Måndag måndag långa måndag.

Tycker att den här dagen är oändlig. Håller på och snickrar ihop sängbord idag och fixar lite här hemma. Skar mig precis på en kniv som låg i diskhon. Aj aj. Men det blir fin fint. Börjar nästan tycka om vår gröna färg i sovrummet nu. Den som jag har varit så trött på så länge. För att det inte har varit i ordning där inne. Har bara haft en säng i princip. Men nu så är det så fint så. Nu ska jag fortsätta här. Hoppas ni har en underbar måndag.




Ben & Jerrys.

Seriöst. Varför har ingen sagt att jag måste smaka denna gudagåva till glass.


Effektiva Söndag.

Ojoj, den här helgen har varit så full av saker så jag vet inte vart jag ska börja ens.

Fredag.

Åkte till Kakas moster i Örebro (Inte Linköping, det är den andra mostern). Var där över dagen, åt gott på kvällen, gick och la oss tidigt för att sedan gå upp tidigt. Willen kunde inte sova och vi sov oxå lite dåligt så var ganska så trötta på Lördagen när vi vaknade.

Lördag.

Kaka åkte iväg till golfbanan i Örebro vid sjutiden, väckte mig så jag gick upp då och åt en god frukost. Sen kom Henke och hämtade mig och Jesper vid halv tio. Jag och Willen gick med 18 hål. Sen åkte vi hem till dom igen. Fikade lite och åkte sedan vidare till Kakas mormor som bor i Hallsberg. Åt jätte god mat där och fikade igen. Tittade lite på tv och hjälpte henne med hennes nya mobiltelefon. Sen åkte vi hem på kvällen, helt färdiga.

Söndag.

Idag var jag och Kakas mamma på Ikea och köpte massor av fina saker som jag strax ska sätta igång med här hemma. Det blev allt ifrån lampor, sängbord, hyllor, blommor och ljus. (Ni får se bilder sen). Sen var vi och storhandlade massa god mat. Äntligen så har mina äpplen kommit!! Höst/Vinter äpplena är ju de enda en nötallergiker kan äta! Så köpte på mig en hel del!

Vår fina "fruktkorg" är helt full nu...



Nu ska jag sätta igång här hemma! :)

(För er som undrar så är min mobil inne på lagning och återkommer snart, men ska få en gammal i morrn som jag kan använda så då kan ni ringa mig igen....)

Kram!


Fredag.

Hallåhallådär.

Mamma har precis varit där. Hjälpte henne med ögonbrynen. Har kollat lite på paradise hotell och efter en dusch så ska jag titta på finalen ifrån i natt. Spännande spännande. Pratade med Kaka nyss oxå som satt på jobbet. Han har en överaskning till mig när han kommer hem sa han. Jag älskar överaskningar!! Undrar vad det är? Har hunnit bada Willen oxå och plockat bort en otrevlig fästing på magen på honom oxå. Vid ett så åker vi iväg till Lidköping, till Kakas moster. Ska sova där i natt och sen i morgon ska vi vara hos hans mormor i Hallsberg hela dagen. Ska bli jätte mysigt! Det var lite kortfattat vad som händer i mitt liv just för tillfället. Tjingeling.

Magazine.


20090827.

Hellu. Idag har jag jobbat, städat och tvättat. Har högsta volym på högtalarna just nu. Jag kan verkligen inte städa utan hög musik? Det känns helt omöjligt. Just nu så är det Lose Control av Waldo´s people som spelas för fulla muggar. Den påminner om alla år som jag dansat. Alla tävlingar och uppträdanden. Föreställningar och träningar. Jag lovar att den går som sjutton nere på dansskolan just nu.



Det gick väl lite bättre på jobbet idag. Men sista timmen var en piiiina. Ingen som svarade och när dom väl svarade så var det någon tjurig gubbe eller tant. Otrevliga som attan är vissa men det är ju bara att dra på smilbanden och fejka fejka fejka att man är världens lyckligaste att få sitta just i den telefonen.

Nu ska jag fortsätta här.

Later.

Danyl Johnson.

KLICKA HÄR.

(Då den töntiga regeln om att man inte får bädda in de nyaste klippen längre så får ni klicka här ovanför för att se kanske världens coolaste kille!).






20090826.

26 augusti är här och det verkligen SPÖregnar ute! Storm är det oxå! Funny Bunny. Har ganska precis kommít hem från jobbet. Gick inte alls så bra idag. Pratade dessutom med en rejält slämmig typ som trodde sig veta vem jag var? Men icke, då han som alla andra här i världen trodde att jag hette Mimmi. Så han låtsades bara, men tvi för honom. Idag är det som sagt inte mycket mer att göra än att hålla sig inne, så ska väl ta tag i tvättberget nu.

