Uppe med tuppen.

Morrn!
Nu är det dags att gå upp och börja packa igen. Fyfan va skönt när allt är klart! Så jävla trött! (svär liiite mer.)
Ingen morgonmänniska jag inte, men samtidigt så är det ju ganska mysigt att veta att ju snabbare allt blir klart desto snabbare kommer vi flytta in. Wilgot ligger som en liten boll på ena kudden här i sängen och bara myser. Kikar lite vad jag gör ibland för att vara på den säkra sidan. Han undrar väl vad det är som händer igentligen, alla saker bara försvinner ner i en massa svarta (plastsäckar) monster och en massa bruna (kartonger) saker som är i vägen överallt där man ska leka.

Idag ska vi som sagt måla lager nummer två i sovrummet och ta en sväng till ikea igen.
Flytta över allt och torka golv och städa i nya.

Mycket på gång.

Hoppas ni sovit (sover) gott!

Puss och kram!

Pust!.

Har precis kommit hem nu. Varit och målat och suttit ihop möbler! Det kommer bli himla bra det här! Men är sååå trött nu, ska upp tidigt i morrn och måla andra lagret. Det blev en olivgrön färg vid namn "dark Khaki" I sovrummet. Tanken är att på väggen vid fönstret så kommer det hänga två draperier som går att dra för, för fönstret, tyget ska vara skrikit och det kommer då bli som en fondvägg ungefär. Det blir säkert bra när det är klart!

Hade tagit lite kort, men i den här röran hittar man ju ingenitng, särskilt inte en liten usb grej till telefonen.

På Ikea idag så köpte vi detta:





En cool fotölj och ett litet skrivbord som får plats, trots att jag älskar mitt nuvarande, men det här ger bättre plats.

I julklapp fick vi ett köksbord som vi verkligen ville ha, som vi monterat idag, blev kanon!!




Nu ska jag sova! Ska vara iväg runt åtta i morgon är det tänkt!

Kram och godnatt!

26 dec och första flytten.

Hej!
Hoppas alla haft en underbar jul, det hade jag, får berätta mer om den senare.
Har så fruktansvärt mycket att göra nu eftersom vi flyttar idag. Vi har packat sen igår morse och har inte haft tid att uppdatera bloggen nånting. Idag ska vi åka iväg och köpa färg till sovrummet, måla de, hämta ett köksbord vi fick i julklapp hemma hos mamma och pappa + en tv bänk som vi ska ta efter dom. Vi fick även 2000 kronor på Ikea som vi ska lägga på nya köksluckor och lite annat som vi ska köpa idag.

Uppdaterar så FORT jag har tid nu under flyttstressen.

Kram till er alla!


veckans låt.

Vi drar in en veckans låt så här mitt på julafton.



GOD JUL.

Midvinternattens köld är svår

Tio små nissar i djupsnö går

Rävsax gömd under skynke vitt

Knipsar nisse av på mitt.





God jul på er alla!!


Vill man vara fin, får man lida pin.

Det är vad jag säger till stackars Wilgot varje gång som han ska in i duschen. Och idag fick han vara där lite extra länge, de är ju faktiskt julafton i morrn! Då kan han ju inte va så där raggig. Nopes! Men han tycker inte om de...




Vad hände mitt fluffo?

Har lyckats slå in alla paket oxå, och är äntligen nöjd och färdig med alla julklappar. Mest nöjd med mammas present. Men kan ju inte skriva här vad hon ska få! :) Hon är ju här innne å kikar ibland den lurigfaxen!

Usch, har ätit donken nu, två gånger den här veckan. Men har så mycket grejer överallt så vi kan knappt laga mat här hemma. Skönt det ska bli när flytten är över!!

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på en film.

Later

Chic Prenumeration.

Fick en prenumeration på tidningen Chic i tidig julklapp!
Någon som läser den? Har hört att den ska vara riktigt bra.
Den har ju verkligen slagit stort eftersom den är så pass ny!



Räddaren i nöden.

Är min käre mor! Som vanligt så hjälper hon till när man mest behöver henne, och ibland när man inte behöver henne för att hon är så jävla bäst!

Kaka åkte ner på stan och fixade två av julklapparna vi har kvar! Och jag ska iväg till hälla med mammsen.
Älskar att det är julafton i morrn!

Det är fan den mysigaste tiden på året, och den hade varit ännu mysigare om vi inte bott mitt i ett stort kaos.
Nästa år säger jag bara! Då ska ni få se på både julgran och julbak! Tro mig!

Hur har ni det såhär dagen före?
Stressigt eller ligger ni hemma i soffan och dricker glögg å käkar pepparkakor?

Kram!

Godmorgon/Förmiddag.

Solen lyser!! Det är dagen före julafton. Tänk vad tiden har gått FORT! Helt sjukt! Idag ska jag inhandla de sista julklappana och fotsätta packa inför flytten. Massor att göra! Wilgot har legat under sängen i natt? Skumt? Har ropat på honom någrra gånger men han har inte kommit upp till mig endå? Det brukar han alltid! Kanske bara fick nåt av hans ryck igen. "Jag ska göra allt som inte är normalt ryck". Trött är jag idag oxå eftersom jag fortfarande sover dåligt. Somnade fyra i morse och vaknade tio av att mamma ringer,
- Har du ringt mig? Den vanliga frågan, jag har sagt tusen gånger att det går att fixa så hennes kontakter sparas och att man då ser vem som ringer på mobilen :).

Later

Packa packa.

Är jätte ledsen för att det blir så dålig uppdatering här just nu. Vi håller på och packar för fullt till flytten som sker nu i mellandagarna. Det är mycket att göra även om vi inte bor så stort nu. Det står kartonger i heeeela vardagsummet och påsar med kläder. Sum tur var så va Olivia här tidigare och hittade lite som hon ville ha. Så slipper åka iväg med de kläderna som jag skulle slänga. Har varit med mamma och fixat flyttlådor idag oxå.

Är helt slut i huvudet nu, blir ju inte bättre av att jag ätit upp nästan alla kakor som jag fick av Pia härom dagen. Snacka om ont i magen och sockeush. Men fy sjutton va goda!!


Denna kökslampa var det vi fick i tidig julklapp, kommer passa perfekt!



Later

män.



Varför lägger männen huvudet på sned när de tänker?
För att deras två hjärnhalvor skall få kontakt.

