Såhär mycket tjänar The Hills stjärnorna.

Detta är vad The Hills stjärnorna tjänar per avsnitt!



(Källa: Chic)

Det är ju helt sjuka summor. Det skulle man ju inte tacka nej till! Lauren Conrad är ju inte med i The Hills längre men när hon var med så tjänade hon alltså 904 175 kr per avsnitt, det blir en årslön på 10 850 100 kr. Och det kan hon nog verkligen leva på ett tag. Så någon brådska lär hon ju inte ha direkt nu efter avhoppet. Hon har säkert många järn i elden nu i stället för The Hills. HÄR kan ni kika igenom avsnitt av The Hills och även se de nya! Rulla bara ner till Episodes så finns det massvis för den som är intresserad.


Schyssta Meloner Heidi! (Heidi vill ju nu göra en DD-kupa, men det är en annan diskussion).


Nu är den sista cigaretten tagen.



Stod precis utanför här och tog sista cigaretten med Maria. Vi stod och drog upp allt som är positivt och allt som är negativt med att sluta röka. Självfallet så kom det mest positiva tankar kring vårt beslut. känns faktiskt riktigt motiverande denna gång. Även om jag fortfarande tänker feströka, det ingår i mitt avtal i allafall, så tror jag att det kommer bli lite tråkigt när ingen annan röker heller nu eftersom hela tjejligan nästan tänker sluta nu tillsammans med mig. Och det är ju så bra. Kommer antagligen sluta med att jag lägger ner skiten helt och hållet. Det vore ju absolut det bästa! Här kommer mina motiverings listor.






Ja, ni ser ju själva! Känns som att jag fattat rätt beslut för min framtid.


Te och Gossip Girl.

Kan man ha en bättre kvällsyssla än en skit bra serie och en kopp varmt rött te?




Två dagar återstår.

Jahapp, då var det två dagar kvar tills jag slutar röka. Har endast två kvar så antar att jag slutar i morrn. Om vi inte får för oss att gå ut eller nå? Får klara mig på de här två sista idag i allafall. Ska bli fruktansvärt skönt att sluta ska ni veta. Samtidigt som man är lite rädd för att inte klara av de. Men jag bara känner hur energin sprudlar i mig när jag tänker på att vara rökfri. Sen är det ju svårt att nå dit men man får väl helt enkelt tänka på allt som är dåligt med att röka. Ni som inte röker kan helt klart inte förstå.


Förövrigt så har jag städat här hemma, gått höstpromme med Willen och pratat lite med Maria. Kaka kom precis hem ifrån jobbet så nu ska vi snart laga lite kvällsmat. Ingen aning vad det blir, har typ inget hemma. Måste åka och handla i morrn eller nå. Får låta fantasin flöda helt enkelt med det som finns hemma.



Later.


This is it, Boka biljetter här.


Den 28:e Oktober, alltså om en månad så släpps biljetterna till This is it världen över. Glöm inte att boka biljetter i din stad för att hinna se den på bio, då den bara visas under en två veckors period.

Boka biljetter här.



Världen köar för att se Jackson
Världen köar för att se Jackson

Såklart!


The Hills premiär idag.

Nu sätter äntligen säsong 5 igång idag. Så i morgon för oss i Sverige så kan vi se första avsnittet på MTV.com. (Eller efter midnatt).



Trailer.



The Hills - MTV Shows


Kristen is back in buisness.
Usch säger jag bara! Skulle vara livrädd med en sån person i mina kretsar. Blir nog en hel del drama den här säsongen! Ska bli otroligt spännande, längtar.



Rosa Laptop, ja tack!

Gå in och tävla inne hos Emelie om denna underbara lilla rosa sak.




Mitt bidrag som jag skrev nu trots att jag nästan sitter och skelar av trötthet, men det är ju det som är lite kul. Att komma på rim och ramsor när hjärnan redan slumrat till lite är ju inte det lättaste. Insåg jag. Men om det är lite fel här och var är ju inget som någon gråter över. Sov gott nu, igen. Var ju tvungen att vara med, såklart.

Min dator är gammal och grå
Den funkar knappt men går bra endå
En liten rosa laptop, vilken dröm
Skulle bli så glad om jag vann,
slå en volt och bli öm
Skulle använda den flitigt
Ta med den överallt men inte där det är skitigt
Plånboken tillåter inte mig att köpa en
Inte nu, inte sen och den skulle få ett bra hem
Den skulle trivas här hos mig
Jag är ju en ganska så rosa tjej
En riktig datornörd som är lite störd
Skulle jag vinna så blir jag extremt rörd
Tack för en bra tävling du snälle
Vi behöver fler som du i vårt samhälle

GOD NATT.







GODNATT.



Orkar inte sitta uppe längre nu. Idag har inte varit någon bra dag heller, ser fram emot en ny.

God Natt.


Champagneflickan.

Har precis läst ut boken. Tack och lov så fick jag låna den av Sanna eftersom min bok var feltryckt. Den var faktiskt riktigt bra. Den blev nästan bättre mot slutet. Absolut värd att läsa. 

 
Champagneflickan är en sann berättelse om hur Caroline på grund av olyckliga, genom egen dumhet självförvållade, omständigheter hamnar i ekonomiska svårigheter som leder henne raka vägen till sexindustrin i Köpenhamn. Väl där försörjer hon sig som strippa, ett yrke som hon ser som roligt och inte särskilt ansträngande, i alla fall om hon jämför med att onanera inför publik vid privata shower. Inledningsvis räknar hon med att stanna i Köpenhamn några månader, bara tills hennes skuld på drygt trettio tusen kronor är betald. Hon stannar i ett år, helt fast under glamouren, uppmärksamheten hon får och sitt egna penningbegär. Det som sätter punkt för äventyret på köpenhamnska sexklubbar är mordet på en av hennes arbetskamrater. Ett brutalt uppvaknade ur champagneruset med permanent baksmälla som följd.

 

Caroline L Jensen.




Söndag i soffan.

Här hemma ligger jag bara och slappar. Det blev en vild kväll igår och idag är man otroligt trött och seg. Har precis kollat lite på Grays Anatomy. Jag har nästan aldrig sett ett helt avsnitt. Men det är ju faktiskt skit bra!! Fastnade totalt framför TV:n. Det var två avsnitt efter varann oxå. Perfa.

