Shoppat.


Sådär ja. Nu är jag hemma en sväng och slänger i mig lite mat innan jag cyklar iväg till jobbet. Är så sjukt trött idag! Mötte upp mamma och Lina på stan och tog en fika. Sen svängde jag in på Monki och shoppade två plagg. En söt prickig transparant (mycket transparant i bloggen idag, fattar du inte, se inlägget nedan) blus och en mysig senapsgul kofta. Älskar båda och tror att blusen får följa med till Göteborg. Om vi kommer iväg. Verkar vara lite tjall med bilen och vem som ska ta hand om vår hårtuss över helgen. Jag kan ju oxå informera om att badrummet inte är klart så som det är sagt. (otippat). Byggjobbare verkar inte vara det snabbast folkslaget och det går inte undan här direkt ska ni veta! Börjar lite smått tröttna på att kissa i källaren och borsta tänderna i köket.



Transparant.

Har länge tänkt köpa ett transparant puder inför vintern då man börjar använda faoundation igen. Var inne på Make up Store igår och köpte en ny foundation (vanilla) och slog då till på ett puder oxå! Någon som testat de? Är det bra? Har bara provat idag nu och tyckte att det verkade helt okej. Det blir en snygg finish på makeupen. Det känns ju jätte konstigt att smeta på ett alldeles vitt puder i fejjan, men det lade sig väldigt bra ihop med min naturliga nyans till slut... då det är transparant! :)


God morgon!

God morgon! Sitter och kikar på The Voice med en kopp vanilj te i handen. Här ska det läggas golv idag. Det går sakta men säkert framåt. Ska ner på stan en sväng och träffa mamma vid halv elva och sen ska jag iväg till jobbet. Idag så har vi även personalmöte och genomgång med en sjukgymnast + att Alex bjuder på grillkorv efterråt. Trevligt trevligt! Solen skiner idag oxå! Hoppas ni får en jätte fin dag idag!

En liten höstgris... Naaaaw!



Tjing.


Höst terass.

Efter stan idag gick jag och hämtade Willen som var hemma hos mamma o pappa en sväng. Då det var byggarbetare här så kunde jag inte lämna honom hemma. Tur att vi bor så nära varandra. Tog en sväng upp på deras terass och knäppte lite bilder...


Det är något vackert i att alla växter börjar skifta färg. Hösten är en väldigt vacker årstid!

Kaka sitter och spelar nåt fotbollsspel nu och jag fick en sur blick och ett irriterande -NEJ
när jag precis frågade - Är det ditt lag som har rosa tröjor och rosa shorts?

Willen ligger och tuggar på sitt ben och jag sitter och bloggar. Allt är som det brukar hemma hos oss! Haha.

Föresten så kallade Kaka Willen idag för "Wilgot Olyckan Södergren" när han härjade med sin nya Moto moto idag! Haha. Hur kunde vi få en sån vild hund?! Alla som möter honom tror att han är valp fortfarande, men han är ju faktiskt snart tre år! I och försig rätt ung fortfarande. Världens roligaste vovve helt enkelt!

Kram på er!


Cross.

Idag när jag kom hem så låg det ett roligt kuvert i hallen. Mina fina örhängen ifrån Style By Tyra hade kommit!



Puh, har varit på stan och kikat lite. Var in till min fina syster som precis börjat jobba på Guts och sen var jag in en sväng till Matilda på G-Star. Men hade ingen som helst shoppinglust. Fattar inte? Ville hitta något att ha på mig inför vår lilla tripp till Göteborg i helgen. Vi ska på avskedsfest för Jocke, Will och Ai som flyttar till Vietnam. Hittade inte ens något som föll mig i smaken på Monki. Förstår ni då hur illa det är? Just nu så är det en kille här hemma som håller på i vårat "badrum" som mest bara ser ut som ett svart källarliknande rum. Hoppas att dom blir klara innan veckan är slut! 10 000000 ggr. Det är så många gånger som jag har av ren vana gått in i badrummet och glömt bort att det inte finns något där... haha.

Vad pysslar ni med? Har ni haft en bra dag?

Kram!

Moto Moto.

Wilgot har fått en ny leksak!

- Nämen är det inte?!







God morgon! :)


Hmmmm...

Här jobbas det på för fullt. Eller, jag sitter i och försig och äter choklad i soffan. Men byggjobbarna jobbar! :) Willen och jag har varit ute på en lång powerwalk i solen. Underbart höstväder ute. Men det är verkligen skitkallt! Idag har jag jobbat lite hemifrån, ordnat lite ärenden och varit iväg på mammas jobb en sväng.

Willen undrar vad fasen det är som händer härhemma?!


Här rivs det...



God morgon på er! Sovit gott? Här plingades det på klockan sju och sen var rivningsprojektet igång. Just nu sitter jag och jobbar lite hemifrån. Ska snart ta en promenad till mammas jobb med Willen. Solen skiiiner!

Ha en bra dag idag! :)


tandborstning i köket idag dårå.

Det är inte förrän man inte har något som man inser vilken stor betydelse det har i ens vardag. Helt klart! Just nu så har vi inget badrum. Inget handfat, ingen toalett, inget badkar, bara ett tomt badrum som luktar avlopp. Tog precis med mig mina ansiktsprylar, tandborste och handduk och gick ut i köket för att tvätta av smink och borsta tänderna. Innan det så tog jag med mig Wilgot ner till vår läskiga källare där det finns en toa. Haha. När jag stod där i köket och borstade tänderna sen så fick jag nästan känslan av att man bodde i någon studentkorridor eller liknande... längtar tills vi får vårat badrum nu! Hoppas att det inte tar allt för lång tid. Kom igen nu era byggargubbar! HurryCurry.

(Det går inte att ladda upp bilder på blogg.se? Någon mer som har samma problem?)

Boring.com

Hur kul är det att vara hemma, invänta massa olika hantverkare och se en uttråkad vovve en sån här fin dag. Nu har jag sagt åt dom att de får hämta nyckel hos vårat hyresbolag för att jag orkar inte bara vara hemma och invänta folk som kommer försent hela tiden. Har väntat i omgångar sen klockan åtta i morse. Börjar bli rätt så tråkigt. Tror jag ska ladda mobilen med lite ny musik, ta med mig Willen och gå ut en stund nu. De får väl ringa mig om de måste in här. Dessutom så luktar det nu avlopp ifrån badrummet i hela lägenheten. Yummie!



