Vilken mysig dag vi har haft!! Och det är ...

img_1493 (MMS)

Vilken mysig dag vi har haft!! Och det är nu det roliga kommer!:) Håller på och sminkar i ordning mig! Sen ska vi ner på stan och sen vidare och kika på Eldkvarn! Hoppas ni har en härlig Valborg! Kram!!


Nu är vi påväg! Har lämnat Willen hos mamm...

img_1482 (MMS)

Nu är vi påväg! Har lämnat Willen hos mamma och pappa. Solen skiner och jag känner på mig att det här kommer att bli en oförglömlig Valborg! <3


Guido Daniele´s fantastiska kroppsmålningar.



Guido Daniele är en Italienare som nu mer bor i Milano och livnär sig på sin konst. Det är många bloggare som har fascinerats över hans unika handmålningar. Jag tänker inte vara sämre. Ramlade in på hans hemsida av en slump och fastnade direkt. Han är verkligen helt fantastisk och jag bara måste visa er några av hans verk.




Agility premiär.

Fasen vilken känsla det var att kunna gå till jobbet barbent idag! Sommar! Dock är klänningen väldigt lång så den värmde ju lite! Men fick endå en sån otrolig sommarkänsla när jag gick ner på stan idag. ♥



Efter jobbet så svirade jag om till jeans och tröja. Sen plockade Kaka upp mig. I bilen väntade även en über ivrig Wilgot som knappt kunde vänta tills vi kom fram. (Kändes nästan som att han kände på sig vad vi skulle göra). Väl framme så var han skit duktig verkligen. Hoppade över tre hinder på raken, sprang igenom tunneln och vi hann även öva lite slalom.



Dock blev Wilgot väldigt kär i en annan liten svart hund som hette Chilla. Så sista timmen var det lite svårt att koncentrera sig på annat än henne. Så efter lektionen så gick vi åt sidan så att Wilgot och Chilla fick leka av sig lite. De sprang runt runt i nästan 20 minuter.



Sen blev det ett bad när vi kom hem! Inte så poppis.



Nu blir det packning inför vår tripp i morgon.

Kram!


En riktigt bra dag.

Den här morgonen har jag suttit en hel del i telefon. Saker och ting ser ljust ut. Allt kommer att ordna sig. Var sak kommer att falla på plats. Det känns så fruktansvärt bra! Sådär så det pirrar enda ner i tårna! Sitter här med min nya långklänning som jag tänker bära med låga vita converse och bara ben idag. Solen skiner, så det ska nog inte vara några problem. Efter jobbet så kommer Kaka och Willen och hämtar mig. Då bär det av till agility banan för första lektionen. Jag har självklart med mig ombyte. Fleecetröja, tisha och gympaskor! En påse frysta köttbullar ligger i kylen för att tina. Det blir dagens agility godis. Hoppas ni får en riktigt bra dag idag ♥




Visa vad ni går för nu och vandra rakt in i min garderob!




Blake Lively´s nya hårfärg.

Hur vacker är inte denna kvinna i sin nya hårfärg?
- Jag känner mig som sjöjungfrun! , säger hon till people magazine.


Denna förändring beror på hennes nya roll som Glenda i kommande filmen Hick!


Dentjugoåttondeapril.

I morse så vaknade jag tidigt. Sen åkte jag ner till gymmet för att möta upp Maria. Vi körde ett rejält gympass. Så otroligt skönt efterråt. Men herre vad jag kommer ha ont i kroppen i morgon. Älskar träningsvärk dock! (Kommer jag antagligen inte säga i morrn). Sen åkte jag hem och duschade och plockade upp Willen. Resten av dagen tillbringades hemma hos mamma. Vi åt jätte god lunch, drack kaffe, solade och sen färgade och plockade vi hennes ögonbryn. Hon blev så snygg så! Det är inte så tråkigt att sitta på mamma och pappas terass med en kopp kaffe i handen och njuta av solen. Gött mos!



