30 juni 2011.

Hej på er! Har precis kommit hem från jobbet. Idag var det en hel del att göra. Då det är cityfestival i Västerås denna helg så hade vi väldigt bra med kunder. (festivalen börjar idag). Här hemma hade Kaka börjat med mat och suttit igång fläkten i vardagsrummet. Underbart att komma hem till ett någolunda svalt hem! Det är så väldigt varmt ute idag! Men man ska inte klaga. Snart blir det ännu varmare....! I Thailand, dit vi ska så är det just nu 34 grader. Wohoop! Var till apoteket oxå på lunchen för att hämta ut min allergispruta. På förpackningen så står det att den max får vistas i +25 grader! ÖÖÖÖöh! Hur ska det här gå till? Måste ju ha med mig den överallt!! Måste hitta på någon smart lösning! Någon som har någon idé på hur jag kan ha den med mig i 34 graders värme?! :)

Tack bästa Anneli för att du var så snäll och ordnade en lapp på Thailändska åt mig! På lappen står det att jag inte kan äta nötter. Skit bra att bara behöva visa upp! Hade en sån med mig sist vi var där oxå och det var verkligen jätte bra! Det är svårt ibland att försöka förklara för dem på engelska HUR pass viktigt det är att det inte finns nötter i maten. Och sen är det vissa som inte förstår oxå. Så en thailändsk lapp är grymt!



På lunchen idag så åt jag och mamma en jätte god toast! Lilla syster Lina åt sallad med tonfiskröra...!
For information in english, press Enter! Haha, närå.



Har ju inte visat er mitt hår än heller. Var ju till Anna igår och fixade! Jag avskyr nyfärgat hår! Låter kanske lite konstigt men jag tycker alltid att det blir bäst efter ett par veckor då man har tvättat håret några gånger...! Just nu så är det verkligen överljust! Men ack så skönt! ♥




This months issue.




MODEFLICKAN.SE



Krusell iphone fodral.

Jag bara älskar mitt nya Iphone fodral från krusell! Det var en av godbitarna i goodiebagen från Modeflickan minglet. Det är rosa, det skyddar min kära iphone och du hittar det här.




Semesterbok.

Min semesterbok! ----> "Varför gråter inte Emma?"

Det var alltså två böcker som låg i det ena paketet som jag hämtade idag. Köpte en till Kaka oxå... "Paganinikontraktet". Har valt ut några fler som jag vill ha med mig. Perfekt att läsa på stranden! ♥




Jag har sagt det förrut...

... och jag säger det igen!; OLIV gör de bästa hudvårdsprodukterna jag någonsin provat! Förrut så var jag helt besatt av dyra ansiktscremer och att ha det bästa för min hy. OLIV är inte dyrt! Och det är bäst! Du hittar det hos Kicks! Nu har jag även provat denna ansiktscreme. "En stjärna i boken Håkan! Suveränt!"


29 juni 2011.

Idag är jag ledig. I morse så vaknade jag klockan sju av mig själv. Hade ställt klockan på sovmorgon! (10.00). Klockan 11.15 så skulle jag vara nere hos Anna för att fixa håret. Det är en sån underbar känsla att bli av med utväxt! Det blev lika bra som det alltid blir hos henne. (Ni får se sen). Efter att jag hade varit där så cyklade jag ner till Ica för att hämta två paket som kommit. Det ena var från Jessica och det andra var från cdon.com. (Ni får se sen). Höhö. När jag kom hem så la jag mig ute på gräsmattan en stund tillsammans med Wilgot. Där låg vi och jäste i en timme ungefär innan vi gick upp igen för att äta lite lunch. (Och för att det kom världens största spindel och spatserade förbi filten som jag låg på). Den var verkligen inte liten....!



Vad är det i paketen?



Hos frissan så köpte jag vääääärldens bästa hårinpackning från Davines. Har använt den länge förrut men har inte haft den på ett tag igen. Den blir perfekt när vi åker utomlands nu! Har du inte provat så testa...!! Anna skickade även med ett ansiktsspray från samma märke! Tack ♥





LOOKBOOK beauty.

Hur vacker är inte den här människan?!!! Och hur grymma bilder tar hon inte?!!!!



Nadja Seale ----------> Blog
South Africa


......

..... Sen tycker jag ju att det är lite synd att när man publicerar ett inlägg så kommer det inte upp förrän en halvtimme senare ibland! Någon mer som har det problemet ibland på kvällarna?


Sämst.

