God natt.



Nu är det verkligen dags att sova. Fan, klockan är alldeles för mycket igen. Aja, inte mycket att göra åt nu... Är ledig i morgon dock men har en del missions som måste utföras! Sov gott nu allihoppa! Natti natti.



Tea and Dark Chocolate, And some Anna Anka.





Sitter och kikar på "Anna Anka söker assistent". Verkar ju bli hur kul som helst. Jag gillar ju såna här program! Var förbi kiosken när jag var ute med Willen och köpte lite choklad. Så jäkla gott med mörk choklad och Te. Mysfaktorn är hög här hemma!






Världens bästa hälsotips!


It´s a happy Wednesday.

Idag mår jag precis tvärtom hur jag mådde igår. Igår var jag trött och seg och på dåligt humör. Men idag är jag på toppen humör i stället. fortfarande seg men det har att göra med att jag sovit dåligt senaste nätterna. I morse blev jag väckt dock av att det plingade på dörren. Snickarna som skulle komma hit var tidiga men det gick ju bra endå. Öppnade i min morgonrock med håret åt alla håll. Men det fick gå endå. De har bytt vår sovrumsdörr nu i allafall. Så nu är badrums dörren kvar att byta, renovera badrum och lägga nytt golv i hall och kök. Yeeey. Blir skoj i vår! Kommer bli jätte fint!

Har precis kommit hem!; Kaka ringde och ville hämta upp mig. Vi åkte och hämtade Thaimat och åkte till hans jobb sen. Där åt vi lunch tillsammans med hans underbara chef Mattias. Riktigt skön kille! Han hade sin vovve där oxå. Världens finaste Carisma! Så himla snäll.




Sist jag var på Kakas jobb så skrev jag på deras tavla inne i fikarummet. det stod kvar! Haha.



N
är jag kom hem så låg willen med sin Krokis i sängen. Där får han ABSOLUT inte ha sina leksaker.

Busvovve.




Nu skickar Lindsey Lohan´s pappa in henne på rehab!


Ljust ute.

Va konstigt det kändes att cykla hem ifrån jobbet när det var ljust ute fortfarande. Nattade Alex när det var ljust. Solen gick ner runt halv åtta. Våren är här! Underbart! När jag kom hem så gjorde jag iordning lite sallad och nu sitter jag framför tv:n. Blir en lugn kväll nu innan jag går och lägger mig...



Gör rent dina makeup-penslar.

Att göra rent sina makeup-penslar då och då är jätte viktigt då det samlas massvis av bakterier mellan stråna. Jag gör rent mina varannan vecka ungefär. Super enkelt och det går jätte fort. Sen ligger dom bara på tork tills nästa dag. Detta använder jag när jag tvättar mina penslar...







Softardag.

Som om jag nååågonsin har använt ordet "softa". Har i allafall en riktig softardag idag. Ont i huvudet, seg och har ingen lust med någonting. Har kollat på gamla avsnitt av glamourama och ätit en mega frukost. Ringt några samtal och tagit ett bad. Klockan fyra ska jag trampa iväg till jobbet och innan dess tänker jag inte göra någonting. Sådeså.



Blogawards 2010.

Idag när brevbäraren kom så drog jag en djup suck då Wilgot gjorde sitt gamla vanliga "mörda posten" -move. Men blev på bättre humör när jag ser det stora rosa kuvertet ifrån Veckorevyn. En liten påminnelse om att det strax är dax för Blogawards 2010....



Förra året var riktigt roligt. Jag förlovade mig dagen innan på en jätte mysig restaurang  på Söder i Stockholm och åkte sedan till Blogawards på Café Opera alldeles ensam med världens roligaste taxichaffis. Tack o lov så mötte jag upp söta Nina där som kom med Frida o co, underbara tjejer...


Roligt eller förnedrande?



Ni har väl sett det omtalade klippet på Youtube om den sjuåriga pojken som fått smärtstillande hos Tandläkaren och filmas av sin pappa på vägen hem?! Pojken är minst sagt drogad och idag så tjänar familjen miljoner på sin drogade son?! Snacka om att utnyttja situationen...

Kolla här.



Vad tycker ni? Är det roligt eller endast förnedrande?


Måndagsäventyr.

Har precis varit ute på lite äventyr med Maria. Storhandlat på Ica Maxi, kikat in nya ÖB (köpte massa tvättmedel å grejs superbilligt!), hälsat på Kaka på jobbet och tvättat Marias bil i biltvätten. Alltid lika roligt. Det pirrar i hela kroppen när den stora "bläckfisken" kommer över bilen....



Later.


Nu har jag kommit till jobbet. Det

0-2e1d7308e3183e38ccf3622ad96ad2a6.png

Nu har jag kommit till jobbet. Det gick snabbare att cykla när det inte är en kotte ute så man måste stanna vid rödlysen. Så kom hit halv sex när jag börjar kvart i. Sitter här en stund innan jag knackar på hos alex. Vill ju inte väcka honom för tidigt stackarn! Det regnar ute oxå! Men jag är lika glad för de! Törstig dock! Kram på er!


Ville bara säga...



Dags att hoppa i säng. Inte bokstavligen kanske. Kikar på slutet på Falk men skulle egentligen redan behöva sova. Har ju mitt måndagspass i morgonbitti 05.45 så måste upp 04.45 eftersom jag ska cykla dit oxå.

Sov så gott nu söta ni.

Natti.

Nyshoppat.




Snabb uppdatering.


Här kommer en megasnabb uppdatering då jag börjar jobba om tjugo minuter. tack o lov så får jag skjuts idag. Är bakis efter igår, jag lovade mig själv att inte dricka något efter tolv men det gjorde jag såklart endå. Fan.

Igår.




Fallet om Linnea och våldtäkten.




Något som jag följt väldigt intensivt är historien om Linnea som våldtogs av en kille på skolan vid namn Oskar. Efter våldtäkten så berättade Linnea och polisanmälde våldtäkten. I princip alla vände då ryggen till Linnea och stod på Oskars sida. De bildade facebook-grupper, skrek glåpord efter henne, hyllade Oskar som de ansåg var oskyldig och behandlade Linnea som en påse skit. Både vuxna och unga. "- Hon var intresserad av Oskar men han ville inte ha henne så då var hon tvungen att hämnas", därför hittade hon på allt, Sas det! Tills han våldtog ännu en flicka. Men det finns fortfarande massor av människor i den lilla orten som står på Oskars sida. Han hyllades på skolavslutningen trots dom och Linnea fick åka bort för att slippa bli till åtlöje.

