Förhoppningsvis på bättringsvägen.


Chocolate Fudge Brownie.


Planet 51.

Fyfan va less jag blir! Inge roligt alls att ligga här nå mer nu. Vi som skulle ut och äta med Kakas Pappa och hans familj ikväll. Hade sett fram emot de! Jag skulle ha jobbat i morgon oxå, det fick jag säga ifrån. Så nu måste dom hitta någon annan som kan jobba. Ingenting är verkligen bra med att vara sjuk!

Jag är tjurig på mina kusiner då inga fler än Maja och Patrik har hört av sig angående festen på lördag. Då är ju min och Verros stora 25 års fest. Måååste bli bra tills dess. Finns ingen återvändo. Att några av mina vänner och vänners vänner inte hör av sig på det sista datumet (som var igår) och säger att dom inte kan komma är en sak. Det kan jag acceptera. Men att mina egna kusiner bara skiter i att höra av sig blir jag riktigt besviken på. Jag fyller bara 25 en gång och hade faktiskt väntat mig ett sms i allafall med tanke på hur mycket vi lagt ner på den här festen!

Kaka är iväg och handlar och kommer hem med Ben&Jerrys till mig förhoppningsvis, glass är det enda som muntrar upp mig och min stackars hals just nu. Har massa filmer på G oxå. Ska börja med Planet 51! Återkommer med recension såklart. Ha en bra dag och håll er friska!

Planet 51.




Tips på "när man är sjuk filmer"....? Vad brukar ni vilja ligga och snörvla framför när ni är sjuka?!
Tipsa gärna!


Alexander McQueen begravdes igår.


Lemon Te in a Wayne´s Coffee Cup.

God morgon. Jag orkar inte tjata mer om att jag är sjuk så jag säger bara såhär. Jag är fortfarande sjuk!
Skulle absolut inte ha gått ut igår för idag är det 10 ggr värre.

Vaknade för en halvtimme sen, rastade Wille Pille lite ute på gården och nu ska jag slänga mig i soffan med citron Te i min älskade Wayne´s Coffee termos som vi fick på Blogawards förra året.



Willen är fortfarande über lycklig över sin nya leksak och den följer med överallt. Har hittat den två ggr i sängen i natt och skällt lite på honom. Han är så glad över sin nya sak.

Just nu.


Later.


Rubrik?....




Torsdag och feber.

Vafan, hur mycket sjuk ska man vara egentligen?! Det här är ju helt galet. Det måste ju vara dagisbacillerna som den andra assistenten Maria och jag påpekade. Man är ju helt färdig i kroppen oxå så fort man får feber. Jag måste jobba idag trots feber och förkylning. Känns inge kul alls, vill bara krypa under täcket. Men det är som det är. Mamma och Pappa har kommit hem ifrån Thailand så ska träffa mamma en snabbis nu då hon är snäll och kör mig till apoteket. Har inte setts på två veckor, men det känns som längre då mamma är min bästaste vän och vi pratar i telefon flera gånger om dagen ibland. Så ska bli kul att träffas. Jag har antagligen världens bästa föräldrar btw.

Hos hundtränaren igår.
Willen var jätte duktig på bussen och som vanligt så smälter folk runtomkring och vill veta vad han är för ras. Han är ju så söt min lilla vovvsing. När vi väl kom fram var han skraj då han säkert kände på sig att något skulle hända. Lena var super duktig och jag fick verkligen svar på mina frågor. Det slutade med att Willen gick i princip bredvid en stor polishund som hon hade med sig utan problem. Hon hade stenkoll och vi ska förmodligen ses nästa vecka igen. Längtar! Är så taggad på att få ordning på min lilla stressade kille nu. Så länge han mår bra så mår jag bra!

Ska försöka ta en varm dusch innan jag ska iväg, vi hörs senare ikväll.

Hoppas ni förstår varför jag inte orkar uppdatera så mycket idag. Men ni får väl tänka på att då blir det desto mer när jag känner mig bättre, blogglusten bara exploderar väl då.

Kram!


Sjuk Ninnie.

Det gick jätte bra hos hundtränaren idag! Berättar mer om det sen. Just nu ligger jag däckad! Jätte ont i kroppen och fryser som bara sjutton! Haft ont i halsen i några dagar nu, kaka är hemma och sjuk och alex som jag jobbar med är sjuk så det är ganska väntat! Vill bli bättre fort bara. Inte klokt hur mycket sjuk man varit den här vintern!? Krya på mig. Later.


