I det tysta - recension.

Läste ju Vicky Jaggers "I det tysta" på semestern i Thailand och har ännu inte skrivit någon recension här på bloggen. Det är nämligen en bok som man bara måste läsa om man gillar verklighetsbaserade böcker med läbbiga handlingar. Jag fastnar ju som en igel direkt i såna här böcker. Älskar det verkliga och känslosamma! "I det tysta" är verkligen en sån som man fastnar i direkt och man verkligen känner med Vicky redan från början. Hon beskriver allt så bra i boken och man hatar verkligen hennes bror David till slut. Detta är verkligen en bok jag rekomenderar!



handling:

När Vicky Jaggers var liten avgudade hon sin storebror David och han var också deras mors ögonsten. För modern var David ljuset i familjelyckan det perfektabarnet som inte kunde göra något fel. Men Vickys egen familjelycka och hennes barndom förbyttes mot mardröm när hennes bror brutalt våldtog henne upprepade gånger. Hon var tolv, han var sjutton. Därefter förblev hon i hans våld. Hans viskade hot vid middagsbordet förlamade henne av skräck och höll henne tyst. Inte ens när hon upptäckte att hon var gravid och födde ett barn vågade hon säga något. Hon var övertygad om att ingen någonsin skulle tro henne.





apple + cinnamon.


31 augusti 2011.

Nu märks det i luften att det håller på att bli höst! Det är iskallt tycker jag. Det är konstigt. Har blivit en riktig fryslort senaste tiden! Förrut så gick jag alltid i tröja tills löven började falla från träden...typ. Oj va jag har jobbat mycket senaste tiden. Annelie och jag har kämpat som djur i butiken. Packat kartonger, mosat in allt på lagret, fyllt på med nytt, tagit hand om rean, packat upp jackor osv. Tänk att snart så blir allting nytt! Snart så kommer en ny butik att öppnas och Annelie och co kommer att flytta dit medan jag blir kvar på stan med ny personal. Känns konstigt men spännande! Har redan träffat alla såklart och jag tror att vi komme att bli ett grymt team. Även om jag kommer att sakna de andra! Förövrigt så händer det massor i mitt liv just nu. Massor av bra saker! ♥





Från och med nu så kommer Kaka heta N i bloggen.




Ringde N igår på min rast för att kolla läget bara...

N (allvarlig röst) : - Du jag åker iväg fredag till lördag på konferens med jobbet, så du vet.......!
Jag: - JAAAA! FAN VA BRA! Maria och jag ska ha filmkväll då! Då kan vi ju va hos oss!!
Perfekt!!

Haha...! Så jäkla roligt att han i princip försökte smyga in det i samtalet för att han trodde att jag skulle bli ledsen eller nåt. Men det passade ju perfekt då Maria och jag planerat in en helkväll med ögonbrynsplockning, ansiktsmask, god mat, godis och film! Älskar dig N ♥

Nu måste ja skynda till jobbet. Har inte ens klätt på mig än!

Ha en bra dag!!




" - jag vill ha choklad "




Voff va jag är glad för mitt nya halsband.

Idag fick Wilgot äntligen ett nytt halsband och koppel. Vi passade på att skaffa en id-bricka oxå med namn och våra telefonnummer på. Perfekt! Han såg så stolt ut när vi satte på det nya! :) Och han blev så fin så ♥



Vi var dessutom en sväng till Ikea där vi köpte nya muggar och tallrikar. Tänkte slänga alla gamla som vi har står i skåpen här i köket. Byta ut allt! Ska bli riktigt skönt! Ni får se sen...! Just nu sitter jag och väntar på att Ann ska höra av sig. Blir det ett glas på byn or not? :)


Det vankas pizza och film! Har knappt träf...

img_4902 (MMS)

