En dag på nya jobbet.

Var riktigt roligt idag på nya jobbet. Tror att jag kommer att trivas riktigt bra där. Alla är så snälla! Börjar sakta men säkert komma in i säljandet. Hittills så har det ju bara varit att lära sig allt kring kassa och arbetet kring butiken. Men idag blev det en hel del kundbemötande oxå och det är ju ännu roligare! Maria och Kerstin kom in en sväng och sa hej idag. Lite senare tittade även Matilda förbi. Jätte roligt! Matilda jobbar i samma hus som jag och vi ser rakt in till varandra vid kassorna. Vet inte hur många gånger vi försökt vinka åt varann men den andra är alltid upptagen. Men plötsligt händer det och då vinkar vi som bara den! Haha.

(Några favoriter just nu på Esprit).



Här är någon som inte tänker gå upp idag!

img_1059 (MMS)

Här är någon som inte tänker gå upp idag!


Just nu..... Dagens barn! Här ligger Ella ...

img_1058 (MMS)

Just nu..... Dagens barn! Här ligger Ella och jag i soffan och spelar Sims på ipaden!:)


Nytt jobb.

Nytt jobb, nya utmaningar.
Har inte skrivit på ett par dagar nu igen. Det har varit lite mycket på senaste tiden så bloggen har fått lida. Det är nämligen så att jag har fått nytt jobb. Har varit och provat lite på Esprit nere på stan och i fredags så fick jag reda på att jag fått jobbet! Var tvungen att ta ett beslut och ringde då och sa upp mig hos min chef samma dag. Jag kommer att arbeta med Alex och som assistent en månad till sen slutar jag. Det är väldigt blandade känslor. När jag tänker på att det kommer att hända något nytt i mitt liv och att få arbeta med kläder i butik så känns allt jätte jätte bra! Men när jag sen tänker på Alex som jag nu arbetat med i 1,5 år så gör det fysiskt ont i kroppen. Han betyder så otroligt mycket för mig och vi har verkligen kommit varandra väldigt nära.



Att arbeta som assistent.
Att jag inte längre kommer jobba som assistent känns ganska så skönt då det är ett väldigt tungt arbete. Axlar och rygg börjar sakta men säkert att säga ifrån. Något som även känts jobbigt är att assistenter tyvärr inte får så mycket cred för det arbete som vi faktiskt gör. Många människor ser oss mer som slavar än som människor. Det är lätt att glömma bort vad vi heter. Det är lätt att be oss att göra saker som ingen annan orkar göra. Vi har helt enkelt inte så hög status. Vilket är helt sjukt! Det jobbet vi gör för andra människor är otroligt! Och vi skulle behöva högre löner, mer respekt för oss som personer och lite tacksamhet. Jag vet inte hur många gånger jag träffat på nya människor som frågar vad jag arbetar med. -Personlig assistent, svarar jag. Och där tog frågorna slut! Det är synd. Om jag senare kommer in på att jag skriver för Modeflickan så får jag tusen frågor. Det är mer intressant än att arbeta med människor. Tydligen. Ett av tusen exempel.

♥Alex.
Det är Alexander som har gjort så att jag orkat arbeta som assistent så länge som jag endå gjort. Varje gång jag kommer till jobbet så blir jag på bra humör. Hans leende, hans skratt, hans humor och hans fantastiska personlighet. Bara för att en människa inte kan prata eller röra sig så som en friska människa kan, betyder inte det att han inte har en väldigt stark personlighet. Det har jag fått lära mig! Assistenter har kommit och gått under tiden då jag arbetat. Nästan ingen har sagt hejdå till Alex när de har slutat. Fruktansvärt tycker jag! Alex förstår  mer än människor tror. Han har helt enkelt stenkoll på läget runt omkring honom. Den här killen kommer alltid att ha en stor plats i mitt liv. Jag vill verkligen se hur han utvecklas och hälsa på så ofta jag kan när jag slutar. Han blir inte av med mig i första taget. Men jag kommer antagligen att sakna ihjäl mig efter honom när jag inte har mina bokade dagar då vi ses. Det kommer att kännas konstigt! JAG ska vara tacksam för att jag fått chansen att lära känna honom. Min tokfrans.♥



Så...
Nu ska jag gå på upplärning och arbeta några pass denna vecka som kommer på Esprit. Sen kommer jag att försöka kombinera pass på Esprit med mina tre veckor som är kvar hos Alex. För att inte glömma bort allt jag lärt mig på Esprit. Så det blir oxå en utmaning. Är i allafall väldigt glad över mitt nya jobb! Men det känns samtidigt tomt att inte arbeta med Alex. (som ni kanske förstått vid det här laget).