Vad är det för likhet mellan p-platser och män?
Antingen är dom upptagna eller handikappade.

Varför gillar män bilar och motorer?
Dessa kan de i varje fall manipulera.

Vilken är skillnaden mellan en man och en katt?
Ingen, båda är mycket rädda för dammsugaren.

Vad kallar man en intelligent, känslig och vacker man?
Homosexuell.

Vad är den gemensamma nämnaren för moln och män?
När de försvinner kan man hoppas på en vacker dag.

Vad är den gemensamma nämnaren för män som frekventerar barer för ungkarlar?
De är alla gifta.

Vad är skillnaden mellan en mans hjärna och en oliv?
Färgen.

Vad bör en kvinna göra när mannen springer sicksack i trädgården?
Fortsätta skjuta.

Männen är beviset för att reinkarnation existerar.
Man kan inte bli så dum under ett enda liv!

Varför är männen hjulbenta?
Oviktiga saker sätter man inom parentes.
 



Tävling, Vinn en systemkamera!



Gå in http://omdigitalkameror.se/vinn-en-nikon-systemkamera och var med och tävla om en Nikon D60!

 

OMG.



Herregud människa!

Jaaa jag vet att många läser hennes blogg å så, men seriöst! Vad hände?



Matglad.

Söndagens "Jag orkar inte laga mat och jag skiter i om det är nyttigt"




köttbullar
prinskorv
potatis

nu ska det in i ugnen!

Later

Bakis.

Idag är man bakis som sjutton gubbar. Men åååh va mysigt vi hade igår! Vi fick jätte god mat och marängswiss till efterrätt! Jätte fina presenter och en massa skratt. Julgranen hade Wilgot ner och ingen visste vilket paket som var till vem?! Som en vanlig jul helt enkelt. Ella 3 år, bytte om ungefär 30 gånger och skrek att hon svettades om benen eftersom hon hade så tjocka strumpbyxor. Fick bland annat en jätte snygg kökslampa i svart glas, som vi ska ha i nya köket!



Världens vackraste ängel, Ella.



Efter att vi hade varit hemma hos familjen Karlsson och firat jul så åkte vi hem, bytte om snabbt och cyklade till Maria och Viktor. Där var det lite folk som hade kommit och vi drack, skrattade, pratade och drack lite till. Senare begav vi oss ner på stan och in på Bmb för att skaka lite rumpa. Det fick vi i schlager baren bland annat. Efter krogen gick vi som vanligt till donken och smällde i oss hamburgare, sedan cyklade vi hem.

Något jag inte förstår! Det är att en förlovad kille som var med, stötte på mig hela kvällen med ringen på fingret! Patetiska egoist! Sånt där förstår jag verkligen inte!! Är man förlovad så är man, och då har man bestämt sig för en!
Idiot, och det sa ja till honom oxå!

Later

Minijul.

Jaha så var det snart dags att åka iväg till Kakas mamma och fira jul. Det ska bli sååå mysigt! Har packat en stor kasse med julklappar som dom ska få! Jag älskar verkligen att ge bort julklappar, eller presenter i överhuvudtaget. Älskar å tänka ut något speciellt som dom ska få, och som dom kommer att uppskatta. Och vet att dom kommer bli jätte glada när dom öppnar paketet. Det är så himla roligt att få göra varje julklapp personlig.

Nu ska jag göra mig klar.

Hoj


Fredagkväll.

Har precis kikat på en otroligt bra film! Eller om man skall kalla det en serie? Den var i två delar i allafall och tre timmar lång! En svensk kriminal thriller som heter "Den som viskar". Väldigt bra och spännande! Har bara varit hemma ikväll. Det var faktiskt skönt! Trodde jag inte eftersom jag var så otroligt taggad på att hitta på något tidigare. Har kollat på filmen och ätit chips och dipp. Mumma!

I morgon så ska vi vara hos Kakas mamma runt fyra, där ska vi fira jul med dom eftersom dom åker iväg på julafton. Så det blir ett lite extra julfirande. Mysigt som tusan. Alla paketen ligger startklara uppe på TV:n :)
(Ja jag vet man inte ska ha saker på tv:n).

Senare i morgon ska vi eventuellt träffa Maria och Viktor, ha lite myskväll med gitarr spelande, god mat och vin.
Alltid lika kul å träffa dom! Maria och jag har kännt varandra sen vi var ungefär 5 år. Alltid hängt ihop som humle och dumle, hon är min absolut bästa vän!

Nu ska jag ta en dusch och sedan gå oc lägga mig.



Kan man säga nej till dom här ögonen? Jag och Wilgot blev osams idag och han fick inte komma upp och leka i sängen. Sen stod han såhär och tittade på mig bakom tvättkorgen. Det är lite svårt att vara arg på honom faktiskt!

Godnatt.

(Sorry för dålig uppdatering på bloggen idag!)

goddagens.

Hallå hallå i det grå!
Värst va grått och trist det är ute idag! Det är ju inte direkt så att man ser fram emot den där lång promenaden med Wilgot som jag måste ta. Både för hans och min skull. Tror han är lite tjurig på mig idag. Han tittar på mig som om han vore arg :) Roligt!

Förövrigt så är det kaos över vad som händer på nyår. Vilka vi ska vara hos, om vi ska ha parmiddag eller fest för alla? Om vi ska på en stor lokalfest eller om vi ska ha hemma mys med nära? Pratade med Maria nyss och vi har ingen aning om hur det kommer att bli. Vi sa oxå att vi kanske ska ses ikväll och käka middag och dricka något glas vin.

Får man lön och studielån idag? Jag kommer inte in på min internet bank så kan inte kika!

Nä ska ut och gå nu... Grrrrr!

Later


Caramelldansen.

Vet inte om ni har hört Caramelldansen låten, men den är sjukt stor i Japan.
Det roliga är att det är en väldigt nära vän till Kakas familj som gjort låten.



 

Sådär gör man exakt, caramelldansen.
Sök på youtube på caramelldansen ska ni få se! Helt sjukt!
Där är den dansen ungefär som våran macarena dans var här fast 1000 ggr större. haha!

Godnatt!

Congrats Asos!.

Hallu!
Har precis tagit mig en frisk promme upp till Ica. Jag tror att han på affären går på något? Han är jätte skum!
Har i allafall hämtat mina paket från Asos! Halleluja moment!



