Valborg dårå.

Har ganska så nyligen kommit hem ifrån jobbet. Tog en snabbdusch och nu har jag fixat håret lite och inväntar Madde som är påväg hit. Maria kommer lite senare då hon inte slutar förrän 22. Ingen som helst aning om vad vi ska hitta på men vi korkar väl upp en flaska vin och tar kvällen som den kommer. Vi har aldrig tråkigt ihop så det blir säkert sjukt kul endå.

Lite dåliga Webcam bilder men såhär ser jag i allafall ut nu.



Willen är läppglansoman!

Hoppas ni har en trevlig Valborg!

Tjing så länge!


Valborg morgon.

Godmorgon sunshines! Sovit gott?
Vaknade för en timme sen av att det dunkar och borras uppe hos grannen. De ska tydligen byta nå tele uttag i alla lägenheter idag. *Suck. Det står extra på lappen att ALLA husdjur ska vara inlåsta när de kommer. Det står oxå att de ska jobba mellan 07.00 och 16.00. Vet dom om att det är lägenheter som dom ska jobba i? Tur att jag är hemma till klockan fyra idag. Jag skulle ALDRIG låsa in Willen i ett rum i flera timmar bara för att dom ska komma hit någongång mellan 7-16. Annars så sitter jag och äter frukost nu framför The Voice som vanligt. Frukosten måste ju helt klart vara det godaste målet på dagen. Speciellt när man har massa gott hemma!



Kollade ni på The Hills i Tisdags? Jag såg faktiskt det första avsnittet igår och jag började nästan gråta när sönderopererade Heidi satt framför sin mamma och frågade om hon såg bra ut?! Fyfan så annorlunda hon såg ut! När de visade barndomsbilderna som familjen hade hemma innan hon kom. Usch! Fick en klump i magen. Stackarn! Det är nog mycket Spencers fel att hela hennes självkänsla är borta. Kan fortfarande inte förstå hur jäkla mycket tjejen har förändrats!?



Så sorgligt! Usch! :(

Ha en härlig dag!


Ni missar väl inte The Hills?

Säsong 6 hade ju premiär i Tisdags! Ni har väl inte missat det? Kolla på första avsnittet HÄR!


Världens vackraste människor del 2.


Kolla även in kvinnorna.

Världens vackraste människor.


Torsdag.

Jahapp. Idag är det torsdag. I morgon är det Valborg. Idag var ja uppe tidigt. Träffade mamma en sväng. Var och handlade. Åt lunch med Kaka. Tränade och nu har precis golvläggargubben varit här. Det kanske blir linoliummatta i allafall i kök och sovrum. Men det fanns ju mycket mer coola val där än på laminatsidan. Så det blir nog bra hur som helst! Vad ska man hitta på nu då?!

Marabou Polkagris.

Titta vad jag hittade när jag var och handlade idag?! Nyhet.



Supergod! Någon mer som testat?


Fresh strawberrys.

Medan några av mina vänner är ute och partajar så sitter jag hemma framför "Fuskbyggarna" och äter färksa jordgubbar med lättyougurt! Även om det känns trist att inte vara med ut så känns det faktiskt riktigt skönt att vara hemma ikväll. Men jag hoppas såklart att mina tjejer har kul!



Det är jäkligt trist att vara pollenallergiker eftersom det är på våren som man ska bli så himla pigg för att det blir varmt och skönt ute. Men så fort björken börjar blomma så blir jag som en jäkla zombie. Och vill helst bara ligga hemma och sova. Det blir lite bättre med medicin men inte helt bra. Man vill ju vara ute men man orkar inte. Skit trist. Ni som oxå är allergiska känner säkert igen er. Fint träd, javisst! Men fyfan säger jag bara!



Sandra Bullock´s nya son.