Kaninmat.

Här sitter jag mätt och belåten efter en riktigt god lunch. Det blev lite "man tager vad man haver" då kylen oftast inte är överfylld såhär dagarna innan löning. Men jag gillar ju att experimentera med mat så det gick endå.



Kaka kom hem från jobbet nu då han ska iväg till Stockholm och spela match. Hungrig som en varg. Han gillar inte kyckling och han gillar verkligen inte mina "nyttigheter". Han föredrar annan "normal" mat. (enligt honom). Men han åt detta med belåtenhet. Även om det var kaninmat. Så nu kommer han nog spela en grym match!




Amen nääär?

Nääär är det dags att snöra i ordning mina nya converse som ligger i garderoben och väntar på vår? Nääär?




God morgon. JAAAA, det är för tidigt.

Pigg? Näe! Utvilad? JA!

Igår när jag kom hem från jobbet så åt jag en macka. Sen skulle jag bara gå in i sovrummet en liiiiten stund och vila. Däckade såklart totalt och har sen sovit hela natten. Så anledningen till att jag vaknar av mig själv klockan halv sex på morgonen kan ju ha lite att göra med att jag somnade halv nio igår. Vaknade och var råsugen på Te! Så nu sitter jag här med den sjukaste morgonfrillan ni kan tänka er och dricker mitt blåbärste.

God Morgon!




Undrar hur...

... många gånger jag har loggat in här för att skriva ett dagens första inlägg nu. Har verkligen ingenting roligt eller inspirerande att berätta idag. Solen skiner, himlen är blå, vad det är skönt att leva då! MEN det hade varit bättre utan all snö och kylan. Har suttit och tittat igenom lite gamla bilder här på datorn. Och har ju sååå mycket vår bilder från förra våren. Man blir ju sååå sugen på sol och vårkänslor då. Var ute med Wilgot. Bara de att pölsa på sig tio kg kläder för att gå ut en sväng. Tänk i vår/sommar när man bara behöver ha ett par shorts och en tröja. Underbart!



Dessutom så krånglar min dator idag. Så även om jag skulle vilja lägga ut hur mycket bilder som helst för att fylla ut detta halvtråkiga inlägg så tar varje bild åååååår att ladda upp. Så ni får nöja er med en "jag är ute och går i sommarsolen"-bild än så länge.

Hoppas ni har en härlig dag!


Close-up.



Tjenare. I morse så kom jag inte upp ur sängen. Willen hoppade runt, drog i täcket, gnällde och slickade mig i ansiktet. Men jag vände mig bara om, stängde av alarmet och la en kudde över huvudet. Det blir strax en långpromenad till jobbet. Har ingen lust alls idag. I allafall inte att gå dit i snö kaoset. Thailandsresan i juli börjar kännas mer och mer lockande. Fyfan va trött jag är på snö, slask och att vara likblek.



Någon föresten som såg Big Brother igår? OMFG. Vad finns det för människor i vårt land? Den ena var ju bara mer korkad än den andra. Jag blir på riktigt mörkrädd. Och självklart så bara måste jag ju kolla! Sjukt. Jag är ett starkt bevis på en person som faller för förnedring-Tv tillsammans med resten av Sveriges befolkning. Jag vet! Och vill en tre barnsmorsa förstöra sitt liv och även sina barns så är jag bara en av flera hundra tusen som kommer sitta i soffan med en kopp Te och kolla på i vår.





Pinnen.

