Kurviga kvinnor är snyggast.

Modellvärlden må förespråka ett pinnsmalt skönhetsideal, men världens män håller inte med. Kurvor och normalvikt är vad de finner mest attraktivt, enligt en ny undersökning. När det gäller kvinnokroppar är Scarlett Johanssons och Kate Winslets figurer hetare än Victoria Beckhams och Keira Knightleys tunna kroppar.

I alla fall enligt en studie från St. Andrews University, publicerad i tidskriften Perception. I studien fick manliga studenter mellan 18 och 26 år titta på bilder av kvinnor och ange vilka de tyckte var mest attraktiva.

Normalviktiga kvinnor vann genomgående över de pinnsmala.
– Detta sänder ett starkt meddelande till alla tjejer där ute som tror att man måste vara underviktig för att vara attraktiv, säger professorn David Perrett, enligt Daily Mail.

Överviktiga kvinnor ansågs dock vara "ohälsosamma", enligt studiens deltagare.

(Källa: msn.com)




Kommentarer
Postat av: Johannah

Jag håller starkt med!

2009-11-09 @ 15:55:22
URL: http://www.glife.se/J_S
Postat av: Anonym

tycker oxå att lurvigt är finast!

2009-11-09 @ 17:02:30
URL: http://theundergrounds.blogg.se/
Postat av: KATYABABE

Kurvor är ju hur snyggt som hellst, alla som kurvor kan sluta upp med att klaga NU. Jag är supersmal och önskar att jag hade mer kurvor :)



Jag tycker att det är snyggast när man är smal och kurvig på samma gång, men det är ju värsta drömkroppen så det är svårt att hitta sånna personer haha!

2009-11-09 @ 17:15:10
URL: http://katyababe.blogg.se/
Postat av: LINA*

jag tycker inte man ska säga vad som är bra och dåligt med en kroppstyp.

Jag ligger själv på samma lista som v. beckham och kiera men är naturligt small så, så länge man trivs med den man är så har vikten ingen betydelse

2009-11-09 @ 18:07:51
URL: http://missinna.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0