Gårkvällen startades hemma hos Katta redan vid fem tiden. Vi hade super kul! Hon hade även gjort iordning en rolig tävling. Den gick ut på att hon spelade upp olika låtar och sen skulle vi skriva ner i vilket sammanhang låten används. Alltså om den kom ifrån en serie, film, reklam eller liknande. Skitkul och jag kom tvåa! Sen åkte vi taxi ner på stan och in på Å2. Riktigt kul men mot slutet så var ja så trött så ja knappt orkade ta mig därifrån. Till slut så gick jag och tog en taxi hem. I soffan låg Kaka och snarkade så jag bäddade ner honom i sängen i stället.

Idag skulle vi på födelsedagskalas, men Kaka fick åka ensam den här gången, är helt färdig. Orkar inte träffa en massa folk idag. Följer alltid med annars såklart. Just nu går det ett program om smarta barn på Tv. Seriöst! Otroligt begåvade och översmarta barn!


Detta skulle jag vilja klicka hem ifrån MODEKUNGEN.




Stressigt.

Var iväg med Madde en sväng och åt. Helt plötsligt så säger hon, oj, vi ska lixåm vara hos Kathleen klockan fem. VAAA, Det hade jag helt glömt. Trodde vi skulle vara där klockan sju. Så vi slängde i oss en hamburgare och nu kom jag precis hem. Sitter med färg i håret och på ögonbrynen. (Ni får inte se). Ska vara nere hos Matilda kvart i för att åka tillsammans dit. Kommer bli sjukt roligt.

Ha en underbar kväll så hörs vi senare.

Kram alla.


Att vara för rädd för att gå ut?

Detta har blivit mer som ett skämt här hemma nu. Denna mening använder jag alltid innan jag och Willen tar vår sista kvällspromenad runt 22-23 varje kväll. Men självklart så ligger det ju en hel del sanning i det. Jag vill att Kaka ska vara vaken och allert innan jag går ut genom dörren så han vet hur länge jag är borta. Det är ju inte bara för att jag tycker att det är obehagligt att gå ut sent på kvällen för att det är mörkt då, utan för att det faktiskt är ren fakta att det händer alldeles för mycket i vår stad just nu. Det är alldeles för mycket våldtäkter, droger,mord och försvinnanden för att jag ens ska känna en gnutta avslappning när jag är ute sent på kvällen. Jag tycker att vårt samhälle bara blir värre och värre. När ska man känna sig trygg? Det sker ju våldtäkter mitt på blanka dagen nu förtiden, det läser man ju om i tidningarna. För att inte tala om vad som händer på kvällar och nätter. Vi satt och diskuterade detta, jag och tjejerna för inte så längesen. Då en av dem säger att de hellre stannar hemma i vissa fall för att det krävs för mycket mod att gå ut. Man måste planera hela sin kväll, hur man tar sig hem framförallt, innan man sticker iväg någonstans. Det är ju sjukt?! Man struntar i att göra saker för att man är rädd för att ta sig dit eller ta sig hem. Eller att i överhuvudtaget ta sig ut genom dörren. Jag blir arg, frustrerad och fruktansvärt arg när jag ens tänker på hur mycket man måste planera nu för tiden för att inte gå omkring och känna sig rädd på kvällar och nätter. Ta hand om varann och ställ upp för varann så ingen råkar illa ut, följ med varandra till taxin på natten eller ta sällskap hem. Gå aldrig ensam på stan mitt i natten oavsett om du har nära hem. Det finns så mycket man skulle kunna skriva om det här ämnet men har ingen ork till de nu. Önskar bara att saker och ting såg annorlunda ut.


 


Myspys hemma hos oss.


Här hemma har vi det jätte mysigt. Har precis kollat på "The Proposal". Den va grymt bra! Den måste helt klart ses. Alla som vi ville skulle komma med i Idol kom med oxå! Jippi! Carolina och Mariette är helt klart mina favoriter hittills. Nu ska vi mysa vidare härhemma.
Hoppas ni har en härlig fredagkväll.


En fredag på stan.

Var på stan idag med mammsen och kikade runt lite. Sen var vi även och handlade. Efter någon timma så fick jag en sån olidlig huvudvärk. Så när jag kom hem så däckade jag totalt. Somnade på sängen med kläderna på. Vill inte bli sjuk nu! Får inte! Ikväll blir det myspyskväll framför en del filmer och Tacos såklart! Igen. Grannen har en megafest här bredvid. Det bara dunsar och dunkar av musiken. Här är några av mina fynd idag.


Halsband som jag hittade på Myrorna.


Concealer och pensel ifrån Makeup Store.


Ett par Ugg´s liknande varma sköna! (Wedins).






Apropå humor.

....Så måste ni bara se det här ifrån Parlamentet med Robert Gustafsson.

Jag dör av skratt när han ska vara morgonradio!
(Vid 2.05 ungefär).





Roast på Berns.

Någon mer som brukar kolla på Roast på Berns? Jag tycker att det är hur kul som helst! Iallafall när det är några bra som snackar! Vissa tycker jag är jätte dåliga.

Här är några bra.










Glasögon.

Fan jag har så länge jag kommer ihåg velat ha glasögon. Hade det när jag var liten och hatade det. Men nu under åren som gått så har mitt synfel som jag hade då helt och hållet försvunnit. Och det är så jävla snyggt med brillor. Gjorde en synundersökning för ett par år sen och då sa han att jag kaaaanske behövde läsglasögon om tjugo år. (Om jag hade "tur").
Lät inte så lockande.

Coola bågar ifrån Cheap Monday. Finns nu hos Synsam för den intresserade.



Kakas. Alldeles för stora för mig! Skulle vilja ha nåt med vanliga glas i.


Förövrigt (som jag alltid skriver). Så har Madde nyss gått. Vi tog en liten promme sen en kaffe och en massa snack hos mig. Kaka är påväg hem från träning och vi ska snart käka. Sen idol!

Ha en underbar kväll alla.


P.S. I Love you.


