Brittany Murphy dog pga drömutseendet.

Jaha. Jag blir så ledsen. Och trött. När ska samhället sluta att bryta ner kvinnor/tjejer. Lägg ner skönhetsidealen. Dom finns lixåm inte. Du ser ut som du gör och resten ser ut som dom gör. Thats it. Njut av livet. Träna och må bra. Ät sunt men slösa inte bort hela ditt jävla liv på de. Var glad för att du är frisk så länge du kan och lev!




B
rittany Murphy var jagad av sina inre demoner större delen av sin karriär berättar en kompis för People Magazine. På julafton så begravdes hon på Forest Lawn Memorial Park där Michael Jackson oxå begravdes. Allt började när Brittany hade slagit igenom i Clueless och ville inte längre vara känd för att vara den brunhåriga knubbiga tjejen. Hon ville bli smal,blond och vacker som resten av kvinnorna i Hollywood. Clueless regissören Amy Heckerin berättar om hur hon förvandlades och i nästa film hon gjorde så var hon trådsmal och blond.




Klipp ifrån Clueless.





F
å Hollywood stjärnor har förändrat sitt utseende och bytt stil så ofta som Brittany gjorde. Den talangfulla stjärnan, känd för sin skrovliga röst, stora ögon och sneda leende gick ifrån målmedveten skådespelerska till ett vrak. Anorektisk och med svåra psykiska problem. Brittany hade en extremt nära relation med sin mamma som bodde i henne och hennes mans hus i Hollywood hills. Hennes plötsliga död kom inte som någon chock för branchfolket i Hollywood. Hon var allmänt känd för sitt vilda partyliv och sina ätproblem. De senaste åren gick utför och hon dök upp sent och fick till slut sparken ifrån en filminspelning. Brittany Murphys man berättar om att hon haft onormala hjärtljud månaderna innan hon dog och mängder av receptbelagda medeciner har hittats i hennes hus. Bland annat Vicodin. Man tror alltså nu till slut att en blandning av droger, anorexi och diabetes 2 gjorde så att hon avled. En sminkös berättar oxå att hon sett Brittany ta både heroin och kokain som tillsammans med ätstörningar gjorde henne otroligt mager. För några veckor sen så chockade hon sina vänner genom att dyka upp likblek och trådsmal i samband med invigningen av en modebutik i Los Angeles. Enligt hennes vänner så verkade hon "yr och ostadig". Hon hade dålig självbild och hade alltid ett tjockt lager smink, lösögonfransar och tandfasader.










Kommentarer




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0