Idag har det varit sjukt varmt! Sommaren ä...

img_9984 (MMS)

Idag har det varit sjukt varmt! Sommaren är här!:) Vaknade sju i morse men gick och la mig igen sen då jag var ledig. Somnade om och sov sen till tolv!!!! Oj oj oj! Så länge var det längesen jag sov! Blev väckt av syster som låg på takterassen hemma hos mamma o pappa tillsammans med Rickard! Cyklade ner dit och där var även Petra och sen kom Anna! Det var nästan för varmt för att ligga i solen! Var där en stund och sen åkte vi hem jag och Willen. Senare så kom det en familj och tittade på sofforna som vi ska sälja. De skulle återkomma!:( Får väl se hur det blir! Hoppas ni har haft en fin dag! <3


Här ligger jag tillsammans med de här tre ...

img_3969 (MMS)

Här ligger jag tillsammans med de här tre brudarna! Det är vaaaarmt idag!!


Du är värd varenda krona i världen.

Sitter och öser Adele i mina halvbra högtalare. Hon har lixåm blivit lite av en ny favorit! Har hunnit med massa bra saker idag. Tränat, städat, tvättat och betalat räkningar. Denna månad så kom Wilgots försäkring. Det är sådär halvkul när den kommer då den alltid brukar vara så hög! Men han är värd varenda krona våran lilla myspelle ♥



Wilgot just nu!


Ska sätta mig vid pianot nu och spela lite Adele-låtar! (Haha inge besatt) ;) Sen ska jag dra på nya sängkläder, ta ett bad och krypa ner. I morrn blir det träning i vanlig ordning!

Tjing.



I lördags.



Inga kläder.

Veronica Maggio - Inga kläder


Peeeuh! Idag var det tungt på gymmet. Har verkligen frossat den här helgen och kände det i kroppen direkt. Det har varit allt från sprit, vin, chips och skräpmat. Blääääh! Men ibland är det bra med en sån helg oxå! Mötte upp Maria idag. Det är alltid roligare att träna två på konditionen. Tiden rinner iväg när man har mycket att prata om! Annars så måste jag sysselsätta mig med andra saker. Som musik eller nån serie på iphonen. Blir så uttråkad lätt när man tränar själv. Inte när det gäller maskinerna men konditionsträning är ju det tråkigaste som finns ibland.



Skönt i allafall att ha ett ordentligt pass klart! Det blir nog ett likadant i morgon. Åt världens godaste lunch när jag kom hem! Vi har typ ingenting i kyl eller frys då vi inte har storhandlat ännu. Men detta fick jag ihop! :)



Ha en härlig dag!
Senare kommer det lite bilder från festen i helgen.

Later.


En "dagen efter" kebab och film! <3

img_9851 (MMS)

En "dagen efter" kebab och film! <3


Nu sticker vi iväg...

och firar systeryster! ♥



Hoppas ni får en härlig lördagkväll!


Sitter och målar naglarna samtidigt som ja...

img_1548 (MMS)

Sitter och målar naglarna samtidigt som jag intresserat (not) sitter och tittar medan Kaka spelar sitt "pangpangdödadöda-spel"! Han blir skit sur när jag jämför hans spel med "World of war craft"!:) I mina ögon så är det självklart lika idiotiskt!:) Ska snart ta en dusch och göra lite mat innan jag ska göra mig iordning inför festen ikväll! Min älskade syster ska firas ikväll! Later.


Maila er bästa vår/sommar bild.

Kommer ni ihåg detta? <--- länk





Har inte fått in tillräckligt många ännu! Dock har jag fått in en hel del riktigt fina! Men vill ha fleeeer!

(bild och er bloggadress kommer att publiceras i ett inlägg senare!).

20110527.

Äntligen fredag! Var lagom mycket på jobbet idag. Ganska mycket folk. Fick in otroligt roliga väskor. Min arbetskamrat Ajlin och jag stod och fnissade lite för oss själva när vi plockade upp dem. De såg ut som "fin-tant-semestrar i brasilien-med guldskor och papegoja" Haha! Om man går in i butiken och tänker precis det så tror jag absolut att man förstår vilka väskor vi menar. Ologisk förklaring? Neheedå.

Ikväll blir det lugnt här hemma. Ska ta ett bad, kolla på film och mysa med mina favvokillar ♥



I morgon  blir det dock inte så lugnt! Systers födelsedagspartaj står på schemat! Woop woop.

Hörs sen då.


Två korta.




matt/mintgrönt linne 199 kr BikBok
orange t-shirt 50 kr BikBok


God morgon!

img_1741 (MMS)

God morgon!