I morgon efter jobbet så ska jag, Kaka och Willen på Willens första agility lektion. Ska bli super spännande! Kommer att hålla på i två timmar varje fredag. Och han kommer antagligen tycka att det är sjukt kul! Och grym kommer han va! När vi satt förra söndagen och tittade på en agility tävling så satt Kaka hela tiden och sa: - hö! Den där hunden suger ju! - Shit vilka korta ben! - Den där hunden skulle Wilgot springa om på en tass....osv. Haha! Vi får väl se. Huvudsaken är att han får utlopp för sin överskottsenergi som ingen verkar kunna ta kål på. Och att det är roligt! ♥

På lördag (valborg) så åker Kaka och jag iväg till Norrköping för att bo på hotell och se Eldkvarn! Kaka älskar Plura så han fick två biljetter till deras konsert i julklapp av mig. Ska bli jätte mysigt att få komma bort en helg. Även om det bara är till en annan stad. Mamma och pappa ska ha hand om Wilgot. Längtar!



Later.


Dagens foton.




Farmors godis?



- Dom här är ju så jäkla goda!
Kaka: - Jo, det kommer nog jag oxå tycka när jag är 82 år.



Hello Baby app.




Du har säkert redan läst och hört en massa om hur din bebis utvecklas i magen. Nu ger Pampers dig möjligheten att uppleva bebisens utveckling på ett helt nytt sätt med simulerade bilder i faktisk storlek, direkt på din iPad. Skriv in beräknat födelsedatum för att följa de vanliga stegen av ett barns utveckling i magen, vecka för vecka, och lära dig mer om ditt barns viktiga framsteg. Håll din iPad framför magen för att visa detaljrika bilder som simulerar ditt barns tillväxt. Hello Baby är ett helt nytt sätt för resten av familjen att följa och uppleva det som händer i din mage.



(Textfakta: UNICEF)


Someone like you ♥

Antagligen nästa pianoprojekt.

Adele - Someone like you





Hurtis.



Är inte jag en riktig hurtbulle då? Ställde klockan på nio i morse men endå så gick jag iväg och tränade halv sju, hämtade cykeln hos mamma och pappa, lämnade papper till pappa och satte nyss på en tvätt i källaren. Och nu för en halvtimme sen så ringde min väckarklocka. Är ledig fram till på fredag då vi har så otroligt mycket folk just nu som ska lära upp sig i butiken då vi ska öppna en till butik. Man går lixåm på varandra och det funkar inte. Så min chef delade upp mina pass lite bättre tills allt är "över". Kommer jobba som vanligt och mer från och med nästa vecka igen. Känns både lyxigt och lite halvtrist att vara ledig faktiskt. Finns inte så mycket att göra? Min "att göra" lista är lagom lång och jag hoppas på att göra allt som står där idag i allafall. Redan folk som har hört av sig angående sofforna! Skit bra! Hoppas på att få dem sålda redan innan veckan är slut.

Utanför min klädkammare så hänger just nu denna lååååånga skönhet!  Kommer ni ihåg? :)



Ha en fin dag ♥


Följ min blogg med bloglovin


Soffa/Soffor säljes.

Köpa ny soffa?
Nu säljer jag en tresits soffa och en tvåsits soffa som hör ihop.
Tresits soffan: 3000 kr
Tvåsits soffan: 2000 kr
Eller tillsammans: 5000 kr

De är i väldigt bra skick då vi haft överdrag på dem jämt.
Nypris 16.000 kr.




Maila mig vid intresse på:
[email protected]

The way back.

Igår kväll så såg Kaka och jag en så otroligt bra film! Det är helt klart en av de bättre som jag någonsin sett. Och Gustav Skarsgård gör ett så otroligt bra jobb. Tummen upp! Måste ses!

The way Back.







20110426.



Idag har jag varit ledig fast jag inte alls har velat vara ledig. Skit trött i huvudet av att vara hemma! Men har haft att göra endå. Städat köket som en galning då jag hittade en skalbagge bland knäckebrödet!!!! Skurat som bara den och har tom ringt anticimex för att få reda på om jag behöver slänga allt i skafferiet. Man vet ju aldrig?! Kanske är värsta familjen skalbagge som bor där nu i mitt mjöl och solroskärnor, typ. Usch! Slängde hälften så nu är det tomt! Passade på att skura alla luckor, skåp osv oxå när jag endå höll på med min sanering! :)

Sen har jag suttit och gjort ett städschema i photoshop åt oss här i hushållet. Vi har pratat om det länge då sysslorna blir lite orättvist utdelade för det mesta. Så nu är det dags att börja om på ny kula med lite struktur. Känns skönt! Sen har jag även ringt och bokat tid för klippning åt herr Wilgot som ser ut som en golvmopp med fyra ben just nu. Han behöver trimmas rejält nu inför värmen och sommaren. Kan inte vara lätt att vara hårboll på sommaren. Tvättat har jag oxå gjort. Det är bara räkningarna kvar! Men nu ska jag och Willen ut i solen och kasta lite boll.

