Det rycker i shoppingtarmen.

Jag har en kompis som brukar säga "Det rycker i vintarmen" när hon är sugen på fest. Jag säger så fast för ett helt annat begär just nu. Shopping! Har nog aldrig varit såhär shoppingsugen som jag är just nu. Tackar gud för att lönen kommer i morrn. (Nej mamma, jag ska inte shoppa upp lönen!). Bara halva..Tihi tihi


Maria var här och åt lunch sen tog vi Willen i koppel och vandrade med raska steg ner mot stan. När vi väl kommer fram till vår nya galleria och går in så kommer det en vakt fram till oss. (såklart). Och säger att "Nej nej nej tjejer, inga hundar härinne!" ??? Så Willen får vara med överallt i Västerås stad, i alla gallerior och klädbutiker men INTE inne på nya Igor? Töntigt. Så när jag ska in där i framtiden så måste jag alltså knyta honom utanför? Vägrar! Tänk om någon snor honom?! Då skulle jag dö. Störtlöjligt hur som! Hallelujah moment, Monki har kommit till stan äntligen, efter alla dessa år! Grattis Sverige och framförallt Grattis Västerås!


När vi skulle gå hem igen efter en misslyckad visit till Igor så skiljdes vi åt vid ett rödlyse. Då kommer det fram en utländsk tjej till mig med en stor kamera. "Can I take a picture?" -Öööh yes ofcourse!? Säger jag och ser sådär lagom road ut? Hon menade alltså att hon ville ha en bild på Willen! Willen som har en förmåga att ALDRIG stå still hjälpte inte till så mycket och tjejen fick springa runt runt med kameran och fnissa tills hon TILL SLUT tog sin bild och tackade för sig. På andra sidan övergångstället står Maria dubbelvikt och skrattar.

Gick hem till mamma en sväng. (Lina, jag lånade dina jeans btw, dom från Gina) Och sen gick vi hem igen. Och nu sitter jag här. Ska göra iordning lite mat nu. Hoppas ni haft en mysig torsdag!

Kram!

Kommentarer
Postat av: Emelie's WickedTime

sv: Tack så mycket!:)



snygga kläder du har hittat

2010-09-23 @ 18:36:51
URL: http://wickedtime.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha eller hur den tar slut snabbt:p

snygga plagg!

2010-09-23 @ 19:18:40
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Josäfin :>

Åh, där var det mycket fint :o



sv: haha xD

2010-09-23 @ 19:21:17
URL: http://jossanamigo.blogg.se/
Postat av: josefine

fin blogg

2010-09-23 @ 20:10:18
URL: http://blaaaaack.blogg.se/
Postat av: Anna S

Det suger med i min shoppingtarm, men har inga pengar :(

Vad fin din header blivit förresten gumman!

2010-09-23 @ 20:59:13
URL: http://annas.devote.se
Postat av: Marieh

Jo tack, min tarm också! Behöver massor med höstiga saker.

2010-09-23 @ 22:49:28
URL: http://mariehsvardag.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0