I know! Har inte hunnit idag heller. Idag har allt gått i ett igen. Åkte ner till polisen halv nio i morse för att vara säkra på att verkligen komma bland dem första att fixa pass. Tyvärr så gjorde vi precis som hela Västerås hade planerat igen och hamnade någonstans i mitten av kön. Det var 17 nummer före oss när vi kom fast vi var där 20 minuter innan dem ens öppnade. Great! Vi sprang iväg till Hemköp för att köpa lite frukost. Sen satt vi i solen i typ en timme och väntade. Tillslut fick vi det nedrans passet ordnat och nu kan vi med säkerhet veta att vi kommer iväg till Thailand. Det känns ju positivt! Sprang till jobbet efter det! Jobbade sen halvsjuk hela dagen. Men jag orkar verkligen inte vara hemma och kurera mig nå mer. Mycket bättre att vänta på att skiten ska gå över och samtidigt röra på sig. Allt gick bra på jobbet. Prackade på en herre 5 skjortor och ett par byxor när han ifrån början egentligen var där för att lämna tillbaka en skjorta. Det tycker jag är ganska så bra jobbat! Engagemang kallar jag det! Slutade klockan sex. Katta hade bjudit hem oss på grillning ikväll men jag passade. Jag orkade verkligen inte! Nu ikväll så har jag bara städat lite, tvättat och betalat lite räkningar. Kanske ska dit i morgon på dagen i stället efter frissan! Skulle vara urmysigt. Får se hur jag mår i morrn. Hoppas ni har haft en jätte fin dag! ♥



Ska bli så himla skönt att komma iväg till Anna i morgon och få ordning på håret! Nu ska jag slänga mig på sängen med en piggelin. Det är kanske 150 grader i vår lägenhet just nu. Tycker synd om Wilgot. Jag tror att han önskar just nu att han inte hade någon päls alls. Ska försöka trimma honom lite i morgon så att lillen slipper bli så varm!

Hejs.


Polisen, läkaren, polisen, läkaren....

Tjingeling! VAAAAAAAAA? Inget inlägg idag?! Thats right! Tyvärr så har jag inte hunnit och som ni vet så avskyr jag mobiluppdateringen här på blogg.se då bilden hamnar fel och texten blir alldeles osymetrisk osv. Men får väl börja använda mig av den igen om jag ska fara omkring såhär och inte hinner blogga. Idag började dagen med ett besök hos läkaren för en hepatitspruta inför Thailand. Det gick bra och jag var nästan värd ett bokmärke efterråt! Det gjorde inte alls ont! Trodde att det skulle vara värre men det var en väldigt fesig spruta vi tog! Kaka var oxå jätte duktig! :) Sen åkte vi ner till polisen! (Oj, vad har hon gjort nu då?) Vi var där för att ordna pass. Problemet var att ungefär hela Västerås hade tänkt samma tanke så när vi kom så var det nummer 237 och vi hade 292. Kaka som hade åkt från jobbet hade inte en möjlighet att stanna så han var tvungen att åka. Jag stoppade min lapp i fickan och gick iväg till läkaren där det låg ett recept och väntade på mig. Hämtade de. Gick tillbaka till polisen för att kolla vilket nummer det var nu, 253. Men vafan va sakta det går! Gick ner på stan en sväng och in på apoteket. Där var det precis samma sak. ALLA skulle hämta recept! Tog en nummer lapp och stoppade i fickan. Gick in på H&M och råkade köpa ett par shorts och oooops en klänning för 99 kr. Gick upp till provrummen och bytte om till klänningen då det var på tok för varmt med svart blus. Gick tillbaka till apoteket för att se hur långt numrena kommit. Det hade gått förbi mitt. Great! Slängde nummerlappen och orkade inte ta en ny. Gick upp till polisen igen för att kolla hur långt numrena där hade gått, 261. Men åååh! Gick tillbaka ner på stan. Gick in på jobbet och sa hej. Hämtade en banan i kylen där och bytte ett pass med Jossan. Gick hem till mamma och pappa för att hämta min cykel. Cyklade upp till polisen igen. Nummer 278. Hmmm, det börjar närma sig. Men oj! Jag hade visst en läkartid om tjugominuter! Då gav jag upp! Ringde Kaka och kollade om vi inte kunde åka i morgonbitti i stället, precis när dom öppnar. Det gick bra! Så jag gick till läkaren. Tog blodprov och fick reda på att det är ett virus jag fått. Något som jag bara skall vänta ut. Det läker av sig självt. Cyklade ner till apoteket och hämtade det förbaskade receptet och sen cyklade jag hem och slängde mig på soffan!

Nu ska jag sova för tidigt i morgon ska vi göra ett nytt försök med att ordna våra pass!
Sen ska jag jobba! Men lovar att uppdatera bättre i morgon! På ett eller annat sätt...!

God natt!


Det är ingen vanlig dag.

Det är nämligen Kakas födelsedag! Min andra hälft! Grattis på födelsedagen älskling! Nu ska Wilgot och jag in och väcka honom med frukost på sängen....! Kanske sjunga en snutt?....



(pic: Weheartit)

Idag ska jag tillbaka till jobbet efter typ 146 dagars sjukdom (känns det som! Inte riktigt så farligt!). Och hur känns de? Alldeles underbart! Tänk att man kan längta tillbaka till jobbet!? Är inte det fantastiskt! Jag och Ajlin ska sälja som bara den idag! Efter jobbet så ska vi hem till Kakas pappa och Pia för att fira!