En riktigt uttråkad Wilgot liggandes på sängen, på min fina kavaj.... hmmm...


Speidi is back in buisness.

Jahapp, då har världens töntigaste par hittat tillbaka både till varandra och till sökandet efter rampljuset. I Heidi och Spencers lilla värld så verkar allt gå ut på att synas så mycket som möjligt och jag börjar tro att hela skilsmässo-grejen var fejk. Brist på uppmärksamhet helt enkelt. Vad tror ni? Tyvär är ju jag precis som många andra delaktig i att deras små tricks och löjligheter uppmärksammas.

Heidi hjälper Spencer med sin rakning för ett par dagar sen.
(Kanske på tiden, men man tycker ju att han borde klara av det själv! Eller?)



(Bildkälla: TMZ)

Hejdå fula badrum.

Hej på er! Idag var jag uppe med tuppen då det kommer hit en massa folk idag som ska riva hela vårt badrum. Just nu är det en tjej här som håller på att skruva loss handfat, toalett och badkar. Fasen vilket jobb. Beundrar människor som kan hålla på med avlopp och sånt. Så fruktansvärt äckligt. Men det ska lbi underbaaart att få ett helt nytt badrum. Dessvärre så var vi tvungna att ha med en bård. FAN. Så nu har vi bestämt att det kommer att bli nummer 4. (Kommer ni i håg?) Tydligen så måste det finnas bård nu förtiden pga säkerhetsskäl.

Huvudsaken är att detta otroligt ofräsha och fula badrum blir nytt.


Donken & House.

Fasen oxå! Kaka har såklart dragit ner mig i "House" träsket! Det är ju en skit bra serie. Hade varit lite lättare att mobba honom för hans Houseberoende om inte jag själv började bli beroende. Nu har vi ätit donken och kollat på 5 avsnitt. MEN, jag har tvingat min cookie att titta på "Ensam mamma söker" sen i allafall. Det går ju inte att missa liksom! Hoppas ni har en mysig söndagkväll! Det har jag :)


Syskonringar.

Igår var jag jätte stressad när jag kom hem från jobbet och skulle iväg på fest. Slängde på mig ett par jeans, en topp och klackarna sen var det bara iväg. - Åh va fint det där va! Säger Ann när vi sen sitter vid bordet hemma hos henne och pekar på mina ringar. Och först då så märker jag att två av mina favoritringar har samma mönster och matchar ju väldigt bra! Riktiga syskonringar. Att jag aldrig har tänkt på det förrut?



Den första har jag fått av farmor och den andra är köpt hos Nelly.


Älskar söndagar!

Söndagar är väl veckans bästa dag?! Många säger att Söndagar är pest och pina eftersom att helgen nästan är slut. Men jag älskar söndagar! Det är en riktig "chill" dag då man tittar på en massa bra film, äter god mat och går omkring i myskläder med en toffs på huvudet hela dagen.

Igår var det bara hem efter jobbet, byta om och sen iväg igen. Hem till Ann där tjejerna satt. Sen blev det party och utgång. Mötte upp Kaka och Andreas senare. Jag och min syster ringde om varandra hela kvällen och var inne på samma krog men hittade aldrig varandra. Typiskt. Kaka och jag köpte mat och gick väl hem runt tre.

Nu blir det frukost. Vad har ni för er idag?! Var ni på Blogawards igår?



Fy fan för mössa! (Mobilblogg)

dsc02393 (MMS)

Fy fan för mössa! (Mobilblogg)


Nu sitter jag här på jobbet. Om någon timm...

dsc02388 (MMS)

Nu sitter jag här på jobbet. Om någon timme så ska Alex ha lunch och sen ska vi gå bort till min mormor som bor en bit härifrån. Det var så jäkla svårt att komma upp i morse och världens bästa Kaka gick upp och skjutsade mig. Idag så ska han spela säsongens första match så ni som är sugna på att titta på bandy och inte jobbar så är den 15.30 ABB Arena. Idag mina damer och herrar så går Blogawards av stapeln oxå och det känns faktiskt lite tråkigt att inte vara en del av det i år! Men det är ju självvalt. Nästa år vill jag nog gå igen! Jag förlovade mig ju med min underbara Kaka oxå dagen innan blogawards förra året (16 oktober 2009) så man har ju väldigt starka minnen från den helgen! Jag hoppas att alla ni som ska dit idag kommer ha jätte roligt! Ska bli kul att se bilder därifrån sen på olika bloggar. Nu ska jag jobba vidare här. Ha en bra dag idag! (Mobilblogg). Kram!


Fiskbullar.

Då var man äntligen hemma då. Jobbat hela dagen, handlat och varit på systemet. Haft en väldigt skön dag med Alex idag. Var som sagt iväg på Kakas jobb och eftersom Willen oxå var där idag så blev det en perfect match. Alex och Willen låg och mös och lekte på golvet.


Nu blir det fiskbullar framför ett par House avsnitt. (Kakas nya beroende serie). Och sen förstår jag om ni undrar, Fiskbullar på en löningsfredag?! Japp, ibland blir man sugen på konstiga saker. Fiskbullar i hummersås är helt enkelt en klassiker och ibland när man går förbi burken i affärn så är den alldeles för svår att motstå! Inte sant? Konsistensen går ju dessvärre att diskutera!



Ikväll blir det alltså en väldigt lugn och sansad kväll. En skål med popcorn framför Idol, ett varmt bad, fix av matlådor och tidig sänggång. I morgon står 13 timmars arbete på schemat och sen ska jag kanske hem till Ann och träffa tjejerna för en riktig partykväll.

Ha en härlig fredagkväll!!


Mikael Nyqvist i Mission Impossible.

