Valborg.




Godmorgon! Idag är det Valborgsmässoafton! Tänk att sommaren snart är här nu. Läbbigt egentligen att vi inte vet grunden till varför vi eldar egentligen. "Gränsen mellan de levande och de döda ansågs vara svagast under just denna natt" - Wikipedia. Vi eldar för onda häxor och andar. Läbbigt.


Hur som helst så är sommaren snart här och det tänker i allafall jag fira. Ikväll får vi se vad som händer. Ska höra runt lite med alla under dagen och se vart vi ska vara någonstans ikväll. Huvudsaken är ju att vi är tillsammans allihoppa.

Det är någon jävel som har slängt sopor och tomburkar utanför sopinkastet här ute. Där sitter det en kråka just nu och smaskar. Irriterande! Inte direkt så att man orkar springa ner och ta reda på det såhär tidigt på morgonen för att någon inte kan pricka hålet på sopen.

Nu hoppas jag att ni alla får en härlig Valborg med god mat och härligt sällskap.

God morgon!

Jag dör vad snyggt!


Finns HÄR.

Sommar pjucks.

Köp dina sommar sandaler hos Asos.



Movies summer 2009.


Ice Age  Dawn of the Dinosaurs




Year One

 



Twilihgt 10:e gången gillt.


Igår kväll så tittade jag på Twilight för tionde gången. Inte illa pinkat va? Och kanske lite creapy, att man kan se en film så många gånger och fortfarande kunna tänka sig att se den igen. Och igen! Den är ju så bra! Jag uppmanar ALLA som inte sett den att se den! Älskar karaktärerna, musiken, spänningen, romantiken och det där lite skumma över filmen.




Förövrigt så är jag mega allergisk idag och måste hålla mig inne. Var ute en snabbis med Willen men det var ju som att ha sämsta kondisen ever då jag fick svårt att andas redan efter några meter. Stackars Wilgot som vill vara ute och leka. Men det är ju inte så kul om hans matte inte kan andas.

Ska tvätta lite idag och sedan göra klart lite skola. Senare ska jag ner till mamma och sy in ett par byxor som jag ska ha på valborg är det tänkt. Vi vet fortfarande inte vad vi ska hitta på på Valborg. Hela gänget försöker fundelera ut något mysigt som vi kan göra. Det blir picknick på eftermiddan och fest på kvällen förmodligen. Men vi vet inte riktigt ännu hos vem vi ska vara. Här hos mig och Kaka så har vi köksmöblerna i vardagsrummet numera eftersom på måndag så kommer dem och ska fixa vårat köksgolv. Så det blir lite trångt att vara hos oss. Men det löser sig säkert. Ska ju bli sånt himla fint väder. 20 grader och sol. Det är ju helt underbart. Dags att äta lite lunch och sen sätta igång med dagens bestyr.


L A T E R.

Tjuvlyssnat.



En tjej står i kassan då en man kommer in i butiken och går fram till disken.

Mannen: Hej. Glenn.
Kassatjejen (sträcker fram handen): Hejsan. Maria.
Mannen tittar förvirrat på tjejen.
Mannen: Eh ja... Hej. Ett paket Glenn, tack.
Kassatjejen (rodnar): Oj visst, självklart.



Ett par ~50 står i kön på Burger King.
Mannen (tittar sig omkring och säger sedan till kvinnan): Jag ser ingen vi känner här så vi behöver inte ta sallad.



Far ~40 och son ~18 granskar efterrättsbordet på påskbuffén där det finns en skål med inlagda körsbär.
Far: Vad är det i skålen bredvid?
Sonen: Jag vet inte, typ döda körsbär tror jag.



Busschauffören ~50 samtalar med en väninna ~50 om väninnans rökning.
Väninnan: Ja, gud, det är så hemskt med beroenden, tycker du inte det?
Busschauffören: Ja, till slut använder man vilken anledning eller ursäkt som helst till att göra det... Är det likadant för er rökare som för oss alkoholister?
Passagerare (som tjuvlyssnat): Ajdå.


tjuvlyssnat.se

Rihanna och Chris Brown bor ihop?

Rihanna and Chris Brown share a moment at the Grammy Salute to Industry Icons honoring Clive Davis

Enligt en rapport från Chicago sun times så har inte paret bara gett sin relation en ny chans utan de ska nu enligt en säker källa bo ihop oxå. Den 7 april så fick Chris domen "Icke skyldig" för den misshandel han ska ha utsatt Rihanna för. Sen dess så har paret setts med olika "lunchdejter" och människor har trott att Chris Brown dejtar Nathalie Mejia. Tydligen så är inte fallet så och Rihanna och Chris Brown kommer att fortsätta att vara ett par, men just nu vill de hålla lågprofil gentemot media har de sagt i en intervju.

"Rihanna still wants him and has told all of us to ‘get over yourselves. ... I'm with him, so deal with it.'"


Jag vill verkligen inte att hon ska tillbaka till honom. Hon och hennes advokat sägs ha hjälpt Chris advokat till att få den dom som han fick. Rihanna ville verkligen inte att han skulle åka dit för det han gjort. Självklart ville hon inte det. Man önskar ju att han aldrig gör om det, eller att hon till slut inser att han kommer att slå henne igen.


Not Guilty?

15.32

Sitter hos mamma och pappa. Satt ett tag på terassen med Lina tills hon var tvungen att springa iväg till jobbet. Håller på och försöker ta itu med lite plugg. Mitt huvud funkar inte idag känns det som. Så otroligt allergisk. Ögonen rinner, ansiktet kliar, näsan rinner och jag är så fruktansvärt trött! Tog lite bilder här men insåg ganska snart att minneskortet sitter i datorn hemma. Så det blidde inget med de. Det är "Titta hon snackar oxå" på tv1000 och den är ju så himla charmig. Ganska svårt att plugga till den. Men vill inte stänga av. Var så längesen. Undrar vad som händer på Valborg? Antar att vi blir vanliga gänget som hittar på nå rackartyg som vanligt. Så jäkla roligt gäng! Bäst i test. Känns konstigt att det är en torsdag bara. Tydligen så var det bråk mellan några tjejer på pluto i lördagsnatt men det märkte jag inget av. Vet att vi såg två poliser som kom upp och gick mot dansgolvet. Som vanligt kom ju Lina och jag på ungefär 100 skämt om att det var poliser på pluto. Så vi lade nog inte märke till varför dem va där egentligen. Tydligen något stort bråk mellan några tjejer och en kille. Vet nu vilka det var. Löjligt!

Later.

(Dåligt med bilder just nu i bloggen, I know... Men det kommer mer snart....).

Morrn morrn.


God morgon på er! Hoppas ni sovit gott och är utvilade inför denna tisdag. Det är mulet idag? Jag som hade tänkt sitta hos mamma och pappa på deras terass och plugga hela dagen i solen. Men det kanske spricker upp senare. Vem vet? Hur som helst så blir det kanonväder på valborg. Så härligt! Så då gör det ju inget om det är lite mulet idag. Wilgot ligger och morgon tvättar sig och jag funderar på vad det ska bli till frukost idag. Blir nog en kopp te och en ostmacka. Har en hel del plugg idag oxå eftersom jag har prov i morgon och en ny redovisning på torsdag. Så där lagom kul känns ju de. Speciellt provet i morrn. Eller proven!, det är nämligen 4 stycken prov i ett i morrn. Kommer få sitta flera timmar. Matte dessutom som jag är så himla dålig på. Men det går nog bra.... eller?    Hoppas ni får en bra dag idag!

