Celebrity Halloween.


Surpriiise!

Kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle iväg på en grej idag?! Jag och mina älskade tjejer hade nämligen gått ihop och bakat + fixat en korg med babygrejer till Katta som ska få barn vilken vecka som helst nu. Det kan handla om dagar, timmar eller veckor. Helt otroligt! Vi träffade upp alla på parkeringen utanför. Kathleens Ola fick dra med henne bort från fönstrena i huset så hon inte skulle se oss när vi kom. Sen öppnade vi dörren och skrek Suuurpriiise! Hon blev verkligen överraskad och otroligt glad! Sen fikade vi, lekte med Lilly, Amanda och Willen och tittade på Kathleens och Olas babyfilm! Så sjukt att det ligger en människa där inne nu!



Nu ska jag slappa i soffan med grönsaker och dipp. Snart börjar Ensam mamma söker! :)

Puss på er.


Söndags uppdatering.

Halluuu. Idag mår man som man förtjänar! Jäklar vad vi röjde igår kväll. Det var längesen som vi var ute! Det var jätte mysigt hemma hos mig innan. Som vanligt med mina tjejer så blir det djupa samtal pch en välldans massa skratt. Matilda fick nog på grannarna och ringde Securitas men sen när de frågade vilket nummer det var på så sa jag fel och sa även lite kaxigt att de skulle lyssna efter den höga musiken (kärringar) och det stod folk på deras balkong och kastade glas. Så en kvart senare hade vi Securitas hos oss i stället! Haha. De skrattade lite och sa att de hade gått på vem som hade högst volym på musiken. Oooops. Dock så gick dom till den andra festen sen och pratade allvar med ungdomarna! (kärring igen). Det är typ 6:e helgen i rad som de står 40 stycken på deras balkong som är gjord för typ 2 och kastar glas. Inte okej!



Som ni vet så visar jag aldrig dagens outfit då jag inte riktigt känner mig bekväm med det! Men nu köpte jag en sån söt tunika igår så nu måste jag visa! (Dock spilldes det rödvin på den igår så den har tvättats två gånger redan, men det går inte bort :( Måste köpa nå vanish eller nåt?!)

Såhär såg jag ut igår. Ungefär.


Tunika H&M 149:-

Nu ska jag göra mig i ordning. (Känner mig helt vinglig idag!) För att jag ska iväg på hemligt uppdrag! Ni får se sen vart jag ska! :)

Hejs!


Tjejkväll.

Just nu sitter jag och inväntar Verro och Matilda som är påväg hit till mitt crib. Det blir tjejkväll med vin och massor av tjejsnack så jag har kört ut Kaka ikväll. Hoppas ni får en underbar Lördagkväll!



Vad ska ni göra ikväll? Tell me!


Du har en hel värld att bajsa på!! Måste d...

img_0267 (MMS)

Du har en hel värld att bajsa på!! Måste du då utföra dina behov på mitt fönster??? Fruktansvärt irriterande!


Min kärlek till The pretty Reckless.

Jag får inte nog! Jag har tjatat förr och jag kommer att fortsätta tjata om mitt nya favorit band! De är ständigt med mig i mina lurar nu förtiden. På promenaden med Willen, till jobbet eller bara en sån här vanlig lördag med städning på schemat inför tjejmys ikväll.



Kaka retar mig för att jag blivit en hårdrocks brud. Må så vara! Jag älskar deras musik.



Kraaaaaaaaaaaaaaschhhh.

Hej där! Ställde ingen klocka i morse och resultatet blev att jag sov till halv åtta!!! Någon jäkel som ringde fel på jobb-telefonen. Yeeey! ( Ja e inte bitter ) Somnade om och vaknade nu! Gick ut en sväng med Wille pille och sen skulle jag ut i köket och fixa mitt morgon te. Häller upp fint i mitt fina te-glas, vänder mig om och "KKRAAAASCH". Explosion. Det ligger glas och hett vatten över hela köksbänken! Vafan! Te-glas som inte klarar av hett vatten?!



Kakas mamma ringde och informerade om att de skulle hjälpa till och flytta idag och undrade om Kaka försovit sig? Herr Kaka som var ute och svängde sina lurviga igår sov mycket riktigt gott i sängen. Med telefonen kvar i handen frågade jag honom....

Ninnie; - Hörrö! God morgon! Ska inte du hjälpa Jonte att flytta idag?
Kaka; - Jo! Jag pratade precis med dom och med mamma.
Ninnie; - Mäh?! Jag pratade ju precis med din mamma??
Kaka; - Jaha, då pratade vi båda med henne då?!
Ninnie; - Pratar du i sömnen nu?!

Kaka öppnar sina rödsprängda ögon och tittar på sin telefon.

Kaka; - Ja!

Så kan det va!

God morgon!

Allt vände bara.

Jag är inte så mycket för att skriva så här pass personligt på bloggen men just nu så känner jag att jag måste få skriva av mig lite. I en veckas tid nu så har jag gått med en stor klump i magen och gråten i halsen. Jag har verkligen försökt att hålla humöret uppe och tänkt att det kommer att gå över. Det vet jag att det gör oxå så småningom. Men ikväll så sprack min bubbla. Jag vet inte vad det var som utlöste det och inte heller varför jag i överhuvudtaget har känt såhär denna vecka. Helt plötsligt så började tårarna bara att spruta och jag ville inte alls träffa tjejerna längre utan bara krypa ner i soffan under en filt och vara alldeles själv! Kaka övervägde om han skulle iväg och träffa sina kompisar ikväll som var planerat men jag sa att han skulle åka. Jag ville verkligen bara vara helt själv. Det var otroligt längesen som jag kände såhär. Men det enda jag behövde ikväll var verkligen att bara få sitta ensam och bara få vara! Jag tror nu i efterhand att alla dom här känslorna som kom upp ikväll och har legat och grott denna vecka handlar om allt bröstcancer prat på TV. Då min mamma varit väldigt sjuk i just bröstcancer för några år sedan. På något sätt så tror jag att undermedvetet så har jag gått och bara fått nog av allt prat om denna skitsjukdom under oktober månad och att det var just detta som utlöste mitt lilla gråtkalas. Just nu för tillfället så känns det faktiskt helt okej och jag har återhämtat mig igen.

Det blev alltså ingen träff med varken Maria eller någon annan ikväll. Däremot så har jag bakat och kollat på Idol. En av mina bästaste vänner Ann är på Idol idag så man har suttit och spanat efter henne rätt ordentligt i publiken.



Hon skickade även en livevideo på min favorit Jay smith :) Tack älskade vän!

(Det är btw lite komiskt att jag skriver ett sånt här inlägg efter det nedanför!)
tänk vad snabbt allt kan vända.


I väntans tider.

Just nu så har jag precis haft besök av en Zomba instruktör som har köpt mina dansskor. Nu väntar jag på att Maria ska bli klar på sin intervju i Stockholm. Jag håller tummarna!!! Och medans jag väntar så leker jag med min iphone...




Hur ser eran fredagkväll ut?


Sanning & Verklighet.

Duohtavuohta är ett familjeägt lappländskt märke som kommer ut med en andra vinter kollektion i år. Kollektionen består av handgjorda, välskräddade ytterplagg i 100% återanvänd ull med pälsdetaljer från vilda djur som blåräv, rödräv, shadow fox och finn raccoon. Duohtavuohta betyder sanning och verklighet. Jag bara älskar de här bilderna!!!
 


Freitag.

Hej på er! Vaknade klockan åtta i morse, tog en sväng med Willen och åt frukost. Fixade lite med jobbet. Och sen somnade jag om en sväng. Ni skulle ha sett Kaka och mig igår kväll när vi skulle sova! Vi låg med ryggen mot varandra med varsin Iphone med någon serie på, emellan låg Willen på rygg med alla fyra tassarna rakt upp i vädret och slickade varannan av oss på ryggen emellanåt. Haha. Vilken jäkla social familj! Idag är jag ledig och ska iväg på hemligt uppdrag ikväll. Maria och jag har hemliga saker för oss. Nu är jag hungrig och vill ha lunch!!

Later.

Heeeey panta mera.

Nu har jag varit och jobbat, storhandlat och pantat alla våra miljarder flaskor som vi har haft liggandes i köket hur länge som helst. Dock blev det bara 80 spänn? Och jag som trodde att vi minst skulle få 200 kr eller nåt för det! Vi har i allafall gjort en god gärning. Tänk att om en vecka kanske man dricker ur exakt samma flaska som vi pantade idag! :)

Min goding pantar.




Sen har jag ju lovat att visa er håret oxå. Sagt och gjort.

Tittade ni på Rosabandet galan? Tänk att det bara var några år sedan som min älskade mamma kämpade med operationer, tappade hår och fick cellgifter mot bröstcancer. Jag hade inte kunnat önska mig något bättre i hela världen än att få ha min underbara mamma kvar hos mig! Vad skulle jag göra utan henne?! Älskar dig mamma! <3

Nu är jag på jobbet! Blev skit nöjd med hå...

img_0258 (MMS)

Nu är jag på jobbet! Blev skit nöjd med håret! Anna är verkligen grym! Ni får se sen. Har varit så himla trött idag så när jag kom hem så gick jag och la mig en stund innan jobbet. Men nu är jag lite piggare! Alex verkar dock väldigt trött så det blir en tidig sänggång ikväll. Då ska jag iväg och storhandla! Yeey. Skönt med full kyl sen men ack så tråkigt att handla. Hörs senare!


