Dating in the dark.

Har precis suttit och tittat på Dating in the dark, nya dejting programmet på kanal 5. För er som inte har sett det förrut så går det ut på att 6 stycken personer ses på en gruppdejt och får sedan dejta en person ur gruppen i totalt mörker. De får inte ens se en skymt av hur de ser ut. De äter middag i mörkret eller sitter och pratar och de flesta hånglar hej vilt. Sedan får de med hjälp av en proffessionell illustratör måla upp en bild av hur de tror att personen de har dejtat ser ut. Sedan får de se varandra en i taget utan att visa reaktionen ifrån den personen som fortfarande står i mörkret. Vill de dejta varandra igen efter det så ses de ute på en balkong. Men vill inte den ena så nobbar den personen den andra genom att bara gå ut ur den stora porten några trappor ner.

Jag kan inte riktigt bestämma mig om vad jag tycker om det här! Det är ju helt klart förnedrings-tv och det är ju jätte kul att titta på såklart. Men är det ett riktigt skit program som får folk med låg självkänsla att känna sig ännu värre eller är det ett bra program som visar att utseendet faktiskt inte är allt. I de två program som gått nu så har en hel del människor blivit nobbade pga utseendet. Endast pga utseendet! Jag tycker att det känns hemskt. först har de suttit och kysst varandra hur länge som helst i ett mörkt rum, haft personliga konversationer och matat varandra med jordgubbar och sen så tycker dom inte om personen mer bara för att den inte såg ut som de ville?! Och bara drar utan att ens prata med varandra en sista gång. Vad ger det här för budskap?! Att utseendet är ALLT?! Eller ska man försöka komma ihåg de enstaka som vill ses igen fast de inte såg ut riktigt som det var väntat?! Kommer det att komma några sådana i kommande program?!




Kommentarer
Postat av: josephine

tack snälla :)

2010-03-09 @ 21:45:45
URL: http://mariejane.blogg.se/
Postat av: Lisa Marie

Sv: Det är roligt att kolla på! :) Jag skulle gärna prova det själv men jag blir ganska frustrerad när dom går ut genom dörren i slutet för att personen inte såg ut som de hade hoppats på. Själv tycker jag alla har varit jättesöta å fina människor :s men det är ju roligt när det funkar för paren... Jag antar att själva programiden är att försöka visa att utseendet inte är allt, men vad det egentligen visar är hur mycket det egentligen faktiskt betyder! Så jag håller till stor del med dig

2010-03-09 @ 21:51:20
URL: http://dsbv.blogg.se/
Postat av: Linda - ndaiL

det programmet har jag helt missat.

2010-03-09 @ 23:13:55
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Lillasyzter

Snälla vill du hjälpa mig att välja vilken av de tre bilderna från London på min blogg som är bäst? De är ganska lika och det är svårt att välja! Välj med hjärtat! Tack på förhand!!



kramar

2010-03-10 @ 00:54:44
URL: http://lillsiz.blogg.se/
Postat av: Mia

Det där programmet måste jag se på :) Har bara hört talas om det.. ;p Vilken dag och tid är det? :)

2010-03-10 @ 09:57:45
URL: http://miizing.blogg.se/
Postat av: Matilda

ojsan, ja det låter som att jag kommer dela dina åsikter kring programmet.

måste nog se det iaf en gång!



sv: ja visst är väl skylten passande för mammor generellt? haha!

2010-03-10 @ 10:54:50
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Matilda

sv: tack ska du ha!

det är en systemkamera, canon 450D.

2010-03-10 @ 22:16:19
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: Matilda

sv: inte speciellt mycket, bara smågrejer!

2010-03-11 @ 09:10:13
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: airaM

Det är inte förnedrings-tv. Alla som ställer upp vet ju vad de ger sej in på och sen vet alla inblandade att det som visas inte alltid är helt rätt vinklat. Produktionen klipper ju precis som de vill för att göra "bra tv" och om man sagt även innan man får se varandra i ljuset att man kanske inte är så jätteintresserad, så kan det klippas på det viset att det verkar så ändå.



Bara så du vet. =)

2010-03-16 @ 02:19:48
URL: http://somenoppenblogg.blogspot.com




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0