Tjipp.


Scalibor fästinghalsband.

Förra året så skrev jag ett inlägg om Scalibor Fästinghalsband. Inlägget handlade mer om hur Willen hade reagerat och jag undrade om vi i överhuvudtaget skulle våga sätta på halsbandet igen?


Självklart så satte vi aldrig på halsbandet mer! Men efter att jag publicerat inlägget så fick jag massor av mail och kommentarer angående att halsbandet hade fungerat jätte bra på andras hundar. Att jag inte visste vad jag pratade om. Att min hund antagligen hade fått något felkonstruerat halsband. Att Wilgot kanske redan var sjuk? Om jag hellre ville att han skulle få borelia?? Osv. Men under årets gång så har jag hört så otroligt många hemska historier ang detta halsband. Och senast idag fick jag ännu en kommentar:



Och denna kommentar fick jag förra året då jag skrev inlägget:



Nu vill jag gå ut och varna för Scalibor Fästinghalsband! Det spelar ingen roll hur många "hundkunniga" människor som använt halsbandet i åratal som hör av sig. För VISSA hundar är det FARLIGT! Vill du använda halsbandet i allafall för att prova (Varför vet jag inte?????) så håll hunden under uppsikt första två dygnen. Beteer den sig konstigt? TA AV HALSBANDET, bada och schampoonera hunden grundligt och låt hunden vila. Schampoonera ytterligare en gång till efter ett par timmar och låt sedan hunden vila. Förhoppningsvis så försvinner besvären då!



Yummmieee!!

img_1453 (MMS)

Yummmieee!!


Smaksensation.

Igår kväll så var vi på Frank här i Västerås och åt middag tillsammans med Kakas familj. Och det var verkligen en smakupplevelse! Det var så otroligt gott och man fick ett speciellt vin till varje rätt. ♥

Det här åt jag.



Idag har vi varit hemma hos Kakas mamma och solat en stund på deras terass. Och nu ska vi snart hem till mina föräldrar på middag. Vi blir väldigt bortskämda denna helg! Hoppas ni har en underbar påskhelg! ♥


GLAD PÅSK!

Glad påsk på er! Alla mina fina läsare ♥




Har precis tagit en lång kvällspromenad me...

img_1388 (MMS)

Har precis tagit en lång kvällspromenad med Maria! Idag kom jag hem till den här korgen som stod på köksbordet. Kaka fick en "liten" påskpresent på jobbet. Hur ska vi lyckas smälla i oss allt det här? Glad påsk!:)


Wonderful day.

Har haft en sjukt härlig dag idag! Varit ledig från jobbet och känner att jag har utnyttjat min lediga dag till fullo! Tränade med Maria i morse. Vi körde ett ordentligt träningspass. Riktigt skönt. Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning för att möta upp Olivia och Tristan. Det var sååå roligt att ses igen. Vi började med att gå ner på stan och såklart så köpte vi en chai på Espresso house. (otippat). Det blev en kall chai med is i. Sååå gott! Pratade om livet och bara mös i solen. Vi handlade lite på hemvägen och sen gick vi hem till Olivia och drack kaffe och pratade lite till. Det märktes att vi inte setts på alldeles för länge! Nu har jag kommit hem och ska bara slappa hela kvällen. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll tror ja. Även om hela Västerås är ute på galej! Ska jobba i morgon. Tog några riktiga vårfavoriter idag. Var längesen jag fotade utomhus. Måste göras oftare. Älskar den här första bilden! ♥



Lovar att jag ska börja fota mer under dagarna. Även om det bara blir med iphonen. Lovar lovar lovar! Börjar i morrn :)

Later.


Coachella Valley Music and Arts Festival.

Coachella Festival är en årlig musikfestival som hålls på Empire Polo Fields i Kalifornien sedan 1999. I år gick den av stapeln den 16 april och det var en hel del kända ansikten på plats. Här är några av dem och deras snygga outfits.





