Lördag 7 aug.

Hey hey hey. Hur har ni det idag? Jag har det bra! Ligger i soffan och kikar på Kakas tråkiga tv-spel. Hur orkar man hålla på och spela hela tiden när man endå dör hela tiden?! Håller på och försöker ladda upp för släktkalas. Vi ska nämligen hem till Kakas pappa och äta kräftor med hans släkt. Den årliga kräftskivan är på ingång.



Igår hade vi riktigt mysigt. Satt på Marias balkong och mös. Maria tände alla sina små lysande saker på balkongen som hon införskaffat och det gjorde det hela ännu mysigare. Lite senare så vandrade vi ner till Billan och tog ett glas vin som fina Verro serverade. Som vanligt så var vi kvar till stängning och jag följde med Hanna hem för att hon skulle slippa gå själv. Fastnade där en halvtimme och vi satt och pratade lite på terassen. Sen kom snälla Kaka och hämtade mig klockan tre. Jag har en rätt så bra pojkvän!



Later.

Kommentarer
Postat av: Kaka

Jag dör aldrig! Så de så!

2010-08-09 @ 11:39:52
URL: http://sveaskydd.com
Postat av: Linda - Rosa chica

Kolla in i min blogg har skrivit ett inlägg där du kan se vart du kan köpa exakt samma klänningar som finns på novaquuen.se fast för några hundralappar billigare. Verkligen värt att kika in :)

Kram Linda www.rosachica.blogg.se

2010-08-09 @ 12:13:02
URL: http://rosachica.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Åh vad mumsigt med kräftor :D



http://nattstad.se/cecilies

http://nattstad.se/cecilies

http://nattstad.se/cecilies

2010-08-09 @ 12:16:58
URL: http://nattstad.se/cecilies




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0