De fick sin drömkarriär tack vare bloggen!

Martin Johanson köpte en påse av det exklusiva mjölet Manitoba Cream, blev frälst på surdeg och började blogga om hur man bakar det perfekta brödet. Bloggen Pain de Martin belönades med Årets matblogg 2008 och i september släpptes Martin Johansons bakbok Surdegsbröd (Natur & Kultur).


Den före detta modellen Elin Kling lär vid det här laget ha tjänat mer på sin blogg än på sin modellkarriär. Hennes Style by Kling är Sveriges största modeblogg med hisnande 200 000 besökare i veckan. Kling är dessutom medgrundare till sajten minoutfit.se och i höst aktuell som stylist för Idol.


Karolina Skande jobbade med marknadsföring när hon anonymt startade bloggen Hotspot. När hon blev kontaktad av Aftonbladet för att göra jobb för Sofis mode sa hon upp sig och satsade på en karriär inom mode. Bloggen har sedan dess vunnit flera utmärkelser, bland annat Nöjesguidens och Paus modebloggpriser, och Karolina blev rekryterad som moderedaktör för tidningen Demo. Nu jobbar hon som moderedaktör på Dagens Nyheter.


Kenza Zouiten gick i skolan när hon började blogga och har sen dess varit med och designat kläder för jofama by kenza och jobbar numera på MTV.




Kommentarer
Postat av: J E S I (jesi.blogg.se)

sv, jo men det förstår jag .. xd

2009-11-11 @ 19:08:23
URL: http://jesi.blogg.se/
Postat av: Beauty By Beata

Skönt att du mår bättre!

Ja, häftigt det där undrar när man själv ska få drömjobbet ;) haha.



Kram

2009-11-11 @ 19:45:23
URL: http://beatas.se
Postat av: S A N N A S . R U M

Åh, tack sötnos, vad glad jag blir :D

Hur mår du idag? (:

2009-11-12 @ 11:08:24
URL: http://sannasrum.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0