Hur ska man kunna gå och sova när man är m...

img_0584 (MMS)

Hur ska man kunna gå och sova när man är mitt uppe i ett riktigt spännande spel!? Vi ser snart dubbelt både jag och Kaka... Men snart är det god natt!!


Hur kul var inte detta?? Kaka har fixat Pl...

img_0579 (MMS)

Hur kul var inte detta?? Kaka har fixat Playstation move och just nu testar vi lite innan en jätte turnering! Haha.


Bildbomb.

Här kommer en rejäl bildbomb från Matildas fest i lördags. Tack Verro för att du alltid har med din kamera! ;)

Fördrink.


Födelsedagsbarnet.


Snygging Frida var hemma från Karlstad.


Frida, Maria och Ann <3


Träffade världens bästa syster ute.


Och självklart så var min bästaste bäste vän Maria med.


Matilda har en förmåga att ramla lite varstans...


Men det gick bra tillslut.


Mysfaktor.

Just nu är det verkligen mysfaktor här hemma. Julstjärnan hänger i fönstret och jag har tillbringat en massa tid i köket ikväll. Blev så sjukt sugen på pannbiff, stekt lök, gräddsås och potatis. Det blev väldigt uppskattat. Den här dagen har verkligen bara svishat förbi. Tycker inte att jag har hunnit gjort så mycket. Börjar bli ganska långtråkigt att vara ledig. Men på torsdag så ska jag på utbildning tillsammans med Pernilla och sen börjar jag jobba igen. Och allt blir som vanligt igen. Så det är väl lika bra att passa på att njuta av ledigheten nu. Det blir inte så mycket av den varan under julen sen. Nu ska jag lägga mig på sängen med Willen och gosa och titta på film!




Envy me.

Många som frågat vilket nagellack jag har på den här bilden. Detta är det :)




Julpynt behöver inte vara fint.




Måndag 29 november 2010.

Denna dag sov jag ut riktigt ordentligt och sen gick jag ut på en promenad med Willen. Jäklar vad kallt det är ute nu. Det riktigt biter i kroppen av kylan. Pratade med syrran i telefon hela vägen. Sen var det dags att gå ner i källaren direkt efter promenaden och försöka leta fram julprylarna. Jag svor, kastade saker och ramlade omkring inne i förrådet som verkligen ser ut som ett riktigt bombnedslag! Bildäck, golfbagar, påsar, kartonger, bord, fotölj, lampa, pärmar och någonstans mitt i allt det så skulle våran lilla julstjärna och två tomtar ligga. Såklart när jag hittade det så tappade jag en av tomtarna på golvet. Så fick bokstavligen dyka ner bland grejerna som jag stod på och plocka upp den på golvet. Willen satt och tittade på mig som om jag vore dum i hela huvudet under hela tiden. - Vad gör mamma nu?!



Nu ska det dammsugas, torkas golv, dammas och julpyntas med det lilla julpynt som vi har från förra året. Tänkte ta en liten tripp till Indiska i veckan och köpa lite fint julpynt. Dom har fått in så otroligt fina saker där!

Ha en bra dag.


En riktig soffslappar-dag har det varit id...

img_0570 (MMS)

En riktig soffslappar-dag har det varit idag. Kaka är en hurtbulle och spelar match idag. När han åker hem så ska han köpa med mat. Det är skönt med såna här riktiga Soffpotatis dagar ibland. Och nu börjar New Moon på tv1000, det är ju alldeles förträffligt!


Coca cola till frukost.

Om man tittar på min frukost denna morgon så inser man nog att jag hade kul igår. Ett glas coca cola och ett glas med fil. Vi hade sjukt roligt. Dock så hade jag en klänning på mig som var suuuuper dryg. Med ett band till som var till en annan klänning. (complicated?). Den åkte ner och åkte upp och jag visste inte alls hur det såg ut varenda gång jag reste på mig. Sen hade jag såklart sönder mina fina strumpbyxor som jag hade köpt extra för detta tillfälle. Innan vi gick ut. Så fick tack o lov låna ett par av Matilda. Men kul hade vi! :)



Just nu så håller vi på och få nya grannar. Kaka ropade som en annan skvallertant när flyttbilen körde in på parkeringen här nere. Sen stod vi som två riktiga muppar i fönstret och kollade. Kaka uttrycker ett frustrerat NEJ när det kliver ut en tjej med LILA hår. (Hahahahaha). Sen gick han ut och borstade av bilen för att se vilka det var. När han kom in så hade han fått intrycket av att det var en idrottstjej så då var hon godkänd. Trots det lila håret! Haha. Han är rolig min karl.

Later.


Redo.

Nu sitter jag här och väntar på Ann som ska välja vilken klänning hon ska ha ikväll. Själv är jag som vanligt klar för tidigt. Men men, det kanske är en fördel med det oxå. Sen ska vi hem till Maria på fördrink och sen off to Matildas 25 års fest. Hupp hupp!




Plötsligt händer det.

Vet ni vad som hände igår? Jag har bestämt mig för att behålla min kamera ett tag till. Är alldeles för fäst vid den. Men ska då köpa ett nytt objektiv. Var inne och tittade lite på nätet igår vad som finns och är bäst. Då min kamera inte är ivägskickad ännu på service då jag väntar på kvitto från butiken fortfarande så låg den framför mig utan objektiv. Jag tog objektivet som jag har och satte på det för att kolla en grej och Viiips. "Kamerafel" bara försvann från displayen?! Och nu funkar den igen?! Så jäkla konstigt. Och BRA! Så nu kan jag fota igen. Ska göra en del uppdateringar på den och ordna lite men annars så är min lilla älskling frisk och kry igen! Weeei.





Muuuuuuuuuuu.

Topshop fortsätter att få in roliga mössor.

Topshop 194:- (ca)


Den väldigt udda ringen från mormor.

Hittade denna ring när jag kollade igenom mina gamla smycken nu. Vilka minnen jag får. Fick denna av min mormor när jag var liten. Min mormor är en sån som samlar på allt och som alltid har något roligt att visa när man kommer dit. Så var det med den här ringen. Precis innan vi skulle åka hem när jag var liten så kom hon med denna. Den är så otroligt ful-snygg. Mest snygg. Mest udda och hur tänkte dom när de blandade turkost och orange? Det är det som är det coola med denna ring. Så enkelt är det.




Coldplay släpper jul låt.

I år så har Coldplay bestämt sig för att göra en jul låt som heter "Christmas lights". Ska bli sjukt spännande att höra slutresultatet som kommer ut den 1 dec. Få en prewiev i klippet nedan...! Älskar Coldplay!




Ett enda hugg räcker.

Hej på er! Jag har precis varit en rejäl vända på stan. Willen var med och var jätte duktig. Var på jakt efter ett halsband som INTE såg plastigt ut. Det var rätt svårt. Var inne på Glitter men där såg allt jätte plastigt ut, var in på Ur&Pen men där såg allt plastigt ut. Tillslut gick jag in till syrran som tipsade om att Lindex hade fått in snygga halsband och mycket riktigt. Där hittade jag ett. Ett par riktigt snygga strumpbyxor fick oxå följa med hem. Men nu är det slutshoppat för den här månaden. Måste ju tänka på alla julklappar man vill köpa till sina nära och kära oxå!