Först så vann hon sin första Oscar och sen skilde hon sig ifrån sin otrogne make Jesse James. Under tiden så hade hon en härlig liten hemlis. Sandra och Jesse började leta efter barn att adoptera redan för fyra år sen. Och i Januari i år så hämtade de hem lilla Louis Bardo Bullock. De har hållit adoptionen hemlig och ville vänta med nyheten till efter Oscars galan. Nu är lilla Louis 3,5 månad gammal och Sandra går alltså ut i People Magazine som ensamstående men lycklig mamma åt den lilla pojken!





(Källa: Peoples Magazine)


Home sweet home.

Har precis kommit hem och slängt mig på soffan. Det gick bra på jobbet, Alex var glad hela dagen och skrattade friskt åt det mesta. Det är roligt att jobba när även han är på bra humör!



I morrn så kommer golvläggaren hit äntligen och ska kolla på våra golv. Så ska bi besluta vad det blir för nåt? Jag vill ha ett mörkt golv i hall och kök. Vi får se om jag får igenom det.

Inspiration.




Later.


Morrn morrn.

Sitter med en kopp Te och försöker vakna. Måste cykla iväg om fem minuter. Ska iväg och jobba lite. Har sovit som en stock hela natten. Första gången på länge! Riiiiktigt skönt var de. Ha en bra dag! Tjingeling!


Taylor Momsen new single.

Taylor Momsen - Make me wanna die


Bakom kulisserna.



Otrohetsskandalerna vi minns och kommer att minnas.




(Källa: Starlounge).


Konstig dag.

Igår efter personalmötet så åkte ju jag och Kaka och handlade. Där träffade jag min gamla barndomskompis David som jag inte har sett på år! Så himla roligt att se honom igen. Sen åkte vi hem och lagade tacos. Efter tacosen så fick både Kaka och jag jätte ont i magen. Vi sa nog inte ett ord till varandra på hela kvällen sen för att vi hade så ont. Jag skrev i ordning en sammanfattning av personalmötet och skickade ut till alla. Sen gick jag och la mig. Somnade dock inte förrän runt två på natten.

I morse så vaknade både jag och Kaka klockan åtta av att det plingade på dörren. Willen fick tokspel och Kaka flög upp då han ska vara på jobbet åtta. In kommer det en byggjobbare som sa sätta fast ett lås på vår toalettdörr. Thanks. Willen och jag går ut och går en promenad. När jag kommer in så plockar jag lite och äter en god frukost. Senare på dagen så hugger det till i min fot när jag går in i köket. Jag vänder på foten och det bara sipprar ut blod ur ett minst sagt konstigt sår. Till slut så ser jag att innanför skinnet så sitte en stor glasbit. Förra veckan så tappade jag ett glas när jag diskade och trodde att jag fått upp allt med dammsugaren. Men icke. Nu är den ute i allafall och kan fortfarande inte fatta att jag inte har sett den tidigare?! Tur att inte Willen har klivit eller tuggat på den. Usch.

Idag åt jag de första jordgubbarna till lunch oxå.




Hoppas ni har en härlig kväll!

EMD leder delar av sommarkrysset.

Nu ska EMD göra programledar-debut och leda delar av sommarkrysset.
Den 15 maj börjar det på Tv4.



Vart jobbar jag?

Det är en del som har frågat mig vart jag jobbar? Jag jobbar som personlig assistent åt en liten kille som är 3 år och lider av en svår hjärnskada. Världens gladaste lilla charmtroll är det. Det spelar ingen roll om man är på världens sämsta humör när man åker till jobbet, när man träffar honom så blir man genast glad och kommer på bättre tankar. Tack lilla Alex för att du finns.



Iväg igen.

Tjillevippen! Är bara hemma och vänder. Slänger i mig lite blåbärssoppa och sen ska jag iväg igen. Har varit på ett lååångt personalmöte. Ett riktigt bra möte dock! Nu ska jag iväg och storhandla...



Later.

Måndag.

Tjing. Har precis kommit hem ifrån jobbet. Trööött. Ska nog ta och sussa lite innan jag ska iväg på personalmöte sen. Ha en underbar dag idag!