Såg den igår för kanske 12:e gången
, funderar även skarpt på att se den ikväll igen. Ville bara tala om att för er som inte har sett den så måste den här filmen bli ett måste till helgen. En av de vackraste filmer som någonsin gjorts. Se den! Helt enkelt!


Smyckesrensning.

Hej på er alla.

Just nu går Michael Jacksons klassiker på högsta volym här hemma. Solen skiner in genom fönstren och jag strosar runt här hemma och rensar alla mina smycken och prylar. Tänkte försöka få lite ordning här nu. Mitt i rensningen så blir jag alldeles varm om hjärtat när jag ser skymten av en berlock som jag fick av mormor och morfar ganska precis innan min morfar gick bort. Den har jag inte sett på åratal. I den har jag givetvis en bild på dem båda. Den är flera flera år gammal och är ärvd sen många generationer. Den ska jag definitivt börja använda.

Är den inte fin?!


Hittade även ett annat halsband som jag köpte för några år sen i Thailand ifrån en liten tjej som gick och sålde. Hon var så otroligt söt och såg väldigt smal och "trasig" ut. 

Till rätt outfit så kan det nog bli ganska så snyggt.



 


This is it.

Trailer



Michael repeterar till en show som han aldrig fick göra.




Har han mördat Linda Cheng?

Precis tagit en lång dusch. Gick en vända till i spåret med mamma när hon slutade så blev en hel del motion idag. Jätte skönt! Någon som vill ha en gå-kompis så finns jag här! Det är ju så fruktansvärt skönt och speciellt nu på hösten när det är så friskt ute. Älskar hösten och våren mer än sommarn nästan, bara för att luften är så sval.



Tittade på efterlyst nyss oxå. Blev helt förvånad över Linda Cheng´s mord. Att hennes fästman Mats Alm är misstänkt. När jag tittade förra veckan så satt jag nästan och grät och tyckte så synd om honom när han pratade ut i TV om sin kära Linda. Och idag så säger dom att han kanske har gjort det. Kaka berättade att det kommit upp en massa bevis emot honom under veckan och att han gjort en massa konstiga saker som jag inte läst om. Tycker det är fruktansvärt! Han är inte tidigare bestraffad och har varit gift förr. Han verkar ju som en genomgo kille sådär när man lyssnar på honom. Men nu efter misstankarna så börjar man ju lägga märke till saker såklart. Riktigt obehagligt.







Inredningsidé.

Jag behövde verkligen någonstans där jag kunde ha alla mina smycken och pryttlar på samma ställe. Orkar inte springa emellan badrummet och hallen för att välja örhängen hela tiden. Så jag gjorde en egen liten plats för alla mina saker. Precis utanför badrummet dessutom. Får se om det är temporärt eller om jag trivs med det. Jag tyckte i allafall att det blev rätt så coolt!! Vem har korgar på väggen lixåm?



Man tager vad man haver.


Onsdag.

Hej alla! Har ganska nyligen varit ute i spåret med Willen och Madde. Så himla skönt, idag var det tungt dock. Vi var nog lika trötta alla tre idag. Är verkligen helt färdig idag så har inte så mycket att berätta faktiskt. På Lördag så ska hela tjejligan hem till Kathleen. Tänkte ha det här halsbandet på mig då som bara är så otroligt fint tycker jag. Ett otroligt höstigt halsband som du hittar på Lindex.




Later.


Flytande färskpasta.

Denna kväll har bestått av en sväng med mamma. Gjorde lite ärenden. Sen vinkade jag hejdå till min bandyhunk Kaka...

 

...gjorde iordning lite mat, som flöt? Köpte färskpasta med parmesan och spenat i. Dom gick verkligen inte att trycka ner i kastrullen, dom låg lixåm på ytan och flöt?


....Sen kollade jag på Idol, snackade lite med Madde i telefon och badade Willen.

Idag har det varit en halvkul dag, massagen i morse var ju underbar men resten av dagen har varit så extremt tråkig, så i morrn tänker jag verkligen ta vara på dagen. Ska ut i spåret i morgonbitti i allafall och sen ska ja kolla upp vad det kostar med gymkort. Så otroligt sugen på att börja träna ordentligt nu när jag slutar röka. Inte många dagar kvar nu, hur känns de Lina?! Jorå, detta klarar vi ska du se!

Later.


Det blååååser.

Snacka om att det är höst nu. Det blåser,duggar och flyger löv överallt. Och jag och Willen ska precis ut och gå lite tänkte jag. Förövrigt så håller jag på och tvättar här hemma. Massagen var underbar!! Man känner sig verkligen som en ny människa när man går därifrån. Näe, ut i höstvädret med oss.





Massage.

Jahapp då har jag precis vaknat. Somnade om igen efter ett par timmar så är rätt så trött idag. Ska iväg på en timmes massage nu. Lyxmaja, visstda?

Kram.

Mitt i natten.

Vaknade nu klockan tre och bara var totalt klarvaken?! Helt sjukt. Var tvungen att gå upp en stund. Ska gå och lägga mig igen nu och försöka sova ett par timmar till.
Ägna denna bild lite tanke.



Natti.


Färdigfärgat.

Jahapp då har jag precis kommit hem efter en veva på stan. Först så kom Maria förbi och vi åkte och lämnade hennes bil. Sen vandrade jag, hon och Willen ner på stan för att fixa hårfärg. Pratade med en tjej som visste exakt vad jag var ute efter och blandade iordning en inpackningsfärg åt mig. Sen gick vi hem till Maria, drack kaffe och färgade mitt hår. Sen gick jag ner på stan igen och mötte upp Lina och Anna. Satt där en stund, sen hem till mamma och åt middag. Och nu har jag och Wilgot precis kommit hem. Blev faktiskt riktigt nöjd med håret. Nu har jag ju bara använt inpackningen en endaste gång och det är redan stor skillnad. Efter ett par fler gånger så kommer jag nog ha den cremeröda färgen som jag är ute efter. Tack för de. Ikväll är det Svenska Hollywood fruar och det får man ju bara inte missa. Det är ju så sjukt kul. Mest humoristiskt faktiskt.

Nu är jag ju precis hemkommen och håret är lite ruffsigt, men man ser i allafall skillnaden litegrann. Det blir nog snyggare efter andra omgången.




Färga håret?