Jag trodde att min mardröm skulle slå in när vi var påväg hem idag dock. Willen började hysteriskt skälla på en jätte stor hund som hade ett ganska tunt koppel och ägaren var en ung tjej som hade ett litet barn med sig. Willen hann inte mer än skälla ett par gånger innan den stora hunden började tok skälla och visa tänderna mot Wilgot. Tjejen orkade knappt hålla i och jag höll Willen i nackskinnet när vi gick förbi. Jag var så rädd att hon inte skulle orka hålla i kopplet. Jag vet att denna rädsla sitter hos mig oxå och det hjälper inte Wilgot. Men jag vet ju att om en stor hund skulle hoppa på honom så räcker det med ett enda hugg, så finns han inte mer. Och det är jag livrädd för.

Halsband Lindex 99:-


Strumpbyxor Lindex 99:-




Han ska presentera Kalle Anka i år.

Någon som alltid satt där i den stora stolen bredvid julgranen och önskade God jul när jag var liten var Arne Weise. Efter det så har det varit en rad olika tv-personligheter som fått tagit på sig rollen. Och i år så är det sportprofilen André Pops som ska önska oss alla en God jul. Jag önskar att de hittar någon som kan sitta där varje år. Det hör ju lite till traditionen. Det var ju faktiskt lite av känslan på julafton att höra just Arne Weises röst säga: -Från oss alla, till er alla, en riktigt God Jul! Jag vill att barn runt om i Sverige ska få samma känsla som jag fick. Så jag hoppas att de hittar någon som vill ta på sig rollen och som vill sitta där några fler år i rad än bara ett.





Nyshoppat.

Sådärja. Nu har jag kommit hem från Centralen. Mamma och jag har haft en jätte mysig dag tillsammans. Tog tåget till Stockholm vid nio och började shoppingturen på drottningatan. Där träffade jag en gammal klasskompis som nu mera är Stockholmsbo inne på H&M. Trevligt trevligt. Sen var vi i en massa butiker innan vi tog en liten fika. Jag kan ju informera oxå om att Zara antagligen har VÄRLDENS otrevligaste och spydigaste personal. Vill inte ens gå in där nå mer. Fasiken oxå att de har så mycket snyggt därinne. Inne på Weekday så köpte jag äntligen ett par nya jeans. Det blev ett par Cheap monday. Och jag studsade glatt därifrån sen då det visade sig att jag gått ner en hel storlek. Inte för att jag direkt bantar eller nåt. Utan bara för att jag tror att det är roligt för varje tjej att upptäcka! Tanken var att vi bara skulle vara där ett par timmar men det slutad med att vi tog tre-tåget hem. Precis innan vi skulle gå mot tågstationen så kilade jag snabbt in på åhléns för att köpa MaxFactor´s foundation som alla pratar så gott om. Hittade den men hittade INGEN som jobbade där på den avdelningen? Det stod tre stycken i en annan kassa och pratade med varandra. Orkade inte vänta så struntade i den och gick mot stationen i stället. Vi stod redo tjugo minuter innan tåget skulle gå och endå så fick vi stå hela resan hem då vi inte visste vilka platser som var bokade eller lediga. Vi satte oss bara någonstans och såklart så kom det fram någon tant som bröt på typ ryska (?) och hade bokat min plats. Så vi fick stå resten av biten därifrån. Det gjorde inte så mycket. Jag satt där i trappan nöjd med mina shoppingpåsar.

Ni vet ju att min kamera är kaputt så här kommer tyvär skitdåliga mobilbilder på mina köp.



Kappan får ni som sagt se sen. Vad har ni haft för er idag?





Activia.

Snart drar jag till Stockholm men först blir det frukost.



- Det var en vän som tipsade mig om aktivia.
- Och jordgubb, det är min favorit.


God natt!

Nu är det dags för sängen. Skulle ha gått och lagt mig för längesen egentligen. Ska möta upp mamma tidigt i morgonbitti och sen ska vi ta en liten tripp till Stockholm. Det blir fika och shopping! En härlig dag med världens bästa mamma helt enkelt! :) Jag fick föresten min fraktsedel idag så nu ska kameran in på service. Ska skicka in den i morgon och sen hoppas jag verkligen på att det inte tar allt för lång tid att få tillbaka den! Den kanske kommer tillbaka ännu bättre. Vem vet?! Man kan ju alltid hoppas.

Sussa sött nu! Natti natti.




Ny design... igen.

Kan man få fyrkantiga ögon av att sitta för länge vid datorn? I så fall så måste jag ha det nu. Känns som att jag har suttit här hela dagen. Eller vänta, jag har det! Blev klar någolunda klar redan vid sex men såg i vår andra webbläsare att headern såg helt mysko ut. Så var tvungen att göra om den. Och lite andra saker som behövde ändras. Men nu är jag i allafall klar för tillfället! :) Älskade verkligen min gamla header men kände för en förändring. Såå... vad tycker ni? (tryck på F5 om inte den nya designern syns).




++++

Sorry om det är kaos på bloggen.
Det blir bättre snart ;)

Sneek a peak.

Just nu så sitter jag och pillar lite i photoshop. Har lite idéer till en ny header. Jag vet att det är många som sagt att ni gillar den jag har och det är super roligt. Men känner att det måste ske en liten förändring nu igen. Så snart kommer det att dyka upp en ny header här. Stay tuned!





Från rött...till Beige....till Svart!




This is not a funny day.

Idag har jag haft en lagom rolig dag. Har varit ledig hela dagen. Ibland är det verkligen skönt att vara ledig och ibland så är det så fruktansvärt tråkigt. Idag har det verkligen varit just fruktansvärt tråkigt! Har inte gjort något som är värt att skriva om idag alls på dagen. Ringde en del viktiga samtal. (Intresseklubben antecknar). Sen vid fyra så bestämde jag mig för att gå ut i stormen. Klädde på Willen sin varma hoddie och traskade i kylan mot Kakas jobb. Det blåste så otroligt mycket så att mössan höll på att flyga av och i en backe så kom vi inte ens framåt. Vinden tog emot. Nästan lite obehagligt! Nu har jag ätit kvällsmat och ska strax kolla på en film.



Glöm inte att registrera dig HÄR och få gratis spotify Premium!
Vill du lägga till bloggen på Bloglovin och läsa om fler spännande dagar? Klicka då HÄR.

Tjillevippen.


Juletid 2009.

Hittade lite roliga julbilder från förra året. Haha.


Kameralös.

Jag har ett handikapp. Jag är kameralös. Min kamera funkar inte och jag måste lämna in den på service. Han i telefonen sa att det kunde ta 10 dagar eller MER (%#¤%&%&""=!#¤%&?=#") att få tillbaka den. Tack o lov går det på garantin i allafall. Det är bra. Dock kommer jag vara utan kamera i flera dagar vilket inte alls är så bra. De på Sony sa att detta var ovanligt. Såklart!



Ni får helt enkelt nöja er med iphone bilder i några dagar. Veckor. Huuuuu.


Fart humor i Västerås.

I helgen, förmodligen natten till söndagen, sattes en rad fartskyltar upp på Stålverksgatan på Bäckby. Officiellt råder 30-gräns på gatan men de nya skyltarna visade allt från 40 till 90 km/tim.


(Källa)


Jag ser bara någon stackare framför mig som går på detta och trycker ner gaspedalen mellan varje skylt.



Martin Adler dokumentär.

Någon mer än jag som tänker vara vaken någon extra timme ikväll för att titta på dokumentären om Martin Adler på Tv4? En repporter och krigsfotograf som besökte 40 olika krigsländer och har tagit otroliga bilder. Han sköts till döds i Mogadishu 2006 när han bara var 48 år gammal. Då hade han arbetat med detta i över 15 år. Thomas Nordanstad som har gjort dokumentären tillbringade 600 timmar åt att gå igenom film och bild material för att skapa filmen och visa upp Martins arbete. En väldigt spännande och fruktansvärd dokumentär.