Här sitter jag nu! Hos fina Anna som jobba...

img_0256 (MMS)

Här sitter jag nu! Hos fina Anna som jobbar på min utväxt. Det var en rolig cykeltur hit! Träffade både Sanna och Rocco och även Anna-Karin och Elliot som var ute och gick. Fyfan va trött jag är idag! Känns som att jag går och sover fortfarande! Kom inte upp i morse knappt. Jag var seriöst påväg att ringa halvt sovande och avboka frissan! Men såklart så tog jag mitt förnuft till fånga och åkte hit.  Hörs sen med resultatet!


Bloggen om Moa Henriksson!

Idag när jag kom in här på blogg.se så ser jag att "Vår prinsessa Moa Henriksson" ligger etta på blogg.se´s lista! Jag får då en känsla av att något har hänt och blir alldeles gråtfärdig. Mycket riktigt. Jag har läst bloggen om Moas kamp väldigt länge och detta var en sån underbart stark liten tjej som verkligen inte förtjänade att vara sjuk. Jag vill visa den största respekt till Moas föräldrar som funnits där för henne till 110% och även skrivit dagbok om hennes dagar.

Vila i frid <3 Moa Henriksson!



Hundhår!!!!

Faaaaan! Det har lyckats krypa in ett litet Wilgot-hår INNANFÖR plasten på iphonen. Det kommer alltså att sitta kvar där och irritera mig i över ett år nu! Kul! Jag älskar dig Wille pille men ibland blir man så jäkla trött på allt hundhår! Det finns på kläder, osthyveln, i min ögonskugga, i maten, i alla mina hudlotions, på datorskärmen och nu även på min iphone!! Wilgot är endå en liten blandning av hundraser som inte ska släppa så mycket hår men nu när han är så långhårig så finns det små små svarta hår lite överallt här hemma.


Nu är det dags för sängen! Ska upp till frissan i morgon, weeehooo! Vi har även hundhår i sängen by the way! Men de är de där enstaka små hårstråna som irriterar! God natt.

iphone fix.

*pust*! Har suttit och försökt få på plast-skydd på iphonen. Det var lite pilligt och jag hoppas verkligen att det är som hon på telenor sa, att bubblorna försvinner av sig själv sen. Annars så ser det ju inte klokt ut. Det var verkligen jätte svårt att få det riktigt snyggt. Tydligen så kunde hon i butiken inte hjälpa mig.



Har ni plast på er iphone? Satte ni på den själv?


Bad hair day.

Idag har jag en sån otrolig bad hair day! Det går verkligen inte att göra NÅNTING med håret och allt är en enda stor (eller liten) risbuske! Ringde till frissan och som tur var så hade hon ett återbud klockan elva i morgon! Så ska dit då! Det blir nog det gamla vanliga tror jag. Inga finesser här inte! Tror att jag denna höst och vinter skall förbli blond. Visste ni att jag har varit nästan svarthårig under en period i mitt liv? Den perioden var inge bra! Det säger väl allt! Aldrig mer. Jag är blond och jag är stolt blond.



Ska snart iväg till Ikea med mamma och syrran!
Måste även in på telenor och köpa sån där plast man tydligen ska ha på displayen!

Later.


Cute Halloween.


God morgon, god middag.

Herregud. Nu har det väl endå stått God morgon överst på bloggen tillräckligt länge tänker ni! Och jag håller med. Har inte varit så extremt bloggig idag helt enkelt. Det började med att jag åt frukost när jag kom hem i morse och sen tvärdäckade jag på soffan. Satte mig och jobbade lite och nu är jag äntligen klar med dagens alla uppgifter. Vet inte alls vad jag är sugen på att göra nu. Jag vet vad Willen vill i allafall. Leka?


Later.


God morgon!

Idag blev det en tidig morgon. Halv fem ringde klockan, vilket var ganska så onödigt eftersom jag gör mig klar på en kvart när jag ska jobba morgon. Halv sex åkte jag hemifrån. Det var en trött Alex idag. Ville INTE vakna! Men åh så roligt det var att ses igen efter en veckas långledigt. Körde intro med Sara också. Nu blir det frukost framför "Vakna med The Voice". Paul Haukka har otroligt snygga glasögon!



God morgon!


Matt-fnatt!

Ni vet ju att vi håller på och gör om här hemma. Nytt golv är lagt i kök, sovrum och nu badrum. Badrummet är renoverat och nu letar vi efter två schyssta mattor som vi kan ha i kök och sovrum. Speciellt nu när det börjar bli så kallt så inser man att det är mer efterlängtat än man tror. Jag vet bara inte vad jag vill ha. Vi har ju svart golv i kök och sovrum så antagligen så är det vit eller randigt som gäller av de nedan? Men det kan ju faktiskt oxå vara snyggt med en svart matta?! Vad tror ni?



Alla dessa mattor kommer ifrån CarpetVista - mattor på nätet.


Lasagne.

Gjorde Lasagne ikväll. Riktigt god blev den oxå!

Bästaste lasagne-plattorna!


Béchamel.


HUGG IN!!!!


Nu sitter jag och tittar på Paradise hotel. Alltså herregud! Förnedrings-tv är ju bara så roligt att titta på ibland! Och vissa i huset är ju bara helt IQ-befriade! Idag har varit en väldigt lugn dag! Riktigt skönt faktiskt med tanke på att jag ska upp klockan fem i morgon och jobba. Men det ska bli kul att träffa Alex. Har inte sett min favorit kille på en hel vecka nu! Han var bortrest i helgen då jag skulle ha jobbat egentligen. Plutt! Men han har nog haft det riktigt bra! Kaka håller fortfarande på med min dator och ordnar en massa inställningar och skit sen den ballade ur för någon vecka sen. Katta och Verro - Jag har inte glömt bort era bilder! Tänkte redigera dom i morgon! Så skickar dom till eran mail i morgon, ok?!

Nu får ni ha en härlig kväll.

Puss puss


Skrock chock.

Vafasen! Nu har byggjobbarna åkt. De har dock gjort något fruktansvärt! De har lämnat en nyckel på köksbordet!!!! Man ska INTE lägga nycklar på bordet! Det har mamma lärt mig. Tror ni att det kommer att hända något fruktansvärt pga denna lilla lilla nyckel tro?



Vill ni följa bloggen?
Lägg då till mig på Bloglovin för att inte missa nåt!

puss och kram!


En ledig Tisdag.

Hej! Snacka om trött tjej. Ställde klockan på sju (som sagt) i morse men kom inte upp ur sängen förrän tio. Snoozade i tre timmar ca. Just nu är det ett par killar här och ska sätta upp ett element i badrummet. Det verkar vara såååå jobbigt. (Är så jäkla trött på hantverkare). Willen blev i allafall glad när dom kom och när de gick ner i källaren för att stänga av nå vatten så lade han sig här...



Antingen så väntar han på att de ska komma tillbaka eller så helt enkelt vaktar han toan från att de inte ska få komma in igen. Muppvovve!

Ha en fin tisdag!

En liten sak bara; Ni är väldigt många som har skrivit in er hos GratisPremium.com men inte svarat klart på alla frågor och inte heller skrivit in era personuppgifter färdigt. Vill bara meddela att inget spotify premium kommer delas ut om ni inte fullföljer frågorna och uppgifterna. Ni kan inte heller börja värva era 6 vänner om ni inte blir klara med det först. Tjing!

Läs mer om Gratis Spotify Premium HÄR!
Direktlänk till sidan HÄR!



Hur mysigt är det inte att vakna upp bredv...

img_0243 (MMS)

Hur mysigt är det inte att vakna upp bredvid den här myspyspellen varje morgon!! Hade ställt klockan på sju men råkade sova lite längre! Ooops!


Maten som hjälper mot höstdepression.

1. Lax är rik på fettsyran omega-3, som visat sig hjälpa mot depressioner.
 
2. Björnbär och banan innehåller välgörande antioxidanter och vitamin B12, som verkar uppiggande och ger dig energi att ta dig igenom hösten och vintern.
 
3. Kolydrater har visat sig öka kroppens nivåer av lyckohormonet serotonin. Men satsa på långsamma kolhydrater som bland annat finns i fullkornsmatvaror. Snabba kolhydrater, såsom vitt socker, höjer bara humöret tillfälligt och när blodsockret sjunker kan du känna dig ännu mer låg.
 
4. Choklad har också visat sig höja humöret och triggar bland annat igång hjärnans belöningssystem. Satsa på några bitar mörk choklad av hög kvalitet, som även är bra för hjärta och kärl.
 
5. Bönor är ett annat naturligt sätt att höja humöret. De innehåller selen som har en mild antidepressiv effekt!

(textkälla: Msn-hälsa)

Jahapp. Där ser man?! Vad tror ni? Tror ni att de här smaskiga sakerna rent teoretiskt kan hjälpa mot höstdepp? Tänk om det verkligen fungerade?! Då skulle ju antidepressiva medel inte finnas längre. Tänk om en läkare erbjöd eller tipsade om mörk choklad i stället för piller till någon som hade en depression. Lovely!

