Fallet om Linnea och våldtäkten.




Något som jag följt väldigt intensivt är historien om Linnea som våldtogs av en kille på skolan vid namn Oskar. Efter våldtäkten så berättade Linnea och polisanmälde våldtäkten. I princip alla vände då ryggen till Linnea och stod på Oskars sida. De bildade facebook-grupper, skrek glåpord efter henne, hyllade Oskar som de ansåg var oskyldig och behandlade Linnea som en påse skit. Både vuxna och unga. "- Hon var intresserad av Oskar men han ville inte ha henne så då var hon tvungen att hämnas", därför hittade hon på allt, Sas det! Tills han våldtog ännu en flicka. Men det finns fortfarande massor av människor i den lilla orten som står på Oskars sida. Han hyllades på skolavslutningen trots dom och Linnea fick åka bort för att slippa bli till åtlöje.

För er som inte har hängt med, kika på Uppdrag gransknings repotage HÄR.



Jahapp och vad jag tycker jag då?

Detta är en sjuk historia där människor som bor i en liten ort går ihop och snackar så mycket skit så att de tror på det själva. De har väl inget bättre för sig. När man får höra föräldrars åsikter kring händelsen så blir man fan mörkrädd! Vad finns det för tafatta människor i vår värld. Och rektorn då?! Hur tänkte hon nu?! Tänkte hon alls?! Kunde hon ens prata?! Hon hade ju inget att säga?! Detta är fruktansvärt och att denna stackars tjej i så ung ålder fått vara med om att så många människor vänt henne ryggen och kallat henne både hora, fitta och "hon borde bli våldtagen så hon VERKLIGEN fick känna på hur det känns...osv är så jäkla äckligt! Jag hoppas att hon inte återvänder till dessa hemska människor, förlåter dom. Håll dig borta och lev ett långt och lyckligt liv någon annanstans där folk förstår och älskar dig för den du är.....!

Fruktansvärt.



Kommentarer
Postat av: carolina

håller helt med. var intressant att se debatt dagen efter också, alla vuxna bara skyllde ifrån sig...prästen var värst!

2010-03-27 @ 12:07:51
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: Matilda

ja det där är verkligen helt fruktansvärt! jag missade programmet men har hängt med nu efteråt via andra program. ska verligen se uppdrag granskning!

hemskt är vad det är! stackars tjej!



sv: tack ska du ha!

2010-03-27 @ 12:19:26
URL: http://www.matildasalmen.com
Postat av: R.

fan asså, såg de på tv asså shit, tkr fan fett synd om tjejen

2010-03-27 @ 14:52:51
Postat av: simone

sv: Jo, jag kollade klippet på UG, har läst allt som finns om det också, så jävla vidrigt hur en kommun kan bete sig såhär, lärare, vuxna, och ungdomar!

2010-03-27 @ 15:26:28
URL: http://fattybom.se
Postat av: bayjulia

de e helt sjukt de där!

2010-03-27 @ 18:24:45
URL: http://magnific.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0