Ha en jätte fin dag!
Hörs sen.



Vad var det i kartongen?

Jag lovade ju att ni skulle få se vad som fanns i kartongen som kom med posten här om dagen! Det var ju goodiebags från Modeflickans Mingelkväll som jag tyvärr inte kunde gå på! :( I kartongen låg detta...

Massor av smink, hud och hårprodukter



En nyåks klocka


Tygpåse från KANDEE


En oversizeblus från VeroModa och en MODEFLICKAN tee


Tack till alla sponsorer! Och tack snälla Jessica som orkade packa ihop allt och skicka! :)

Kommer skriva om produkterna vartefter jag testar allt...!




Stackars voffing.

Det ösregnar verkligen ute och vi hundägare måste alltid ut i allafall, såklart! Willen var mindre sugen på att gå ut idag och för att göra hans oönskan lite mer önskvärd så letade jag fram en "regnrock" som vi impulsköpte på en djuraffär i vintras. Jag tyckte att det var hur kul som helst att den var alldeles för stor men det tyckte inte Wilgot!




Thailand, I´m ready for yá.

hemklickat



Sådärja! Nu saknas det bara en orange eller gul bikini....!


Glad midsommar!

Hejsan! Här hemma hos oss är det inte direkt någon midsommarstämning. Men vi gråter inte för det! Vi skulle ju ha varit uppe i stugan detta år men det blev inte så med tanke på att vi varit så sjuka. Istället så blir det god mat och mys i soffan ikväll. Och så ser vi glatt fram emot vår thailandsresa och att vi kommer att vara friska då i stället. Skickade iväg Kaka till affären för att köpa lite ingredienser inför kvällens egenkomponerade middag. Willen tog lappen i luften och ville inte släppa! Så Kaka fick helt enkelt åka iväg med en sönderriven lapp...



Såhär ser det ut uppe i Stugan! En underbar oas för avkoppling och galen släktträff!


Midsommar 2009




Ha nu en riktigt fin midsommar allihoppa ♥


Tunna silver ringar.

Jag är på jakt! Har länge letat efter riktigt tunna silver ringar...! Som dessa fast i silver!



(bild: HannaoJohn)

Men vaaaaaaaart kan det finnas? Tycker att jag har tittat överallt nu! Kanske måste man leta reda på någon liten marknad någonstans eller kanske smida ett par egna?


Make you feel my love.

Alltså den här kvinnan!! Grymmaste rösten på länge! Här sjunger hon "Make you feel my love", en av mina favoritlåtar med henne. Älskar att hon ser så naturlig ut här och att det är live.

Adele




23 juni 2011.

Idag mår jag ännu lite bättre! ♥ Idag är det verkligen skitdåligt väder ute. Det ösregnar. Willen och jag har en riktig slappardag här hemma i soffan. Det enda jag har gjort idag som är någolunda vettigt är att ringa min frisör Anna och boka färgtid till nästa vecka. Annars så har jag verkligen inte gjort någonting som är värt att nämna. Idag känns det faktiskt skönt att vara hemma! (Kanske beror på vädret). Idag gör det ingenting att vara sjuk. Måste försöka pallra mig ut med hårbollen bara på en liten kisspaus. Men det ska man väl orka med. Det blir inget midsommarfirande i stugan i morgon! :( Det är verkligen skittrist men det finns inte så mycket man kan göra. Har man varit/är så här dålig som jag har varit senaste veckan så är det bara idiotiskt att åka upp till en fuktig stuga över midsommar. Så vi får väl se vad vi hittar på? Om vi bara bonar in oss hemma eller åker en sväng någonstans under kvällen bara. Idag kom en kartong med posten! Yeeeey. Ni får se sen vad som är i......!




Espadrillos.

Nu har de fått in jätte fina Espadrillos hos nelly av OAS för bara 199 kr ♥
Ska nog beställa ett par både till mig och Kaka! Men vilken färg?!


Brett Domino Trio.

Ni bara måste kolla in de här knäppa killarna från England. De gör musik med massa olika teknikprylar och andra saker som låter. Här är ett Nelly Furtado medley som jag tycker visar rätt mycket vad dom pysslar med!





Lite bättre.

Jag mår lite bättre! Det är så skönt att känna att det är påväg åt rätt håll! (Vågar knappt säga det utan att slå tre gånger i mitt sängbord=trä). Idag har jag faktiskt varit ute en sväng med Wilgot. Det var bara en kvart eller så, men endå! Ute! Efter en vecka inomhus så är det alldeles fantastiskt. Har pratat lite med Maria i telefon, tagit en dusch och tvättat min fleecemorgonrock! Har använt den flitigt senaste dagarna. Har även orkat byta sängkläder. Men det var ett mission. Var tvungen att lägga mig efter de. Pratade med min läkare på telefon idag igen och nu är det klart för mig att jag vill BYTA! Är så sur på nochalansen de har på det stället jag är nu! De har varit där för länge! Både sköterskorna och läkarna där är liiiite väl trötta på sina jobb. Fick i allafall utskrivet min allergispruta till Thailand ifall jag skulle få i mig nå nötter där!