För er som inte har hängt med, kika på Uppdrag gransknings repotage HÄR.



Jahapp och vad jag tycker jag då?

Detta är en sjuk historia där människor som bor i en liten ort går ihop och snackar så mycket skit så att de tror på det själva. De har väl inget bättre för sig. När man får höra föräldrars åsikter kring händelsen så blir man fan mörkrädd! Vad finns det för tafatta människor i vår värld. Och rektorn då?! Hur tänkte hon nu?! Tänkte hon alls?! Kunde hon ens prata?! Hon hade ju inget att säga?! Detta är fruktansvärt och att denna stackars tjej i så ung ålder fått vara med om att så många människor vänt henne ryggen och kallat henne både hora, fitta och "hon borde bli våldtagen så hon VERKLIGEN fick känna på hur det känns...osv är så jäkla äckligt! Jag hoppas att hon inte återvänder till dessa hemska människor, förlåter dom. Håll dig borta och lev ett långt och lyckligt liv någon annanstans där folk förstår och älskar dig för den du är.....!

Fruktansvärt.



God morgon Lördag.

Här sitter jag nu med min favorit skål. Äter laktosfri vaniljyougurt med müsli. Har varit duktig (tycker jag) och cyklat en halvtimme på min motionscykel. Fasen va skönt det är att bara cykla gärnet när man vaknar. Göra slut på all energi för att sedan återfå den direkt efter, tio gånger starkare.




Anna Anka behöver ingen vacker och ung man.


Ifrån Tjuvlyssnat.

Två alkisar ∼50 har precis satt sig ner i tågvagnen när det går förbi en kvinna ∼30.
Alkis 1: Hon var vacker och ung.
Alkis 2: Ja men hur ska det går för dig, du är ju varken vacker eller ung.
Alkis 1: Nej det är inte Paul Anka heller.


 


Urbanears, Let´s Dance final och Thaimat.

Halloj på er! Sitter här framför Let´s Dance finalen och bara älskar både Claudia och Mattias, vem ska man rösta på?! dom är ju underbara båda två. Och David Hellenius är ju bara så jävla rolig!! "- Trodde att synsam hade firmafest här ikväll?!" Haha.

Ikväll så åkte vi ner på stan och hämtade hem mina Urbanears hörlurar och sen hämtade vi Thaimat! Nu ska vi kika vidare!! Vem hejar ni på?!





Garderobs plock.

Denna dundrar på ganska så rejält hos mig just nu... Love it!

MGMT - Kids



*pust.
Fasen va mycket kläder vi har kvar som vi aldrig använder och som bara ligger och tar plats i både tvätten och garderoben. Allt de ska bort! En gång för alla! Tänker inte spara sånt som jag "kanske kommer att använda" senare i livet. Just nu ligger det högar med smutsig tvätt i sovrummet som ska in i maskinen fortast möjligt. Hittade massa udda strumpor bland annat som åkte direkt ner i sopen.

Tomma Ikea kassar som det varit kläder i förrut... Ordning och reda var det?!



HAHAHAHAHAHAhahaha.

Kan inte sluta skratta åt den här videon!! Stackars stackars henne! Men det är ju så kul!!





Robert Pattinson som vaxdocka.

Nu finns även Robert Pattinson som vaxdocka på Madame Tussauds i London och New York.




Isn´t I the cutest ever?



Har äntligen fått reda på att de kommer att lägga helt nytt golv i vårat kök. Yeey! Det blir dock laminat golv men det är ju fan så mycket bättre än korkmatta! Man tjänar på att vara ihärdig. Ska iväg och jobba vid fyra. Tänkte ta nya cykeln idag då det inte är någon snö på cykelbanorna längre. Först ska jag äta lite nudlar. Tjingeling.

Kom ihåg att skriva ner era namn under det här inlägget....


Vilka är ni?

Jag har några hundra läsare om dagen och många som kommenterar och återkommer. Men nu undrar jag vilka alla är?! Skulle vara super roligt att få veta vilka som går in på bloggen dagligen och läser om mig och mitt liv. Släng in en kommentar och berätta så blir jag jätte glad. Har du en blogg så skriv gärna adressen på den oxå! Annars räcker det med namn osv. Kram på er alla!


Hur tänkte dom nu?




A loooong walk.

åkte med mamma på lunchen till hennes jobb och gick sen en riktigt lång omväg hem. Så himla skönt att bara vara ute och gå. Det behövde jag verkligen. Nu skulle jag ha haft mina Urban ears - hörlurar bara. Willen vandrade så fint bredvid men fick ett rejält utbrott på en hund på vägen. Tänker inte se det som ett steg bakåt utan fortsätta att kämpa på med honom. Han ju trots allt världens snällaste hund. Han är rädd och det kan utvecklas till aggresivitet. Vi jobbar vidare.

Jag känner mig så himla seg i kroppen? Har det med vädret att göra? Mår illa till och från och är otroligt trött! Det verkar som att fler känner så just nu?! Många av mina vänner och familj mår oxå liknande. Kanske är de starka väderomväxlingarna?! Eller nåt.


Mina Urban ears är på väg.

Hemklickat! Då jag har problem med att hitta hörlurar som får plats i mina miniöron så har jag nu beställt ett par Urban Ears - hörlurar. Tjihooo. 399 kr hos Bubbleroom.




Vänner.

Vad skulle jag göra utan mina underbara vänner? Antagligen inte kunna andas lika bra som jag gör nu!?
Wow, vilken kväll vi har haft. Oförglömlig! Älskar er!




Hunduppfostran.

Att kunna ta ifrån Willen sin favorit leksak är en sak som vi tränar på här hemma.
Han får inte tillbaka den igen förrän han slappnar av....

Det funkar ibland.... men ibland så går det inte riktigt vägen...



Det är roligt som sjutton. Vi tränar minst en timme varje dag och vi är ute och går minst en timme om dagen oxå. Det ingår lixåm. Hans aggressivitet emot andra hundar har blivit bättre. Han har blivit mycket lydigare och vi har fått mycket mycket bättre ögonkontakt. Nu är det riktigt roligt att träna Willen...


Våffeldagen två dagar för tidigt.

Tjing. Har precis kommit hem. Varit iväg med Maria på Ikea. Alltid en upplevelse när vi umgås. Hittade massa "jag måste köpa" saker som vanligt. bland annat ett jätte fint sminkbord som skulle passa perfekt hos oss. Men vart ska det få plats?! Vi åt lunch oxå på Ikea. Deras lax är ju jätte god.