KRAM

Bråttom bråttom.

Iväg och jobba.

Skickar lite kärlek till er alla!




Nu bryter de alltså förlovningen.

Då var det kirrat och klart då. Prinsessan Madeleine och Jonas bryter härmed förlovningen idag.



Enligt tidningarna så är det Madde som har tagit steget nu och dumpat Jonas. Då det är bevisat att han varit otrogen så tycker ju jag att hon fattade helt rätt beslut. Han förtjänar defenitivt inte henne. Usch och fy och Blää! Hon som är så vacker kan säkert få en reko kille inom en snart framtid som inte är nån Cheater. Den där Tora har väl blivit miljonär vid det här laget...

Video. Wilgots nya leksak.

Har verkligen bloggtorka just nu så här får ni se en liten film på Willen när han fick sin nya leksak av Kaka. Filmen är lite mörk, (inte så lite heller), men det får gå endå...



Såhär glad kan man bli.

Lördagkväll.



Elefanten Vs Kamelen.


Jag dör en smula!

Min barndomsvän Madde har länge pratat om att skaffa hund. Hennes familj har haft hund så länge som jag kan minnas och hon har pratat om att skaffa en egen sen vi var tonåringar. Nu har hon skaffat hund! Hon hämtade den förra veckan och idag så var dom här en snabbis och hälsade på! Jag dör! Sååå otroligt liten och söt! Willen och Bonzo (som den heter) lekte som sjutton här hemma på vardagsrumsgolvet.




Willen var så snäll och tog sin favorit leksak "krokisen" och la fram till Bonzo. Sen satt han en bit bort och tittade på när Bonzo lekte med den...



Nu sätter övertalningsproceduren igång. Jag vill ha en till hund! Inte nu! Men snart!

Later.


Soliga Fredag.

God morgon! Idag känner jag mig äntligen bättre! Fortfarande snorig och hostig och lite seg. Men absolut bättre! Tjihooo! Idag så kommer det några gubbar med vår toalettdörr äntligen! Vi har varit utan toalettdörr nu i 3 veckor! Så de ska bli otroligt skönt att få hem den igen nu. Som tur är så har vi toan intill sovrummet så man har kunnat stänga sovrumsdörren när man velat ha lite privacy. Har precis kikat på The Voice och nu ska jag äta liet frukost. Funderar på att sätta igång med att tvätta mina fönster idag. Vårstäda lite. Men vi får se om jag orkar.

Hemma hos oss just nu.



Ha en bra dag!


Drick mer Te!


- Otroligt! Jag förlora mot en matta!

Idag har en mening snurrat runt i mitt huvud hela dagen! Nämligen denna...



"- Otroligt, jag förlora mot en matta!"


Långkjol.



J
ag är jätte sugen på att köpa mig en långkjol. Tycker att det är så sjukt snyggt. Hittade dessa ifrån Topshop. Kanske blir någon av dem?



Vad tycker ni om långkjol?

Snö i slutet av april.


Såhär ser det alltså ut utanför mitt fönster idag. Jag är sur på vädergudarna! Det är det nog fler som är idag! Tänker inte gå ut förrutom med Wilgot idag. Ska ligga inne och kurera mig lite till då jag fortfarande inte är frisk. Nu ska jag äta frukost...

Hoppas ni får en bra dag!


Ville bara säga...


The bigger, the better.



Alexander Skarsgård & Kate Bosworth.


Kålsoppa & Sex&TheCity.

Goddagens. Är fortfarande sjuk även om jag känner mig lite bättre. Det känns i kroppen att man haft hög feber och jag hostar och fräser som sjutton fortfarande. Kokar kålsoppa i köket. Har hört att det ska vara bra emot förskylningar som denna. Ligger i sängen och kikar Sex & The City oxå såklart. Det hör ju lixåm till när man är sjuk. Men idag fick det bli filmen! Kan knappt vänta tills tvåan kommer nu i maj!



Torkel & Morteza.





Dear John.