God natt!

Vinterjacka?

Sitter och kollar på förkväll nu och jag har insett att jag bara Älskar Carolina Gynning! Jag tycker att hon är så himla härlig! Har skrivit klart mina artiklar så nu får vi se vilka som hamnar med i Modeflickan i november numret, det återstår att se. Har även suttit och kikat lite på vinterjackor på nätet. Jag har verkligen ingen aning om vilken typ av jacka jag ska ha i år! Min från Monki har gjort sitt då den är alldeles för kall att ha en vinter till. Är skit sugen på den svarta med luva från Ellos nedan. Men vet inte alls. Frågan är ju om man ska ha en ull-kappa eller en rejäl dunjacka?! Den från net a porter var jag bara tvungen att ta med trots att jag varken har råd eller vill ha en leopardpäls, bara för att den är en Alexander McQueen och är så fruktansvärt maffig. Yummie!


Artiklar, fisksoppa, infiltratören!

Sitter hemma och äter fisksoppa samtidigt som jag skriver ihop några artiklar. Samtidigt som de så lyssnar jag på "infiltratören" på ljudbok. Har börjat på att läsa den ett par gånger men kom aldrig in i den ordentligt. Men nu har både Kaka och Kristin varit på mig angående hur bra den är så måste ju ge den en chans till då. Tänkte att jag kan ju lyssna på den medan jag letar bilder till mina artiklar. Perfa!

Har ni en bra måndag?! Hoppas de!



Vi hörs lite senare.


Camera for sale!

Efter många veckors funderande så har jag nu bestämt mig. Jag kommer att skiljas ifrån min underbara Kamera! Det är en Sony A200 och den är verkligen perfekt på alla sätt och vis. Jag säljer den nu för att jag inte har råd att ha kvar den samtidigt som jag försöker skramla ihop till en till som jag spanat på ett tag nu och som skulle hjälpa mig enormt i mina framtidsplaner. Är du intresserad av att köpa min älskade Sony? 3500 kr vill jag ha för denna fining! (Köpte den för 5000) Den är i väldigt gott skick och rekomenderar den starkt för människor med fotointresse! (Det som är bra med Sony oxå är att det finns otroligt billiga objektiv att köpa till!)




Är du intresserad av att köpa den?
Maila mig: [email protected]
Bor du inte i Västerås?
Frakt kan diskuteras.


* CCD bildsensor på 10,2 megapixel
* En maxkänslighet på ISO 3200, vilket gör det betydligt enklare att ta till exempel sport- och actionbilder eller bra interiör- och porträttbilder när ljusförhållandena är sämre.
* Ett kraftfullt InfoLithium laddningsbart batteri (NP-FM500H) medger upp till 750 bilder innan det behöver laddas.

Vid din sida.

Kollar ni på "Vid din sida" (Stepmom) på 3:an? En av mina absoluta favoritfilmer!



Glöm inte att ta chansen att få Spotify Premium gratis i inlägget nedan.
Eller klicka HÄR för att komma direkt till sidan. Registrera dig, svara på några frågor och värva endast 6 vänner för att få Spotify gratis! Helt underbart utan all reklam! Och då kan du även lyssna på Spotify i mobilen!

Puss och kram på er!


Skvaller VM.

jag ligger som fastklistrad i soffan med min onda mage så får ni en rejäl dos skvaller så länge! Håll i hatten!





Jag ligger och tittar på "I Am Legend"!

img_0238 (MMS)

Jag ligger och tittar på "I Am Legend"! Jag såg den som hastigast i Thailand för några år sen men somnade av typ solsting eller nåt! :) Sen dess har jätte många pratat om den och det har varit så irriterande att inte ha kommit ihåg någonting från filmen! Men nu har jag äntligen sett hela och fasen va bra bra den va!! Har ni inte sett den så måste ni se den! Igår var det skit konstigt!! Jag började frysa och fick extremt ont i magen runt 22 tiden! Gick och la mig ganska så tidigt sen och har istället svettats jätte mycket i natt! Har fortfarande ont i magen!? Jätte skumt! Igår hade även mina grannar världens party och de hade högsta volym och skrek till bland annat "boten Anna" och "bailando"! Höll på att bli galen när klockan närmade sig 01!! Sämst musik oxå!  Idag skulle jag iväg och träffa Lena och träna Wilgot! Men har så sjukt ont i magen så jag skippar det idag! Får se om det går över under dagen!  Ha en härlig söndag!  (bloggat från iphone4)


Gratis Spotify Premium.

Nu mina vänner så finns det chans att få Spotify Premium gratis! Den här sidan funkar verkligen och det är superlätt! Det enda du behöver göra är att svara på några frågor och sen värva endast 6 stycken. Det går ju superfort! Jag trodde först att den här sidan var lika världelös som alla andra "samla poäng och få gratis blablablabla" men så är alltså inte fallet. Skit skönt utan alla reklamavbrott och att kunna använda Spotify i iphonen tex. Så passa på nu och klicka på länken längst ner i inlägget.


Alla fördelar med Spotify Premium:
+ Du slipper all reklam
+ Bättre ljudkvalité på musiken (320kbps)
+ Du kan använda Spotify i mobilen (iPhone, HTC, m.fl.)
+ Lyssna på dina spellistor utan internet
+ Tillgång till nya låtar innan alla andra





Klicka HÄR för att få gratis Spotify Premium!



Lördag 20101023.

Hej på er! Hur har ni det? Är ni påväg till fest eller ligger ni hemma i soffan och äter godis? Ikväll blir det ytterligare en lugn kväll. Det här är ju inte klokt. Västerås värsta tjejgäng har inte varit ute och svängt sina lurviga på snart en månad. Eller vänta, det ÄR en månad sen vi var ute på krogen tjejer! Har vi gått och blivit gamla eller är vi inne i en torrperiod? Jag tror på det andra! Ikväll blir det i allafall tacos, film och godis framför en bra film. Vilken film är inte inplanerat än!? Nåt förslag?

Idag på förmiddan så var jag hemma hos barndomsvännen Emma och fikade. Vi hade även Wii turnering! Willen blev kär i Emmas patrik och han fick inte ens titta någon annanstans än på Wilgot utan att han pep. Han fick inte heller sitta med sin dator!, då kom Willen och krafsade på hans händer och ville ha uppmärksamhet. Haha. Underbart att träffa fina Emma igen. Hon hade gjort små cocostoppar när jag kom och sen spelade vi Super Mario!! Nu börjar min övertalningsförmåga att arbeta Kaka!; Jag vill ha Wiiiii! Inte playstation! Wiiiiii! Jag vill kunna spela Super Mario och vetu Kaka?; Det finns även golfspel på Wiiii! Jojje.


Svar från Frågestunden.

Här kommer alla svar ifrån frågestunden jag hade i går! Tjingeling.


Hundträning i höstsolen.

Hej på er! Lena ringde mig idag och ville att jag och Willen skulle komma ut till henne och träna lite. Det lät ju som en kanonbra idé så jag packade ner lill-Wilgot i cykelkorgen och for iväg. Han älskar att åka cykelkorg och sitta och titta på allting runt omkring. När vi väl kom fram så stod Lena och hennes schäfer Ester tillsammans med en annan tjej och hennes hund Rocky och väntade på oss. Sen tränade vi lite och vovvarna fick springa av sig lite bus oxå såklart innan vi cyklade hem igen. Här kommer det lite piccisar från idag. (taget med iphone 4).



Nu ska jag sätta mig och svara på era frågor!


Powerwalk & Iphone trubbel.


Brian Crain - Song for Sienna





Hej på er! Har precis kommit hem efter en lång och frisk promenad med Maria och Willen. Idag vaknade jag faktiskt inte på mitt bästa humör då någon jävel ringde klockan halv åtta. Då var det en byggjobbare som lite snällt och ynkligt frågade om han kunde komma på en gång och skruva upp vårat element i badrummet. VAFAN!

För det första!; Vi bokade in en tid för tre veckor sen en måndag och INGEN dök upp.
För det andra!; De ringde förra veckan och sa att de skulle komma om tio minuter! Jag satt och väntade i två timmar och väntade i sista sekund med att duscha för att åka till jobbet. Jag tänkte att jag kunde ju inte stå i duschen när de kom och skulle in i badrummet. Behöver jag ens tala om att INGEN dök upp!
OCH för det tredje; Så ringer dom nu helt spontant halv åtta en fredagmorgon och vill komma in!

Jag sa att de får komma på måndag! Thats it!

Sen så skulle jag träffa Maria vid tio och precis när jag ska ringa henne och kolla om hon är påväg så har min iphone dött! Den var helt svart i displayen?! Jag tryckte på allt som gick att trycka på i panik och insåg att jag precis just nu i det där tillfället förstod Kristins kommentar - När du har en iphone sen så kommer du inte förstå hur du klarade dig utan den!!. Jag ringde Maria ifrån vår kackiga hemtelefon och gick och mötte henne. Hela vägen ner på stan så beklagade jag mig över varför VARFÖR inte min iphone fungerade. Maria tröttnade ganska friskt och gick efter många om och men tillslut med på att gå ner till telenor och kolla vad som var fel?! När vi kommer in där så står det en ung kille där som tar min telefon, klickar på en knapp och Vips så syns det ett litet apple äpple i displayen! Tydligen så ska man trycka in två knappar samtidigt och det var ju lite för mycket för mig att begripa! Men fixat och klart! Studsade ut ifrån telenor och sen kunde vår promenad börja.