Det vankas pizza och film! Har knappt träffat Kaka på hela veckan så ska bli mysigt med myskväll ikväll! Vi har jobbat om varandra + att en ny bandysäsong suttit igång oxå. Jag lever som ni ser men har inte haft tid eller ork att blogga i veckan. Jag har ju gjort en deal med mig själv att bara blogga när jag vill och känner för det! Så det tänker jag hålla! Det behöver dock inte betyda att det alltid kommer att gå en vecka eller ens någon dag mellan varje inlägg i fortsättningen! Ibland känner jag för att blogga 5-6 ggr per dag:) Ha nu en riktigt fin fredagkväll! Det ska jag ha med mina favvokillar! Sen ser jag fram emot en ledig helg <3!!! puss!


Idag var det svårt att komma upp! Kom iväg...

img_3767 (MMS)

Idag var det svårt att komma upp! Kom iväg i allafall och så fort jag kom på cykeln så började det ösregna....! Dyngsur när jag väl var framm vid jobbet. Men nu har jag varit och köpt kaffe, städat och donat så nu börjar jag torka! Snart öppnar vi... Kom och köp!


Äntligen så är ni mina ♥

Hur länge har jag tjatat om ett par palladium skor?! Lääääänge! Nu har jag äntligen köpt ett par. Invigde dem idag på jobbet (därav lite smutsiga redan). Hur sköna som helst! Perfekta höstskor.




Kycklingwook Ostronsås ----> recept.



(Jag använder Santa Marias ostron sås men man kan alltid prova andra märken).

Nu tänker jag åter igen tipsa er om denna rätt som jag blev alldeles besatt av i Thailand. Kycklingwook i ostronsås. Vissa tänker ju på ostron som slemmiga slemklumpar i skal på botten av havet. Eller så tänker man kanske på någon överklass dam med ostron i ena handen och skumpa i andra. Ostronsås är så sjukt gott. Det smakar inte alls som slemmiga slemklumpar. Jag lovar.

Gör såhär:

Hacka alla grönsaker som du vill ha i.

Släng i kycklingbitar i wookpannan och fräs i lite olja. När de har fått en fin vit yta så häller du i 1,5 dl vatten. Låt bubbla ett par minuter och sen i med ostronsås. (Ca 3 msk- beroende på hur starkt du vill ha). Sen är det bara att slänga i allt som du tycker om.

Jag gör så här och har detta i:

♥ morötter
♥ vitkål eller rödkål
♥ vitlök
♥ sparris
♥ broccoli
♥ champinjoner
♥ bladspenat
♥ paprika


Börja med att slänga i två hela vitlökar. (De sätter oxå fin smak på allt).
Sen slänger du i tärnade morotsbitar.
Ganska stora bitar av vitkål eller rödkål.

Låt bubbla ett tag.
(Ca 3 min).

Nu ska du i med paprika.
Broccoli.
Champinjoner.
Sparris.


Låt bubbla ett tag till. (Ca 4-5 min).

I med bladspenaten.

Låt bubbla ännu ett tag till...! (Ca 2 min).

Rör om, Servera!

Om man vill så kan man ha jasmine ris till eller koka nudlar på sidan om ett par minuter och sen slänga i pannan..!



Nyttigt och gott ♥ Yummiiiieee in my tummiiiieee.



Vinn 500 kr hos melba.se.

Tävling tävling tävling!

Den här månaden så har vi en jätte rolig tävling igång igen hos Modeflickan. Skicka in din finaste sommarbild och var med och tävla om 500 kr hos melba.se! Skicka in din bild till [email protected].




Sony a200 till salu.

Är det någon som vill köpa min Sony a200? Maila mig vid intresse och för mer info.




Gecko.

God morgon! Måste springa till jobbet men måste bara visa er först...! I Thailand så hade jag så sjukt kul åt ett djur (visste då inte vad det var).... Skrattade lika mycket varje gång den skrek utanför vårat fönster. Och sen mot slutet så är det precis som om den somnar mitt i lätet...! Och nu hittade jag exakt det ljudet på youtube.