Nu är de officiellt ett par!




Nu du Wille Pille.



Idag ska jag ta bussen tillsammans med min busiga voffing Wilgot till min kompis Ann´s jobb. Där väntar hennes jobbarkompis på mig med sina två polishundar. Själv är hon expert på hundlydnad och annan hundpsykologi. Så nu ska vi rätta till lilla Wilgots nervösa sammanbrott. Spännande som sjutton!




Happily Ever After.


Tisdagens uppdatering.

Hallo. Nu har jag precis kommit hem. Slutade halv tre men blev upphämtad av Kristin så följde med henne och åt oxå sen. Hon skulle hämta en väska som var hennes sambos som legat hos oss i evigheter. Vaknade halv fem i morse av att Wilgot låg på mitt ansikte och sov. Det var liiite svårt att andas då. Sen kunde jag inte somna om, medans han och Kaka låg och snarkade ikapp bredvid. Kaka är hemma och är sjuk. Har hög feber och förkyld. Alla är verkligen sjuka nu? Helt otroligt vilken vinter det har varit. Gick till jobbet i morse vid sju och blir alltid lika förvånad över hur dåligt humör folk är på på morgnarna. Det var t.ex en gubbe som sprang efter en cyklist i morse i följd av sin stackars tant som flåsade en meter bakom. När cyklisten stannade vid samma övergångsställe som mig så skällde gubben ut honom efter noter för att han cyklat för nära honom och hans stackars fru som stod bredvid och hämtade andan efter den sista spurten. Kunde knappt hålla mig för skratt. Lyssnade klart på Eclipse på vägen. SÅDÄR KAN DEN JU FÖR FAN INTE BARA SLUTA?! Ville jag skrika när sista meningen sas. Nu ska jag genast börja lyssna på nästa. Breaking dawn. (Så länge vi båda andas). Can´t Wait.

I morgon ska Wilgot få åka buss för första gången i sitt liv. Det blir intressant. Något som ska bli ännu mer intressant är att vi ska träffa en hundtränare som ska hjälpa mig lite med honom. Ska bli super spännande att höra vad hon har att säga.



Nu måste Willen badas, klippas lite och klippa klorna.

Later.


mobilblogg ifrån jobbet. Alex är s

2cd2e2cd6fd9f908f8308201d3cd5511.png

mobilblogg ifrån jobbet. Alex är sjuk idag och inte lika lättroad som han brukar. Han hostar, fräser och har feber. Jag mår helt okej förutom ont i halsen. Alla verkar vara sjuka mycket den här vintern. Trist ju! Hoppas ni får en bra dag idag! Later.


Godnatt.

Sådärja. Nu ska jag gå och nanna, snutta kudden. Ska nämligen upp tiiidigt i morgon och till jobbet. Brukar göra de, men i -20 grader och halsont så känns det inte lika lockande att "motionera" till jobbet i morgon. Men lilla Alex är sjuk och kan inte åka till dagis stackarn. Så ska dit och pyssla om honom lite extra i morgon.

Förövrigt så är jag glad då jag har haft besöksrekord på bloggen idag. Ganska otippat. Mitt rekord har varit runt 3.500 läsare på en dag och idag steg den över 5000. Så är väldigt nöjd. Och fler hinner det väl bli.



Tack för alla fina kommentarer. Alla ofina kommentarer tänker jag alltså inte tacka för! :)

God natt på er och sov så gott så hörs vi i morgon igen.




Svar på tal - Died to young.


Man undrar ju ibland vad det finns för människor?




Slappardag hos Sanna.


First Page.

Kom hem sent idag och går in på bloggen och ser att jag för andra gången på 1,5 vecka är på första sidan av blogg.se. Blir otroligt smickrad över att mina inlägg uppskattas. Tack.





Thailand.

Senaste veckorna så har jag haft en sån otrolig längtan till att få komma iväg till Thailand igen. Kanske för att min farmor och farfar, mamma och pappa och vän Verro är där just nu. Det har även varit mycket prat om just Thailand senaste året och det är ju inte så konstigt att man längtar bort till värmen i den här kylan som vi har i Sverige nu. Tittade igenom lite bilder ifrån senaste Thailandsresan och vill verkligen verkligen tillbaka! Otippat va!? Det är ju inte direkt som om man tänker; usch vilken resa!


