Dåligt Nelly.

Jag tänkte informera om hur besviken jag är på nelly.com. Verro och jag som hade festen beställde nämligen klänningar därifrån och hade planerat en hel outfit. Vi beställde just ifrån Nelly eftersom att det bara brukar ta ett par dagar att få hem paketet. De lovar att det ska ta 1-3 arbetsdagar och blir det förseningar eller annat krångel så ska dom skicka ett mail. Vi hade beställt i tid och började bli lite fundersamma när vi inte ens fått någon orderbekräftelse på varken klänningarna eller skorna som vi beställt. Vi mailade dom, (Då det tydligen inte går att ringa) och fick ett nochalant och spydigt mail tillbaka om att de haft för mycket att göra och att de inte ens hade skickat iväg paketet. Inget mail hade vi fått!? Vi fick i princip panik över att hela vår outfit låg opackad någonstans i Sverige och det var bara ett par dagar kvar till festen. Vi bad Nelly.com om att ge oss en adress så vi kanske kunde komma och hämta klänningarna någonstans. Vi bad dem även att snabba på ärendet och vi erbjöd oss att betala extra för att få paketet i tid till festen. Det enda vi fick som svar på våra mail var att de inte haft tid till att packa ihop vårt paket och att om vi hade några frågor så skulle vi maila igen. ALLA mail började med "Tack för ditt mail" och slutade med "Ha en bra dag". Alla mail såg i princip likadana ut och vi förstod tillslut att de hade mallar med samma formuleringar som de skickade ut. Inget personligt och hjälpsamt här inte! När vi tillslut insåg att vi aldrig någonsin skulle hinna få våra kläder innan festen så bad vi dem att ta bort vår order i stället då vi inte längre behövde ha paketet. Då fick vi inte de. Vi talade om att vi tänkte skicka tillbaka det på engång vi fått det, men de svarade bara med att de beklagade och "ha en bra dag", de kunde alltså inte hjälpa oss med det heller??!

Denna klänning skulle vi alltså ha haft på festen.



Med Verros otroliga tur så löste det sig tillslut endå. Det visade sig nämligen att Verro hade råkat skicka efter ett par klänningar ifrån Asos.com som vi tittat på för längesen. Vi letade reda på det paketets kolli nr och kunde på så vis söka på postens hemsida, vart det paketet var någonstans. Där stod det att de inte kunnat leverera paketet då de inte haft någon portkod och att paketet befann sig i Örebro. Vi trodde inte att det var sant?! Skulle vi gå nakna på festen eller?! Verro fick tur igen och kom in på rätt sida och vi åkte i illfart ner till posten och där låg vårat paket ifrån asos med två klänningar i!

Denna hade vi alltså på festen.



Vi åkte sen vidare akut till din sko och köpte ett par likadana skor och sen var vi faktiskt väldigt nöjda! Vi fick otroligt mycket beröm för vår outfit på festen och ingen kunde väl ana hur mycket jobb och stress det låg bakom!


Kommentarer
Postat av: alex

Den outfitten längst ner var jätte jätte snygg :D

Fin blogg också

2010-03-09 @ 00:55:34
URL: http://stockholmshetatse.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad bra :D Jag har haft en dålig måndag men jag mår bättre nu. Alla har vi dåliga dagar ibland. Tycker du men som du är tycker alla olika

2010-03-09 @ 02:03:03
URL: http://karlstadtjejen.blogg.se/
Postat av: Al

klänningen är riktigt snygg

2010-03-11 @ 11:25:44
URL: http://lalos.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0