Ny blogg.

Nu flyttar jag till modeflickan.se/ninniesodergren <----- länk ....! Välkommen dit! ♥Tack blogg.se för de här åren! Kanske kommer jag tillbaka hit någongång i framtiden, vem vet?! :)


Good morning too you, and you, and you!

Jahapp, här sitter jag på jobbet med en kopp kaffe och väntar på att dagen ska sätta igång någon gång. Snart kommer min arbetskamrat Leila intrippandes och det har jag sett fram emot i en timme nu! Åkte nämligen ner på stan tidigare för att stanna på Ica innan och köpa frallor. Men när jag cyklade ner så insåg jag att jag antagligen var den enda överlevande från denna natt. Mörkt, kallt, tyst, inte en människa och stängt överallt! T.o.m på Ica! Parkerade cykeln bredvid en spya så förstod att det måste finnas i allafall en till överlevande. Köpte en fralla från igår på fiket intill jobbet som alltid har öppet i stället. Städade klart butiken för en halvtimme sen och nu sitter jag mest och är alldeles överväldigad av det fina vädret. Det är seriöst fortfarande mörkt och klockan är snart tio..! Hoppas ni får en bra dag idag för det ska jag ha:)!


4 november 2011.

Var ju hos världens bästa frisör Anna igår och såhär blev håret...Det blev en höstigare blond ton. Är riktigt nöjd! ♥

Har precis kommit hem från middag hemma hos släktingar till N. Fick supergod mat och chokladtårta..! Mums! Allt är så mycket godare när man är gravid har jag märkt! haha. Pia hade köpt en varsin liten present till oss oxå..! Så gulligt. Det var två böcker. N fick såklart en bok om att bli pappa och jag fick en bok där man kan följa graviditeten veckovis och skriva ner saker som händer. Tack! ♥Willen mår inte så bra idag?! Hans mage låter konstigt och han är jätte trött. Tror att han ätit något väldigt intressant under en av dagens promenader antagligen. Hoppas att han mår bättre i morrn. Nu ska jag ta en varmt bad och sen krypa ner i sängen för i morrn blir det jobb igen.


Life is like a box of chocolates, you never know what you´re gonna get!

Nu är mitt väggord på plats! Det blev riktigt bra! ♥
2 November 2011.

Åkte ner och jobbade några timmar idag trots det som hände igår. Kroppen känns fortfarande skum på höger sida och armen gör fortfarande ont men känner mig relativt lugn nu när jag vet vad jag behöver göra. Ta det lite lugnare med allt under en period. Tråkigt, men ibland måste man väl lyssna på kroppen oxå. Speciellt i det här fallet när jag inte bara har mig själv att tänka på längre. När jag kom hem så var Dirty Dancing på tv!!! Antagligen världens bästa film ♥Hämtade mina nya gardiner som hade kommit på posten oxå efter jobbet idag. De var lite för långa! Hellre de än att de är för korta dock. Vi har så sjukt höga fönster..! Fick även hem ett "väggord" som jag beställt idag. Älskar att pyssla här hemma så nu ska det bli roligt att få upp allt. Kanske får ni se sen?!Ny Redaktionschef för MODEFLICKAN Magazine.

Nu är jag inte längre Moderedaktör utan Redaktionschef för Modeflickan Magazine! Så otroligt glad!! Snart så kommer nya sajten igång och då kommer det hända grejer! ♥ Grattis grattis till mig och håll i hatten för nästa vecka sätter vi igång! Glöm inte att gå in och läsa Oktober numret som är ute nu...!
Colombiana.Riktigt bra film ♥


Det beror på stress?

Idag var det läskigt. Det var längesen som jag var så rädd. Min axel och arm har känts konstig i några dagar och jag har även haft känningar i höften på samma sida. Det har stuckit i armen precis som om den är påväg att somna. Jag åkte ner till jobbet som vanligt och på förmiddagen så började jag känna mig snurrig och armen började göra ännu mer ont. Tillslut så började jag att få svimmningsattacker som kom med väldigt korta mellanrum så fick gå och sätta mig en stund. Sen så började jag känna av benet på samma sida oxå. Tillslut så började det sticka i hela högra sidan av kroppen. Det kändes som att halva delen av kroppen höll på att domna bort. När det sedan började sticka i magen så började jag bli riktigt orolig. Efter att ha ringt och rådfrågat sköterska osv så beslutade jag mig tillslut för att åka upp på akuten. Niclas kom och hämtade mig och vi åkte direkt upp på sjukhuset. Där skickade dom oss till kvinnokliniken direkt. Efter ett tag fick jag reda på att mina känningar på höger sida inte hade något med bebisen att göra och jag kunde andas ut. Vi åkte vidare till läkaren som gjorde några tester och kände och klämde. Tillslut så fick jag reda på att mitt blodtryck hade sjunkit och att mina symptom var stressrelaterade. Han ville sjukskriva mig men jag sa nej. (Dum som jag är kanske!). Tillslut så ville han sjukskriva mig på halvtid, men jag sa nej. Vi kom gemensamt fram till att jag skulle sjukskriva mig 25% tillslut och nu sitter man här lite halvskärrad efter dagen. Tänk att stress kan påverka människan så pass mycket så att man får såna här konstiga symptom!? Är fortfarande väldigt öm på ena sidan av kroppen men nu vet jag vad det beror på. Jag måste helt enkelt varva ner lite. Börja tänka mer på mig själv och det lilla undret i magen. ♥

Påväg hem till mig.

Letat efter sovrumsgardiner länge men inte hittat några som jag velat ha...! Nu har jag det ♥
RSS 2.0