Soffhäng.

Just nu.




Died to young.


Vadå?

Vadå "det ska bli värre i morgon"?...

Flera som sa det till mig igår angående snökaoset som är just nu. Men det är helt vindstilla nu. Inte alls något kaos. Kanske kommer..?! Hur som helst så var festen igår helt klart lyckad. Världens bästa Viktor fyllde 25 och alla var glada i hatten. Det blev sång och dans och en jädrans massa av det goda. Eftersom att jag jobbade innan så hamnade jag lite mitt i festen och det kändes lite konstigt att komma direkt ifrån ett sovande barn i min famn till ett riktigt röj röj. Men det funkade absolut. Kul var det! Blev inget mobil-inlägg igår som ni kanske märkte. Hade fullt upp och glömde helt enkelt bort. Idag ska dagen tillbringas i soffan antagligen. Trött i luvan och sugen på fet mat!

Hoppas ni hade en härlig lördagkväll!

Willen och snyggve på bilden.



Snart påväg.

Om lite drygt en halvtimme så kommer Maria och hämtar mig för att sen köra mig till jobbet i detta snökaos. Var ute en sväng nu och mötte Ann en snabbis och man blåser typ bort. Wilgot gillar det dock. Blir helt galen och springer som om han suttit i bur i hela sitt liv...

Kanske slänger in ett mobil inlägg ifrån festen sen, vem vet?

Ha en underbar lördagkväll!

nailpolish.




Robert Pattinson på omslaget av Details.

Bilderna på vår favorit vampyr Edward eller (oops) ursäkta Robert Pattinson i mars nummer av Details är helt fantastiska! Omslaget är snyggt, men bilderna i tidningen som de tjuvvisar på
Details Magazine´s hemsida är lika underbara!

Take a look.




Köp hem Lieselott Watkins illustrationer.

I nya Elle har Liselotte Watkins ritat superfina modebilder. Tidningen skriver "En urban lyxbohem i jeans och underbara vintagesmycken". Liselotte Watkins illustrerar supermodellen Dorothea som är vårens snyggaste stilikon. Resultatet är sex stycken illustrationer i modejobbet "hippie shake".

Och nu kan även du köpa hem hennes illustrationer.

Prislista.

A4     1 900 kr
A3     2 400 kr
A2     2 900 kr

Köp dem HÄR.



(Källa: Elle)


God morgon Lördag.

Tjenixen. Idag är det mer storm än igår. Snökaos är nog bara förnamnet. Vattenkokning sker i köket, det är Te dags. Kamomill?! Gud, så skönt att jag får skjuts till jobbet idag. Tack Maria för att du finns och Tack Sebbe för att du är så schysst och hämtar mig sen. Idag har nämligen Viktor sin 25 års fest och jag ska iväg och jobba först. Så det blir till att packa en liten väska som Maria sen tar med sig hem (Viktors sambo). Så jag har mina grejer där! Slutar klockan nio och festen sätter väl igång runt sex. Iförsig så brukar det ju rulla in folk under kvällen men jag är alltid den som brukar vara först. En lite "dålig" vana jag har. Så känner mig lite stressad över att jag ska jobba först. Men det blir bra. Det har känts tomt att sova utan Kaka inatt som är på konferens. Willen och jag har legat som ihoplimmade i kanske världens största säng. Nu är det frukost.

Ha en bra dag!




Fredagsmys.

Hej på er. Kaka är iväg på konferens och blir borta över natten. Jag och Willen har tagit plats i soffan och tänkte jäsa här ikväll. Kanske baka en kladdkaka?! Eller poppa en skål popcorn?! Det är ju endå fredag.



Ha en härlig fredagkväll vad ni än gör, partar eller bara är hemma och myser!



Kommer ni ihåg filmreplikerna?




Acne har gjort det igen.




Malin Åkerman som modell för Sisters.

Malin Åkerman är alltså modell för Sisters våren 2010. Vad tycks?! Good Looking girl!!




Fredag och snökaos.

Hallo. Här hemma är det full fart. Willen springer omkring och leker, ventilationsgubbar springer in och ut och jag håller på och tvättar. Nu börjar det äntligen hända grejer hemma hos oss. Vi vill ju absolut inte flytta då vi bor i ett gammalt och jätte fint hus men det är otroligt slitet allting och en av de grejerna är ventilationen. Man kan ju knappt koka potatis i köket utan att alla fyra fönster immar igen. Så det ska bli skönt att få det kirrat. Gubbarna blev helt kära i Wilgot. Det slutade med att Willen stod och mös med en gubbes ben och gubben ville inte gå ut.