Goddagens! Dålig uppdatering igår pga trötthet. Var iväg en sväng till mamma igår och åt lunch och sydde in ett par byxor. Sen var jag bara hemma och slappade. Idag är det sol igen och jag har precis käkat lunch. Blev nudlar och falafel. Enkelt. Ska möta Maria lite senare. Funderar starkt på att färga mitt hår nu till hösten. Så får se vad jag hittar på. Ska i allafall ner på stan en sväng om ett tag.

Ville tipsa om ett bra budget shampoo oxå. Naturelle heter det och finns i din vanliga ICA butik. Det är miljövänligt och finns i alla möjliga olika dofter. Jag älskar det helt enkelt.




Söndag.

Vilken underbar kväll vi hade hemma hos Farmor och Farfar igår kväll. Vi fick jätte god mat och drack gott. Idag så är man lite trött i luvan. Men vilket väder det är ute. Strålande solsken!! Funderar på att ta en promenad hem till mamma och pappa med Willen. Är alldeles för trött för att sitta här och skriva just nu, så vi hörs lite senare.

Såhär såg jag ut igår.


Hade mitt favvo örhänge som jag fått av Olivia.




Twilight dag.



Åååh idag har jag ett sånt där riktigt sug efter Twilight.
Ska kolla på den nu tillsammans med mina nya favvochips.




Solsken och Lördag.

Kan det bli bättre?

Hittade så sköna bilder ifrån sommaren när jag och Willen badar. Willens ben ser ut som kycklingben. HAHA.




Idag har jag inga planer på dagen. Ikväll ska vi faktiskt hem till min kära farmor och farfar. Hon var så gullig och ringde förra veckan och frågade om dom fick bjuda oss på vin och mat. Självklart! Ska bli super mysigt! Två av mina kusiner och deras respektive ska oxå dit. Så kanske vi går vidare sen. Men hur kul ar det inte att farmor och farfar hade en sån rolig idé. Har gjort i ordning en liten korg med godsaker till dom som jag tänkte ta med.



Sånt som jag vet att dom gillar. Så klockan sju ska vi vara där och jag tänkte försöka leta på min gamla digitalkamera och fixa den till ikväll. Vill ta kort, men orkar inte ta med hela systemkameran. Orkar inte släpa på den om vi senare ska gå vidare.
Hoppas att ni får en underbar lördag och att ni har lika mycket sol som vi här i Västerås.

Kram.


Trasig skärm, men det går endå.

Min datorskärm är trasig!!! Den bara dog! Frustration! Men nu har jag fått lånat en gammal skärm av Kakas föräldrar. En gammal philips som är som en liten kartong och som susar som sjutton. Men det går endå. Så länge jag får blogga så är jag nöjd. Är verkligen inne i ett blogg flow just nu. Sitter här med Willen i knät. Han är nog den gosigaste hund som finns på jorden. Han kramas verkligen som en människa. Han älskar att vara så nära som det bara går jämt. Myser man inte med honom så piper han eller myser på en med tassen tills man kramar tillbaka. Lilla prinsen. Förövrigt idag så har jag varit och handlat lite och sen var jag på Ikea med min syster och mamma. Sen åkte jag och Kaka iväg och fixade hans skridskor eftersom hans träning börjar i morrn igen. Nu ska vi strax kika på nya Wallander och jag tänkte moffa lite chips. Så vi hörs senare.




Blåmärken i handen.

Hur roligt är det inte att jag har tre stora blåmärken i ena handen idag eftersom jag hade tre stora ringar på mig igår på den andra handen och vi klappade ju händerna konstant i två timmar på Ladies Night.

Don´t bring flowers after I´m dead.



Jag älskar att Hassle är såpass personlig fortfarande trots att han är så stor. Att han lägger upp såna här videos är ju bara hur kul som helst. Helt klart en av mina favoriter just nu.

Vill du vinna hem Hassle till ditt vardagsrum?




Ladies Night.

Nu är jag precis hemkommen efter en urmysig kväll med tjejorna! Tack för att ni finns! Först ordnade Verro så vi fick gå på genrepet för Ladies Night, gratis. Sen gick vi ner på Tabban och tog ett glas vin. Och tro det eller ej, vi tog ETT glas vin! Sen åkte vi hem i Anns coola och splitternya BMW. Tyvär så var det första dom sa på Ladies Night att man inte fick ta bilder. Jag hade såklart med mig dunderkameran. Dom ville inte att något skulle avslöjas inför premiären i morgonkväll. Synd var de. Hade gärna tagit en hel del kort eftersom det var så jäkla BRA! Det var en jävla show vill jag lova och den var verkligen genomtänkt och skit bra! Så har ni chans att gå så gör för gudsskull de! Nu är det läggdags. Natti natti.






Föresten så har min underbar vän och granne Sanna varit här med sin Champagne flickan boken så nu får jag läsa slutet! GREAT! Hur bra är inte de??!

Godnatt. igen.


Snart dags.

Jaha, om ett par timmar ska jag möta upp girlsen nere på stan och sen blir det Ladies Night!!! Ska ta med kameran och hoppas på att man får fota därinne. Isåfall kan ni kika in här senare för att se bilder på grabbarna!!



Later then.


Anna Anka i Dum Dummare.

Här ser man Anna Anka (ifrån Svenska Hollywoodfruar) i det passande namnet Dum Dummare.




Torsdag.

Goddag allesammans. Sovit gott? Det har jag verkligen gjort i natt. Så himla skönt att vakna upp utvilad till solsken. Inte lika skönt att vakna upp till att Willen kommer upp i sängen och slickar en i ansiktet med sin uuuuunderbara honungslukt. Blev lite ledsen när jag kom upp dock och verkligen inser att alla växter som kommer hem till mig möter en säker död. Jag har verkligen vattnat den!! Förstår inte vad jag gör för fel!?



Ha en bra dag!


Tvättar mina halsdukar.

