Filmgala i Västerås?

Är det nåt slags filmevent på g? En enorm "Oscar" utanför jobbet och igår satt Björn Kjellman utanför jobbet och fikade!:)


Risifrutti smoothie! Dags för mellanmål oc...

img_1446 (MMS)

Risifrutti smoothie! Dags för mellanmål och har du inte provat denna så måste du göra de! Mums! :)


22 sep 2011.

Har sitter jag varm och go efter ett långt bad med ansiktsmask och hårinpackning. Har bara försökt att ta det lugnt idag med tanke på hur mitt arbetsschema ser ut nu för tiden och detta har varit min enda lediga dag. Öppning, stängning, öppning, stängning, öppning, stängning...osv. Dock väntar vi ivrigt på en till heltidare som kan hjälpa till lite. Den här veckan har alltså bara gått i ett och jag har inte gjort så mycket mer än att jobbat, ätit och sovit. Intresset för bloggandet finns kvar. Men tiden är knapp och mobilbloggningen suger. Därav så få inlägg. Men det kommer bli bättre. Det lovar jag! Det är roligt att se att så många hänger kvar i allafall! Trots bristen på inlägg! ♥

Idag bokade jag klippning åt Willen oxå. Troooor att det behövs!Later.MODEFLICKAN September.

Ute nu!Modeflickan.se


Michelle Williams som Marilyn Monroe.

Hur vacker är inte Michelle Williams som Marilyn Monroe i oktobernumret av Vouge US?dra på trissor!


14 September 2011.

Oj det händer så mycket i mitt liv just nu så jag blir alldeles snurrig! Det är bara bra saker och jag är så lycklig! Tyvärr så får jag ju inte sägan något ännu! Håller ju på och exploderar men jag får verkligen inte säga nåt än! :) Var på ett grymt fotomöte i förrgår oxå och detta kan bli riktigt bra! :) Sen har vi börjat vårat nya lilla team på Esprit Citybutiken här i Västerås. Och alla är helt underbara! Detta kan inte bli annat än bra. Lagom positiv tjej va? ;)

(En ganska dålig redigerad bild, men ibland går det snabbt! Och det är ju alltid kul att leka lite...)


Någon mer än jag som tänker se Breaking Dawn i november?
ikväll...

så kommer det ett blogginlägg! Jag lovar ♥

Det kryyyyyper.

Titta vad jag måste ha fått med mig efter gårdagens fotografering?!! Låg på köksbordet när jag kom upp i morse! Ser ni vad det är? En hårig jävla spindel!!.... Det kryyyper på hela mig!Fina Maria.

Här kommer några foton från idag.Gravidfotografering.

Trots halsont, trött kropp och huvudvärk så gav jag mig på en gravidfotografering idag. Och det var inte vem som helst som skulle fotas..! Min bästa Maria..! Är ni sugna på att se lite av resultatet?

Willen var med...!


MTV Video music awards 2011 var tom på bra stjärnor.

Den 28:e augusti så var MTV video music awards i Los Angeles. Som vanligt så kunde man följa galan live på Mtv. Jag gjorde dock inte det! Och jag måste säga att efter att ha tittat på lite bilder därifrån så ångrar jag det inte heller. Det var ju inga "it" människor där direkt. Förrutom Adele, Britney Spears, Justin Bieber, Kelly Rowland, Beyoncé och Katy Perry. Hela Jersey Shore gänget verkar hänga på vilket evenemang det än rör sig om så att dem var där var ju inte direkt någon överraskning. Beyoncé hade lätt den finaste klänningen och den lilla babykulan gjorde bara klänningen ännu vackrare! Adele såg lika magisk ut som alltid i sin frisyr och sin make up. Fina Brittan ser äntligen ut att må bra igen! Och är snyggare än någonsin. Och Katy Perry hade en galnare frisyr än vanligt.


Den skällande katten.

Har ni inte sett den här så måste ni bara! Så himla roligt när katten blir påkommen och börjar jama i stället ♥
RSS 2.0