Hur coolt är det inte att en av Sveriges bästa manliga skådisar ska vara med i "Mission Inpossible VI" och spela mot självaste Tom Cruise? Inspelningen pågår just nu i Prag. Efter Millenium filmerna så har Mikael Nyqvist blivit ett känt namn även i Hollywood och inspelningen av senaste filmen "Abduction" är precis färdig och där spelar han mot Denzel Washington och Taylor Lautner. Inte så illa pinkat va?!



(Textkälla: Aftonbladet)



24 September.

Hej på er! Sitter just nu på Kakas jobb och väntar på lunch tillsammans med Alex. Fick hoppa in och jobba idag då Alex skulle vara hemma ifrån dagis. Vi orkade inte sitta hemma och uggla så tog en rejäl promenad bort till Kakas jobb då. Nu har jag en fråga. Hur fan kan man gå vilse på en raksträcka? Jag kan! Och jag måste vara den enda i världen som kan de. Vi gick alltså vilse på vägen hit och hamnade i någon slags skog. Mysigt med djur och natur men kanske inte när man går vilse. Men till slut hamnade vi rätt i allafall. Ringde min mormor och frågade om vägen då hon är mer bekant med områdena här runt omkring. -Du kan inte gå fel, man ser direkt vart man ska. Jojo! Just nu så sitter Kaka och leker med Alex och man kan ju inte annat än att bli varm om hjärtat. Nu ska vi äta lunch.

Later.

Det blir bara bättre och bättre....och bättre.

Har ni sett nya Comhem reklamen? Titta!



HAHAhaha


Det rycker i shoppingtarmen.

Jag har en kompis som brukar säga "Det rycker i vintarmen" när hon är sugen på fest. Jag säger så fast för ett helt annat begär just nu. Shopping! Har nog aldrig varit såhär shoppingsugen som jag är just nu. Tackar gud för att lönen kommer i morrn. (Nej mamma, jag ska inte shoppa upp lönen!). Bara halva..Tihi tihi


Maria var här och åt lunch sen tog vi Willen i koppel och vandrade med raska steg ner mot stan. När vi väl kommer fram till vår nya galleria och går in så kommer det en vakt fram till oss. (såklart). Och säger att "Nej nej nej tjejer, inga hundar härinne!" ??? Så Willen får vara med överallt i Västerås stad, i alla gallerior och klädbutiker men INTE inne på nya Igor? Töntigt. Så när jag ska in där i framtiden så måste jag alltså knyta honom utanför? Vägrar! Tänk om någon snor honom?! Då skulle jag dö. Störtlöjligt hur som! Hallelujah moment, Monki har kommit till stan äntligen, efter alla dessa år! Grattis Sverige och framförallt Grattis Västerås!


När vi skulle gå hem igen efter en misslyckad visit till Igor så skiljdes vi åt vid ett rödlyse. Då kommer det fram en utländsk tjej till mig med en stor kamera. "Can I take a picture?" -Öööh yes ofcourse!? Säger jag och ser sådär lagom road ut? Hon menade alltså att hon ville ha en bild på Willen! Willen som har en förmåga att ALDRIG stå still hjälpte inte till så mycket och tjejen fick springa runt runt med kameran och fnissa tills hon TILL SLUT tog sin bild och tackade för sig. På andra sidan övergångstället står Maria dubbelvikt och skrattar.

Gick hem till mamma en sväng. (Lina, jag lånade dina jeans btw, dom från Gina) Och sen gick vi hem igen. Och nu sitter jag här. Ska göra iordning lite mat nu. Hoppas ni haft en mysig torsdag!

Kram!

Torsdag 23 Sep.

Hejsvej! Den här förmiddagen har jag gjort såna där husmors sysslor. Jag har tvättat, dammsugit, dammat och fluffat till kuddarna i soffan. Snart dyker Maria upp och då blir det lunch här hemma hos moi. Sen ska vi ner på stan och titta in Västerås nya varuhus, Igor. Ha en kanonbra dag idag! Ta hand om er och ät inte för mycket godis, det gjorde jag igår, Aj.




The new idol Judges.

Igår så skrevs det i Us Magazine vilka som kommer att bli de nya jurymedlemmarna i American Idol juryn. Simon Cowell kommer inte att vara kvar utan istället så kommer Jennifer Lopez och Steven Tyler ifrån Aerosmith in. Coolt tycker jag! Att Steven Tyler ska vara med. En riktig rock gud! Men det kommer nog bli tomt utan Simon Cowells elaka kommentarer...


Ninnie!, Gå och lägg dig.

Med denna fantastiska låt säger jag GOD NATT.

Lykke Li - Tonight acoustic



Glöm inte heller att lägga till mig på Bloglovin. Ett utmärkt sätt att hålla koll på alla sina favorit bloggar!



Sov gott nu så hörs vi i morgon!

Ren, renare, renast.



Har precis tagit ett långt varmt bad. Så underbart skönt. Kändes som att man sköljde bort förkylningen efter att ha gått i samma myskläder i tre dagar nu. När jag satt inne i badrummet så bestämde jag mig. Det kommer att bli "trä-plast-mattan" och en helvit vägg (Nr5). Kommer helt enkelt säga åt dom att här blir det ingen bård heller! Den kan dom få sätta upp i sina egna badrum om dom så gärna vill ha en bård alá 80 tal! Sådeså. Kaka kom hem och kikade på proverna innan han åkte iväg och tränade, han tyckte oxå som jag. Tack för att ni är såna bra läsare och kommer med era åsikter! Nu blir det idol och godis. (VAA på en onsdag?) Japp!



Hjälp tack!

Jahapp, nu har byggkillen varit här med proverna inför nya badrummet. Tydligen så MÅSTE vi välja en bård som ska gå över hela badrummet oxå?! Seriöst, plastmatta OCH bård?! Fulhetsfaktorn kan ju inte riktigt komma högre nu då. Men men, så är det tydligen. Så nu behöver jag er hjälp att bestämma mig. Kom igen nu, vänner, familj, bloggläsare och Alla därute som är här inne och kikar. Vilket tycker ni är snyggast? (Antagligen så kommer jag att försöka övertala dom att skita i bården eftersom att det har samma effekt på mig som en korkmatta!) Inge vidare! Men säg nu! Vilket ska vi haaaa? 1,2,3,4,5,6??