Har precis tittat klart på en av de bästa kärleksfilmerna som jag någonsin sett. Denna ligger alltså i klass med The notebook och A walk to remember. Har väntat med att se den för att jag trodde att den var dålig. Sen satte jag på den nu när jag endå ligger och snörvlar i sängen. För det första så är ju Channing Tatum en av världens sexigaste män! Och för det andra så var den otroligt jävla skit bra!

Nu har ju jag en liten vovve som brukar vilja ligga så nära mig som möjligt hela tiden. Och att ligga och titta på film på datorn i sängen och inte ge honom all uppmärksamhet funkar ju inte riktigt... Willen hittade snabbt en plats där han ville ligga och som passade sådär ihop med mitt filmtittande...



Ni bara måste se "Dear John"! Det är dessutom Lasse Hallström som regisserat den!
Allas vår "barnen i bullerbyn" - Lasse!


Jag behöver verkligen ett par nya jeansshorts! Kanske ett par av dessa? Eller varför inte båda?!


Tisdag 20 april.

Klockan tolv idag var en viktig tid. Jag hade laddat som sjutton. Istället så ligger jag nerbäddad i sängen med feber, bröstsmärtor och slemhosta. Seriöst! Bläääääääh. Vad skulle jag göra då klockan tolv? Jo!; jag skulle sätta igång på allvar med min träning. Nu måste jag vänta äääända tills nästa vecka med träningen! Fan! Skaffa dig ett immunförsvar Ninnie! Det är väl precis det som jag ska göra nära jag börjar träna i och försig.

Hasade mig upp och gjorde en smoothie på banan, blåbär och hallon nyss. Längst ner i fruktskålen (Jo vår fruktskål är ganska så djup) så hittade jag en alldeles svart banan. Kolsvart!

 
Just nu så har jag dragit ner alla persienner då jag just nu bara blir deprimerad av fågelkvitter och strålande sol. Vill ut!!!!! Sitter i sängen och går igenom allas scheman på jobbet. Fyller i tider som måste fyllas i och ser till så att det inte är någon lucka någonstans.



Later.


Alexander skarsgård spelar Mumintrollet.



Vårfräsh blogg.

Då min blogg var så himla mörk så kände jag att jag ville ljusa upp den lite.
Nu är den mer vårig och somrig! Tjohoo.
Vad tycker ni?!

Vill du ha hjälp med en ny header?! Maila mig!


Bildregn i brist på ork.

Jag är alltså sjuk...igen! JA, jag ska börja äta vitaminer. JA, mitt immunförsvar suger. Just nu har jag 39,8 i feber och orkar verkligen inte blogga. Så här kommer det lite fler bilder ifrån GBG...




Dags igen då.

Så jäkla ont i bröstet! Har feber och halsont. Seriöst! Hur ofta ska man vara sjuk det här året? Jag har inte tid!! Har en tid på gymmet i morgon för att gå igenom kroppen och sen ska det renoveras här hemma... Gaaaah! Fan fan fan! Om jag ska vara sängliggande idag så ska jag nog passa på att göra en ny design till bloggen då jag vill ha en mer vårig design nu. Denna är så mörk...

Later.


Följ Maria Montazami´s blogg.



Min favorit Maria Montazami har alltså öppnat en blogg på Amelia. Tjihoo.
Klicka HÄR för att komma direkt dit!


Borta bra men hemma bäst.

Vi har precis kommit hem. Vi har haft det så jäkla bra! Otroligt vilka mysiga människor Jocke, Ai och Will är. Så välkomnande och enkla. vi har redan bestämt att vi ska hälsa på igen i sommar. Vi kom hem mycket tidigare än väntat. Vi trodde att vi skulle komma hem sent ikväll eller i natt men nu är ju klockan bara sju. Perfekt. Borta bra!; Men hemma bäst. Det stämmer så bra! Det var riktigt skönt att komma hem igen även om vi knappt ville åka därifrån. Willen är helt slut och sov både i bilen och ligger däckad nu här bredvid mig i sängen. Per Moberg lagar mat på tv:n. Klockren människa.