Gecko ödla.


Ha en bra dag ♥

Det är inte lätt när det är svårt.

Fyfan va irriterad jag var på jobbet idag. I måndags så packade jag upp 25 kartonger med höst och vinterjackor..! Det tog aldrig slut. Svetten rann och när jag bara hade tre kartonger kvar (trodde jag) så hittade jag ytterligare 6 kartonger...! Och dom jackorna var inte ens snygga. - Och ful är du oxå! Sa jag högt för mig själv. Idag tog jag på mig att packa upp ytterligare några kartonger med jackor. Herrjackor. Sånt som måste göras. Då vi har haft rea i princip hela sommaren så är det otroligt mycket kartonger nere på lagret så det är svårt att få ordning på allt. Så idag blandade jag såklart ihop två svarta jackor. De ser nästan exakt likadana ut men den ena har tryck-knappar istället för vanliga knappar. Vi hann både ringa till butikschefen och kundtjänst för att vi trodde att vi fått för många av samma jacka. Men det var olika, såklart. Så jävla sur var ja. Dessutom så började det ösregna precis när jag sätter mig på cykeln och ska åka hem. Såklart, tänker man då. När jag kom hem så gjorde vi tonfisksallad och nu tänker jag lägga mig i sängen med Kakas ipad, moffa katzen Pfötchen lakrits och kolla på The Killing!



I morgon är en ny dag med nya tag ♥


Boots.

Är lite sugen på ett par bruna boots den här hösten! Fastnade för dessa hos Topshop...! Hmmmm.


18 augusti 2011.

Hej hopp! Här hemma vaknade vi redan vid sju men somnade som tur var om och vaknade nu i stället. Nu blir det en rejäl frukost, promenad och sen iväg och jobba några timmar..!

Startar dagen med två gamla filmer på Willen när han var tre månader gammal...! ♥





som en liten tjock boll bara...!


Överskottsenergi.

Jag som sa att jag skulle ta det lugnt idag! Det har jag inte gjort! Jag har storstädat heeela lägenheten. Skurat, dammat, dammsugit, skrubbat och härjat vilt här hemma hela dagen. Riktigt skönt nu när vårat lilla hem bara glänser! Mamma var här en sväng på kvällen. Färgade och plockade hennes ögonbryn i vanlig ordning och dom blev kanonsnygga. Sen skurade jag lite till, lagade mat, gjorde matlådor och sen fick jag plötsligt för mig att jag skulle rensa nagellacksburken...?! Något som jag har tänkt göra varje gång jag sett den...! Men idag har jag haft någon överskottsenergi i kroppen hela dagen. Rensade den och fick slänga hälften! Hade väl legat där ett par år vissa av dom. Stenhårda! Skönt att ha allt detta gjort! Nu kan jag sova gott ♥



Kasta


Spara


Just nu så sitter jag och "what´s-appar" med Maria. Humornivån är hööög nu....!




Stjärnornas nya sommarfrisyrer.



Fint!

(varning för äcklig bild)

Kul att det är en fågel som tyckte att vårat fönster var den perfekta platsen att släppa sin skit! Det var ju inte direkt lite heller...! Måste ju vara en superstor fågel...? Jätte jätte fint!




17 augusti 2011.