Vinn ett par Reebok easytone med Modeflickan.



Åååååååååååååh...

... va tråkig bloggen varit några dagar nu! Inte ett enda inlägg. Skärpning Södergren! Men det känns verkligen som att dagarna har gått i ett och mobilbloggning är så fruktansvärt tråkigt så det inte blir nå snyggt alls i bloggen! :( Bilden blir för liten och texten hamnar lite där den själv vill! Men nu kommer äntligen en uppdatering.

I söndags så kom Jocke hem till oss. Jocke och Ai är dem som vi varit och hälsat på i Göteborg ett par gånger och som numera bor i Vietnam. Tanken är att nu när vi åker till Thailand den 14 Juli (Gaaaaah! Det är ju snart!) så kommer Kaka och jag åka hem till dem i Vietnam och hälsa på ett par dagar i slutet av resan. Jocke som var på Sverige besök kom alltså även hem till oss ett par dagar. Det var riktigt mysigt att få ses igen efter så lång tid! Söndagen började med ett par öl och god mat på Varda här i Västerås....



Sen tog vi en promenad runt stan. Och ner mot vattnet för att hälsa på Kakas syster som jobbar på ett fik där nere. Sen vidare för att hitta något mer ölställe. Vi hamnade åter igen på Varda där vi tillbringade resten av kvällen! Det var ju söndag och stängt i princip överallt (tråkstad).

På måndagen så hade både jag och Kaka fått ledigt från jobbet. Så vi kunde tillbringa dagen tillsammans alla tre. Vi började med att åka till Ikea. Där gick vi runt och strosade i ett par timmar. Jag har redan ett favoritrum på nya Ikea här i Västerås som jag bara vill gå in och sätta mig i. Sådär vill jag att vårat sovrum/badrum ska se ut när vi får barn. Det är så otroligt mysigt! (Bilderna gör inte rummet någon rättvisa).



Något litet som saknas i rummet är självklart denna som jag trånat efter i flera år nu! :)



Sen åkte vi vidare och åt lunch. Det blev Burger King!



Efter det så åkte vi vidare för att Jocke skulle köpa kaviar och lösgodis som han skulle ha med sig hem. Min kropp märkte ganska tydligt att det hade druckits en del dagen innan då jag blev så sjukt sugen på Ben&Jerrys. Köpte såklart en burk av favoriten "Choclate fudge brownie". Sen åkte jag hem och vilade en stund medan Kaka och Jocke åkte och fikade någon annanstans. Kvällen blev lugn sen. Och tidigt igår morse så körde Kaka Jocke till Arlanda för hemfärd. Själv så var jag på personalmöte och åkte senare och tränade.

cravings.


Idag jobbade jag mellan 9-19 så denna dag och oxå bara försvunnit! Nu ska jag ta en liten vända med Willen så han får kissa lite. Sen ska jag nog slänga mig på sängen och titta på någon film! Filmtips?

Puss på er!




20110523.

Här sitter det en trött tjej som har ätit alldeles för mycket Ben&Jerrys - Choclate fudge brownie. Vi har haft besök av Jocke sen i Söndags morse och har därför inte haft tid alls att uppdatera här. Vi ses ju alldeles för sällan. Om ca 7 veckor så åker ju Kaka och jag till Thailand och då ska vi ta en liten tripp och hälsa på Jocke, Ai och Will som annars bor i Vietnam. Just nu så håller jag på och försöker få in lite bra film till Jockes Iphone då han har en lång flygresa framför sig i morgon då han ska åka hem.

I morgon ska jag iväg på personalmöte tidigt och sen träna. Men sen uppdaterar jag med lite bilder osv;)

Tjing!

Kaka och Jocke diskuterar på Ikea!

img_1697 (MMS)

Kaka och Jocke diskuterar på Ikea!


Morrn! Ååh va vi hade det mysigt igår! Suu...

img_4043 (MMS)

Morrn! Ååh va vi hade det mysigt igår! Suuupergod mat och härligt sällskap! Min familj är bäst! Nog är man lite tröt och bakis idag men det var det värt:) Kom precis till jobbet och ska äta frukost! Svängd förbi Ica och köpte lite laxpasta och acivia:) Pastan blir dock lunchen! Nu är det kaffe och activia som gäller! Fin fin kombo. Ha en bra dag!


Puuuuh! Direkt från jobbet hem till mamma ...

img_0481 (MMS)

Puuuuh! Direkt från jobbet hem till mamma o pappa! Ett glas rött! Nu ska vi ner och äta middag och fira världens bästa pappa som fyller år idag! Hipphipp!!