Hade.

Heidi Montags Scenframträdande.

E hon seriös eller? Visst med ett mixerbord kan man göra iordning en hyffsad låt till henne, men hur gick det med dansen tyckte hon? Man ser verkligen att hon inte dansat speciellt mycket förr.

Här uppträder hon med sin låt "body language" at Miss Universe.


Premiär för nelly kids.

Nu är det premiär för Nelly kids på Nelly.com. Klicka på bilden nedan för att komma dit och kika.




20090825.

Tisdag och löning. Idag vaknade jag tidigt. Var fast besluten vid att hålla mig vaken igår för att kolla på dubbelavsnittet av Paradise hotell igår som började 00.30. Men när klockan var ungefär 00.10 så var jag så trött så jag inte orkade sitta uppe längre. Gick och la mig direkt istället. Idag skiner solen igen och jag och Wille pille ska ta en promenad till mammas jobb idag. Annars är jag ledig och jobbar inte idag. Jobbar endast onsdag - Torsdag denna vecka. Har ont i halsen och i bröstet, sådär så det är för lite för att ligga i sängen men för mycket för att göra någonting. Frukosten kallar! Och Willens morgon promenad.

Later.

Ninnie bakar.

Jag har fått fnatt? Har bakat i två dagar i rad nu. Här kommer receptet på världens godaste bröd.







Vill du avancera så gör du frallor i stället för limpor, penslar dom med ägg och strö över lite frön.


Söndag.

Här är man effektiv. Bestämde mig för att baka i dag. Rogivande att baka bröd tycker jag. Sen har jag en låda Chili som jag tänkte äta till lunch senare och vad passar inte bättre än nybakt bröd till då? Det är ju så fruktansvärt gott till.

Fridas fest i fredags var jätte kul! Roligare hos Frida än ute var det i allafall, men det är sånt som händer. Vi kommer som sagt att sakna henne jätte mycket! I morrn bär flytten av och ska ringa henne lite senare tänkte jag.

Igår var vi på kräftskiva hos Kakas farbror. Riktigt mysigt. Smaskade kräftor och drack snaps, sjöng och lekte med Willen på gräsmattan tillsammans med lilla Isabell.

Nu ska jag baka vidare......



Later.

Freaky Friday at Fridays plays.

Nu har jag varit hemma hos mamma och lagat tonvis med mat. Vi har bestämt att göra storkok varje fredag så man har mat i frysen alltid. Smart tycker jag. Den här dagen så lagade vi Chilicon carne. Yummie. Willen fick lite pannkaka oxå.




Ikväll ska jag iväg hem till fina Frida. Även om inte Frida och jag umgås lika mycket längre som vi gjorde så är hon och kommer alltid att vara en av pusselbitarna i gänget. Kommer sakna henne så himla mycket! Hon flyttar nämligen till Karlstad. Jag hoppas hon kommer hem ofta så vi kan ses och vi kommer alltid att sakna henne när hon inte är hemma! Så ikväll så har hon en liten "avskedsfest" för de närmsta. Ska bli riktigt mysigt! Hon är stark som sticker iväg och gör något som hon senare kommer uppskatta i livet. Stark du är fritshoff.




Later.

Män som hatar kvinnor.





Ska vi kika på nu till vår tacokväll! Har längtat sååå efter att få se den!

Uppdaterar senare vad jag tyckte!


UPDATE: Gryyym film!! Se den!!


20090820.

Jaha, idag har det inte blivit så mycket bloggande. Har haft fullt upp hela dagen. Var iväg och jobbade i morse runt åtta. Blev hämtad klockan tolv. Träffade upp Maria, gick femman i spåret. Vilka jävla mördar backar det finns! *pust*. Kom hem, åt lunch, däckade på soffan och nu har jag precis varit ute med Willen igen. Ikväll blir det tacokväll. Ni får ursäkta min tråkiga bloggdag idag, det blir nog bättre i morrn. I morrn ska jag hem till Frida som flyttar till Karlstad. Helt konstigt känns det! Att hon inte ska bo kvar här?? Kommer nog vara en massa känslor inblandade i morrn på hennes "avskedsfest". Kram vännen! Men vill man bli något här i världen så blir det till att åka iväg och plugga. På Lördag sen så är det kräftskiva hemma hos Kakas farbror.
Nu ska jag läsa igenom lite bloggar.

Later.

Bakat Chokladkaka och städat klart.

Äntligen ska jag bara lägga mig framför TV:n. Har precis städat klart och ätit en bit av choklad kakan som jag bakat. Yummie. Nu ska jag jäsa.



Duktig.