Några av Martin Adlers bilder.


(Bildkälla)


För blaffig eller Stickad och söt?

En ribbstickad långklänning från Zara.



Jag satt och tittade runt lite på olika klädsidor och tokfastnade på den här klänningen. Vet verkligen inte om det är för att jag tyckte att den var speciellt fin?! Var bara tvungen att titta lite extra på den. Den skulle kunna vara väldigt fin på rätt person? Eller? Är den lite "too much"?! Jisses! Vad tycker jag egentligen om denna? Det går verkligen inte att ta ett beslut. Vad tycker ni?



AMA 2010.

I söndags så hölls American Music Awards 2010 i LA.



Justin Bieber var den stora vinnaren när American Music Awards 2010 gick av stapeln igår kväll, och kammande hem hela fyra priser. Sångarens mentor Usher tilldelades två priser; Bästa manliga soul/r&b-artist och Bästa manliga soul/r&b-album för ”Raymond v. Raymond”. Även Eminem tilldelades två priser, Bästa manliga rap/hip hop-arist och Bästa manliga rap/hip hop-album med ”Recovery”. Andra stjärnor som lyckades kamma hem priser var Lady GaGa, Taylor Swift och Rihanna, som utsågs till Bästa kvinnliga artist i sina respektive genrer.

 

(text fakta: Starlounge)


(Bildkällor: Cbs / MTV)



Kamerafel?!?!

Såhär står det i displayen i min kamera?! Vad göra? Någon som vet?!
Vad jag än trycker på så händer ingenting?!




MODEFLICKAN -November.




Nu är äntligen november numret ute med en megasnygg Ebba Zingmark på omslaget!



Gå in på MODEFLICKAN.se för att läsa månadens nummer.


Den här helgen tar jag en bloggpaus! Vi hö...

img_0472 (MMS)

Den här helgen tar jag en bloggpaus! Vi hörs på söndag. Trevlig helg!


Lanvin för H&M/UNICEF.

Designsamarbetet Lanvin for H&M även kommer att inkludera 25 unika coutureplagg och originalsketcher signerade av Alber Elbaz som kommer att auktioneras ut till förmån för det H&M-stödda UNICEF-projektet "All for Children" mot barnarbete i Indien. Om du inte skulle ha råd att buda på något av de exklusiva objekten kommer det även att finnas en ekologisk tygpåse att köpa, där en del av intäkterna går till UNICEF. Ett riktigt bra samarbete alltså! Passa på. Ni kan även gå in HÄR och läsa mer om projektet "All for Children".





Kaosartad klädrensning.

Oj oj oj. Här håller det på och rensas! Bort med det gamla och in med det nya. Bort med sommaren, in med vintern. Skulle ha gjort detta för länge länge sen men det har ju lixåm inte direkt blivit av. Och nu har jag ett gäng kanonbra kartonger som jag kan fylla med kläder som inte används eller som ska sparas till en annan säsong. Det är ju roligt när man hittar sånt man letat efter ett antal gånger när man har haft klädkrupp och inte vetat alls vad man ska ha på sig. Sånt dyker fram nu. - Nämen titta där var den där klänningen. - Oj, varför har jag klippt av de här jeansen? Vi kan komma fram till en slutsats. Det är helt enkelt buskul att rensa garderoben och på torsdag nästa vecka är det jag som tar mig till storstaden för en ny liten shoppingtur och fyller på ännu mer.




Never mind.

Idag driver jag omkring som en liten rumpnisse. Osminkad och har haft en nopprig mössa på mig hela dagen med ett budskap som passar rätt så bra in på min stil idag (never mind). Var iväg en sväng och sålde min gamla telefon som legat ute på blocket ett tag. En väldigt trevlig byggjobbare som köpte min vita gamla älskling. Willen och jag har busat och nu håller jag på och rensar i lägenheten. Det ser ut som ett bombnedslag i min "walk-in-closet" som är mer som en "Walk-in-walk-out-closet" då den är så liten. Jag har för mycket kläder som jag aldrig använder. Sälja på tradera? Är det inte drygt att skicka iväg allt i vadderade kuvert? Många som gör så. Kanske ska testa jag oxå. Har en del skor som bara ligger och dammar oxå. Det snöar ute idag. Sådär små duniga små snöflingor. Mysigt!




Nu är Vincent här hos oss.

Jag har precis kommit hem ifrån Kathleen och Ola. (Och Vincent!). Det känns så otroligt häftigt att vi träffade Katta för ett par veckor sen och nu är Vincent här hos oss. Att få hålla honom och veta att det faktiskt var honom vi pratade om och tittade på ultraljudsbilder på. Älskade lilla kille. Du kommer att få det så bra! Jag är helt tagen!


När vi kom så låg han på soffan med sin kudde. Vi satt länge och Katta berättade om förlossningen och Maria och jag hade kanske 10000 frågor. Sen fikade vi smarrig kladdkaka och pratade ännu mer förlossning. Sen kollade vi på bilderna. Kan inte fatta att han bara för någon vecka sen låg i Kattas mage. Fantastiskt hur livet är egentligen. Haha. Återigen min tänkande hjärna. Men det är ju så underbart.



Wednesday.

Här har ni mig. Tadaa! Jag har inte hunnit blogga idag så ni har fått nöja er med ett par tidsinställda inlägg. (väldigt bra blogg.se att ni ordnat det!) Men nu är jag alltså här. Var tvungen att ordna lite inför november numret av Modeflickan nu på dagen. Sen var jag ner och svängde lite på stan och ordnade ett par ärenden och hälsade på syrran. Snart ringer Maria och då ska vi hem till Katta och hälsa på henne och lilla Vincent som blir en vecka och tre dagar idag. Tjohoo. Äntligen så ska man få träffa den lille! Det snurrar i mitt huvud just nu. Har så otroligt mycket tankar och planer kring allt. Tänk va skönt om det fanns en av och på knapp när det gällde tankar!



Har ni en bra dag?


Liten nysande elefantunge.

Hahaha hur söt är han inte när han skrämmer sig själv med sin nys!




Michael Jackson´s Thriller blir långfilm.

Gk films ska nu göra en långfilm som ska vara baserad på Michael Jacksons låt Thriller och den uppmärksammade musikvideon. Jeremy Garelick som har skrivit manuset till filmen Baksmällan kommer förmodligen skriva manuset till Jackson-filmen. Kenny Ortega som ligger bakom Michael-filmen This is it nappade direkt på idén och låtskrivaren Rod Temperton som skrev låten Thriller ska även hjälpa till med filmen. Förhandlingarna kring filmidén har pågått i veckor och snart förväntas de bli färdigställda.



Ja! Det dyker bara upp fler och fler nya Michael Jackson projekt. Det känns ju lite som att alla som har haft idéer kring hur Michael kunde ha gjort med sina låtar och videos genom åren sätter dem i verket nu när han avlidit? Undrar såklart hur Michael velat haft det med tanke på att han var en sån perfektionist i allt han gjorde.

(fakta: Nyheter24)



Här sitter jag...

img_0441 (MMS)

...och kollar på bandy. Kakas lag leder med 16-1! Haha. De spelar mot ett halvbra lag. De andra lagets tränare står och diskuterar viktiga saker medan hans spelare kämpar tappert på plan. Förstår varför dom är så dåliga! Jahapp! Här kom det en boll flygande.... Den hade kunnat hamna i min panna...


Nytt Hollywood par.