L  A  T  E  R.


Stackars Pigge.

Alltid lika kul att köpa leksaker till Wille Pille, eftersom han har sönder och mördar dem efter ett par dagar.


Min vän Pigge igelkott, som egentligen är ett vårtsvin.



myyysigt.


en timme senare....

Allvarligt skadad Pigge. Mördare Wilgot.


090427.

Snart Valborg då. Och snart maj månad. Tänk vad tiden går fort. Var ju inte alls längesen man gick omkring med vinterjacka och frös. Det är ju så härligt. Varför bor man i Sverige? Tänk om man skulle flytta utomlands ett tag. Eller är det just de fyra årstiderna som är så fantastiskt med Sverige. Skulle man uppskatta värme om man hade det dagligen året runt?

Idag ska jag plugga en hel del. Sedan kommer grannen och ska hjälpa mig med köksgolvet så det blir fint. Har precis snäst av en stackars tjej som ringde och ville sälja omega3 tabletter och nu ska jag ut och gå med Willen.

Ha en underbar dag!

Later

Heidi och Spencer gifter sig.


Fasen oxå! Hon har fortfarande inte insett att han är ett stinkande, manipulerande monster? Jag klarar inte ens av att se honom. Usch och fy!



Vart är Lauren?
(Det sägs att hon var där men syns inte till på någon av bilderna.)




Posh24.se

Söndag.

Har precis ätit en halv pizza och ska strax till att öppna en påse chips. Söndagar säger jag bara!

Igår gick jag hem till Maria runt fem och sen gick vi vidare till Matilda. Vi satt ute och pratade till tio ungefär innan vi gick in. Det kändes verkligen som sommar igår. Det var runt 18 grader på kvällen. Ännu varmare på dagen dock. Vi satt och sjöng gamla hits innan vi vandrade ner på stan. Sjukt kul ute igår måste jag säga! Brukar inte tycka att det är sådär superroligt att vara ute på krogen, det är mest roligt innan man går ut. Men nu två gånger i rad så har jag haft så himla kul. Kaka kom och hämtade mig utanför mamma och pappa runt tre i natt. Följde med min syster till porten.

Jag brukar ju inte vara med på vimmelbilder ute för att man blir ALDRIG bra på de korten. Här är två från igår endå. Man lyckas ju endå bli övertalad av sina vänner.




Hoppas eran helg har varit kanon!

Later


Fjortisfjortisfjortis.




Kolla in här, så jävla pinsamt!





Bästa partylåtarna just nu.

 


Lättad.


Åh vad jag är lättad idag. Willen fick sova hela natten och just nu så ligger han och biter på ett ben som han fick alldeles nyss. Han fick även en liten igelkott (som egentligen är ett vårtsvin.) Han mår mycket bättre och har ätit och druckit precis som han ska. Skönt som tusan!






Ska ner till Maria lite senare idag och göra mig i ordning. Sen ska vi möta upp tjejerna och ta ett glas vin nånstans på någon uteservering. Så himla härligt! (Yes I can do it!).

Later.



Konstig dag/kväll.


Idag har det varit en väldigt obehaglig dag. Wilgot var dålig i natt pga fästinghalsbandet så jag tog av det och var ute och gick med honom i natt. Shampoonerade för att medlet från halsbandet skulle försvinna. Under hela dagen så har han varit helt loj och bara legat. Han har inte orkat någonting och gått med svansen mellan benen. När han vinglade omkring hemma hos mamma och pappa idag och knappt orkade stå så bestämde jag mig för att åka till Strömsholm med honom. När vi kom dit fick vi reda på att vissa fästinghalsband utsöndrar mer än andra och det gör att småhundar kan bli väldigt dåliga av dem. Vi avvaktade där en stund pga lång väntetid och när han verkade bättre så bestämde vi oss för att åka hem igen. När vi kom tillbaka hem så var han sämre igen. Han bara låg helt apatisk och tittade. Han gick med svansen mellan benen och ville hela tiden sitta hos mig. Satte jag mig på en stol så hoppade han upp och tryckte sig emot mig. Han låg tom i mitt knä när jag åt. La jag honom på en filt på golvet så satt han bara upp och tittade på mig. Sen kom han rusandes med svansen mellan benen och klättrade upp på mig vart jag än var. Precis som om han var rädd för nåt? Nu är vi hemma igen och Kaka är ute på krogen. Vi får se hur natten blir och om han blir bättre. Annars åker vi upp med honom till Strömsholm i morgonbitti igen. Har badat honom nu en gång till och shampoonerat för att ta bort det värsta medlet från fästinghalsbandet som kan vara kvar. Men han kliar sig fortfarande mot halsen och kan inte koppla av. Han är helt stissig och slö på samma gång. Inte alls samma glada hund som han annars alltid är. Jag hoppas verkligen att natten blir bra och att han får sova ut i natt. Och att han är bättre i morgon.


Fredag.

Idag är det fredag och solen skiner! Jippie!! Ska snart ner till mamma och sy in ett par chinos och klippa av ett par Replay jeans till skjorts. Älskar jeans shorts som inte är tighta. Loosefit är bäst.


Ha en underbar fredag!

Later.



Tips från blush.


Lipstick Queen shine 259:-



Urban Decay cream shadow 159:-



Eyeko Fat Balm 149:-
(Kombinerat läppbalsam + cremerouge).



Urban Decay eyeshadow primer 159:-
(Gör så att ögonskuggan sitter som berget).


Too Faced Lip Injection 190:-
(E-vitamin som ökar cirkulationen i läpparna och på så vis gör dem större).



Detta och mycket mer hos blush.se





Update.


Idag har jag varit lite dålig på att uppdatera. Kaka kom hem idag och vi har farit runt och hämtat Ella på dagis, käkat och gjort lite ärenden. Provet gick bra och om två veckor är nästa prov och efter det är jag färdig med den delen. Ska bli så skönt! Wilgot har fått på sitt nya halsband + ett fästinghalsband. Så han är inte lika nöjd med situationen. Det kliar och är nog extremt obehagligt att ha en massa halsband runt halsen. Har försökt få tag på folk idag oxå med tanke på att jag inte har någon telefon. Så fruktansvärt handikappad utan telefon så ni anar inte! Vad gjorde man innan mobiltelefonen kom? Hur fasen gjorde man då?? Det är en gåta!

Har suttit upp en lapp i vår trappuppgång oxå angående att vi vill byta kod till porten. Vill inte ha en kissande uteliggare i vår trapp längre. Och eftersom vi bor i stan och så många tydligen kan koden som dom inte bytt på 20 år så orkar jag inte tänka på hur det blir här i sommar med allt festande och människor som går förbi och grejer. Nu är det fasen dax att dom gör nåt åt det här! Sega jävlar! Hur svårt kan det vara? Det är flera stycken som har skrivit under lappen så nu väntar jag till efter helgen så skickar jag den till våra hyresägare. Ta mig tusan!