Ikväll ska vi hem till världens bästa Kathleen våfflor. Hela sthlmgänget.... tjihooo.

När vi var i Sthlm. Jag till höger.




Catherine heigl´s klänning brister.



Charmtrollet Catherine heigl´s klänning brister precis innan hon ska upp på scenen och ta emot pris.
Hur skön är inte hon!?

se klippet.





Tighta Kruller...

(Underbara Maria Montazami pratar om sin hund Bellas päls).

- Bella har ju så tighta kruller så hon kanske skulle behöva en plattång?!




Ida Sjöstedt.




Köp Ida Sjöstedts klänningar hos Nelly.com.




Helt klart en av mina favorit designers.

Powerwalk in the sun.

Sov en timme i morse när jag kom hem. Men sen tvingade jag mig upp. Städade lite, tvättade lite och sen kom Kaka hem på lunch. Jag åkte med honom till jobbet sen och Willen och jag gick en riktig powerwalk därifrån. Riktigt skönt att inte bara ha varit hemma idag fast man är trött efter att ha varit uppe tidigt. Man vänjer sig väl snart. Det var i allafall riktigt härligt att gå i solen. tråkigt bara att det är typ meterdjupa vattenpölar lite här och där så man måste sakta ner tempot. Men men, de försvinner väl snart... förhoppningsvis.




God morgon.



Har varit och jobbat lite nu på morgonen. Det gick väldigt bra. Är inte riktigt van vid morgonpassen ännu men det blir man väl så småningom. Nu är det dags för Te och macka och sen tänkte jag vila en stund innan jag ska ut och gå med Wilgot. Hoppas ni får en härlig måndag och en bra början på nya veckan!



Later.


Hemma ifrån jobb.

Nu har jag kommit hem precis, tvättat av sminket och suttit mig i sängen. så skönt. Ska bara slappa nu hela kvällen för att sen ska jag upp och jobba igen tidigt i morgon. Börjar 5.45. Så det blir tidig sänggång. Tänkte kika på Falk oxå!?, hur ska det gå ihop då? Vilka busiga pojkar det var idag på jobbet. Lilla Luka och Alex röjde som bara den...



... Glada och busiga var dom. Willen har varit hos mamma o pappa eftersom att Kaka varit iväg på bandyfinalen. Kul att stå och titta på bandy i snöstorm!? Njaaa! Hoppas för guds skull att det inte blir mer snö i morgon nu!


Vårat cykelställ.

Som tur är så står min nya fina cykel tryggt.



God natt på er och vi hörs i morrn.


Dakota Fanning.




Impulsiv utgång.

Jag som skulle vara så nyttig den här helgen. Det gick sådär. Igår kväll när Maria slutade jobbet vid tio så åkte jag, Maria och Verro hem till Maria och tog ett par glas vin. Sen hade vi beslutsångest över vart vi skulle gå. Var väl in å vände på en sisådär tre ställen. (Jorå vi har så många ställen i Västerås, not). Till slut så hamnade vi på vårat "Ninnie, Maria, Verro - impulsiva hak" - Pitchers. så himla mysigt som vanligt. Verro fick en liten öl (Typ 2 liter i ett glas). Efter det gick vi till donken och sen träffade jag Kakas bror som körde hem mig. Schyrrebyrre!




Idag ska Kaka iväg på Bandyfinal och jag ska jobba. Hade tänkt inviga min nya cykel idag men det blev inget med det såg jag när jag vaknade. Toksnöar ute! Vafan! Det är i mitten på mars!! Vill ha vår, fågelkvitter och framförallt SOL!

Ha en härlig söndag!


It´s a beautiful day.


Can´t remember what I did last night, everything is still a Blur.

Trodde ni ja! (Se rubriken) Icke! Jag var inte ut igår, var hemma och mös i soffan tillsammans med Willen och sen gick jag och la mig relativt tidigt. I morse gick jag upp klockan nio och sen ut i solen. Var ute på en riktig powerwalk. Underbart väder! Willen var skit duktig, gick bredvid mig hela vägen. Nu är det dags för frukost. Ägg och varm skinkmacka.... yummie. Later.




Jag blir så jävla less, JAG FRYSER!

Ringde ju till vårat hyresbolag i morse angående att det var snorkallt i lägenheten! Inte ett enda element fungerade! Och det kom hit någon gubbe såg jag ifrån köksfönstret som sprang ner i källaren där jag antog att proppskåpet var men sen åkte han iväg igen lika snabbt. Det har INTE hänt någonting med elementen och nu är det 15 grader här inne. Sitter med fleecebyxor och fleecetröja men fryser endå. Pratade med grannen och hennes element fungerade inte heller! Har tänt massvis av värmeljus men dom ger ju inte så mycket! Tänk om jag hade haft ett litet barn här hemma?! Skulle jag ha klätt på henne/honom overall då eller?!?!?! Jag hoppas verkligen att dom inte bara ignorerar problemet för att det är helg för jag tänker INTE sitta här och frysa hela helgen!! Vägrar!




Fredagsbestyr.

Trots det tråkiga vädret så bestämde jag mig för att jag inte tänkte sitta hemma och bara jäsa när jag var klar med städningen. Tog på mig regnjacka och Willen fick på sig sin hoodie som skyddar lite mot regn oxå, sen gick vi med raska steg ända bort till mammas jobb. Där hälsade vi på en snabbis och sen blev vi upphämtade av Kaka som fick sluta tidigare på jobbet. Vi åkte direkt till djuraffären och valde ut två nya leksaker åt Willen och köpte även levergodis som han älskar. Fyller man år så gör man! I bilen väntade en ivrig Wilgot som fick smaska levergodis medans jag sprang in på affären och köpte en grillad kyckling, avocado och rostade jordnötter. Kaka ska iväg på bandy ikväll så jag och wilgot blir ensamma här hemma. Det blir alltså ingen jätte fredagsmat utan jag tycker att det ska bli super gott med lite grillad kyckling, avocado och rostade jordnötter till ikväll... Myspys. Nå bra på TV ikväll? Förrutom Let´s dance då som jag inte kollar på längre sen Elin Kling åkte ut... Är sugen på en svensk film, typ Beck eller nåt?!

Idag.




Bad weather.