Ett nytt stjärnpar har bildats.



(text från The sun)

I fredags blev saknaden efter den nya romansen, sångerskan Taylor Swift, så pass omöjlig att stå ut med att Jake Gyllenhaal satte henne på ett privatplan och flög henne från USA till Storbritannien. Kostanden för flygresan blev drygt en miljon kronor.

Ett väldigt fint par tycker jag.


Luminary Ones.

Rebecca & Fiona - Luminary Ones




Hej hej goddag.

Har precis varit ute en vända med Willen. Ny istid? Det är kallt som attan ute men otroligt fint väder. Ska precis laga i ordning lite lunch. Sen ska jag gå bort till jobbet. Jobba och sen gå bort till Kakas bandymatch ikväll om jag hinner. Det blir en välldans massa gå idag. Bra för beach 2011 dock. Gick upp sju i morse och åt frukost. Satte på en tvättmaskin. Sen somnade jag och Willen en stund till i soffan.



Var ner i källaren och rotade fram en varmare jacka idag. Hitta min väldigt gamla favoritjacka. Svart, lång med världens skönaste luva. Toppen!

Ha en härlig dag.

Vi hörs lite senare.

Tjing.


Fotbollsgalan.

Just nu så sitter Kaka och mosar popcorn framför fotbollsgalan. Det är lite som "Ashmed -the dead terrorist" här hemma. Man får inte direkt prata. "Silence, I kill you". Antagligen viktigaste kvällen i världshistorien. Själv har jag precis kommit hem från jobbet. Svängde förbi Ica på vägen hem och köpte mitt nya favorit bröd med russin och kanel. Så jag sitter här framför datorn och ska strax spana in mina favorit bloggar. Märks det att jag är totalt ointresserad av fotboll? Va va va?




Teddybjörnen Fredriksson.

September - Teddybjörnen Fredriksson.




Måndag.

Jahapp nu regnar det inte längre utan nu snöar det! Där ser man. Omväxling förnöjer. Jag har inte gjort någon nytta idag i överhuvudtaget. Ska strax GÅ till jobbet. Det är en bit. Gäller att klä på sig och sen tänker jag ta paraflax oxå. Ska bli kuligt att träffa Alex. Han ska bada idag.



Här hemma så väntas det på brevbäraren i fönstret. (Willen).

Dags för lunch.

Hörs sen.


Ett Ekollon sitter och knaprar i trädet.

I morse när jag vaknade av att det regnade rätt rejält utanför fönstret så ser jag att det springer en liten Ekorre på trädet där ute. Stackars liten. Mitt i ösregnet. Men då jag var så trött så kom jag helt enkelt inte på vad djuret där ute hette. Jag höll seriöst på att gå upp till datorn och sätta mig och googla fram vilket namn man hade gett detta lilla söta bruna klättrande knaprande djur. Fick bara upp ordet Ekollon i huvudet hela tiden. Höll på att bli galen tills slanten trillade ner. Ekorre!!! Ekorre!!! Ekorre!!! Blev rädd för någon minut.



God morgon! Ha en bra dag.


Vem har sagt...

... att det måste vara EN boll på mössan som sitter mitt på huvudet?



14/11.

Nu har vi kommit hem. Har precis kikat på "Ensam mamma söker". Eller som Pia säger. "Mamma söker fru". Haha. Det finns ju en hel del såna program nu så det är lätt att man blandar ihop dem. Var iväg en sväng till Kakas mamma och tittade på deras nyrenoverade vardagsrum och sovrum. Jag dog en smula! Faaasen så snyggt det var. Svart betsat golv och sjukt fina nya möbler! Precis i min smak.


Haha pysselkungen. Söt!

Sen åkte vi vidare för ännu en fika hos Kakas pappa med familj. Där blev det jätte god mat sen. Kyckling och potatis i ugn. Mums. Vi pratade även en del om den underbara Thailands resan som vi ska göra tillsammans nästa sommar. Det ska bli så fruktansvärt härligt att få komma till solen och havet igen. Och Thailand är ju mitt favoritland att åka till. Har varit där två gånger förrut. Kaka och jag blev i princip tillsammans i Thailand för 4 år sen. Dock är det en välldans massa veckor/månader kvar tills vi åker. Men resan finns där! Jajje!





Jag måste faktiskt säga oxå att jag är lite lätt besviken på iphone 4´s kamera?! Det blir ju bara "okej" bilder i dagsljus? Annars blir dom ju alldeles korniga? Någon mer som reagerat på de?

Tjipp.


Här sitter jag i Kakas pappas supersköna f...

img_0424 (MMS)

Här sitter jag i Kakas pappas supersköna fotölj och bara myser. Kollar på bonde söker fru och ska snart bli bjuden på god mat. Underbart!


Fars dag!

Hellu. Just nu sitter jag och väntar på Kaka som ska bli klar. Min pappa är påväg till Thailand men Kakas pappa är kvar i Sverige och det måste ju firas. Ska förbi hans mamma oxå och kika in deras nyrenoverade hus.



Hoppas ni får en jätte fin Söndag!


Tre små barn hittas hungriga och nakna.

"När Olle är tre år, Sara, fem och storasyster Lina, sju, hittas de av polisen. De är nakna och utsvultna och finns i den lägenhet där de bor med sin mamma. Olle bär en överfull blöja och i deras sängar finns varken madrasser eller sängkläder. Det råder kaos i lägenheten, som inte städats på så länge att stanken når ända ut i trapphuset. Barnen har misshandlats systematiskt under en längre tid, Lina har stuckits med glasbitar och rispats med spik och Sara berättar att hennes sår kommer från att mamman slår henne med sopborsten. De har varit inlåsta i lägenheten dygnet runt och varken gått till skola eller dagis. Barnen har tidigare tvångsomhändertagits av de sociala myndigheterna men mamman återfår vårdnaden. Under de fyra månader som går innan barnen hittas är det ingen, varken socialtjänst eller annan person, som har besökt familjen och blivit insläppt i lägenheten. Grannar känner att det luktar illa från lägenheten och undrar hur det är med barnen men ingen gör något".

 

Tillslut döms mamman till ett års fängelse för grov fridskränkning.


Hur kommer det sig att inte någon, varken från bvc, socialtjänst, skola eller en privatperson har agerat tidigare?


Detta är ett av de fall där barn far illa och där UNICEF menar att utgången kunde sett annorlunda ut om barnkonventionen vore svensk lag! Gå in på blog.unicef.se och läs om fler fall. Där kan du också skriva under för barnkonventionen som lag.



Strange Stripes.

Då kaka ligger i soffan och antagligen suuuugs in i tv:n snart då det är så spännande på fotbollen. Så sitter jag och pyssla lite med mina nagellack. Har rensat bort de som torkat osv. Samtidigt så ordnade jag lite med mina egna naglar. Testade något nytt. Inte så värst påhittigt men det blev endå rätt så coolt. Lite udda, helt klart! Älskar kombinationen av den gråblå och isblå färgen.

Vad tycks?




Fel på kommentarerna.

Idag har det varit fel på kommentarerna här på bloggen. Fick ett mail ang detta eftersom det funkar på min dator? Vet inte vad som varit fel men nu är detta förhoppningsvis löst. Så nu kan ni kommentera igen! Bra va :)


Lördag 13/11.