Är så jäkla trött av allt pollen. Sover hur mycket som helst. En timme på dagen, alltid när det är så här mycket. Man orkar inte ens hålla ögonen öppna en hel dag. Så nu har jag nästan precis vaknat. Sov 45 minuter nu nyss. Låg och läste Chic och deckade totalt. Skönt är det men jag hoppas att jag kan sova inatt nu.

Nu ska jag ut och gå med Willen.
Later.


Post-it i mustashen.


Hur mycket tror ni att jag skrattade när jag såg att Willen sprang omkring med en post-it lapp i mustashen?? Jag dog av garv kan jag ju tala om!




Solsken och fågelkvitter.

Visst blir man glad av rubriken?

Här vaknar man med nästäppa, näsblod och ihopklistrade ögon. Men vem bryr sig när solen lyser genom fönstret, Kaka kommer hem en dag tidigare och fåglarna kvittrar. Kaka ringde igår kväll och talade om att han inte alls kommer hem i morgon kväll utan snarare idag på dagen. Underbart. Idag ska jag iväg och göra prov. Fjärilar i magen. Det är mycket nu på slutet kan jag lova. Den 28:e ska jag göra 4 prov samma dag i Matte. Lääängtar....INTE!

Nu får ni ha en underbar dag med massa sol och värme!
Kram!

Armbandsnoja hos La Redoute.



20.50


Idag har jag överträffat mig själv! Hjärtklappningen kom inte förrän efter. Jag är påväg! Nu händer det grejer! Snart är jag tillbaka!

Har varit och käkat pannkakor med familjen. På en onsdag? Jajje! Jag har en hel del plugg kvar tills i morrn så jag ska väl sätta igång här snart. I morrn har jag prov oxå. Undrar om Kaka ringer snart? Saknar honom lite nu faktiskt. Är inte van att vara själv på kvällarna så här många nätter i rad. Har i försig bara gått två men endå.


Idag slog jag på stort oxå och köpte nytt koppel i skinn och ett urfint halsband till Willen. Han är ju stor kille nu, han ska ju inte ha ett litet svart töntigt. Så han fick ett ljusblått med nitar på. Hur inne är inte han?


Later



Ska du Öl:a nu igen?

Den här bilden är så bra! Titta tanten bakom Kaka...


Nytt i garderoben.


Kaka kom hem med denna här om dagen. Är den inte söt?! Den är svinskön och materialet är helt enormt. Inte så konstigt när den kostar £50.



090422.

Godmorgon!
Ska strax iväg till skolan för en redovisning. Shit fire! Jag har inte redovisat något på flera år så det här känns lite i  magen. Hinner inte skriva mer så här kommer en "lycka till Ninnie låt".



Kvällsbestyr.



Kunde inte låta bli att åka ut till spåret idag i allafall, trots min jätte jobbiga allergi! Nu har jag i allafall köpt nässpray som funkar. Så skönt!

Har precis ätit lite kvällsmat och ska strax ner i tvättstugan och hämta lite handdukar. Ska ta ett bad och sen sova. I morrn ska jag tidigt till skolan. Men innan jag sover ska jag ju naturligtvis se senaste avsnittet av The Hills. Självfallet! Till kvällsmat blev det fattiga riddare och en Aktivia yougurt. Och till efterrätt en Kexchoklad! Intressant va??





Willen ligger belåten i soffan och åmar sig med sin favorit leksak.





The Sims 3.




Det kanske bara är jag som är så pass barnslig att jag tycker att det är skit kul att spela Sims fast jag är 24 år gammal. Vem bryr sig? Den 4 juni så kommer The Sims 3 ut och det är nog inte bara jag som är överdrivet vuxen och tänker sitta med det då. Själv så anser jag att sims blir mer och mer ett vuxenspel som borde ha en rejäl åldersgräns. 12års gräns tycker jag defenitivt att det ska ha. (Precis nu läste jag oxå att det kommer vara 12års gräns på det! Bra där!). Det var väl fasen på tiden.


Vad tycker ni? Brukar ni spela? Roligare än Counter Strike är de i allafall! Eller andra döda döda spel. Bläää.


BBbbrrrrrr.


Usch! Det är fyra grader och blåser ute. Kallt som sjutton. Påminns om vintern igen. Idag har jag en massa plugg att göra! Sitter och käkar morotsbröd och dricker Te. Lite brunch sådär. Är super allergisk idag och blöder näsblod. Tjohooo! Tänker hålla mig inne idag! Hoppas ni får en underbar dag och att nån har sol i detta avlånga land idag! Kram!

Kolla va äckliga pollenbollarna ser ut! Dom här andas vi in!


Darrar fortfarande.


Var nyligen med om ett riktigt trauma! Lina, Anna och jag var uppe på takterassen hos mamma och pappa. Det är ett glas staket runt om och sedan är det som en liten bit till innan det är rakt ner flera meter! Högst upp på en byggnad i stan. Mamma har sagt flera gånger att tänk om Wilgot skulle krypa under staketet eftersom det är en bit mellanrum.

Vi satt och pratade och plötsligt så hör jag hur någon leker med gruset som är på andra sidan staketet. Willen hade på något vis kommit igenom och stod bara millimeter från kanten!!! Lina och Anna får panik och jag med. Men försöker behålla lugnet!! Utan att tänka på vad som kan hända med mig själv så klättrar jag över stängslet. Sätter mig på gruset utanför utan att titta ner och pratar lugnt till Wilgot för att han inte ska börja skutta runt där. Han springer mot kanten flera gånger och vill leka med gruset. Till slut lyder han mitt kommando Ligg och Stanna. Då klättrar jag över till honom och får till slut tag på honom. Langar över honom till Lina på andra sidan och klättrar sen över till säkerheten!

Vill inte tänka på vad som kunde ha hänt! Det var så nära att han hade försvunnit ifrån mig för alltid. Ramlat ner på gatan från taket och då hade jag aldrig förlåtit mig själv. Jag har varit helt övertygad om att han aldrig skulle komma igenom där under. Men tänk så fel man kan ha!

Jag älskar dig!






Annars så har jag, mamma och Willen varit ute i spåret igen. Vi sprang och kastade pinnar. Jag tog med kameran.



Later

Jumanji.


På en vecka?? Djungel om två??

Nelly.


Today.


11.21

Idag är jag ensam! All alone! Kaka har åkt och ska vara borta hela veckan. Kommer hem på fredagkväll. Känns konstigt eftersom vi nästan aldrig varit ifrån varandra. Så nu är jag och Wille Pille solo i veckan. Freak out!

Nu ska jag ta att slänga i mig lite frukost/lunch och ta tag i dagen.

See you later.

Söndag.