Fick mail från Jessica idag att hon håller på och skickar mina goodiebags från Modeflickan minglet!! Men en kartong räckte inte. Hon var tvungen att ta ett kuvert oxå för att allt skulle gå och skicka. Haha! Väntar med spänning! Kommer nog dimpa ner om ett par dagar eller kanske efter helgen! Lovely.

bild lånad från Jessica


Haft en bra dag?


Tävling.



Tävla med Modeflickan.se och vinn ett hudvårdskit och ansiktsbehandling!


VERSACE för H&M.

Igår kunde vi läsa den stora nyheten! H&M har tidigare haft samarbeten med stora stjärndesigners som Lanvin, Karl Lagerfeld och Comme des Garçons. Men nu är det ingen mindre än Donatella Versace´s tur! Är det inte alldeles fantastiskt?!! Jag rös lite inombords när jag läste det. Kollektionen kommer ut den 17 november 2011 i ca 300 H&M butiker världen över och online. Versace har även gått med på att skapa en tidig vår kollektion som släpps 19 januari 2012. Detta kommer att bli spännande! Can´t wait!







21 juni 2011.

Fyfan vad jag är trött på det här nu! Är toksjuk fortfarande och läkaren tycker att jag ska ligga hemma i sängen till helgen. "Förhoppningsvis så är du bättre till helgen då". Yeeey! Positivt! Jag vill jobba! Jag vill åka till stugan på Fredag och jag vill må bra!! Har legat inne i 1 vecka idag och är så jäkla trött på att ligga här! Träna vill jag oxå göra! Sackar efter som bara den med träningen nu....! Det är väl bara att göra som dom säger!? Det blir antagligen ingen stuga för oss över midsommar. Kan inte tänka mig att åka när jag känner mig såhär. Så nu har vi inga planer inför midsommar heller! Får väl ligga hemma i sängen då oxå! Usch va jag känner mig sur nu! (märks det så tydligt?). Ska väl kolla på film nr 246533293521 nu och dricka lite citronvatten... tjolahopp!

Grattis Kathleen som fyller 26 år idag!! Så tråkigt att jag inte kunde komma i söndags och fira dig!! :(

Sitter med min mini laptop och tittar på massa gamla bilder....

Jag och tjejerna i sthlm för två år sen.


Wilgot i korgen för två vintrar sen.


Willens favvofilt som en gång var hel.


Åååh när jag fixade i ordning vår gamla klädkammare. (Som idag är överfylld).




Såhär såg det ut innan.


kort hår.




Kul att kolla på gamla bilder! Så tråkigt bara för att för två år sen så var jag helt inne i att skriva en text eller ibland en hel historia på bilderna. Sen sparade jag dom i samma fil som de var från början. Inte lika kul idag när man ska titta på dom eller lägga upp dom, så står det massor om vad man gjort just den dagen över hela bilden!

Kram!

Schysst hylla.

När lilla Wilgots päls börjar bli sådär lång igen efter en rejäl sommartrimmning så växer det alltid ut en "hylla" ovanför ögonen först?! Det ser nästan litegrann ut som en tupé! Helt klart dax för trimmning igen ♥



Naaaaaw little Penny.

Hur söt är inte Blake Lively´s lilla voffing Penny! Åååååh så söt! Kanske ska Wilgot få en tjejkompis? ♥




20 juni.

Har precis vaknat. Jag mår fan inte så mycket bättre. Det är någon riktig influensa som jag fått antagligen. Ska ringa läkaren idag och se vad han säger. Kanske blir det en penicillin kur?! Är tack o lov ledig till på onsdag så kan i allafall med gott samvete vara hemma måndag och tisdag om jag vill. Sen ska jag ringa lite fler samtal inför Thailand (14/7-31/7). Måste fixa allergispruta då jag är nötallergiker. Har inte haft någon på snart ett år. Klant! Men det är ju så när man har varit allergisk länge.... man läser allt supernoga och man kan i princip alla innehållsförteckningar utantill så man vet vad man kan och inte kan äta. Då är det sånt som insulinsprutor som får vänta...! (Dummaste jag hört mig själv säga). Sen måste jag fixa nytt pass oxå då mitt går ut den 31/7. Samma dag som vi kommer hem. Inte ok! Tiden har gått så himla fort! Man har trott att man har all tid i världen men nu åker vi lixåm om bara några veckor. Det börjar bli ont om tid! ♥

Det här är bara några saker som behöver göras innan resan...





Glass i stora lass.

Såhär ser det ut i vår frys under influensatider....



(Dags att frosta av snart ser jag...!)

A big NO NO.

Nämen asså... nääääe!