Det blev:

2 kjolar, röd och svart.
1 Body
1 par strumpbyxor, blåa med mönster.
1 T-shirt till Kaka.

Härligt!

Och vet ni vad jag fick mer? :)




Schyrre!

Later




Inte så farligt sent.

Trodde faktiskt att jag skulle sova längre än till tio, då jag somnade halv sex i morse. Helt färdig är jag i allafall idag, men tänkte endå gå upp och försöka ta itur med massa saker.

Gå gärna in på Ninnas nya blogg


http://nicolinaak.blogg.se



Later

suck.

Det blir en seeen morgon för mig i morrn, är fortfarande vaken. Eller, var tvungen att gå upp och klippa av nästan allt hår på ena sidan av Wilgots ansikte. Han hade hittat två tuggummin som låg ovanför sängen!
Om man säger så! Dom satt rejält i mustaschen!

Nu kan jag inte somna om, men ska väl försöka igen då....

Natti

Hoppas ni sover gott!

Önskelista.

Den är stor och lång och alldeles alldeles för mycket :)
Men det är därför det heter önskelista!


mmmmm marabou.

Goddagens! Håller på å lagar mat nu och till efterrätt blir det massa choklad som jag nyligen var och införskaffade mig! Det är ju så fruktansvärt gotti gott gott.




Har ni sett "Sleeping with the enemy"?
En av världens bästa klassiker med Julia Roberts.
Grymt bra film!

Nu måste jag kolla maten!
Allt väl med er?




Veckans låt.

Kevin Borg - Hot in here

Såg att denna är med på p3s hitlista!
Och jag tycker själv att detta var ett av hans bästa framträdanden, den måste ju vara svinsvår att göra.
Så denna veckan är det denna som är veckans låt.




En vecka till Julafton.

Nu är det verkligen bara en vecka kvar till julafton. Fan va fort tiden går!

Oj nu kom brevbäraren!
Wilgot får liiiite fnatt så fort det är någon vid dörren! Helt sjukt! Som att nån ska döda nån av oss.
Måste bli ändring på de!! Dom säger att det har mycket med åldern att göra så får väl hoppas att det blir bättre.
Han får ju verkligen inte bli nån sån som skäller på allt!

Gissa vad som låg i brevlådan då?
Min avi till Asos kläderna! GRATULERAR! Det var fan på tiden!

Ska väl ta mig en promenad till Ica lite senare och hämta paketet, får se vilken kjol det är? Svart eller röd?
Nyår eller julfest? Julfesten har ju redan varit! Så ska ha den på juldagen är det tänkt. Om vi inte är mitt i flytt då såklart! :)

Puss puss och God jävla jul!



Såld.

Hade tänkt börja på en ny bok idag. Är så sugen på att läsa något riktigt spännande! Och när jag tittar igenom min boksamling så märker jag att jag har ju inte visat upp denna fantastiska bok som jag sträckläste på två dagar pga att jag inte kunde sluta! Den är som vanligt som mina favvo böcker väldigt hemsk, men sann och spännande! Den heter Såld.


 
Skriven av Natasja T och Vera Efron.

En verklighetsbaserad bok om en ung tjej som drömmer om ett bättre liv men som istället blir offer för trafficking. Hon växer upp i Ryssland på den fattiga landsbygden. När hon är sjutton år så flyttar hon till Sankt Petersburg för att studera och uppfylla sina drömmar, men hon kommer inte in på högskolan. Hon lockas med till Sverige för att hon tror att hon ska få jobba som barnflicka i en rik famlij, men drömmen blir en sann mardröm i stället.

Gång på gång säljs hon till olik män och samtidigt som hon bryts ner så vägrar hon att ge upp.

Det är en berättelse om hur hon lyckades bli fri tillslut trots allt hon fick vara med om.

Rekomenderar denna verkligen, otroligt intressant och spännande!
Läste den två gånger och den var nästan lika bra båda gångerna.


Going wrong.


Golfskor i stl 36-37 tack.

Det är prrrecis vad jag skulle behöva för att kunna gå en rask promenad med Wilgot. Det är snnooorhalt ute och man går som en gammal pensionär och kan inte alls njuta av en skön promenad. Ett par golfskor med taggar under skulle passa perfa för att kunna röra sig ute i överhuvudtaget ute.

Förövrigt så är jag sur för att jag inte har ett par Uggs och för att mina kläder från Asos fortfarande inte kommit.
Vafan är de här? Mer än nio dagar sen jag beställde nu, det brukar ta tre tills allt kommer!
Slut på reklam för Asos kan jag säga! I allafall tills grejerna kommer :)

Längtar till på Lördag då vi ska fira jul hos Kakas mamma lite för tidigt! :)
Det är bra att han har många syskon och så, massa mysigt julfirande, jag som älskar julen!


Take me back now!!!!

Min underbara strandpromenad i Thailand förra julen.




Mio min mio.

Godmorgon!

Hoppas alla sovit gott! Det har jag gjort! Som en pinsessa! Så skönt att äntligen få en god natts sömn.

I natt låg jag och tittade på Mio min mio, fick nå ryck och blev sugen på att titta på den. Var ju så fruktansvärt längesen. För det första blev jag förvånad och mindes inte från att jag var liten att den var dubbad. Och att det var en engelsk producent. Och för det andra att det är Christian Bale som spelar jum-jum


 

Fantastiskt! Han som är en riktig hunk idag!



10 p!!

Förövrigt så är det en regnig dag med snöblask och + grader.
Wilgot har precis varit ute och kissat och jag ska strax äta frukost och titta på The Hills.

Later

Måndag kväll/Morgon/Eftermiddag?.

Vet knappt vad det är, vet att klockan är över sex men för mig känns det som att dagen precis börjat eftersom jag sovit mig igenom nästan hela dagen nu. Så otroligt trött! Hoppas min blogg kommer bli mer uppiggande att läsa när vi väl flyttat för just nu känns allt bara jätte tungt! Jag är inte direkt ledsen, inte de, bara trött! Trött på att inte trivas. Men nu är det ju inte så långt kvar! Vi ska vara ute den 29:e och då ska lägenheten vara besiktigad och klar. Har nyligen suttit i lugn och ro och slagit in de sista julklapparna. Fint blev de! Men hade varit kul om man hade varit lite rikare! Men så känner man väl varje jul antar jag!




Älskar den här bilden!