Just nu så går maskinen för fulla muggar. I den så har jag en del halsdukar och mössor. Tänk att det snart är dags att vira in sig i sånt mys. Som ni nog vet vid det här laget så ser jag fram emot höst och vinter. Slaskmånaderna kan vi hoppa va? Då vill man bara ligga på en strand med en singah i handen. Eftersom att jag fortfarande är sur över min bok så måste jag ju hitta nåt annat att läsa! Men jag är lixåm inte sugen på nåt annat än slutet på "Champagne Flickan"... Inte så mycket att göra åt dock. Kvällen har bestått av Tacos (Sällan vi äter tacos här hemma), Idoltittande och en illaluktande Wilgot. Var iväg tidigare idag en sväng till återbruket (vuxenvarning), Ica och sen åkte vi och köpte en ny tuggring till Willen. MMmmm honungssmak tänkte vi. Det stinker i hela lägenheten!! Och för att inte tala om hur Willen luktar! Fyfasen stackarn. Och han är ju såklart helt frälst i honungsringen så man vill ju inte ta den ifrån honom heller ju. Aja, hoppas lukten lägger sig lite. Annars får vi väl vädra, eller nåt. Ameh, vilken bok ska jag läsa nu då?





Från det till något helt annat, har ni föresten sett den här killen/gubben/musikmannen?
Missnöjd! ; Frillan? Och se hur chockad han blir när han får ett negativt svar, han totalförändras.





Godnatt på er.


Sur i luvan.

Nu är jag faktiskt riktigt irriterad. Ni vet ju att jag håller på läser min bok nummer tre i samlingen som jag beställde ifrån cdon.com. Champagne Flickan. (Ni hittar resten under boktips kategorin om ni vill läsa om dem).




Sen helt plötsligt så fattar jag ingenting av vad jag läser? Vadå blåmärke? Hur fick hon de? Då ser jag att boken är feltryckt!? Den går alltså direkt ifrån sida 208 till sida 241. Vafan!! Är detta sant!!? Sur jag blir! Det var ju så spännande!



Grrrrrrrrrrrrr.


Fotoboken har kommit.

Nu har min fotobok kommit, ni vet detta som jag tipsade om förrut. Och den blev ju jääätte fin! Visstda?

 


Onsdag.

Godmorgon alla glada! Jag är i allafall glad idag. Vaknade på min bästa sida idag tror jag. Solen skiner, en lugn promenad med Willen och ska strax äta en god frukost. Dessutom så fick jag ett underbart sms igårkväll. Mina underbara vänner har ordnat så vi allihoppa precis som förra året får gå och titta på genrepet för Ladies Night i morgon. Så jävla roligt var det förra året. Det är samma show fast inte alls lika mycket publik. Men förra året så var det en hel del tjejer på genrepet oxå. Arenan var i allafall nästan halvfull. Den riktiga showen är ju på Fredag. Så ni som ska dit har verkligen något att se fram emot. I år är det ju Andreas Johnson, Mikael Torving och såklart Martin Stenmarck.



Ha en underbar dag!




Har en sån faslig längtan...

...En längtan efter en utomlandsresa! Längtar så mycket så att det nästan gör ont i mig. Skulle nästan göra vad som helst för att få komma iväg ett tag till sol och värme. Det behöver verkligen inte vara nå flott. Nästan hellre en resa där man i princip bor på stranden och lever på rötter. Eller nå?


(Jag i Thailand för två år sen).

God natt.




Off to work.

Nu har jag hunnit gått spåret och fått i mig lite mat. Dags att cykla iväg till mitt otroligt tråkiga extrajobb.




R.I.P Patrick Swayze.

Det gör ont! Jag ville verkligen att han skulle klara sig ur denna hemska sjukdom som drabbar alldeles för många fina människor!! Helvetes sjukdom är vad det är! Sedan mars förra året så har han kämpat mot cancer i bukspottskörteln. Nu orkade han inte mer. Inatt dog Patrick Swayze, allas våran hunk ifrån Dirty Dancing och Ghost, 57 år gammal.



Här talar Patrick om sin cancer i sin första intervju efter beskedet.




Några enkla tips.




*pust*

Kom hem för ett tag sen. Har hunnit jobba, handla och gå spåret med Madde. Så fruktansvärt skönt. Ska ut och gå i morgonbitti oxå!! När jag kom hem så gjorde jag iordning världens godaste sallad med avocado och kyckling. Helt klart den godaste sallad jag ätit någonsin. Var så jäkla hungrig oxå. Willen bara flög fram i spåret, överlycklig som vanligt när han får ut och springa lite. Kaka är bortrest med jobbet över natten så vi är ensamma här hemma. Ganska skönt endå, men saknar honom ju. Känns tomt eftersom vi inte är ifrån varandra så mycket. Tycker inte alls om att gå och lägga mig själv. Och framförallt så tycker jag inte om sista promenaden med Willen själv när det är mörkt när inte Kaka är hemma. Jag får väl ringa honom då kanske. Nu ska jag jäsa framför Tv:n. Det är färjan 3, snälla rara vilket patetiskt program, varför kollar man??




Svinigt Kanye West!


Var det någon mer än jag som tappade respekten totalt för Kanye West igår när han stormade upp på scenen och avbröt en lycklig Taylor Swift som vann priset för bästa video. Kanye tyckte att det var Beyoncé som skulle ha vunnit uppenbarligen, men riktigt svinigt gjort tycker jag! Usch och fy! Och grattis Taylor Swift!




Och såhär gjorde Beyoncé när hon slutligen vann "Video of the year". Snyggt gjort tycker jag! Go Beyoncé!!





Måndag.

"God morgon"!

Herregud va trötta vi var igår. Jag orkade verkligen inte sätta mig vid datorn alls. Därav ingen bloggning igår alls. Lördagen var helt underbar. Det var skitkul på inflyttningsfesten. Kaka och jag kom först och gick sist naturligtvis. Det var trevligt sällskap och sen blev det salsa och bugg senare på kvällen. Me like! Tack Tina och Andreas för en grym fest!

Dom pratar om "Flickan som lekte med elden" på tv och jag bara lääängtar tills den kommer på bio. Alltså nu på fredag!!

Nu ska jag äta en sen frukost och sen ska jag iväg och jobba.

Min kära Elle damp precis ner i brevlådan, yiihooo!




......................................................



(Ni fattar "Rubriken" när ni sett klart klippet).


Lördag.