Är ledig idag oxå för att sedan jobba helg + hela nästa vecka. Idag skiner solen och jag har precis varit på en rejäl promenad med Wilgot och tog sedan en liten runda kring vårt område oxå. Häromkring så har dom suttit upp skyltar lite överallt där det står "rastning av hundar förbjudet". Trist! Trist för oss som plockar upp efter våra hundar i allafall! Det finns ju dom här på området som antagligen orsakat dessa skyltar och som inte riktigt vet vad en hundbajspåse är. På vägen hem så gick jag förbi grannen och pratade lite. Det är en gubbe i 80 års åldern som nästan alltid sitter ute och myser i solen på sin uteplats. Wilgot och jag går förbi honom ibland när han är ute och pratar lite. När vi flyttade hit så hade han oxå en hund. Men den dog för två år sedan. Wilgot skäller alltid hysteriskt på honom först och sen vill han bara mysa. Idag ska jag bara slappa, städa lite och vila upp mig inför kommande arbetspass. Jag har alltså inga som helst planer idag, mer än att mamma kommer förbi en sväng efter jobbet för att få lite hjälp med sina ögonbryn. Det skall färgas och plockas idag. Hoppas ni har en härlig dag ♥




The Killing.

Fick tips av Katta idag om en serie som "du baaara måååste seee!". Så nu ska jag strax kolla på första avsnittet...! Lite Joel Kinnaman har väl aldrig skadat...! Det är alltså "The Killing" som jag pratar om...!




Någon som sett?



The Body shop.

Var in en sväng på "The body shop" idag för att leta på en bra ansiktspeeling. Kom hem med en peeling och en coconut milk body lotion oxå...! Luktar gudomligt. Ansiktspeelingen fungerar även som ansiktsmask. Informerar er när jag testat det ett par veckor. Om det är några bra köp! :)




Modeflickan Augusti 2011.

Nya numret ute nu nu nu nuuuu!



(Klicka på omslaget för att komma till senaste numret...)




16 augusti 2011.

Vi var ett gäng tjejer och åt lunch idag. Det blev en ganska kort men intensiv lunch med 3 småbarn (Vincent, Benjamin och Noel). Tror inte att personalen tyckte att vårat bord var det roligaste bordet att städa efter att vi gått!... Sen gick vi och köpte mjukglass och tog en sväng på stan. Så mysigt så! ♥



Handlade lite innan jag åkte hem till Wilgot igen. Tog en promenad och nu ska jag packa iordning flaskberget i köket för att nu ska det väck! Ska åka iväg och panta och kasta flarror. Vi har en rolig liten samling här som har stått alldeles för länge. Varje gång man har gått ut i köket så har man stört sig på högen. Hatar sånt.



Lunch med tjejerna och barnen...! Världens...

img_4015 (MMS)

Lunch med tjejerna och barnen...! Världens finaste Vincent....!


pillipill.

Nu har jag pillat alldeles för länge med bloggen....! Ska sova! I morrn är jag.... håll i er.... LEDIG! ♥
Det blir lunch med ett gäng tjejer på stan med mera..! Natti.

Hejdå gamla header på ett tag...




Intrasslad Wilgot ♥



... Den här bilden är ju så himla rolig! Willen blir typ intrasslad i mitt hår medan jag har skitkul...!


A morning like everyone else.

God morgon! Den här morgonen har gått i ett. Jag vaknade relativt utvilad runt åtta. Ringde några samtal, svarade på några mail och nu sitter jag här och äter frukost medan Willen "morgonkliar" sig på köksmattan..!



Ska snart rulla ner och börja jobba. Idag är det som sagt ombyggnad i butiken...!

Ha en bra dag ♥


Fortsätta.

Kommer fortsätta blogga! Har tänkt och tänkt på hur sjutton jag ska göra med bloggen egentligen och jag kom fram till att jag antagligen kommer att sakna den för mycket om jag inte fortsätter att skriva. Däremot så ska jag göra om den lite igen för att få lite ny inspiration och även sluta skriv inlägg för att jag måste! Utan för att jag vill! Ingen mer stress över ett visst antal inlägg per dag. Jag fick lite pepp från mina vänner och även några fantastiska mail...! Det är så rörande att se att så många bryr sig som har följt bloggen så länge!  Fick bland annat dessa fina ord....



Tack Kristina (beauty by K ) för de värmande orden!