Det är snökaos här oxå. Skulle ha varit ute och gått med Kristin i morse men hon är sjuk och det var nog inte så bra för henne att vandra ut i det här snöovädret. Men det är lite mysigt när det ligger snö på fönstrena, när man är inne...



Ha en bra dag idag!


Ville bara säga...

.... God natt!




More rings to the people.

Ringar ifrån nelly.com, KyssJoHanna och cocoo.




Shutter Island.






Dagens bilder.


Lady Gaga feat. Beyoncé - Telephone


A
lltså idag är jag som en zombie. Är så fruktansvärt trött idag. Men på bra humör förövrigt. Willen är livrädd här hemma och ska sitta i knä hela tiden då dom håller på och rensar taket på snö. Snön ramlar ner hela tiden och dom har hållit på sen i morse. Stackars! Det är alltså lite mer "där jag är, där är han" idag än vanligt. Man undrar ju hur mycket snö det får plats på taket?! Och hur länge dom ska hålla på?! Nu ska det ju tydligen komma värsta snöstormen över Sverige oxå så det lär ju bli mer! Kaka höll på med min kamera i flera timmar igår och nu funkar den äntligen igen. Dock inte som förrut, vet inte alls vad det är för fel. Men här kommer i allafall några bilder som togs idag i snön.



Later.


Trött liten vovve.

Vovven Wilgot vill inte vakna idag. Han var uppe sent och lekte och idag är han jäääätte trött.

God morgon!





blogg.se förstasidan.

Jätte kul att mitt inlägg om FEED-väskan uppskattades. Se nu till att köpa er en väska! Det tänker jag göra!





FEED bag.

Nu finns FEED väskan att beställa även för oss i Sverige och norden. Varje såld FEED-väska ger ett fattigt barn mat under ett helt skolår. Och nu finns även väskor att köpa för att hjälpa Haiti offren.

Den kostar 255 kr och finns att köpa HÄR.




Scones.



Var absolut inte sugen på att ställa mig vid spisen och laga mat ikväll. Så jag slängde ihop scones åt mig och Kaka. Dom blev supergoda. Perfekt när man inte är så hungrig på kvällen. Åt mina tillsammans med kamomill te. Tänkte dela med mig av mitt recept, så som jag gör dom. Funkar alltid och man kan verkligen inte misslyckas. Supergoda med ost eller marmelad på...

Du behöver:

3 dl mjölk
100 gram smör
7-8 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
1 tsk salt

Gör såhär:

Blanda mjöl, bakpulver och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det i mjölet. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa.Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg. Dela degen i fyra bitar och platta ut till runda kakor. Skär två skåror i varje kaka, i ett kors. Nagga kakorna med en gaffel. Lägg på bakplåtspapper eller smord plåt och grädda i 250 grader i cirka 10 minuter. Klart!


Frustration ahead.

Orka! För det första så har jag suttit med den här jäkla designen nu snart hela dagen. Orkar inte mer nu. Ser typ rutor när jag kollar runt för att jag suttit vid den här förbannade datorskärmen hela tiden. Sen har min älskade kamera pajjat?! Det står bara "Kamerafel" när jag sätter på den?! Stört. Hur fasen ska man kunna veta vad det är för fel och åtgärda det när det bara står "kamerafel" när man trycker på knapparna?! Någon som vet vad det innebär?! Och igår när Kaka kom och hämtade mig på jobbet så pajjade vår bil! Det var bara att rulla in på närmsta parkering och ringa efter skjuts. Så där står den nu. Trasig. Sen skulle jag träffa min älskade vän Ann idag och hennes jobbarkompis som är väldigt duktig på hundar. Hon skulle titta lite på Willen och hans beteende och hjälpa mig lite. Men det blev inget eftersom att Kaka inte kom ifrån jobbet trots att han tagit ledigt två timmar på dagen. Alla skulle tydligen handla arbetskläder idag. Bra val hörrni! Så nu ska vi träffa Ann och hennes arbetskollega nästa onsdag i stället. Jag som hade längtat så! Och bara för de så fick Wilgot jordens utbrott på en ful tax här utanför. (Nääe, den va inte ful... stackars). Ingenting går som det ska idag. Usch.