De här skjortorna ifrån Asos funkar inte! Näe de gör dom verkligen INTE! Visst, på rätt person, med rätt stil och rätt plagg till så visst. Kanske! Eller näääe?! Vet inte om det är modellen som står fel?! NÄE det är skjortan!!


Om någon därute är intresserad så finns dom hos asos.com nu för 343 kr!


Little Big planet.



Kaka är så trött på mig som tjatar på honom om hans favorit spel "call of duty" (töntspel) hela tiden så nu har han fixat ett spel som vi kan köra ihop på playstation 3! "Little Big planet" heter det och det är sjuuukt roligt! Det är från sju år! Men jag är ju typ som sju år i huvudet när det gäller såna här saker så det passar ju alldeles utmärkt. Nu har vi legat bakåtlutade i soffan, invirade i varsin filt och spelat i nästan två timmar. Lärt oss alla regler osv.



Jätte roligt är det! ♥



"Varför gråter inte Emma?"

För några veckor sen så blev jag tipsad om en bok på jobbet. Sen dess så har jag sett denna bok överallt och nu bara måste jag läsa den! Det är definitivt en bok som jag tänker ta med mig till Thailand.

Varför gråter inte Emma?



Äntligen hade tillvaron ordnat sig för Arbogatjejen Emma. Hon som alltid fallit för fel killar och tidigt blev ensamstående mamma med två barn. Nu hade hon mött en trygg man och de planerade för ett liv tillsammans. Men en kväll stod någon ur det förflutna i dörren och tragedin var ett faktum. Emma blev svårt misshandlad. Hennes barn Max och Saga hade aldrig någon chans.

När Emma vaknade upp befann hon sig i en märklig polisutredning där hon hölls isolerad utan att veta vad som hade hänt henne - eller barnen. Hon som varit en vanlig småstadsflicka blev sedan rikskänd när hon valde att träda fram och berätta om sina upplevelser. Emmas starka utstrålning möttes av djup beundran men också misstro. "Hur kan hon se så glad ut?" Man tycktes vilja att Emma skulle gråta och hata. Med sin sorg ifrågasatt tog sig Emma igenom två rättegångar och pekade ut sina barns mördare. Hon omvandlade tyskans hat till kärlek och framtidstro. Men bakom fasaden pågick varje sekund en kamp för att orka ta sig tillbaka till livet.


Varför gråter inte Emma?
är en provocerande men uppriktig skildring som bryter mot den gängse bilden av hur man ska bete sig i sorgens stund. En berättelse om en helt vanlig svensk familj som i krisen visar prov på en ovanlig sammanhållning och kompromisslös kärlek.

 

(text: cdon.com)

 


18 juni.

Mår ännu lite bättre idag och har faktiskt orkat tagit en dusch! (jädraranamma!). Riktigt skönt!! Men efter duschen så var jag tvungen att lägga mig ner igen. Blev helt slut av det lilla. Hostar som en tokis och allt man stoppar i munnen smakar beskt. Har knappt någon röst heller. (Yeeey!) Jag är inte riktigt frisk än. Kaka är oxå sjuk fortfarande. Vi har varit sjuka tillsammans hela tiden. Men han är lite piggare än vad jag är nu. Tycker så synd om Wilgot! Får sån ångest när han inte får utlopp för sin energi! Tro mig, han har ganska mycket energi! Tror jag ska slå mig ner i köket sen och köra lite "klicker-lekar" med honom senare så han får göra någonting annat än att ligga och slicka mig i pannan. Söka lite godis och träna lite tricks. Lillkillen ♥



Så tråkigt oxå lilla Ella att vi inte kan komma på ditt Tecknings Vernissage idag!
Hoppas de andra ger dig massor med beröm och många kramar! ♥

Sen var det Modeflickan mingel i Sthlm igår! Underbara Jessica och Jenny som ordnat så fint! Så tråkigt att jag inte kunde komma! :( Hoppas ni hade en sjukt rolig kväll! ♥


Hemnet is the sh*t.

När jag är riktigt uttråkad så har jag en tendens till att klicka mig in på Hemnet.se och titta runt på lägenheter. Just nu så bor vi ju i en jätte fin tvåa centralt i Västerås. Men ibland så känner jag bara för att flytta. Oftast när jag är uttråkad! I dag så har jag kollat på alla filmer som finns, somnat 41 gånger när jag försökt lyssna på en ljudbok i stället och druckit mig mätt på honungsvatten. Denna dag är ett praktexempel på när jag ligger och slöar mig in på hemnets hemsida. Jag börjar alltid med några schyssta lägenheter här i vår fina stad! Sen går det bara utför...



Inte så farligt än, kan tyckas! Tills jag hamnar i L.A!



... och sen ballar jag ur totalt...! Här ligger jag nu och tittar på lägenheter och radhus i små Italienska byar...



Kaka har lixåm lagt ner att bli intresserad av mina idéer när det gäller vart vi ska bo i framtiden....

- Du vi kanske skulle flytta till ett litet hus i Italien i stället?
- Mmmmmmhmm



Överamerikaniserad?

