Testar mobilbloggen så att den funkar kore...

dsc01844 (MMS)

Testar mobilbloggen så att den funkar korekt inför resan! Testing Testing.


Superlätt hallon smoothie.


31 juli 2010.


Chris Brown - For ur love


Hej!
Nu är jag tillbaka igen. Tog en liten paus. Kände att jag behövde det. Idag är det lördag och i morgon så åker vi iväg på vår roadtrip till Västkusten. Längtar så! Ska bli så underbart att åka iväg! Tog det lugnt igår kväll och denna dag/kväll blir oxå lugn. Ska packa lite grejer, tvätta och fixa inför resan. Kaka är iväg och leker med David som sedan ska tatuera klart hans arm. Tänkte visa er min nya jacka som mamsen kom hem med ifrån Zara här om dagen. Riktigt nöjd! Tack mamma! Perfekt i höst och nu när det är dåligt väder...



Later.

Dårå.

Ännu en dag.

Idag är en sån där dag då jag bara vill finnas till. Stänga av mobilen och bara finnas. Åka till jobbet och bara finnas. Jag är helt slut. Mycket tankar, känslor och ansvar har gjort mig helt slut. Man vill så mycket men man orkar inte hur mycket som helst. Om fyra dagar så åker jag till Västkusten och där tänker jag ha SEMESTER.

....




Tisdag.

Halloj. Det har varit ett par tuffa dagar här nu och därför har det inte kommit några inlägg under tiden här på bloggen. Det är ingenting som hänt mig men man har blivit väldigt påverkad och det har tagit väldigt hårt. Men idag tänkte jag skriva igen. Willen står just nu och tittar ut igenom fönstret och vill antagligen ut på promenad. Så nu tänkte jag sminka till mig lite och sen gå ut. Sen ska jag iväg och jobba.

Later.

Stripes and Dottes.

Bikini JC
Paraply HM




Söndag.

Hallådär! Haft en härlig helg? Det har jag! Igår så åkte jag, Maria, Matilda, Lilly och Matildas kusin Lina till Åsby och kikade runt lite och åt lunch. Så mysigt! Och herregud vad mycket snyggt det fanns där! Helst ville man ju köpa upp hela affären. Men med tanke på att vi åker till Västkusten en vecka nästa vecka så var jag tvungen att hålla hårt i plånboken den här gången. Men jag har sett en hel del saker som jag tänker köpa framöver. Lilly satt i vagnen och skrek "Lillys... Lillyyys" åt i princip allt hon såg! Hon är så söt!




På eftermiddan när jag kom hem så åkte jag och Kaka iväg på släktkalas hos hans släkt.



Sen åkte jag vidare hem till Maria där jag, Maria och Ann sen hade tjejkväll. Urmysigt, Tack för att jag har såna underbara vänner som er! Som vi sa, Vad skulle man göra utan sina vänner?!

Idag så åkte jag och Maria iväg och handlade. Maria har som vanligt problem med att hitta en deo som hon tycker om. Hon är nog den mest pedantiska när det gäller deodoranter!!? Hon kan bara prova en sort en gång, sen måste hon byta! Jag frågade vad sjutton hon skulle göra när hon hade gått igenom alla Rexona, Dove osv...?!
- Ja då får jag helt enkelt gå upp på de dyrare deodoranterna.... de riktiga märkesdeodoranterna!



Nu har jag städat lite här hemma. Kaka och Viktor är iväg på golvtävlingen som går i Sthlm så både Maria och jag är solo hela dagen. Så på eftermiddan blir det nog lite filmmys hos mig.

Later.


Sömntuta.

God morgon! I natt har jag haft en svart boll under mitt täcke hela natten. Det är inget ovanligt men han brukar byta plats lite under natten. Men i natt har han legat på samma ställe och vägrat flytta på sig. Lillen drömde oxå så ett och annat ryck blev det oxå under natten.



Nu ska jag göra mig iordning för att Maria, Matilda, Lilly och jag ska iväg till något ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette och titta på fina inredningsprylar och fika! Kärringvarning. Underbart!

Later.


Udda liknelser.


(Bildkälla: TMZ)


Trubadur igår.

Idag har jag ont i huvudet. Fyfasen vilken baksmällevärk jag har. Och jag tycker inte att jag drack så mycket igår men det gjorde jag tydligen då?! Kul hade vi i allafall och det är ju huvudsaken. Det var ett jäkla drag!