Later

urbanoutfitters apartment.


Måndag.

Pigg?: Jovars.
Väder?: Dimma men endå ljust, skumt!
Gör?: Tittar på ett avsnitt av insider.
Mår?: Jovars.
Vill?: Att Kaka ska komma hem för att han skulle handla på hemvägen, vi har inte ens smör hemma.
Dagens planer?: Få igång mitt pluggprogram på datorn och plugga, städa lite.
Saknar?: Mina telefonnr i mobilen som är spårlöst försvunna.
Tycker?: Att det är långtråkigt att vi aldrig flyttar härifrån.
Trött på?: Att Wilgot morrar åt ALLT som rör sig!
Hoppas?: Att vi hinner fixa allt innan flytt.
Undrar?: Om ugnen ska knäppa och låta fast den är avstängd?


 


Sega söndagen fortsätter.

Godkväll!
Ligger fortfarande i sängen och kollar på en dokumentär som gick på svt förrut. Den heter "klass 9a" och handlar om en klass som låg riktigt illa till där dom nu har anlitat 8 av sveriges ledande lärare och ska försöka få klassen att gå ut med topp betyg. Ganska intressant faktiskt. Beställde hem en kebab tallrik som jag moffade i mig runt tre tiden. Men nu är jag hungrig igen! Typiskt mig! Guuu va jag längtar till flytten! Är så fruktansvärt trött på att bo såhär jävla trångt!! Ska bli så skönt med utrymme! Det segar ner en som tusan av att inte trivas där man bor! Flyttar förhoppningsvis i mellandagarna. Men har ju fortfarande en del saker att ordna innan flytt här i gamla lägenheten. Så trist! Men måste ju göras! Och när det är gjort så kommer det kännas sååå skönt!




Ytterligare två bilder från igår! :)

Kram KRam!

Trött Söndag.

Hallå alla!
Idag är man inte så pigg, men guu va roligt vi hade som vanligt igår på julfesten!
Ann som vi var hos hade ordnat så himla fint så det var massor med julkänslor i hela lägenheten!
Vi drack glögg, as garvade, åt julbord, kex och ost, rökte, drack vin, Bowlade, sjöng kareokie, dansade och skrattade lite till. Hoppas Ann förstår vad uppskattat det var allt hon gjort!! Så otroligt fint! Å alla hade gått inför det här med glitter och rött! Någolunda i allafall, vi är ju rätt så förtjusta i svart mitt gäng. Så alla hade ju svart på sig och något rött eller glitter.

Här kommer lite bilder från igår.



Här sitter vi och dricker glögg i Anns mysiga soffa.


jag,Maria och Ann.

Ann: -Har ni testat att slappna av helt i munnen och sen le, då tar kameran kort av sig självt!
Jag: -Wow, vi måste testa!



Jag och Katta ägde kareokien, eller?





Later

Lucia!.

Idag är det Lucia! Myspys!
Har precis tagit en lång dusch och ska slänga i mig nån macka bara nu sen vid fyra ska jag vara hos Ann. Julfesten är ju idag! :)




Kaka har tagit Willen och åkt hem till sin mamma. Det är en ganska så speciell dag för dem idag. Och jag skäms lite att jag inte kan vara där i eftermiddag.

Skulle ju hämta mina skor igår, men tog inte med mig nå pengar eftersom jag hade för mig att jag redan betalat på nätet. När jag kommer fram så frågar han först efter leg, som jag inte har med mig. Men han kände igen mig så han gick och hämtade mitt paket endå och sen sa han, -ja då kan du betala i kassan då. FAN! Var bara att gå tillbaka i snöstormen och orkade inte gå tillbaka! Hämtar dom där skorna nån annan dag!

Hoppas ni får en underbar Lucia!

Kramar

Kevin eller Alice!?.

Vem kommer att vinna? Spänningen är oooooooooolidlig! Eller inte!




Har inte följt idol nästan nånting i år, men när jag upptäckte Kevin så blev det genast kul att titta. Vill verkligen att han ska få vinna! En sån talang och en sån mysig människa!

Hoppas Kevin vinner nu!!




Later

ja tack.


Topshop



Bilder.

Hittade lite bilder som Verro skickade för ett par dagar sen.







veckans låt.

En sen veckans låt! Men bättre sent än aldrig! :)

Det är denna underbara cover med Ane Brun - True colours.

 



Hej du vinterland nu är jag här.

Wow, snön yr!

Jätte mycket snö och det snöar fortfarande när Kaka väckte mig i morse. Super härligt! Men den får väl inte vara kvar i vårat tråkiga väder Sverige. Idag är dagen före julfesten och mina skor har kommit. Yey, något som står rätt till! Ska gå och hämta dom efter att jag gjort mig iordning lite. Tar kort senare så ni får se.
Wilgot luktar lite bättre idag! Tack och lov, hade blivit jobbigt om han alltid skulle lukta bajs och kräk. Det var nog någon magsjuka från disktrasan som han åkte på. Det är ju så jäkla mycke bakterier i dom där äckliga trasorna.

Tur att skorna ska hämtas på Ica eftersom jag måste köpa med mig kex och ost till festen i morrn.

En sak som är JÄTTE KONSTIG är att alla mina kontakter på mobilen bara har försvunnit!?
Poff

Helt utan anledning? Har aldrig haft problem med mobilen förr (förrutom att kameran är sämst). Men nu så finns det inga nummer kvar alls? Har ringt till telenor och pratat med dom och dom säger att jag ska ringa till ericsson. Skumt som tusan!


Later

Kevin vinner!.

Hoppas jag! Han är ju bara sååå mysig!


jag är kär.

...i denna klänning från stylebystars.com



Drygaste dagen av alla dagar som finns någonsin!.

Hej!
Nu kommer jag in och klagar igen! Har precis irrat runt på hälla med mamma för att mina kläder från Asos fortfarande inte kommit! Hittade ett svart skärp, en svart tajt (som fan) klänning och ett par julröda knästrumpor som jag kan ha i fall det krisar. Det brukar ALDRIG ta såhär lång tid med frakten från Asos. Men nu ska det minsann göra det! Har en stor julfest inplanerad på lördag som jag har beställt kläder till som inte kommit. Frustrerande! Ringde till Ica och kollade med en stackare som fick leta igenom deras paket på postavdelningen efter mitt namn. Eftersom jag tänkte att avin kommer dagen efter paketet. Men icke lönt!