Att komma på en bra rubrik till varje inlägg är inte alltid så roligt, därför så kommer jag inte att skriva en rubrik till detta inlägg.

Tjingeling. Jag har preeeciiiis kommit hem! Åkte och träffade Maria runt tolv. Sen tränade vi 1,5 timme. Sen skulle jag hem till mamma som är ledig på torsdagar och hjälpa henne med hennes ögonbryn. Där var Lina (syrran) oxå. Hon låg och glassade på takterassen. Sen kom Anna oxå! Vi försökte steka ett tag men det slutade med att alla hade varsin filt runt sig eftersom att det var rätt kallt ute. Det kom moln hela tiden. Åt lite kycklingwook och sen gjorde vi mammas ögonbryn. Jag färgade och plockade! Blev riktigt snyggt! Kanske skulle starta eget? Haha!



Pappa har varit i USA och varit gullebulle och köpt Sephora smink till mig!

2 läppglans
Ögonskugga
Nagellack


Thanx pappa! ♥




Volume booster.

Testade Annas "Volume Booster" idag som jag tänkt köpa från stylebytyra. Jäääävlar vad det sved! Och det tog bara två minuter innan läpparna började svälla. Ska helt klart köpa en egen!





Ibland...

...så saknar jag dig så fruktansvärt mycket lilla gubben! ♥



Kommer och hälsar på snart!

Puss och Kram!


Morgonmassage!

img_3944 (MMS)

Morgonmassage!


20110518.

Hej på er! Precis hemkommen från jobbet. Katta och Vincent var in en sväng och hälsade på idag! Kuuuul!! Sen tyckte jag att jag såg Katta överallt sen. Alla var lik henne. Men det var inte hon. Sjukt det är det där! Hade ett par skor på mig idag som höll på att göra mig galen. Det knarrar på den ena. Så man hörde verkligen vart jag var någonstans i butiken. :) Kände mig som Stig H Ohlson! Fick in en sån otroligt härlig klänning till edc idag oxå. Vi lade undan hur många som helst. Hela personalen ville ha en varsin! Ska bli kul att se hur snabbt de går åt! :)

Tänk sen när man blir brun i sommar! Ajlin var snäll och höll upp den! :)



För ett par dagar sen så var vi på Ikea. Jag skulle köpa tyg till nya köksgardiner och eftersom att jag älskar att försöka lura i Kaka saker och ting så skickade jag en bild på det här tyget och sa att det skulle bli våra nya gardiner! :) -Det passar ju perfekt i ett kök! Med alla frukter och grönsaker!



Självklart så kom jag hem med ett helt annat tyg! (Ni får se sen när det är klart!). Men hade lätt kunnat ha gardiner i detta tyget oxå. Så sött! Men lite väl sött för ett vuxet par! :) Glömmer bort att jag är vuxen ibland!

Den här stolen vill jag oxå ha!



Nu ska jag jäsa på soffan!


Nu ser man inte mina fötter längre! :) Pac...

img_1633 (MMS)

Nu ser man inte mina fötter längre! :) Packar upp nya toppar på jobbet!


Här sitter jag med min chailatte! Börjar o...

img_7762 (MMS)

Här sitter jag med min chailatte! Börjar om en halvtimme! Idag skiner solen men det är fortfarande kallt:( Vill ha sommar nu!!


Föresten.....

.... kul att inläggen kommer in när man skriver dom?! Vad har hänt?!

Over and out.


20110517.

Hej på er!

Idag har det varit en bra dag! Har inte direkt så mycket att skriva känner jag. Inte hänt så mycket? Ungefär lika mycket som vanligt men skrivfantasin är borta. På jobbet idag gick det väldigt bra! Gjorde om lite i butiken, fick nya varor och sprang och tjabbade lite med Matilda efter att jag stängt. Maria kom in idag oxå och pratade en stund. Alltid lika kul! Kaka åkte hem från jobbet idag och har blivit smittad med den konstiga magsjukan som går. Han har legat i sängen och sovit sen jag kom hem. Bara varit uppe och druckit vatten. *stackars! Just nu sitter jag och slökollar på Big Brother. Snart dax för sängen. Kanske ett roligare inlägg i morrn?! :) Natti!




Det suger i shoppingtarmen!


MODEFLICKAN MAJ.

Nu är det übersnygga majnumret av MODEFLICKAN ute!


(Klicka på omslaget för att komma till modeflickan.se)


Måndag dårå.