Ikväll blir det myskväll med "Snabba Cash" och thaimat.

Latero.


Husesyn.

Halloj! Idag är jag ledig och tänkte hitta på lite bus med mina tjejer. Vi ska börja med att hälsa på Katta i hennes nya hus som dom precis har fått! Ska bli sååå spännande! Första husköparen i gänget!


Senare bär det av till Kakas pappa som fyller år idag! Grattis!! Och sen på kvällen så blir det trubadurkväll igen!
Nu hinner jag inte skriva mer, bråttom bråttom.

Later.


Jag vet vem jag är när jag är hos dig.

Melissa Horn - Jag vet vem jag är när jag är hos dig.





Rösta på mina skor.

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



Livrädd Åsna skickades upp i luften för att locka turister.



Usch! Det finns så mycket hemska människor i världen. Hur kan ingen rycka in och göra något. Nä, de står bara och tittar medan de skrämmer slag på den stackars åsnan. Fyfan! Mådde fysiskt dåligt när jag såg filmen!

(Källa: Nyheter24)


Onsdag.

God morgon! Nu har jag precis varit hos läkaren med min mage. Fick lite medicin som vi ska börja med och se om det blir bättre. Annars måste dom gå ner med en slang i magen. Yeey! Pleeease can we do that!!!



Ska hålla på lite hemma idag innan jobbet. Idag ska Alex och jag på Petö träning. För er som inte vet vad det är och vill veta kan gå in HÄR och läsa.

Hoppas ni får en bra dag idag.

Later.

Aktiv dag.

Har varit och jobbat och ganska precis kommit hem. Har fruktansvärt ont i huvudet. Det måste ju vara vädret och för lite vätska. Har haft en väldigt aktiv dag med Alex idag. Vi har hittat på lite allt möjligt.


Bubbles.

Precis hemkommen från jobbet. Fan va jag cyklade. Cyklade på femman hela vägen hem. Älskar när det går fort! Det kändes även som om det var regn på gång så ville komma hem innan det skulle ösa ner. Idag hann vi med mycket. Vi tränade på stor gummiboll, lekte i trädgården, hade bubbelfest (blåser med såpbubblor) och lyssnade på Melissa Horn. Alex blir helt lugn av att lyssna på henne. Han låg i nästan tio minuter idag utan ett ljud och bara lyssnade.

I trädgården. Luka, jag och Alex blåser bubblor.


Later.


Udda foton.


Ashley Greene för ELLE magazine.

Nu ska fina Ashley Greene vara med i Amerikanska Elle i höst. Fotona är tagna av Mark Pillai och bilderna kommer att släppas i tidningen i Augusti. Här är ett litet smakprov!



"As much as I adore being part of Twilight, I don't want it to define me." /Ashley Greene


Megamind.

Någon mer som tänker se den här!?




The brave one.

Sitter och tittar på "The brave one" som vi tydligen har döpt om till "The stranger inside". Konstigt? Grym film med Jodie Foster. Har ni inte sett den så rekomenderar jag den helt klart. Har sett den ett par gånger nu och den är lika bra varje gång.



Har varit och jobbat oxå. Alex var pigg och alert som vanligt. Hade med mig jätte god lunch idag. Helt klart en sommarfavorit. Kallt är bäst när det är varmt.


Nu ska jag kolla vidare på filmen.

Hörs i morgon.


Badvovve.

Tuddelu. Har precis vaknat efter att ha sovit som en stock hela natten. Igår var vi hos några släktingar till Kaka och hälsade på. Trots regn och eventuell åska så gick vi ner till vattnet för att se om Willen ville bada. (Efter att han slitit av sitt bandage i ännu en lek med boll). Han ville inte gå i själv. Men om Kaka gick i till knäna så följde han med och simmade lite. Han tyckte att det var jätte skönt! Så roligt.



När vi kom hem på kvällen så badade vi Willen såklart och då lyckades jag äntligen pilla bort den onda pulpan som han hade rivit av. Så nu är det bara världens minsta nagel och ett sår på tassen kvar. Så han slipper bandage nu lillen! Men fy vad han tyckte att det gjorde ont... usch!

Idag är det jobb som står på schemat. Ska äntligen få träffa Alex!

Later.


Stackars stackars Wilgot.