Har precis kommit hem. Det blev jordens party igår. Idag är man helt mörbultad. Det började med att Jag, Maria, Kristin och Frida var hemma hos Maria. Vi drack, pratade, skrattade och dansade. Hur roligt som helst. Fulla blev vi! Vi rullade ner på stan och där splittrade vi på oss. Maria och jag gick till Pluto och träffade på massvis med folk. B.la min underbara lillasyster. När dom stängde så gick vi och jag var fast besluten på att vi skulle med på efterfest. Jag tjatade och tjatade men Maria ville inte. Och det tackar jag verkligen för idag! Rätt beslut! Vi mötte två killkompisar som vi fick minttabletter av. "Lets get fresh".... vi gapskrattade som vanligt! Och som vanligt orkade jag inte gå i mina höga skor. Tog av mig dem och gick i strumplästen några meter men tog på mig skorna igen. Kom hem till Maria igen. Jag beslutade mig för att sova kvar. Maria tvingade mig att tvätta fötterna i handfatet eftersom jag hade gått utan skor en bit. VI gick och la oss och asgarvade tills vi slocknade. På morgonen så ringde Kaka och var jätte orolig. Jag hade glömt bort att ringa hem!!? Fan va klantigt och vet inte hur många gånger jag har bett om ursäkt idag. Riktigt jävla skit dåligt! Stackarn! Kommer inte hända igen. Men vi hade så kul så jag lixåm glömde bort. Vi vaknade runt åtta i morse och blev hungriga. Satte oss på balkongen och åt macka och ägg. Jag hade fyra olika pålägg på min macka. Yummie! Kollade på reprisen av Robbinson. Kaka kom över med Willen för att han skulle iväg. Vi lekte med Willen och sen gick vi hem till mamma för att hämta min väska som jag hade där, gick och handlade kyckling och potatiskroketter. I affären så hade jag Willen i väskan... haha! Han satt där med huvudet utanför och bara kikade runt lite. Hur praktiskt som helst... !! När vi kom hem igen så åt vi och efter det blev vi supertrötta. Antagligen för att vi somnade runt halv fem och var uppe åtta. Så jag gick hem. Och nu sitter jag här!

Det var min Lördag de! :)

Nu ska jag lägga mig i sängen, käka godis och titta på film.

Later



Ingen rubrik.

Kom verkligen inte på någon bra rubrik nu. Fast jag precis kommit hem från en gör mysig tjejkväll. Aja, kan väl hända den bästa. Bättre lycka nästa gång, som man brukar säga.

Nu har jag som sagt precis kommit hem efter tjejkväll hos Maria. Det blev lite kortare än väntat för min del. Matilda skulle gå hem och jag hakade på så vi kunde ta sällskap lite tidigare än jag tänkt mig. Men det gjorde inget, vi har haft jätte mysigt ikväll. Huvudvärken sitter i ännu och fattar inte varför det inte släpper ens när jag är inomhus. Jag har ständigt en krans runt huvudet.

Hos Maria så käkade vi plockmat och drack ett glas vin. DRA MIG BAKLÄNGES! Sa jag ett glas vin? Jajje! Det är nog första gången vi har lyckats med det! Att bara dricka ett glas! Det brukar bli fler och i värsta fall sluta med ett par drinkar på krogen om det råkar vara helg. Men inte ikväll inte. Det blir nog i morrn i stället dock.



Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på skräckis.
Det blir "The Uninvited".




Sov gott!


Monki.


090417.

Nu har solen precis tittat fram och jag har varit vaken sen klockan tre i natt. Var ute och gick med Wilgot klockan fem i morse. Kan inte sova pga huvudvärken ifrån pollenallergin. Har en krans runt huvudet känns det som och bihålorna är helt igentäppta så det trycker upp mot huvudet. Känner mig febrig och yr. Jag som skulle iväg och göra prov klockan nio. Det går ju inte nu. Hade varit skönt att få det gjort. Sen ska vi ha tjejkväll hos Maria ikväll med vin, mat och ansiktsmask. Viktor är i Las Vegas så vi hade tänkt sova kvar där hela gänget. Men får väl se hur det går under dagen. Igår släppte det inte alls och spelade ingen roll om jag tog någon alvedon eller inte. Så fruktansvärt irriterande!

Känner mig precis som den här halvdöda påskliljan ungefär...


Erik Hassle.

Jag har en ny favorit.

Erik Hassle

 


16.40


Blev lite mycket kort på Willen idag men är så himla risig idag så orkar inte direkt ta en massa bilder. Sitter och väntar på att Kaka ska komma hem och sen ska jag ta en liten promenad med mamma. Huvudvärken sitter i fortfarande. Jätte konstig huvudvärk som inte ger sig. Har väldigt sällan ont i huvudet. Det är bara under vissa dagar på våren som den kommer smygandes. Nu har i allafall solen tittat fram lite oxå på eftermiddan.


Willen.


Spränghuvudvärk.

Allergin tar kål på en. Har så fruktansvärt ont i huvudet. Ser suddigt oxå! Men var ute en sväng med Wilgot nu och kändes som om jag skulle svimma efter en liten bit. Så nu är jag inne igen. Tog en alvedon och en allergitablett, får se om det hjälper. Förövrigt så har jag en riktig fuldag idag! Bad hair day kan man ju lugnt säga att jag har och känner mig allmänt pluffsig. Det har väl att göra med att jag mår som jag gör idag! I morrn måste jag må bättre eftersom jag ska till skolan och skriva prov.

Har inte fått min vanliga allergimedecin än så det får räcka med clarityn, inte konstigt att man inte mår bra.





Willen fick ett nytt ben när vi kom in så han lär ju ha att göra ett tag. Kolla vilken bortskämd hund, han ligger på sitt gamla ben och biter på det nya! Men i det nya är det oxkött, det är det inte i det gamla, så jag förstår honom. Men tycker lite synd om det gamla benet.




Later


Årets sommarplåga?

God morgon!

Tydligen så är det här årets sommarplåga enligt p3. Själv tycker jag refrängen är rätt skön och den som fattar irnonin i låten kommer nog tycka den är rätt så rolig. Han driver ju med Svenskar som åker finlandsfärja och dricker lådvin bla. Det är ju såna han sjunger om som kommer festa till den här i sommar garanterat. Svennebananer.

Vad tycker ni?
F  L  I  P  P   Eller   F  L  O  P  P?

Promoe - Svennebanan



Chokladkakan.

citat:

Kaka: Hallå varför har du slängt min chokladkaka för?
Jag: Meh,, den va ju nästan slut!
Kaka: Ja nästan ja! Men den är inte slut ser du väl!
Jag: Ja men den låg på micron och skräpade så orkade inte se den längre.
Kaka: Kastade du den bara för att du inte ville att den skulle ligga där?
Jag: Ja! Den irriterade mig.

Kaka plockar upp chokladkakan från soporna och tittar förlåtande på den innan han stoppar första biten i munnen.



090415.

Bli medlem hos Freestreet. Tydligen så är det nu bevisat att det faktiskt fungerar. Flera stycken som fått hem presentkort på över 1000 kronor lite hit och dit. Jag håller också på och det går ganska så fort. Det gäller bara att bli medlem först!

Bli medlem här! Och få några extra bonuspoäng av mig.

De här affärerna kan du få presentkort till.

@ home.


Zebra.





11.55


Nu har vi precis kommit hem efter en powerwalk/joggingrunda... Väldigt vad skönt det var. Även om jag bara joggade korta stunder eftersom min kondition inte är på topp och har svårt att andas ute nu pga allt pollen och skit i luften. Wilgot sprang så snällt bredvid och var jätte duktig. Efter en liten stunds joggande så mötte vi en gubbe med två stora hundar som slängde sig ut mot mig och Wilgot och visade tänderna. Tur för honom att han kunde hålla i dem. Uppfostra dina hundar innan dom har ihjäl nån vettja!