Det enda som är bra med den här dagen är att jag hittat min nya favorit låt.

Nästa pianoprojekt helt klart.

Anna Ternheim - A french love



Panik.

Det gick inte alls som jag ville med designen så nu får jag börja om igen. Tur att jag är ledig idag så lär väl sitta några timmar med det idag. Får se hur det blir helt enkelt...

Ha en bra dag i allafall...


bloggkaos.

Inte alls färdig med designen och det är fel lite överallt. Hoppas ni har överseende med det för nu måste jag sova!

Totally makeover.

Jag har inte skrivit på ett tag, (en dag) för att vara exakt. Jag håller på och skapar en helt ny design till bloggen som tar en välldans massa tid. Nu ska jag iväg och jobba men om ni kikar in här i morgon eller i övermorgon så kommer ni nog tro att ni hamnar på en helt annan blogg. Men icke! Ni har kommit till NINNIE då med.

Ha en underbar dag alla!


Heidi Montag on Valentines day.

Med sitt nya utseende...

Plastic not fantastic.




Ingen reklam tack.

På vår ytterdörr så sitter en väldigt personlig skylt nu. För att inte skrämma ihjäl brevbäraren när han kommer på morgnarna så är där oxå en bild på Willen som gör allt i sin makt för att skrämma skiten ur stackars brevbäraren. Han lyckas ju dock inte, så det är ju lite humor när det står "Här vaktar jag" och så är det en söt liten svart lurvboll på bilden. Scaaary!




Hur har er dag varit?


Winterwalk.




Blå blå vindar och vatten.

Idag är det så otroligt fint väder. Strålande sol och helt klarblå himmel. Trots tungt huvud efter igår så ska nu Maria, Virre, jag, Kaka och Wilgot ut och gå längs vattnet. Nere vid hamnen...




Partyparty.


Lördag.

God morgon!

Sitter här och äter en passionsfrukt och kikar på nyhetsmorgon. Ikväll är det Kristins stora 25 årsfest som gäller. Ingen aning om vad jag ska ha på mig, men klädkoden är Svart. Så det kan ju inte bli så svårt. Har ju en del svarta plagg i garderoben om man säger så. Tror inte att jag drömde något i natt?! Fast de gör man väl alltid, men ingenting jag kommer ihåg i allafall. Kaka är alldeles röd på hela ena sidan av ansiktet för han har legat i samma position hela natten med ett halvöppet öga. Har sett jätte läskig ut. Haha. Ha en härlig lördag så hörs vi senare!



Later.


Klara för idag.


Målarfredag.

Trött! Målat och fipplat sen klockan två idag ungefär. Kommer garanterat att ha träningsvärk i armarna i morgon. Men fasen så fint det kommer bli. Nu ska jag slappa och vänta tills färgen torkar. Hoppas ni har en härlig fredagkväll!

Målartisha..




Idag orkade vi inte laga mat så hämtade kebab...



Nu är det fan dags att måla om.

Såhär ser vår vägg ut just nu i vardagsrummet... efter den förra ägaren...



Snyggt va?! Inte så värst ... Vi har försökt att dölja den där väggen i ett år nu när vi bott här, men nu får det vara nog. Nu har vi varit och köpt färg så nu ska här spacklas och målas om. Sådeså.




Friday I´m in love.


Johnossi - Whats the point.


Idag vaknade jag på min absolut bästa sida. Har startat dagen med en passions och kiwi smoothie så vitaminerna bara snurrar i kroppen nu. Fint de! Om ett par timmar så ska vi åka och köpa färg för att sedan måla om i vardagsrummet. En vägg ska bli brun. Kommer bli rå snyggt. Kaka jobbar så vi ska fixa det på hans lunch.
Sen ska jag måla som en toka här hemma...



Later.


Lady Gaga at The Annuel amfar gala.





GOD NATT.


Hemma ifrån jobb.

Nu har jag precis kommit hem. Fått massor av pussar både Kaka och Willen. Willens var lite slemmigare än Kakas dårå. Nu ska jag göra iordning en kopp te och smälla i mig ett par apelsiner. Har fått dille på apelsiner.

Alex var glad idag trots att han fick sitta i sin stol och äta...



Nu börjar Made in Sweden... Ni kollar väl?




Hur är det egentligen med TV4 "bråket"?