Hej hej. Fasen vilket skönt väder det är idag. Igår var vi hos Kakas pappa och åt jätte god mat och drack lite rosé. Willen sprang lös på gräsmattan och lekte med sin favorit boll. Plötsligt så skriker han till och börjar halta. Jag går fram och klämmer på tassen och det verkar inte som om han har ont någonstans? Han fortsätter leka och efter 10 minuter så skriker han till igen och lägger sig ner. Det visar sig att han har gjort illa sin tass tills slut. Stackars stackars Wilgot. Ringde och rådfrågade vad som skulle göras, om vi behövde åka upp på strömholm. Nu går han med bandage och ska ha det i två veckor. Lillen.


Sol på terass.

Har precis kommit hem efter en dag på terassen hos mamma o pappa. Väntade in syrran som varit på Gotland. Min klänning sprack när jag cyklade hem igen. FAN. "Kratch" sa det bara. Så nu har jag ett stort hål i min fina spetsklänning. Skitoxå. Ikväll ska vi hem till Kakas pappa med familj och ha det gott. Nu, duschen!



Later.


Bilder från The Hills finalen.


Fredag.

Hej hej. Igår hade jag problem med min mage igen. Hade sjukt ont, så nu tog jag äntligen tag i det och ringde läkaren. Ska dit på onsdag nästa vecka för lite undersökningar. Kan det vara laktos? Hmmm... får se helt enkelt.

Idag mår jag bättre och funderar på om jag ska ut och härja i solen lite. Det är dock en hel del stora tjocka moln men dom verkar börja försvinna nu. Kaka ska göra klart sin mega tatuering idag så har planer på att ta med Willen på en promenad dit sen och titta. Eller kanske ska ut med båten? Ja, vi får se helt enkelt vad den här dagen har att erbjuda.

Ha en härlig dag!


Spencer Pratt försökte Krasha The Hills finalen.

The Hills avslutades igår med en livefinal från Roosevelt Hotel i Hollywood. Spencer Pratt var förbjuden att ens komma i närheten. Men det stoppade honom inte från att försöka. Utklädd med peruk, mustach och lösmage stod han på trottoaren på andra sidan gatan från röda mattan-eventet på Roosevelt Hotel.


Varför är jag inte förvånad?


Kelis - Acapella.

Om man kunde vara kär i en låt så skulle jag vara det i denna...

Kelis - Acapella


Celebrity homes.



(Faktakälla: TMZ)


Hemma + Bildbomb.

Då var jag hemma igen. Willen och jag tog cykeln ner till mamma o pappa där pappa satt på terassen och solade. Vi satt där ett par timmar, sen åkte vi och handlade. Blir sjukt varmt där uppe. Men gud så skönt väder det är nu! Underbart! Här kommer lite bilder från idag.



Later.


Soldax.

Idag är det inte lika varmt! Precis lagom! 23 grader ute och strålande sol så idag ska jag iväg och sola lite. Man har ju fasen inte orkat ligga ute och sola när det varit hela 32 grader nu i två dagar. Drömde konstigaste drömmen i natt! Drömde att jag var gravid och att någon bröt mina ben när jag sov?! Ibland undrar man vad sjutton man får allt ifrån? Är det all film jag ser?! Jaja, ha det gott i solen idag!


Kärleksbett.



N
u har det skapats en ny trend bland tonåringar. Sugmärken är förbi. Nu är det kärleksbett som gäller. Pga alla vampyrfilmer, t.ex Twilight så går tonåringar nu mer och biter varandra i halsen. Det finns även flera facebook sidor där det står exakt hur man skall göra.

Se ett klipp HÄR från Editors Choice om just "Love bites".



(Faktakälla: Msn, Cbs)



Piggelin.

Halloj! Idag är det precis lika varmt som det var igår. Svettigt och kvavt! Men men, man ska inte klaga. Det skulle dock vara skönt med en fräsh regn-dag nu emellan faktiskt! Kanske blir det? Det har börjat blåsa som fan nu?! Har varit ledig idag och cyklat bort till mamma med Willen i korgen. Fikade en snabbis och lämnade lite jobb som jag hjälpt dom med. Sen cyklade vi tillbaka. Gick och köpte glass och Willen var tokig i piggelin. Mums. FAN va glassen har blivit dyr?! Tog med mig 15 kr när jag gick till kiosken och skulle köpa glass för att jag tänkte att den dyraste glassen kostar väl runt 12-15 kr. AJO! Det fanns två glassar under en tia. Och det var Piggelin och Twister. Sjukt ju! Stackars barn!