Idag känner jag mig ganska så duktig faktiskt. Har städat som en toka hela dagen, varit på powerwalk med Emma och möblerat om här hemma lite. Nu är Kaka och storhandlar och när han kommer hem så fundelerar jag på att baka lite. Var så längesen och jag älskar ju att baka! Nybakt bröd som man själv har gjort är ju det gottaste som finns.



Melissa Horn - Hanna



Later.

God morgon.

Idag är det solsken för hela slanten ute. Dock väldigt kallt, ynka 13 grader bjussar dom på idag. Ska ut i spåret med Emma sen och då gäller det att klä på sig. Förövrigt så är jag ledig idag och tänkte ta vara på dagen så gott det går. Planerna idag är:


Later.

Scarlett Johansson som sångerska.




 

 



Nån mer än jag som tycker att den här tjejen är störtskön?!

inspiration.

















Later.

20090818.

Idag har varit en lång dag. Var iväg och jobbade vid halvåtta. Blev på så jäkla dåligt humör då jag ringde till ett gäng surgubbar idag. Kom hem, åt lunch och sen däckade jag totalt. Sov ett par timmar och nu har jag burit ut täcket till soffan. Tänker ligga där nu ikväll och sappa på Tv:n. Så skönt. Det gick inte alls lika bra på jobbet idag. Men det tar jag igen! Det vet jag!


Såhär trött var jag i morse! Håller på och spar ut mina ögonbryn oxå, ser ju inte klokt ut, men kommer bli snyggt sen!


Thank god for Lipton.

Ha en härlig Tisdag kväll!

Later.

Skadad av Cathy Glass.

Nu har jag precis läst klart bok två. Det är en av de bästa böckerna jag någonsin läst.

Skadad
av Cathy Glass.


Cathy Glass Hemsida.


 

En djupt rörande berättelse om hur en fosterförälders stora tålamod och kärlek fann nyckeln till en liten flickas mörkaste och mest smärtsamma hemligheter.

Cathy Glass hade varit fostermamma till femtio barn under loppet av tjugo år när hon välkomnade åttaåriga Jodie till sitt hem. Inget tidigare barn hade varit så trassligt som Jodie, vars våldsamma och agressiva sätt skrämt iväg fem fosterfamiljer på fyra månader.


När Cathy tog emot Jodie visste hon inte vad som låg bakom Jodies chockerande beteende. Hon skär sig själv, slåss och gömmer sig bakom flera olika personligheter som hon har gett olika namn. Allt eftersom Cathy kommer Jodie närmre lär sig den lilla flickan att hon kan lita på Cathy och anförtro sin fruktansvärda historia till henne.





Söndag.

Nu har jag och Kaka haft en otroligt mysig helg ute på landet hos Anna-Lena och Lasse. Eva var oxå med, Anna-Lenas syster. Lika go hon! Vi grillade på kvällen och drack en sjujävla massa gott. Det är så mysigt att komma till en helt annan miljö sådär. Ut på landet när man är så van med storstadsliv. Lätt en av de bästa helgerna på länge! Vi avslutade kvällen runt tre i natt efter ett jäkla stoj i charader. Sov första gången i husvagn. Mysigt som tusan. Blåste så mycket idag på morronen så det kändes som om husvagnen skulle tippa.


Amanda äter smarrig lasagne... Jag hjälper till såklart...


Är det nåt kvar i burken tro?


Trollunge.


Vår lilla sovplats som dom så snällt hade ställt fram.


Willens favvo, Lasse.


Aztas favorit, Kaka.




Sluta häll marinad på grillen Lasse!



Kaka leker hejvilt med Isa.


Fina lilla Azta.


Willepille.


Eva har varit i Blekinge....


Har varit hos mamma och pappa och fikat nu ikväll oxå. Fick hemgjord kiwiglass med hallon, yummie. Nu ska jag lägga mig och läsa lite, är helt slut! Ny dag, ny vecka och nya möjligheter i morrn. Hoppas jag får höra något från det där jobbet som jag så gärna vill ha!!

Later.

20090815.


Vaknade nyss. Gud va skönt det var att sova tills nu då jag vaknade halv sju och inte kunde somna om på ett par timmar. Tänkte att jag skulle vara helt död idag om jag inte lyckades somna om. Men det gjorde jag! Idag bär det av ut på landet till Anna-Lena och Lasse. Ska bli så himla mysigt. Grillning, groggar och en massa trevligt sällskap. Igår fick jag även min efterlängtade present som legat kvar uppe i stugan sen midsommar. Fick ett armband och en mascara av mamma och pappa när dom var i Cannes.




Later.

Fredagkväll.


Nu har jag varit och fikat hos mamma och pappa. Dom hade glömt bort tiden när jag och Willen kom så vi fick stå i trappuppgången och vänta en stund. Passade på att fota min lilla prins.





