Surtanter, Underbara vänner och mjukglass.



Nu är jag hemma igen.
Är så jävla irriterad. Hur otrevliga kan tanterna vara på banken egentligen?! Fyfan! Människor som inte kan hantera andra människor ska väl definitivt INTE jobba med människor och service?! De har bytt system när det gäller internetbank och jag har inte fått någon kod på posten som man tydligen ska! Därför var jag tvungen att gå ner på banken och ordna en kod för att i överhuvudtaget komma in på min egen bank! Hon som satt där med mungiporna nere vid knäskålarna hade ingen aaaning om varför jag inte fått någon kod och började skylla på posten och sen var hon bara allmänt skitotrevlig! Ååååh. Tillslut så fick jag henne att föra över pengar på Kakas konto och sen skicka efter en ny kod till mig som tydligen inte kommer förrän en vecka? Kuljul.

Grrrrr. Voff!

Innan mitt lilla missöde på banken så hade jag en uuuunderbar långlunch med tjejerna. Katta, Maria, Kristin, Ella och Ellas lilla Noel som är hur söt som helst. Som jag skrev tidigare så är Katta höggravid (ska ha vilken dag som helst nu) och Kristin är i femte månaden så just nu så omger jag mig med en massa gravida vänner. Vi är i den åldern tydligen! Det ploppar ut ungar överallt?! Jag måste ju faktiskt erkänna att man blir lite sugen själv. Men vet oxå med mig att jag har en del planer för framtiden som inte inkluderar barn i allafall det närmsta året. Så det får vänta ett tag till sörrni! Däremot så är det skitkul att få följa mina vänners graviditeter.

Lunchen var jätte god och redan innan maten diskuterade vi vilken dessert vi skulle ta efter! haha.



Haft en bra dag?


Kommentarer
Postat av: LORISSA LOVEBOMB

GOTT!!



sv: okej! Jag har gjort jättegod glass och bara tagit det lugnt idag. Skönt!



Händer det något kul i helgen då? :)

2010-11-04 @ 16:59:51
URL: http://lorissalovebomb.se
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

blått är så flott :D

2010-11-04 @ 17:00:12
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: CAMIE

SV:Ellerhur, känner mig feting duktig :D

Haha, nej han heter Gunnar egentligen men jag kallar honom för Gunnie ;D Det är många som lyfter på ögonbrynen när jag talar om för folk vad han heter ;P

2010-11-04 @ 17:01:17
URL: http://camillahart.blogg.se/
Postat av: Mickis

gud vad gott det såg ut :D

2010-11-04 @ 18:17:42
URL: http://mikkatude.wordpress.com/
Postat av: ERIKA

Maten ser verkligen god ut, efterrätten likaså!

2010-11-04 @ 20:00:49
URL: http://ikaaan.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0