Hallådär! Nu har jag precis varit ute på en långprommenad med Wilgot. Super skönt. Ikväll ska vi på inflyttningsfest. Ska bli så himla roligt. Speciellt att få göra sig i ordning lite, var så längesen känns de som. Fast det var det ju inte egentligen. Det blir nog en svart klänning ifrån Vila och ett par spetsstrumpbyxor ifrån Lindex och klackar ifrån HM. Ni kanske får se sen om ni har tur. Eller vad man ska säga. Först och främst ska jag lägga en lång och skön ansiktsmask.

Yvonne Ryding Herbal Mask. (Rekommenderar denna skarpt).





Vilket?

Nu ska jag sätta mig och kika igenom mina favvobloggar.

 

Later.

 

 


Gummistövlar tack!

Klockan är mycket, jag är trött men sitter uppe en fredagkväll och kikar på gummistövlar på nätet. Vem hade trott det för några år sedan? Att Ninnie skulle sitta hemma en fredagkväll och titta på gummistövlar. Men det är ju som det är, gummistövlar är ju rå inne och jag bara måste ha ett par nu. Det är ju fruktansvärt snyggt! Speciellt nu i höst! Så ge mig ett par gummistövlar nu tack! Någon frivillig?


Förövrigt, God natt!





Idol, Choklad och Mys i soffan.

Nu har vi precis ätit här hemma. Och ska strax gå iväg och köpa lite choklad. Är så enormt sugen på just choklad. Blir en lugn hemmakväll då vi ska iväg på en stor inflyttningsfest i morgon hemma hos Andreas och Tina. Ska bli så roligt så! Rensade garderoberna lite mer idag och kikade även in i klädkammaren. Där inne, längst in så låg mina gamla målargrejer. Helt plötsligt så blev jag lite sugen på att måla. Så plockade fram dom, man vet aldrig om det blir en bild eller två lite längre fram. Om jag ens kommer ihåg hur man gör?!

Världens bästa låt just nu. Erik Hassle - Don´t bring flowers after I´m dead.





Later.


11 september.

God morgon på er! Hoppas ni sovit gott och är utvilade inför denna soliga dag. (Ser ut att bli sol). Inatt så har jag sovit som en stock. Idag är det 11 sep och det får en ju genast att tänka på World Trade Center såklart. Tänk nu att det är åtta år sen nu. Helt otroligt. Det är en hel del år sen nu men det kommer nog alltid vara något man tänker på när man hör 11 september. Jag kommer t.o.m i håg vad jag gjorde när det gick på nyheterna då. Maria och jag satt hos henne och skulle iväg på träning. Slänger iväg en tanke till de drabbade! Willen har fått ett rött utslag på halsen. Självklart så blir jag alltid orolig för min lilla prins så fort något inte riktigt stämmer. Får se hur det utvecklas. Sitter och kikar på The Voice nu för att vakna till lite. Dags för en kopp Te. Later.




Han härmar MJ exemplariskt.


Den här killen är ganska så duktig på att härma Michael Jackson.





Instant Eyeshadow finns nu i Sverige.

Hos inga minre än NELLY.Com. Instant eyeshadow kostar 110 kr och finns i massa olika färger.

-----------------> Direktlänk







Roadtrip till Skavsta.

Nu är jag precis hemkommen ifrån Skavsta flygplats. Jag följde med Maria då det är en rätt så kuslig väg att åka när man åker dit ifrån Västerås. För det första så frågade jag Maria om hon ens ville att jag skulle följa med eftersom att när vi två umgås så hamnar vi alltid fel. Vi går vilse eller kör fel. Joodå, det skulle bli så mysigt så. Hon skulle bjuda mig på kvällsmat på vägen. Viktor skulle landa kl: 23.30 så vi satte oss i bilen vid 19.00 för att vara på den säkra sidan att hinna fram. Bra att vi åkte i tid!! Vi körde fel redan när vi var framme i E-tuna. Sen körde vi även fel när vi var i Nyköping. Sen missade vi en skylt där vi skulle svänga av vid Skavsta flygplats. Vem fan lägger märke till ett litet flygplan på en skylt? Inte vi i allafall. Dåligt, vägvärket! Inte ett enda matställe på hela vägen såg vi, förrutom en korvmoj som låg bredvid en sopstation. Nejtack. När vi väl kom fram så fick vi fråga en p-lisa vart vi skulle parkera då vi testat en jävla massa infarter till olika parkeringar men då vi hamnat fel varje gång. "Endast poliser", "Endast personal", "Endast 15 min".... Till slut så ställde vi oss på korttidsparkeringen och gick in på flygplatsen, hungriga och kissnödiga. Maria fick ett ordentligt skrattanfall då någon var lite dålig i magen på toaletten bredvid henne. Tydligen inte så lite heller.  Efter toabesöket skulle vi äntligen äta något. Vi hittar en varsin fralla och en varsin kopp kaffe. Tjejen vi handlar av hade antagligen käkat taggtråd till lunch då hon var otroligt otrevlig. Slängde i princip pennan på Maria när hon skulle skriva på sitt kvitto och var allmänt spydig. Byt jobb tjejen! Tog en cigarett och väntade in Viktors plan. Sen kom han där lite halvsliten men glad i luvan för att få komma hem igen. Vägen hem gick lite fortare då vi inte körde vilse någon gång. Och nu är jag hemma! Natti! Vi hörs i morrn.


TÄVLING.

Jahapp, då sätter jag igång min första tävling här på bloggen. Det blir en liten tävling.

Du kan vinna ett läppstift ifrån Barry M i en mörkrosa färg som kommer vara super het i höst.

Allt du behöver göra är att skriva en kommentar i det här inlägget om varför just du ska vinna!?
Har du en blogg så länka till tävlingen genom att använda en av mina bilder nedan, det ger dig extra chans.
(Glöm då inte att skriva in länken till ditt inlägg i kommentaren).
Glöm inte att skriva i mailadress.

Tävlingen avslutas den 11/9.

Lycka till.

TÄVLINGEN Avslutad.

Vinnaren blev Natalie som jag kontaktat via mail. Läppstiftet kommer på posten någon gång i nästa vecka! Grattis!





09092009.