Kommentera på nu!!!!

22 September 2010.

Hej på er! Känner mig ännu lite bättre idag och har precis varit ute en sväng med Willen. Solen skiner och man får riktiga höstkänslor när man kommer ut. Underbart! Idag så kommer det en kille hit och ska visa upp lite prover på mattor. Vi ska nämligen få ett helt sprillans nytt badrum här hemma. Det blir nytt på väggar,golv, ny toalett, nytt handfat, nytt badkar och ny spegel. Rubbet alltså. Ibland är det skönt att bo i hyresrätt när sånt här går igenom. Hade ju helst velat ha kakel men det är väl för mycket jobb för de stackars byggarbetarna. De verkar ju inte direkt vara några hurtbullar direkt. Men så är det väl med de flesta i byggbranchen har man ju förstått nu. Och det här med att ringa. Man kanske skulle ha en kurs med bygg-gubbar när de börjar arbeta hur en telefon fungerar?


Ha en bra dag!


Behöver du en ny väska?

Det finns verkligen så vidrigt fula prylar som man kan hitta på internet. Kolla in dom här väskorna?!



Förövrigt så känns det som om jag är på bättringsvägen äntligen. Denna förkylning och feber tog ett tag på sig att försvinna. Det verkar som om det är många som har hamnat i samma träsk?! Nu ska jag ta och äta ett "litet" äpple och sen ska jag sova... God natt!


En numera svanslös krokodil.

Igår så satt Kaka och jag lugnt i varsin soffa och tittade på film. Filmen var väldigt sorglig och vi satt knäpptysta båda två. Nedanför på mattan så härjades det vilt. Willen sprang omkring och kastade med sin krokis och man såg bara i ögonvrån hur den flög lite till höger och sen lite till vänster. Plötsligt så flög det upp något väldigt märkligt på vardagsrumsbordet...


Gossip Girl S4E2.

Har ni börjat titta på Gossip Girl säsong 4 än? Inte? Men gör det då! Mötet mellan Blair och Chuck i avsnitt två är helt makalöst sorgligt och bra. Nog för att man är muppig och tar kort på datorskärmen, men jag lovar er att börjar ni titta nu så kommer ni bli precis lika muppiga som jag! Bättre serie får man leta efter. Så jäkla drygt att man måste vänta en hel vecka på att det nya avsnittet ska komma ut. Vill ju se nuuu!


Yearbook.


Dagens uppgift - Slängd brödrost.

Här sitter jag och tittar på "Biggest Loser Sverige". Jessica Almenäs som är programledare är så himla fin tycker jag. Hon stod framför mig och Lina när vi var till Stockholm på Sex &The city premiären och hon är precis lika fin i verkligheten, om inte finare. Trots dunderförkylning så har jag orkat med två viktiga saker idag. Har suttit och tittat igenom alla våra räkningr och viktiga papper inför denna månads slut + SLÄNGT den jäkla brödrosten! (Läs historien om brödrosten genom att klicka på länken). Annars så har denna dag varit en riktigt lång och tråkig dag. Har mest snytit mig, kollat på film och ätit halstabletter. Ätit äpplen har jag oxå gjort. Fick en hel påse med nyplockade äpplen av Kakas pappa Christer och Pia här om dagen ifrån ett av deras fluffiga äppelträd. Willen har precis fått sin medecin nu och ligger här bredvid och gnager på sitt hubbabubba-ben som luktar apa! Han får medecinen i en halv köttbulle. Perfekt, han är ju inte direkt svårlurad när det är kött inblandat. Några bilder på mig får ni inte se idag då jag ser ut som något taget ur Ronja Rövardotter idag. Hoppas ni får en mysig måndagkväll.


Föresten... Har ni sett SAS reklamen på tv? Är Måns-Melker ett namn? Antingen så heter man väl Måns eller så heter man Melker?

Kram


Sitter och drömmer lite...

Ibland när jag är uttråkad och inte har något att göra så kikar jag gärna in på Hemnet och kollar runt lite på lägenheter. Ser vad som finns i bland annat Stockholm och Västerås mest för skojs skull. Som vanligt så tröttnar jag efter fem minuter på att titta på allt som är realistiskt och hamnar på miljon-lägenheterna på Östermalm eller i ett helt annat land till slut. Denna gång hamnade jag enda i Toscana Italien. Drömma får man! Det där lilla huset i Toscana är ju helt underbart! Totalt bortom allt glammigt och bara alldeles alldeles underbart!


Lugnet efter stormen. Eller början på stormen?

Sitter och lyssnar på tv4 hur de diskuterar resultatet av valvakan som var igår. Själv så vet jag knappt vad jag ska säga angående vad som hände igår. Jimmie Åkesson (SD) glider in till någon slags technomusik inför sitt tal och under talet så står det ett helt gäng med idioter och skriker "Jimmie Åkesson tjalalalala" som om det var någon jäkla fotbollsmatch?! Tycker väl att det säger rätt så mycket om vilken typ av människor som faktiskt står för det SD står för. Undrar verkligen hur detta kommer att utvecklas?!

Jag är fortfarande jätte förkyld och har haft feber i natt. Hoppas på att få gå och jobba i morgon. Men får väl se hur detta utvecklar sig under dagen. Det blev alltså ingen svampplockning igår för er som undrar. Fasen oxå. Hade laddat till tusen för att dra med tjejerna ut i skogen. Antagligen hade vi gått vilse eller nåt, eller vänta, Katta hade ju GPS på sin iphone. Hahaha stadsbor!

Nu, sen frukost.




Fel SMS.

Kommer ni ihåg bloggen "Arga lappen"? Den är ju skit rolig, så har ni inte varit in där och tittat något så bara måste ni göra det! Just nu så har jag legat i soffan och slöläst en till rolig blogg som heter "Fel SMS". En blogg där folk skickar in sms som dom någon gång skickat till helt fel person. Riktigt kul att läsa. Vissa otrohets sms får man dock ont i magen av att läsa. Vilka jäkla puckon det finns! 


 

Nytt kärlekspar på stjärnhimlen.