Ha en bra dag!

Later.





Tävla med MODEFLICKAN.

Just nu så har vi en tävling igång hos Modeflickan.



Inte läst månadens nummer?
Klicka HÄR för att komma till tidningen!

(Glöm inte bort frågestunden nedan).

Kram på er!

FRÅGESTUND dårå.


Nu provar vi då! Ställ en fråga till mig/om mig i det här inlägget så svarar jag i ett senare inlägg. Kanske är ni nyfikna? Kanske inte! Det återstår att se! Fråga på!! Frågar man inget så får man ingenting veta :)

Frågestunden är avslutad.

He´s a tired little black thing.

har jag varit ute på en rejäl powerwalk vända med Maria och lilla Willen. Har ätit lunch nu och Willen ligger däckad i sängen och drömmer en massa då man emellanåt hör ett litet pip och ser en tass som sparkar i luften. Han blev helt slut efter promenaden. WOW, Han GÅR att göra trött! Så var det dax att ta tag i tvätten då! Later.


Morrn morrn.

God morgon! Har sovit som en gud i natt med Willen ansiktet. Så varmt och gosigt. Drömde dock världens konstigaste dröm. Matilda, du är väl inte arg på mig fortfarande? Det var inte jag! Vi är väl vänner fortfarande? Vi sa nämligen upp kontakten i natt! (buhuuuu). Till några av mina andra vänner som oxå hade en del i drömmen vill jag säga; Man skjutsar inte på pakethållaren i vår ålder. I allafall inte när man ska cykla enda ifrån landet och har druckit två flaskor vin var! Fy på er! (Ann, efter vår vurpa för några år sen så ska du inte skjutsa alls!)

Idag hoppas jag på en powerwalk med Maria och sen måste jag tvätta. Hur kul låter det då? Inte så värst.



Ha en härlig torsdag!


Den osynliga cykelhjämen är här.

Hur många av er använder inte cykelhjälm endast för att det känns som att man ser ut som ett miffo i den? Jag är i allafall en av dom. + Att det är bökigt att ha en klump på huvudet som sabbar frissan och sitter obekvämt. Undrar hur många gånger som mamma eller pappa råkade knäppa i skinnet på hakan när man var liten när de skulle knäppa hjälmen på mig. Känner ni igen det? Haha.

Nu har Hövding kommit fram med en helt ny typ av airbag krage som ska fungera som skydd för huvudet endast vid olycka för cyklister. Det finns ingenting på marknaden som liknar detta och jag tror att det är en briljant idé. Så småningom så kommer det komma "fuskpälskragar" och liknande som matchar ens egna kläder. Tyvär är den väldigt dyr. Hela 2998 kr kostar en krage. Men förbokar du nu så får du den för 2498 kr.



Såhär står det på Hövdings hemsida.

Hövding är en krage som cyklisten bär kring halsen. Kragen innehåller en hopvikt airbag som blir synlig först när man hamnar i en olycka. Airbagen är utformad som en huva som omsluter och skyddar cyklistens huvud. Utlösningsmekanismen styrs med hjälp av sensorer som registrerar den onormala rörelsen hos cyklisten vid en olycka. Själva kragen är den synliga delen av uppfinningen. Skalet på kragen går att ta av och byta för att matcha olika kläder, och kommer ständigt att lanseras i nya kollektioner. Hövding är en praktisk, behändig accessoar som är enkel att ta med, som är snygg och diskret i sin utformning, samtidigt som den räddar ditt liv.


(Du kan även beställa ifrån deras hemsida om du är intresserad).



Såhär bra kan kragen smälta in med dina vardagliga kläder.


Vad tror ni? Kommer detta att bli något som människor använder? Jag skulle absolut kunna tänka mig att ha en, OM de inte var så fruktansvärt dyra?! Det är det som är lite synd. Tror inte att det är så många som kommer att köpa den pga priset.



update.

Jag fick en kommentar i det här inlägget där man frågade hur det funkade och om den bara helt plötsligt vid hastig rörelse kunde blåsa upp sig. Jag skrattade högt när jag läste kommentaren eftersom att jag tänkt precis samma tanke. Ser en bild framför mig där någon cyklar i ett rejält gupp och kragen utlöses. Haha.

Men såhär står det på Hövdings hemsida ang detta.

Sensorerna registrerar kontinuerligt cyklistens rörelser när Hövding är påslagen. Cyklistens rörelsemönster är uppdelade i två kategorier:

Normala rörelser:
All stads- och landsvägscykling, inklusive vanliga rörelser i anslutning till cykelturen, som att springa i trappor, låsa upp cykeln, hastiga inbromsningar och väjningar, pumpning av däcken osv. kategoriseras som normala rörelser. Hövding blåser inte upp vid normala rörelser.

Onormala rörelser:
Rörelsemönstret hos cyklisten vid en cykelolycka kategoriseras som onormala rörelser. Vid en olycka är rörelsemönstret hos cyklisten helt annorlunda jämfört med normal cykling.

Därför aktiveras airbagen endast vid olyckor*.


Ska det där vara snö?

Puhhh va kallt det är ute! Det har snöat typ 3 flingor på hela dagen hittills. Ska det vara allt? Det skulle ju bli snö i natt? Jag måste skaffa mig en riktigt varm vinterjacka i år för att jag vägrar gå omkring och frysa! Dom har ju sagt att det ska bli den kallaste vintern som Sverige har haft i år. Jippi. Som om det inte var nog kallt förra året?! Nog om de.

Har varit iväg en sväng hem till mamma som är hemma och är sjuk. Hon behövde handla så jag var och gjorde det åt henne. Sen blev jag bjuden på korvgryta. Nu har jag precis kommit hem och jag måste säga att det känns lite konstigt att vara ledig idag då jag jobbat väldigt mycket på senaste tiden. Fattar inte vart all energi kommer ifrån? Har så otroligt mycket energi just nu. Alla är sjuka runt omkring. Men jag hade väl mina vändor i somras då jag var sjuk typ jämt. "Peppar peppar".



Det är många som har frågestunder på sina bloggar nu för tiden! Och eftersom att jag har fått en hel drös med nya läsare (kul!!!!) så funderar jag på att ha en? Skulle ni vilja de? Vill ni veta mer om mig?

Kram!

Renesmee.


Nu är beslutet taget att den 9 åriga söta skådisen Mackenzie Foy kommer att spela Renesmee i sista delen av Twilight sagan "Breaking Dawn" (part 2). Jag tror att hon kommer att passa utmärkt! Hon är nästan lite lik Kristen Stewart?! Tycker ni inte?!




20101020.

Jag måste antagligen vara världens duktigaste människa? Kanske. Följde nämligen med Niclas till jobbet nu på morgonen och gick sen därifrån. Det är en väldigt skön sträcka då det är mycket rakt fram! Så det blir ett rejält tempo. Willen hängde på bra idag! Han är så söt när han trippar på bredvid mig.



Hoppas ni får en riktigt bra dag!

Kram


Två fina vänner.

Två av mina närmsta vänner har känt varandra i åratal och nu är en av dom, Kathleen hög-gravid. I november är hon beräknad så snart så blir hon mamma. Hon kommer bli en otroligt fin mamma med mycket värme och underbar humor!

I söndags så var jag ute och fotade dom lite i det fina höstvädret. Bilderna blev riktigt fina men det är märks att jag har utvecklats och inte blir helt nöjd med resultatet av min kamera. Skulle vilja sälja den och uppgradera mig. Hur som helst så är Kathleen så otroligt vacker och dom tillsammans är bara så rätt. Två riktigt fina vänner!




Kolla även in tjejernas bloggar.


Veronika
Kathleen

Nu är det sängen. God natt!


Assistent Ninnie.

Nu har jag kommit hem och har redan hunnit äta, pratat med fina Frida som nu mera bor i Karlstad (buhuuuu) och varit ute en snabbis med Willen. Här kommer lite fler bilder på Luka när han hade sin lilla dansshow idag.



Luka är alltså Alex lillebror för er som undrar. Oxå världens sötaste lilla kille. Jag känner i ryggen att jag har jobbat en del de här två veckorna. Alex börjar bli väldigt tung nu, han är endå snart 4 år. Här kommer även lite bilder från igår när vi var och badade. Mira badade och jag assisterade.



Att jobba som assistent är väldigt krävande. Både fysiskt och psykiskt men ack så underbart det är när man tänker på hur mycket Alex och jag skrattar tillsammans och hur mycket man faktiskt hjälper honom! Han är verkligen världens finaste kille! Helt underbar.

