Freaky Friday at Fridays plays.

Nu har jag varit hemma hos mamma och lagat tonvis med mat. Vi har bestämt att göra storkok varje fredag så man har mat i frysen alltid. Smart tycker jag. Den här dagen så lagade vi Chilicon carne. Yummie. Willen fick lite pannkaka oxå.
Ikväll ska jag iväg hem till fina Frida. Även om inte Frida och jag umgås lika mycket längre som vi gjorde så är hon och kommer alltid att vara en av pusselbitarna i gänget. Kommer sakna henne så himla mycket! Hon flyttar nämligen till Karlstad. Jag hoppas hon kommer hem ofta så vi kan ses och vi kommer alltid att sakna henne när hon inte är hemma! Så ikväll så har hon en liten "avskedsfest" för de närmsta. Ska bli riktigt mysigt! Hon är stark som sticker iväg och gör något som hon senare kommer uppskatta i livet. Stark du är fritshoff.
Later.

Kommentarer
Postat av: Emma

Ninnie! Kolla in detta! okänt årtal...http://lifeasemmaknowit.blogg.se/images/2009/emma-ninnie-elin_50369897.jpghoppas länken funkar!kram!

2009-08-23 @ 10:53:21
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Emma

Såå snygga vi va ;) eller inte, hahafärgade mörkt i början av sommaren.. men ångrade mig lite.. men nu så har solen blekt det mkt ljusare igen! :)

2009-08-23 @ 11:15:26
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
bloglovinNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0