Later.


Läsarfråga.

Fick en fråga idag.

allis : i vilket program gör du alla de här collagen? De är verkligen jättefina! Men är det inte jobbit att jobba så mycket med dom? För jag menar, det borde ju ta en stund! :)
SVAR: Du är inte den första som frågar. Därför svarar jag på din fråga såhär så att fler får svar på vad jag använder för program. Jag använder mig alltid av photoshop. Har hittat ett väldigt enkelt mönster som jag följer varje gång jag sätter ihop ett collage som inlägg här på bloggen. Det går väldigt fort. Vissa bildcollage tar max 5 min att göra. Jag tycker att det är skitkul att hålla på i photoshop i stället för att bara skriva här och lägga in bilder. Det blir lite mer av mig då. Och jag älskar ju att fixa och skapa.

Förbjuda kamphundar?! Vad tycker du?!

Jag har läst otroligt många artiklar senaste året kring olika hundattacker. Både mot människor och andra hundar. Oftast så handlar det om någon form av kamphund. Det är i allafall så det står. Jag har träffat många "kamphundar" som är otroligt snälla och trogna sina ägare. Men även sett och hört om fall där ägaren inte har en aning om hur man skall uppfostra en sådan hund. Jag har även läst om kamphundar som varit lydiga och fina familjehundar men som sen helt utan anledning fått någon knäpp och attackerat både barn,vuxna eller djur. Då börjar jag fundera! Är det så att vi tror oss veta att alla hundars beteenden beror på ägaren? Eller är "kamphundar" en farlig ras som är oförutsägbar? Ska vi totalförbjuda kamphundar i Sverige?!

Problemet ligger även i att många skaffar hund och inte har en aning om vad det innebär! Sen blir de vana med sin hund, älskar den högt och tror att den aldrig skulle skada någon eftersom att den är så otroligt snäll hemma!

 
Mats Odell
som är minister i KD vill förbjuda. 

- Kamphundar är för farliga för att få leva bland människor. Flera raser totalförbjudas i Sverige.
- Det är ingen mänsklig rättighet att äga farliga hundar. De är närmast potentiella vapen.

Innan ett totalförbud vill han i ett första steg att kommunala och privata bostadsbolag  skriver in ett förbud mot kamphundar i sina hyreskontrakt.

Enligt honom är det orimligt att kamphundar "som är framavlade för att slåss" finns i samma trappuppgångar som barnfamiljer och andra.




(Faktakälla: Sydsvenskan, Expressen)


Twilight och nyklippt vovve.

Här hemma har vi Twilightkväll just nu. Tro det eller ej, Kaka tycker att filmerna är bra! Woop woop! I Told you so! Jag har även stått i två timmar inne i badrummet och klippt Willen. Han har varit så himla långhårig och det har nästan varit djurplågeri i den här värmen har jag känt. Så idag tog jag tag i det. Det blev ju lite snett och vindt men det är bättre det än att han går omkring och blir för varm.

Nu ska jag kika vidare.


Later.


Dramatiska förändringar inför filmroller.



Scarlett för MANGO.

Nu frontar Scarlett Johansson ännu en kampanj för MANGO i höst. Och jag måste säga att de här bilderna på henne är helt magiska. Jag kan sitta och titta på dom hur länge som helst....



(Källa: mango.com)

Lek och bus i trädgården.

Då har jag varit iväg och jobbat. Alex och jag hängde i trädgården där det var ganska så svalt faktiskt. Annars så har det varit ca 32 grader varmt idag. Kvavt som fan! Tack gode du som uppfann fläkten!

Filurar.


Skrattar.


Favorit sången.


Later.


Söndag idag dårå.

Goddagens. Ska strax åka iväg och jobba men först tänkte jag uppdatera här lite då det varit lite dåligt med det i helgen. Igår var vi hemma hela dagen men sen på kvällen så åkte vi hem till Kakas mamma och väntade in mina föräldrar oxå för lite grillat. Super gott! Sen satt vi och skrattade och pratade fram till ett ungefär. Då tog Kaka, jag och Willen sällskap en bit med mamma o pappa innan vi skildes åt. Vi var tvugna att bära Willen när vi gick hem eftersom att det var så fruktansvärt mycket trasiga glasflaskor överallt. (powermeet i sitt esse).

Ella trollade för oss igår oxå.


Later.