Editors - No sound but the wind


T
råkväder. På Willens födelsedag å allt! Ska åka iväg efter Kakas jobb och handla lite och då tänker ja även springa in en snabbis på djuraffärn och köpa ett gäng nya leksaker åt Willen. Förövrigt så har jag fan inte gjort någonting idag. Städat och nu håller jag på å tvättar... När vi vaknade i morse så hade Kaka super ont i halsen och jag frös som sjutton. Kanske berodde på att ALLA våra element i hela lägenheten var iskalla. Dom hade slutat fungera! Så har suttit i telefon idag oxå med hyresbolaget för att få lite värme här hemma. Just nu kör jag med värmeljus, myspys. Det är 14 grader inomhus just nu... Brrrrr.

Liten promme med Williepill.




Grattis Willen 2 år!!

Idag fyller min älskade vovvsing Wilgot 2 år. Det ska vi fira med en lång promenad och massa goda kex!




Finaste filmerna Top 10.

Här listar jag de tio finaste filmerna som jag någonsin sett. Alla dessa har berört mig på ett eller annat sätt och har du råkat missat någon av dem så är det helt klart dax att se den nu!





Vilken är er favorit?!


Fake Ugg´s är farliga för dina fötter.




With Kisses.

Ny Parfym. Naomi Campbell - With Kisses. Yummie!




bildbomb från igår kväll.

Kvällen igår var riktigt mysig. Jag och Maria var först på Yoga, sen när vi kom hem så luktade det mat, då stod vår personliga kock Virre och lagade lax och rotfrukter i ugn. Så vi behövde bara dusha och sen sätta oss ner och få maten serverad med ett glas vin. Fantastiskt! Super gott var det oxå! Senare började vi göra oss i ordning och sen kom resten av tjejerna en sväng. Vi slutade på Circus med en mega sorbé drink som var hur god som helst. Tog även en sväng in på Pluto men det var ju verkligen helt värdelöst, de hade stängt av halva krogen och något gäng stod och tog upp hela dansgolvet med minst sagt udda moves! Haha. Sen skulle jag sova hos Maria, men ångrade mig när jag saknade Kaka och Willen. så jag tog en taxi hem med världens roligaste taxichaffis.... Bilder från igår kommer här...





Yoga och tjejkväll....

Tjingeling. Tog en lång promenad till farmor och farfar idag med Willen. Fikade lite och sen gick jag hem oxå. Duktig kicka! Så mysigt att träffa farmor och farfar, blir allt för sällan, men har lovat dom att komma på besök lite oftare nu för tiden och det tänker jag hålla. Jag har ju fyllt år och fick tusen kronor och en jätte fin ring i födelsedagspresent! Tack! Den ringen har redan fått en bra plats på mitt finger och den ska nog få följa med ut på galej ikväll. Har precis badat och snart ska jag ner till Maria för att sedan gå på Poweryoga, efter det ska vi få lite mat av världens bästa Viktor och sen ska vi ut och göra Västerås osäkert. Får se om Matilda skulle haka lite senare kanske?! Sanna, du kan ju ringa mig när du slutar så möter vi dig någonstans?!

Här är den fina ringen...




Later.


Intervju med Heidi Montag efter operationerna.





Onsdag 17 mars.


Jätte haj simmar i våra Svenska badvatten.

Kuuul att stöta på en sån här när man är ute och badar i sommar...... NOT!




God Natt.

Var ner till FeelGood och ordnade lite med gymkortet innan jag vandrade vidare till jobbet. Saker som skulle göras tog inte alls sån tid som jag trodde så jag var utanför jobbet redan 14.50 när jag började 16.00. Tiden gick ganska så fort endå, passade på att ringa en massa folk och lyssnade lite på musik. Efter jobbet så kom Kaka och hämtade mig, hygglo! Sen har jag syndat genom att jág har rört runt i godispåsen som bara står där och skriiiker efter mig, kollat på TV och rastat vilda Willen. Nu ska jag kolla på nån film innan jag somnar tänkte ja... Måste vänta på en tvättmaskin som aldrig är färdig oxå....

Lyssnar på en gammal favorit innan jag kryper ner i sängen...

Sia - Breath me



God natt!


MUS cover all.

Något som jag verkligen alltid letat efter är en riktigt bra concealer. Blev tipsad om "Cover all" concealers ifrån Make up store men har aldrig riktigt tyckt om dem. Köpte i allafall en Cover all Blue concealer som jag haft ett tag. Locket på burkan gick av efter en vecka och man blev alldeles vit och glansig av den tycker jag. Man kunde ju inte bara dutta på där man ville ha den och gå ut, utan det var ett jäkla jobb med både foundation och puder innan den verkligen gjorde sitt.



Men sen så var jag in på Make up Store i helgen och köpte Cover All Mix. Och jisses vilken skillnad! Hur grym som helst! Den täcker verkligen allt som man vill att den ska täcka! Hur nöjd som helst....






kul! Börjar om en timme men sitter

5da5c8c95e130dcb48bee6e59f77cf37.png

kul! Börjar om en timme men sitter redan på jobbet och väntar... Hade tid på feelgood halv tre och han kunde ingen annan tid...sen gick det lite fortare än väntat så råkade komma lite tidigare till jobbet i stället! Bra där! Var förbi maria en sväng innan feelgood oxå... Vi ska nog ut på galej i morgon kväll! Någon som vill haka? Både hon och jag jobbar två helger framöver så kan ju vara skoj att gå ut en onsdag då.... Jahapp, ska väl vänta lite här då.... Later.


Tisdag.

Goddag. Idag är det alltså Tisdag. Skulle bada Willen igår men sköt upp det, det är ju så drygt. Han gillar inte alls att bada! Han smyyyyger in till badrummet med svansen mellan benen. Inge roligt alls tycker han. Men badade honom nu i morse i stället. Såhär såg han ut efteråt när han fick sitt kära kex som han alltid får efter bad, känns bra att ge honom något som han gillar efter en sån "nära döden upplevelse"...



Nu ska jag försöka hinna slänga i mig lite lunch innan jag gör mig iordning lite. Ska ner till FeelGood och fixa gymkort och sen vidare till jobbet. Hoppas ni får en underbar dag idag!!

Later.



Den bästa sommaren.

Har ni inte sett den här så bara måste ni se den! Klockren! Har sett den några hundra gånger kanske och den blir aldrig dålig! Den är helt underbar! Kjell Bergkvist alla kommentarer i filmen är bara såååå bra...




Ett nytt liv!

