Dagens uppgift - Slängd brödrost.

Här sitter jag och tittar på "Biggest Loser Sverige". Jessica Almenäs som är programledare är så himla fin tycker jag. Hon stod framför mig och Lina när vi var till Stockholm på Sex &The city premiären och hon är precis lika fin i verkligheten, om inte finare. Trots dunderförkylning så har jag orkat med två viktiga saker idag. Har suttit och tittat igenom alla våra räkningr och viktiga papper inför denna månads slut + SLÄNGT den jäkla brödrosten! (Läs historien om brödrosten genom att klicka på länken). Annars så har denna dag varit en riktigt lång och tråkig dag. Har mest snytit mig, kollat på film och ätit halstabletter. Ätit äpplen har jag oxå gjort. Fick en hel påse med nyplockade äpplen av Kakas pappa Christer och Pia här om dagen ifrån ett av deras fluffiga äppelträd. Willen har precis fått sin medecin nu och ligger här bredvid och gnager på sitt hubbabubba-ben som luktar apa! Han får medecinen i en halv köttbulle. Perfekt, han är ju inte direkt svårlurad när det är kött inblandat. Några bilder på mig får ni inte se idag då jag ser ut som något taget ur Ronja Rövardotter idag. Hoppas ni får en mysig måndagkväll.


Föresten... Har ni sett SAS reklamen på tv? Är Måns-Melker ett namn? Antingen så heter man väl Måns eller så heter man Melker?

Kram


Kommentarer
Postat av: Anonym

himla fint bordet och det såg ut!

hoppas du har en fin kväll:)

2010-09-20 @ 20:40:36
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: FLOOSAN

Måns melker? haha..ungefär som min dotter som vill heta Tivo-lisa istället för moa

2010-09-20 @ 21:05:23
URL: http://blogg.mama.nu/floosan
Postat av: Hannah

Ja det är en av mina nya favorit tröjor (:

2010-09-20 @ 22:00:56
URL: http://hannahbrandstrom.blogg.se/
Postat av: Emelie Talvis

svar: då ska du verkligen ge de en chans :)

2010-09-20 @ 22:59:40
URL: http://etalvis.blogg.se/
Postat av: Marlene

SV: Hahaha. ja, man skäms ju!! Vill bara blunda men istället spärrar jag upp ögonen och gapar. Som Nemo i Kungarna va tylösand. Visst är det han som allktid ligger? Hur får han tjejer nu. Dom vill ha honom fast han legat med allt. Fattar inte??

2010-09-20 @ 23:09:54
URL: http://www.marlenezufic.blogspot.com
Postat av: hanna

jag gillar din blogg :]

2010-09-21 @ 06:37:55
URL: http://www.metrobloggen.se/hannasegfelt




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0