Har precis legat och tittat på "Flickan som lekte med elden". Det är säkert 511 gången som jag ser den. Det är därför det är en sån bra "jag är sjuk - film" eftersom man inte behöver koncentrera sig det minsta. Man ligger lixåm bara och slökollar. Under filmens gång så kom jag på att snart borde ju den amerikanska versionen komma ut? Var såklart tvungen att söka på den direkt. Och fick upp denna virriga trailer...



... Vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag hade mer ont i huvudet efter än innan jag tittade på den! Får se hur de ska lyckas göra en ny version på den redan perfekta versionen?

Kommer den att vara överamerikaniserad tror ni? Jag blir lite sur över att "Lisbeth Salander" är toppless på affishen till filmen!? Hon hatar ju män och är ju inte direkt någon som gärna skulle flasha brösten sådär. Lite överamerikanskt bara det tycker jag! Att hon direkt ska få någon slags sexappeal. Det hade ju varit bättre om hon hade haft sin svarta nit-skinnjacka eller nåt i stället? Hmmmm...!




Modeflickan Juni.



MODEFLICKAN.SE

Däckad i tre dagar.

Detta har varit tre lååååångsamma dagar. Jag är sjuk! Och det var längesen jag var såhär sjuk! Jag kan bara minnas en enda gång som jag mådde så här sist. Det var när jag var liten och pappa skulle precis komma hem från en av sina resor i USA. Jag låg ihopkurad i mamma och pappas säng när pappa kom in till mig med ett Bambi-gosedjur som han köpt där. Bambi låg bredvid mig hela veckan jag var sjuk efter det och jag kommer ihåg hur jävla dåligt jag mådde. Så mår jag nu! Men Bambi ligger tyvärr nerpackad i någon låda någonstans. Tur att jag har Wilgot! Han är ju som ett gosedjur som pysslar om en, slickar mig i pannan och kramas konstant när han känner att jag inte mår bra. Tack mamma som har varit och handlat massa glass åt mig och tack Kaka som serverat det! Idag mår jag endå lite bättre. Igår var det värre. Fyfan! Trodde allvarligt att jag skulle dö. Natten till igår var så fruktansvärd. Jag kunde inte ligga på något sätt för att det skulle bli bekvämt. Jag hade en fleecetröja på mig, ett duntäcke och en fleecefilt, endå så frös jag så att det gjorde ont i kroppen. Idag svettas jag! Det brukar ju betyda att febern är påväg bort. Och det känns helt underbart! Ska kura ihop mig i soffan igen med min kopp. Har levt på Citron/honungsvatten i tre dagar nu.




Ingrid Michaelson.



Keep breathing


gammal låt, grym artist! ♥


Studenternas dag.

Vilken daaaaaaaag. Började dagen med ett rejält pass på gymmet. Hem och duscha. Möta upp Kakas mamma med familj nere på Nicolinas skola för att se när hon sprang ut! Ångrade direkt att Willen fick följa med när vi kom ner. Så jäkla mycket folk och säkert 35 grader i solen. Hann krama om Studenten, ta några bilder och sen var det bara att packa ner Wilgot i cykelkorgen igen och åka hem! Som tur var så hade jag med både vattenskål och vatten såklart! Lillen höll på att smälta bort! Tog dock två rejält snygga bilder på finingen Ninna ♥



Var hemma en timme. Sen blev jag uppplockad av Kaka som fick sluta jobbet tidigare och sen var det bara iväg till syskon nummer två. Alex! Willen fick vara hemma några timmar då. Vila upp sig och slippa solen en stund. Det fikades, pratades, grattades och sen var det dags för oss att åka på agility.

Alex med flickvännen Johanna


Vi åkte hem, plockade upp Willepille och sen skjutsade Kaka ut oss till banan. Idag gick det sådär. Willen var trött och jag var trött. Pluss att han stack! Rakt upp i skogen. Som en protest! Efter fick jag springa då jag visste att det fanns både hästar och E18 i närheten. Till slut orkade jag inte längre. Tittade på honom, skrek - då skiter jag i dig! Och vände på klacken för att gå tillbaka ner i skogen igen. Då kom han trippandes som ingenting! Haha. Såklart så visste jag att han antagligen skulle komma efter då. Honom går det lixåm inte att springa ifatt! Han är snabbare än en antiloop! Därav en grym agility hund! Han tog några hinder efter det men sen så kom Kaka och hämtade oss igen. Det var lixåm helt enkelt för varmt för agility idag! Det var knappt någon hund som orkade ordentligt. När vi blev hämtade så var det dags att åka hem till Kakas mamma för att åter igen fira Nicolina lite. Fick massa god mat och satt kvar en stund innan vi åkte hem. Och nu är vi hemma! Det har varit en fullproppad dag! Men ack en sån bra dag! Nu hoppas jag bara att Nicolina och Alex har riktigt kul ikväll! ♥

I morrn är det dags för jobb igen. Sitter och överväger om jag skall ta på mig mina springskor i morrn. Det är rea och det är lördag = Galet galna reasugna kunder! Vi kommer garanterat få springa!