Mitt ♥




20 april 2011.

Hej på er!

Idag vaknade jag tidigt och var jätte hungrig. Jag som aldrig brukar vara hungrig på morgnarna. Gick upp och gjorde en jätte god frukost som jag sen åt i lugn och ro framför tv:n. ♥




Mina ögon var super svullna i morse. Nu börjas det! Den eländiga pollen allergin! Men efter en lång dusch och lite smink så kände man sig som en människa igen. Det var så himla skönt att vakna tidigt idag. Älskar att ha god tid på mig på morgonen innan jag ska iväg och jobba. Endå så hade jag klädkaos i morse. Det här med att jobba i klädbutik tär på klädfantasin lite känner jag. Shoppade därför en ny kofta idag på jobbet innan jag åkte hem! :)



Det gick bra på jobbet idag. Gjorde om en del i butiken då vi fått in så otroligt mycket nytt! Det bara ramlar in vårnyheter. Och självklart så var jag bara tvungen att hänga undan en klänning åt mig själv! De som säger att det bara finns "tant" kläder på Esprit kan ju slänga sig i väggen. Kommer in otroligt mycket snyggt nu!

Denna ska jag nog köpa på fredag.
Just nu sitter det en lapp på den: Ninnie Pinnies


Later.

I die.



För flera månader sen så bloggade jag om den fantastiska klänningen från Lindex som skulle komma ut nu i vår. NU HAR DEN KOMMIT! Dock så är det många som inte riktigt tyckt att den har varit lika fin på. Så jag måste ner till Lindex och prova helt enkelt. Sitter den bra så är det här definitivt en klänning som jag kommer skutta runt i i sommar!


Long time no see.

Senaste.

I Lördags.

Jobbade. Skulle ha jobbat till tre men fick jobba över till fem. Åkte hem. Duschade och åt. Åkte ner på stan igen och träffade Ann. Sen gick vi och träffade Kristin, Andreas och lilla Benjamin. Hamnade tillslut på varda. Där tillbringade vi sen kvällen med Rosévin, öl och härligt sällskap. Maria jobbade och sprang runt som en galning och serverade folk. Sen gick vi ner till donken och köpte med oss några cheese innan vi åkte hem.



I Söndags.

Vaknade tidigt. Kände mig lite småbakis trots att det mest bara var mysfaktor på lördagen. Väckte Kaka och Willen för att sen åka på agility-tävling. Satt på en kulle i solen och tittade på tävlingen. Massor av hundar överallt. Och Willen var sjukt duktig. Han skällde på någon men långt ifrån på alla vovvar. Stjärna i boken. Kaka blev hungrig så vi var tvugna att åka tidigare. Haha. Åkte till Ica och köpte tacosprylar. Åt och sen somnade vi i soffan framför en film. Slapparsöndag.




Idag.

Vaknade tidigt av Kakas klocka. (världens högsta volym). Gick upp och åt frukost. Åkte iväg på ett ärende. Satte mig i fönstret och solade lite. (Ingen balkong! Man tager vad man haver). Åkte sen ner och tränade. Tog en promenad med Willen och köpte glass. Och snart ska jag iväg med mamma en sväng. Pratade precis med Maria i telefon oxå i nästan en timme. Vi med våra nya jobb! Vi brukade höras miiinst 2 ggr per dag innan så vi hade mycket att prata om nu när vi inte hörts på nästan två veckor!! Gaaah.

Såhär såg Willen ut i morse. Höhö. (Tror att det är hål i mitt täcke eller nåt?)



Helgens citat:

Någon: - Varför tror du att du blev nominerad?
Big Brother Annie: - Jaadu, jag vet ju om att jag är en väldigt färgstark person så? Ingen aning.

Låt mig skratta lite! Hahahaha.


Later.




@ work! Kom precis hit. Köpte en chai på v...

@ work! Kom precis hit. Köpte en chai på vägen! Matilda och jag har väl snart köpt upp hela espresso house. Kommer snart inte finnas några kvar! Idag jobbar jag med fina Jossan och Kaka och Willen skulle komma ner och hälsa på!:) Ha en bra dag!


MODEFLICKAN APRIL.

Here it is!

LÄS LÄS LÄS LÄS. <---- länk




WOW!!