Idag fick jag något ryck och möblerade om lite här hemma. Tycker att vi använder vårat kök alldeles för lite. Vi har hur mycket plats som helst där. Men det har mest lagats mat och agerat förvaringsplats. Det är svårt att möblera eftersom att det är rundade fönster. Men det är ju otroligt snyggt. Så idag ställde jag mitt gamla skrivbord framför mittenfönstret. Kommer nog ha det så ett tag! Ska byta gardiner oxå. Vill få in lite värme där.



I morrn så ska vi äntligen plocka bort den hemska rean! Ska bli alldeles underbart att börja jobba som vanligt igen och inte känna sig cp-stressad hela tiden! :) Så ska vi bygga om lite i morgon oxå och sånt tycker ju jag är kanonkul. Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och kika på en film tror ja...! Hade.

AVICII - Fade into Darkness



Sluta blogga?!

Har precis varit hemma hos mamma och pappa på jätte god mat! De är äntligen hemma från Italien och vi hade inte setts på fem veckor! Otroligt! Jag som brukar prata med mamma minst en gång per dag annars..! Ska gå och lägga mig nu, en ny jobbardag i morrn. Och bara för att informera alla som tänker komma dit.... DET ÄR INTE PRISET PÅ DEN RÖDA LAPPEN SOM GÄLLER! DET ÄR 70% PÅ ORDINARIE PRISET. Så nu vet alla det som tänker komma dit och fynda i morrn. Det är nämligen bara helgen kvar, sen försvinner vår 70% rea. Kan ju vara bra att veta innan så man slipper se en uttråkad personal om man ställer den frågan det vill säga. Annars så är vi så glada så!

Sen till det här med rubriken då....! Ska jag sluta blogga? Den tanken har slagit mig. Just nu är det mycket som händer i mitt liv och som jag inte känner att jag vill dela med mig av här på bloggen. (Just nu i allafall!) Alltså så känns det ungefär som att jag döljer något för er när jag skriver mina inlägg. SEN känner jag att när jag väl engagerar mig och skriver långa och bra inlägg så får jag inte en enda respons tillbaka. UR TRÅKIGT! Jag har tillräckligt med läsare för att folk ska kunna tycka och tänka i mitt kommentarsfält. Det är supertråkigt när jag inte ens får någon respons när jag frågar er saker?! Varför? Sen tar det väldigt mycket tid att försöka skriva och komma på ca 4 inlägg om dagen, så som jag vill blogga! Och då jag inte får någon som helst respons från mina läsare så tappar jag helt intresse till slut! Så..... ska jag sluta blogga? Eller ta en paus? Jag ska fundera lite på den....! Nu ska jag sova! God natt folket...! ♥


Hahaha va larvigt!

img_2047 (MMS)

Hahaha va larvigt!


oooooooooooooh.

det är så mycket nu!! Återkommer ikväll...! ♥

Fina vänner.

Jag är så enormt lyckligt lottad som har så fina vänner! Har haft en otroligt mysig kväll och skrattat så jag har kramp i magen...! Vi sket i festandet ikväll! Vi gjorde tacos, pratade, åt godis, skrattade och hade det bara allmänt underbart! Såsom bara vi kan! Cyklade precis hem...! Kom hem till en glad sambo och en ännu gladare voffe..! Nu ska ja slökolla på någon film och sen somna... God natt!




En megasnabb uppdatering innan jag ska ut ...

img_7715 (MMS)

En megasnabb uppdatering innan jag ska ut och jobba...! Var hemms hos Kakas mamma igår på mat och sen delade vi ut alla Thailandspresenter som vi köpt! Alla blev jätte glada!:) Kul!! Tog en taxi hem runt tolv då jag vad lovat att fixa ny musik till jobbet idag och tänkte hinna göra de innan sängen. Gick fort och idag har vi massa nya bra låtar att digga till!:) Sitter och dricker en Ramlösa ananas!! Sjuukt god! (Apropå ingenting)! Någon stackare har hackat sig in på min Facebook oxå! Måste ha varit roligt! Tydligen någon i Washington USA?! Fick byta lösenord så nu funkar den igen! Ha en bra dag nu!!<3


Våra springpojkar.