Kaka, jag och Willen var precis ute på en promenad. När vi kommer till en stor gräsmatta som är täckt av hög snö så springer Willen och jag ut och leker. Där hittar han en stor pinne som helt enkelt är lite för stor för hans eget bästa. Vi skrattar och säger, - aja, låt honom ta med den då! Sen bar han omkring på den under hela resten av promenaden. Han var så otroligt stolt och verkligen sträckte på sig. (Kolla vad jag har hittat!!). Vi gick ner till vår kvartersbutik på hemvägen och jag bar Wilgot under armen då jag avskyr att knyta honom utanför. (Livrädd att någon ska sno honom). I munnen hade han fortfarande pinnen. Hon inne i butiken skrattade! Det såg ju inte klokt ut. Världens minsta vovve och en stor pinne i munnen under min arm. På hemvägen sen så bar han pinnen lika högt och stolt som när han hittade den. Problemet kom ju sen när vi kom hem och han lika stolt ville bära in pinnen i porten men då sa Kaka ifrån. Men han ville verkligen inte släppa! Han har aldrig varit så bestämd när det gäller någonting förrut. Han morrade i princip åt oss när vi ville ta pinnen. Skit arg! Har aldrig hänt förrut. Det var helt enkelt kärlek vid första ögonkastet. Pinnen ligger numera utanför porten och väntar till nästa promenad.




Söndag.

Jag är bakis! Men det är det absolut värt! Tänk vilka bästa vänner jag har. Vi hade jätte mysigt igårkväll. Först vandrade jag och Willen hem till Ann där det bjöds på jätte god mat. Delade på en flaska rödvin som jag hade med mig och som mamma köpt och tipsat om. Det var supergott! Tack mamma! Sen flyttade vi oss till soffan och kikade på Melodifestivalen och åt chips. (ALLA LÅTAR SOM VAR DÅLIGA GICK VIDARE! SVENSKA FOLKET HAR HÖRSELPROBLEM). Willen roade oss med sina konster och tricks. Sen kom Maria och plockade upp oss när hon slutade jobbet runt tio. Vi droppade Willen hemma och åkte vidare hem till Maria alla tre. Där hemma såg det ut som om en mindre orkan angripit lägenheten ungefär. Dock var det väldigt väntat då grabbarna hade haft killkväll och firat Viktor med pizza, öl och tv-spel. Vi slängde ihop alla burkar och skit i påsar och satte oss sen vid köksbordet. Tanken var att vi skulle ut och ta ett glas någonstans men tre flaskor vin senare så satt vi kvar på samma stolar och klockan närmade sig halv tre på natten. Jag älskar att umgås med mina vänner. Jag älskar när vi pratar om livet och om allt som händer runt omkring oss. Jag älskar när vi är så inne i något så vi glömmer bort tiden. Vid halv tre/tre så tog Ann och jag en taxi tillsammans då vi bor åt samma håll. Och kvällen var fulländad.

Hittade en grön kajalpenna som jag fått i Modeflickan-goodiebagen.




Knutmasso 2010.

Såg ett sms som jag fått från Syrran igår kväll när jag vaknade! Hon sa att jag skulle dö av garv. Jag dog inte! Men fyfan så jag skrattade! Högt! Det här klippet är ju bara så jäkla roligt så jag måste dela med mig.




Piggelin.

Hejhoppgummisn***!

Kuljul! Jag hade skrivit ett jätte långt inlägg. Sen tryckte jag på något så allt försvann! Grrrrrrrrr. Orkar inte skriva om allt. Dock kan jag berätta att jag varit uppe sen klockan tio och städat som sjutton här hemma. Torkat, dammsugit, tvättat, torkat golv osv. Så underbart att vakna upp och vara pigg en solig lördagsmorgon. Kaka gick precis iväg och skulle träffa grabbarna. De ska fira Virrepirre som fyllde år igår. Vi tjejer kanske ska ses senare för ett par glas eller så blir det en mysig tv-kväll med samma sällskap. Det återstår att se. Willen ligger just nu och chillar i solen som lyser in genom sovrumsfönstret medan jag ränner omkring här hemma.




Det ger en känsla av.....kallt!