Innan vi åkte så svängde vi förbi Jockes restaurang som han äger. Det var som en liten gård med restaurang, inredningsbutik,bageri och konstgalleri på samma ställe. Otroligt fint och mysigt.
Uuunnnderbar mat!

Helt klart en inredningsbutik i min smak.




Sen var det dags för lite mat...



Later.


Hemfärd.

Jag vill inte åka hem! Det är så mysigt här! Nu har vi ätit frukost och jag har tagit en lång varm dusch i deras megadusch. En sån med både radio och ånga. Nice som tusan. Nu ska vi snart iväg till Jockes restaurang och titta hur den ser ut. Sen ska vi äta lunch där innan vi åker hemåt.

Later.


IDAG.

När vi kom hit igår kväll så drack vi en hel del rödvin och åt jätte godmat. I morse vaknade vi runt åtta så man är lite mör nu. Vi har grillat kött till lunch utomhus, tagit en promenad ner till havet och tagit en fika. Drack en stor kopp rött Te och glass! Mums. Nu ska jag,Kaka och Will kolla på Pingu och vila en stund för att ikväll så får Jocke och Ai gäster. Så vi ska på vinflaskan ikväll igen antar jag. Ai har redan ställt fram glasen! Haha.

 

Jag lyckades på nåt sätt göra en inbakad fläta på mig själv. Kanske är första gången som
den faktiskt ser ut som en fläta och inte som ett ormbo...



Jocke skickade ner Kaka i vinkällaren inför kvällen...



Later.


Details.




God morgon.



God mogon folket!

Har precis ätit lite frukost här i göteborg. Vaknade klockan åtta i morse av att lilla Will kom och öppnade vår dörr och sa "Gooooo mooooorrooon" på Göteborgska! Världens sötaste! Nu ska jag strax ta en dusch i den stora megadushen. det här är helt klart ett av de finaste husen jag sett i hela mitt liv. Ska fota lite här i idag så ska ni få se. Huset är nästan helt inrett i vitt och de har en fasad i matsalen!.....



Later.


Animal.

Miike Snow - Animal Punks jump up remix




Götlaborg.

Jahapp, om ett par timmar så drar jag, Kaka och Willen till Götet. Vi ska tillbringa helgen där hos en vän till Kaka. Ska bli jätte kul! Känner mig fortfarande hängig av pollenchocken men ska förbi apoteket på vägen. Just nu håller jag på och gör lite soppa. Packar gör jag oxå! Har mindre grejer med mig nu än vad jag hade när vi var i Karlstad förra helgen... Konstigt? Fast på tjejresor brukar man ju i och försig ha med sig halva garderoben! Det kan ju vara nån som har glömt nåt?! Gaaah.



Dator och kamera medföljer så don´t worry, det blir bloggning där oxå!

Ta hand om er idag och bränn er inte på näsan.

Later.


Utomlandsdrömmar.

Det blev ingen tjejmiddag för min del. När jag hade varit hemma ett tag så började huvudet dunka, jag blev yr och tjock i halsen. Typiskt första tecken på min pollenallergi. Har legat däckad tills nu. Tog en alvedon och drack 1,5 l vatten. Då kändes det lite bättre. I morgon ska jag och Kaka åka till Göteborg och då ska jag helt klart svänga förbi apoteket innan och köpa på mig de bästa pollenmedecinerna. Måste gardera mig i år.

Blev inge mysmat tillsammans med mina underbara tjejer hos Veronika alltså, utan gjorde en jätte god och KALL smoothie och ett par mackor i stället...





Har under så lång tid nu bara längtat ihjäl mig utomlands. Drömmer om att jag är ute och reser på nätterna nu till o med. Fatta att sätta sina små fossingar i den här sanden...



Fick en bild förra veckan av Maria där jag badar och Willen är lite skeptisk om han ska hoppa i?!