Underbar bild från i Tisdags.



Vouge Australien använder plus size modell.

Nu använder Vouge Australien en plus size modell för första gången på 52 år! Modellen heter Robyn Lawley och är 22 år gammal. Bilderna kommer att synas i September numret av Vouge Australia! Kanske blir detta en öppning för fler modemagazin? Kanske får vi se friska och vackra kvinnor mer och mer framöver? Vouge är endå den största modetidningen och borde smitta av sig på media kan man tycka! Man kan ju hoppas! ♥



Wakie pakie.

God morgon!

Den här morgonen har varit hemsk hittills. Är på så fruktansvärt dåligt humör och är jätte jätte trött idag! Antagligen därför som jag är på dåligt humör! Vet dock att allt känns bättre så fort jag vaknar till lite! :) Sitter och dricker en kopp kaffe och tittar ner på Wilgot som sitter här nedanför mig och jäspar. Han är oxå trött! Trött trött trött trött... så nu har jag skrivit det tillräckligt. Nu gäller det att ta tag i dagen! ♥




Färgade slingor/toppar.

Ny trend på g?



Vinn din drömoutfit!

Har ni inte läst julinumret ännu?! Då är det på tiden! ------> modeflickan.se

Nytt nummer kommer ut 15 augusti!



Nu har vi en grym tävling igång! Den får ni bara inte missa!...... "VINN DIN DRÖMOUTFIT" !



Lycka till!


4 augusti 2011.

Tjingeling! Har precis kommit hem. Gick super idag. Gjorde om en hel avdelning, riktigt roligt! Har kommit så mycket fina höstnyheter nu och det är nästan så att man längtar till att få använda koftor, jeans och stickade plagg! Kom hem med en ny topp ifrån rean idag...! Riktigt nöjd. 125 kr! ♥



Annars så har "guuuuu vad jag längtar tillbaka" -känslan kommit idag! Uppskattade resan som fan när vi var där oxå naturligtvis men just nu så känns det som att jag skulle ha tagit vara på varje minut mer än jag gjorde! Vill tillbaka!!! Havet, sanden, frukten, alla människor, singahn osv...! Men jag hoppas på att Kaka och jag kan ta en liten tripp någonstans i vinter om tillfälle ges. Sen är det en hel del annat som händer just nu. Det öppnas en ny Esprit butik här i Västerås men jag kommer att vara kvar på stan. Har fått en heltids tjänst. ♥  Så det blir mycket jobb framöver..! Ska bli spännande! Vi ska vara ett helt nytt crew som ska hålla igång butiken i city.

Nu är det dags för maaaaat!


Oooooooookeeeej....!

img_5479 (MMS)

Oooooooookeeeej....!


Miljontals barn drabbade av svältkatastrofen i Afrika.

En livsfarlig kombination av torka, pågående konflikter och eskalerande matpriser har lett till svår undernäring i Östafrika och miljontals barn och kvinnor riskerar nu att dö. UNICEF finns på plats och gör allt vi kan för att rädda barnens liv genom att se till att de får rent vatten, näring, vård och mediciner. Och du kan vara med och rädda liv.


(Foto: Kate Holt UNICEF)


 


Hemlig beundrare?

Hittade denna på min cykel när jag skulle åka från jobbet! Hemlig beundrare kanske? Eller någon som tyckte den var ful och skulle slänga den, men tyckte att det var roligare att sätta fast den på någons pakethållare...! Det kvittar, glad blev jag! :) Maria är det du?... haha!




Time for work.

