Koppla era hundar!!!!

Nu är jag så jäkla less på det här! Här runt omkring där jag bor och överallt annars så struntar ägarna att sätta koppel på sina pitbulls, Rottweilers och andra stora hundar. Bara för att dom ska ut på gräsmattan och kissa eller gå en kort bit, så skiter dom i att koppla sina hundar. Människor som är hundrädda vågar ju för fan inte gå ut snart. Det spelar ingen roll hur kort promenad och i vilket område du är på, är ni i stan så koppla eran hund. Jag blir så himla arg på människor som bara tänker på sig själva, det är precis det ni gör när ni inte sätter koppel på er hund. Det spelar heller ingen roll hur snäll hunden är. Hundar är hundar och man kan aldrig veta vad en hund tänker oavsett vad man har för pli på den. En nära vän till mig har precis fått sin lilla hund sönderbiten av en stor Rottweiler. Hon klarade sig, men det hade kunnat gått riktigt illa! Detta var en snäll familjehund som attackerade Azta som min kompis hund heter. Och det är oftast så, det är snälla, lydiga och gosiga familjehundar som endå ibland när som helst kan attackera en annan hund eller ett barn. Man kan aldrig veta vad sin hund tänker som sagt. Oavsett hur snäll hunden är hemma! Tänk efter en sista gång innan ni släpper kopplet om er stora hund.

Föresten så säger jag inte att bara människor med stora hundar ska koppla sina hundar, även dem med småhundar.

Tack gode gud för att du klarade dig lilla Azta.









Har precis varit hemma hos mamma och pappa. Fikade lite sen gick jag och mötte upp Maria en snabbis. Kom precis hem och ska nu äta lite lunch. Fick med en låda av mamma. Wok. Yummie! Sen ska jag ta tag i tvätten. Kul jul!



Later.

Kommentarer
Postat av: malin

vilken bra text! det har hant min kompis med. hon var ute och gick med sin hund (viggo), nar nagon galen stor hund rusade emot henne och bade bet henne och bet ihjal viggo :(. nar man hor sant blir man ledsen, och jag ar skitskraj for hundar sa jag tycker det ar relativt obehagligt nar hundarna kommer och ''bara vill leka''

2009-07-20 @ 16:27:55
URL: http://independents.blogg.se/
Postat av: erica

nej vad söta hundar ;o.

följa varandra i bloglovin?:P

2009-07-20 @ 18:24:04
URL: http://eriicabillsten.blogg.se/
Postat av: ♥ Olivia ♥

Eller hur!? Jg tycker det är skit läskigt med okopplade hundar! Försök och sprid texten, så kanske du hjälper till lite i alla fall!

Kram!

2009-07-20 @ 19:03:00
URL: http://oliive.blogg.se/
Postat av: Paulina

tack så mycket, vad glad jag blir :)

2009-07-21 @ 01:00:58
URL: http://hipshots.blogg.se/
Postat av: HANNA ♥ esth.blogg.se

Kolla gærna in mitt senaste inlægg, Chris Brown ber om ursækt offentligt! Skriv gærna en kommentar om vad du tycker. Puss och kram, http://esth.blogg.se

2009-07-21 @ 10:56:12
URL: http://esth.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0