Får helt klart sommarkänslor. Nu vill jag bara att det ska bli varmt! Eller åka någonstans där det är det!
(Som ni ser så har han redan badat en gång... lillen!)

Later.



"För varenda unge".


Klicka HÄR för att komma direkt till webbshopen!


Pollen attack.

Fasen. Nu börjas det! Känner i huvud, näsa och hals att pollen säsongen drar igång nu. Willen och jag cyklade ner till Lina vid tio i morse. Sen satt vi där en sväng. Jag gick iväg på möte och sen fick jag pannkakor av mamma. Älskade mamma. Nu har vi precis kommit hem. Ska slänga mig in i dushen och sen ska jag slänga mig iväg på tjejmiddá hos Vevvo ikväll. Sådeså.




Artists for Peace and Justice.

Den här veckan är det en hel kändis-skara som är nere i Haiti för att träffa människorna som varit
med om katastrofen. Allihoppa är med i en organisation som heter Artists for Peace and Justice (APJ)
som bland annat planerar att bygga nya skolor där och hjälpa till att bygga upp byggnader igen.
De som är i Haiti nu är Ben Stiller, Demi Moore, Gerard Butler, Javier Bardem, Olivia Wilde,
Penelope Cruz, Sean Penn 
och Susan Sarandon.



För att läsa mer om Artists for Peace and Justice så kan du gå in HÄR.


14 mars.

Hej! Fasen va konstigt det känns att inte ha uppdaterat på hela dagen. Dagen började med att jag fick sova ut! Underbart! Vaknade endå halv tio. Trodde först att jag skulle sova hela dagen. Men icke! Ringde Lina (lillasyster) och slängde ner Willen i cykelkorgen och åkte hem till henne. Vi mötte upp Anna och sen satt vi på Expresso house i typ 2,5 timma. Så himla skönt. Och varmt! Har nästan brännt mig lite på armarna. Gassande sol hela dagen. Då min mobil låg kvar hemma hos Lina så har jag tyvär inga bilder från dagen men Junior lyckades fånga mig, Lina och Michelle på en bild. Träffade Matilda sen så vi tog sällskap hem. I bland älskar jag att bo i Västerås! Willen har varit superduktig hela dagen och vunnit en hel del hjärtan som vanligt.



Förresten så tänkte jag tipsa er om Juniors blogg. Han är en störtskön modemedveten kille som har varit med om en hel del. Han är en grym dansare och har varit med i en massa olika dansprojekt. Bland annat så har han varit en deltagare i "So you think you can dance"...

Klicka på bilden för att komma till THE MANNEQUIN.



Pollenallergi.




Twist&Tango´s nya webbshop.



Nu har Twist&Tango öppnat webbshop.



Klicka HÄR för att komma dit!


Tröttmössa.

God morgon!



Försov mig i morse.
Karlstad tröttheten kommer säkert efterråt. Sitter i allafall på jobbet nu
och ska jobba till ett. Sen ska jag hem emellan för att vår toalettdörr som vi varit utan i en
vecka kommer idag. Hallelujah! Sen ska jag iväg och jobba hos Alex ikväll. Så jag hinner hem
emellan, äta lite, vila lite och gå en långpromme med Willen. Det är strålande sol ute idag precis
som igår, man blir så jäkla mycket piggare tycker jag. Hade jag varit så här trött som jag är nu
och det hade ösregnat ute så hade jag antagligen legat på tangentbordet nu. Wilgot är med här
på jobbet och dörren till rummet står öppen. Han ligger på en stol bredvid mig och är jätte duktig.
Övning ger färdighet! Me like.

Later.

New Shoes.

Nya skor... Ifrån Topshop...



Karlstad baby.


Dokumentär om Svartenbrandt.

Sitter på jobbet och har skittråkigt. Jobbet blir lite roligare när man lyssnar på något spännande. Jag som älskar dokumentärer sitter just nu och lyssnar på en dokumentär på P3 om Svartenbrandt. Jackie Ferm´s kriminella pappa. Han har helt klart varit med om en hel del! Lyssna på dokumentären HÄR!