Lukas show!

img_0174 (MMS)

Har varit och hämtat killarna på dagis och nu fixar Luka iordning musiken inför hans stora show! Alex ligger bredvid på sin matta och skrattar lite i smyg åt brorsan och äter mat samtidigt. Snart blir det "mamma mu" läsning. (Försökte lägga till fler bilder i mms inlägget men det gick tydligen inte? Det gick i mms:et men sen när det väl kom upp på bloggen så blev det bara halva texten och en bild? Någon som vet hur man gör för att mobilblogga bättre med iphone?)


Willow Smith´s nya singel.

Det är inte bara lilla Jaden i familjen Smith som gör storslagen karriär! Hans syster Willow har också fått väldigt mycket uppmärksamhet under årets gång. Och nu har hon släppt sin första singel! Vad tycks?

"Whip my hair"



Jag tycker det är lite Rihanna över henne och hon är ju riktigt störtcool i videon. Hon har verkligen alla förutsättningar till att bli en stor artist. Helt klart! Är man född i familjen Smith så kan man nog inte bli annat än fenomenal inom showbiz? Jaden som redan går i pappas fotspår kommer antagligen att bli en jättestor skådis.



Tjohoo.

Hej på er i detta jäkla regn och rusk väder!

Huvva och Brrrr kände jag när jag klev upp imorse. Fyfasen vilket rugg väder det är ute! Ska cykla till jobbet sen, lääängtar... not! Här hemma så är det en dator som funkar nu äntligen. Kaka har fixat lite! Fixarfrasse. Några program är lite slöa men det ska tydligen ordnas med tiden. Jag är bara glad över att ha en dator igen! :)

Toppen att datorn funkar igen.



Ha en jätte bra dag idag!


One piece.




Någon mer än jag som tänker skaffa mig en sån här i vinter?! Fyfasen va mysigt! I Usa har de blivit jätte stora redan och folk går omkring med dom på gatorna där. Jag kommer nog bara ha min hemma. Men man ska aldrig säga aldrig när det gäller såna grejer. Det är en sak man har lärt sig genom åren. De är inte bara för tjejer heller så tror nog att Kaka skulle trivas väldigt bra i en skön "Jump in" oxå! :)





Klicka HÄR för att spana in fler.

Kass uppdatering, I know!

Idag har det verkligen varit kass uppdatering här! Jag vet! Det är så frustrerande att inte ha min dator! Men Kaka fixar och trixar och det verkar som att den nya datorn som han hämtat idag verkar vara väldigt bra! Men det är en massa uppdateringar som ska ordnas på den. Så sålänge så får jag blogga från min mini.

Precis kommit hem ifrån jobbet och nu blir det mackor med avocado framför en gammal Beck film som går på tv1000. Nedanför mig står Willen och slickar sig runt munnen, men han får inte smaka! höhö.


Fortfarande datorlös.

Hej på er! Fasen va handikappad man känner sig när man inte har någon dator. Jag har min lilla mini, tack och lov som jag kan skriva ifrån. Men alla redigeringsprogram och bilder är på den stora. Tack och lov så har jag en ängel till pojkvän som ordnat så vi får köpa en riktigt bra dator för endast 2000kr idag! Han ska installera den när jag är på jobbet oxå! Hur underbar är han?!

Nu blir det snart lunch innan jobbet.

Willen just nu.


Oktober numret av MODEFLICKAN ute nu.

Som ni kanske läst i min presentation så är jag nybliven skribent för webb-tidningen MODEFLICKAN! Idag kom Oktober numret ut där även mina två första artiklar är med! Jätte kuligt! :)



Gå in HÄR och läs!


Fyfan va dryyyygt!

Det är inte skärmen som är pajj! Det är DATORN! Ååååh. Just nu håller jag på att föra över allt material, bilder osv till en extern hårddisk. Får hoppas att den inte bara lägger ner mitt i. Det är massa färger på skärmen och den jobbar skit segt + att det kommer upp massa konstigheter hit och dit. den har låtit konstigt på senaste tiden och jag borde ha förstått att den var påväg att kajka ur! Rensat den tidigare! Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

Var ute och fotade Katta och Verro tidigare idag och skulle precis sätta mig och redigera bilderna när datorn bara dog! Herregud vad bra att den går att sätta på en snabbis åt gången så jag hinner föra över lite saker så inte allt bara försvinner! Detta är inte bra!

Bild från idag.


Är hos mamma en sväng och hämtar en gammal...

img_0157 (MMS)

Är hos mamma en sväng och hämtar en gammal datorskärm! Min har totalt pajjat!!!!


Vår förlovningsdag.

Nu har jag kommit hem och vi har ätit pizza med tända ljus! Varken jag eller Kaka orkade hitta på något rejält ikväll på vår kväll men detta duger väldigt bra. Det är ju viktigast att vi är med varandra. Vid den här tiden för exakt ett år sedan så satt vi på en liten restaurang på söder i stockholm där vi förlovade oss. Jag var helt ovetandes och blev världens lyckligaste tjej 16 oktober 2009!

Idag.



- Vi kan ju hålla såhär! Tyckte Kaka..!

Här kommer även lite bilder ifrån denna dag. (Tagna med iphone).



Alex ute i kylan.



Mormor och Alex leker.



Höööst.



Hur söt är inte Alex på den här bilden??!?! Den är tagen i hans "lekspegel".


Nu ska vi ha myskväll här hemma och fira lite.

Kram på er!




Vilken trött kille! Han började "sovgnälla...

img_0149 (MMS)

Vilken trött kille! Han började "sovgnälla" redan vid fem idag så nu totaldäckade lillprinsen! Sitter och väntar på att Alex pappa ska komma hem, sen kommer Kaka och hämtar mig! Hoppas ni har en härlig lördagkväll!


Nu sitter vi hos mormor och blir ompysslad...

img_0140 (MMS)

Nu sitter vi hos mormor och blir ompysslade. Det är så fint väder men jätte kallt! Ska gå förbi Ann sen på jobbet en sväng och säga hej! Det gäller att hitta på saker såna här långa dagar! Annars somnar jag och Alex! Just nu ligger han på mormors golv och leker med mormor! Skrattkalas!


God morgon! Sitter på jobbet och dricker t...

img_0132 (MMS)

God morgon! Sitter på jobbet och dricker te. Har knutit fast kaninis på Alex glitterband. Han ser ut att tycka om att åka linbana tycker jag! Sara är sjuk idag så det blev ingen intro för henne. Men vi får helt enkelt boka in en ny dag! Idag har Kaka och jag förlovningsdag!! Ett år har gått! Helt sjukt va fort tiden går! Jag älskar dig min fina cookie! Vi två helt enkelt! Tråkigt att jag måste jobba idag när Kaka är ledig och vi har en sån fin dag! Men det är som det är. Får ses ikväll sen när jag kommer hem! :) Ha en bra dag idag! Klä på er, det är snoooorkallt!  Later.


Mina tio favorit bloggar just nu!

Jag följer en hel del bloggar ska ni veta. Men det finns några som jag alltid går in på först och som jag läser dagligen! Dessa tio är just nu helt klart mina favoriter så har ni inte spanat in dem ännu så gör för guds skull det! De är inte i någon speciell ordning även om jag tycker att Spiderchick äger! :)


SPIDERCHICK
- En störtskön tjej som skriver så sjukt roligt. Jag verkligen älskar hennes humor och hon har verkligen alltid glimten i ögat. Upptäckte hennes blogg för några månader sen och nu för tiden så är det alltid den jag går in på först varje dag. Jag blir aldrig besviken!

FATTYBOOM - En go och glad göteborgare som ger mig inspiration. En stark tjej som skriver om viktiga saker samtidigt som hon delar med sig av sina bästa fototips.

Tyra Sjöstedt - En grymt härlig tjej som både har utseende och personlighet. Hon står kvar med fötterna på jorden trots sina framgångar. Bra där! Det finns ju en hel del bloggare där som inte gör det, om man säger så!

Colorelle - En modetjej med blick för färg och form. En riktigt inspirerande modeblogg.

Matilda Salmén - En barnboksillustratör som har en enorm talang. Älskar hennes bilder och hennes sätt att berätta om sin vardag i text och bild. Ni bara måste spana in hennes barnboks-figurer!

Karin Olofsson - En tjej som ger mig inspiration till träning och hälsa samtidigt som hon skriver roligt om sin vardag och är nog en av de bästa på att uppdatera!

Egoina - En über-rolig blogg som skrivs av en über-rolig tjej.

NEVNARIEN - En cool tjej som är enormt duktig på att fota! Hon inspirerar nog en hel del fotofreaks som mig där ute!

Emmys bloggkalas - En nyfunnen blogg som alltid levererar! Lovely!

Beata - Verkar vara en urgo tjej som planerar sitt drömbröllop, vilket är väldigt roligt att följa! Hon har även ett öga för secondhand fynd och en väldigt varierande garderob.


Sådärja! Spana in dessa nu! Vilka läser ni dagligen? Är det någon av dessa? Ge mig gärna lite bloggtips!


Badabadabadabadabada.