Nu ska vi strax ha myskväll här hemma. Slängde ihop lite mat nyss som vi ska äta nu sen blir det film och ostbågar.



Ha nu en riktigt mysig fredagkväll.

Later.

Fredag idag.

Hallojsan!
Igår var en alldeles förträfflig trubadurafton förrutom att det regnade som tusan. Annars var det super kul, träffade Maja och Sandra ute, mina kära kusiner! Sen var hela ligan där som brukar vara där. Blev en hel del sång och dans. Idag skiner solen och Willen står och tittar ut genom fönstret och sneglar lite på mig emellanåt så jag antar att han vill ute en stund till. Jag ska snart hem till mamma och pappa och fika. Sen blir det en lugn hemmamyskväll framför en bra film! Imorrn ska vi iväg till Anna-Lena, min gamla klasskompis som bor ute i bushen, (På landet).



Såhär smidig är Kaka när han går igenom dörrar.





Det här med....

....att ta kort på sig själv är inte riktigt min grej. Känns så himla töntigt när man står där och ingen annan står där, förrutom Willen som undrar vad fan man håller på med. Men här kommer i allafall ett par bilder på ingen annan än Ninnie.






Ikväll är det trubadur och jag ska självklart vara där!! Först ska jag jobba.

Later.

Solen skiner himlen är blååå.

Men det är bara 17 grader ute! Vilket är ganska skönt tycker jag! Vaknade för ett par timmar sen och var ute med Willen. Äntligen fick jag kontroll över hans skällande på andra hundar. Lade ner honom på rygg och sen fick han ligga där tills den andra hunden hade passerat. Och senare totalignorerade han två andra hundar! Yes yes yes!! Men seriöst! Tjejen som vi mötte vars hund Willen började skälla på, verkar ju helt blåst!! Hon hade sin hund lös, en STOR rottweiler blandning. Och jag såg redan innan hon hann sätta på kopplet hur den sträckte på sig och började gå snabbare mot Willen. När den sen fick syn på Willen så började den göra utfall och skälla och visa tänderna och hon tjejen bara skrattade?? Hur fan kunde hon ha den lös?? Ingen som helst kontroll på hunden hade hon!? IDIOT! Willen var i allafall jätte duktig!! Bra där Willepille!! Nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag fixa lite härhemma. Ska jobba klockan fyra och sen ska jag hem till Maria för att senare gå på trubadurafton. Myspys.

Later.

Paradise och Varmakoppen.

Precis som rubriken lyder så sitter jag nu med min varmakoppen och kikar på Paradise.
Sen är det läggdags!


God natt!

All Alone And I Like It.


Var väldigt längesen som jag var ensam hemma såhär på kvällen. Kaka är iväg på fotboll med grabbarna och det är superskönt att bara vara hemma själv. Spela musik, ha Tv:n på och bara strosa runt. Just nu ska jag sätta mig med min choklad och min bok. Bytte ut min egna sambo Kaka ikväll emot en riktigt smaskig chokladkaka i stället. Yummie.




Vad fan är det för djur?


Huge Capybara Eating a Popsicle - Watch more Funny Videos

God morgon.

Här vaknar man sent som sjutton då jag gick och la mig jätte sent. Idag är jag ledig och har inga som helst planer. Kaka ska iväg ikväll på fotboll och jag ska nog bara vara hemma tror jag. Har hört mig runt lite om det är någon som är ledig i morrn men det var det dessvärre inte. Ska ta en lång promenad bort till mammas jobb runt fyra tänkte jag, det är väl de enda planerna jag har idag. Igårkväll på jobbet gick det inte lika bra som i förrgår. Pratade med en ledsen gubbe vars fru dog för två dagar sen, inte sjukt kul! Sen kunde jag knappt hålla mig för skratt en gång oxå då det var en gubbe som hysteriskt svarade -Niiiissseeeeee. Framför mig så ser jag en hysterisk gubbe med elchockerat hår som håller på med någon slags vetenskaplig uppfinning. Lite svårt att hålla mig då. Men det gick ju bra endå. För er som inte vet vad jag jobbar med så jobbar jag just nu tillfälligt som försäljare. Jag sitter bara och ringer till gamla tanter och gubbar runt 70 år så det är ett rätt så krävande jobb, i allafall för mina öron då volym knappen är min bästa vän på telefonen. Man vet aldrig om det är någon som skriker för att personen i fråga hör dåligt eller om jag måste höja för att dem ska höra mig ordentligt. Det är roligt oxå med deras telefonsvarare. Två stycken som jag hade sjukt kul åt igår var:

- Hallå hallå i telefonen, nu har du kommit hem till Gun, prata lite nu så kanske jag ringer upp.