Jackie.



Worky worky.

Skyndaskynda. Måste iväg nu. Hörs sen...

 


Hemma ifrån Karlstad.

Herregud vilken resa. Har skrattkramp i magen. Har haft sjukt roligt och det var urkul att se hur Frida, Matilda och Hanna bodde där borta i Karlstad. Kristin fick avreagera sig lite i bilen till Karlstad och det gjorde att resan gick väldigt snabbt. När vi väl kom fram till hotellet så fick Matilda och kristin ett ostädat rum. När de väl fick byta rum så var även det ostädat. Vi gjorde oss i ordning, öppnade en flaska champagne som jag tagit med och gick sen och mötte upp Ann och Hanna. Sedan gick vi till Frida! Det var så sjukt roligt att få en bild av alla och allt som de pratar om där i Karlstad. Jätte fin lägenhet! Vi var där fram till halv ett ungefär innan vi vandrade ner på krogen. Där stod vi rätt så länge i kö innan vi kom in och sen var det även ganska lån kö när vi skulle gå så där inne tyckte jag inte att vi gjorde så mycket mer än att vänta. Måste åka dit igen och gå in lite tidigare tror ja! Sen rullade vi iväg till Subway där vi terrade de stackars killarna som jobbade där. Vi köpte med oss mackor och kom på att vi var vilse. - Vart ska vi nu?! Vi gick ungefär 3 meter till och insåg att vi i princip stod vid hotellet redan... Vi ramlar in på hotellet och säger godnatt. Maria och jag sitter på varsin sida av sängen med ryggen emot varandra och äter vår macka medans vi pratar om kvällens händelser... Sen somnar vi. I morse tog vi en Bamyl koffein och tack gode gud för det! Går ner och äter frukost innan vi checkar ut och går ner på stan. Kristin och jag tokletar solbrillor då vi glömt våra. Köper ett par på HM och sen går vi hem till Hanna på en liten fika innan vi ska åka hem. I bilen sjunger vi igenom en massa låtar och stannar på Donken. Och nu är jag hemma... Tack tjejer för en underbar resa! Love you.





Bilder lägger jag upp i morgon.

Later.


citat: Maria - Han har ju fött dit

0-162464195aafff08fbbd600133d735bb.png

citat: Maria - Han har ju fött ditt barn!!


citat: Maria - Inte konstigt att j

0-33f22673daeea92f9b7f4c3032433b44.png

citat: Maria - Inte konstigt att jorden kommer gå under... Den är ju gammal!


Nu har vi vaknat i karlstad. Herre

0-1ffe65f4bd40f233383329146b27aa4a.png

Nu har vi vaknat i karlstad. Herregud va jag inte är redo att gå upp nu! Skulle lätt kunna ligga kvar hela dagen! Bilder från igår kommer senare när jag kommer hem! Idag ska vi hinna med en fika hos Hanna innan vi åker hem. Later.


Karlstad nästa.

Halloj. Är fortfarande hängig och känner att det är något på gång i kroppen. Men det skiter jag i just nu. Tänker åka med till Karlstad endå och fira Frida. Hon fyller endå 25 år. Känns som att det är väldigt viktigt! Ska bli sjukt kul! Om en timme ska jag vara nere hos Matilda, sen gör vi ett par ärenden innan vi far emot Karlstad. Vi skulle ha sovit i Fridas och Matildas lägenhet, men eftersom att det är en hel del folk som ska sova där så valde vi istället att boka hotell. Hotellet ligger precis bredvid där Frida bor så det passar ju bra! Haha.

just nu.



Hoppas ni kommer få en underbar helg! Mobilbloggar ifrån Karlstad sen...

Later.


Gör egen nyttig glass.