Nu kan vi se ett nytt kärlekspar strutta runt på gatorna i LA. Nämligen Kate Hudson och Matt Bellamy som är ledsångaren i Muse. (Enligt mig ett av världens bästa rockband). Tydligen så har de dejtat sen april men har inte synts ihop så mycket. Men nu på senaste tiden så har de börjat visa sin kärlek utåt och är alltså nu ett nytt hett par bland stjärnorna.


Iväg och rösta med er!

Idag är det dax att rösta. Pallra er till era vallokaler oavsett. Tänk inte " jamen en enda röst gör ju ingen skillnad". Just DIN röst är viktig! Dra erat strå till stacken. Det tänker i allafall jag göra! Sen tycker jag att det ska bli väldigt skönt när hela den här politik nojan är över. Röstdax!


Ny design.

Hej på er! Som ni kanske märker när ni tittar in här så är det en helt ny design här på bloggen. Har suttit och knåpat på den ett tag och ikväll blev den äntligen färdig för att laddas upp. Är några justeringar kvar som ska göras som vanligt då jag aldrig blir helt nöjd men annars så tycker jag faktiskt att den är helt okej!


Robyn ska medverka i Gossip Girl!

Robyn har lyckats haffa åt sig en gästroll i Gossip Girl! Robyn kommer att framföra sin nya låt "Hang with me" under en överraskningsfest för en av seriens huvudpersoner några avsnitt in i säsongen. Ännu en orsak till att följa GG slaviskt denna säsong!


En fjäder?

Läbbigt när jag skulle koka ett ägg idag. På ägget satt en fjäder!



Världens främsta blondiner.

(Det är en talesperson för Clairol som står bakom undersökningen).


Fredag.

Hej på er! Idag har jag haft världens mysigaste dag hos farmor. Åkte dit redan på morgonen och sen har jag varit där i flera timmar. Farfar var bortrest så det var bara vi två. Och Willen! Kaka ska iväg ikväll så ikväll blir det fredagsmys för bara mig och Willen. Ska bli skönt att få rå om tv-kontrollen alldeles själv. Kaka har ju en förmåga att ta över TV:n typ jämt annars, men ikväll är den bara min! Kan fortfarande inte släppa Ladies Night som vi var på igår kväll. Fyfasen så jäkla mega bra det var! Alla ni som aldrig har varit på det bara måste gå och se!! Helgen denna helg blir lugn då jag fortfarande har ont i halsen och känner mig risig. Det bryter som vanligt aldrig ut på mig ordentligt utan ligger där och gror i stället. Hoppas det försvinner snart. Många som är sjuka nu! På Söndag så ska jag, Maria och Katta ut i skogen och plocka svamp! De ni! "fan va ni är söta! Vem sjutton kom på den idén?" Jo det var Ninnie! Hahah

Update: Från Kattas blogg: På söndag ska jag, Maria och ninnie ut och plocka svamp! Frågan är ju bara... Hur gör man.. Eller vart åker man lixom!? Citerar Ninnie: "de är väl typ gummistövlar och en korg" Vi får väl se! Ska bli en upplevelse iaf! HAHA.

Later

Spencer och Heidi back together!

Så var dom ihop igen! Såhär sågs dom tillsammans för bara ett par dagar sen. Enligt Heidi så är skilsmässan gjord och de träffas just nu för att se om de fortfarande vill vara ett par eller inte. (+ att dom blir ju mest kända tillsammans). Eller nåt?


Ladies Night.

Jajje. Hemkommen ifrån ännu en brakshow av Ladies night gänget! Underbaraste Verro hade ordnat bordet precis bredvid scenen. Ann, Verro och jag som satt närmast satt i princip scenen! Helt otroligt. Hon hade även valt ett bord åt oss som hade scengolv, för att världens snyggaste dansare skulle komma ut på just det bordet! Bästa! Måns Möller är ju bara hur kul som helst! Andreas Johnson är ju hur het som helst! Brolle är ju bara hur snygg som helst! Martin Stenmarck kommer alltid att vara hur snygg som helst! Och sist men inte minst Steven Simmons var så jäkla bra!!! Och såklart, snygg som få! Vilka röster, vilka underbara killar och vilken underbar show!!


Blad.

Jag har seriöst gått omkring med ett blad i huvudet här hemma i någon timme! Antagligen så satte sig den rackaren fast när jag var ute en snabbis med Willen förrut. Kaka bara skakar på huvet. Det var ju inget litet blad heller...


Ladies Night.






Hej på er! Har fortfarande svin ont i halsen och slö i kroppen. Men ingen feber längre. Hoppas detta försvinner lika snabbt som det kom! Idag klockan fem så ska jag hem till Maria för att möta upp tjejerna. Där blir det mat innan vi åker ner för att kolla på Ladies night! Underbara Verro som alltid fixar gratisbiljetter åt oss för repet!! I år kostar ju tydligen repet 200 spänn oxå. Men vi slipper betala. Martin Stenmarck ska inte ha en så stor roll i denna års show tydligen. Utan det är mer Andreas Johnson som är the "it-man" i denna show. Spännande! Det är ju verkligen ett pluss att Brolle är med i år oxå. Andreas Johnson OCH Brolle! Pluss i kanten!


Äntligen hemma ifrån Veterinären.

Sådärja. Nu är vi äntligen hemma igen. Willen är helt färdig. Var en tuff resa hos veterinären idag. Först fick vi sitta och vänta i nästan en timme fast vi hade en tid. Sen fick han smärtstillande och en spruta med sömnmedel. Det tog lite tid för honom att somna den här gången. Han var antagligen väldigt rädd och uppstressad eftersom att han nog visste vad som väntade. Men till slut så somnade han. Väl på veterinärbordet så gick allt bra. De tömde analsäckarna och gjorde rent ordentligt. Sen fick han en uppvakningsspruta och då han varit sövd längre denna gång så har det nu tagit jätte lång tid för honom att vakna ordentligt. Han vinglade ut från veterinären och sov sen hela vägen i bilen. Hade svårt och gå och hade ingen som helst balans. Nu sover han igen med sin fina tratt på! Han ska få 20 dagars antibiotika behandling och smärtstillande denna gång. Blir det inte bättre av det så ska han opereras. Älskade lilla Wilgot. Han var en sån duktig kille idag!