- Carpe Diem, Du har kommit till Lasse, Carpe Diem.

"Man skulle ha vart där".

Later.

Piggelin.

Är jag inte direkt just nu.... men vaken i allafall! Kollade på Paradise Hotell och har nu fått för mig att ändra lite på bloggen. Såklart så börjar jag alltid med nya projekt mitt i natten. Tycker bloggen är alldeles för rörig just nu och vill att den ska vara mer clean. Det är all reklam som förstör! Nu ska jag lägga mig och läsa lite i min bok innan jag somnar. Har världens bästa Kaka som aldrig vaknar när han väl har somnat. Jag skulle kunna sätta på högsta volym på en hårdrockskoncert i sovrummet, han skulle inte vakna endå. Så känns skönt att aldrig behöva vara rädd att väcka honom. Willen låg på hans ansikte nyss när jag tittade in!

Natti.... igen!

Klar för sängen.

Jobbat, handlat, ätit och duschat. Nu är jag färdig för sängen, men fundelerar starkt på att hålla mig vaken en timme till för att se Paradise hotell klockan tolv.

Natti.


Kelly Clarkson Vs. Beyoncé.

Samma producent? Samma bakgrundsmusik?

Kelly Clarkson - Already Gone



Beyoncé - Halo


Det sägs att Kelly inte ville släppa sin singel Already gone just pga att skivbolaget råkat använda samma bagrundsmusik till både Halo och Already gone, men låten släpptes endå.

Godmorgon.

Morrn morrn. Idag vaknade jag tidigt då jag sov nästan hela dagen igår. Var precis ute med Willen, det har regnat i natt. Men verkar bli fint nu på dagen som det ser ut nu. Eller vad vet jag? Men det verkar så. Alltid lika roligt att möta människor ute så här tidigt som oxå är tvungna att gå ut med sina hundar tidigt. Alla stapplar fram som om dom fortfarande sover medans hundarna är överlyckliga för att få komma ut och kissa. De flesta har morgonrock på sig fortfarande och foppatofflor. Myspys.

Later.

Sen Måndag.

Hallådär! Har inte uppdaterat på hela dagen nu. Det här har varit en riktigt tråkig dag så har verkligen ingenting att skriva om idag. Skulle upp klockan nio i morse men lyckades sova till halv två på dagen. Helt färdig av någon konstig anledning. Åkte och jobbade och nu sitter jag här och har ätit kvällsmat. Sålde som sjutton idag. Fick tom beröm av en annan säljare. skönt om tusan.

Skriver mer i morrn.

Paradise Hotell.

Någon mer än jag som följer "Skit programmet" Paradise Hotell Danmark? Det är skit spännande nu på slutspurten och jag har legat hela dagen och tittat igenom gamla avsnitt som jag inte har sett förrut. Favoriten är Diana Och hatobjektet var Haider innan han åkte ut nu. Yes! Snart så är det ju dags för svenska Paradise. Det får man ju bara inte missa. Hur patetisk är inte jag?




Har som sagt legat hela dagen och kikat på massa Paradise avsnitt och insett att människor verkligen är otroligt falska när det väl gäller. Har fan inte orkat vara ute i solen nåt idag. Är redan så himla varm så det räcker. Var ute en sväng med Willen och man höll ju på att dö av värmeslag fast vi bara gick en vanlig långsam liten runda runt kvarteret. Så frukstansvärt varmt! Tydligen så ska det bli dåligt väder hela nästa vecka, så man får väl vara glad åt solen nu ett tag till.

Här kommer lite bilder från igår.


Maria stod och lagade maten när jag kom....


Hon hade gjort så fint när vi kom. Vi fick t.o.m fördrinkar!
Smaskens var dom, dom slank ner fortare än fortast.


Flickorna var nöjda och glada.... Matilda och Frida.


Madde och Ann.


yummie!




En typisk Frida bild....


Tjejsnack när det är som bäst...


Jag.


Dags att gå iväg...


Maria och jag som blev fulla som kastruller beställde såklart en varsin svindyr exotisk drink i baren.... Jo, för den behövde vi!


Det blir ju inge vidare bra med mobilkamera, men här är i allafall jag och Ann inne på Krogen.

Thats all folks.

Nu ska jag nog laga lite mat.... börjar bli super hungrig...

Later.

Lugnet efter Stormen.

.....kan man ju säga. Vilket jäkla ös det blev igår! Tjejmiddag med mina tjejer blir oftast till megaparty efteråt. Och det blev det! Sång, dans, vin, god mat och underbart sällskap. Fan va kul vi hade! Idag är det inte lika roligt att det är varmt och sol. Det är för varmt idag. Idag skulle jag faktiskt vilja att det skulle regna och vara mulet. Men det får man egentligen inte önska. Måste ut med Wilgot...... ååååh va jobbigt.