Är det någon mer än jag som bara älskar Maria Montazami! Och att hon är med i Ving reklamerna nu i varje reklampaus på TV är ju bara alldeles alldeles underbart.

- Dekorera! Köp .... pelare!....
- Tänk att vakna till den här och bara luddra med det här!
- Tummen upp för att hoppa ner i ett svalkande dopp! Det ger en känsla av....kallt!
- Det här vattnet är fantastiskt!....Slutet av.... Marken!


HAHA!





Du får INTE äta det, okej?

Nu har jag precis kommit hem. Kaka ringde mig på jobbet idag och sa att han hade ställt en liten överraskning vid min dator. -Men du får INTE äta det, okej? Säger han! Jag blir ju toknyfiken och vill hem illa kvickt. När jag kommer hem så står det ett litet äpple bredvid datorn. På äpplet så står det "I Love You" och ett litet hjärta! Hur söt är inte han? Jag har antagligen världens finaste sambo. <3


Dagens i-landsproblem! Avskyr när te påsen...

img_1032 (MMS)

Dagens i-landsproblem! Avskyr när te påsen ramlar ner i koppen helt och hållet! *suck


Operation vinterpäls.

Hej på er! Jag har kramp i handen! Har stått hukad över en pall med Willen på, på badrumsgolvet och klippt honom. Fick bara nog på all päls som tappas överallt. Och då han är livrädd för klipparen så var jag tvungen att klippa med sax. En hel vinterpäls med sax! Tålamod är en klippares bästa vän. Det kan jag lova. Nu är han i allafall klar och tio kilo lättare. Tassarna och klorna får vi ta ikväll då Kaka är hemma. Willen och jag har en förmåga att bli lite väl osams när jag gör det själv. Så jag bespar oss den fighten idag.



(bilderna är tagna av mig och får EJ kopieras utan min tillåtelse)

Idag är det strålande sol ute! Men verkligen snoooooooooooooooooooooooooooooor-kallt! Just nu håller jag på med lite husmors sysslor, såsom tvättning, dammsugning och te drickande. Senare bär det av till jobbet några timmar. Sen blir det en mysig hemmakväll med film och popcorn. I köket så står dock en väldigt frestande flaska rödvin som jag tror att jag ska öppna i morgonkväll. Ann och Maria var oxå sugna! Någon mer som vill ses i morgon? Hojta!

Ha en bra dag!

Och idag vill jag även hälsa ett stort GRATTIS till Maria E och Viktor på deras dag! Hipp hupp.


God morgon! Här ligger en morgontrött inmo...

img_1030 (MMS)

God morgon! Här ligger en morgontrött inmosad voffing! Nu ska vi äta frukost. Tjipp


Fyfan vad jag är muppig! Men det är ju så ...

img_6846 (MMS)

Fyfan vad jag är muppig! Men det är ju så kul!:)  Har dessutom Maria i telefonen samtidigt!


MODEFLICKAN Februari 2011.



Nu är nya numret här! Skynda in och läs!! KLICK!




Kom precis hem till mamma! Snacka om att b...

img_1026 (MMS)

Kom precis hem till mamma! Snacka om att bli ompysslad! Underbart med serverad lunch!! :)


Jag har spelat in mitt liv på video men jag har inte hunnit se det än. Tanken är att man ska kunna spola över alla tråkiga partier och sedan kunna köra alla mysiga i slow-motion om och om igen!

Har precis kommit hem. Det har varit en dag med massor av nya intryck. Saker börjar falla på plats nu. Kan inte riktigt skriva vad detta handlar om men förhoppningsvis något bra som är påväg att hända i mitt liv. Och blir det till något bra så skrivs det naturligtvis på bloggen. Så är ni nyfikna i en strut så håll ögonen öppna här. Kom hem till en väldigt glad hund. Han har varit ensam i nästan 4 timmar. Ovanligt när det gäller honom. Äntligen händer det något tänkte han. Låt mig vara, jag vill sova, tänkte jag! Kaka är i Estocolmo och spelar bandy. Så han kommer nog inte hem förrän i natt någongång. Då sover jag, för längesen!