Nu ska jag sätta igång här hemma med sånt som måste göras, plugg, städning, jobb.

Kram på er!


Trötta efter vår konditionsrunda...



Robyn.

Nu tänkte jag säga GOD NATT. Tröttmössa!

Men först.


Här kommer Sveriges coolaste brud.
Tre otroliga live performences i Hollywood 9 feb 2009.



Bum like you!



Be mine!



With every heartbeat!




Chris Brown och Natalie Mejia?


Kommer ni ihåg programmet Pussycat Dolls Present, Girlicious? När tjejgruppen Girlicious kom till. Det var enligt mig ett urfånigt program men endå följde man det. Natalie Mejia var ju en av tjejerna som kom med i gruppen och nu sägs det att Chris Brown och hon dejtar. Chris nekar och säger att dem bara råkade vara i samma tatuerings shop.





Nybadad.

Nu är Willen nybadad och vi väntar bara på att han ska torka. Sen ska vi ut i spåret och gå. Var ju lite dumt att bada honom nu innan skogen men han såg nästan ingenting ju knappt och sen hade han fått en massa tovor så jag var tvungen att klippa honom. Och då passade jag på att bada honom på en gång. Annars har man hår i hela lägenheten sen. Så nu ska jag i med en allergitablett, sen går vi ut bland björkarna och springer lite.



Inge kul att vara blöt och nyklippt allste...

Later Alligator

Slängde sig frivilligt i en grop med isbjörnar.


Bikbok favoriter.

Jag tycker verkligen att Bikbok har ändrat sin fjortisaktiga stil på kläder och nu kan man faktiskt hitta massvis av snyggt där! Här är mina favoriter just nu....


Artikeln i Aftonbladet.

Hittar ju inte artikeln på internet så tog kort på den för dem som inte sett.



Hemma till slut.


Har ganska precis kommit hem från Hallsberg. Först var vi i Örebro och hälsade på Kakas mosters familj. Jag hakade på när Kaka och hans mosters man Henke spelade golf. Åt lunch och sen bar det vidare till Hallsberg där vi hälsade på Kakas mormor. Jag är helt slut och orkar egentligen inte skriva nåt ikväll. Vill bara få i mig nåt att äta och sen sova. Så här kommer lite bilder från dagen i stället.

Kram




Dimma!


Seriöst! Vi ska ju vara ute hela dagen och dom sa att det skulle bli fint väder! Men när man tittar ut så är det världens tjockaste dimma! Vad hände?


God morgon! :)

Sofie 15 orkade inte längre.

Vi satt i bilen jag och Kaka när vi hörde om det här på radion. Sen dess så har jag inte kunnat släppa de! Tänker på det och förstår inte! Hur kan åklagare och människor runt om henne inte insett att hon inte skulle klara av att vittna mot mannen som hade förstört hennes liv. Hur kunde de bygga upp hela domen på hennes vittnesmål?

Läs om det här.



 


Unga bloggare.


Sitter och tittar igenom topplistan lite på blogg.se och ser ännu fler unga bloggare än förrut. De flesta är runt femton eller lite äldre och de skriver om ungefär samma sak. Är det så att det finns fler unga läsare? Eller är det mer intressant med yngre bloggare? Själv älskar jag fotobloggar eller bloggar där man kan läsa om något som är relevant. Självklart är jag inne på många bloggar där det är både dagens outfit och vad som händer i deras vardag oxå såklart. Jag saknar lite äldre bloggare på listan helt enkelt. Tycker att det borde vara mer blandat än vad det är. För mig så ger det mer att läsa en blogg där personen är i min ålder än att läsa en blogg om mode där personen är femton år.

V a d   t r o r   n i ?

Tror ni att femtonåringarna håller på att ta över bloggvärlden?
Vad läser ni helst för bloggar?


Lax i ostsås.


Nu kommer det två bilder på mat efter varann så ni tror väl att jag inte gör annat än äter. När jag precis började blogga så skrev jag om ett laxrecept som jag kommit på själv. Alla jag bjudit det på har bara älskat det och velat haft receptet. Ikväll tyckte jag att jag och Kaka förtjänade något gott och då blev det just den. Lax i ostsås. Här kommer en bild på rätten.



Receptet finner du HÄR.





Hemma.



Våran pizza vi gjorde i går kväll.... mumma!


Nu har jag kommit hem första gången idag. Jätte skönt måste jag säga. Men i morgon bitti bär det iväg till Örebro igen där Kaka ska spela golvtävling med sin mosters man. Jag och WIlle Pille kommer gå med i solskenet och bara njuta av vädret. Har inte så mycket att skriva om just nu så här kommer lite bilder från dagen.




17.30


Hallådär! Har inte kommit hem ännu. Vi har varit i Örebro och hälsat på Kakas kusin. Sen är Kaka och pappa ute och spelar golf medans mamma och jag suttit ute i solen ute på terassen. Nu gick vi in, var inte lika varmt i skuggan. Väntar på att Kaka ska komma och hämta upp mig för att sedan åka hem för första gången idag. Känns som om det var evigeheter sen man var hemma. haha! Är ju så hemmakär!

Får se om det kommer lite bilder lite senare eftersom jag har sladden till kameran hemma. :)


Tjingeling.


Har precis vaknat upp i Kakas familjs hus. Vi sov här i natt eftersom dom är bortresta. Och för att jag kom på den briljanta idén att vi skulle gå på fest här i närheten igår. Klockan var väl halv sju när vi kom på att vi skulle på fest. Vi gjorde oss i ordning och åkte till affären. Köpte ingridienser till hembakad pizza och åkte hit. Gjorde i ordning pizza och varsn drink. Drack upp drinken och vandrade bort till festen. Var på festen i ungefär 1,5 timme. Sen vandrade vi hem igen. Trötta och lite runda under fötterna, stupade vi i säng. Vi sov i Jontes rum. Kakas bror. Så hoppas han inte blir sur nu när jag lånar hans dator :)

Ha en underbar dag! Nu ska jag äta frukost i solen...

Kram


påskpåskpåskpåsk.


Här är det påsk så det bara visslar om det, eller inte! Har precis vaknat efter en hel natt med film. Somnade runt fyra i natt. Kom hem från mamma och pappa vid tolv. Först var vi som sagt hos kakas pappa på påsklunch och sedan bar det vidare till min familj. Där åt vi ingen påskmiddag utan det blev pappa Steves special, Jambalaja! Vi kollade på kort från min mosters resa till Afrika och drack och åt gott.




Ett helt vanligt par.... eller?


Later


Glad Påsk.




Glad påsk på er! Hoppas ni får en underbar dag tillsammans med nära och kära. Glöm inte borsta tänderna efter allt påskgodis bara! Vi ska hem till Kakas pappa nu och äta lunch vid ett och sen hem till min mamma och pappa på påsk mat ikväll. Så de blir en hel del mat idag.


Willen undrar varför det ligger fyra avocados i fönstret?
Dom är fortfarande gröna....


Blåkulla.



