Unga bloggare.


Sitter och tittar igenom topplistan lite på blogg.se och ser ännu fler unga bloggare än förrut. De flesta är runt femton eller lite äldre och de skriver om ungefär samma sak. Är det så att det finns fler unga läsare? Eller är det mer intressant med yngre bloggare? Själv älskar jag fotobloggar eller bloggar där man kan läsa om något som är relevant. Självklart är jag inne på många bloggar där det är både dagens outfit och vad som händer i deras vardag oxå såklart. Jag saknar lite äldre bloggare på listan helt enkelt. Tycker att det borde vara mer blandat än vad det är. För mig så ger det mer att läsa en blogg där personen är i min ålder än att läsa en blogg om mode där personen är femton år.

V a d   t r o r   n i ?

Tror ni att femtonåringarna håller på att ta över bloggvärlden?
Vad läser ni helst för bloggar?


Kommentarer
Postat av: Leonora - Rösta på veckans blogg

sv; jag tror att dom håller på ett tag men inser att dom inte är omtycka alls eftersom att dom skämmer ut sig själv, och då menar jag inte alla 15 åringar utan alla bimbos

2009-04-12 @ 22:35:27
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

hehe... inte för att jag brukar svara på sånt här men nej det tror jag inte.. jag tror snarare det är de som spammar mest och därför hamnar där :P

2009-04-12 @ 22:50:03
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: Ullis

Det beror på vad man menar med unga bloggare. Men om du menar dom runt 15 så tror jag inte det. Dom kommer komma lika snabbt som dom försvinner. Därimot från 17-25 är nog dom som regerar och kommer regera ett tag :)

2009-04-12 @ 22:51:39
URL: http://ulrikalinde.blogg.se/
Postat av: sofie

Näe inte ett dugg, jag kan inte relatera till en 15-åring, alltså har jag ingenting i utbyte av en sådan blogg. Men jag förstår dem fullt ut att de "håller till" på sådanna forum och för dem är det "viktigt" med många kommentarer och många anhängare på bloglovin.se. Men, vi som är äldre och "been tehere done that" vet vad som egentligen räknas och kan istället koncentrera oss på varandas bloggar. Så tycker jag. SKÅL!! :-D Kram på dig schnygging!

2009-04-12 @ 23:00:32
URL: http://litendelavmig.blogg.se/
Postat av: louiselinderoth

hur gammal är du då?

2009-04-13 @ 01:28:12
URL: http://louiselinderoth.devote.se
Postat av: isabelle

mums med lax!

2009-04-13 @ 10:04:10
URL: http://jemappelleisabelle.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0