Jag kom även på idag att jag inte har visat er mina nya kängor från have2have. I love them!



Hoppas ni har haft en lika händelserik dag som jag!

Vill även passa på att säga Grattis till min Vän Kristin "Kicki" som fyller en massa år idag! Hipp hipp!



Tjillevippen! Här ligger jag i sängen med ...

img_1023 (MMS)

Tjillevippen! Här ligger jag i sängen med min lilla dator och tittar på "The Romantics". Älskar alla filmer med Malin Åkerman så antar att jag kommer älska denna oxå. Har varit och badat med Alex och pratat med Maria en timme i telefon. Ungefär som vilken måndag som helst!   Självklart spelat lite bakery story oxå och även diskuterat spelet med Kathleen och Maria som om vi pratade om något som gällde liv eller död. Ett mycket viktigt spel! Hoppas ni har en härlig kväll! Och haft en bra alla stjärtans dag! (där kom det!) Hejs!


Glad alla hjärtans dag!



(Bilder tagna från weheartit.com)

Undrar hur många gånger idag som jag har tänkt skriva Glad alla stjärtansdag! Men sen insåg jag att jag är 25 år, inte 5. Denna dag är extremt stor för vissa och för andra (som jag) tycker den är väldigt överskattad. Jag är inget stort fan av alla hjärtans dag om jag ska vara ärlig. Jag uppskattar mer att man är romantisk, ger komplimanger och gör mysiga saker tillsammans lite när som helst i vardagen i stället för på en förbestämd dag. Det blir så otroligt krystat att sitta och titta varandra djupt i ögonen över ett bord med tända ljus och säga hur mycket man älskar varandra BARA för att det är alla hjärtans dag! Jag säger det hellre när han minst anar det och skämmer  bort varandra en helt vanlig onsdag när inte hela Västerås restauranger är fullsmockade med kärlekspar. Det är inte direkt så att jag skulle ge onda ögat åt Kaka om han kom hem med en ros idag. Men jag skulle bli lika glad och smickrad vilken annan dag som helst för samma gärning. Det är lite så jag menar!

Nog pratat om det! Idag är det strålande sol och jag ska snart ta en långpromenad iväg till Alex dagis för idag är det bad som står på schemat. Efter badet blir det en lika lång promenad hem igen.

Ha nu en underbar dag så hörs vi lite senare!


Just nu: "Catch and realese" på 3:an! Grym...

img_1022 (MMS)

Just nu: "Catch and realese" på 3:an! Grym film! Får inte missas! Okej?


Hundar och Katter som undrar.

Något som säkert varenda normal människa är svag för är "puppie eyes". De här bilderna får jag verkligen ont i hjärtat av! Och självklart så tycker jag att min prins passar in bland dessa sötisar.




Voffe med mittbena.

img_3745 (MMS)

Tjena! Jag är så  långhårig nu så jag har en sån här schysst mittbena! Inte illa va?


Att sova med hund och sambo i samma säng.



Här sitter jag med en kopp Kamomill te och fixar sidor till nästa nummer av Modeflickan som kommer ut på Tisdag. Detta kommer att bli ett fullspäckat nummer med massa härlig inspiration och massa mer, såklart! Har sovit som en gud i natt och inte vaknat en endaste gång. Inte ens när morotskakan var klar (Se inlägget nedan för den som blir förvirrad). Kaka och Willen sover fortfarande! Riktiga tröttmössor. Jag hör något pip från sovrummet i bland och jag antar att det inte är Kaka som ligger och piper i sömnen. Willen har börjat drömma så otroligt mycket när han sover. Han låter, sparkar, morrar, springer och härjar på alla sätt han kan. Ibland vaknar han till och i princip reser sig, trampar så hårt han kan fram till ett nytt ställe i sängen där han senare säckar ihop och somnar om i en djup suck! Jo jag säger då det, det är en match att sova i lugn och ro med mina grabbar. Igår hade Kaka trasslat in sig i sina iphone hörlurar i sömnen oxå. Jag fick panik och trodde att han skulle strypas. Med all min kraft lyfte jag upp en tungsovandes Kaka och lossade på hörlurarna. Och i förrgår flög han upp och sa att han blödde näsblod. Där ser man! Nu kanske ni förstår varför jag är så nöjd över att ha sovit gott i natt utan att bli väckt.

