Datingsida för gifta och sambos.

När Kaka och jag satt vid tv:n igår och pratade om något (som jag inte kommer ihåg vad) så stannade vi plötsligt upp. På tv så visades en reklam för en datingsida på nätet. Men inte vilken datingsida som helst. En otrohetssida. Jag trodde inte att det var sant först men Kaka hade sett den flera gånger och jag var bara tvungen att gå in och kolla om det var ett skämt eller om den verkligen existerade. Och mycket riktigt! Det var inte ett skämt.

Såhär står det på deras hemsida bland annat...



Läs mer på Victoriamilan.se


Det här är antagligen det sjukaste jag har sett i hela mitt liv. Man uppmuntrar alltså par, gifta, sambos att vara oärliga och otrogna mot varandra. Det står även på hemsidan att VictoriaMilan inte tar ansvar för HUR otroheten sker. Om det är bara via nätet eller i verkliga livet. De hjälper "bara" till med kontakten.

VART FAN ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG?!



Kommentarer
Postat av: Sanna

Herregud är det på riktigt!?! Håller med, var är världen på väg...

2011-03-09 @ 19:08:15
URL: http://sannalarssons.blogg.se/
Postat av: Anna

Hörde om detta på radion för ett tag sen och jag trodde absolut att det var ett skämt tills jag såg reklamen på tv nu för någon dag sen. Det är ju sjukt!

2011-03-09 @ 20:37:31
URL: http://annaanilsson.blogspot.com
Postat av: Sara

Har hört talas om sidan, helt sjukt!



Haha, det är lugnt =) Ja, det var en god frukost =)

2011-03-10 @ 08:34:51
URL: http://saaraaaa.blogg.se/
Postat av: Anna

Vilken fin blogg du har! Men shit, vilken läskig sida. Värst av allt är ju att de säger att de följer "strängt etiska regler", för även om det är upp till var och en vad man vill göra med sitt liv ger de ju onekligen en bild av att otrohet är helt naturligt och okej. INTE OKEJ, tycker jag!

2011-03-10 @ 09:14:18
URL: http://skimmer.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0