Hej på er! Nu har jag drivit omkring med min familj hela dagen. Gjort ärenden med mamma. Träffat mormor. Följt med pappa på stan en sväng. Tittat på syrrans nya lägenhet. Och fikat hos mamma o pappa. Snacka om familjedag. Kaka har varit iväg på bandymatch i Stockholm och är nu på väg hem. Willen har varit med hela dagen. Det var så skönt att få ta en dusch, sminka sig och klä på sig vanliga kläder efter en hel vecka i myskläder och häng i soffan. Underbart! Känner mig dock fortfarande lite trött i kroppen och hostig. Tog hostmedicin innan jag skulle sova igår kväll och har nästan känt mig bakis idag. Haha. Starka doningar!



Nu har jag äntligen köpt chokladen som alla pratar om och som ALLTID varit slut när jag skulle köpa den. Men idag hittade jag den alltså. "Vinter vit"! Någon som smakat? Vad tyckte ni?





Äntligen.

Äntligen så är jag frisk nog att gå ut igen. Så underbart! Ska strax iväg på en massa ärenden med mamma, sälja min gamla telefon, titta på syrrans nya lägenhet och sen säga hejdå till pappa som åker till Thailand i morgon.



Bråttom bråttom.

Vad ska ni göra idag? Tell me!


Nyshoppat - En kofta med fluff tack!




Fars dag present-tips.

På söndag är det ju fars dag och alla funderar nog på vad de ska hitta på. Själv så åker min pappa till Thailand på fars dag så han får redan en riktigt fin present! Men här kommer lite tips till övriga pappor där ute!




Camilla Henemark berättar om romansen med Kungen.

En vecka efter att ”Carl XVI Gustaf – den motvillige monarken” släppts i handeln väljer Camilla Henemark att berätta om sin romans med kungen. Enligt författarna till boken ska de i slutet på 90-talet ha haft en affär som pågick i ungefär ett års tid och den före detta Army of Lovers-sångerskan beskriver nu själv deras relation som "en 14-årsförälskelse". I en öppenhjärtig intervju med Expressen berättar Camilla Henemark att första gången hon och kungen träffades var på en privat middag. Ingenting hände den gången, men de skulle snart ses igen.

(text: msn starlounge) Läs hela texten HÄR.




Fredag.

Här hemma är vi trötta idag. Jag har haft extremt irriterande rethosta hela natten. Kaka sover ju alltid som en stock men Willen vaknar ju av minsta ljud. Så jag och Willen har varit vakna i princip hela natten. Har precis tagit en låååång dusch. Så fruktansvärt skönt. Kändes nästan som att man tvättade bort förkylningen. Ska ringa några samtal nu och svara på en del mail.



Vi hörs lite senare.


Läget i Pakistan.

Som ni säkert läst så har Pakistan nu drabbats av katastrofala översvämningar.
Behoven är akuta, inte minst sagt för barnen som alltid lider mest i katastrofer.

Nu behöver de vatten.

Översvämningarna har orsakat en av de värsta katastroferna någonsin. Över 20 miljoner människor, varav nästan hälften är barn, beräknas ha drabbats. Familjer har flytt sina hem och många saknar rent vatten och mat. Barnen riskerar undernäring och att bli sjuka av det smutsiga vattnet. Fokus för UNICEF just nu är att rädda liv och återställa vattenförsörjningen i de översvämningsdrabbade områdena. Vattenburna sjukdomar kan vara dödliga för små barn och det gäller att förhindra spridning av kolera, diarré och andra sjukdomar som sprids snabbt när människor inte har tillgång till rent vatten. Hjälp UNICEF att hjälpa fler barn! Tillsammans kan vi förändra situationen för miljontals barn.

 

Skänk 50 kronor genom att SMS:a LIV till 72 900 eller skänk en gåva till Pakistan HÄR.





De är de rikaste kvinnorna i Hollywood.




Vännen Maggie.

img_0402 (MMS)

Omaka vänner minst sagt. Vi sitter och tittar på nya programmet "Ladies på Östermalm". Marias kommentar är ju så bra! -Jag lovar att hon är kompis med Maggie bara för att hon ska känna sig snyggare! Hahaha.


Magnum mini.

Maria och jag har precis ätit korvstroganoff medan våra karlar sitter hemma hos Viktor och Maria tillsammans och också äter korvstroganoff. Haha. Jag orkade inte ta mig någonstans ikväll då jag varit så dålig hela veckan. Fortfarande krasslig och känns onödigt att gå ut i kylan. Så Maria är här och Kaka är hemma hos dom tillsammans med Viktor. Ett litet byte. Hon hade med sig Magnum minisar oxå.




Apelsin - Vitamin.

Jag hade skrivit två inlägg redan idag men ångrade mig. Det har nog aldrig hänt att jag raderat något som jag skrivit. blev bara så trött på att jag inte blev nöjd så tog bort inläggen i stället. Just nu så har jag ingen feber längre men sitter och trycker apelsiner mot denna ihärdiga förkylning. Lite senare ikväll så kommer Maria förbi och håller mig sällskap i den andra soffan. Thats what friends are for!



Var utanför porten en sväng med Willen. Han måste vara dö-uttråkad. Hans mamma har legat i soffan i tre dagar. Fyfasen så jäkla skit tråkigt, tänker han. Det blir andra bullar när jag blir frisk igen. Då kommer HAN att ligga i soffan för att han är så trött efter all aktivitet.

Later.


Med detta säger jag God natt.

Detta youtube-klipp visas i princip överallt. Jag vet! Att du hittar det här är mest pågrund av att jag verkligen inte vill att någon levande individ skall missa att se denna otroligt frustrerande tjej och hennes "sång".






Feber + jobb = ingen bra kombo.

Alex hade ingen assistent ikväll så jag var tvungen att hoppa in trots sjukdom. Va sådär lagom kul! Hoppas verkligen att jag inte smittat ner Alex nu. Blir han sjuk igen så kan någon annan assistent drabbas och sen går det runt bland oss som jobbar. Skit drygt. Kaka var iväg till David idag och gjorde lite mer på sin sleeve tatuering. Det kommer bli riktigt bra! Letar ni en duktig konstnär/tatuerare så rekomenderar jag David starkt. (Klicka HÄR för att komma till hans hemsida). Hann titta på "Bonde söker fru" oxå när jag kom hem. Det är ett måste varje onsdagkväll! Vissa är ju bara för sköna!? Höhö.



Later.


Galna kläder på årets EMA.



Ung & Bortskämd.

Jag såg ett halvt program av Ung & Bortskämd på Svt innan jag stängde av. Det kröp i mig. "Vilka korkade föräldrar" tänkte jag! Igår kväll låg jag i vanlig ordning framför debatt och tittade. Det handlade just om detta program. Två av deltagarna var med. Någon Daniel och OlgaIsabelle (och hennes mamma). Plötsligt dök det upp en till deltagare som var där vars pappa var med. Carolina. Hennes pappa hade inte bara köpt en lägenhet till henne utan var där varje dag och städade åt henne, lagade mat och tvättade. Hon ville inte och behövde aldrig göra någonting själv. Hon fick köpa allt hon ville med pappas pengar. Hon behövde inte ens fråga. Där var det; citat: -fritt fram! Vill Carolina ha tre jackor, ja då får hon de! (??????) Den här Daniel satt och sa att han vill bo hemma ett tag till, men NÄR han väl flyttar så förväntar han sig att hans föräldrar ska komma hem till honom i HANS lägenhet och hjälpa honom med städning, tvätt och diskning. Jag låg i soffan och bara gapade igår kväll när den här debatten pågick! Pappan till Carolina som kom in där i slutet frågade alla: -Vad är det för fel på att vilja ta hand om våra barn?

Se Debatt-programmet HÄR, jag rekomenderar det starkt!