I morse så vaknade jag TOK allergisk. Willen måste ha haft en hel björk i pälsen! Han låg som vanligt i mitt ansikte och mös i morse. Själv kunde jag knappt andas. Till slut kom jag upp ur sängen och tog lite pollennässpray och medicin så då blev det bättre! Åt frukost och åkte sen ner och mötte Maria på gymmet. Vi gjorde det lätt för oss idag och gick endast på bandet i en timme och körde lite mage! Efter att vi tränat så åkte Maria hem till sig och jag skulle hem till mig. Träffade Kristin på vägen och stod och pratade en stund. "Varför blir jag inte förvånad?!" Kom hem tillslut och tog en dusch sen kom Maria över. Lagade i ordning lite grönsakssoppa med ostsmörgås och till efterrätt blev det jordgubbar och mjölk. Yummmie in my tummiee! Just nu så håller jag på att tvätta. Har inte tvättat på två veckor så det är en del!

Willen undrar vart sängkläderna har tagit vägen?


Eeeat me!

Varför måste man bli så extremt godissugen ibland? Vi har nästan aldrig godis hemma nu förtiden. Men så har jag några äckliga orangea godisar kvar från påsk som i princip sitter fast i botten på en glasburk som står bakom datorskärmen. Såklart så äter jag några såna! Blääää.




Ola Lindholm´s enda blogginlägg.



Värt att läsa! <----- länk


En kameltå?

img_1624 (MMS)

En kameltå?


Yes!

Ingen är gladare än jag att det har regnat i natt. I can breeeeath!!!!



Nu blir det snart Ikea tripp med Mami!


fjortondemajtvåtusenelva.

Idag har det varit en bra dag! Hade så sjuuuuuukt mycket kunder i butiken idag. Nästan så att man trodde att det var dagen före julafton eller nåt liknande. -Vi tre borde få tjänsteledigt efter den här dagen!, sa en av mina arbetskamrater! Haha! Kaka kom och hämtade upp mig när jag slutade och då åkte vi och köpte hundmat och godis till Wille pille. Sen vidare hem till Kakas mamma på fikamys. Sen blev det som sagt hämtning av mat ikväll. Spicy hot! Alltid nummer 16 utan fläsk och lök för min del! :) Sen har vi bara tagit det lugnt hela kvällen. Jätte skönt! I morgon så ska mamma och jag vårstäda. Tvätta fönster osv. (Hennes idé). Det behövs. Och det är så underbart att ha en mamma som faktiskt tycker att det är lite kul att komma hit och umgås samtidigt som vi städar. Ska försöka hinna få upp nya gardiner i köket oxå! I morse så hade mina utslag gett sig lite. Dom syns inte lika mycket som förrut. Men kliiiiar!

I morse medan jag gjorde mig i ordning. (Lovar att jag var gladare än vad jag ser ut på bilden!) :D



Nu är det sista rycket inför morgondagens nya nummer av Modeflickan.

Kram!


New Shoes.

Jag är så jävla glaaad! Idag efter jobbet så åkte jag och Kaka hem till hans mamma med familj och hälsade på. Vi fikade och mös i solen. De hade besök av Johans bror med familj så det var jätte roligt att träffa dom oxå. Helt plötsligt så säger Kakas mamma att hon har ett par skor som hon inte kan ha och undrar om jag är intresserad av dom? Då hon har sjukt bra smak när det gäller både kläder och inredning så vet jag redan att det kommer att vara ett par snygga skor. Och mycket riktigt! Hon kommer upp från trappen med ett par skor som jag bara dör för! -Du får dom! AAaaaaah! Väldigt länge så har jag letat efter ett par kilklackisar som ser "klumpiga" ut Alá Fashion style men som fortfarande inte är för höga! Hittills så har jag inte hittat dem någonstans. Alla jag sett har haft något som jag inte tyckt om! Sen kommer världens bästa svärmor med ett par skor och då inser jag att det är ju för fasen DOM jag har letat efter! Jag älskar dom redan och de är varmt välkommna in i min klädkammare! ♥

(skorna är från scorett)


Tack världens bästa A-L! :)


Spicy hot!!

img_1619 (MMS)

Spicy hot!!


Oj oj oj  va mycket folk vi hade idag!!!! ...

img_1617 (MMS)

Oj oj oj  va mycket folk vi hade idag!!!! Vi har sprungit som dårar hela dagen från att vi öppnade!:) Nu har jag slutat och världens bästa kille hämtade mig idag. Ha en fin lördag!


För det är ingen vanlig dag...

.... Det är Marias födelsedag!



