"Michael Jackson" släpper ny singel.

2007 i en hemmastudio i New Jersey så spelades en låt vid namn "breaking news" in. Nu kommer den att släppas som ny singel och lades ut på MichaelJackson.com igår. (Klicka där för att lyssna på den). Vet vi ens om han ville släppa den här låten? Eller är detta en fortsatt jakt på pengar efter Michaels död? Det har t.o.m diskuterats kring om det i överhuvudtaget är Michael som sjunger i låten. Men nu har det gjorts tester och man kan med 100% säga att det är Michael Jacksons röst i låten.

Två texter ur låten lyder såhär.



Jag tycker att det är lite läbbigt att så mycket har "skapats" efter hans död. Singlar, filmer och shower! Ville han det verkligen? Har människor panik över att han inte finns kvar och på så sätt skapar allt detta för att hålla honom vid liv? Eller gör man detta endast för pengarna? Hur vet dom att han ville släppa den här låten t.ex? Och OM han hade velat det så hade han kanske gjort det år 2007 då den är skriven och inspelad?!




Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej!

Kika in på min blogg och delta gärna i "dagens blogg" och ha chans att vinna och synas på min blogg! :)

Kram

2010-11-08 @ 14:51:36
URL: http://taas.blogg.se/
Postat av: ERIKA

Finns alltid folk som vill tjäna pengar när någon så pass stor dör. Riktigt tragiskt och sorgligt är det.

2010-11-08 @ 16:42:54
URL: http://ikaaan.blogg.se/
Postat av: frida

Det är sorgligt om det vore så att det enbart var för att tjäna pengar. Jag blev dock löjligt glad när jag hörde att de skulle släppa skivorna (för det är visst ett par stycken) :)

2010-11-08 @ 18:47:14
URL: http://hellomiami.blogg.se/
Postat av: Mangan

Har just lyssnat och det känns inte helt övertygande att det skulle vara Michael. Rösten är på nåt sätt slätare än hans gene någonsin var, men det kan ju i och för sig vara autotune. Hur som helst är låten ingen sensation musikaliskt sett.

2010-11-08 @ 20:57:32




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0