Blåkulla är den plats dit häxor enligt folktron flög på kvastar under skärtorsdagen för att festa med Djävulen. Orgierna sägs ha pågått till påskaftonen eller påskdagsmorgonen då "häxorna" for hem igen. Stora eldar tändes för att jaga iväg dem. Häxan antogs fara till Blåkulla på en kvast, gren eller någon form av vardagligt redskap, eller på t ex ett husdjur. Med hjälp av en nål kunde häxan öppna ett hål i en vägg om så skulle behövas, stort nog att ta sig igenom. På färden tog hon ibland med ett barn som skulle värvas till Satans tjänst. Berättelser från barn eller vuxna som sade sig på detta sätt blivit bortrövade blev i häxprocesserna det enda beviset - och det enda som behövdes - när häxan skulle fällas. Under tiden som häxan befann sig på Blåkulla kunde omgivningen inte märka att hon gett sig av, utan hon tycktes fortfarande befinna sig på sin vanliga plats. Förutom påsken sades Blåkullafärder också äga rum på Valborgsmässoafton.



Skogspromenad och hamburgare.


*pust* Nu är jag helt slut. Vi gick spåret i skogen precis och Willen sprang som en galning. Han ser så otroligt lycklig ut när han rusar omkring där i skogen. Tuggar lite på pinnarna och kissar lite på stenarna. Han flyger fram som en väldigt lycklig liten buse bland träden. Det är himla härligt att se! När jag kom hem så lagade vi mat och nu har vi precis käkat. Det blev två såna här....




Finns det nå bättre än hemmagjorda hamburgare när man är riktigt sugen på de. Brukar väldigt sällan äta de men idag vart jag så himla sugen så var tvungen att åka till Ica och köpa. Kanske inte den bästa maten efter ett motionspass i spåret men vafan. Ska ju endå äta massa påskmat i morrn. Man får ju se det så. Och vem bryr sig egentligen? Inte jag! Nu ska jag ta ett långt varmt bad och läsa min nya Chic.



Later


Home sweet home.


Påskliljor vid liv.

Coolt! Jag brukar vara ganska duktig på att ta död på mina blommor ganska så fort. Och påskliljor är ju super bra för dem knoppar, blommar ut och dör av sig självt. Oftast! Här är mina som jag har i mitt fönster, första bilden är från igår och den andra från idag. Fasen så snabbt det går!


Svampbob fyrkant´s kompis.


Hur skön är inte Svampbob fyrkant´s polare?




Olagligt?


Det måste fan vara olagligt att vara uppe såhär tidigt. Eller jag gick upp för en timme sen och gick ut med Wilgot. Ute så mötte jag en korthårig tjej som hade typ sportkläder på sig och såg ut som en riktig hundtränare. Hon var ute med sin schäfer. När han började morra lite på Willen så gjorde hon typ "nacksving" på honom och ställde sig över honom. Hon höll i munnen och sa "Vad gör duuuuuuu?" med så mörk röst hon kunde. Vet ju att man skall göra så, speciellt med såna stora dominanta raser. Tyckte i allafall att det såg urhäftigt ut med tanke på att hon tjejen var ganska så kort i rocken. Hade det varit en jätte stor man som gjort så så hade man ju tyckt jätte synd om hunden. haha!


Everlong.

Foo Fighters - Everlong




Godkväll.

Update:

Mina avocados är lika gröna nu som förr, de får ligga kvar i fönstret under natten. Tur att de ligger i sovrumsfönstret annars hade Willen bråkat på dem och då hade jag antagligen aldrig fått äta nån av dem.


Har precis lagat mat och ätit. Fy sjuttsingen vad jag har hållt på här hemma idag. Tvättat,städat,skurat, dammat and so on and so on.... Det är ju så härligt när det är fint här hemma och man kan koncentrera sig på annat än att deppa för att det är ostädat. Just nu så regnar det ute och jag kan tro det eller ej, tycka att det är ganska så skönt. Speciellt när man sitter inne och hör hur dropparna smattrar mot fönstren.







GRATTIS på FÖDELSEDA´N Frida!






Makeup today = A BIG No No!


I morse när jag vaknade så fick jag inte upp mina ögon. Det var helt igenklibbade av allt jävla pollen. Kaka skulle åka efter jobbet och köpa allergimedicin. Hoppas för guds skull att den hjälper. Mascara går inte att använda alls. Det bara rinner och rinner och kliar så man blir galen! Ögonen och näsan är värst idag! Fyfan säger jag bara!

Annars äre bra :)



Denna damp ner i brevlådan i morse! Man blir alltid lika glad! :)



Later

Testing.

De flesta sa ju att jag skulle lägga dem i fönstret, i solen. Sagt och gjort!




Är mina avocados seriösa eller?



Såhär gröna har dom varit i flera dagar nu? Brukar inte en avocado bli mogen efter typ två dagar? Det är liiiite irriterande när man är sugen på avocado och dom vägrar mogna. Har redan slaktat två av dem och tänkt att det kanske är nå special avocado som man kan äta endå. Men dem har varit stenhårda. Väntar ivrigt! Kom igen nu!




Ninnie med i Aftonbladet?


För någon timme sen så ringde en tjej vid namn Frida till mig och hade kommit in på min blogg och läst om min pollen allergi. Hon höll på med en artikel om just det och ville intervjua mig angående mina besvär under våren. Det fick hon. Så nu ska jag vara med i Aftonbladet! Det är ju lite roligt. Vet inte när artikeln kommer komma med, om det är i morgon eller någon dag framöver så ni får väl hålla utkik.


Bilden blev ju mindre rolig....



Later



18.15



Kom precis hem från Kakas mamma där vi fick lite mat. Korv och maccisar! Verkligen underskattat. Ibland är det bra gott! Willen och Ella lekte. Kaka åkte vidare till golfbanan och jag ville hem. Ska nog plocka lite här hemma. Ser ut ungefär som om det är en meteor eller något liknande som krashat i vardagsrummet. I fix!




Humör.

Otroligt härliga killkläder från Humör´s nya kollektion.


Finns att köpa HÄR.

Hur vill du äta dina ägg i år?


ROLIGA ÄGG KOPPAR


Vårpics.


Det är ju ganska svårt att hitta saker att fota här i stan, men hittade lite knoppar som jag knäppte lite på under vår promenad... Håll till godo.


God morgon Tisdag.


God morgon på er! Hoppas ni sovit gott och är utvilade inför denna tisdag. Själv vaknade jag för en timme sen, fattar inte varför eftersom jag är mega trött. As sugen på en avocado macka. Tror det blir det till frukost idag. Var precis ut med Wilgot och ska sätta igång och jobba lite nu på en gång så det är ur världen idag. Sen blir det promenad till mammas jobb och lunch vid tolv. Solen skiner och jag ser att mina fönster inte riktigt gick att få rena trots allt. Willen ser ut i allafall. Nu blir det nya avsnittet av The Hills och frukost! Ha en bra dag!

Kram


21.50

Godkväll era härliga bloggisar.

Har suttit ett tag och jobbat lite vid datorn. Var ute på en snabb promme med Willen precis och ska strax krypa ner i sängen. Fundelerar på att ta ett bad först? Men vet inte om jag orkar. Kanske spar det till i morgon. Fast det skulle vara väldigt skönt dock. I morgon har jag en hel del plugg att ta tag i. Tänk så skönt när jag får börja på mina nya kurser och slipper det här tråkiga!! Längtar som fan! Försökte ta kort på vår vackra måne men det blev bara en fin prick i stället.