Har precis kommit hem från födelsedagsfika och saftkalas hos min älskade bäste vän Maria! Senare så kom Ann, Verro, Katta och lilla Vincent oxå! :) Och Frida hann jag träffa en snabbis i dörren innan jag åkte hem! Mina underbara vänner! Vad gör man utan sina vänner?!



Jag (cencurerad. haha!) och världens sötaste Vincent ♥


Wilgot såklart oxå med på kalaset! ♥


Grattis igen Maria! Hoppas du får en alldeles fantastisk fortsättning på din dag! Love you big time! ♥



Idag är utslagen värre. Har köpt starkare medecin mot pollenskiten. Men känner mig så jäkla dåsig och hängig så det är inte klokt! Det kliar ÖVERALLT! Och jag börjar bli riktigt irriterad på att det skulle vara såhär illa i år!!! Idag är jag "ledig" men ska sitta med Modeflickan hela dagen. Ska iväg en sväng och köra agility med Willen oxå såklart eftersom det är fredag! Sen blir det mer modeflickan fix ikväll igen. Måste hinna klart allt ikväll eftersom jag jobbar i morgon! Igår så råkade Willens mat ta helt slut så han har fått lyxmat två gånger nu. Och i morse blev det lyx deluxe frubba! ;)



Hörs lite senare!

Modeflickan fix.

Här sitter jag och knåpar ihop ett par sidor till kommande Modeflickan! Spännande spännande. Självklart så får ni ingen preview på någon av sidorna utan ni får gott vänta till den 15:e som alla andra modeflickan-flickor :)



Vad gör ni?

Nässelutslag av pollenallergi.

Jajjamen, det kan man få minsann! Och det har Ninnie fått. Såklart. Just nu så har jag kliande utslag kring båda ögonen, ner på kinden och på hakan. Tack och lov för smink säger jag bara! Att dom kliar kan jag leva med! Men om dom skulle synas mer än dom gör MED smink skulle vara mer jobbigt. Ytligt? Jajje!

Därför får ni en sån här hemlig bild idag.


Har precis suttit mig ner idag. Denna dag och gått i ett. Samtidigt så har den gått väldigt fort. Hade väldigt mycket folk i butiken idag till och från. Eftermiddagen var ganska lugn. Var hem till mamma och åt lunch på dagen. Efter jobbet så tog jag en snabbis på stan innan jag cyklade hem. När jag kom hem så kom det över en tjej som är intresserad av sofforna som vi ska sälja. Hon skulle höra av sig när hon varit hemma och mätt ordentligt. Nu ska jag ägna ett par timmar till att få ordning på layouterna till sidorna i Modeflickan.

Later.


Satan i gatan.

Har varit och jobbat med feber idag. Det gick! Ipren hjälpte. Dock vaknade jag med utslag i ansiktet. Mindre kul! Haha. Antagligen pollenchock eller nåt. Mår i allafall bättre nu. Blev bättre på dagen! Allt gick bra idag trots allt. Kom hem vid halv åtta. Åt lite mackor och nu ska jag bränna ner Veronica Maggios nya skiva, "satan i gatan" på cd till jobbet. Har blivit helt besatt av henne denna sommar oxå. Lyssnade sönder hennes förra skiva "och vinnaren är" förrut.

Veronica Maggio - Snälla bli min (Live TV4 nyhetsmorgon)




Humbarababa badabada bom.

Hej på er! Dålig uppdatering här senaste två dagarna. Som ni förstår så är det för att jag har varit/är sjuk. Varit dålig i magen, mått illa och haft feber. Har fortfarande lite feber men jag smäller i mig en ipren och går och jobbar i morgon i allafall. Mår ju lite bättre! Willen har inte heller varit riktigt kry. Igår kväll, mitt i allt elände så hittade jag en fästing som satt på sidan av Wilgots mage. Runt om fästingen så var det alldeles blodrött. Såg lite läskigt ut. Plockade bort fästingen och baddade med koksalt. Sen var han jätte hängig hela kvällen. Kan ju bero på att det sved lite och så. Idag ser det dock bättre ut. Bara en liten prick efter äckelfästingen. Kaka har varit iväg på konferens de här två dagarna och kom precis hem. Nu har både han och Willen somnat i soffan framför fotbollen. ♥



Nu måste jag sätta mig med några artiklar inför kommande numret av Modeflickan. Har en hel del att göra! Den 15:e släpps tidningen som vanligt. Om du inte läst senaste numret så kan du göra det på modeflickan.se.

