30 juni 2011.

Hej på er! Har precis kommit hem från jobbet. Idag var det en hel del att göra. Då det är cityfestival i Västerås denna helg så hade vi väldigt bra med kunder. (festivalen börjar idag). Här hemma hade Kaka börjat med mat och suttit igång fläkten i vardagsrummet. Underbart att komma hem till ett någolunda svalt hem! Det är så väldigt varmt ute idag! Men man ska inte klaga. Snart blir det ännu varmare....! I Thailand, dit vi ska så är det just nu 34 grader. Wohoop! Var till apoteket oxå på lunchen för att hämta ut min allergispruta. På förpackningen så står det att den max får vistas i +25 grader! ÖÖÖÖöh! Hur ska det här gå till? Måste ju ha med mig den överallt!! Måste hitta på någon smart lösning! Någon som har någon idé på hur jag kan ha den med mig i 34 graders värme?! :)

Tack bästa Anneli för att du var så snäll och ordnade en lapp på Thailändska åt mig! På lappen står det att jag inte kan äta nötter. Skit bra att bara behöva visa upp! Hade en sån med mig sist vi var där oxå och det var verkligen jätte bra! Det är svårt ibland att försöka förklara för dem på engelska HUR pass viktigt det är att det inte finns nötter i maten. Och sen är det vissa som inte förstår oxå. Så en thailändsk lapp är grymt!



På lunchen idag så åt jag och mamma en jätte god toast! Lilla syster Lina åt sallad med tonfiskröra...!
For information in english, press Enter! Haha, närå.



Har ju inte visat er mitt hår än heller. Var ju till Anna igår och fixade! Jag avskyr nyfärgat hår! Låter kanske lite konstigt men jag tycker alltid att det blir bäst efter ett par veckor då man har tvättat håret några gånger...! Just nu så är det verkligen överljust! Men ack så skönt! ♥




Kommentarer
Postat av: Emma

Tänker bara på den här reklamen när jag läser ditt inlägg Ninnie. En sån språktablett skulle du haft! :)



http://www.youtube.com/watch?v=gCj6Vcqnj1s



kram!

2011-06-30 @ 22:02:52
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Jessica

Tack sötnos=)

2011-06-30 @ 22:05:38
URL: http://cravingforfashion.se
Postat av: aye

Haha, maten så sjukt god ut^^

2011-06-30 @ 23:13:25
URL: http://ayesworld.myshowroom.se
Postat av: Mikaela Urbom

härliga bilder!! :)

2011-06-30 @ 23:41:56
URL: http://mikaelaurbom.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0