Undra hur många gånger man har hört att folk ska ändra sina livsvanor. Både kost och träning osv. Jag tänker oxå bli en av dem. I morgon har jag ett bokat möte nere på FeelGood gym. Ska fixa kort där och sen på Onsdag så ska jag på mitt första pass som medlem. Idag var jag in på Intersport hos Kakas pappa som hjälpte mig att byta mina joggingskor som jag har fått så ont av! Så nu har jag ett par andra. Superbra! Rosa är dom oxå! Nu ska det verkligen bli riktigt kul att sätta igång. taggad till tusen!

Pga av detta så har jag frossat ikväll, eller jag frossar fortfarande. Sitter med en mega påse godis framför mig som Kaka har köpt. Han köpte några godisar till mig oxå så jag fick frossa sista kvällen innan jag börjar träna! Sen åt vi tacos oxå ikväll... Ska det va så ska de va!






Fina va!? :)





Nu ska jag kolla på Svenska Hollywoodfruar och skämmas lite... Förrutom för Maria Montazami såklart! Hon är ju bara störtskön! De andra orkar man ju knappt se...


En händelserik helg!

Min helg har varit väldigt händelserik och jag har knappt hunnit sitta ner alls. Så i helgen har det inte blivit så mycket uppdateringar här på bloggen.

I FREDAGS.

Städa,tvätta på dagen och jobba på kvällen...

LÖRDAGS.

Upp tidigt och iväg ner till mamma. En sväng på stan, mötte upp mormor och lillasyster för en fika, Shoppade tyg och sen var det bara hem för att sy. Kaka plockade upp mig hos mamma för att  vi sen skulle vidare för att fira Pia som fyllt år. där åt vi jätte god mat och fick tårta. Sen åkte vi vidare direkt till Kakas mamma för att träffa Kakas moster med familj som var på besök. Vi stannade hela kvällen och tittade på melodifestivalen. Fel låt vann! Då vi tagit några glas så gick vi hem och lämnade bilen där.

SÖNDAGS.

Vaknade tidigt, Kaka gick iväg för att hämta bilen medans jag snabbt gjorde mig iordning. Sen åkte vi iväg till Örebro för att hämta en dator hos Kakas moster som hans mormor skulle ha. Kakas mormor Inga bor i Hallsberg, inte alls långt ifrån Örebro. När Kaka lastat in datorn i bilen och jag går runt med Willen för att rasta honom så flyger bildörren igen rakt på Kakas öga. Det blir ett djupt jack och vi är tvungna att åka till akuten i Örebro. Där fick vi sitta i 2 timmar innan vi fick hjälp. till slut så fick vi komma in. Sköterskan plåstrade om Kaka och vi skulle sitta ner en stund till för att han kanske skulle sy. En timme senare gav vi upp och åkte iväg till Kakas mormor endå. Pratade med Pia som är sjuksköterska om att hon kunde sy igen det när vi kom hem, om det behövdes. Vi fick god mat hos Inga och installerade en dator hos henne innan vi åkte vidare hemåt. Då stannade vi hos Viktor och Maria för att planera vår sommar ihop. Det kommer bli kanon! Kaka behövde inte sy längre och Pia tejpade igen såret fint och han hoppas på att slippa något ärr. 



 
I morse var jag uppe INNAN tuppen då jag vandrade iväg till jobbet klockan fem. Willen fick följa med för att förbereda Alex inför dagis. Halv åtta vandrade vi hem igen och jag däckade totalt när jag kom hem. Sov ett par timmar så nu är jag fit for fight igen. Senare idag ska jag iväg och byta in mina träningsskor som jag får så ont av, till ett par andra! Ska ner till Feelgood i morgon och skriva gymkort!! Är så taggad!

Later.


Lappa dina egna jeans.

I lördags var jag nere på stan och köpte då med mig hem en bit "fejk-skinn-tyg". Idén var att lappa över mina slitna och rivna Cheap Monday jeans. Resultat blev faktiskt inte så pjåkigt.
Så nu tänkte jag tipsa även er!



Vill man inte lappa med skinn så finns det ju massvis av valmöjligheter i tygaffären. Eller varför inte klippa sönder ett par gamla oanvända jeans och återanvända på det sätter. Lappa med jeanstyget. Mocca eller manchester funkar oxå om man tycker att det är tufft att sy i skinn.



Mobilblogg! Nu sitter vi hemma hos

73db4eaeef4330b51bb0579c97000ef5.png

Mobilblogg! Nu sitter vi hemma hos kakas mamma och kikar på melodifestivalen! Vem tror ni vinner?


Mobilblogg! En Maria Montazami tof

50f28e6f35a1b87d28a6e6d4c9d952ec.png

Mobilblogg! En Maria Montazami toffs kanske? Är på stan med mamma en sväng...


Good night.

För det första så har vi en totalt galen hund här hemma. Ni som känner mig och har träffat Wilgot vet ju om hur galen han är annars. Gångra det med tio ungefär. Helt galet. Börjar tro att det är någon tik här i närheten som löper eller något för han slänger omkring med sin leksak i flera timmar, drar i mina kläder, hoppar upp och ner, gnäller hela tiden och har bitit sönder ytterligare en leksak i frustration. Det går väl över. Vi har precis tittat på Wallander "Prästen" och druckit coca cola. Ibland är det så jäkla gott med en Cola light. Kaka fick för sig att ta ett bad nu och jag tänkte kika på avsnitt 16 av Glamourama och sen sova. Ska träffa mamma tidigt i morgonbitti för att vi ska ha en mamma och dotter dag på stan. Äta lunch och titta på tyg till gardiner till vårat kök bland annat. Jag tänkte även använda mina Make up Store presentkort. Behöver en ny foundation bland annat. Sen ska jag även in och hämta min lön på Billan för inbjudningarna jag gjorde åt dom. Vi hörs i morgon! Hoppas ni har en härlig Fredagkväll.

God Natt.


Nytt på skönhetshyllan.

Nyshoppat. Var och hämtade ut ett paket ifrån Baresso idag. Jag kommer nog aldrig mer beställa därifrån eftersom det tog tre veckor att få paketet med Shampoo & Balsam och 2 st Osis dust it. Det var ju inte direkt mycket som jag beställde så de kanske hade kunnat rappa på lite med mitt paket tycker jag! Men nu är det i allafall här! Tänker beställa ifrån Bangerhead nästa gång och se om det går snabbare...




Telefontjuv.

Morrnmorrn. I morse var vi uppe med tuppen.