Jag har precis badat! Äääääälskar att allt är så fräsht i vårat nya badrum. Nu ska vi bara upp med lite hyllor och liknande för att få det riktigt bra. Ikväll blir det mat framför Idol. En väldigt lugn fredagkväll. (Har blivit många såna senaste tiden, vilket faktiskt är ganska skönt!). Ska upp och jobba 13 timmar i morgon så måste vara piggelin. I morgon ska jag fortsätta köra intro med Sara och sen när hon har åkt så ska nog jag och Alex gå hem till min mormor en sväng och ta en fika. I morgon är ingen vanlig dag heller. Det är nämligen så att jag och Kaka har varit förlovade i exakt ett år i morgon. 16 oktober! Tråkigt att jag ska jobba hela dagen och halva kvällen men vi hittar nog på något mysigt när jag slutar. Nu ska jag laga mat! Har ingen aning om dock vad det blir. Får bli något lätt som vi har hemma ikväll. Ha en härlig fredagkväll!




Ska man ge upp och kasta en blomma som ser...

img_0130 (MMS)

Ska man ge upp och kasta en blomma som ser ut såhär? Det är ju lite grönt där i mitten! Äsch, den får vara med ett tag till!


Underbart!



Har precis varit ute på en rejäl runda med Maria och Ann. Willen var såklart oxå med! Vi gick cityringen + en rejäl omväg för att gå lite längre. Jätte skönt! Västerås är så vackert på hösten! Det var kallt men väldigt friskt och is i vattenpölarna. Älskar att starta dagen med en rejäl dos av mina vänner och motion. Så nu har jag hur mycket energi som helst. Ska ta tag i hemmet nu. På med "The pretty Reckless" och sen är det storstädning som gäller.


20101015.

God morgon! Nu ska jag och Willen äta frukost sen blir det powerwalk runt cityringen med Maria!

Ha en bra dag!



Toooorsdag.

Tjingeling. Har varit iväg en sväng med Mamsen. Ätit lunch och tittat runt på lite prylar. Nu har jag BRÅTTOM!




Hörs sen.


Moto-Motos andra attack.

I morse så hittade jag tre stycken gummipluttar som låg i soffan?!?!



Tillslut så såg jag Moto-Moto som låg gömd under en kudde... Han hade inga öron kvar och den ena näsborren var oxå borta! Då förstod jag vad gummipluttarna var för något...



Vår lilla kamphund hade haft en vild lek med Moto inatt igen... Stackars Moto!
Men när jag konfronterade Willen med vad som hänt så såg han alldeles förvånad ut....


Sommar i en kopp.

Här sitter jag och dricker sommar i en kopp när det blåser höststorm utanför mitt fönster!



Ska snart iväg och äta lunch med mamma! Ha en bra dag idag! För de tänker jag ha.



Spana föresten in min vän Kattas blogg. Gjorde hennes header nyligen och hon är inne på sista veckorna som gravid. Snart kommer lilla Vincent ut! Han är så välkommen och vi läääängtar.

(Klicka på bilden för att komma dit!)




Det var nära.

Hej på er! Har precis kommit hem ifrån jobbet. Höll på och bli påkörd påvägen hem. Någon idiot som såg mig men körde ut endå vid ett övergångsställe. Han var millimeter ifrån att köra på mitt bakhjul så jag var tvungen att svänga upp på en refug. (Centrifug som jag alltid sagt! Haha). Riktigt läbbigt. Nu är jag vrålhungrig så nu blir det mackor framför "Bonde söker fru"! det är ju speed-datingen idag och det är ju så sjukt roligt att se...! Nu väntar min mackor!!


Crap.

Idag har jag som sagt en riktig skitdag. Jag vet att det går över och det går även över väldigt fort. Speciellt när jag kommer till jobbet. Jag får energi av Alex och idag ska jag även introducera fina Sara som antagligen ska börja jobba hos oss. Men just nu och för tillfället så är detta en riktig skitdag då ingenting har gått som jag vill. Det är en sån där dag när man läser tidningen och bara råkar läsa allt negativt. Folk skiljer sig! Fan! Man glömmer bort att läsa om allt positivt som faktiskt oxå händer runt om i världen. Saker som man ser fram emot verkar inte längre lika lovande men man vet innerst inne att när den dagen väl kommer så kommer man i princip hoppa jämfota för att det är så roligt. Precis en sån dag är det idag. Jätte kul inlägg, jag vet! Men detta är faktiskt min blogg och på min blogg så skriver jag även om mina skitdagar. Men lugn bara lugn, det går över!



Rosabandet tofflan.

Köp rosabandet tofflan (toffeln?) för 99 krSCORETT och 30 kr går till Cancerfondens rosabandet kampanj!




God morgon! Idag vaknade jag inte på mitt ...

img_0102 (MMS)

God morgon! Idag vaknade jag inte på mitt bästa humör. Dock så gör morgon te framför svampbob fyrkant saken lite bättre!


Det behövs inga ord.



Perfektion.



Filmen om Marilyn Monroe.


Just nu så håller filmen "My week with Marilyn” på att spelas in. Rollen som självaste Marilyn har Michelle Williams och även Emma Watson är med. Filmen baseras på Colin Clarks dagbok under Marilyn Monroes vistelse i England 1957 under inspelningarna av ”Prinsen och balettflickan”. Spännande! Denna ser jag helt klart fram emot!


(Källa: Aftonbladet)



Pilot.

Kaka har köpt sig ett par pilotisar. Jag vill oxå ha! Varför kan inte min syn bli dålig för?!?! Varför?? Haha. Ska nog ta och skaffa mig ett par bara för att! Man kan ju ha med vanligt glas i. Jö! Den ska jag filura på ett tag!


Header mission.

Halloj! Denna tisdagmorgon har jag spenderat vid datorn och gjort headers till två vänner och deras bloggar. Idag fick jag även meddelande från en tredje bloggande vän som behövde hjälp. Jag tycker ju att det är roligt att pilla i photoshop så mig gör det inget. Så länge jag har tid så. Idag är det så jäkla kallt ute. Vill INTE gå ut. Men Willen står och tittar på mig med ledsen blick med huvudet på sne så det är nog dags för lunch prommisen nu. Önskar att man var barn och fick dra på sig en varm overall!....



Behöver du hjälp med header? Maila mig.

I love my...



Det är inte bara vi "vanliga" människor som har favorit plagg och accessoarer utan även kändisar har sina favoriter som de gärna använder om och om igen...! Sådeså.

(Bildkälla: People Magazine)


Poppis.


Världens värsta växtdödare börjar på N.

Jag blev helt förvånad förra veckan när jag såg att min "döda" orkidé faktiskt har blommat om. Jag brukar annars knappt kunna ha garderobsblommor utan att ta kål på dom inom några månader. Och denna fina har varit torr och ledsen jätte länge och nu är den som ny! Amazing! Inte illa pinkat för en växtdödare som jag! Tjipp.

Måndag idag.

Idag tog jag sovmorgon. Gick upp åtta först men kände att jag likabra kunde få sova en liten stund till. Det blev till klockan tio. Underbart! Vilket kallt höstväder det är ute idag! Solen skiner men det är bitande kyla i luften. det är den här tiden på året då man inte riktigt kan bestämma sig om man ska ha vårjacka med tjock tröja under eller rentav ta på sig vinterjackan. Alla går olika klädda. Och väldigt många drar på sig jobbiga förkylningar. Jag älskar hösten, så länge det inte är kallt. Haha.



Ska snart iväg och jobba. Idag ska Alex och jag bada!

Ha en fin Måndag!

Later.

Rebecca & Fiona



Är det någon som har sett reality serien Rebecca & Fiona på svt?  Handlar om två bästa vänner som d:jar på några av Sveriges hetaste nattklubbar bland annat. super härliga tjejer tycker jag! Något som var så märkligt var att jag kände igen Rebecca så himla mycket men kunde inte sätta fingret på vem hon var?! Och vartifrån jag kände igen henne. Så jag googlade tillslut. Och det är ju försjutton hon som spelar Annika i "Den bästa sommaren", tillslut hittade jag massor av bra roller som hon haft i olika filmer. Hon spelar dessutom Stina i "Vi på saltkråkan", De ni! De har även gjort en låt som heter "Luminary ones", helt okej låt!

Rebecca Scheja


Klipp från "Den bästa sommaren". Klockren film!




Två års kalas!

Nu har jag varit på Lillys 2 års kalas! Hon hade en sån underbar liten klänning på sig. Världens sötaste unge! Hon fick massor av fina presenter ifrån alla som var där och hon var även en hejjare på att blåsa ut ljusen på tårtan!


Willen var med och var jätte duktig! På andra bilden så ser det dock ut som om han tänker käka upp Maria. Älskar att träffa mina underbara tjejer och varje gång vi är på barnkalas eller liknande så inser man verkligen både hur jäkla länge vi har hållt ihop och även hur gamla vi faktiskt blivit. Folk får barn, köper hus, förlovar sig, gifter sig och liknande. Tänk allt vi gått igenom tillsammans?! Sjukt att vi hållit ihop såhär länge! Underbart! Och vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan mina vänner. Mitt tjejgäng. Det betyder allt!

Är jätte trött. Så ska göra iordning nåt att äta och sen slänga mig i soffan!

Hörs senare.


Söndag.

Tänkte först börja med att visa lite bilder från gårdagen. skrev ett inlägg till bloggen på eftermiddagen som inte verkar ha kommit upp? Men här kommer i allafall min lördag...