Fick ett sms av Ann ikväll som sa att jag bara var tvungen att kolla på Talang ikväll. Det visade sig att våra fina barndomsvänner Mario, Dawid och Daniel skulle vara med, med sin dansgrupp Complete. Och dom är ju sååå GRYMMA! När jag ser Mario och Dawid dansa så får jag verkligen nostalgi känslor i kroppen. Jag har kännt dem så länge och det är så sjukt att se hur de har utvecklats under de här åren. Hoppas det går riktigt bra för er nu killar! Och att ni kommer i sommar och hälsar på igen! ♥



Stormuppen fotade såklart Tv:n :)


YEEEEEES.

Första dagen på agilityn var kanon!!! Willen var hur duktig som helst och ledarna var jätte imponerade av honom. Det här kommer att gå som en dans! Den ena sa till och med: - Jadu, kommer inte ni nästa gång så blir jag fan förbannad! Haha. Det är ju positivt. Han kommer att göra otroliga framsteg tror jag. Och hans självkänsla och hundrädsla kommer att bli bättre med tiden. Är så glad över att första gången gick såhär bra! ♥




Så var det dax.

Har precis kommit hem från jobbet och sitter nu och laddar inför ikväll. Jag kan tänka mig att jag känner mig lite som en mamma som ska lämna bort sitt barn på dagis för första gången. Ungefär i allafall! Willen, jag och Kaka ska strax på upprop inför den kommande agility säsongen. Nu ska vi se hur det går! Nu håller vi alla tummar och tår och hoppas att Willen är på sitt bästaste bästa humör.




Ny Moderedaktör på Modeflickan.

Hej på er! Huvudvärken sitter i. Blir galen snart! Måste åka och jobba nu och sen ska jag och Wilgot på första agility lektionen! De ni! Ska bli riktigt spännande och se hur han reagerar. Har blodpudding i kylen som ska göras i ordning innan vi åker i eftermiddag. Hans favorit! Det gäller att ha med något riktigt gott när de små ska springa fritt bland en massa andra hundar. Vet inte om det var migrän som jag åkte på igår eller om jag fått någon slags pollen-chock då jag är väldigt allergisk. Kan ju faktiskt vara de! Ska springa in på apoteket innan jag börjar och köpa pollen medicin.

Ha en bra dag!



Ja just ja! Glömde ju bort att skriva om rubriken! :)
Jag har blivit Moderedaktör Modeflickan.se nu. Jätte roligt! Nu kör vi tjejer!

Sådan huvudvärk som jag har haft idag har ...

Sådan huvudvärk som jag har haft idag har jag aldrig varit med om! Blev ingen träning och har säkert druckit 176 liter vatten. Efter ett par timmars sömn så försvann tunnelseendet. Men värken sitter i. Är det här som kallas migrän? Eller har jag bara jävligt ont i huvudet? Hur som helst så tänker jag sova nu. På återseende!


Godmorgon! Här kokas det ägg! Det blir en ...

img_1343 (MMS)

Godmorgon! Här kokas det ägg! Det blir en härlig frukost och sen ska jag jobba lite åt mamma. Sen ska jag ta min mörbultade kropp (träningsvärk 2011) ner till gymmet. Ha en bra dag <3


Finns det...

... några som kan mysa så är det jag och Wilgot ♥




Sagt och gjort.

direkt när jag kom ner på stan så köpte jag min chailatte.



Sen var jag in till Matilda en sväng innan jobbet. När vi står och pratar så kommer det en man med världens största hund förbi. -Jäääävlar vilken stor björn, säger vi. Och såklart så kom han in då och pratade med oss. Vi klappade och mös med hunden som hade något franskt konstigt men fint namn medan mannen stod och pratade om hur duktig han var på att läsa människor genom att titta i deras ögon. Han sa att både jag och Tilda hade ärliga ögon. Haha, det var ju positivt. Sen var jag tvungen att springa till butiken.



Har gått skit bra på jobbet idag. Och vi fick in massor av snygga varor. Hängde om en hel avdelning så den blev mer somrig. Så himla härligt att vi går mot ljusare tider. Även om det har varit snorkallt idag!

Later.


Kommentera mera.

