Äntligen!!.



Äntligen efter många om och men så fixade vi så internet fungerar efter flytten! Har fått hålla på och koppla om miljoner gånger för att till slut fatta att det var modemet från bredbandsbolaget som det var fel på! Vi fick ett nytt idag och nu sätter jag igång med bloggandet igen på fullt allvar! Har varit så frustrerande att inte få skriva, man blir nästan handigkappad utan internet.

Flytten har gått super bra och vi har nu bott in oss lite och fått upp det mesta på väggarna. På lördag är den stora inflyttningsfesten som jag väntar ivrigt på! Ska bli så roligt att få ta hit en massa härligt folk och röja hos oss.
Det är så fruktansvärt härligt att bo där det finns space och där man kan röra sig fritt utan att behöva kliva över saker, eller ännu värre, kliva på stackars Wilgot som fick bli väldigt van vid att gå undan när man kom klättrandes bland tonnvis av saker i gamla lyan. Nu far han omkring som världens lyckligaste hund med sina saker och stormtrivs. Ett stort pluss till! Vi har ett badkar nu :), sååå härligt, har badat nästan varje dag sen vi flyttade hit! Och jag som inte ens har tyckt om att bada, man blir ju som ett russin och så får man nästan ont i händerna. Nu älskar jag det! Att vakna upp på morgonen och titta ut genom fönstret det första man gör när man öppnar ögonen, skitsamma om det är regn och rusk, vi har ett fönster som man kan kika ut genom när man vaknar. I förra lägenheten var det neddraget jämt och grejer som inte fick plats någonstans fick ligga på fönsterbrädan.

Härligt att vara tillbaka här på bloggen hörrni!
Nu är det verkligen dax för er att kika in här igen lika ofta som förr! (eller oftare).

Kram!

Later

Kommentarer




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0