Hur kul är det? Jag är uttråkad men har sa...

img_1592 (MMS)

Hur kul är det? Jag är uttråkad men har samtidigt för ont i kroppen för att röra mig! Har fått feber nu och måste vara hemma i morgon oxå!? Någon konstig maginfluensa antagligen då!? Ligger och tittar på "The next three days" på min minidator. Jätte bra film! Ska försöka få  i mig något att äta snart. Måste bara ladda batterierna så att jag orkar ta mig bort till köket! :( Vill må bra, jobba och vara ute i solen!!! This sucks!!


Världens mest iordninggjorda sjukling! Är ...

img_6718 (MMS)

Världens mest iordninggjorda sjukling! Är helt klar för jobb men kände att jag var tvungen att vara hemma idag. Mår så sjukt illa! Har gjort de i ett par dagar nu. Magen är jätte konstig och det låter som jordens orkan där inne! Antingen så är min tråkiga mage tillbaka efter lite semester eller så har jag åkt på någon form av magsjuka. Hur som helst så känns det inte roligt alls! Ska dricka lite fil nu. :(


På språng!!! Till jobbet!!

img_1584 (MMS)

På språng!!! Till jobbet!!


En lugn lördagkväll.

Blev inte hemma ikväll. (Var väl det jag visste). Men det blev i allafall inget party party. Vi åkte nämligen hem till Kakas pappa och åt jätte god mat och drack rosé vin. Tittade på tv, bara mös och hade det allmänt trevligt!



Jag tog ut Kakas brors ödla Teo som fick vara med och mysa lite efter maten.



Nu är det Godnatt för min del. Upp och jobba i morgon!

Natti natti


Peppermint fusion.

Vavava? En till?!




En kall öl sa jag.

Idag skiiiiner solen. Folk tror verkligen att det är sommar ute. Vita linne klänningar och gladiator sandaler struttar dom omkring i? Det är kallt! Det är så kul att se vilken skillnad det är på klädsel den här årstiden. Vissa går i typ vinterjacka och vissa i kortkorta jeansshorts, bara ben och öppna skor. Jobbade några timmar idag. Började 12 och slutade 15. Riktigt skönt! Tio minuter innan jag slutade så kom Kaka och Willen in. Wiiiiiiii. Sen dök Maria upp oxå. Hon hade pratat med Ann om att gå och ta en öl någonstans. Vi gick till Billan, träffade Ann och mötte upp Kristin där. Tog en kall öl i solen och åt lite mat. Riktigt mys! Sen åkte vi hem. Ikväll blir nog jag bara hemma. Ska jobba i morgon oxå. Men det vet man aldrig. Dyker lixåm alltid upp något. Sådär i sista minuten.

Ann och Kristin


kaviaaaaaaaaar.

Hur säger ni?
Káviar eller kaviiaaar?


Hur som helst så vaknade jag i morse och var så jäkla sugen på de. Så till frukost blev det äggmackor. Nu ska jag iväg och jobba. Ut oh njut i det fina vädret nu ni som kan! ♥




Hunt me down.



Köpte ett grymt snyggt lack på H&M i går. Älskar namnet Hunt me down.



Agility killar.



Kom precis hem. Slängde mig i soffan och väntade in mina favorit pojkar. Willen i princip trängde sig in genom dörren när de kom hem. Han har varit på agility. Gladare voffe får man nog leta efter! Jag kunde tyvärr inte vara med idag då jag var tvungen att jobba till halv sju. Men nästa gång så! Kaka såg lite trött ut. Han hade fått springa med Wilgot idag i stället för mig! :) Kaka på agility! Haha. Men nu har de tagit plats på sina favorit stationer här hemma igen. Kaka framför tv:n och playstationet och Willen under soffan. Trötta killar.

Själv så ska jag ta ett bad ♥
Sen blir det mat!

Kram!


Maaaaaaaat! Sitter och smäller i mig lite ...

img_1571 (MMS)

Maaaaaaaat! Sitter och smäller i mig lite kyckling och couscous såhär på eftermiddagen! Vad pysslar ni med? Tell me!!


Äntligen bloggsvar.

Nu har jag äntligen fått igång min frågelåda från bloggsvar. Så nu är det bara att fråga på!
(Du hittar den här till vänster på bloggen i menyfältet).



Dagen som försvann.

.......................... *poff

Den här dagen har gått så otroligt jäkla mega fort. Var ner på stan en sväng efter träningen för att möta fina mamma och lilla syster Lina för en sen lunch klockan tre. Träffade mamma lite innan och tog en sväng på stan innan vi gick till Linas jobb och hämtade henne. Det blev grönsakspaj på Global Living.



fina syster ♥


Sen gick vi till jobbet och fixade ett par riktigt schyssta jeans till mamma innan jag tog cykeln hem. Hemma hittade jag Kaka i en otroligt bekväm position i soffan framför ett pang pang döda döda -spel. Vi gick ut med Willen en sväng. Och sen var lixåm dagen slut? Min lediga dag bara försvann. Men har haft en väldigt bra dag idag! Nu blir det jobb jobb jobb hela helgen. Fredag, lördag och söndag.