Jag vaknade av att Kaka sa: - Meh, varför tar du min telefon?

Då hade jag tagit hans Iphone, vänt mig om och legat och hållit i den. (Inge skum).



Idag är det jätte soligt ute och bara av det så blir man ju på så mycket bättre humör. Ska tvätta lite idag och sen ska jag iväg och jobba på eftermiddan. Fick en jätte stor Orkidé av mina kusiner i Lördags. Den har inte dött än. Den ska ja fan sköta om och den ska leva länge! Det har jag bestämt!



Ha en bra dag idag!


ÄNTLIGEN, Eclipse Trailern.

Nu är den äntligen här!! Här kommer Eclipse trailern.....

Movie Trailers - Movies Blog

Gaaaaaaaaaaaaaah!


Sauk och Malin ifrån Let´s Dance, ett par?



Enda sen jag såg Stefan Sauk och hans partner Malin Johansson i Lets dance så har jag undrat om inte dom kommer sluta som ett par? Han var väldigt flörtig och hon såg väldigt avslappnad och kramsjuk ut i hans sällskap. De tar på varandra hela tiden, kysser varandra och håller varandra i handen under sändningstid. Nu skriver Aftonbladet Klick om att de kanske är ett par! Stefan Sauk är 54 år och Malin Johansson 23 år. Det är alltså 31 års åldersskillnad emellan dom. Kärleken är ju blind och åldern bara en siffra, även om jag tycker att denna åldersskillnad är lite väl stor. Enligt Malin så har de väldigt bra kemi men de är bara vänner.  Vad tror ni?!


Småplock.

Har precis kommit hem ifrån jobbet och just nu har jag precis gjort iordning en kopp Te och morotsstavar och gurkstavar. Älskar småplock. Ni antecknar va?!


"Remember me" har premiär i morgon!



I morgon (12 mars) så har Robert Pattinson´s nya film "Remember me" premiär! Detta är en film som jag självklart måste se. Men måste ju erkänna att det känns lite konstigt att se allas vår Edward Cullen i en annan roll innan man har sett Eclipse. Förstår honom när han säger att han inte bara vill ses som Edward utan ses som den talangfulla skådespelare han är. Men kan inte rå för att det är en lite udda känsla man får när man ser Robert i en annan roll än som vampyr i twilight trilogin.

Remember me Trailern.




God Morgon Solisar.

Morrnmorrn. Har glömt berätta att jag tagit på mig jobbet som arbetsledare i min assistent grupp. Och jobbet började redan nu i morse då en av assistenterna måste vara hemma på sitt pass i morgon. Så det var bara att börja ringa runt. Drömde konstigaste drömmen i natt. Orkar inte skriva om den, den var inge rolig. Handlade om Kaka och en massa konstiga saker som hände. Usch! Idag är det ingen sol ute längre men jag hoppas verkligen att snön tänker smälta bort i allafall. Är ju lite lagom trött på snö nu!

Hoppas ni får en bra dag!


Höjden av otur.

Tänkte bara informera er om att jag alldeles nyss när jag skulle göra macka och Te snubblade över Willens vattenskål, tappar osten och den landar i vatten skålen. Tappade alltså osten i Wilgots vattenskål. Myspys. Och höjden av otur.


Försöka går ju.

Hallådär. Har precis kommit hem ifrån jobbet. Var jätte skoj att träffa Alex igen. Då jag var sjuk hela förra veckan så har jag inte sett honom på ett tag. Vi var upp på lasarettet och röntgade hans armar och höfter idag. Vi hade en beställd tid klockan fyra men fick sitta och vänta i femtio minuter innan vi fick komma in. Så jäkla dåligt. Alex verkade glad endå och sedan rullade allt på som vanligt.

Willen såg så gullig ut när han låg och bet på sin leksak som han aldrig släpper. Så skulle lägga mig ner på mattan bredvid honom och ta en bild på oss. Det gick sådär! Men jag bjuder på den.



Sen blev han väl trött på mig och stack upp i soffan. Inge nobbad.

Sitter och tittar på "drömmen om Italien". Stör mig bara på människorna. Ett par har lämnat sin lilla dotter på knappt ett år för att åka iväg på detta?! Hur kan man ens tänka tanken att vara med i något sånt här och åka iväg ifrån sitt barn när det är så litet?! "- Jag saknar vår dotter så mycket", JAMEN åk inte i från henne då! Ett annat par skiljer det typ 40 år emellan och han sitter och pratar om sina drömmar som han hade med sina förra fruar om att öppna ett "Bed & breakfast" utomlands. Och nu gör han det äntligen... Herregud!

Dax för en kopp Te.


Vännerna återförenas i Couger Town.




Ingen har väl missat att Courtney Cox har huvudrollen i en ny serie som går på Kanal 5 nu. Couger Town heter den. Och i April så kommer ingen mindre än Lisa Kudrow, en av vänner deltagarna att ha en roll i serien. Hon kommer då att spela en bitchig botox doktor...



Efter det så kommer med all sannolikhet även Jennifer Aniston att gästspela i serien. Hon kommer vara med i säsong två berättar producenten Bill Lawrence.




Onsdag.



Denna dag består mestadels av jobb. Ska jobba en del hos Alex och även sitta och göra "flyers" till två fester. Hoppas ni får en härlig dag i solen så hörs vi lite senare!

Later.


Dating in the dark.

Har precis suttit och tittat på Dating in the dark, nya dejting programmet på kanal 5. För er som inte har sett det förrut så går det ut på att 6 stycken personer ses på en gruppdejt och får sedan dejta en person ur gruppen i totalt mörker. De får inte ens se en skymt av hur de ser ut. De äter middag i mörkret eller sitter och pratar och de flesta hånglar hej vilt. Sedan får de med hjälp av en proffessionell illustratör måla upp en bild av hur de tror att personen de har dejtat ser ut. Sedan får de se varandra en i taget utan att visa reaktionen ifrån den personen som fortfarande står i mörkret. Vill de dejta varandra igen efter det så ses de ute på en balkong. Men vill inte den ena så nobbar den personen den andra genom att bara gå ut ur den stora porten några trappor ner.