Ha en bra dag!


Bakberoende kvinna.



Min vän Kathleen är en väldigt trevlig prick. Denna gång så har hon överfört sitt bakberoende på mig. Det sorgliga är att det inte ens är så att vi bakar på riktigt. Världens bästa app heter Bakery Story. Maria håller oxå på och hamnar i bakträsket. Att stanna upp nere på stan bara för att ens blåbärsmuffins är klara kallar jag att vara på väg ner, långt ner, i träsket. Vad är facebook? Nu är det bak som gäller för hela slanten. Du som vågar tycker jag ska ladda ner denna underbara app som är alldeles gratis. Sköt ditt eget bageri, tjäna pengar, inred och kom till olika nivåer. Vågar du ladda ner? Skyll dig själv.

Tillökning.

Under 2011 så kommer det att ploppa ut ungar både till höger och vänster i den celebra världen. Mariah Carey, Kate Hudson, Alicia Silverstone, Victoria Beckham, Ivana Trump, Penelope Cruz, Pink och Natalie Portman är bara några av dem. Snacka om babyboom 2011.


Nya tag.

- Vafan! Varför har du inte bloggat på så länge?!
- Ninnie! Seriöst, nio dagar utan ett enda inlägg?!
- Vad har hänt med din blogg?
- Vart har du tagit vägen?

Hej på er!

Här har ni mig och ett inlägg efter en tid. Det har varit en tid med väldigt mycket som har hänt i mitt liv. Både negativt och positivt. Något sorgligt hände för några dagar sen och kände då att jag inte orkade blogga alls. Men nu känner jag att det är dags att sätta igång igen. Bloggen är även omgjord för att det ska bli som en nystart igen.

(Ser du inte den nya designen så tryck F5)

Welcome back to myself!


Ett glatt gäng.

Sådär ja. Nu har jag kommit hem från Kristin. Fotat henne och Matilda tillsammans med barnen. Det var lättare sagt än gjort kan jag ju tala om. Lilly är som en liten virvelvind och min kamera ger upp ibland. Men jag tror att jag fick till en del bra bilder tillslut i allafall.


Känner mig inte alls frisk än. Fryser hela tiden, känner mig febrig och känns som att jag har ett sår i halsen. Men jag ska åka och jobba ikväll i allafall. Men tills dess blir det lunch och vila.

Later.


I det tysta.



Även om min sambo är bokoman (en sån som läser lite mer än nödvändigt) och hela vår bokhylla är fylld till toppen så hittade jag inte en enda intressant bok där här om dagen. Så jag beställde två nya böcker från cdon. Det blev "Dyngkåt och hur helig som helst" av Mia Skäringer och sen "I det tysta" av Vicky Jaggers. Självklart så bara måste jag börja med "I det tysta". Jag älskar verklighetsbaserade böcker och läser väldigt mycket sådant. Jag är nog lite knäpp.

I DET TYSTA
Handling:

I 18 år var Vicky Jaggers i sin brors våld. En sann och ovanlig berättelse om syskonincest. När Vicky Jaggers var liten avgudade hon sin storebror David och han var också deras mors ögonsten. För modern var David ljuset i familjelyckan det perfekta barnet som inte kunde göra något fel. Men Vickys egen familjelycka och hennes barndom förbyttes mot mardröm när hennes bror brutalt våldtog henne upprepade gånger. Hon var tolv, han var sjutton. Därefter förblev hon i hans våld. Hans viskade hot vid middagsbordet förlamade henne av skräck och höll henne tyst. Inte ens när hon upptäckte att hon var gravid och födde ett barn vågade hon säga något. Hon var övertygad om att ingen någonsin skulle tro henne. Idag är Vicky Jaggers 34 år och bor i Storbritannien med sin man och sina fyra barn.

(Text: Adlibris)


En ytterst liten uppdatering.