Veterinär besök idag.

Halloj. Har precis gått upp ur sängen. Legat och kollat på "The Blind Side" en andra gång. Hur bra?! Ska iväg med Willen till veterinären idag. Själv mår jag sådär. Haft feber i natt och har fortfarande lite feber. Jätte tjock i halsen fortfarande. Vaknade klockan sex i morse av att Wilgot satt och pep jätte högt. Han har jätte ont i baken och kunde inte bajsa på hela dagen igår så jag antog att det var det som var problemet i morse. Klädde på mig och gick ut. Då satte han sig direkt och bajsade. Lillen! Jobbigt för honom, den där jäkla infektionen! Hoppas dom verkligen gör något åt den idag. Vi vill ju helst operera bort analsäckarna eftersom att det kommer vara ett återkommande problem annars i hela hans liv. Och hur kul är det för honom då? Analsäcksinflammation är inget att leka med säger dom. Och vill absolut inte att han ska få ha det problemet livet ut. Nä usch!



Willen ligger nästan alltid under mitt täcke när jag vaknar på morgnarna. Även idag!

Ha en bra dag!

Later.



New York Fashion Week 2010.

Just nu så pågår New York fashion week. Startade torsdagen 9/9 och avslutas nu på torsdag 16/9. En hel del kända personer har varit på visningarna och festerna omkring fashion week såklart.

Trodde jag ja.

Ont i kroppen, ont i halsen, ont i huvudet och fryser.



Snällla snälla snälla... låt denna förkylning eller va det nu är vara på någon slags snabbvisit!

Gossip girl säsong 4.

Äntligen så kan man kika på första avsnittet av Gossip girl säsong 4. Som jag har längtat! Nu, en kopp Te och GG!


Jag tänker inte.

I morse så vaknade jag med extremt ont i halsen. Har umgåtts med en sjuk Maria, en sjuk Ann och nu ligger Kaka och hostar på mig på nätterna. Men nu är det såhär. Jag tänker nämligen inte bli sjuk den här gången. I morgon ska jag börja träna och på torsdag så ska hela tjejgänget på Ladies Night repet. (Som vi gör varje år!). Så att bli sjuk finns det absolut inte plats för på mitt schema! Så, så länge jag inte är döende så tänker jag inte bry mig om mitt halsont denna gång. Så är det och det finns ingenting som min lilla hals kan ändra på!


Lady Gaga blev den stora vinnaren!

Lady Gaga var nominerad i hela 13 kategorier på MTV Video Music Awards som var igår 12/9.
Av dom 13 så tog hon hem 8. Inte så illa pinkat va?! Grattis bästaste Gaga helt enkelt!


Dont talk and drive!

Sverige är numera det enda landet i Europa som tillåter mobilprat i bilen utan handsfree. Nu kräver Motormännen att användandet av mobiltelefon utan handsfree i bilen förbjuds helt. Mellan 10 och 20 personer omkommer eller skadas svårt i trafiken varje år på grund av mobilprat eller sms:ande vid ratten enligt Motormännen. Själv tycker jag att det låter som en strålande idé! Om man kör bil så ska man inte sitta och Sms:a samtidigt. Det säger ju sig självt?! Däremot så kommer det nog vara en hel del som bryter mot lagen om att prata i mobiltelefon utan headset om den införs! Tror att folk är för bekväma för att ständigt koppla i headsetet när man sitter i bilen!



(Källa: motormännen)


Idag är det en sån där Seeeeg Måndag.



Ååååh va segt det är idag. Kaka är hemma och är sjuk, det är tråkväder ute, kallt och kulet, trött som attan och går omkring i mysdress hemma. Ska iväg och jobba i eftermiddag och funderar på att ta med Alex och vagnen ut i spåret då, så man känner sig lite hurtig i allafall. Ska tipsa er om ett urgott Te som jag drack hemma hos Kristin första gången oxå. Ett Chai Te. Så ni som gillar Chailatte bara måste prova detta!...


VMA 2010.

Igår (12/9) så hölls MTV Video Music Awards i Los Angeles.


UGG & JIMMY CHOO.

I oktober kommer resultatet av det efterlängtade samarbetet mellan UGG & JIMMY CHOO ut. Priserna kommer att ligga mellan 4100 - 7000 kronor. Det går även att förbeställa skor om ni är intresserade!.... KLICKA DÅ HÄR! 




Positiv energi.

Något som jag verkligen får av såna här kvällar är positiv energi! Först så var jag iväg på eftermiddagen och träffade Matilda, Maria och Lilly. Lilly lekte med Willen och roade oss som vanligt. Sen tog Maria och jag och plockade upp resten av ligan och åkte ut till Katta. Där bjöds det på mackor och te. Hon hade gjort så fint som vanligt!! Satt och pratade i tre timmar tills vi kom på att klockan var åtta och "Ensam mamma söker" skulle börja! Kurade ihop oss i soffan. Willen hoppade omkring mellan oss. Sen plockade Katta fram glassen. Alla tog en varsin pinnglass medan jag och Verro gjorde en egen liten kreation i varsin skål. - Vadå, krossade du din maräng i skålen? - Ja?! - De var som fan! Hahaha. Säger bara en sak mina underbara, positiv energi!



Uttråkad.

Så jäkla uttråkad. Nu går jag och träffar Maria, Matilda och Lilly....



Det är något speciellt...

...med lediga söndagsmorgnar! Man går upp när man vaknar, gör en lugn frukost, sätter sig vid tv:n och så är det alltid något ifrån Astrid Lindgren som man sitter och slötittar på. Mysigt!

Idag är det Mio min mio.



Idag klockan fem ska jag hem till fina Katta med resten av tjejerna. Det blir lite te, macka och en välldans massa tjejsnack! Älskar såna söndagar!

Later.

Celebrity Barbiedolls.


Nine years ago!

Idag är det alltså 11 september och exakt 9 år sedan terror attacken mot World Trade Center!


Lördag 11 sep.

