På tisdag på torsdag på tisdag på torsdag.

Idag är det alltså torsdag. Har hållt på och rensat ur vår klädkammare som Kaka så snällt började på igår när jag jobbade. Klädkammaren blev ett nytt projekt bara på ett par dagar. Nu är vi igång! Dörren ska bort, fram ska ett vitt draperi på en vit klädstång och där inne ska jag måla vitt. Vitt vitt vitt. Dille dille dille. När vi får iordning i klädkammaren så kanske våra kläder äntligen får plats. Jag har rensat så jäkla mycket och slängt massa bara för att vi inte har fått plats. Spar ju på ALLT. Gamla tröjor som man hade i lågstadiet lixåm. "Det kan ju komma till användning senare". Nicht!

Hittade dessa två små stirrande djuren i en låda. Dom här hade jag och syrran på våra små baskrar när vi var små. Är de vintage eller skräp? Kan inte bestämma mig, hur som helst så stannar de här. Kanske mina barn vill ha ett syntet djur på mössan sen? Öööh?



Solen skiner och himlen är... GRÅ! Antar att det kommer att bli regn lite lagom tills jag åker till jobet. Eller ännu bättre, när jag cyklar hem ikväll. Maria kanske skulle komma över på en fika? Jag måste åka om en timme så skynda Maria! (Har äppelkaka i frysen)... Jävlar vilken spurt hon fick!

Hoppas alla har en härlig dag, imorrn är det fredag! woop woop!

Dagens blekfis.



Kommentarer
Postat av: mariana

Hej hej :)

Jag har just nu veckans blogg och det kan du bli du om du anmäler dej hos mig :) haa de bra ,söt blogg :)<33

Här är en direkt länk till registering.

http://mariianas.blogg.se/2010/may/--1.html#comment

2010-05-06 @ 15:18:18
URL: http://mariianas.blogg.se/
Postat av: isabelle

hhihihi en såndär brosch har jag också, EXAKT en lika dan(dendär grå, va de nu en är för djur..):P tycker att de är rätt så trevliga ändå, nu när du säger det så. Måste nog leta fram min! ;)

2010-05-06 @ 22:57:25
URL: http://isabelle.blogg.se/
Postat av: isabelle

svar: haha jaa men precis! det tycker jag! vi borde skapa trenden juu! haha! ;D

2010-05-06 @ 23:07:29
URL: http://isabelle.blogg.se/
Postat av: Sandra

fin fin och trevlig blogg det här :) jag och min syster hade också de där små djuren när vi var små. Idag är det lite skräckblandad förtjusning, men de är rätt coola så varför inte. jag ska leta upp våran samling och göra ett zoo på en svart sjal:)

2010-05-10 @ 00:18:14
URL: http://liteperspektiv.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0