Coolt datum idag tycker jag. En jävla massa nior. Godmorgon på er! Jag vaknade upp nu och var så himla hungrig så var tvungen att gå upp och göra i ordning lite frukost. I natt har vi testat en ny uppfostringsteknik på Willen oxå. Vi stängde in oss i sovrummet alla tre för natten i stället för att ha dörren på glänt för att han ska kunna springa lite som han vill. Oftast då om man inte gör som han vill så kissar han under köksbordet. Även om han går gå ut sex varje morgon. Det funkade. Såklart. Han kissade inte i sovrummet i allafall. Han verkade förstå att "Nu ska vi sova" och han har legat som ett ljus hela natten. Toppen. Ikväll ska jag åka med Maria till Skavsta och hämta upp Viktor som kommer hem ifrån en 11 dagars semester. Idag ser det i allafall ut att bli sol!


En bild på mitt inte alldeles nya fönster, men när solen lyser in så blir det en cool effekt tycker jag. Like it!

Ha en bra dag alla!


VeckoRevyn Blog Awards 2009.

Har ju helt glömt berätta!

Fick ett kanonmail i helgen där jag blev inbjuden till VeckoRevyn Blog Awards 2009.
Någon mer som ska dit?





Tisdag.

8 september idag, fan va tiden går. Fort går det! Allt ska gå så fort jämt! Var precis och handlade med Maria. Vi röjde på Ica Maxi med våra vagnar. Idag har jag verkligen bloggtorka, har ingenting roligt att skriva om. Kaka kommer hem snart och då ska vi sätta upp lite hyllor som är kvar och även gardiner till vardagsrummet.

Hörs sen.


Gör ett eget fotoalbum GRATIS....

... och få det direkt hemskickat i brevlådan.

Jag gjorde precis ett, det var skitkul och det blev jätte fint.

Tack vare Fujifilm så är det helt gratis. Det enda du behöver göra är att ladda ner ett program som hjälper dig med albumet. Sedan får du en kod att skriva in när du beställer som gör det hela helt och hållet gratis. Bra erbjudande va!?






Klicka här för att göra ett eget album.

Lycka till!

(Erbjudandet gäller tom 15 sep).



Världens bästa pojkvän.

Jag ville bara skryta lite med att jag har världens bästa pojkvän för dom som inte redan vet de. Mina träningsskor som jag fick av honom för två år sen har gått sönder i hälen och gjort att jag fått världens blåsa på hälen av dom. Nu tog han med dom ner på stan i smyg och bytte dom till ett par sprillans nya. Eftersom att han har kontakter på Intersport så fick jag ett par urfina och svindyra i stället. Nu är det motionera som gäller. Tack för en jättefin present älskling.




A new love/Victim.

Hemma hos Tina och Andreas så fann Willen en ny kärlek, så stark att den fick följa med oss hem. Den har legat på hyllan fram tills idag och idag tog jag fram den. Nu undrar jag om det var ett misstag?


Första mötet sen helgen...


Får jag?...


Yes!


My love.

 


Uppe med storken.

Det är ju inte riktigt så man skriver. Men uppe med tuppen början bli lite uttjatat. Var precis ute med Willen. Nu är det verkligen höst. Snorkallt och på med jackan. Sovit riktigt bra inatt. Låg och kollade på några avsnitt av True Blood innan vi gick och la oss igår. Det blir ju bara bättre och bättre. Verkligen en serie som är bra, påminner om Twilight med dessa vampyrer. Rekomenderar True Blood till som som inte är så känsliga. Det är verkligen ingen serie för barn om man säger så. Är för trött för att skriva mer. Vi hörs sen.


Nyklippt.

Sådärja. Nu har jag precis kommit hem. Vi gick bort till Kakas mamma, åt jätte god gryta. Choklad gryta. Köttgryta med mörk choklad i, det var super gott. Coolt recept. Sen blev jag klippt. Har börjat lägga ner min dröm om att ha långt tjockt hår nu. Kanske för att axellångt hår är modernt igen. Men trivs faktiskt rätt så bra i de. Nästa sommar kanske jag sätter i exstencions eller nåt, men just nu känns det bara så fake.




Söndag.

Godmorgon godmoooorgon!

(Hör fåglar sjunga glatt...)

Har precis vaknat. Så skönt att sova länge. Igår kikade vi på ett par avsnitt av True Blood. Helt okej serie, antar att den blir ännu bättre när man kommer in i den mer. Längtar till andra säsongen då Alexander Skarsgård kommer vara med. Mums.

(UPDATE: Alexander Skarsgård är med ifårn avsnitt 4).

 




förövrigt så tänkte jag be Al klippa mig idag. Lite kortare. Och sen ska här städas, ser ut som ett bombnedslag.

Ha en härlig Söndag!

Later.


Hemmalördag med seriemaraton.

Jaha, då var man hemma efter en lång lördag. Först var vi nere på stan och fikade. Jag, Kaka och Al. Sen köpte vi present åt Alex som fyllde år idag. Det blev ett presentkort på Game. Sen åkte vi till Alex och åt mat, käkade tårta och firade. Svängde förbi Andreas och Tina en snabbis för att kolla in deras nya fina lägenhet där vi ska på inflyttningsfest nästa helg och sen åkte vi och handlade. Nu kom vi precis hem och ska ha en ordentlig filmkväll. Eller serie kväll. "Seriemaraton". Kakas idé. Vi ska börja titta på någon serie från början och titta på en massa avsnitt under kvällen. Efter fotbollen då dvs. Jag hoppas att den är slut snart men antar att den precis börjat. Så ska sätta mig och gå igenom lite bloggar så länge och finslipa lite på min nya design här på bloggen. Sen blire mys.


Regina Spektor.

Är fast! Jag är verkligen fast i Regina Spektor träsket. Om det skulle finnas ett sånt så skulle jag helt klart sitta fast. Hon är underbar, alldeles alldeles underbar! Hennes nya album är bara så coolt och det går hela tiden här hemma.






Regina Spektor - Laughing with


Regina Spektors hemsida ------------> LÄNK


Regina Spektor
 

född 18 februari 1980 i Moskva,
är en singer-songwriter och pianist,
uppväxt i New York. Hon sjunger en
klassiskt inspirerad musik. Hennes musik är
tätt förknippad med anti-folk-musikscenen i New York.

 

 

 


God morgon.