Till vaden.



Jag har letat efter en simpel vad-lång kjol ett tag. Våren och sommarens nya kjollängd. Än så länge så är jag inte så förtjust i den längden på kjol med fall (Lite tant). Men idag hittade jag en enkel svart vad-lång kjol på Åhléns för 199 kr i precis den stilen som jag vill ha. Happy happy day! ♥




20110505.

Då har jag varit och tränat. Det var skit mycket folk på gymmet såklart. Men det gick bra endå. Jag brukar ju träna tidigare än elva så jag får skylla mig själv. De flesta tränar ju på lunchen eller efter jobbet. Slängde mig i duschen direkt när jag kom hem. Såååå skönt! Nu ska jag göra mig i ordning för att gå ner och möta upp mamma och Syster för en sen lunch. Idag är det mycket pollen ute känner jag.... aaaaaaaatchooo.



Hoppas ni får en jätte fin dag! Och hörrni ...... Glöm inte!
Vill ha in massor ♥


God morgon i stugorna! Här har vi haft en ...

img_1563 (MMS)

God morgon i stugorna! Här har vi haft en ordentlig sovmorgon, druckit kaffe och ätit frukost! Nu ska jag åka ner till gymmet och köra ett pass. Hoppas på att det inte är så mycke folk där nu! Så drygt när man måste vänta mellan maskinerna osv. Ha en väldigt fin dag idag! Kram! Och en extra stor kram till älskade Ann som fyller 26 år idag! Love you! <3


Petra Tungården´s sminkkitt finns nu att köpa på Kicks.

Ni som kikar på Glamourama säsong 2 vet ju om att Petra åkte iväg till L.A för att få igång ett samarbete och släppa ett smink-sommar-kitt. Nu har det kommit och finns nu att köpa på Kicks för 550 kr. -------> länk



Välkommen tillbaka Brittan.



Britney Spears - Till the worlds end


Nu känns det verkligen som att Britney Spears är tillbaka igen! ♥

4 maj 2011.

Brrrrrrrrrrr va kallt det är ute! Trodde jag skulle dö när jag cyklade hem. Ah, kanske inte riktigt så kallt men. Det gick som vanligt på jobbet. Shoppingsugna människor gick från butiken glada i hatten och nöjda med sina köp. Jag stängde idag och hade så ont i fötterna när jag skulle gå till cykeln så att jag seriöst funderade på att ta av mig skorna och gå barfota sista biten. Hade jag inte haft en cykel som stod och väntade 20 m bort så hade jag nog suttit mig ner på marken och ropat på mamma. Så går det när man har fel skor på sig en hel dag. I morgon är jag ledig och ser fram emot ett par timmar på gymmet innan jag ska iväg och äta lunch med mamma och syster Lina.



Idag körde jag med knut på huvudet. Något som jag hade lite fobi för förrut. Tror att gud tog en powernap när mitt hår skapades. Det blir därför en väldigt liten knut.



Willen däremot. Han är lika nöjd med sin frisyr oavsett om han är snedklippt eller alldeles för lurvig. När man klipper honom själv (Så som jag gjorde denna gång) så får man vara beredd på att gå i efterhand och klippa bort små tussar som sticker ut här och där.

Pssssst



Ser inte den här bilden skitläbbig ut?!

img_6783 (MMS)

Ser inte den här bilden skitläbbig ut?! Som om jag bara har ett stort ansikte och ingen mun! Sitter i fikaummet och smuttar på en kopp kaffe. Ska strax ut i butiken igen men än så lägne är inte min rast slut!:) Det har kallt idag när jag cyklade hit! Som fan! Vädergudarna Vände tydligen på sommaren och våren lite!? Glöm inte att skicka in vårbilder!! (se inlägget nedan). Puss Update: Bilden såg läbbigare ut i min iphone :)


Skicka in era vårbilder.

Nu tänkte jag testa något nytt här! Skicka er bästa vårbild till [email protected]. När jag har fått in tillräckligt med grymma vårbilder så kommer de att publiceras här i ett inlägg tillsammans med era bloggadresser. (Så glöm inte att skriva med adressen i mailet). Självklart så kan du vara med fast du inte har någon blogg, skriv då bara namn i stället. Så, kom igen nu! Skicka skicka skicka!