Min tatuering.

Det är några stycken som har påpekat att jag har en tatuering på underarmen. Det har undrats lite då och då under ett par år och när jag fick en fråga om den nu igen så tänkte jag att jag lika gärna kan skriva lite om den. Den gjordes i Thailand faktiskt för lite drygt fyra år sen nu. Det är en omritad design av mitt stjärntecken, fiskarna, på thailändska. Varför på Thailändska? Jo för att det tecknet tyckte jag var mycket roligare än att ha två firrar på armen! :) Hade länge funderat på att tatuera mig och när vi var där för fyra år sen så bestämde jag och min syster oss för att göra en varsin. Hon gjorde sitt stjärntecken på vänster underarm. Och jag gjorde mitt på höger underarm. Det är lite som ett syskonmärke då oxå. Vilket jag tycker är väldigt fint.

Orginalmärket, fiskarna på thai



Min tatuering


Den behöver verkligen fyllas i. Sen är jag även sugen på en till! Får se om jag kommer hem med en ny efter årets thailandsresa! :) Det vet man aldrig. Jag vet i så fall redan vad jag skall göra! :)

Så då vet ni det! :)


Sjung om studentens lyckliga daaar...

eller nåt sånt?

Har nyligen varit och tränat. Körde ett hårt pass idag! Fortfarande mjölksyra i armarna. Haha! Nu är det dags för lite lunch och sen ska jag åka ner till Nicolinas skola där hon tar studenten idag! ♥ Sen bär det vidare ikväll till Alex som oxå tar studenten! ♥ Ska ni fira någon idag?

maaaaaaat.



3 dagars intensivt arbete.

Hej på er! Här är jag tillbaka igen efter tre dagars intensivt arbete. Har verkligen inte alls orkat sätta mig vid datorn efter jobbet. Vi har startat rean och HERREGUUUUD säger jag bara! Folk river, sliter, hänger kläderna lite varstans, frågar om ALLT MÖJLIGT och står ibland på kläder som ramlat ner från stängerna. Jag blev förvarnad med att det brukar vara lite kaos under första dagarna på rean. Men oj oj oj. Folk är som djur som inte ätit på 100 år och kläderna är deras byte! Men det är kul! :) Kanske jag oxå ska tillägga.

Idag har jag struttat runt i detta...



Idag slutade jag tre och det kändes super tidigt. Känns nästan taskigt att ta sitt pick och pack och åka hem vid den tiden när det är så mycket folk. Men men. Har precis ätit lite lunch och ska strax städa lite här hemma. Men vem fan orkar städa i den här värmen? Det är kvavt! Kan inte den där åskan komma snart så man kan andas igen?


Glassigt.

God morgon!

Klockan ringde på 06.30! Idag skall det hängas ut rea i butiken. Vi kommer att hålla på hela ligan från klocka åtta. Jossan och jag har klädkod! Det är glassig klänning som gäller! :)

klänning 499:- Esprit



Hanna.

Vi ska kolla på Hanna nu! En film som jag har längtat efter att få se. Någon som sett den?




Sverige!

Idag är det Sveriges nationaldag ♥
Och även svärmors födelsedag ♥
Får se vad dagen har att bjuda på!


En underbar helg.

Vilken underbar helg jag har haft! Har spenderat nästan hela helgen tillsammans med mina underbara vänner! Vi som har haft så svårt att hitta tid att ses har nu tillbringat två dagar tillsammans. I lördags så jobbade jag några timmar. Det var tvärdött på stan så jag fick gå hem tidigare t.o.m. Gick då direkt och mötte upp Ann och Maria som satt på Bill o Bob. Verro serverade lite mat. Sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning för att sedan mötas upp igen ett par timmar senare hemma hos Maria. Mötte upp Ann och sen cyklade vi tillsammans hem till Maria. Där satt vi på balkongen och pratade om allt, drack vin och bara mös. Sen tog vi oss ner på stan och Circus. Det var sjukt mycket folk ute men vi lyckades endå få ett bord mitt i tältet. Cyklade hem strax efter ett.

Igår så hade vi planerat eftermiddag/kväll hemma hos Katta. Maria plockade upp oss i deras cab och sen åkte vi och handlade allt vi skulle ta med oss. Väl hemma hos Katta sen så tog vi en drink, lekte med Willen och Vincent och hade bara allmänt super mysigt. Lite senare på eftermiddan så började vi ordna salladen som vi skulle fixa. Katta: -Är det någon som köpt själva salladen? Det där gröna? Nope! Men det gick alldeles utmärkt utan! Så jäkla gott blev det! Satt och prata i sex timmar och sen åt vi rabarber/hallon paj innan vi åkte hem. Vi bokstavligen rullade hem. Var längesen jag var så fruktansvärt mätt! Det är så underbart att ha fått en dos av tjejerna = Extra energi!