Men idag är det alltså söndag och jag vaknade faktiskt halv tolv idag! Efter att ha vaknat åtta varje dag hela veckan! Det var riktigt skönt att sova ut. Både Kaka, jag och Willen sov så länge! Hahah, Willen var helt svettig och ruffsig när han vaknade. Så söt!

Idag är det dax för Lillys kalas! Hon fyller 2 år! (Tiden går så snabbt). Börjar förstå vad alla "tanter" menade när de sa så när de såg en själv när man var liten. "Oj va tiden går fort". För att tiden går verkligen väldigt väldigt fort. Vi hörs senare med bilder från kalaset.

puss puss

Frank ifrån Bernard och Bianca.

Någon mer som kommer ihåg Frank ifrån Bernard och Bianca i Australien? Fyfan vilka minnen!


God morgon! Nu har jag precis kommit hem t...

img_0026 (MMS)

God morgon! Nu har jag precis kommit hem till mamma! Willen och jag vaknade tidigt och tog en promenad ner hit. Ska träffa Maria sen, vi ska ha en heldag. Först stan, sen ska vi på kakas bandymatch och sen blir det tacos och film! En riktigt NINNIE och Maria dag helt enkelt! Det här är första gången jag skriver ett blogginlägg från iphonen! Verkar funka rätt bra?! Hörs sen då.


Träning? Nej, Paj!

Hej på er! Nu är jag hemma från stan (Haha skrev satan först?). Åt jätte mysig lunch med pappa, sen mötte jag upp Maria och Ann som satt och lunchade på George. Vi sket alltså i träningen idag och delade på en paj istället! Det är ju endå fredag! Just nu så håller jag på och städar som en galning här hemma! Kaka var precis hem en sväng innan han ska iväg på massage! (Inte alls avis). Han hade sina nya glasögon på sig! Sååå fina! Vill oxå ha! Ett par skitsnygga pilotisar. Föresten så har Rut m Flera öppnat här i Västerås nu oxå! Tjohoo alla bra butiker kommer hit! Nu är det bara Topshop som saknas bland annat. Komsi komsi...!

På stan


Later.


Underbara lediga fredag.

Idag är det en sån där bra dag! Ska iväg och luncha med världens bästa pappa nu och sen träna med Maria.



BRÅTTOM BRÅTTOM!

Ha en bra dag!

puss

Kvällens idoler är laddade.

Jahapp, ikväll är det första fredagsfinalen för årets idoler. De är tillfixade och laddade med låtar som håller sig till kvällens tema "Den jag är". De ska alltså välja låtar som speglar sig i vilka de är som personer. Kanske vad de själva lyssnar på för musik hemma?! Om man tittar på låtarna (nedan) så ser man verkligen att de flesta låtarna verkar höra ihop med vilken typ av stil de har, inte sant? Hur som helst så håller jag på Jay Smith såklart och Olle! Vilken är din favorit?! Kommer ni att titta ikväll?!




Aftonbladet har gått ut med vilka låtar de ska sjunga ikväll! Nämligen de här...




Ser bra ut tycker jag!

Angry Birds.

Tack Emmy för att du tipsade om "Angry Birds" för iphone! Är antagligen mer än beroende nu ;) Så nu tänkte även jag passa på att tipsa er om detta otroligt roliga spel som gör att väldigt många värdefulla minuter och timmar försvinner. Testa!


The Pretty Reckless.

Har börjat lyssna en hel del på The Pretty Reckless och måste säga att deras album är otroligt bra! Favoriterna är "My Medecine", "Just tonight" och denna...

"Miss Nothing"



Förövrigt så har Kaka åkt iväg på träning. Jag har tagit ett långt bad, ätit och sitter nu och läser igenom alla mina favorit bloggar. Skulle vilja ha flera bra bloggar att läsa även om jag redan läser nästan 50 stycken. Men det är kul med lite variation! Vad läser ni för bloggar?! Har ni några bra tips?!

Michael Douglas kämpar mot Cancern.


Michael Douglas kämpar med sin cancer som han har i halsen. Han har bara sex veckor kvar nu på behandlingen och läkarna säger att det går framåt. Han har 80% chans att bli frisk. När behandlingen är klar så vill han ta med sig sin familj och åka jorden runt. (Enligt LA Times). Jag hoppas av hela mitt hjärta att han blir frisk snart och att han får bli fri ifrån denna skitsjukdom som drabbar alldeles för många fina människor!


"Liiisa kan bara fiiisa"


Sitter och tittar på Madicken som går på Tv. Vilka barndomsminnen man får! Har varit och tränat och sen har Maria varit här och ätit lunch. Jag gjorde kycklingkorv och potatis... smaaaskens.


Har inte hunnit duscha än så ska ta ett rejält bad nu i vårat nya fina badkar!
Sen ska jag börja jobba lite på ett litet projekt som jag nog inte kan avslöja ännu!?

Föresten, ingen som har ett Nintendo Wii som ni skulle kunna tänka er att låna ut lördagkväll? :)

Hoppas ni har en bra dag idag!

Kram!

Nu...

...sticker jag iväg och tränar!



Later.


Stormutrustning någon?

Jahapp, jag var i princip påväg att blåsa av cykeln idag när jag åkte hem. Herregud!


Det gick i allafall bra på jobbet och Alex var en glad prick. Han är nog ett av de gladaste barnen som jag någonsin träffat. Förrutom när han måste ha mössa på sig dårå.  Willen och jag är osams idag då han redan har bitit sönder Moto Moto i baken, dragit ut all ludd och pillat ut mojängen som låter, oxå ur baken.


För det första så kostade den hans föräldrar hela 80 kr, för det andra så behöver man faktiskt inte medvetet bita sönder sina leksaker och för det tredje så är det ganska förnedrande för Moto att han börjar i baken!!

Nu blir det Te och slapp i soffan.

Kram!

Asics.

Tjohoo. Världens bästa svärfar ringde mig för en timme sen och drog med mig ner till Intersport. Där bytte vi in mina fina Nike träningsskor. Jag älskade verkligen dom, men fick såna enorma blåsor på hälarna av dom så de gick inte ens att använda. Innan dem hade jag ett par adidas som jag oxå fick skavsår av. (Cp fötter). Så nu ska jag testa ett par riktigt schyssta Asics i stället och se om dom blir bättre för min fot. Träningen, here I come! Jag är laddad!



Vad pysslar ni med?

Jag ska cykla till jobbet nu. Ska gå tipspromenad på Alex dagis så dessa skor passar ju perfa då. Det blåser som tusan ute så uppdaterar jag ingenting ikväll så har jag antagligen blåst bort!




Madonna för Dolce & Gabbana.

Ja hon ser ju inte så pjåkig ut för att vara 52 år.




Iphone love.

God morgon på er! Jag vaknade av en övertrött Kaka som inte riktigt orkade stänga av sin alarmklocka i morse! Jätte kul när det händer. Speciellt när han är snoozekung och har världens drygaste signal!!! Men men, nu är jag uppe och har duschat i vår nya dusch och pillat lite på min nya iphone, såklart! Håller med resten av ligan om att man snabbt blir kär i sin iphone och verkligen på riktigt känner redan på en gång hur sjutton man kunde klara sig utan den tidigare. Haha.



Idag blir det mer tvätt, ett gäng gubbar som kommer hit och ska fixa det sista i badrummet och sen ska jag jobba. Alex har någon tipspromenad tjofräs på dagis idag så det är bekväma kläder som gäller.

Ha en bra dag! :)


Nämen titta.

Tittut sa min Iphone när jag öppnade kartongen. Cyklade direkt ner på stan och hämtade den när jag slutade jobbet. Jag avsäger mig nu all möjlig kontakt med sambo och hund, till i morgon. Adjö!


Alex, Luka och jag bygger torn i vanlig or...

dsc02455 (MMS)

Alex, Luka och jag bygger torn i vanlig ordning. Men det uppstod ett problem när jag tyckte att denna kloss skulle få sitta högst upp. - Neeej utbrast Luka. - Nehe sa jag, så den fick inte vara med för att den ser lite annorlunda ut? -Nej. Så nu är det den enda klossen som ligger kvar i lådan. Stackars stackars den. (Mobilblogg).


Toffelhjälten.

Har ni barn? OM ni har så bara måste ni besöka en sida som har så otroligt fina tofflor för barn. Jag har suttit och letat om det kanske kan finnas ett par i storlek 37 som jag har, men icke! Tänk att få strutta runt i ett par såna här trevliga tofflor hemma nu när det börjar bli så kallt. Orättvist att det inte finns för oss vuxna tycker jag! Hmmm.

Besök TOFFELHJÄLTEN




Ääääntligen!

Idag kom den! Min avi för att hämta ut min Iphone 4! Efter klockan tre kan jag hämta den, Äntligen! Dock ska jag iväg och jobba lite med Alex men kommer antagligen flyga från jobbet sen och plocka upp den på hemvägen...


Tiiiisdag.

Hej hopp gummi snopp!