Wilgot luktar fortfarande illa efter hans lilla bravader här i natt. Jag tvättade allt och la mig sedan en stund efter tre timmars tvätt. När jag vaknar är det en ny spya på lakanet!!! FAN!
Såg sen i badrummet att han tuggat lite på en av trasorna jag har där och har antagligen fått i sig massa bakterier.
Min hund har fått vinterkräksjukan!


Är det en tupé? Är det en hårboll? Eller är det en kudde med fluff?
Nej, inget av det, Wilgot i sin sjukposition som han haft hela dagen.
Vart är huvudet? 



Inte nog med allt stress på hälla för att hitta något att ha på sig och hinna hämta pappa på tågstationen.
Som hade fått super ont i ryggen av någon anledning och skulle till naprapaten nu ikväll. Kunde knappt sitta.
Så hade Kaka varit så snäll och köpt macka på Subway åt mig, bara det att när jag tar en stor tugga så känns det som att jag blivit någon slags drake och vill spruta eld för FYFAN VA STARKT! Då hade nåt pucko lagt jalepenios i min macka!! Jag som knappt klarar av curry lixåm!



Låt mig va!


Ska träna nu, göra mig av med lite frustration.
Hoppas er dag har varit bra!

Kram!

vad hände?.

När jag endå håller på så måste jag ju passa på att klaga lite till...

Vilka fina klänningar, men....

Vad tänkte dom med när dom gjorde denna gräsliga frisyr som finns överallt på olika bloggar från Nelly.com reklamen?
Vad hände?




Tidig tvättmorgon.

Eftersom jag är uppe så tidigt idag så ville jag bara skryta lite om hur fruktansvärt duktig jag är! Jag går upp klockan sju för att tvätta! Den du! Inte så illa pinkat va?

Förövrigt är jag på fruktansvärt dåligt humör eftersom jag sovit alldeles för lite igen.
Men har precis ätit en tallrik fil med linfrön och russin och ska försöka hålla mig någorlunda vaken så jag orkar med tvätten i allafall, fast jag bara sovit ca två timmar. Sen blir det en eftermiddags lur. Lite som skalman.

Vaknade av att det luktade bajs i hela lägenheten. Wilgot hade blivit dålig i magen i natt och bajsat hej vilt i köket. Fräscht! Det var bara att gå upp, duscha honom, och torka golven. Förstår ni nu varför jag är på dåligt humör? Nu ligger han i sängen på samma plats som han legat på i snart en timme och bara tittar med en förlåtande blick.
Jag kommer förlåta honom, sen!

Undrar om det funkar att sätta tandpetare för att hålla upp ögonen?




"Bonde söker fru Peter" gör sångkarriär.




Se på fan! Nu ska Peter Gustavson från bonde söker fru göra sångkarriär.
Coolt!!!!! Eller?
Jag gillar honom, ska faktiskt om ca fem minuter kika på bonde söker fru.


Här är ett klipp från hans singelinspelning.



Donkenfika.

Jaha då har man kommit hem och suttit på donken i tre timmar. Vi satt och pratade ur oss lite om livet jag och Maria. Härligt! Hade ju tvätttid nu också men den skiter vi, har beställt en ny tills i morgon. Hade tänkt städa lite här i allafall! Är ju så rörigt med tanke på att vi snart flyttar och har gjort oss av med massa saker. Men ska försöka få det lite beborligt i allafall! Jag får alltid sån energi av att träffa mina vänner! Så svårt å ses i veckorna nu när alla jobbar och pluggar hela dagarna. Som tur var så fick Maria sluta tidigare i skolan i sthlm. Så vi fick chans och ses!
Mina kläder har fortfarande inte kommit till julfesten på lördag, börjar bli lite hispig. Men det är ju endå bara onsdag ännu. Så hoppas hoppas hoppas att dom kommer på posten i morrn. Vad gör jag annars? Hela min outfit är ju beställd!!!! Katastrof! Nä nu ska jag sätta igång här!




later

Galen Onsdag.

Somnade fem fast jag gick och la mig efter tio. Har vänt på dygnet helt! Det måste vi göra något åt. Får gå upp super tidigt i morrn och lägga mig tidigt så jag får ett stopp på de här! Nyss ringde en galen Maria som varit vaken sen fem och ville plocka upp mig då hon var påväg hem från stockholm.
Fick hon väl!:)
Vi ska väl göra lite ärenden å sen tar vi en mega fika. Eller lunch för min del.
Hoppas allt är bra med er idag!

Later

Tidigt i säng.

Tänker gå och lägga mig tidigt idag. Sen blir det väl någon film innan jag somnar. Men vi kör en gammal klassiker ikväll igen då eftersom det var så uppskattat!
Sov gott!




Glitter glitter glitter glitter.

Kanske till nyår?


Glidardag 9 dec.

Idag är det en sån där riktig glidardag. Där jag inte direkt fått någon nytta gjord för att jag inte orkat. Haft ont i magen hela dagen. Har vilat, ätit någon avocado, spelat piano och suttit här. Typ. Älskar Pinks och Britneys nya skivor oxå! Alla låtar är grymma! Det har dom gjort bra flickorna :)



Wilgots öra har en förmåga att vridas bakåt :)

Har dock varit ute på långpromenad med Wilgot och tro det eller ej, magknipen släppte litegrann då!
Dom säger ju att man ska ut och gå om man har ont i magen, typ tvinga sig själv och sen blir det bättre.
Det kanske är sånt dåra! :)

Wilgot och jag har i allafall myst jätte mycket idag. Han har kommit och lagt sig hos mig hela dagen och pussats.
Härligt! Gu vad jag älskar den vovven.

Tänk att när andra pratade om sina hundar förr så tänkte man "men vafan, det är ett djur!?".
Först nu förstår jag vad dom menade med att ha en bästa vän jämt.
Han är mitt stöd igenom allt ont och jobbigt och han finns alltid där! (Han har iförsig inget val :)
För mig är han inte bara en hund och kommer aldrig vara!




Puss puss.

Britney Comeback.


Silver Silver Vitt Silver.


morrn morrn.