Buuurna Buurna Buuurna.

Det är vad vi hör heeela tiden. En massa folk, bilar som låter en massa, folk som är fulla och kissar utanför vårt hus osv. Det är Powermeet de. "Burna buuurna buuurna" skriker dom. Vi bor några meter ifrån där alla bilar åker mitt i stan så det är ju inte direkt lugnt. Tack o lov så är det bara en helg som detta håller på.





Här hemma så har vi haft myskväll. Eller har fortfarande. Ätit tacos och tittat på film. Det finns ingen i hela världen som kan göra så god tacos som jag och Kaka kan. Willen har legat med mig och haft mysigt i soffan oxå så han har såklart oxå varit med på vår myskväll. Men nu blir det snart dax för sängen. Är jätte trött.

Sov gott!


Fredag.

Trubaduren igår var faktiskt riktigt rolig. Det var lite för mycket "fullast vinner". Min pappa var med och vi hade jätte mysigt! Väldigt mycke dregg som går dit tyvär. Säkert ännu fler nu när det är Powermeet i Västerås då det är "dreggigast vinner" för fulla muggar. Ikväll blir det lugnt, ska äta tacos och titta på film tillsammans med min underbara Kaka. Hoppas ni får en härlig Fredagkväll! Later.

Igår.



Vem?

Vem fan är det som gräver med grävmaskin utanför vårt fönster 6.30 på morgonen? Jag bara undrar?! VEM?!

Trubadurkväll.

Hej hej, It´s me again! Har varit iväg och åkt båt med världens bästa mamma och pappa. Solen sken nästan hela tiden. Kom ett rejält moln som inte riktigt ville skynda på framåt där vid tolv tiden. Men men, smällar man får ta!

Sen var vi iväg och köpte ny hundmat åt Willen och därinne stod självaste Marie Picasso med sin lilla vovvsing. Hon är verkligen jätte fin tycker jag! Go Marie!

Nu är det strax tid för mig att ta cykeln ner till Maria och Viktor för lite förmys innan trubadurkvällen i kväll.

Later.


Sommar och sol.


Oskar Linnros - Genom Eld


Ååååh vilket härligt väder! Ska strax ta cykeln ner till mamma och pappa för att sen åka ner till hamnen och åka ut med båten. Underbart ska det bli! Trist att Powermeet börjar ikväll. Avskyr Powermeet.

Ha en bra dag!


Så lindrar du din solbränna.


(Faktakälla: Msn hälsa)

Jag har sett Eclipse.

OMFG. (Oh.My.Freakin.Good). Vilket sjukt bra film! Twilight var hur bra som helst, New Moon var sådär, men endå bra eftersom det endå är Twilight, och Eclipse! Finner fan inga ord va bra den var!!

Maria satt bredvid en tant som satte popcornen i halsen flera gånger, jag satt framför en sån tyckte att det var bra att jag var kort så han såg (Jag är 1.74 cm lång, tycker inte att det är speciellt kort?) och jag satt även bredvid en tjej som satt och klunkade vatten precis hela filmen! Men det spelade ingen roll. Det kändes som att vi suttit där i 20 minuter när filmen var slut, ville bara se mer och mer.

Har ni inte sett den så bara måste ni se den!



Kristen Stewart genom åren.




Att få pli på Willen.

Nu har vi kommit hem ifrån träningsbanan. Det var väldigt kul och intressant att se hur de jobbade. Snacka om att ha pli på sina hundar! Willen var med och tränade en hel del. Han var så himla duktig och sprang lös. Han såg så otroligt fri ut när han sprang längs gräsmattan och öronen fladdrade. Det var sjukt kul och nu är jag verkligen rå taggad att få ordning på honom med Lenas hjälp. Underbart!



Träna vovve.

Idag är jag uppe med tuppen. Nästan. Jag ska nämligen iväg och möta "hund-Lena" som vi kallar henne här hemma. Min vän Anns jobbarkompis som pysslar mycket med hundar. Hon hjälper t.o.m till att uppfostra polishundar. De ni! Hon ska hjälpa mig med Willen och hans små problems. Detta ska bli väldigt spännande!


Later.


Ensam fågelunge.

Nu har jag varit och jobbat. Alex, Luka och jag lekte på gräsmattan. Det var härligt att vara ute även om det var mulet tyckte Alex. Det märktes väldigt tydligt.

Alex.


Luka.