Tjingeling! Idag är en sån där dag då ingenting blir bra. Smink och hår blir bara fluff och humöret är inte direkt på topp. Men det blir säkert andra bullar under dagen. Ska ner på stan snart och tänker gå direkt in på Espresso house och köpa mig en chailatte. Har fått lite dille på dem. Har sovit som en stock i natt. Ville INTE gå upp i morse. Det var ju sååå skönt i sängen. Willen ville dock upp. Så vi var ute på en promenad. Tog en till vända för en liten stund sen och fasen vad det blåser ute idag. Och kallt är det! Ska åka och jobba nu! Later.



Föresten så är det inte lika kul att blogga när ni inte kommenterar! Sådeså.

Snabb bil.

Älskar den här covern av "Fast Car" med Boyce Avenue och min nya favorit Kina Grannis



Och nu tror jag att mina tjejer dör lite.... :)




über düber.

Oj oj oj! Kommer antagligen inte kunna gå i morrn. Körde ett hårt pass på gymmet idag. Riktigt skönt! Cyklade hem och gjorde übergod kycklingwook. Sen slocknade jag på sängen! Sov när Kaka kom hem. Men sov så otroligt dåligt i natt! Vaknade klockan fem och gick upp nämligen. Kunde inte somna om. Så kanske inte så konstigt då?! Just nu så målar jag naglarna och dricker te. Snart ska jag krypa ner i sängen och kika på sista säsongen av Rachel Zoe.

Såhär gott kan det se ut när Ninnie Pinnie lagar mat! :)
Strimlade morötter, sockerärtor, sparris och kyckling! = YUmmiiiieeee!




Varje dag dör 5 000 barn av förorenat vatten.



Bli världsförälder på UNICEF.se idag! <----- Länk



(foto av: Kate Holt UNICEF)

20110412.

Hejsvej! Har precis kommit hem efter personalmöte på stan. Willen var med och var jätte duktig. Jag fick beröm på mötet att jag gjorde ett bra jobb. Det var väldigt roligt att höra! Tycker ju att det är så himla roligt oxå. Alla är så snälla så! :) Idag är jag ledig resten av dagen och tänkte ta mig ner till gymmet en sväng. Ska även göra klart sista artikeln till Modeflickan och göra lite jobb åt mamma. Så idag blir en dag som kommer att gå i ett trots ledighet.




Åååh vad jag älskar pinnar!!

img_8686 (MMS)

Åååh vad jag älskar pinnar!!


God morgon! Här visas Madicken på tv. Sole...

img_1317 (MMS)

God morgon! Här visas Madicken på tv. Solen skiner men det blåser så sjukt mycket!! Ska snart gå ner och jobba! Willen höll på att blåsa bort när vi var ute! Vilket jävla liv det var här i natt!! Grannen hade fest och nu när jag kom ut så låg det en spya vid soporna, en hög med ölburkar på gräsmattan och en halväten rulltårta! Man ser ett mönster! Haha. Fy va äckligt! Tur att man fick sova i allafall. Ha en bra dag idag!!:)


Såklart! Bara för att jag äntligen fått vä...

img_1312 (MMS)

Såklart! Bara för att jag äntligen fått välja film så kajkar datorn ur mitt i! En bekymrad Kaka!!


20110408.

Hej hopp! Har precis kommit hem från jobbet. Fötterna värker och huvudet dunkar men jag har fortfarande haft en alldeles fantastisk dag. Hade ganska mycket folk i butiken idag. Roligt med mycket kunder! Nu vankas myskväll hemma hos Södergren/karlsson. Och i morgon blir det upp och jobba igen.

Fan va dåliga bilder det blir med iphone?
Men här sitter jag i fikarummet och äter frulle.



Luuunch och vad är inte bättre än en stor ...

img_1309 (MMS)

Luuunch och vad är inte bättre än en stor chai till efterrätt!:) Det är bra med folk på stan idag! Just nu så har jag ätit upp min matlåda med fisk och sitter och läser att Runar har skjutit Carolas katt i en skvaller tidning! De va som fasen! Hoppas ni har en fin dag!:) <3


Vilken morgon! Först höll jag på att bli ö...

img_1303 (MMS)

Vilken morgon! Först höll jag på att bli överkörd! Sen fastnade jag med cykeln i en annan cykel medan jag skulle parkera. (klant). Sen sprang jag in på Ica för att köpa lite frukost till jobbet. Då var det mils kö!! Nu har jag äntligen kommit fram och ska slänga i mig lite frukost! Hörs sen.