Jag ställer en motfråga: -Vad är INTE fel med det som ni håller på med?

För det första så uppfostrar de människor som aldrig har behövt lyfta ett finger själv. Hur fan ska de få en verklighets upppfattning om hur saker och ting går till här i vårat samhälle?! OlgaIsabelle satt och sa att hon hade inte den minsta tvivel på att hon skulle bli rik, berömd och bo i Hollywood sen och då kunde hon ge tillbaka lite till sin mamma genom att köpa en rosa Cadillac. Amen, ni hör ju själva?! Vart är verklighetsuppfattningen i det?! Ingenstans. Jag tycker att det är otroligt hemskt av dessa föräldrar att inte inse att de faktiskt förstör de här killarna och tjejernas liv!? När psykologen försöker förklara för dessa människor att arbetslösheten idag bland ungdomar är väldigt stor och detta beteende som de här människorna får och har är inte så väldigt poppis hos arbetsgivare t.ex. Då säger OlgaIsabelle att: -Jamen varför skulle hon inte kunna ha ett bra arbete bara för att hon inte vill städa hemma? Detta handlar ju för guds skull inte bara om att de inte vill städa! Det handlar om att en människa måste gå igenom vissa steg och hinder här i livet för att hitta sig själv och att bli en självständig person. Det här är ju helt sjukt de beteendet som de här personerna har?! Att dom inte förstår att de gör sina ungdomar (vuxna) en jäkla otjänst?! Helt otroligt! Jag blir så arg!

Dessa är med i programmet.


(bland annat JP som var med i Paradise Hotel!)


Soffpotatis.

img_0386 (MMS)

Ligger fortfarande nedbäddad i soffan med både fleecefilt och täcke. Är fortfarande väldigt förkyld! Just nu så tittar jag på "Ebbas stil" på svt play. Ville bara önska er en fin onsdag!


Ett skepp kommer lastat!

Med vadå?





Glöm inte.

Läs mer om att få gratis Spotify Premium HÄR!





Klicka HÄR för att registrera dig.
Glöm inte att du måste utföra en gratiskampanj innan du kan börja värva vänner.
(Du behöver endast värva 6 vänner och det går supersnabbt!)



Inga hejdå i Amerika?

Satt och läste ett roligt inlägg hos Spiderchick angående telefonsvarare i Usa. Det är ju så poppis där. Det går bara en signal och sen "Say something after the bip" Piiiiiiiiiip. Och något som jag verkligen har stört mig på (antagligen för att jag tittar på alldeles för mycket film) är ju att dom ALDRIG säger hejdå när de pratar med varandra i telefonen i Amerikanska filmer och serier. Fruktansvärt frustrerande ska ni veta. Dessutom så verkar det som att de flesta där borta är tankeläsare. När de bestämmer mötesplats så säger de aldrig vart exakt och vilken tid?! De bara möts endå!? De säger ett område och sen klick.


Har ni tittat på "Days of our lives" (vår bästa år) någon gång? Hur töntigt är inte det då? Kommer aldrig glömma avsnittet när det sitter en kille bakom en soffa och ska spela rädd och gömma sig. Då säger han HÖGT och tydligt. - Hoppas verkligen ingen ser mig när jag sitter här bakom soffan!! Haha. Typ skriker.



En klassisk serie som måste vara rankad som världens töntigaste serie btw.

Tacka vet jag Gossip girl :)


Årets kvinnor och män 2011.

Caroline Roosmark (fotograf) och Åsa Matsson (journalist) gör för åttonde året i rad en kalender för att samla in pengar till projektet Barn till ensamstående mammor och deras arbete med att bland annat förebygga och motverka gatu- och ungdomsvåldet. Kalendern heter "Årets kvinnor och män 2011" och för varje månad så får man se bilder på kända svenska ansikten som på ett sagolikt vis porträtterar sagofigurer i olika miljöer. Hur söt är inte Darin som Decembers Oliver Twist? Eller hur vacker är inte Helen Sjöholm?!






Eclipse för 511 gången.

Den här morgonen så tog Kaka med sig Willen till jobbet så att jag skulle få vila ordentligt. Är fortfarande tokförkyld och har sår runt näsan eftersom jag har snytit mig så mycket. Struttar omkring i mina rosa spa-strumpor. Fick dessa av Kaka förrut, de hade dem som provprodukt på jobbet. Det är fasen de bästa strumporna som finns. Speciellt när man går hemma eller efter man har badat. Fötterna håller sig varma hela tiden och sen blir dom tokmjuka. Strumporna luktar parfym jämt oavsett om dom är tvättade flera gånger. Nu har vi jätte många färger här hemma. Gula,lila,blåa,vita,svarta och rosa. Bra strumpor helt enkelt! (Ni antecknar väl?)



Nu hade jag tänkt slänga mig tillbaka i soffan invirad i världens skönaste täcke och titta på Eclipse IGEN för 511 gången. Får aldrig nog. Kan knappt vänta tills Breaking dawn kommer!! Gaaah.

Synvilla?



Hoppas ni är friska och krya.
Ha en jätte fin tisdag!



Soppa och Karate kid!

*Host*host*fräs*fräs*.

Trodde verkligen att jag skulle klara mig ifrån denna höstförkylning då jag varit så fruktansvärt pigg och endå umgåtts med så mycket sjuka människor senaste tiden men inte blivit smittad. Sen umgås jag ett par dagar med Alex och blir tokförkyld! Dom säger ju att barnbacillerna är de farligaste bacillerna. Börjar förstå varför.




"Michael Jackson" släpper ny singel.

2007 i en hemmastudio i New Jersey så spelades en låt vid namn "breaking news" in. Nu kommer den att släppas som ny singel och lades ut på MichaelJackson.com igår. (Klicka där för att lyssna på den). Vet vi ens om han ville släppa den här låten? Eller är detta en fortsatt jakt på pengar efter Michaels död? Det har t.o.m diskuterats kring om det i överhuvudtaget är Michael som sjunger i låten. Men nu har det gjorts tester och man kan med 100% säga att det är Michael Jacksons röst i låten.

Två texter ur låten lyder såhär.



Jag tycker att det är lite läbbigt att så mycket har "skapats" efter hans död. Singlar, filmer och shower! Ville han det verkligen? Har människor panik över att han inte finns kvar och på så sätt skapar allt detta för att hålla honom vid liv? Eller gör man detta endast för pengarna? Hur vet dom att han ville släppa den här låten t.ex? Och OM han hade velat det så hade han kanske gjort det år 2007 då den är skriven och inspelad?!




Grattis!

Jag är så sjukt laddad! I natt så fick jag sms:et som jag trodde skulle komma på måndag! Kathleen hade precis fött lilla Vincent som vi alla har längtat sååå efter att få träffa. Nu vill jag bara träffa henne, honom och höra allt!!

Grattis Kathleen och Ola till er fina lilla Vincent!





Jag har ju inte uppdaterat på en dag! Herregud! :) Jag är sjuk! Supertjock i bröstet och feber. Så jag drar omkring här hemma och dricker litervis med citronvatten för att försöka skölja bort detta. Både jag och den andra assistenten till Alex är sjuka med samma sak så vi är antagligen smittade av lilla Alex.  Sov hela dagen igår. Ska krypa ner i sängen igen nu. Hörs senare.


En väldigt mysig lördag.

Har precis moffat alldeles för mycket tacos. Nu väntar godisskålen. Ella, Kaka och jag tittar på "draktämjaren" och myser i soffan med tända ljus. Ella har även tränat sin lillebror Wilgot lite och belönat honom med godis.