Här kommer en rejäl uppdatering sen senast.

Torsdag-
I torsdags så var jag ledig och städade hemma. Dagen började med att jag hittade en fot på köksgolvet. Insåg ganska snabbt vems fot det var! Just det!, flodhästens. Flodhästen har inte så många kroppsdelar kvar vid det här laget. Ingen svans, inga öron, ett halvt öga och nu ingen fot. Skulle egentligen ner på möte på stan men det blev inställt. Istället så träffade jag mamma. Vi åkte ut på Erikslund och kikade lite. Var in på systemet och köpte öl till Kaka som skulle ut på fredagen och in på Chili för att leta pläd åt Lina. Hittade ingen pläd men hittade massa andra roliga och snygga saker. (Som jag inte köpte btw). Riktigt coola tavlor fanns det där. I tavlorna så hängde det stora halsband i metall. Riktigt snygga. Mamma gick runt och klämde lite på alla engelska nallar därinne medan jag kärade ner mig i en "myrslok". Sen storhandlade vi innan vi åkte hem igen.


Fredag-
På fredagen gick jag upp tidigt för att göra mig i ordning för möte nere på stan. Mötet var på en reklambyrå. Där fick jag mer kött på benen när det gäller mina planer inför framtiden. Efter mötet var jag in till Maria på Thé boden och drack en stor kopp rött te med lime och tranbär. Mums! Pratade lite och hjälpte till lite med några Thé lådor innan jag begav mig vidare till Kakas mammas jobb där jag uträttade några ärenden och hälsade på. Gick in på Makeup Store på hemvägen och gjorde av med lite presentkort jag fått i julklapp. Det blev en borste, ny foundation och ett rouge. (Tummen upp).


På fredagskvällen var Kaka ute och härjade med några kompisar och jag lekte hemmafru. Jag tog ett långt bad, bakade cupcakes (till söndagens bravader), rensade sminklådan och gick och lade mig väldigt tidigt då jag skulle upp kvart över fem på "morgonen" på lördagen för att jobba.




Lördag-
På lördagsmorgonen stod klockan på 05.15. Dels för att jag vaknar bättre om jag får snooza en kvart och dels för att jag skulle möta en ny tjej som skulle få intro 06.30. Jag som väldigt sällan försover mig var tydligen extremt trött denna morgon då jag stängde av alarmet i sömnen och vaknade i panik när klockan var 06.12. Gaaaah! Jag HATAR att försova mig! Slängde mig upp. Hade extrem struktor på vad som skulle göras och var iväg 06.27. Jobbade sen hela lördagen och intoducerade en ny tjej. När jag kom hem var jag som levande död. Det var länge sen jag var så trött. Däckade totalt och vaknade en timme senare. Sen var det inte så mycket mer som hände på lördagen. Kollade på film med Kaka och hämtade pizza. Sen somnade jag igen.

Söndag-
På söndagen vaknade jag upp och kände mig riktigt hängig. Men då vi hade en inplanerad överrasknings-babyshower för Kristin som ska föda "vilken minut" som helst så packade jag ner mina cupcakes, tog två alvedon och begav mig hem till Maria där vi skulle samlas. Gick över till Kristin som praktiskt taget bor granne med Maria numera och hon blev ju såklart jätte överraskad. Hon fick en sängmobil till bebben och en bröstpump (aj). Sen fikade vi innan Kaka hämtade upp mig då han hade varit och spelat match i Estocolmo.




När jag kom hem ifrån Kristin så kände jag mig jätte konstig. Och det visade sig senare på eftermiddagen att jag hade hög feber. (Inte så konstigt då). Igår hade jag oxå feber men idag känner jag mig bättre.



I morgon ska jag hem till Kristin och fota henne, Milton, bebben i magen, Matilda och Lilly. Då min kamera har bråkat lite med mig på senaste tiden så hoppas jag att den är snäll i morgon. Sen blir det förmodligen jobb på eftermiddan/kvällen. Nu ni, nu fick ni så ni teg! :) Ni som varit puppiga för att jag inte uppdaterat ordentligt.

Later.

RSS 2.0