- Kom då hjärtat.

Later.

(Bilder kommer senare, orkar inte nu.... ).

Så var det äntligen Lördag.

Koko! Har precis varit ute på min varmaste powerwalk ever! 27 grader ute idag. Lyssnade på Kelly Clarksons nya album och det är ju så jävla bra! Hon är så jävla bra! Helt enkelt! Gick i drygt en timme sen orkade jag inte längre i värmen. Nu sitter jag och äter frukost, kalkon på knäckemacka och fruktsoppa. När jag skulle gå i rondellen och över övergångsstället så kommer det en gubbe i fullfart och vurpar precis bredvid mig såklart så bilen fick tvärnita. Han hade fastnat med foten i ramen, hur nu det går till? Stackarn kämpade med att få bort foten, till slut fick jag gå fram och lyfta bort hans fot som satt helt snedvriden i ramen. Lilla gubben! Willen var jätte duktig idag, gick bredvid mig hela tiden och har blivit så otroligt mycket lydigare. Skälla på hundar det kommer nog ta ett tag innan han slutar med det dock. Men jag är tacksam om han blir bättre på andra saker oxå naturligtvis.

Ikväll ska jag träffa tjejerna. Maria har nåt på gång. Hon bjuder på vin och mat. Var så längesen jag träffade alla tjejerna smatidigt nu så ser verkligen fram emot det! Ska bli hur kul osm helst!

Här kommer lite blandade bilder från olika partaj med tjejerna genom åren.


Maria, Jag, Madde och Verro.


Ös klös... jag, Kristin och Frida.


Jag, Ann och Maria.


Julfesten...Karro, Matilda, Frida, Kristin, Jag, Maria och Madde.


Fia...(Där bakom), Jag, Verro och Maria.


Färgfesten.... Elle, Kathleen, Ann, Jag, Verro, Jossan, Madde och Maria.

Nu ska jag få liv i Kaka och sen ska vi åka och badelibada...

Later.


Hemma efter kort myskväll i bubbel.

Nu har vi precis kommit hem efter en kort myskväll i Kakas pappas hus. Vi åt gott, bubblade och drack vin. Riktigt megamysigt. Vi blev rastlösa efter två timmar i poolen och började köra ordlekar. När vi tröttnade på det så åkte vi taxibuss hem med världens tråkigaste taxichaffis. Men hursom så har vi haft jätte mysigt jag och min underbara Kaka.



Det var varmt i bilen när vi hämtade Thaimat. Jag och Willen höll på och dö...nästan.




Kaka poses....

Nu ska vi ha myskväll här hemma med film...

Puss och kram! Hoppas alla får en underbar helg! Det tänker vi ha!

Friday.


Hallådär köp blåbär! Eller Hallådär Kött blåbär! , som jag sa när jag var liten...

Idag är det varmt! Just nu har vi 27 grader ute och 30 grader inne, nice. Ska strax iväg och sola och bada hos Kakas pappa igen, blir kvar över kvällen och sen blir det bubbel, pizza och rödvin. Myspys. Idag har jag varit hurtig. Vaknade vid tio och halv elva kom Emma med sin röda räser och hämtade upp mig. Vi åkte till spåret och gick femman (kan man säga). Vi gick lite egna vägar men hej vad det gick. Emma var lite småsjuk så vi tog det relativt lugnt endå.

Har nyss legat ute på gräsmattan lite och läste precis ut bok 1 av mina tre jag beställde förra veckan på CDON. Den var riktigt bra! Lite trög i början och otroligt sorglig. Men verkligen läsvärd. Man blir så jävla förbannad när man läser den!! Läs den! Om man gillar såna böcker, som jag gör så diggar ni nog den här oxå!! Nu ska jag sätta igång med bok 2.






Denna var det alltså som jag läste ut idag.

" Toni Maguires perfekta barndom med hus på landet, husdjur, en omtänksam mor och charmerande far, gömde ett skräckscenario som nästan tog hennes liv.

När hon var sex år gammal började hennes far att förgripa sig på henne, och sa till henne att det var deras lilla hemlighet. Toni var ändå modig nog att säga vad som skedde till sin mor, eftersom hon var säker på att hon skulle se till så att han slutade. Men istället sa hennes mor till henne att aldrig någonsin prata om det igen, och år av sexuellt utnyttjande följde.