Godmorgon!
Hoppas ni sovit gott och är utvilade till tusen.
Det är inte jag! :)
Skulle på möte i skolan nu kl 10.
Men det sket sig eftersom jag har så vidrig magknip så fick ändra min tid.
Men det var nog inga problem.
Hinner plugga lite extra till nästa möte oxå, kanoners.
Jag ska tvätta idag och kanske träffa lillasyster senare om magvärken går över. Jag sover för dåligt, antagligen det som påverkar kroppen, måste de ju vara, känner mig piggare förövrigt nu i allafall! Yeeey! Var livrädd för att bli sjuk innan lördag! Då vi har våran årliga julfest! Ska bli så roligt! Finns ju lixåm inte en möjlighet att jag ska vara borta då! Kunde ju inte vara med förra året eftersom jag var i Thailand. Det gjorde iförsig inget eftersom man låg på stranden och käkade färsk annanas i stället. Men endå! Vill ju inte missa ett år till pga att man är sjuk! Fy va tråkigt! Aldrig!
Kaka kom hem vid 3 i natt oxå, hade varit hemma hos sin lillebror och ordnat hans dator som tog en välldans tid. Så vaknade ju när han kom hem. Nu sover han som en stock :)

citat
Jag -Är du vaken?
Kaka -JA
Jag -Du skulle ju köra din mamma nu på morgonen har du koll på tiden?
Kaka -JA
Jag -För jag ska inte gå på de där mötet så du behöver inte köra ner mig.
Kaka -Ne men då får jag väl gå själv då.

eeeh? va ska han gå på för möte?  Pigg!

citat förrut.
Jag -Vakna nu! Vi måste åka iväg.
Kaka -Jag är vaken!
Jag -Det är du ju inte, jag hör ju på rösten att du sover, och du blundar ju!
Kaka -Jaha? Så du tror att blinda personer går runt och sover bara för att dom inte ser nåt?

Eeeh?

Nu ska jag nog försöka få i mig nåt att äta.
Ha en bra dag! Kram till er alla!


Sovdags.

God natt!


Puckelrygg.

Tror ni att man allvarligt får puckelrygg om man sitter som ett gem i datorstolen?

Det tror jag! Därför måste jag antagligen ordna värsta stolen, för puckelrygg är bland det fulaste jag vet!





Newbreed t-shirts.

Newbreed Girl



Topshop




8 dec.

Hallu!

Somnade som vanligt för sent igår. Klockan tre på natten så bestämde jag mig för att kolla på Britneys dokumentär "For the record" för att då kanske jag blev trött!? Men icke! Satt ju som fastklistrad till ungefär fem i morse. Fan va hon är stark. Alla som någonsin har pratat illa om hennes beteende är ju omänskliga. Fattar väl vilken kotte som helst att man inte klarar av att leva som hon lever så pass länge utan att hamna i en personlig kris! Rolig som få är hon oxå!
Grym tjej är det i allafall!




Har precis varit ute och gått långpromenad med Madde och Wilgot. Han blir som vanligt helt galen när han ser andra hundar eller när han blir blöt. Och eftersom det är dyngsurt ute så var han inte och leka med idag. Så jävla trött på honom efter halva promenaden så hade lust och lämna honom fastknuten nånstans!
Skulle dock aldrig hända! Skönt med powerwalk och tjejsnack! Nog bästa medicinen mot trötthet!




Roligaste kortet på Virre och Kaka!

Later

 

Tillbax från 60 års kalas.

Nu är man tillbaka, proppfull med kaffe och julskinksmörgås :)

Dem bor lååångt utanför stan i en stuga, riktigt mysigt nu med julstämningen.
Är sur för att "ensam mamma söker" är slut, det var verkligen mitt söndags program! Nu är det ju tvärdött.
Men Kaka ska kolla på fotboll nu kl 21 så spelar väl ingen roll igentligen, får inte ha tv:n när de är fotboll.
Så jag får väl sitta här och läsa en massa härliga bloggar eller nåt?:)

Tog lite kort men är så fruktansvärt trött på min dåliga kamera. Blev bara suddigt och dåliga bilder i största allmänhet såklart med världens kassaste kamera! (inge sur på kameran).

Vad har ni för er?


Söndag.

Idag är jag risig igen, att det aldrig bryter ut? Har gått och burit på något nu i två veckor som aldrig ger sig. Ont överallt!  Snart ska vi iväg på 60-års kalas. Kakas farbror fyller år. Är väl inte sådär jätte pigg på de men klart man ska dit.
Har inte så mycket att berätta om idag mer, det är ju söndag, söndagar är ju så fruktansvärt boring. Men samtidigt väldigt avkopplande! Kanske tar lite kort sen...

Här är lite bilder från förra helgens partaj då Matilda fyllde 23....


jag och på andra sidan, födelsedagsbarnet med kamera i högsta hugg.






Later


Detta behöver jag.

Ikväll har jag suttit och funderat lite över vad jag behöver och kom fram till att jag behöver det här!




Kjol från Asos, samma som den röda jag klickade hem igår!




Lite små udda leggings från Asos, vad tycker ni? Jag tycker dom är råcoola.



Svarta stövletter från Hm.


Nu ska jag nog inte shoppa mer förns nästa år! :) Är ju inte så långt kvar! :)

puss puss


Hemma efter glöggmys.

Hej alla härliga!
Nu har vi äntligen hittat lite julklappar och även kommit hem från fika hos Kakas mamma. Det var jätte mysigt förrutom att ja känner mig sååå seg idag. Trött och ont i huvudet. Vi var på hälla och handlade nästan alla julisar idag! Yeeey!






Självklart var vi även in på Djurmagazinet och köpte en julklapp till Wilgot. Han ska väl inte vara utan på julafton heller.
Till honom köpte vi en stor gris! När han kom till oss när han var valp så var det första han fick en liten gris som pep. Och den älskade han, man kunde bara säga - Wilgot, vart är grisen? Och han blev helt extas! Nu är den grisen sönderbiten och försvunnen. (Antagligen gömd på något riktigt hemligt ställe där bara Wilgot vet). Så då tänkte vi slå på stort och köpa en stor gris som är lite lättare att hitta och lite svårare att gömma och inte lika lätt att bita sönder. Jätte fin är den i allafall!



Här är då jag i bilen. Jag avskyr att ta kort på mig själv för man blir aldrig nå bra!! Men känns som att det kvittar! :) Är väl inte färre som läser bloggen bara för att man inte blir nå snygg på kort! :) eller?




