

Nu har jag bytt mail.

[email protected]




Så kan det gå.

Har precis kommit hem från syrrans lägenhet och hunnit slänga ihop en blåbärs smoothie. Mums! Herregud va vi kämpade i hennes badrum. Vi skulle måla andra omgången där inne med våtrums färg. Men när vi väl kom dit så såg vi att "några i familjen" hade råkat tagit fel färgburk och målat med lackfärg där i stället innan oss. Så det var bara till att slipa bort så mycket vi orkade och sen börja måla med våtrumsfärg i stället uppepå. Pratade med färgbutiken och de sa att det skulle funka. Sen var det faktiskt en skön promenad hem. Det jag älskar med vintern är att det bli mörkt tidigt. Älskar att vara ute och gå när det är mörkt men endå mycket folk ute.


Later.


Det är konstigt...

...hur inspirationen bara kommer tillbaka tillslut! Jag har inte varit så sugen på att blogga senaste tiden. Vet faktiskt inte riktigt varför? Mer än att jag snart skall flytta till en annan adress. Men nu har helt plötsligt inspirationen bara kommit tillbaka. Jag är nog en liten bloggnörd i allafall. I´m back! Stronger than ever...!



Ska snart ner till syrran och hjälpa henne att måla i nya lyan!

Later.


Fyfan för snöööö.

Kaka höll på att skratta ihjäl sig när jag kom hem. Såg ut som en jäkla snöigloo! HEEELA vägen hem så gick jag och lyssna på musik och sa för mig själv: ÄR-DU-SERIÖS-ELLER? Promenaden var 1000 gånger jobbigare än första dagen på gymmet på länge. FYFAN! Det var snöstorm med små små små småååå snöflingor som piskade i ansiktet så att det gjorde ont, puder snö över snor hal is så man var tvungen att gå med myrsteg heeela vägen och snö i ögonen! Även om man bytte håll så var snön där igen och var i ansiktet. Panik!

Bjuder på dessa.



Fyfan för snö!


Träna.

Nu sticker jag iväg och påbörjar årets träning. Känner mig fit for fight!



Det ska i och försig inte bli lika skojsigt att gå ner till gymmet i snöyra! Smällar man får ta!


Svalor.

Jag är såååå sugen! David har du tid? :)



Jag är verkligen toktrött idag! Jag har så...

Jag är verkligen toktrött idag! Jag har så kort stubin nu känner jag! Det här är verkligen tröttaste perioden på året för mig. I väntan på våren. Det är precis som att man samlar alla krafter tills vår känslorna kommer och man blir alldeles fylld med energi! I morgon sätter jag igång med träningen på allvar. Har ett bokat möte i morgon förmiddag! Målet med träningen är förbättra kondition, mer tränad kropp och stärkta axlar och rygg som jag börjat få riktigt ont i. Då jag dansat hela mitt liv så har min hållnig alltid varit väldig bra! Men nu??? Känner mig som en vandrande banan emellanåt. Det ska vi göra något åt:) Ska bli riktigt skönt att sätta igång!! Nu ska jag jobba lite.... (skickat från iphone4)


Humanity for all.


”Humanity for all” skänker delar av försäljningen till olika hjälporginisationer.



(Mina redigerade bilder ses bäst i firefox, precis som bloggen!)



Grattis Orlando Bloom och Miranda Kerr...

.... till en liten pojke!



Den 6 januari födde Miranda Kerr en son. Namnet har ännu inte kommit ut i media men det sägs vara bestämt!

(Bilder: Google)

Vi kan även passa på att gratulera The Beckhams för att de väntar sitt fjärde barn till sommaren.




Björn Axén shine spray.


Fick detta i min Modeflickan goodiebag och vilket spray säger jag bara!
Gör håret jätte glansigt och luktar så fruktansvärt gott! Finns att köpa HÄR!




Film missar!