Är det inte häftigt att vart i världen vi än befinner oss så ser vi alla samma måne!

God natt.

Moln.

Jaha, nu på eftermiddagen så kom det en massa moln seglandes och nu är det ingen sol längre. Kaka kom precis hem från jobbet och jag känner av min pollen allergi mer än vanligt idag! Ont i huvudet, kliar i munnen och ont i ögonen. Måste fixa pollen medicin snarast. Har gjort lite plugg nu på dagen och nu ska jag strax börja med kvällsmaten. Undrar vad jag ska göra ikväll? inte så hungrig ida!

Himlen ser nästan ut som Simpsons himmel....


Glas i maten?

Vad fan är det som händer egentligen? Tycker att jag ser den ena rubriken efter den andra? Att folk hittar glas i sin mat? Först det här med att människor hittat glas i sin kyckling från kronfågel. Och nu detta?



Som sagt, vad fan händer? Ska man vara orolig nu att man får en glasbit i munnen när som helst eller? Det är ju livsfarligt. Är det några som placerar glaset i skolmaten? Folk hittar glas i allt nu för tiden. I köttbullar, kyckling, pytt i panna... mm. Det är ju sjukt! Om det är djuraktivister som gör detta så gör dem ju på helt fel sätt för att rädda djuren. Någon kan ju dö på kuppen! Om man sväljer glas så kan man ju riva upp en massa organ inne i kroppen. För att inte tala om vad som kan hända något litet barn får i sig glas. Hemskt!

Lunchdags.


Nu har vi gått en riktigt lång promenad och det är nu dags för lunch. Mamma och jag köpte en varsin sallad på Ica. Brukar inte tycka om dem, men har hittat en favorit. Tonfisk och örtvinegrett. Mumma!




Sitter och lyssnar på en intervju på P3 med jonas Gardell. Hur mysig är inte han? Har alltid gillat honom för att han är så himla mysig som person. Han står för sina åsikter. Han skäms inte för nåt och han är så otroligt godhjärtad. Ska faktiskt börja på en bok med honom nu i veckan som heter " Ett ufo gör entré". någon som läst den?

Later


090406.


God morgon!
Här vaknade vi inte tidigt som vi brukar idag. Vaknade precis och har legat och snoozat sen klockan sju. Solen lyser och jag ska om någon timme vandra bort till mammas jobb för att käka lunch med henne. Perfekt promenad både för mig och Wille pille. Hoppas ni får en underbar dag!


Han har redan hunnit dräggla på mina nytvättade fönster....

Later


The Hills.


I morgon börjar ju säsong 5 i USA. Och det är nog inte bara jag som kommer sitta uppe till midnatt då avsnittet släpps på deras hemsida. Det är ju så spännande nu! Fast saknar Whitney litegrann.Fast henne får vi ju se i The City i stället :) Spencer däremot kan ju bara gå och dränka sig själv i en vattenpöl tycker jag! Laddad till tusen är jag i allafall!



Ont i huvudet?



Jajje!


Sen har jag ett läppstift som någon lurade på mig igår från makeup store som sitter än. Det sitter stenhårt och det går inte att få bort. (JA det var verkligen ett läppstift och inte nånting annat). Nästan så jag måste köpa de!

Är ensam här hemma. Kaka är och spelar golf med min pappa. Ibland är det ganska skönt att vara själv. Speciellt dagen efter, när huvudet dunkar. För just nu så DUNKAR det!

Hoppas i allafall att ni hade en härlig kväll.... för det hade jag :)

Kram



peppad?


Om jag är peppad? Njaa sådär faktiskt! Trodde jag skulle vara mer peppad för en kväll som denna. Men känner mig väldigt trött faktiskt. Ikväll tänker jag köra på den enkla stilen. Svarta jeans, Svart body och en grå lite större väst. Sminket blir all natural och inga 13 cm:s klackar! Ikväll tänker jag vandra omkring i mina favorit skor. Mina converse! :)
Tycker det hör våren till, att inte behöva bre på så mycket som under vintern när man känner sig så blek. Man är ju fortfarande blek, men. Nu ska jag snart iväg och möta Maria så nu får ni ha en underbar lördagskväll i solen.

Kram!


Lördag.


Idag var vi uppe tiiiiiidigt! Halv åtta gick vi upp och åkte direkt till agility banan. Där kastade vi boll med Willen och åt matsäck i en timme ungefär. Sen åkte vi hem till Kakas mamma och drack te. Kom precis hem. Helt färdig! Håller på och tvättar mina svarta jeans som jag funderar på att ha ikväll. Eller om jag ska ha en klänning som jag fick låna av Ninna. Ska nog sova en liten tupplur nu snart oxå så man orkar med kvällen! Det är såååå härligt väder ute! Det är 16 grader här i solen! :) Hoppas ni får en härlig lördag!


Man är ju inte så snygg men vem är det klockan åtta en lördag morgon?


Ella Bella Buskorv.

Kram


Hej hopp gummi s**pp.

Hallådär köp blåbär!
Blev inget hos Madde ikväll, vi är helt färdiga här hemma. Och i morrn ska jag ju hem till Karro på fest så får bli en lugn kväll. I morgon ska vi upp tidigt oxå och åka till agility banan med Wille pille. Så ikväll blir det myspys med film och tacos. Vår specialitet här hemma.

Nu ska jag berätta en rolig grej!

Har ni sett veckans avsnitt av "Diagnos Okänd"? I det avsnittet så var det i allafall med en kille som hette Pontus som drabbats av en hjärntumör som tonåring och som nu senare hade fått problem med balans och liknande. Jag kände så mycket för honom när jag såg programmet. Mycket pga att han var så otroligt positiv och stark till allt. Han hade bestämt sig för att leva vidare som en glad prick även om det visade sig att han hade fått en ny tumör. Det visade sig till slut att han inte hade någon tumör! Och det var så himla skönt! Han och hans sambo förtjänade verkligen inte att drabbas av det! Dom verkade helt underbara mot varandra!

Hur som... När jag står och putsar fönstrena så kommer han och går förbi! :)
Och efter en liten stund så kom han cyklandes! :)

Man hade nästan lust att ropa på honom.... haha!

Jag kände igen huset från programmet och insåg att det var jätte nära där vi bor så tänkte när jag såg programmet att man kanske skulle se honom nån dag. Så kommer han förbi mitt hus en timme senare.... coolt va? :)

Otroligt stark människa!

Förövrigt så ska jag strax ställa mig och laga lite tacos... mumma! Finns det nå godare?! Tror fan inte de!

Vad ska ni göra ikväll?

Later



Tvättat fönster.


Nu är jag alldeles torr och fnasig om händerna! Usch! Har hållit på och tvättat alla fönster förrutom dom i sovrummet. Väntar lite med dem. Madde ringde nyss och kollade om vi skulle ses ikväll. Kan Kaka komma hem nån gång så man kan fråga om han vill de?! Det är så himla härligt väder alltså! Två tjejer ute på gården som tvättar sina utemöbler i bara linne. Jag springer oxå omkring här i linne och tvättar fönstrena.


