14/11.

Nu har vi kommit hem. Har precis kikat på "Ensam mamma söker". Eller som Pia säger. "Mamma söker fru". Haha. Det finns ju en hel del såna program nu så det är lätt att man blandar ihop dem. Var iväg en sväng till Kakas mamma och tittade på deras nyrenoverade vardagsrum och sovrum. Jag dog en smula! Faaasen så snyggt det var. Svart betsat golv och sjukt fina nya möbler! Precis i min smak.


Haha pysselkungen. Söt!

Sen åkte vi vidare för ännu en fika hos Kakas pappa med familj. Där blev det jätte god mat sen. Kyckling och potatis i ugn. Mums. Vi pratade även en del om den underbara Thailands resan som vi ska göra tillsammans nästa sommar. Det ska bli så fruktansvärt härligt att få komma till solen och havet igen. Och Thailand är ju mitt favoritland att åka till. Har varit där två gånger förrut. Kaka och jag blev i princip tillsammans i Thailand för 4 år sen. Dock är det en välldans massa veckor/månader kvar tills vi åker. Men resan finns där! Jajje!





Jag måste faktiskt säga oxå att jag är lite lätt besviken på iphone 4´s kamera?! Det blir ju bara "okej" bilder i dagsljus? Annars blir dom ju alldeles korniga? Någon mer som reagerat på de?

Tjipp.


Kommentarer
Postat av: nathalie

sv: tack så mycket (:

2010-11-14 @ 22:20:04
URL: http://xnathalie.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

sådär som de gjort med veden var ju skitläckert!

2010-11-14 @ 22:32:42
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: mathilda

Gud vad kul att se! Jag har ju växt upp i detdär huset! :-)

2010-11-14 @ 23:34:07
URL: http://feedmyfeet.blogspot.com
Postat av: Anonym

Kyckling är bland det godaste man kan äta. :P

2010-11-15 @ 22:54:15
URL: http://tvminnen.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0