Idag pratas det om överallt i media om Elisabeth Höglunds avhopp ifrån Tv4:s Förkväll som går varje dag. Elisabeth själv anser sig ha fått sparken. Såhär skriver expressen idag.



Expressen kunde i går berätta att Elisabet Höglund upplevt sig ha fått sparken från "Förkväll" i TV4. Direkt efter sändningen kallades hon till ett möte och uppmanades ta en "timeout".

- Det handlar mycket om åldern och deras hets med utseendet och att jaga yngre tittare. Det har varit mycket bråk där vi har haft helt olika åsikter om såna saker. Nu kan jag berätta allt, säger Elisabet Höglund och fortsätter:
- Jag har ofta framfört mina åsikter när jag har tyckt att något varit fel och det har de inte gillat. Sponsorer och TV4 styr hela innehållet, och det är jag som journalist inte alls van vid.

Elisabeth Höglund anses ha tyckt under programmets gång att hennes medarbetare Yvonne Ryding och Carin Da Silva har fått mer programtid än henne eftersom att de är yngre än hon själv.



Carin da Silva och Yvonne Ryding, fram tills i går två tredjedelar av "Förkvälls" programledartrio, är märkbart tagna av de senaste dagarnas skriverier.Förlusten av en kollega är svår, samtidigt som Elisabet Höglunds uttalanden retar upp dem ordentligt. -Hon snackar skit om oss och om programmet. Hon hugger oss i ryggen och det känns supertråkigt, säger Carin Da Silva. Enligt Elisabeth så är det Carin som fått all programtid.



- Hon har mer tid i rutan än vad vi har. Och jag är ju inte mycket yngre, så att det handlar om ålder är bara bullshit, säger Yvonne Ryding.



hmmmm?...


Majskrokar.

Jojje, du hörde rätt. Jag har hittat det perfekta snacket. Finns hos Coop och det är bara 2%fett. Tips tips.




Torsdag.


Ray LaMontagne - Trouble


L
ängtar till helgen. Först ska här målas om i morgon, vilket jag har velat gjort så himla länge!! och sen i helgen så är det Kristins 25 års fest på lördag. Fixade en skylt till henne igår som ska sitta inne på Billan där vi ska vara. Kommer nog en hel del folk. Super! Nu ska jag ta och äta en sen frukost.

Kolla vem som kikade fram idag. Jag som har tjatat så mycket om mitt växdödande måste ju visa när min första orkidé blommar om... Impressing, right?




L
ater.


Home.

Har precis kommit hem och sitter med en favorit i repris. Varm oboy dark i en stor kopp bredvid mig. Så jäkla gott är det ju! Mötet med hyresvärden gick bra i morse. Han insåg nog själv att det måste göras något åt badrummet och köksgolvet. Väggen i sovrummet får vi måla om när vi vill på deras bekostnad. Så vi ska köpa färg redan på fredag har vi bestämt. Yeey! Blir brunt i allafall. Eller nåt i den stilen.

Nu ska vi kika på Beck - I stormens öga.





Har ni haft en bra onsdag?


SISTERS




Att vänta...

...är nog det tråkigaste som finns...


En bacill.


Open Sesame.



God morgon på er! Sovit gott? Jag har! Som en prinsessa! Klockan elva idag så kommer hyresgubben som har hand om allt som går sönder i lägenheten. Och jag tänker peka ut en massa saker som borde bytas. Laddad till tusen. Sen ska jag iväg och jobba. Det är värsta snöovädret ute idag. Fast snöflingorna faller sådär mjukt så det ser inte så farligt ut. Men att vara ute och gå är inte roligt när dom flyger i ansiktet på en. Usch. Våren, vart är du??

Min orkidé kämpar fortfarande...

Open Sesame.




Valentines day premiere.




Jag ska sååå gå och se denna!


Blogg.se krånglar igen.

Har knappt kunnat blogga något idag pga att det blir någon slags error när jag klickar första gången på något när jag kommer in på min sida. Har ni oxå haft problem med de?!