Sen åkte mamma och jag å storhandlade tillsammans. Hon hämtade upp mig efter jobbet och när jag stod där så var det något som pep nere på marken. Där är en stackars liten fågelunge som stod alldeles ensam mitt på vägen. Så jag gick fram och skjutsade undan den precis innan det kom ett gäng bilar. Usch, lillen. Undrar hur det gick för den sen?



Later.


Lämna ALDRIG din hund i en varm bil!


Hunden svettas inte genom huden som vi människor gör.
Hunden svettas bara genom tassar och mun. Av den anledningen är de mycket känsliga för värme och överhettning. Hunden blir varm, den börjar flåsa och efter en kort stund blir hunden stressad, temperaturen stiger och hunden får en cirkulationskollaps vilket innebär att vissa organ slutar att fungera. Hunden kan då komma i chock och dö om den inte omedelbart kommer under veterinärvård. Om man ser att hunden är lättare medtagen kan man kyla den med vatten, blöta handdukar eller ett bad i närmaste vattendrag. Skulle hunden vara okontaktbar ska man så snabbt som möjligt, efter att först ha kylt ner hunden, bege sig till veterinär.

(Text Källa: hundsport.se)



(Bilder tagna hos fattybom, tack för att du sprider budskapet!)


The REAL King Julian.

Nu blir det lite mycket snack om animerat men fyfan va jag skrattade när jag såg den här filmen och jag bara måste visa er! Ni kommer väl ihåg King Julian från Madagascar? Oxå en riktig goding.


Här är de real-deal!
Hahahah... Kolla händerna!!




Hi dude!

Kollade ju på Hitta Nemo för ett par dagar sen och sen dess har jag gått runt och sagt "Hiii Duuude" och
"Fish are friends, not food" hela tiden. Älskar den filmen.

Hajarnas "AA-möte". Haha!




Sov för länge idag oxå, har vänt på dygnet. Sanna ringde och kikade om jag ville med på Eclipse ikväll men jag ska jobba hos Alex. Maria och jag funderar på att gå på Eclipse i morrn. Jag såg New Moon igår igen och nu bara måste jag ju se fortsättningen. Kakas kommentar var så bra... Han kom hem mitt i filmen (har btw skrattat och retats åt att Twilight är så tjejigt och töntigt) satte sig ner i den andra soffan och tittade. När sista meningen var sagd "Marry me Bella?" Så sa han - Oookej, gaaanska så bra endå! Så nu ska jag försöka få honom att se Twilight ikväll när jag kommer hem. Han har nämligen inte sett den alls! FREAK!

Willen fick vara med på några kort idag.



Ha en bra dag!

Later.


Otroligt Udda Babynamn.


(Källa: Aftonbladet)


Cullens Moon house.


(bildkälla: TMZ)


Mission - Städ av lägenhet.

Herregud va man märker att man stöker ner mer när både jag och Kaka har varit hemma ett par dagar. Idag började han jobba igen så nu tänker ja ta tag i den här röran. Det är faktiskt ganska skönt att det inte är något solväder idag med tanke på min inplanerade städdag. Annars får man så dåligt samvete och hade velat vara ute i stället nu när man är ledig.

Annars då? Sovit gott? Japp, jag har precis vaknat. Av en arg vovve som blev sur på brevbäraren.... igen.

Ha en bra dag idag.

Later.

Helgen.

Vilken otroligt härlig helg jag har haft!

Fredag. Ute med båten i flera timmar , Något som jag glömde skriva där var att jag tog mitt första dopp! Ingen annan vågade bada förrutom jag. Kycklingar! När vi kom hem så slappade vi lite, bytte om och taggade inför Hoffmaestro nere på Cityfestivalen. Gick ner och mötte upp fina vänner och sen var det jordens drag hela kvällen tills vi inte orkade mer. Kaka och jag rullade hem tidigare än vi brukar, köpte langos och godisremmar (som jag by the way sitter och smaskar på medan jag skriver i denna stund) på vägen hem. 

Lördag. Mys hemma hos Hanna med sol och bad. Hem och bytte om sen vidare till Viktor och Maria där alla samlades. Beställde 9 pizzor som vi delade på och drack gott rosé vin. Sen gick vi ner på festivalen igen. In i öltältet med grym musik, dans och härligt folk. Denna gång rullade vi hem glada i hatten vid stängning.