Idag är det tisdag och det innebär jobb, nya gossip girl avsnittet kommer ut och badrummet blir klart! Duschade i vårat nya badkar igår och även om inte allt var färdigt så kändes det så fruktansvärt rent! I det förra badrummet så kändes det aldrig helt fräsht. Det var ju så väldigt sunkigt så hur ren man än blev så var det en ofräsh känsla därinne. Så nu är det bara helt underbart. Just nu är det en gubbe här och fixar med det sista och snart åker tvättmaskinen in oxå. Sen är det färdigt! Äntligen!

Willen och jag håller på och tvättar nere i tvättstugan. Upp och ner springer vi för alla trapporna. Wille gillar att vara nere i tvättstugan och leka med en massa ofräsha strumpor och dammtussar. + Att jag har sällskap då jag inte är så förtjust i tvättstugor. Har sett alldeles för mycket skräckfilm...



Ha en bra dag!

En Lemur kanske?

Jag skulle vilja ha en liten lemur. För det första så är ju min favorit King Julian Lemur och sen är dom ju bara såååå söta när dom är små!
Tänk att ha en sån här liten sötis hemma... (Titta hans mjuka frisyr)




God natt säger jag oxå!


Ny Kategori.



Nu har jag lagt till en kategori här på bloggen. Under denna kategori så kommer det att komma upp saker som kan verka chockerande, intressanta, ointressanta eller endast väldigt väldigt bra att veta. Bra va?!



Första inlägget under denna kategori handlar alltså om Scarlett Johansson som tydligen har en väldigt flitig tvillingbror! Han jobbar nämligen som Kampanjorganisatör för självaste Barack Obama. De ni!




I väntan på iphone!

Det var en välldig väntan på min nya fina Iphone 4! Tydligen så är den skickad för flera dagar sen men har ännu inte fått något sms eller någon avi som gör att jag kan hämta den. Man blir ju inte alls sugen när jag först får ett sms av Sanna i förrgår...


Och samma dag fick jag av Ann som oxå väntat på sin ett bra tag...


Man blir ju inte alls nå taggad! Vill ha den nuuuuuuu...!

Under tiden som jag väntar så har jag beställt ett bra Iphone skydd ifrån IThings.



Och badrummet har fått en ditlimmad toalett? Väggarna och golvet är klara. Badkar får vi i morgon och även handfat. Men det börjar bli klart, det är huvudsaken!

Nu ska jag strax iväg och bada med Alex. Time for work!

Kram!

Seal och Heidis nakenvideo.

God morgon! Idag startar vi dagen med Seals låt Secret och tittar på videon som det har talats så mycket om runt om i världen. Det är naket men det är otroligt vackert tycker jag! Seal och Heidi är ett av de finaste kända paren som finns i världen som har hållit i hop i vått och torrt i flera år. De är kända för att ha en fin relation till sina barn och är ett par som förhoppningsvis alltid kommer att finnas vid varandras sida. Därför är denna video så vacker. Det hade varit en helt annan sak om detta vara Heidi montags nya singel och Spencer Pratt låg där och försökte se vänlig ut... Nä, Go Seal och Heidi!




Hemma ifrån Götet.

Hej på er! Nu har vi äntligen kommit hem efter en väldigt lång och tråkig bilfärd. Stannade längs vägen med en gammal bekant till Kaka och åt (Trevligt!) annars har vi suttit i bilen i fyra timmar och lyssnat på p3 dokumentärer, vilket är rätt så mysigt. Men man blir rätt seg av att åka bil så länge. Var och hämtade Willen hos mamma och pappa nyss. Oj va glad han blev! Men han har haft det jätte bra där! Mamma har skämt bort honom med ost och gurka och sen har han varit iväg med dom och fixat med deras båt. Det är skönt att lämna bort honom till människor som man litar så på och där man vet att han har det riktigt bra! Tack bästaste mamma och pappa!

Så?! Hur har vi haft det då? Riktigt bra! Kom hem till Jocke och Ai rätt så sent igår så det var bara att byta om och fräsha till sig lite sen iväg till Nordgården där festen hölls. Det bjöds på potatis, revbensspjäll och choklad kaka och en välldans massa alcohol. Som vanligt så var festen rätt så lugn till en början, tills den spårade. Folk var väldigt glada i hatten och dansade som galningar. Sånt är så roligt! Ai och jag shakade rejält på dansgolvet senare under kvällen. Träffade väldigt mycket nytt och trevligt folk. Och även otrevligt folk. En man vars fru precis lämnat festen som stötte rätt så rejält på mig. Ganska obehagligt faktiskt. Men sånt kan jag handskas med! Tycker mest synd om hans fru! Haha, kaka fick en man efter sig som verkade väldigt intresserad av honom och till och med nöp honom i rumpan ett par gånger. (Hans fru var oxå på festen?!?!). Intriger, intriger. När vi åkte hem på natten så var vi nära på att köra på en älg! Så sjukt stor var den och den gick nästan mitt i vägen. Sån jäkla tur att Jocke såg den i tid! När vi kom hem så bjöd Jocke oss på en jätte gammal och fin whiskey. Jag dricker absolut inte whiskey annars men denna var jag ju tvungen att prova. Den hade stått i ett skåp på Nordgården (Jockes restaurang) i flera år och är ifrån 1948! Hur coolt som helst!

Hittade en gammal bild på flaskan som jag tog förra sommaren när vi var och hälsade på!



Det känns så fruktansvärt tråkigt att Jocke, Ai och lilla Will nu ska flytta ända till Vietnam då detta var deras avskedsfest. Det är tråkigt när man lär känna så underbara människor och sen flyttar dom till andra sidan jordklotet. Men vi har lite planer på att hälsa på nästa sommar i samma resa som Thailand dit vi ska med Kakas familj då hans pappa fyller jämt. Så vi kanske ses igen om några månader... typ 9 eller nåt! :(

Hur som helst så önskar jag dom en trevlig resa och jag tror att dom kommer att trivas som fisken i vattnet i Vietnam. Och jag hoppas att vi ses snart igen!

Oxå bilder från förra gången vi var där på besök.

Ai, Will, Kaka och Wilgot.



Hela familjen





Nu ska jag snart kolla på "Ensam mamma söker" som är ett måste på Söndagkvällarna!

Puss och kram!

Update: Calvados är det alltså som jag har druckit. Inte Whiskey... Trodde att det var typ samma sak! där ser ni hur mycket jag kan om Whiskey. Coolt var det i allafall!


Någon som har smakat Mcflurry magnum brown...

dsc02436 (MMS)

Någon som har smakat Mcflurry magnum brownie? Gud så god! Nu är vi på väg hem...


Här ligger jag och vilar lite. Vaknade klo...

dsc02435 (MMS)

Här ligger jag och vilar lite. Vaknade klockan sju i morse och kunde inte somna om. Till slut så gick jag upp och duscha. Så skönt Nu blir det snart lunch sen ska vi börja åka hemåt. Berättar mer om festen sen... Puss och kram


Blod-Svente har avlidit! :-( Martin Ljung ...

dsc02432 (MMS)

Blod-Svente har avlidit! :-( Martin Ljung har dött! Han var ju den snälla i pippi på dom sju haven av honom och jocke med kniven. Han avled stilla i sitt hem i onsdags morse. Vila i frid!


Nu är vi på väg till Göteborg! Har sovit s...

dsc02431 (MMS)

Nu är vi på väg till Göteborg! Har sovit som en stock i natt. Har varit hemma hos mamma och pappa och lånat deras dusch och lämnat willen. Hörs senare. Trevlig helg! (Mobilblogg)


Fredagkvällen blir väldigt väldigt lugn.

Här sitter jag och målar naglarna lila. Har idol på i bakgrunden och säger bara: Nu börjar det fan likna nåt! Tycker att dom har varit super dåliga allihoppa hittills. Men idag så gjorde alla ett riktigt bra framträdande faktiskt. Har varit iväg och jobbat ikväll som ni såg i förra inlägget. Jag ska faktiskt, tro det eller ej, gå och lägga mig snart. Det blir tidig sänggång ikväll. Är super trött och sen ska vi iväg relativt tidigt i morgon till Göteborg. Ska bli riktigt kul! Sååå.. vi hörs i morgon då. Sov gott nu hörrni!


Natti!


Här sitter jag på jobbet med två störtskön...

dsc02421 (MMS)

Här sitter jag på jobbet med två störtsköna killar! Vi bygger super högt torn medan vi sjunger om "herr olssons bondgård" och alla olika djuren som bor där. Det är ganska många djur som bor där ska ni veta! Inte bara hästar och kor utan även en massa krokodiler mm. Vad har ni för er? (Mobilblogg)


Just nu...

...så håller tre gubbar på med vårat badrum. Förhoppningsvis så får vi upp väggarna idag oxå. Men vi kommer att vara utan toa hela helgen. Tur att vi ska till Göteborg då.

Hos oss just nu.



Hahaha. Hittade dessa två bilder oxå när jag tittade igenom mina mobilbilder. Detta är förra helgen när mina fina vänner Ann och Matilda har kramkalas. Det var Matilda som skulle demonstrera på Ann hur folk kramas i vår omgivning. Sånt kan ju vara bra att veta.... eller?!



Later.


Ville bara...

...säga God morgon!



RSS 2.0