Vid fjorton års ålder blir Toni gravid, och pappan till barnet är hennes egen far. Då berättar hon sin fasansfulla hemlighet igen. Hennes far sätts i fängelse, men själv blir hon förskjuten av vänner, lärare och sin familj. Efter en dåligt utförd abort är hon nära att dö. Tvingad in i en värld av depression och desperation, har Toni bara sig själv att lita till för att kunna bygga upp ett lyckligt liv för sig själv. På ett mirakulöst sätt lyckades hon överleva sin hemska barndom. Detta är hennes egen historia om sin resa och sin triumf. "


Later.


Willen jagar Stor fluga i påse.



(Hoppas ni kan se klippet, det verkar inte funka så bra för mig?).

Torsdag.

Tlööött.

Igår slutade jag tidigare på jobbet vilket resulterade i att jag hakade på Lina och gänget ut. Vi satt hos våra föräldrar först och drack sen blev det Billan och sen Pluto efter det. Så jävla roligt som vanligt med dom. På Billan mötte jag upp Maria, Ann och Frida och sen mötte jag även Maria på Pluto senare. Lina och jag träffade någon jätte kaxig tjej inne på toan, drack super hemska drinkar (innan vi fick nya) och jag cyklade hem utan att ramla. Cykeln hade stått nere på Billan i nästan en månad. Bra Ninnie! Men den stod kvar! :) Ingen vågar röra min lilla Svaneholm.





Idag var vi iväg till Kakas Pappas hus där vi badade bubbel och solade. Viktor och Kaka spelade lite nere i deras studio medans jag låg och solade. Maria var med en stund innan hon åkte till jobbet. Jag lyckades ligga på den plats i Västerås där solen täcktes av ett stort tjockt moln under hela den tiden jag solade så någon färg blev det inte direkt. Willen låg såklart med mig och var otroligt facinerad över en stor fluga som hade flugit in i plastpåsen där Maria och jag slängt våra glasspapper. Han stod vi påsen i säkert en halvtimme och försökte få tag på flugan som surrande inne i påsen. Han såg den, men fick inte tag på den.





Hmmmm.

Har varit ute på en powerwalk i värmen med Willen. Herregud va varmt det var. Willens tunga hängde ner till gatan nästan och jag var helt dyngsur när jag kom hem. Ska iväg och jobba nu vid fyra, sen har både Lina och Maria frågat om jag vill ut ikväll. Men jag orkar inte festa ikväll känner jag. Spar mig nog till på Lördag då det blir riktigt partaj med tjejerna. Förövrigt så mötte jag en tjej ute med världens minsta valp. Fyfasen så söt han var. Lite lik Willen när han var valp, inte lika söt som Willen va som valp förstås, för det går nog inte att hitta. Kommer ihåg när vi skaffade honom för två somrar sen nu. Han var så liten! Nu blir det lunch och sen ska jag göra mig iordning för jobbet. Vi hörs senare!

Kram.


Onsdag idag.

Godmorgon! Idag tog jag äntligen lite sovmorgon! Var faktiskt trött i morse och kommer inte ens ihåg när Kaka gick till jobbet. Jätte skönt! Vilket härligt väder det är ute! Ska nog ta mig ut lite och ta en powerwalk. Blev dock lite sur i morse när jag kom upp och ser att Willen tagit sig friheten att kissa lite på mina nytvättade sängkläder som hängde i köket. Tack du! Där fick man för att man tog sovmorgon idag. Tjurpuppa!

Later.

4 augusti.

4 augusti  idag redan, vart fan har sommaren tagit vägen? Åååh jag måste iväg och resa i vinter så man får lite sol på sig. Det har ju varit fin ett par veckor i sommar och så men är inte alls van att vara såhär blek. Sola solarium finns inte ens med i min tankeverksamhet då det förstör huden totalt! Nu har jag i allafall varit en duktig kicka och städat, tvättat och diskat. Dags för lunch. Ska iväg och jobba snart oxå.

Detta köpte jag i förrgår.
Jäklar va bra det va, perfekt sommarfärg.



Willepille vilar på sin kudde medans jag springer omkring här hemma.


Mysprinsen.

Later.

Färska grönsaker bättre än frysta?

Det är något som jag alltid har undrat. Tydligen så kan frysta grönsaker till och med vara nyttigare än färska. Allt beror på hur länge de färska har legat i affären och på hur länge du sedan väntar med att äta dem. Frysta grönsaker fryses ner när de är som mest näringsrika, medan det kan ta veckor för färska att transporteras och säljas.

Där ser man.



(Källa: Aftonbladet).


Pensionärsvarning.

Nu börjar det bli pensionärsvarning på mig. Men jag börjar tycka det är ganska så skönt att gå upp såhär tidigt varje morgon. Det är inte en kotte ute när jag är ute med Willen och vi kan gå där i lugn och ro och bara mysa. Jag vet ju sen att jag inte börjar jobba förrän fyra så jag kan ligga och slappa en stund till sen innan jag går upp på morgonen. Har inga planer idag. Ska nog bara tvätta lite och göra lite nytta, söka lite fler jobb och så.