Är så nöjd med mitt hår! Har lockat det li...

img_1300 (MMS)

Är så nöjd med mitt hår! Har lockat det lite för att jag vill ha ett fint fall till i morgon! Anna!, du är så bäst!! Idag har varit en bra dag! Var och mötte upp mamma och Lina efter frissan. Linas lunch tog precis slut så hon var såklart tvungen att gå direkt när jag kom!:( Men mamma och jag satt kvar en stund och jag åt världens godaste broccolipaj! Sen tog vi en sväng på stan och jag hann köpa min chailatte på espresso house som jag gått och suktat efter i en vecka nu:)! Följde med mamma hem sen och hjälpte henne att packa upp två urcoola sackosäckar från Marimekko som dom beställt! Sen åkte jag hem! Det har varit stooorm idag!! Det ligger seriöst en stor gran över grannens hus!! Så mycket har det blåst idag! Stannade i stormen och pratade lite med en gubbe som bor på gatan bredvid. Brukar stanna och prata med honom och hälsa på hans hund när han är ute. Fick reda på att hans hund avlidit!:( Riktigt tråkigt! Fick ett mail idag oxå angående att Wilgot och jag kommit in på aguilityn i vår!!:) Det var ju inte helt hundra även om hon som har hand om det hade sagt att vi skulle komma med! Men nu vet vi säkert!:) Nästa fredag så ska vi på upprop! Haha!:) Nu ska jag sova! Sååå trött och har en lång dag på jobbet i morgon! Natti.


Yes! Nu sitter jag hos Anna och blir ompys...

img_1298 (MMS)

Yes! Nu sitter jag hos Anna och blir ompysslad! Ska aldrig mer gå till någon annan frisör igen. Betalar hellre mer och får ett finare hår! Ska ner på stan sen och möta mamma och syster för en lunch. Tjipp!


Hej på er! Här ligger jag i sängen och tit...

img_1289 (MMS)

Hej på er! Här ligger jag i sängen och tittar på "Rachel Zoe". Det gick jätte bra att jobba idag. Vi stylade om i butiken och jag stängde. Jag och Matilda stod och drog ner varsit galler mitt emot varandra och pratade samtidigt. Haha. Jobbar ju i butikerna mitt emot varann. Vet att det ha varit dålig uppdatering senaste dagarna men jag har haft så himla mycket att göra! I morgon är jag ledig och ska till frissan på förmiddan och sen blir det lunch med mamma och syrran. Hörs i morgon!


Får inte egentligen.

Jag har gjort något som jag inte får. Egentligen. Jag har precis ringt och bokat tid hos min frisör Anna. Var ju hos frissan för ett tag sen och blev så otroligt missnöjd. (Inte Anna). Jag kom därifrån med en hel drös med sår i huvudet och en gulaktig utväxt. Ser helt okej ut såfort håret är stylat och nytvättat. Men sen är det bara katastrof! Vill kunna sätta upp håret i en knut utan att ha fyra olika hårfärger tack! Så nu blir det till att leva på vatten och bröd resten av månaden. För nu tänker jag gå och fixa i ordning min hårfärg. Och ALDRIG mer gå någon annanstans igen!



Förövrigt så ska jag snart åka och jobba. Idag har vi omstyling i butiken och dessutom så kommer min chef på besök. Spännande kan tyckas.

Ha en bra dag!


"god morgon"

Här var det livat. Icke! Sitter och äter lite frukost innan jag ska ner och jobba. Det är så underbart att ha så nära till jobbet. Tar max 10 minuter att gå ner. Idag ska jag nog slänga på mig ett par converse. Hmmmm, vilken färg? Blåa tror ja! Det här var ju inget värt inlägg. Men ville helt enkelt bara önska en trevlig dag!♥

Undrar om den här killen tycker att vi ska ta en liten sväng till innan jag går?



Nu har jag verkligen hållit igång heeela d...

img_1279 (MMS)

Nu har jag verkligen hållit igång heeela dagen!


Into dust.

Har varit ledig från jobbet idag. Har haft en effektiv Modeflickan-dag. Suttit och skrivit ihop och designat några artiklar. Men nu ser jag snart i kors så ska ta en paus från datorn ett tag nu. Börjar bli grymt hungrig så man kanske ska laga lite mat? Eller ska jag börja med att ta en promenad? Spela Supermario? Dammsuga?