Agility, mozarellabollar och Rebecca Simonsson.

Hej på er! Precis kommit hem. På Agilityn idag så gick det så sjukt bra! Wilgot och jag hade sånt fokus och han klarade massor av hinder super bra! Det var riktigt roligt! ♥ Nu vill jag bara fortsätta!

Willen i morse.



Det är mycket mer jobb på agility än man tror! Det gäller att hela tiden ha fokus på hunden och att hunden har fokus på dig! Och det är svårare än man tror med 8 andra hundar och deras förare runt omkring sig. Sen är det ju så med hundar precis som oss människor, det är inte alltid de är på humör. Och då är det nästintill omöjligt att lyckas med en bana! Men idag gick det som sagt skit bra! Nu är det två gånger kvar av den här kursen och sen vill jag bara fortsätta.

Idag på jobbet så gick det bra. Förrutom att jag gjorde en miss. Det är väl så när man är relativt ny. Man kan inte komma ihåg allt och vissa saker sitter inte riktigt än, även om man tror det! Det är tur att jag har såna fina arbetskamrater som talar om för mig att det inte är så farligt som jag tror! :) Innan jobbet så var jag på stan tidigt. Hälsade på syrran och gjorde lite ärenden. Sen köpte jag med lunch.

Lunchen idag bestod av kycklingsallad med mozarellabollar ♥


Nu har jag hunnit slänga på en tvätt och dessutom hällt i propplösningsmedel i avloppet i duschen så att det sticker i hela ansiktet när man går in i badrummet?! Ska det verkligen vara så? Verkligen skitstarkt medel?! Men men, hoppas dock att det funkar då det är tvärstopp!

Idag på lunchen så satt jag som vanligt och läste tidningen. I "bild" tidningen så var det en störtskön kommentar om Rebecca Simonssons klädsel! Jag bara älskar hennes stil. Hennes alldeles egen stil!




Precis som igår så har jag uppdaterat bloggen via iphone hela dagen! Och som vanligt så kommer inte ett enda inlägg upp? MEN jag får betala för sms-en! Det är bra de!? NOT! Det blir ju tyvärr inte lika många inlägg per dag som jag vill. Snart så ska hela Modeflickan teamet flytta (det tar sin lilla tid att få ordning på sidan bara) och då kommer mobilbloggningen att fungera mycket bättre! Så hold on!


God morgon!

img_3007 (MMS)

God morgon!


Från en marknad i Rio de janeiro.

Kakas pappa och hans familj har varit i Rio. Hem kom dom med ett otroligt fint armband till mig! Jag älskar´t! ♥
Det är lite coolt att det är från en marknad i Rio! Detta kommer att bli en ny favorit! Tack! :)




Vad är det för fel på blogg.se egentligen den här gången?

Jag blir så trött! Har uppdaterat hela dagen idag via mobilen. Men inte ett enda inlägg har publicerats!

Vi har i allafall haft en jätte mysig dag idag! I morse så var familjen som skulle köpa våra soffor här och hämtade dom! Kaka grät nästan en skvätt medan de bar ut hans tv-spels soffa. Det kändes lite konstigt att se dem försvinna! Har ju haft dom så himla länge! Men det är så skönt nu när den nya är på plats!

De gamla.


Sen packade vi ihop oss i bilen för att åka på en liten roadtrip till Hallsberg där Kakas mormor bor! Willen var inte lika entusiastik när han insåg att han var tvungen att åka i sin "bilbur".



Stannade vid Ica och gjorde i ordning en korg med lite "mormor-prylar" :)



Sen bar det iväg! Det var jätte kul att träffas igen. Har inte setts på ett tag. Fikade lite och sen kom även Kakas halvmorbror Pär över och hälsade på. Efter att vi varit där i ett par timmar var det dax att åka hem igen för att förbereda inför ankomsten av den nya soffan! :) (Ni får se bild på den i morgon!) Kakas pappa var så snäll och hjälpte till att bära och köra hit den. Tack! Det känns verkligen jätte bra! Och vad mycket plats vi fick helt plötsligt i vardagsrummet!

Nu har vi precis ätit och Willen har fått sig ett bad!



Hoppas ni har haft en fin dag! ♥

Tjipp.

Påväg till Kakas mormor i Hallsberg med en...

img_0337 (MMS)

Påväg till Kakas mormor i Hallsberg med en liten korg:)


Det här med att åka i sin "bur" när vi åke...

img_2838 (MMS)

Det här med att åka i sin "bur" när vi åker bil är inte riktigt Wilgots favoritsyssla! Han försöker mest visa hur mycket han INTE vill vara där inne! Haha! Vi ska åka till Kakas mormor i Hallsberg idag på en fika! I morse så fick vi äntligen våra soffor sålda! Så skönt! Nu längtar jag bara tills den nya är på plats! Ha en fin dag<3


RSS 2.0