Ha en bra dag!

Later.

Avocado smörgås.

Finns det nå godare på kvällen än avocado smörgås?


Home.

Hemma igen efter första kvällen på jobbet. Så skönt att få tjäna lite pengar igen efter allt pluggande. Men söker som sagt annat under tiden. Vill ju inte sitta där i all evighet heller. Ska försöka göra allt för att Kaka och jag ska kunna åka iväg på en resa i vinter. Skulle vara så otroligt underbart!! Dom har en hund på kontoret som ligger och slappar. När jag kom hem så satt Willen praktiskt taget fast i mina jeans med nosen. Vart jag än går så följer han efter. Sötis. Nu ska jag slå mig ner i soffan tillsammans med min underbara Kaka och titta på "My best friends girl".

Dålig uppdatering idag hurrni, men det blir bättre i morgon!

Later.

Ny dag, Ny vecka.

Morrn morrn! Här är jag som vanligt uppe innan tuppen. Jag som brukar vara så morgontrött har blivit en morgonmänniska? Nej, det kan inte vara möjligt! Undrar hur länge det tänkte hålla på så. Har redan varit ute med Willen och gått. Mötte en hundvalp, den är ju så söt. Willen skällde som vanligt och sprang emot men den här gången tryckte jag ner hans huvud mot marken och då lade han av ganska på en gång. Jag måste ju bli hårdare mot honom har dom ju sagt. Det är ju så himla svårt när han är så liten och söt. Han tittar på mig med såna klara ögon och ser så ledsen ut när jag blir arg på honom. Jo jag är en mes när det gäller min älskade Wilgot. Men jag måste ju få ordning på honom nu. Han blir ju inte sådär beskyddande när han är ute med Kaka. Idag är det en ny dag och en ny vecka. Nya möjligheter. Idag ska jag börja jobba lite på mitt gamla jobb. Får se hur det går. Kör lite där tills jag hittar något annat som jag vill pyssla med. Det ser ut att bli fint väder idag oxå. Nice. Ska inte jobba förrän fyra så hinner ju vara ute i solen lite innan. Nu är det frukostdags. Ha en bra dag!

Later.

Underbara Söndag.

Detta har varit den mysigaste dagen på länge. Helt underbart faktiskt. Vi åkte ut till Kakas släktingar på landet och mös. Åt god lunch och åkte senare ut och fiskade. Så härligt! Willen älskade båtlivet direkt. Han satt i fören tillsammans med mig och bara mös av det kluckade ljudet och vinden.

Här är vi påväg. Willen är redo....


Letar fram fiskeprylarna...



Coola skalis fick lite Gurka av Anita...



Hembakat bröd! Yummie.



Fiskar Kaka.




Willen var så duktig, han låg sådär bakom mig hela tiden. När vi gasade på lite så satte han sig upp och njöt av att vara ute på sjön. Snygg frisyr jag bjussar på.... not. Men är det slappo Söndag så äre.



Kaka fick en aborre i allafall som vi fileéat och som vi tänkte käka upp i morrn. Jag fick en snigel.... tjohoo.. Nu är vi helt färdiga här hemma efter en sån underbar dag i solen. Ska göra en macka nu och jäsa framför Tv:n.

Kram!

Sunny Sunday.

Hallojsan! Idag så väckte jag Kaka på mitt otroligt roliga sätt, fram med mobilen och filma, pilla i näsan och precis när han ska klia sig, ta bort handen. Övergå till armhålan, pilla, ta bort handen när han ska klia sig. Fortsätt tills han är helt vaken och lite halvsur. Kanon.

Idag är det soligt och fint. Vi ska ut till några släktingar till Kaka och fika och Fiska. Myspys. Dom bor ute på landet så det ska bli hur härligt som helst. Speciellt för Willen att få springa omkring oxå lite hur han vill.

Igår kväll tog vi det bara lugnt. Skulle egentligen till Kakas pappa och bubbla och dricka vin, men vi orkade inte. Hyrde tre filmer och köpte hem mat i stället.

Nu ska vi äta frukost och sen åka. Ha en underbar Söndag i solen!

Puss puss.

Lördag.

Idag är man sliiiten. Vilken härlig kväll vi hade igår! Kvällen bestod av skratt, vin och guitarr hero. Senare på kvällen så gick vi ner på stan och där blev det en och annan shot tills vi till slut tog taxi hem. Maja och Mogge har precis åkt, dom fick ta soffan i natt. Det var helt klart en vild kväll och vi hade sjukt kul!



RSS 2.0