Något som jag tycker är roligt är film missar! Här i ett program från USA listar de en del missar ifrån kända filmer..




Skrikande flygapa.

.... köpte jag till Alex på Coolstuff.se.

Man drar i armarna och svansen och iväg flyger apan, skrikande! Höhö.

Det var en till kille som var intresserad av apan här hemma innan den slogs in i ett paket.



Tycker att det är väldigt konstigt...

.... att INGEN har kommenterat mitt viktiga inlägg nedan!

Med tanke på antalet läsare så borde i allafall någon ha något att säga om detta viktiga ämne?


Media skadad?

(varning för hemska bilder i inlägget)




I november 2009 så skrev jag ett inlägg som fick stor publicitet då det var många unga tjejer och föräldrar som kände igen sig. Inläggets rubrik löd "Vikthetsen ökar bland yngre tjejer". Läs inlägget HÄR!

Jag får fortfarande kommentarer och mail angående det inlägget och jag skulle vilja publicera en kommentar som jag fick idag. Självklart anonymt och tjejen som skrev är oxå anonym.

Hej! Har inte kollat igenom alla kommentarer men här kommer ja med en kommentar hur jag som är en 14 flicka tycker och tänker. Jag har just nu ångest att börja skolan efter jullovet eftersom jag har gått upp nåt kilo , jag har bestämt mig för att inte äta efter 18:00 och försöka äta så lite som möjligt. Har ätit pizzaidag och jag börjar nästan gråta när jag ser mig i spegeln i bland och mitt mål inför sommAren är att mina lår inte ska gå ihop, men jag vill fortfarande ha lite tuttar så det är också ett problem , men går jag ner till 50 kilo så har jag tuttarna kvar. I omklädningsrummet står dom flesta tjejerna i klassen och jämför sig med varandra och så vidare.. Det har blivit så att vi hellre är smala än har bröst tex. Jag gillar känslan av att vara hungrig och gillar dagar jag inte ätit något i skolan sen åker man hem och så åker man på träning sen orkar man inte äta mat för det är så sent så man tar typ en macka det syns även i skolan hur man ska se ut , det är inte många som är överviktiga i skolan av tjejerna och endast de smala har eller har haft killar. Mina planer inför skolstart är att äta så lite som möjligt och röra på mig ,men det är enklare att gå ner i vikt när man är i skolan för typ ingen äter lunch. /Media skadad

Jag skulle vilja tacka den här tjejen för att du skrev den här kommentaren då den är så fruktansvärt avslöjande om vad som faktiskt försigår i unga tjejers hjärnor just nu. Detta är vår verklighet och det finns nog inte mycket som skola eller föräldrar kan göra för att stoppa dessa tankar. Detta handlar om hela samhällets och medias syn på kvinnokroppen. Detta är större än vad vi tror. Vi blir manipulerade från väldigt ung ålder av alla bilder, tv-program, tidningar osv. Det sätter sig som en liten bacill i våra hjärnor och är man det minsta modeintresserad så är man i princip fast i träsket för "jag skulle vilja vara lite smalare" - bakterien.

Det stora problemet är inte att många kvinnor/tjejer vill bli smalare. Det är när man går ifrån att vilja bli smalare till att faktiskt göra något riktigt idiotiskt åt det! Istället för att börja träna och äta sunt så börjar man banta, kräkas upp maten, röka eller skita i att äta helt och hållet. Det är den lätta vägen! Den lätta vägen som kan bli så extremt svår sedan när allt utvecklas till en sjukdom eller ett beroende!





Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om det här ämnet men jag väljer att stanna här. Jag låter er som läser komma med kommentarer och diskutera vidare om detta! ......

En stor kram till dig som skrev kommentaren.



Nelly´s rea.

Har precis suttit och kikat runt lite på Nelly´s rea och hittade två koftor från Jeane Blush och en kavaj från Only som jag klickade hem. Billigt är bra!