Hur som helst så har jag kutat runt hela dagen här hemma och torkat varenda list typ. Så nu är det jätte fint här hemma. I morgon så kommer vår hyresvärd hit på förmiddagen och ska kolla in lite saker som vi hoppas få byta ut. Skulle vara guld. Bland annat så ska jag måla om en vägg men tycker att dom ska betala det eftersom att det är en massa hål i den ifrån en stor TV som suttit där innan som den förra ägaren haft. Inte vårt ansvar att stå och spackla igen alla hålen tycker jag. Får se vad han säger när han kommer. Sen vill jag att dom gör något åt vår toalett som har en "gråmellerad" plastmatta på väggarna och en "rosamellerad" matta på golvet... och det är även fläckar på den. Det ska bytas tycker vi. Snabbt ska de gå! Köksgolvet är även äckligt fult och usch. Jag har en fobi för korkmattor. bläää va fult det är! Så hoppas jätte mycket på vårt möte i morgonbitti. Spännande. Nu ska jag äta en apelsin och dricka min nya favvo. Varm oboy Dark. Yummie.




Att bli med valp.










StäDA.



Keshawood?






Köttgryta hos mamma och pappa.




They are like us.

Att kända personer har börjat Twittra är nog bara positivt. Jag älskar när människor inser, jag är en av dom, att alla hollywood människor faktiskt bara är människor precis som du och jag. Alla fixade och överretuscherade bilder stämmer inte in med verkligheten...

Carey Heart och Pink tar en öl, eller två..


Aschton Kutcher och Demi Moore...


Paris Hilton och Doug Reinhardt på MTV Movie awards...


Joel Madden och Nicole Richie... En bild ifrån 2006, kvällen då dom träffades...


Alyssa Milano och hennes man David Bugliari....




Dagens Piccedipix.


Ane Brun - My Star


Passade på att ta ett par foton medans jag och Willen var ute en sväng.

Temat är




Måndag.



Måndag. Ny vecka. Nya tag.

Planer för dagen.

Tvätta
Städa
Långpromme med Wille
pille
Ringa läkaren ang magen
Maila vår hyresvärld ang äckligt fult badrum
Få iväg inbjudan till några till ang festen


Inte så mycket att hänga i julgranen, men för min del känns det skönt då det är måndag idag!


Later.




Söndagshäng.




BABYBOOM.


Flytta hem till mig?!

De här får gärna flytta hem till mig. Har tittat på dom läääänge lääänge nu och det lixåm vattnas i munnen när jag tittar på dom. Ett par perfekta pumps att ha till allt nu i vår. Priset är problemet just nu.

Från Friis&co 1199Kr.


Lördag.

Tjingeling. Sovit gott? Igår kväll jobbade jag fram till halv nio och sen kom Kaka och hämtade mig. Vi hade bestämt att vi skulle börja kika på en ny serie igår kväll, Morden. Massa bra svenska skådisar med och 6 avsnitt. Perfa. Men vi hade ju bara tänkt att se två avsnitt. Men satt uppe till halv fyra och kikade klart på alla 6. Det var faktiskt riktigt spännande!! Trodde inte att det skulle vara så bra! Vi hade lite planer idag på att åka och hälsa på Kakas mormor som bor en bit ifrån Västerås men hon var upptagen så vi kanske ska träffa henne i morgon i stället. Idag vet vi alltså inte alls vad vi ska hitta på nu. Jag har sån lust att åka och spela badminton bara för att visa Kaka att jag faktiskt är grym. Han tror inte att jag kan! Irriterande. Nu måste jag ju bara knäcka honom!

Vi får se hur vi gör.




Vad har ni för planer idag?


Den turkiska flickan begravdes levande för att hon hade killkompisar.


Så jävla frustrerad.

Jag blir så himla arg på Wilgot. Vet att det inte är hans fel utan mitt men endå. Nu var vi ute och lekte. Olivia,jag och tre vovvar, då hon hade hand om Elliot idag. Och vi släpper dom då det är så drygt med alla koppel som trasslar sig i varann när de springer runt runt. Willen har aldrig haft problem med det förrut och han hade dessutom kopplet kvar så det släpade efter honom. Det är lättare att ta tag i honom då om det skulle hända något. En bit bort så kommer det två stora hundar. En Rottweiler och en annan stor blandras. Wilgot ser dom och kutar rakt emot dom medan jag står och kallar in honom. Han skiter totalt i mig och springer emot de där hundarna. Tack och lov så vet jag vem ägaren är och han har enorm pli på sina hundar så när Wilgot springer runt dom och skäller och praktiskt taget attackerar dom så gör dem bara naturliga varningsläten men går inte till anfall. Detta är ett stort problem, inte minst sagt för Willen då han så småningom kommer få stryk av en annan hund. Och då han är så liten så antar jag att han inte direkt kommer vinna emot en stor hund. Måste få hjälp med detta snarast! Kaka och jag har nu bestämt att vi ska söka hjälp hos en hundcoach som får tala om för mig hur jag ska träna Wilgot till att bli den vovven som han är här hemma, när vi är ute. för det här funkar fan inte.