Nu är det dax för en ny film "typ". Som är Ellas nyaste uttryck.


En lagom pigg en.

img_0374 (MMS)

Herrejisses! Jag är som en vandrande zombie nu! Inte nog med att jag precis ätit lunch och kommit in i en rejäl matkoma. Jag börjar känna av mina tre timmars sömn nu. Slutar vid tre tack o lov! Då blir det hem och ta powernap och en dusch. Sen ska vi hämta lilla Ella! Alex då!! Den här lilla tokfransen hade seriöst varit vaken sen elva i går kväll??!! Var och åt en snabb (och btw jätte hemsk) tonfisk sallad till lunch med mamma och pappa och han var såååå trött. Nu när vi kom hem så somnade han direkt. Kan Alex sova på dagen, då är han verkligen trött. Han gör aldrig det annars mera.  Han är ju liksåm en stor kille nu. Hoppas ni har en härlig lördag! Hörs sen da.


Halv fyra.

Kul! Vaknade halv fyra och var klarvaken. Kaka snarkade. Willen låg och ryckte. Ska iväg till jobbet om en halvtimme och NU är jag jätte trött. Bra timing. (Men lika glad för de e jag men gladast är nog Ninnie...). Jag har dock bestämt mig för att detta kommer att bli en väldigt bra dag trots tre timmars sömn. Jag ska träffa mamma och pappa vid tolv och fika tillsammans med Alex. Sen ikväll så kommer Kakas underbara lillasyster Ella på besök och då blir det tacos, film och lördagsmys.

Ella och Willen för något år sen.


Later.


Chocolate muffin.

Det är faktiskt fredag!



Har precis kommit hem från jobbet och sitter nu och skriver ihop det sista till Modeflickan. Ikväll blir alltså en väldigt lugn kväll. Just nu så rullar filmen Inception bakom mig och Kaka sitter som fastklistrad. Själv ska jag snart slänga mig själv i badet. Känner inte att jag har någon ro just nu för att sitta och kolla på en komplicerad film. Den verkar nämligen väldigt komplicerad! Men verkar även sjukt bra.

Ha en trevlig fredagkväll!


En glad prick.

img_0361 (MMS)

Hej på er! Vad görs? Själv fick jag hoppa in och jobba ikväll. Som tur var så hann jag klart artiklarna som skulle lämnas in och även lite andra grejer som skulle göras! Alex är som en liten solstråle när man kommer så det är ju inte hela världen att spendera några timmar med honom denna fredagkväll. Later.


Söt smyckes förvaring hos Urban Outfitters.

Hur gulligt var inte detta? En mini-jackhängare som smyckes förvaring. Endast 156 kr hos Urban Outfitters.


Frukost framför Paradiset.

Har precis ätit frukost framför reprisen av Paradise Hotel. Jag verkligen avskyr Melissa, by the way! Vilken otroligt dryg och osympatisk människa. Är ledig även idag och ska ta tag i min sista oskrivna artikel och städa lite här hemma.



Igår hände något konstigt, men roligt. Jag stod och diskade och hade samtidigt Maria i telefonen. Plötsligt så kör det upp en röd audi på vår parkering utanför huset. Jag tänkte; vafan nu står någon på vår parkering? precis när Kaka ska komma hem ifrån jobbet?! Typiskt. MEN, det visade sig då att Kaka bytt ut vår skrutt saab mot en fin röd audi istället. Vår gröna fina skrutt-saab var nära att ramla ihop vilken dag som helst då det var en massa fel på den! Vi hade ingen aning om hur sjutton gubbar den skulle klara vintern. Så bytet blev gjort i rättans tid!

Later.




"Love the way you lie" Part 2.

Någon mer än jag som förälskat mig i Rihannas och Eminems andra del av låten "Love the way you lie"?

Love the way you lie (Part2)



Ny mail.

Jag är så jävla förbannad! Det är någon idiot som har hackat sig in i min lilla bärbara dator via min mail. Den har krånglat enormt senaste månaden och det har nästan aldrig funnits internet på den av någon konstig anledning. Idag när jag öppnade den och skulle svara på några mail och kommentarer här på bloggen så började helt plötsligt musen att röra sig av sig självt?! Mappar öppnades med mina bilder och det såg allmänt konstigt ut. Kaka skrek att jag skulle stänga av den på en gång. Det är alltså någon som tagit sig in i min dator via mailen! Därför har jag nu bytt mail helt och hållet. Som det står i menyn så vill jag gärna att ni som mailat mig senaste månaden och inte fått svar, maila igen till den nya adressen för att då har jag antagligen inte fått erat mail.

[email protected] är det som gäller nu!

Och till dig som tagit din dyrbara tid till att förstöra detta vill jag säga flera saker!
- men det säger jag bara i garderoben!



Bloggare för varenda unge.

(Starka bilder i inlägget)

Idag har jag startat ett samarbete med UNICEF. Jag är numera "bloggare för varenda unge"! Något som jag är väldigt stolt över! Jag kommer att vara en viktig länk i en stark kedja av människor som kämpar för alla barns rätt till överlevnad och utveckling. För att ALLA barn HAR rätt till överlevnad och utveckling. Vi kan alla hjälpas åt på något sätt för att förbättre omständigheterna för barn runt om i världen. Vi har makt att göra en förändring. Här i bloggen kommer ni att då och då få läsa om och diskutera viktiga barnrättsfrågor, katastrofer och vara med i tävlingar med fina priser. Så håll ögonen öppna!





Surtanter, Underbara vänner och mjukglass.



Nu är jag hemma igen.
Är så jävla irriterad. Hur otrevliga kan tanterna vara på banken egentligen?! Fyfan! Människor som inte kan hantera andra människor ska väl definitivt INTE jobba med människor och service?! De har bytt system när det gäller internetbank och jag har inte fått någon kod på posten som man tydligen ska! Därför var jag tvungen att gå ner på banken och ordna en kod för att i överhuvudtaget komma in på min egen bank! Hon som satt där med mungiporna nere vid knäskålarna hade ingen aaaning om varför jag inte fått någon kod och började skylla på posten och sen var hon bara allmänt skitotrevlig! Ååååh. Tillslut så fick jag henne att föra över pengar på Kakas konto och sen skicka efter en ny kod till mig som tydligen inte kommer förrän en vecka? Kuljul.

Grrrrr. Voff!

Innan mitt lilla missöde på banken så hade jag en uuuunderbar långlunch med tjejerna. Katta, Maria, Kristin, Ella och Ellas lilla Noel som är hur söt som helst. Som jag skrev tidigare så är Katta höggravid (ska ha vilken dag som helst nu) och Kristin är i femte månaden så just nu så omger jag mig med en massa gravida vänner. Vi är i den åldern tydligen! Det ploppar ut ungar överallt?! Jag måste ju faktiskt erkänna att man blir lite sugen själv. Men vet oxå med mig att jag har en del planer för framtiden som inte inkluderar barn i allafall det närmsta året. Så det får vänta ett tag till sörrni! Däremot så är det skitkul att få följa mina vänners graviditeter.

Lunchen var jätte god och redan innan maten diskuterade vi vilken dessert vi skulle ta efter! haha.



Haft en bra dag?


Mega lunch!

img_0352 (MMS)

Nu sitter vi och har precis ätit supergod lunch + mjukglass! Vi är två gravida i sällskapet här! varav en höggravid. + En som fick barn för två månader sen! Ska ta en sväng på stan sen och jag måste till banken! Det är nog det tråkigaste som finns att gå till banken. Ha en härlig torsdag! Det har jag!:)


Vad var det för leverans?