Medan halva Sveriges befolkning är ute och...

img_0863 (MMS)

Medan halva Sveriges befolkning är ute och dricker drinkar ikväll (I allafall om man ska tro på allas Facebook status). Så roar jag mig med ett skönt bad och VeckoRevyn:)


Varför? Det är många som frågar mig varför...

Varför? Det är många som frågar mig varför jag inte bloggar lika mycket längre!? Det finns en orsak och den är att jag strax skall flytta till en annan adress. Medan jag väntar på att allt ska bli klart på min nya sajt så är det inte lika roligt att blogga här för tillfället. Men hang in there! Jag försöker att uppdatera så mycket jag orkar här så länge och denna blogg kommer inte att försvinna på något sätt. Ni får helt enkelt se sen:) Kram!!


Chill i soffan framför Mamma Mu för någon ...

img_0855 (MMS)

Chill i soffan framför Mamma Mu för någon dag sedan!:)


Plötsligt händer det!

När jag var liten så stod jag alltid vid den där runda grejen med "namn-muggarna" på och letade efter mitt namn. Men det fanns aldrig. Inte på ballongerna heller? Inte ens på någon liten grej i Ikeas enorma sortiment finns mitt namn. MEN nu har jag äntligen hittat min första grej som heter Ninnie, fast den heter Ninni! (Utan E). En blus på MONKI! Hallelujah moment...!


Housewife.

För en timme sen så kom jag hem från jobbet. Istället för att värma en av pirogerna som ligger och gottar sig i frysen så ställde jag mig och gjorde grönsakssoppa och bakade bröd i stället. Haha! Det ska bli såååå gott med nybakat lantbröd och grönsakssoppa om en stund.




Tycker att den här bilden som skulle bli rolig lika bra skulle kunna vara med i någon über äcklig skräckis!


Det är mamma mu på tv:n! Spännande tycker ...

img_0860 (MMS)

Det är mamma mu på tv:n! Spännande tycker de här grabbarna!:)


Helt enkelt för lika.

Det finns tre vackra tjejer som jag alltid har blandat ihop. De är helt enkelt för lika för sitt eget bästa! Tanken slog mig verkligen nu då jag sitter och tittar på "Black Swan" där både Natalie Portman och Winona Ryder är med. Men vem sjutton av dem var det som spelade i Pirates nu igen? INGEN! Det var keira Knightley! Sådär håller jag på så fort det dyker upp en film med dessa tjejer. Och en sån filmnörd som jag borde kunna hålla koll på skådisarna vid det här laget.




Över?

Är julen verkligen över nu? På riktigt? Var detta allt? Det gick väl lite för snabbt?



Nytt år, Nya tag!


Nyår -------> Bildbomb.



Vårat lag på tävlingarna! Lagnamn: "FÖR BRA", Tog btw hem hela skiten :)


Kul att den enda bilden som blev någolunda bra på oss i år blev totally suddig!


Om inte Katta och Ola skulle bli så ledsna och om det inte var olagligt att sno ett barn! Så skulle nog både jag, Maria, Kaka och Ann velat stoppa ner lilla Vincent i väskan innan vi åkte hem... Underbara unge!



Tack underbara ni för ett jätte fint nyår tillsammans! <3


Gaaaaaaaaah.




1 Januari 2011.

Nytt år! Vilken jäkla kväll vi hade igår! Bästa nyår hittills. Var hemma hos Katta och Ola och lilla Vincent. De hade ordnat så otroligt fint och med sjukt roliga lekar och fantastisk trerätters middag så kunde det inte ha blivit bättre! Ola som är kock gör ju sån otrolig mat! Tack snälla ni för igår och jag är så glad att jag fick skåla in det nya året med min älskade Kaka och mina bästa vänner dessutom! Nu startar ett nytt år med nya utmaningar...

Såhär såg jag ut igår.



Kommer fler bilder i morgon.

Skittrött idag. Men det är det värt :)

Puss.


RSS 2.0