KICKS startar Webbshop.

Den 25 augusti slår KICKS upp dörrarna till sin nya webbshop, och blir därmed Sveriges första auktoriserade nätåterförsäljare av exklusiva varumärken som Clinique, Biotherm, Lancôme och MAC.

- Det känns viktigt för oss, som den ledande skönhetskedjan i Norden, att aktivt ge oss in i debatten kring den oauktoriserade e-handeln. I första hand så vill vi att informationen ska fungera som en ögonöppnare för alla som inte känner till det utbredda problemet och samtidigt belysa vikten av säker e-handel från auktoriserade återförsäljare. Vi värnar om de varumärken vi säljer och att kunderna ska få uppleva de riktiga produkterna, med rätt kvalitet, istället för kopior eller produkter med osäker härkomst, säger Pontuz Bjelfman, vd för KICKS.

KICKS har 137 butiker i Sverige och närmare 200 varumärken och över 10 000 produkter i sitt sortiment, men hela sortimentet finns inte representerat i samtliga butiker. Webbshoppen kommer därför att skapa tillgänglighet över hela landet för varumärken med begränsad distribution.

Vid köp över 600 kr ingår frakten, annars kostar den 49 kr. Du kan även välja kostnadsfri leverans till närmaste KICKS-butik.
(Källa: Chic)


Kommentarer
bloglovinNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0