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag satt och väntade på en leverans igår?! Nu tänkte jag visa er vad det var i det enorma paketet som kom med bud igår. För ett par veckor sen så skrev jag ett inlägg om att vi letade mattor till kök och sovrum. Visade då några mattor ifrån CarpetVista som jag gillade. Och nu har de skickat två mattor till mig. En svart/vit randig jätte fin matta och en lite mindre vit matta. Båda passade verkligen perfekt i kök och sovrum. Tack CarpetVista!!




Dagens.







En riktig bondfru.

Hej på er! Nu har jag kommit hem ifrån jobbet och även hunnit äta lite. Blev så sjukt sugen på grahamsgröt idag. Ingen aning om varför? Ibland blir man verkligen sugen på så konstiga saker?! Så när jag kom hem i dag så ställde jag mig seriöst och kokade gröt. Inte i micron, utan i kastrull. Sen kollade jag på "Bonde söker fru" medan jag åt den. Haha. Kände mig som en riktig bondfru!




RÖD

img_0336 (MMS)

Alex är väldigt röd idag! Han försvinner lixåm i träningsmattan! Höhö.


20101103.

Jahapp. Vaknade halvåtta, tittade ut! , somnade om, vaknade elva! Sitter just nu och väntar på en leverans. (Ni får se sen)! Vilket jäkla skitväder det är ute. Hade 40 000 löv i luvan på jackan när jag kom in. Willen hade nog lika många smålöv i pälsen. Det blåser och regnar om vartannat. Så var vi inne i november vädret. Antagligen världens värsta månad. Börjar lite smått att längta efter våran Thailand/Vietnam resa i juli nu! Jag skulle ha cyklat till jobbet idag men jag vägrar. Totalvägrar. Tänker ta bussen! Jag åker aldrig buss så var tvungen att höra av mig till Ann och fråga hur fasen man gör nu förtiden?! Det är inte någon hederlig 20:a som gäller längre tydligen utan nu är det Sms-biljett. Sedär! Simpelt lät det i allafall så det ska jag nog ordna! Vi hörs sen!



Ha en bra dag era busfrön!


Robyn i Gossip Girl.

Som jag skrev i September så skulle Robyn få en liten roll i Gossip girl denna säsong. Och i senaste avsnitt så får vi mycket riktigt se henne. Både stå i närheten av Blair och sedan sjunga "Hang with me". Hur coolt?! (Avsnitt 7 alltså!) Hon är ju så söt Robyn. Det är rätt coolt när de säger hennes namn i serien. Om man tänker på att hon faktiskt är en av våra största svenska artister. Hon har verkligen slagit igenom i USA.




Ett litet Godnatt.

Fan. Typiskt mig att sitta uppe fast jag är dödstrött! Det blir lixåm tillslut för jobbigt att gå och lägga sig. Klassikern: -Gå och lägg dig! -Jag orkar inte!, Höhöhö. Ett stort pluss är i allafall att jag gått osminkad hela dagen så behöver inte tvätta bort sminket innan jag kryper ner i sängen. Endast tandborstning! Häälit. (latmask).



Heidi Klum vet vad Halloween är!

Heidi Klum struntar verkligen i temat som många andra tjejer tycks ha fastnat för under Halloween. Fram med playboy ansiktet, kaninöronen och nätstrumpbyxorna. Jamen hur tråkigt är det inte?!?! Fantasi tack?!! Tacka vet jag Heidi Klum som verkligen visar vad Halloween är! Hon och maken Seal har verkligen känsla för utklädnad och de visar de verkligen år efter år.


Done and done!

Idag har jag varit effektiv och hunnit med allt som jag hade bestämt att jag skulle hinna med!



Perfa! Någon bild får ni inte se på mig idag då jag ser ut som något taget direkt ur Ronja Rövardotter. (Vaffödårå?) Har sprungit omkring med en knut på huvudet hela dagen osminkad. Otroligt skönt med sådana dagar. Willen och jag blev riktigt osams idag över en pinne. Det var första gången på tre hela år som han blev riktigt förbannad på mig och morrade åt mig. Pinnen var hans! Självklart så vann jag överlägset och pinnen ligger numera i Marias cykelkorg här utanför. (Du vet om att din cykel står här va?!).

Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Gossip girl och äta lite maaaaat!

Later.

........

Just nu så springer jag upp och ner i tvättstugan medan jag skriver artiklar till november numret av MODEFLICKAN. (Klicka på länken för att komma dit och läsa oktobers nummer). Deadline är på Lördag så det är lite bråttom. Samtidigt så äter jag upp chokladen från cupcake-baket, dricker lättdryck och lyssnar på P3 dokumentär.


Åsa Jungnelius konstglas.

Hur häftiga är inte dessa? Jag skulle lätt köpa ett av nagellacks-modellerna om plånboken tillät!



Detta och mycket mer hittar du hos ArtglassVista.
Där finns även bra priser på andra designers just nu
såsom Efva Attling och Ernst Billgren.



Beck - levande begravd.



Idag kom jag hem jätte tidigt från jobbet då Alex var superduper trött och hade lite feber. Slängde ihop en tonfisksallad och nu ska jag avnjuta den framför nyaste Beck "levande begravd". Någon som sett den?




Uppdatering!

Jävlarenamma vilken Beck rulle! Jag satt som på nålar under hela filmen. Och fyfan va hemskt att bli levande begravd! Helt klart en av de bättre Beck som gjorts, om inte den bästa?!



Jag vet inte riktigt vad det här blev för ...

img_0326 (MMS)

Jag vet inte riktigt vad det här blev för bild men det är lite svårt att få till en bra bild för tillfället. Alex är hemma och är sjuk nämligen och det blev alltså inget bad för oss idag. Han är en riktig liten gnällspik idag. Men det förstår jag eftersom lillen har feber! Plutt.


Höhö.

Ska strax iväg till jobbet. Idag är det bad på schemat och Alex och jag ska hoppa i den varma poolen och köra lite övningar. Alltså börjar man seriöst bli gammal eller? Är det bara vi i vårat "gäng" som fått åldersnoja vid 25 års ålder? Utgången i lördags sitter fortfarande i och jag är så jäkla trött! Hur många dagar tar det innan man blir människa efter en utgång nu för tiden då? Förrut så kunde man gå på´t igen redan dagen efter. Ojojoj. Smällar man får ta!



Hoppas ni får en grym Måndag!

;Snodde btw en bild från Verro från igår. Hela ligan samlad innan överraskning hos Katta!



hörs senare.

Turkosa missbildade men FAN-så-goda Cupcakes!

I fredags så skrev jag ju att jag bakade. Dock ville jag inte skriva vad eftersom att jag då kanske skulle väcka någon misstanke hos Katta. Jag bakade självklart små choklad cupcakes. Dom blev väldigt smarriga. Trots att jag blev lite sur på denna störtlöjliga karamellfärg som svek mig än en gång! Förra julfesten vi hade då jag också bakade små julcupcakes så köpte jag naturligtvis RÖD karamellfärg. Dom blev rosa! (Japp, hade i heeela flaskan!) Och nu när jag varit så duktig och köpt blåprickiga formar och BLÅ karamellfärg så blir frostingen grön?! Eller typ snorturkos!? (Japp, jag hade i heeela flaskan!) Vilket lurendrejeri! Inte okej! Någon som vet om man måste blanda vissa färger för att få den perfekta färgen eller? Då ska det fan inte stå BLÅ och RÖD utan rosa och turkos! Daaah.


RSS 2.0