Söndag. Idag har vi varit fruktansvärt sega. Legat i varsin soffa och kollat på film. 28 grader har vi i lägenheten. Sååå varmt! Willen har sprungit runt som en galning med sin boll hela dagen. Kastat åt sig själv, hämtat, kastat, hämtat! Det är ju bra såna här dagar att man har en vovve som kan roa sig själv.

Later.

Båtliv.

Jajje, då var man hemma igen och har haft en underbar dag på sjön.



Nu ska vi slappa en stund och sen ska vi börja göra oss i ordning för kvällens äventyr. Det blir Hoffmaestro nere på cityfestivalen och trevligt sällskap. Tjohoo. Blir nog en och annan bild vågar jag nog lova.

Later.


Båtdags.

God morgon! Ååååh vilket härligt väder det är idag. Inte ett moln på himlen. Idag ska vi ut och åka båt. Ska ner till mamma o pappa om en stund och sen åker vi iväg. Ikväll sen så är det HOFFMAESTRO som står på schemat. Men nu har jag bråttom bråttom...

Later.

Hoffmaestro& Chraa - Highwayman Accustic




Sjukt bra skräckfilm.

Måste bara skriva om denna otroligt läbbiga film som vi såg igår. Så jäkla bra gjord och gillar man spännande och läskiga filmer så bara måste man se denna! Case 39 heter den! Med Renee Zellweger och Bradley Cooper.

Handling:

Emily Jenkins jobbar inom socialtjänsten och tror att hon sett det mesta som jobbet medför. Tills en dag då hon träffar den blott 10-åriga Lillith Sullivan, vilket blir hennes nya och mest mystiska fall. Emilys värsta föraningar bekräftas när föräldrarna försöker döda Lillith. Emily räddar henne och bestämmer sig för att ta hand om henne tills den rätta fosterfamiljen dyker upp. Men plötsligt så börjar mystiska saker hända och Emily ångrar ganska så snabbt att hon tagit sig an flickan...



Så ser kändisbarnen ut om 20 år?!

Till vardags hjälper Joe Mullins polis och anhöriga att hitta försvunna barn. Genom att manipulera bilder kan han ta reda på hur sedan länge saknade personer skulle kunna se ut i vuxen skepnad.  Med hjälp av ”den senaste datorteknologin” har Mullins nu fått i uppgift att ta reda på hur celebriteternas ögonstenar kommer se ut när de blir äldre.



1. Harlow Madden, 2 år - dotter till Nicole Richie och Joel Madden
2. Honor Marie Warren, 2 år i juni - dotter till Jessica Alba och Cash Warren
3. Vilolet Affleck, 5 år - dotter till Jennifer Garner och Ben Affleck
4. Sean Preston Federline, 4 år - son till Britney Spears och Kevin Federline
5. Rocco Richie, 9 år - son till Madonna och Guy Ritchie
6. Hank Baskett IV, 6 månader - son till Kendra Wilkinson och Hank Baskett
7. Jayden James Federline, 3 år - son till Britney Spears och Kevin Federline

(Källa: MSN Starlounge)




Lady Gaga som man i Japanska Vouge?

Lady Gagas stylist Nicola Formichetti har publicerat några bilder som kommer att finnas med i Japanska Vouge. Det står att personen på bilderna heter JO CALDERONE men alla fans som sett bilderna påstår att det faktiskt är Lady Gaga själv som klätt ut sig till man?! Det är ju ganska likt! Vad tror ni?



(Källa: Celebglitz)


Mina tjejer.

Igår efter jobbet så cyklade jag som en galning direkt hem till Kristin. Sen var det tjejmys som stod på schemat. Ett glas vin och två till senare så hamnade Jag, Matilda, Maria och Ann på Å. Gick för att vi var tvungna när de började släcka ner lamporna! Typiskt oss. ALLT stänger alltid för tidigt. Så är det bara! Jag och mina tjejer har hängt ihop sen mellanstadiet och vi känner varandra så bra allihoppa. Underbart att ha er alla!

Några av mina underbara vänner och jag.



Eftersom att man är lite trött idag så blir det en lugn ledig dag. Ska kolla på Hitta Nemo på nya tv:n. Det är redan spikat! Haha. Sen ska jag iväg till jobbet en sväng och hämta lite papper. Annars blir det en riktig hemma dag. Skulle egentligen ha varit och badat men det är ju tråkväder ute så det blir lixåm inget med det!

Later.


RSS 2.0