Tog mig friheten att sno en öl från Kaka i kylen! Mumma!

Later

090403.



Halloj!
Har varit ute och storhandlat med mamma idag. Sen har jag käkat lunch och varit ute en liten sväng med Willen. Stackars, det låg en ung tjej på gräsmattan och solade. Willen blev väl rädd för att han inte såg vad det var och började skälla som tusan.... haha.

Nu har jag även köpt fönsterputs så nu blire fönster rengöring på hög nivå! :)








Favoriter hos Topshop.


Uppe innan tuppen.


Morning glory.

Idag är jag uppe innan tuppen. Han verkar lite seg såhär på fredagar tycker jag. Har faktiskt redan varit ute på en liten promenad med Willen och nu sitter jag och äter "frukost". När jag skriver frukost inom situatioinstecken så menar jag att vi verkligen har nada hemma! Inget bröd, inge smör, ingen ost... mm. Så det fick bli äggröra och blåbärssoppa :)

Det funkar ju det med!

Idag är det sol igen! Det ska bli uppåt 17 grader här i helgen!
Fasen så nice!

Hoppas ni får en härlig fredag!

Kram




Pics.



Gaaah, det är nåt under sängen?



Frusna fötter.

Hallådär!
Har varit ute med Willen på golfbanan och kikat på Kaka och hans bror Jonte. Dom körde nio hål. Det var dyngsurt ute på banan och jag hade bara sneakers på mig. Klant! Det sipprade till slut vatten mellan tårna och då var det endå typ fem hål kvar!! Inge drygt!!

Wilgot var lyckligast i världen och sprang och sprang.

Är så himla frusen om fötterna nu och trött! Tur att man har duntofflor som man kan dra på sig. Annars hade väl fossingarna gått av! Eller nåt?

Här kommer min favvolåt just nu....

Milow - Ayo Technology




Later

Pollenallergi.


Kände av min pollenallergi lite grann nu när vi var ute och gick. Det har ju inte börjat blomma så värst mycket vad jag vet? Men antar att det börjar spridas i luften nu. Receptfri hjälp att få finns på Apoteket, det gäller bara att hitta rätt.



Pollenallergi drabbar många människor flera månader om året. Reaktionen kan skilja sig från dag till dag beroende på hur mycket pollen som finns i luften. Faktorer i både arvet och miljön ligger bakom. Vanligaste besvären kommer från ögon, näsa, luftvägar och hud. Att följa pollenrapporterna är en del av egenvården.






Själv är jag allergisk mot björk. Och det är ju skit bra eftersom vi har 8 stycken MEGA björkar precis utanför vårt köksfönster som brukar stå öppet. Sitter nästan i björkarna när jag sitter på balkongen....

Later

Bikbok Fashion Squad.

Älskar inspirationen som man får. Bikbok kör en modebloggande vårkampanj.
Klicka på bilden för att komma dit.





Lek i solen.






Later

090402.


God morgon på er!
Idag tog jag sov morgon! Så himla skönt att få sova ut lite. Nu är det på med solbrillsen och ut och gå! Härligt i vårsolen. Åter kommer lite senare.


Natti natti.


Nu har vi badat här hemma och ska bli torra innan vi går på en promenad. Lite läbbigt tycker jag att det är att gå ut efter nio när det är mörkt. Det är ju så mycket slämmiga typer ute nu för tiden. All kriminalitet blir ju bara värre och värre. Det är så hemskt tycker jag. Låter ju lixåm störtlöjligt när man säger att det är obehagligt att gå ut efter nio. Men det är ju så. Man vet aldrig vem man kan stöta på.





Så nu säger jag God Natt tidigt ikväll!

Natt natti! Dröm sött!


18.35

Hej på er!
Idag har jag varit riktigt duktig. Har jobbat en hel del hemifrån, pluggat och gått en rask promenad med Willen en timme. Han är fortfarande helt slut, hoppas han inte är sjuk. Fast jag tror bara att han är trött. Han kom och la sig runt tre på natten och sen gick ju vi upp klockan sex. Han ligger bredvid mig nu och sover som en stock.

Jag som hade bestämt mig för att bli lite mer hälsosam är så "duktig" så jag käkade Burger King idag. *suck
Men det är ju så gott! Orkar inte tänka på vad jag stoppar i mig, det gäller ju att röra på sig ifall man tänker på figuren.

Sen kom snälla Kaka hem med en sån här.......



....en choklad KAKA!

Min sambo Kaka är en sån där feeder. Enda skillnaden är att han inte låser in mig....




Hahaha, jag kom å tänka på att när jag och Kaka träffades så skulle han komma ner till oss i Thailand när jag var där med min familj. Jag och min syster hade lite smått solsting och var på allmänt skratthumör. Vi tänkte på att det skulle plinga på dörren dagen därpå och när vi skulle öppna så skulle det ligga en liten kaka utanför dörren. Typ en dröm eller nåt :) Vi kunde knappt andas då för att vi skrattade så mycket åt den tanken.



(Wow, nu bytte Willen plats..en meter i från sitt förra vilarställe).
Lekt har han i allafall gjort idag med sin favorit leksak....



Musik!.


Hoffmaestro feat. Chraa - Sieze the day



Hoffmaestro - So do you (Slimi jimmi bubby boy).


Linda Rosing, Vilket jävla skämt.


Jag blir så jäkla trött på den här människan! Jag brukar väldigt sällan störa mig på en person. Eller ens orka lägga energi på att störa mig på en person. Men Linda Rosing! Jag kan bli så fruktansvärt irriterad på denna människa! Hon är så jäkla blåst så det är så fruktansvärt pinsamt! En 13:åring i en 39:årings kropp. Förstår hon inte att hon är pinsam?? Förstår hon inte att hon håller på att förstöra sina barns framtid. Hur kommer människor att se på dem i framtiden? " -Jaha du är Linda Rosings Son/Dotter....?". Varför kan hon inte bara betee sig som en vuxen för deras skull. Hålla på och hångla med en kille som för det första bara driver med henne (Det är ju så himla uppenbart!!). Och för det andra är TRE ÅR ÄLDRE än hennes dotter!! Varför tänker man inte längre än näsan räcker om man har två barn i sitt liv som redan fått utstå ALLDELES för mycket! FAN Skärp dig!!

Otippat värre!



Tröttwille.

Jaaadu, det blev få timmars sömn i natt, men tröttare hund får man nog leta efter. Ska dra med mig honom vid halv tolv och ta en riktigt lång promenad i solen till mammas jobb.







Marley & Me.



Såg denna i går kväll! Den var ju helt underbar!!! En otroligt bra film måste jag säga! Fällde en liten tår lite då och då på slutet. Den hade det mesta. Verkligen en Drama/Komedi. Se den!


090401.

"April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill......"

Undrar om den kommer idag? Jag brukar köra en varje år. För några år sen så lurade jag min bästa kompis rejält med att jag ringde från sjukhuset och hade ramlat i trappen och brytit benet. Trist ljug men hon gick ju på de! Idag vaknade jag av att jag fick solen i ögonen. Är det ett bra sätt att vakna på eller ett mer irriterande sätt tycker ni? Kan inte riktigt bestämma mig.

God morgon!



RSS 2.0