Jag kan inte riktigt bestämma mig om vad jag tycker om det här! Det är ju helt klart förnedrings-tv och det är ju jätte kul att titta på såklart. Men är det ett riktigt skit program som får folk med låg självkänsla att känna sig ännu värre eller är det ett bra program som visar att utseendet faktiskt inte är allt. I de två program som gått nu så har en hel del människor blivit nobbade pga utseendet. Endast pga utseendet! Jag tycker att det känns hemskt. först har de suttit och kysst varandra hur länge som helst i ett mörkt rum, haft personliga konversationer och matat varandra med jordgubbar och sen så tycker dom inte om personen mer bara för att den inte såg ut som de ville?! Och bara drar utan att ens prata med varandra en sista gång. Vad ger det här för budskap?! Att utseendet är ALLT?! Eller ska man försöka komma ihåg de enstaka som vill ses igen fast de inte såg ut riktigt som det var väntat?! Kommer det att komma några sådana i kommande program?!




Tipsa mig om bra bloggar.

Jag har några bloggar om dagen som jag följer slaviskt. Nu letar jag efter fler bloggar att följa. Och jag tänkte att ni skulle få tipsa mig lite. Har ni en blogg som ni tror att jag skulle gilla eller vet ni någon som ni gillar väldigt mycket som ni tror att jag oxå skulle vilja läsa.... tipsa på!

Bloggar som jag gillar innehåller bland annat:

Mycket bilder
humor
Skvaller
Mode & Shopping
Matlagning
Inredning
Vardagsliv



Childhood.



Fick ett Childhood-armband av Kakas mamma och precis som jag sa till henne så kommer jag nog antagligen aldrig att ta av mig det. Älskar det verkligen! Vill ni beställa ett eget Childhood-armband så klicka på bilden ovan så kommer ni till Childhood-shopen.



"Varje pärla på armbandet har en egen färg och beskriver en artikel i barnkonventionen. Pärlorna och Childhood vill påminna dig om allas rätt till en barndom".


Presentmaraton.




Vårkänslor i snön.

Bara för att det är så otroligt soligt ute så sätter mina vårkänslor igång lite. Dom lixåm smyger sig fram känner jag. Annars brukar dom komma över en dag bara sådär. Men nu eftersom våren är så seg så är även mina vårkänslor sega. Längtar verkligen till man får ta på sig kavaj och ballerina skor och vandra ner på stan och ta en fika i solskenet med sina vänner. Eller vara ute på ordentliga promenader med Willen. Bara de att få ta på sig solglasögon igen!! Lovely!




Dåligt Nelly.

Jag tänkte informera om hur besviken jag är på nelly.com. Verro och jag som hade festen beställde nämligen klänningar därifrån och hade planerat en hel outfit. Vi beställde just ifrån Nelly eftersom att det bara brukar ta ett par dagar att få hem paketet. De lovar att det ska ta 1-3 arbetsdagar och blir det förseningar eller annat krångel så ska dom skicka ett mail. Vi hade beställt i tid och började bli lite fundersamma när vi inte ens fått någon orderbekräftelse på varken klänningarna eller skorna som vi beställt. Vi mailade dom, (Då det tydligen inte går att ringa) och fick ett nochalant och spydigt mail tillbaka om att de haft för mycket att göra och att de inte ens hade skickat iväg paketet. Inget mail hade vi fått!? Vi fick i princip panik över att hela vår outfit låg opackad någonstans i Sverige och det var bara ett par dagar kvar till festen. Vi bad Nelly.com om att ge oss en adress så vi kanske kunde komma och hämta klänningarna någonstans. Vi bad dem även att snabba på ärendet och vi erbjöd oss att betala extra för att få paketet i tid till festen. Det enda vi fick som svar på våra mail var att de inte haft tid till att packa ihop vårt paket och att om vi hade några frågor så skulle vi maila igen. ALLA mail började med "Tack för ditt mail" och slutade med "Ha en bra dag". Alla mail såg i princip likadana ut och vi förstod tillslut att de hade mallar med samma formuleringar som de skickade ut. Inget personligt och hjälpsamt här inte! När vi tillslut insåg att vi aldrig någonsin skulle hinna få våra kläder innan festen så bad vi dem att ta bort vår order i stället då vi inte längre behövde ha paketet. Då fick vi inte de. Vi talade om att vi tänkte skicka tillbaka det på engång vi fått det, men de svarade bara med att de beklagade och "ha en bra dag", de kunde alltså inte hjälpa oss med det heller??!

Denna klänning skulle vi alltså ha haft på festen.



Med Verros otroliga tur så löste det sig tillslut endå. Det visade sig nämligen att Verro hade råkat skicka efter ett par klänningar ifrån Asos.com som vi tittat på för längesen. Vi letade reda på det paketets kolli nr och kunde på så vis söka på postens hemsida, vart det paketet var någonstans. Där stod det att de inte kunnat leverera paketet då de inte haft någon portkod och att paketet befann sig i Örebro. Vi trodde inte att det var sant?! Skulle vi gå nakna på festen eller?! Verro fick tur igen och kom in på rätt sida och vi åkte i illfart ner till posten och där låg vårat paket ifrån asos med två klänningar i!

Denna hade vi alltså på festen.



Vi åkte sen vidare akut till din sko och köpte ett par likadana skor och sen var vi faktiskt väldigt nöjda! Vi fick otroligt mycket beröm för vår outfit på festen och ingen kunde väl ana hur mycket jobb och stress det låg bakom!


Festbilder.

Här kommer några av bilderna ifrån festen i Lördags.




Svenska Hollywoodfruar premiär ikväll!

Ni glömmer väl inte bort att sätta på tv3 21.00 ikväll då det kör igång ännu en säsong av Svenska Hollywoodfruar! Ni kommer väl att titta?!


Går inte att skriva kommentarer?



Jag kan inte skriva kommentarer på blogg.se-bloggar? kunde inte det igår heller?! Och det märks tydligt att det inte går att kommentera mina inlägg här på bloggen heller?! Vad är det som är fel, någon mer som har dom problemen?!



Har precis varit på personalmöte. Wilgot fick följa med idag. Skulle ju gå dit i det fina vädret och då fick han sig en rejäl promenad oxå. Han bara älskar att vara ute och gå, det märks så tydligt. Då mamma jobbar en bit ifrån där Alex familj bor så gick jag dit efter mötet. det är vår i luften!

Man känner verkligen att det har varit mycket i helgen. Är fortfarande snorig och inte helt frisk känner jag och sen har man verkligen härjat hela helgen så man är rätt så sliten. Men det är det värt! Hellre sliten i flera dagar till än att jag går miste om en sån där rolig fest. Helt underbart. Håller på och fotar alla presenter hemma oxå så dom kommer det bilder på senare. Även bilder ifrån festen kommer att komma upp ikväll. Det är bara så ofantligt många så vet knappt vilka jag ska välja ut.

