Fredag och riktigt skitväder.

Kings of Leon - Closer



Jaha idag så var det fredag alltså. Skönt! Längtar tills Kaka slutar jobbet. Idag är en riktig tråkdag. Det regnar ute och är kallt som sjutton. Jag tror jag ska sätta igång och baka lite. Bullmamma. Men jag har verkligen fått dille på att hålla på i köket. Jätte mysigt när det är sånt skitväder ute. Tända lite ljus och lyssna på bra musik. Willen och jag ville verkligen inte gå ut i morse... usch! Det var vekrligen vidrigt vad vi tvekade... men till slut så kom vi ut trots allt....





Kommentarer
Postat av: Caroline

Sv: Ja precis. Man lekte liksom i den åldern. Barbie, TV-spel, Pogs, Tamagotchi och så vidare. kläder var man inte intresserad av, vilka förresten bestod mest i fula jeans och tröjor med hjärtan eller Disney-figurer. Inget som dagens barn vill ha på sig. Leka för flickor i den åldern verkar numer förbjudet för många. Barn ska ju vara barn och leka i alla fall till de är 12 år eller nåt :)

2009-11-06 @ 12:47:43
URL: http://marycaroline.blogg.se/
Postat av: stina

Ja, jag vet..

Jag tänkte ett tag gå till hennes kurator på skolan och säga det. men nu har hon bytt skola precis så jag vet inte om de är dom rätta att gå till..



Det som också är hemskt är att hon är så smart..

hon säger att dom klagar på henne att hon är tjock (ja, hon är lite knubbig men det är hela familjen för dom äter så jävla dålig mat) men det är mamma och pappa som ger mig pizza, hamburgare och sånt.. så hon förstår ju så mkt mer än vad föräldrarna gör. tydligt det!

Nu var det längesedan hon sade något om det här till mig men jag antar att de fortfarande håller på.. borde nog göra något. jag har ju pratat med henne och sagt att hon ska strunta i vad dom säger osv, men vet ju att föräldrarnas ord väger tyngst i hjärtat på henne..

2009-11-06 @ 12:51:17
URL: http://stinasohlberg.blogg.se/
Postat av: Mikaela Urbom

Helt sjukt söt hund! va e de för ras?

2009-11-06 @ 13:11:20
URL: http://mikaelaurbom.blogg.se/
Postat av: simone

SV: Jaa, en är helt sjuk.. öronorgasm, bara njuta :)

2009-11-06 @ 13:29:34
URL: http://fattybom.blogg.se/
Postat av: RUMPCHOCK!!!

Helluuu! :D Är allt bra idag? Hoppas att det inte är lika kallt hos dig som hos oss! :)

KRAMAR!

2009-11-06 @ 14:45:45
URL: http://rumpchock.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0