Dags att gå och jobba efter tre veckors semester...! Hur känns det då? Jodå, helt ok! Ska bli spännande att se vad som kommit in i butiken osv. Antar att det kommit in en hel del höstplagg. Nu måste jag springa! Ha en bra dag ♥


2 augusti 2011.

Har precis kommit hem efter sol och bad på Framnäs. Riktigt skönt när solen väl gassade på. I morse så vaknade jag halv sex och var superhungrig så gick upp och gjorde äggröra. Haha! Kaka vaknade oxå samtidigt så vi satt i sängen klockan sex och åt. Tidsomställningen pågår fortfarande och helst skulle jag vilja gå och lägga mig nu! Men ska hålla mig vaken till nio i allafall har jag bestämt. Ska iväg till Kakas mamma och äta ikväll oxå + dela ut lite presenter som vi köpte i Thailand. Här kommer lite bilder från idag...!

Har en sjukt cool inredning på vår lånebil...! Vi har nämligen äntligen sålt våran! Yeeey.





Grabbarna gjorde sjukt snygga hopp...


Min bästaste bäste vän Maria som har en liten bäbis i magen! I love you ♥



Natti.

Nu är det dags för sängen. I min kropp så är klockan tre på natten just nu så börjar känna mig lite snurrig i huvuet..! Men det har gått bra endå idag och hålla sig vaken sen i morse. Trodde att det skulle vara tyngre. Har till och med varit på en powerwalk med Maria och tvättat en massa. Men nu ska jag sooooova ♥




Sjusovarn.

Ska strax ta med mig den här sjusovarn ut på en promenad. Han har sovit konstant sedan inatt när vi kom hem! Vi har varit ute på en liten kort vända då han fick kissa och bajsa annars så har han inte velat göra annat än att ligga nära och sova. Det var tydligen tufft med semester för honom oxå! Haha.




Wook i ostronsås.

Man skulle ju kunna tro att jag skulle vara dötrött på thaimat vid det här laget. Men det första som jag lagar i vår översvenska wookpanna är en kycklingwook i ostronsås...! Yummiiie..!




Under dog fight back.

Nya höstjackan från en Thailändsk designer...!




Borta bra men hemma bäst.

Hemmaaaaa!! I natt så kom vi hem till Västerås igen. Vilken resa vi har gjort! Känns helt overkligt att vara hemma igen. Flyget gick faktiskt ganska bra. Mellanlandade i Wien efter 10 timmar och sen ytterligare 2 timmar från Wien till Arlanda där Kakas mamma och Johan stod och väntade med Wilgot ♥! Ååh va vi hade saknat honom! Han blev så himla glad över att se oss igen och när vi kom hem och stod utanför porten så kunde han knappt vänta på att få komma in. När vi väl kom in i lägenheten så sprang han igenom hela lägenheten och viftade på svansen och skällde. Sen däckade han totalt mitt på sängen och låg och snarkade. Haha! ♥

Jag och Kaka utanför skytrain i Bangkok


Den här resan har varit helt magisk.
Vi har haft så otroligt mysigt! Tyvärr så såg jag nu att kameran som vi hade med oss var lite sämre än jag väntat mig. Vissa bilder är riktigt suddiga osv så ska vänta lite på att få bilder ifrån Kakas familj innan det kommer att publiceras fler på bloggen. Tuuuuur dårå att jag i Bangkok hittade ett pangpris på min nya kärlek. Say hello to my little friend....





Jag har länge funderat på att köpa en kompakt systemis i stället då det passar mitt fotointresse bättre just nu. Den kan jag ha med mig överallt, fota mer och endå pilla med inställningarna som jag vill! Därför passade en Canon G12 mig suveränt just nu. Ska sälja mig Sony a200 nu tillslut så om någon är intresserad så maila mig på [email protected].

Här är lite bilder från hemresan igår i allafall..




Höhö


Willen ligger fortfarande och sover som en stock...! Jag ska ta och börja tvätta lite nu.

Hörs sen.





RSS 2.0