Herr Karlsson körde! Tur de! :)

Nu ska jag nog burra ihop mig i en stor filt och kolla på någon film och äta upp chipsen från igår! :)

Kram och ha en bra lördag kväll!!!

Lördag.

Vaknade runt tio och var super trött! Men idag är det en bra dag! Gick upp och lockade till håret, sminkade mig och klädde på mig och nu sitter jag och äter frukost! Vi ska snart åka iväg och köpa lite julklappar! Tar en sväng om med bilen till lite olika ställen och kikar. Sen måste jag köpa nytt mineralpuder, mitt börjar ta slut. Har haft det sen i somras. Synd att det är så fruktansvärt dyrt bara! Men vad ska man göra! Det är ju grunden som jag måste ha. Drömde massor i natt! Allt möjligt konstigt! Om julen mest, snacka om att julen är en känsla! Som sätter sig fast när den närmar sig. Ungefär som vårkänslor!




När vi har handlat klart julklapparna så ska vi iväg till Kakas mamma på glögg mys :) Där ska vi dricka glögg (såklart) och äta massa gott med härliga vänner.




Hoppas ni får en kanon lördag!


Later


Godnatt.

Med detta säger jag Godnatt och sov så gott allihoppa! :)

Griffin House - Better than love



Kevin är kvar!.

Hallej!
Här sitter jag och är fortfarande arg på fjortistjejerna som inte tänker mer än en död guldfisk. Men chipspåsen är halvuppäten och jag är nöjd över idol beslutet. Kevin måste ju vinna! Han är ju så otroligt mysig som människa och as bra på att sjunga! Dom andra kan ju bara önska att dom kunde sjunga lika bra! Kevin äger hela idol.





Jaha mer då? Jag har ätit pizza oxå ikväll, vegetarisk med extra oliver... mumma! Så jag har varit riktigt onyttig ikväll, precis som planerat. Har inte ens suttit på min pilatesboll en gång! Bra gjort va? :)
Fan jag börjar redan bli trött, jag som sov ganska länge idag. Men gick ju och la mig vid 3 i går. Eller idag. Så det är väl inte så konstigt kanske att man är helt slut endå. Jag har en sån där törstighets dag idag också, jag får inte nog av vätska, vill bara ha massor av vatten!! Maria och jag kallar en sån dag för sockersjukan, vi hörde nämligen nångång när vi var små att diabetiker dricker mycket vatten och är ofta törstiga. Ikväll har jag druckit typ 5 stycken 50 cl flaskor med vatten. Och jag är fortfarande törstig. Sjukt! Nu ska jag nog slänga mig framför tv:n eller lägga mig och läsa slutet på "Den tusende gången".


Later



Elaka tjejer.

Kakas syster var nyligen här. Hon blev lämnad av sina kompisar som skulle på fest. Men antagligen har hennes bajskompisar russin i huvet.
Vad äre för jävla vänner som lämnar en person bara sådär på väg till en fest, sen när det dyker upp något som inte passar herrskapet då drar dom ifrån henne utan att säga något. Jag blir så jävla förbannad!
Där stod hon och hade ingen aning om vart hon var förrutom vad området hette. Inga pengar till buss kvar. En rejäl omgång ska dom ha! Om nån av er läser detta så vet ni vilka ni är! Fyfan säger jag bara! Kanske är dags att tänka om lite! Om det går?


fint.


Jessica Simpson gråter, antagligen efter uppbrottet med Nick.




Julfest på Lucia.

Det är såhär att vi tjejer har alltid en årlig julfest! Samma personer, alla tar alltid med sig samma sak i köttbulle väg eller prinskorvsväg. Enda skillnaden är olika platser, olika teman och ibland olika datum. De här året är det den 13 dec och på Lucia! Mysigt värre!




I år är temat rött och glitter. Därför har jag nu suttit och spekulerat vid vad jag ska ha på mig. Det får nog bli denna body och röda kjol från ASOS och sedan lucia glitter i håret. Bra smink och lite smycken. Vad tror ni?



Tror ni det blir bra de?

Kram kram

Fredag hela dagen.

Idag är det fredag. Hela dagen är det fredag! Härligt!

jag igår: - Älskling, kan vi inte vara riktigt onyttiga i morrn och köpa pizza och chips och sånt, och kolla på nån äcklig film?
Kaka: - Jo visst kan vi de!

Älskar att ha en riktig hemma fredag ibland där man bara är och slappar och glor på TV och äter massa onyttigt skit!
Ikväll ska jag ha en riktigt onyttig fredagskväll!

Förövrigt så har jag träningsvärk idag som vanligt. Slutade med dansen för 2 år sedan och har knappt rört mig sen dess. Älskar som sagt att ha träningsvärk. Har länge funderat på om jag ska ta upp dansen igen, på skoj då i så fall. Eller söka jobb och ha barndans eller nåt. Skulle vara riktigt kul!

Ha en kanon fredag allihoppa!






Wanna learn som english?.

Till dig Sanna! :)



Lisa Lavie - Angel.


Elak?.

Är det bara jag som mår bättre av att se dem har bilderna? Eller är jag en elak person?

Men är det inte väldigt skönt att se att dessa människor faktiskt är som vem som helst! Och ser ut som vem som helst bakom allt smink och all photoshop redigering. Härligt tycker jag!



Sådär ja!



Torsdag.

Trött! Orka gå upp efter 6 timmar.... Japp det gjorde jag fast jag inte orkade! Idag ska jag plugga som vanligt, sen ska jag ut och gå powerwalk med Wilgot och mamma. Efter det så ska jag hem till mamma och äta pannkakor och senare ikväll kanske jag ska hem till Olivia och ha syjunta! :) Vi ska sy om lite kläder och liknande.
Jag har fått dille på oboy! Det är ju så gott! Ibland bara tröttnar jag på oboy och dricker det inte på flera månader, sen kommer det alltid tillbaka! Det är gott med varm oboy nu på vintern oxå och ostmacka! :)
Kaka sitter och spelar gitarr här ute i vardagsrummet, han är så duktig, det är väldigt harmoniskt att lyssna faktiskt.
Dags att göra något av dagen.

Kram!

Är du vaken Jan.