Har precis kommit hem ifrån jobbet. Jobbat sen sju. Alex var på megahumör idag och vi har haft jätte roligt. Varit ute och gått och lekt hela dagen. Har även kollat lite på "My sweet 16 UK" på Mtv. Herregud vilka bortskämda snorungar! Och föräldrarna bara går med på allt? Inte klokt! Nu ska vi snart iväg på 18 års partaj hos Kakas bror!

Alex.


Later.

iphone 4!!!

Är så jäkla glaaaad! Har beställt en iphone 4 idag! (JA, jag vet att jag har sagt att jag aldrig skulle skaffa en iphone men eftersom alla verkar ha en och predikar om hur jäkla bra dom är så slog jag till idag och beställde en jag med). Den kommer om tre veckor!! Meganice.



Dagen började med Karlsson på taket, som ni såg! Sen mötte jag upp Maria på stan. Vi gick en sväng. Fixade iphone på telenor till mig. Mötte upp Madde och Kristin. Tog en fika. Sen gick jag hem till mamma och pappa. Ringde till Strömsholm eftersom Willen har fått bölder i stjärten igen. En ny inflammation är på G! Precis som veterinärerna misstänkte redan från början. Hallelujah! Åkte till strömsholm. Fick en ny tid på onsdag. Ska dit och kolla honom och sen även beställa en ny tid för operation. Han kommer alltså att få operera bort sina analsäckar! Lillen! Men det blir bra för honom. Såhär kan vi ju inte hålla på! Sen åkte jag och handlade. Sen hade jag lovat att fixa mammas ögonbryn idag oxå. Plockade och färgade. Blev jätte fint! Och nu är jag hemma!

Ska fixa lite pasta och skinksås snart, sen ska jag kolla på film. Jobb väntar i morgon klockan sju!

Later.


Morning Glory.

God morgon på er! Jag vaknade i morse med hundhår i munnen. Och Willen låg och morrade på någon som gick i trappen. Ibland är det uuuunderbart att ha hund. Håller på och kokar ägg ute i köket och kikar på Karlsson på taket på tv1000. Fyfan så dryg han är egentligen! En riktig självgod tjockis. Men ack så bra!



Ska strax ner på stan och möta Maria...

Later.


Iphone 4 eller Xperia?

Snart är det dags för ny mobil för mig.... Men funderar på vad jag ska ha för något? Någon av dessa?

Världens minsta man.


Nära döden upplevelse.

För en timme sedan så var jag med om något riktigt obehagligt! Maria och jag skulle göra chokladmuffins och jag fixade ordning på bänken i köket. Dum som jag är i all hast så ska jag torka av diskbänken och flytta på brödrosten samtidigt. Sätter ner handen på brödrosten och helt plötsligt så hamnar jag i någon slags chock! Hela kroppen skakar, jag skriker och stampar med fötterna samtidigt. Det känns som att någon skakar hela min kropp samtidigt som någon klämmer åt mina muskler allt vad dom kan. Smärta! Jag fick en rejäl elchock!! Detta är fan det mest obehagliga jag varit med om! Sladden till brödrosten satt i! Maria som var här och vilade då hon är sjuk idag höll på att skratta i hjäl sig först då hon trodde att jag sett någon skalbagge eller nåt eftersom att jag skrek och hoppade så mycket. Tills hon insåg att jag faktiskt åkte på en rejäl elstöt. Fyfan va äckligt det var! Har en stor blåsa på fingret nu och svimmade som tur var inte, så allt är okej nu! Men det är som sagt det mest obehagliga jag varit med om tror jag!? Fyfan va läbbigt!!



Muffinsarna blev jätte goda i allafall. Som vanligt så proppade vi oss en för mycket och blev illamående. Men det var det värt! Men dom slår inte dina som du gjorde till oss i Sthlm Katta!! Kanske kan skriva ett litet recept inlägg på bloggen kanske? Eller? Var nere hos Maria en sväng och blev bjuden på lunch idag oxå innan vi åkte hit och bakade. Kaka kom precis hem ifrån jobbet och ska snart iväg på träning. Själv ska jag bosätta mig i vår sköna soffa om ett tag och vänta in Idol. Hur kul är det inte med alla auditions?!

Kram!


Lediga Torsdag.

Tjingeling! Idag är jag ledig och har kollat på tv, ätit frukost och tvättat. Nu ska jag ta en promenad med Wille Pille och ner till Maria och tigga en kopp Te. Hoppas ni får en underbar dag! Soooolen skiner idag!!



Later.


The Romantics.



Clinique 3-steg.

Tips från coachen!

Ardi är nu rökfri vid 4 års ålder!

Kommer ni ihåg lilla Ardi som rökte 40 cigaretter om dagen vid två års ålder?



Nu är Ardi 4 år och hans föräldrar har äntligen insett hur farligt det är. Ardi har fått varit inne på 40 dagars rehab för att bli av med sitt beroende, familjen har flyttat till en bättre bostad och Ardi har även gått ner en massa i vikt. Där ser man! Bättre sent än aldrig får man väl säga till Ardis föräldrar!

8 Sep 2010.

Har precis varit ute och gått med Kristin en timme. Riktigt skönt. Men fasen va svårt det va att komma upp i morse. Det gick väldigt trögt. Man märker väldigt tydligt på orken att hösten är här. Jag blir alltid seg i början. Många som blir det verkar det som! Dax att få ordning på träningen igen nu. Då blir man genast mycket piggare!

Later.


Hemma lagom till Idol.

Sådär ja. Cyklade som en galning hem. Älskar som sagt när det går fort! Kom precis hem till Idol nu som börjar om fem minuter. Tacksamt! Alex var jätte trött idag. Han hade dragit upp sin mamma redan halv tre i natt. Sen hade dom varit vakna. Så han somnade på två röda ikväll. Nu, Idol!


Ifall ni har missat...

...att Hollywoods största svin (Ah, efter Tiger Woods) är tillsammans med Kat Von D nu så tänkte jag bara informera er om det...


Kramelikram.



Goddagens! Idag är det strålande sol, 18 grader och sådär riktigt höstigt ute. Underbart skulle jag vilja säga! Sitter och dricker en kopp Te men ska sätta igång och plocka lite här hemma snart! Sen är det dax för jobb...! Ha en underbar dag allihoppa så hörs vi senare under dagen!