Just nu står han på en handduk i hallen och får inte röra en fena förrän jag säger till. Vi är osams.

Om det är någon som känner till eller är hundtränare/hundcoach i närheten av Västeråsområdet så tipsa gärna!

Later.




Modekungen härmapor?




Sovmorgon.




Snyggingar ifrån Elle-galan.

Fin besök i Sverige av Hayden Panettiere.


Kanske Sveriges snyggaste par. (Lite taskig bild dock).


Linda Sundblad var verkligen fin i sin röda klänning.


Agnes och sin kära Pontare. (Eller han kanske vill kallas Vincent?).


Systrarna Fahrman är alltid lika snygga.




Nytt i garderoben.

Klickade hem en jätte skön oversize klänning förra veckan. Och den var verkligen otroligt skön!

Ni hittar den hos Nelly.





Tummen upp!



Fika och bus.


TRESemme.




Little Fellá.

Jag har en busvovve hemma idag. Inte så ovanligt kanske, men idag är han extremt busig. Han får sina ryck hela tiden. Springer upp och ner i sängen, skäller på allt som låter och springer omkring och nyser som han gör när han blir exalterad över något. Kaka vandrade precis iväg med tunga steg emot tandläkaren. Stackars. Han ska byta ut en guldtand som han haft några år efter en bandyskada. Det blir fint men att dra ut en tand är ingen höjdare. Jag sa att han skulle ha iphonen i med musik eller nåt, då hör man inte knaket. Brrr.


buäää, det bästa är att ha alla äckligaste sakerna man har samlade på samma ställe så man slipper leta.


Later.


Kronprinsessan Victoria som Barbie.



I
dag på en leksaks mässa i Nürnberg i Tyskland så visades leksaksföretaget Mattel upp sina nya barbiedockor. Och i den samlingen så finns ett exemplar av vår kronprinsessa Victoria. - Victoria är verkligen en modern prinsessa i tiden och en inspirerande världsmedborgare, säger Rosa Zeegers, vice VD för Barbie International, i ett pressmeddelande. — Hon är en fantastisk förebild för flickor jorden runt. Barbie-versionen av Victoria är klädd i en återskapad version av den kreation som hon bar vid Nobelfesten 2006, komplett med handväska, ordensband, brosch och kungatron. Lekkamrater till Victoria är dockversioner av "Harry Potter"-författaren J.K. Rowling och tennisspelaren Kim Clijsters. Trion beskrivs som goda förebilder för flickor i alla åldrar. - Barbiedockorna är ett sätt att visa vår uppskattning för den positiva inverkan dessa kvinnor har haft på vårt samhälle och en hyllning till deras ställning som enastående personer, förklarar Rosa Zeegers. Funderar du på att investera i den nya Victoria-dockan så hoppas du dessvärre förgäves. Den kungliga leksaken finns bara i ett exemplar och kommer alltså inte att säljas i affärer. Tråkig nyhet för en massa människor som samlar på just kändisbarbies.



(Källa: Starlounch).


Köttfärsås med rivna morötter.




It´s a miracle.

Ni vet ju hur jag har det med mina växter här hemma vid det här laget!? Slängde ju det förbaskade trädet i helgen och idag vaknar jag och får se något alldeles alldeles fantastiskt. Jag har KNOPPAR på mina växter här hemma! Tur eller skicklighet spelar ingen roll. Det är KNOPPAR och det är det som räknas!

Min orchidé.


Min garderobsblomma.



Handla utan varor?


Hollywood yearbook.




En ny version av "We are the world".








Påväg.




Maria Montazami får pris på gaygalan.

Haha, alltså den här människan är ju bara så klockren. Jag tycker att hon är fantastisk!!

Se klippet.




Man tager vad man haver.


Video ----> Piano.


Update.

(Har lagt in när jag spelar denna för jätte längesen en gång men den har inte funkat. Så nu har jag spelat in en ny).









Fantastiska Kändisbilder.



(Bilder: People magazine)


Grammy Pics.


Alla som är trötta räcker upp en hand!


RSS 2.0