JA det är jag!
Knappt nå trött heller, as drygt! Mitt i natten! Jag har legat i sängen i flera timmar och tittat på olika saker på nätet och även läst en halv bok. För då brukar man ju bli trött! Men icke! Kaka sitter oxå uppe fortfarande och försöker fixa min dator. Gullegris! Och Wilgot ligger som en ihoprullad boll under min kudde och sover som en stock. Lyx han! När jag gick ut med honom nu på kvällen och kom ut i trappen var det nästan som att jag ville springa och plinga på alla grannar. Det luktade julbak i heeela trappen, så gott! Undrar vem som varit så duktig och bakat något riktigt smarrigt så sent på kvällen. Fick något ryck oxå och torkade golven här hemma, kändes lixåm skitigt. Och tro mig, det var det! Så skönt å ha det gjort. Mina avocados är slut! Jätte jobbigt! Måste ta en promenix i morgon och köpa nya, klarar mig inte utan nu. För er som inte fattar så har jag varit nötallergiker i hela mitt liv och fick nyligen veta att mandel och jordnöts allergin var bättre. Och eftersom avocado är släkt med mandeln så har jag inte kunnat äta det förr. Det är därför det är så härligt att jag äntligen kan äta avocado som är så himla gott! :) Samma har jag upptäckt att jag kan äta äpplen under vinterhalvåret. Fantastiskt! Men kan inte äta äpplen under sommaren, bara svenska äpplen som inte är besprutade. Härligt härligt! Guuu va jag babblar, är nog lite trött i allafall! Ska ge de ett försök till! Hoppas alla sover gott redan! Ska testa jag med.


Natti natti



mupp.

Här sitter jag vid kakas dator och väntar ivrigt på att min dator ska bli klar. Han håller på att "omformatera" den, tar bort en massa onödigt och så. Jag satt i över en timme och kollade igenom tusentals bilder och musik. Har trilljoners trilljoner låtar. Och bilder. Massa gammalt, va skönt att ta bort massor av onödigt!

Kolla in den här med Selma Blair! hahaha hon är så skön!




Bonde söker fru Fredrik.

Humor, humor, humor!
Här ska han ut och snorkla! haha...





Switchfoot.

Denna låt lyssnade jag jämt på förrut, "You" med Switchfoot. Dom är ju så otroligt bra! Denna är även med i soundtracket till "A walk to remember" och även deras andra låt "dare you to move" som oxå är grym.
Men denna ger mig lite extra minnen.





Onsdag.

Mina inlägg kommer inte in när de ska? Det är nåt fel på blogg.se. Skrev ett inlägg för 18 timmar sen som ännu inte kommit in. Får se hur det går för detta? Det verkar ju funka för flera andra så det borde ju gå. Somnade inte förrän vid 4 i morse, låg och läste min bok. Och kunde inte sova. Antagligen för att jag sov på dagen och för att boken var så himla spännande. Vaknade nyss med ångest över att jag sovit för länge, men vafan, vem bryr sig. Hinner ju med det jag ska endå. Har träningsvärk från pilatesbollen från igår. Hur bra som helst.



Älsklings Wilgot.

Pink - Funhouse.

Gillade ni veckans låt sober så kommer ni älska hennes nya album Funhouse! Grymt!



uttråkad.

Som vanligt den här tiden på dygnet! Tiden står stilla och jag sitter här och guppar på min pilates boll och tittar på gamla bilder. Plötsligt börjar jag asgarva när jag tittar på bilder från en av Marias och mina kvällar då vi var överallt i hela Västerås på en kväll. Så jäkla rolig kväll!

På de här två bilderna så är vi på Strike i kareokie baren där jag har skrivit upp Maria på listan där hon ska sjunga "Ett långsamt farväl" med Lisa Nilsson. Det är bara det att hon inte vet om de! :)

Bild 1: Maria får reda på att , samtidigt som jag köpt ett glas till i baren (som absolut inte behövdes) så har jag även skrivit upp henne på nästa låt. :)

Bild 2: Maria skäller och jag as garvar! Det slutar med att jag får gå upp och sjunga i stället medans Maria asgarvar och filmar.



Veckans låt.

Pink - Sober




Tisdag.

Idag har jag en sång i huvudet som inte vill ge sig. Jag gjorde praktik på en särskola för inte så längesen och där sjung vi och gjorde teckenspråk - Tisdag idag, tisdag idag, det är veckans andra skoldag idag.

Jag skall strax åka iväg med Kaka och göra lite ärenden. Jag känner mig lite bättre! Välldans skönt! Men är fortfarande så fruktansvärt sömnig. Vill sova jämt jämt jämt! Men det är väl den här förbaskade hösten/Vintern. Det är ju så skönt att somna en stund på dagen.


Later

Ego Girl blir Ego Woman.

Eftersom jag älskar Carolina Gynning så älskar jag självklart hennes bok oxå! Egogirl.

Nu har hon avslöjat att det kommer en till bok som förmodligen kommer att heta Ego Woman. :) Kul va!


Desperat Johan Palm fan.

Jag skäms ihjäl, knappt så jag kan titta!
Men tycker så synd om henne!! Seriöst! Vad hände?
Det måste ju va lite spel för galleriet de här? Eller?
Hon måste ju vara sjuk?


Nostalgi Julkalendrar.

 

Mysteriet på Greveholm 1996




Trolltider







Sunes jul 1991



Festblåsa Kate Moss.

Nu inför Jul och nyår så vill man ju ha en rejäl festblåsa. Eller flera! :) Personligen så Älskar jag Kate Moss klänningarna från TopShop, helt underbara! Kika in dom här!




 

1 December.

Jaha, nu är det första december! Coolt, hade ju varit lite extra härligt om vi bodde i nya lägenheten nu och inte satt i en enda röra över julen där det redan är nog stressigt som det är. Men men, det är ju bara att bita ihop, vad ska man göra åt saken? Ligger hemma och mår inte alls bra idag, uppiggande inlägg va :), ont i magen och känner mig fortfarande hängig, som att man håller på att bli sjuk. Kul! Bit ihop där med!
Tittade på Madagaskar 2 igår!! Den va faktiskt riktigt bra för att vara en tvåa! Dom har ju skönaste humorn! Love it! Men ettan knäcker ju fortfarande såklart! Den är ju bara bäst i test helt enkelt!
Pratade med Kaka nyss som är nere på stan och kikar, hade träffat min käre farfar hos optikern, han hade tydligen suttit sig på sina läsglasögon. Stackars farfar! Tror jag ska ta en avocado, då blir saker nog bättre! :)

KRAM

RSS 2.0