Later.

25 år idag, HIPP HIPP HURRA!

Idag fyller jag 25 år! Kan inte fatta att jag blivit så gammal. Känner mig fortfarande som 15, typ. Festen igår var så jävla lyckad! Bordsplaceringen blev bra, trubaduren var klockren, maten var helt underbar och drinkarna bara rullade in. Tror att de flesta hade sjukt kul. Vi dansade i princip hela kvällen och jag är så otroligt rörd över att så många kom och verkligen gjorde min och Veronikas födelsedagsfest till den bästa någonsin! Fick otroligt fina presenter oxå! Tack ALLA!

I morgon tänkte jag skriva om festen tillsammans med en massa bilder. Har precis kommit hem nu efter städning i festlokalen. Skulle vilja säga att vi städade allt själva men det gjorde vi inte. När vi hade ungefär hälften kvar så satte vi oss ner och började öppna alla presenter och sen ringde vi dit två stycken städare som fick 300 kronor för att städa resten. Det tackar vi för!

Såhär såg vi ut igår.

Jag och Verro.

(Kul att Verro hade varit i Thailand i två veckor innan festen!)



Städning och presentöppning.



Nu ska jag kolla på NEW MOON och äta chips, jag får äta sånt idag för att jag fyller faktiskt år!

Bilder på alla underbara presenter kommer oxå upp så småningom.

Later.


städdax!! Skriver mer om festen oc

64b35bb460ae29b0c40e9fb8343f6408.png

städdax!! Skriver mer om festen och lägger upp bilder senare idag för att vi har lite att göra nu!


The BIG day.



Denna dag, dagen före.


Tråkigaste bloggaren.

Hej på er! Det är mer att göra inför en sån här stor fest än vi väntat oss. Det är kul men väldigt tidskrävande och därför så får bloggen lida. Det blir antagligen desto roligare för er sen med tanke på festbilderna! Men just nu så har det varit dåligt med uppdatering. Det hoppas jag att ni förstår. Sanna var precis förbi med en ballongpump så nu ska jag snart iväg igen till lokalen och blåsa ballonger för fulla muggar! Det är en hel del! Äre fest så är det!

Hoppas ni får en kanondag!!

Kram!

Tigi Bed head Cocky.

Måste få rekommendera en skit bra produkt ifrån Tigi som är perfekt för oss med tunna hårstrån. Denna gör så att hårstrået sväller när man fönar det efter tvättning. Ha i lite ( har du i för mycket så får produkten motsatt effekt) när håret är fuktigt, massera in i hårbotten och sen fönar du. Så får du en volym på håret.




Festfix.

Godmorgon/God förmiddag! Har precis vaknat efter att ha somnat om en sväng till. Igår hann jag inte uppdatera knappt alls. Har haft fullt upp med festen kan jag säga. Herrejisses vad vi kutade runt igår. Skönt att ha det mesta fixat till Lördag så man kan slappna av sen. Vi fixade i ordning nästan allt förrutom en del detaljer. Och vi hade hur kul som helst! Skrattade i princip hela tiden! Ingen aning om hur jag och Verro ska klara av att hålla i festen och vara seriösa ihop, antar att Verro får gå in i ett annat rum eller nåt. Nädå, det kommer bli sjukt! Vi var iväg och ordnade allt mellan 16 och 00 igår så kom hem sent. Och vi är fortfarande inte klara. Måste ses en sväng i kväll igen. Det är stressigt, jobbigt och tidskrävande men det är så OTROLIGT roligt!




Blondie is back.


4 dagar kvar.

Nu är det bara fyra dagar kvar till festen. Verro och jag börjar nog bli lite nervösa!! Idag ska jag pallra mig ner till frissan vid elva och sen köpa födelsedagspresent till mormor som fyller 80 år på lördag!! Det är mycket nu!! Ska bli så otroligt skönt att få komma iväg till frissan. Trodde ALDRIG att jag skulle hinna känna mig så pass pigg så att jag skulle orka dit idag. Men i med en ipren så funkar allt + att jag känner mig mycket bättre! wehoo! Sen ska jag och Verro iväg och fixa lite. Massor kvar att göra!!

Later.

Skaffa inte hund som accessoar!

Något som jag verkligen kan störa mig riktigt mycket på är människor (framför allt unga tjejer) som skaffar sig en liten hund bara för att den är söt och mysig men har ingen aning om vad den behöver. Att skaffa hund är ett jäkla ansvar och det räcker inte att ha med den på stan ibland och vandra runt. En liten vovve har samma behov som en stor och vill inte bli runtburen i en väska eller liknande. Ut i skogen eller ut och gå med er och läs på om hundar innan ni ens tänker tanken att skaffa en. En hund är inte en accossear utan ett djur, en individ och något levande som behöver få ett bra liv precis som du. Läs böcker och ta kontakt med olika uppfödare som har den rasen som du är intresserad av. Leta fakta och lär dig hundens egenskaper innan du köper den. En liten hund har samma behov som en stor hund. Kom ihåg det! Bara för att den är liten så ska den inte behöva gå omkring i en lägenhet hela dagarna. Du skulle ju inte ha en Rottweiler inlåst på 40 kvadrat en hel dag? I allafall inte om du hade huvud och hjärta på rätta stället!

Läs här oxå.


fixardag.

Idag har jag hunnit med en heeel del inför festen.
Man ser ju verkligen bevis på att Ninnie suttit vid datorn nästan hela dagen idag och fixat...




Nu ska jag vila lite...

Hörs sen.



Tim Burtons Alice in Wonderland.






Stressigt.

God morgon. Jag är fortfarande på bättringsvägen men inte alls frisk. Var en riktig mega-dunder-förkylning som jag åkte på. Hoppet om att bli frisk till på lördag finns i allafall där. Det är då det händer. Min och Verros 25 årsfest. Över 80 gäster kommer och mycket ska fixas innan. I morgon runt tolv ska jag vara frisk nog för att sitta i frisörstolen. Jag ska fixa en hel del vid datorn idag som ska skrivas ut och sen är det planering på hög nivå. Det är stressigt men otroligt kul. Verro var här i 5 timmar igår kväll fast jag var sjuk och planerade. Det kommer nog bli en riktigt bra fest!

Krya på mig.



Jag och Verro för ett par år sen...




RSS 2.0