Hoppe hoppe hare.

Idag så har jag haft en enda låt som snurrat i min hjärna....nämligen... Hoppe hoppe hare, satt och mumsa bääär, klappa sig på magen, de va gott de häääär.... osv. Seriöst! Hur kom jag ens på den? Det blir väl lätt så när man har arbetat med barn tidigare och tragglat en massa barnsånger. Men herregud! Jaja, får väl se om jag börjar nynna på "bäbä vita lamm" i morgon. Har i allafall haft en bra dag idag. Mycket på jobbet. Många kunder och en massa försäljning. Klätt tre skyltdockor och rensat ur en avdelning. När jag kom hem så stod maten serverad. Spaghetti och köttfärssås blev det. Yummiiiiie in my tummiiiie! Nu ska jag ta en dusch, ta en promme med världens gladaste Wilgot och sen så ska jag slänga mig på soffan. Sköööönt!



Haft en bra dag?


Mörk retusch.



Detta är en massa gamla Thailandsbilder som ser skittråkiga ut utan retuschering. Men med rätt retusch och enligt mig, mörk retusch så ser dom riktigt grymma ut! Visstda?


Mission Complete!

.... En ond rygg och några timmar senare så är busfröet nyklippt!



Tänkte passa på att tipsa alla hundägare (eller annat folk som gillar att ge hundar godis) om ett super gott och billigt sätt att göra "eget" hundgodis.

Köp ett paket blodpudding bara och skiva i små tärningar. In i ugnen ca 10 minuter och låt sedan stå i 10 min. Sen är det bara att lägga i påsar i kylen eller frysen och plocka fram vid behov! Bra va!? :)




Dagens projekt!

Klippa alldeles för långhårig voffing! Ett heltidsjobb.




Kärlekens tunga.

Vilken mysig helg jag och Kaka hade i Norrköping. När vi kom till hotellet så lämnade vi bara väskorna för att sedan gå ner på stan och äta lite lunch. Efter lunchen gick vi till systemet och köpte ett par öl och en flaska rosé. Kaka fick ju biljetterna i julklapp av mig så det var lixåm hans helg! Så efter lunchen så gick vi tillbaka till hotellet för att basta. Något som jag inte tycker är speciellt trevligt. Men det var lugnt så länge man hade en kall öl och fick sitta längst ner :) Allt blir ju trevligt i trevligt sällskap! ♥ Sen gick vi upp på rummet för att göra oss i ordning.

Jag började såklart med att sätta mig på mina solglasögon.



Kaka laddade inför Eldkvarn.







Trots att jag inte är något jätte stort fan av Eldkvarn så blev jag positivt överraskad. Plura är ju så cool och det var jätte mycket folk i alla möjliga åldrar där. "Kärlekens tunga" är nog den enda låten som jag kunde! :)



Efter konserten så tog vi en öl innan vi gick tillbaka till hotellet. Där beställde vi upp en köttfärspaj som vi delade på i sängen framför en bra film. Myyyys!



Sen var det upp och moffa hotellfrukost innan vi åkte hem igen.



Tack mitt ♥ för en mysig helg tillsammans!


Grym förebild, Verkligen!

Tycker att det är så fruktansvärt att den här tjejen har över 100.000 läsare om dagen. Mer än hälften av dem är unga tjejer som ser upp till henne, som tar efter henne och följer hennes bantningstips.



(Bilder tagna från Kissies blogg)

Hon sitter i Debatt och pratar om att hon inte vill ses som en förebild och att hon bara skriver lite löst om hur hon äter barnmat varje dag för att gå ner i vikt. Dags att vakna nu! Det är ganska logiskt. Har man så många läsare som hon har och skriver om sådana saker så blir det konsekvenser! Man MÅSTE helt enkelt ta sitt ansvar och tänka lite på vad man sätter för ideér i huvudet på andra människor. Att det faktiskt är unga tjejer som ser upp till en! Bland kommentarerna så hittar man allt från - du ser sjuk ut! Till någon anorexiablogg som skriver - fina ben du börjat utveckla! Jamen hallå eller? Jag blir så jäkla upprörd över att ingen gör något!? Jag hoppas i allafall att föräldrarna tar sitt ansvar om deras döttrar sitter och läser hennes blogg. Man kan ju hoppas!



Vilken underbar helg vi haft! Nu är vi påv...

img_1545 (MMS)

Vilken underbar helg vi haft! Nu är vi påväg hem efter en ordenlig hotellfrukost.


RSS 2.0