Dags för en försen promme med Willepille. Har precis vaknat och han har redan lyckats göra en demonstrativ pöl i köket. Under köksbordet. Trevligt. Är lite trött på att han är så sablans bortskämd ibland. Idag ska vi hem till Kakas pappa och fira Alex som fyller år. Hoppas vi får tårta! Hahaa tjockis. Idag är det fan nästan så man behöver mössa på sig. Snor kallt ute! Nästan så jag tar på mig både mössa och vantar idag. Neeee.


förra vintern.

Tjingeling.

 


Tlött.

Nu börjar jag bli lite trött i luvan. Är sur oxå. Sur för att jag inte ens vågade gå utanför dörren själv för att kissa med Willen. Var tvungen att ringa Maria. Vad är det som händer med vår stad. Efter mordet i lördags så vet man ju aldrig vad som kommer hända här näst. Det är våldtäkter hit och dit och överfall hit och dit. Jag vågar minsann inte ens gå ut med hunden själv när det är mörkt. Tack vare Maria så klarade jag det till slut. Det är lite lättare när Kaka är hemma men nu ikväll när man är ensam så är det lite obehagligt att gå ut när man hör en massa fulla människor runt omkring efter allt som hänt i vår stad närmsta tiden. Riktigt läbbigt! Mina tankar går till kvinnan som blev mördads dotter som jobbar tillsammans med två kompisar till mig.

Nu har jag suttit och fipplat med bloggen i flera timmar till och från. Är som vanligt inte helt nöjd men ska fixa lite mer i morrn tror jag. Allt har sin tid.

Så här såg min gamla header ut. Trivdes med den, men blev trött på den. Skönt att göra om!

Sov gott.


OMBYGGNAD SKER.

Här håller jag nu på och gör om på bloggen.


Carolina Gynning.

Älskar hennes super mörka hår!




Filmtips ikväll.

Brokeback mountain börjar nämligen kl: 21.00 ikväll på svt1.

Det är en av dem bästa filmerna som någonsin gjorts och filmen blir ju inte sämre av att det är Heath Ledger och Jake Gyllenhaal som spelar huvudrollerna. Michelle Williams (Heath Ledgers fru i verkligheten) är oxå med och även Anne Hathaway. Rekomenderar denna skarpt för dom som gillar film lika mycket som jag. En sorglig historia om en vänskap som övergår till kärlek.




Tråkigaste Fredagen ever.



Jag går Willen på nerverna. Jag går Kaka på nerverna som kom hem tidigare från jobbet och just nu så går jag mig själv på nerverna. Har så fruktansvärt tråkigt. Jag springer omkring här hemma osminkad och trött, flumtrött! Världens tråkigaste väder är det oxå, regn, rusk, storm och kallt som sjutton gubbar. Jag tänker inte göra något idag så länge ingen tvingar mig. Samtidigt som att jag verkligen känner att jag behöver göra någonting. Nämde inte Matilda en filmkväll? Måste nästan höra mig för lite för det här går ju för fasen inte. Kaka ska iväg ikväll oxå, ska jag tröttflumma för mig själv? Nejje... Vi får se.

Im Blue.




Kolla här!

Kolla här... så jäkla roligt....

-------> LÄNK


Jag älskar dig.

Föresten så drömde jag inatt att Willen blev uppäten av något konstigt djur.
Och jag var helt förstörd.


Mamma älskar dig lilla Wilgot.

 

 


Ett glas, Bara!

Igår var Maria här och fikade. Det var lite planer på att gå till Circus och ta Ett glas vin tillsammans allihoppa. Jag hade bestämt mig för att inte följa med men ändrade mig naturligtvis i sista sekund. Vi var nio tjejer till slut som vandrade ner till circus på stan. Vi förundrades så över hur alla kunde kunna ses en Onsdag. Vi satte oss och beställde in ett glas vin som vi bestämt och hamnade fort i djupa diskussioner. Som vanligt så slutade det med att vi satt där med till slut tre glas rödvin framför oss. Maria la till lite skeptiskt: -Jamen vadå, det är ju tanken som räknas. Vi tänkte ju faktiskt bara ta ett glas. Vi blev lite runda under fötterna och sen gick vi ut. Där blev vi ännu mer runda under fötterna och sen gick vi hem tillsammans medan vi droppade av någon lite på vägen tills det bara var jag och Madde kvar. Det är ju så bra att man bor så nära varandra allihoppa så man kan ta sällskap hem. Kul hade vi i allafall och det är det som är huvudsaken! Undrar hur det gick för alla idag att komma upp till sina jobb!? Maria och jag var de enda som var lediga idag. Tack och lov för det säger jag bara!




Bara en månad kvar nu.

Nu är det bara en månad kvar tills Ninnie slutar röka. Jag både längtar och känner oro inför mitt stora val. Börja träna och sluta röka är ett stort mål och det är verkligen något som jag ser fram emot just nu.




Ny dag, nya tag.

Hej hej hallå, eller nåt.

Här sitter jag och funderar över vad jag ska göra idag. Ska jobba lite hemifrån och vill även ut på en lång powerwalk. Men mina träningsskor har gått sönder i hälen så får skit ont. Måste fixa ett par nya snarast! Kul att bättre på blåsan på hälen varje gång man tar några steg. Icke! Idag har jag nog sett den tröttaste hunden i hela världen. Nämligen Willepille. Han låg typ nedtryckt i täcket! Ser ut som en liten korv bara.



Dags att ta tag i dagen.

Later.


Tips på nyttig kvällsmat.

Här sitter jag nu och äter alldeles för sent. Har inte haft tid till att äta idag känns de som. Så mycket annat som varit viktigare och roligare. Men så hade vi ju en massa frukt hemma tack och lov. Så de blev grekisk fruktsallad.



Yummie.

(Ni hittar hur ni gör HÄR.)

Dessutom så har jag bakat rågfrallor! Huslig va?!



Tisdag.

Jaha idag är det redan tisdag. Jag håller fortfarande på här hemma och fixar. Blir faktiskt ganska så nöjd! Hoppas Kaka tycker att det är bra oxå nu när han kommer hem ifrån jobbet. Här är en liten priview på hur det ser ut just nu....




RSS 2.0