Hejs.


Good night my love.

Sia - My love


GOD NATT!


3D målningar av Kurt Wenner.


Bråttom bråttom.

Tänkte bara kika in och visa min otroligt sköna halsduk som jag köpte på Bikbok här om dagen! Allt väl med er? Vad har ni för er? Själv måste jag iväg och jobba nu... Later.


Fbook.

Ännu en rolig blogg att kika in på...

Fbook.se



"Keep it up Dave, will you?"





I want all of you.


"Ska du skriva på bloggen att du har fått ett skrapsår??!"

Här ligger jag och jäser i sängen framför "Snabba Cash" med mitt skrapsår.



"Hon föll för moderaterna".

Goddagens. Här sitter jag med lite lätt huvudvärk och ett sårigt knä. Igår så var jag bara hemma på dagen. På kvällen åkte jag ner till Matilda. Tog ett glas vin och gick ner till Billan för att möta upp Maria, Ann och Kristin. Blev ett jäkla drag där inne! Höjdpunkten på kvällen var när vi gick hem (tycker Maria) och jag går fel med mina kilklackar utanför det lilla moderathuset på stan och ramlar. Kaboooom! Knät tog smällen. Så hör man "hahaha hon föll för moderaterna"!



Nu ska jag kolla på "snabba Cash" för andra gången... Joel Kinnaman piggar upp!

Later.


Rosa bandet 2010.


I år så designas rosa bandet av modeillustratören Liselotte Watkins. Bandet kommer att prydas av ett 70-tals inspirerat mönster av bröst. Som vanligt så kommer bandet att börja säljas i Oktober men kommer ha en liten smypremiär i och med tjejmilen...


Film + Pizza + Fredag.



sådärja. Nu har jag sett "Case 39" för tredje gången. Madde kom över ikväll med Bonzo. Vi hämtade pizza, kikade på film och moffade godis. Riktigt mysigt att få sällskap. Kaka åkte ju iväg till Sthlm för att se Sverigematchen ikväll. Vovvarna blev osams en gång ikväll. Men det gick lika snabbt över. Sen lekte dom igen. 

Tänkte att jag skulle testa mina "Cliniderm" prover idag. Har tjatat ett tag om att jag måste hitta några bra ansiktsprodukter igen som passar min hud. Och kom på idag att när vi var iväg på Sex and the City premiären så fick vi några prover ifrån Cliniderm i vår goodiebag. Kalas! 


 Nu ska jag slänga mig i sängen och kika på några avsnitt av bästaste Solsidan!



Natti natti.


Fredag.

Halloj. Ni undrar väl om jag i överhuvudtaget lever med tanke på sista inlägget igår. Men det gör jag! :) Har precis varit ute och gått med Kristin och Willen. Var inte hemma på hela dagen igår. Först var jag hos läkaren. Behövde inte göra någon "slang"-undersökning. Vet inte om det är bra eller dåligt dock? Fick ny medecin som jag ska äta i två veckor och se om det blir någon skillnad.

Efter läkaren var jag och åt lunch med Lina (syster) på Cornetto. Blev så himla sugen på bakpotatis så tog en bakpotatis med skagenröra. MEN, det var den konstigaste skagenröran jag ätit och potatisen var helt hård?! Uppepå den slibbiga skagenröran som låg i en skål så låg det precis nytinade räkor som var jätte slemmiga...



Sen gick vi en sväng på stan och jag köpte mysigaste halsduken ifrån Bikbok. (Ni får se den sen). Och kikade runt lite. Efter det tog jag cykeln hem till Maria och sen åkte vi vidare till Kristin. Lilly och Milton lekte som sjutton när vi kom. Så söta!


Lilly gick omkring med ett stort päron som i princip var större än hennes eget huvud. Sen slängde hon päronet och hittade ett äpple i stället. Tog två tuggor och ville ha ett nytt äpple...



Vi gjorde kycklingwook och sen kom Karro. Satt och pratade till halv tolv ungefär, sen cyklade jag hem. Har nog aldrig cyklat så fort! På nåt sätt så triggar jag alltid mig själv när jag cyklar eller går hem sådär sent själv. Man fantiserar om att det kommer att hoppa fram någon bakom en buske eller liknande. Skit läbbigt! Varför gör man så? Kanske för att denna stad inte är speciellt säker längre...

Ikväll blir det nog en lugn kväll. Kaka ska iväg på fotboll. Sverige - Ungern i sthlm så Willen och jag blir ensamma. Ska köpa lite popcorn och kolla på någon bra film tror ja!

Later.




Måste man?

Måste man göra sånt som man inte vill? Domedagen! Vill inte. (JA, jag vet att jag måste!). Blir kanske en fika med syster, träff med Maria, en sväng på stan eller en dejt med mamma sen.... Hörs! (Om jag överlever).


Grattis Oskar Linnros!

Ack, Sundbyberg.


Oskar Linnros
blev (såklart) årets stora vinnare på Rockbjörnen i år! Inte så otippat! Han vann både "årets låt" och "årets genombrott". Grattis Oskar, det är du verkligen värd! Tjohoo!


Crazy Shoes.


Hur ska det gå för Spencer Pratt?



Onsdag i dag dårå.

Har precis ätit gourmélunch här hemma. Nudlar och tonfisk. I natt sov jag så jäkla dåligt. Drömde ingenting, vaknade stup i ett och ingen sovposition var skön. Willen skulle hela tiden ligga där jag ville ha mina ben oxå. Och så fort jag lyfte på täcket så skulle han in där och sova. Gick upp halv 5 i morse, skulle iväg och jobba 5.45. Tack Kaka som körde mig i morse. Underbart! När jag kom hem så sov jag en timme och sen tog jag en promme till Madde och hälsade på.

Igår kväll var jag och hälsade på Mamma och syster Lina. Pappa är bortrest i några dagar så vi hade "tjejträff". Lina och jag gick och handlade kyckling och couscous och sen gjorde vi lite mat. Willen fick åka cykelkorg ner på stan, något som han verkligen gillar...



Later.


RSS 2.0