Mazzy Star - Into dust


För att den här är jag värd!

img_1275 (MMS)

För att den här är jag värd!


Dop.

Har precis kommit hem och slängt i mig lite mat. Vi har varit på Vincents dop! Det var riktigt mysigt. Jätte fint i kyrkan och sen bjöds det på dopfika. Vincent måste nog vara en av de finaste bäbisarna som finns ♥



Nu ska jag ta en liten tupplur och sen bege mig iväg hem till Ann. Där ryktas det om att det är fest! :)
Äntligen så har alla lyckats ta ledig i och med dopet. Äntligen så får vi umgås alla tillsammans.

Later.

Jag satt i rullstol.

I natt så fick jag mig en tankeställare.

Jag fick ett virus. Ett virus som spred sig i hela min kropp. Till slut så satte det sig fast i min rygg och innan läkarna lyckades hindra det så hade det gjort mig lam i ena benet. Jag vet inte ens om det är möjligt att bara bli lam i ena benet. Men jag blev det i allafall. Jag fick panik. Läkarna sa att det var en miss av dem att de inte hittat viruset innan det var försent. Nu fanns det inget botemedel längre. Jag skulle vara lam i ena benet för resten av mitt liv. Den första läkaren jag träffade ordnade en rullstol åt mig som jag fick låna av sjukhuset innan jag fick en egen. Han sa att jag skulle öva mycket hemma eftersom att det var i den jag skulle sitta hela livet sen. Jag grät. Och grät. Och allt var så jävla hopplöst och orättvist. Efter en månad så fick min bästa vän med mig ner på stan. Där träffade jag massor av människor som jag känner. Men dom kände tydligen inte mig längre. Alla tittade bort eller sa "hej" och tittade på rullstolen. Vi fick ta omvägar för att komma till affärer och fik på grund av att det var dåliga underlag överallt för människor med rullstol. Konstiga trottoar kanter, för många trappor och för att inte tala om rulltrappor som jag absolut inte kunde åka i plötsligt. Till slut så kom vi till ett fik där vi brukade fick när jag var "frisk". Där inne satt en massa människor som jag känner. En gammal klasskompis kom fram och hejade. På Maria. Jag syndes inte. Jag var mindervärdig för att jag satt i rullstol.

Ett år senare så träffade jag en annan läkare som konstaterade att det fanns en medecin som man kunde ta som dödade viruset i min rygg och att om vi hade tur så kunde jag få tillbaka lite känsel i benet efter en längre behandling. Jag åt medecinen varje dag och några år senare så vaknade jag en morgon av att det stack i benet. Det kändes som att det hade somnat ungefär. Men det viktiga var att jag kände någonting! Jag ringde min läkare som jublade i luren. Han sa att jag skulle komma upp till sjukhuset på en gång så han fick undersöka benet. Mycket riktigt så hade jag fått känsel i benet. Han sa att jag skulle försöka lägga så mycket tyngd på benet som det bara gick. Alltså så skulle jag inte längre sitta i rullstol utan gå med kryckor. Jag var i himmelriket!

Efter ännu ett långt år med rehabilitering så fungerade delar av mitt ben igen. Knät var fortfarande borta. (Vet inte ens om det är möjligt). Men resten av benet fungerade galant och jag gick numera med käpp. Jag hade en vit käpp som det stod Acne på, på själva handtaget. (?) Läkarna var väldigt tydliga med att jag absolut inte fick dansa längre överhuvudtaget. Och jag fick absolut inte gå i höga klackar. Annars så skulle jag så småningom bli helt bra igen!


Som ni förstår så har detta inte hänt. Detta var min dröm i natt. Jag fick mig en tankeställare när jag vaknade och insåg att jag var frisk i båda benen och kunde resa mig upp ur sängen utan problem.


5 min till!! Snälla mamma!

img_1220 (MMS)

5 min till!! Snälla mamma!


God morgon! Såhär trött är jag! <3

img_1218 (MMS)

God morgon! Såhär trött är jag! <3


Inte fasen visste jag att våran kung var s...

img_1217 (MMS)

Inte fasen visste jag att våran kung var så hipp!


Robyn.

Jag ÄLSKAR♥ det här uppträdandet av Robyn från P3 guld galan!




RSS 2.0