Om du är sugen på något riktigt kallt och gott men inte vill slänga i dig en massa socker så kommer det nu ett supermegatips! Gör egen nyttig glass! Super enkelt och superduper gott! Hittills så har jag bara använt blåbär (som på bilderna) och hallon men det går säkert med vilka bär som helst. De måste vara frysta dock. Annars behöver frystiden förlängas...


Inte igen!

Har ont i halsen! Jag har absolut inte tid med att bli sjuk igen. Ska till Karlstad i morgon och fira Frida som fyller 25! På måndag jobbar jag dubbelpass och även tisdag. Får panik. Vill absolut inte bli sjuk nu. Tänker ta det så lugnt som jag kan idag för att kunna bli kry snabbare. Sovrummet är i allafall färdigt nu och det är kritvitt! Älskar´t!



Ha en bra dag!


Tjingeling.

ojojoj vad jag målar! Har precis slängt i mig lite mat och nu ska jag snart på´t igen! Maria var här en snabbis och hjälpte till att tejpa. Sen kom Kaka hem för en timme sen och fick hjälpa lite oxå. det är rätt tungt att måla ett helt rum själv faktiskt. Men fint blir det! Hur tänkte jag egentligen när jag valde den där mörka gröna färgen?? Ett tag började jag fundera över om vi skulle spara en grön vägg och ha som fondvägg. Men det var ENDAST för att jag var så otroligt jäkla mega trött på att måla just då.

Back to buisness.




Solig målartorsdag.

Hejs. Nu har jag och Kaka varit iväg och köpt färg. Ska måla vitt i sovrummet. Är skiiit trött på vår gröna färg. Maria kom precis över på lite fika. Såhär hittade jag Willen i morse när jag kom ut i vardagsrummet...



Älskar min frukost som jag gjorde i morse...



Nu ska jag samla krafter och börja måla!



The Hills säsong 6!





7 april.

Har precis kommit hem ifrån jobbet. Fan va jag älskar min nya cykel! Man bara flyger fram till skillnad från den förra som var huuuur trög som helst att cykla på! Det är vår i luften även på kvällarna nu ju. Gled hem i en välldans fart med min favvolåt i öronen...

MGMT - Kids (Soulwax Remix)


Det gick jätte bra på jobbet förrutom att Alex håller antagligen på att bli sjuk igen. Stackars.



Nu ska jag kika på Fuskbyggarna!


Hotta upp din säng.


Finns att köpa på Inneonline.se


6 april.

Dagen började med att Maria ringde och väckte mig. Avskyr folk som ringer på hemtelefonen om man inte orkar svara på mobilen på morgonen. Maria är en sån! Men hon lockade med frukost efter en långpromenad så det nappade jag på. Wilgot och jag cyklade ner till henne och sen gick vi längs vattnet i över en timme. Jätte mysigt så nu i efterhand så är jag glad att hon ringde och väckte mig såklart.



Sen när vi kom hem igen så tvättade ja lite och Willen var inte alls trött trots lång promenad och lek...



Sen blev det hemlagade fiskpinnar,spenat och sallad...



Nu ska jag byta sängkläder och sen slänga mig framför TV:n...

Later.


"Somebody call 911"

Somebody killed this little easter chicken...



Hur platt?

Påsken är alltså över nu.


Back to reality.

Då var det vardag igen och påsken är över. Rätt så skönt faktiskt. Maria och jag har precis tagit en lååång och avkopplande promenad längs vattnet och precis ätit lite "brunch". Willen leker med Maria nu och vi slappar med en varsin kaffe framför Tv:n. Är ledig idag! Så min vardag har inte riktigt kommit igång ännu känner jag. Men i morrn ska jag tillbaka till jobbet igen. Var iväg ner till gymmet oxå och skulle skriva på det sista för mitt gymkort men då var inte R där som hjälper mig. Så han skulle ringa mig sen så kan jag sätta igång med min träning på en gång. ska bli riktigt härligt!

Hittar som vanligt massor av gamla bilder när jag är hos Maria. Här är en på oss för några år sen...




Påsken är över.




Jahapp. Då var denna "äta-tills-du-storknar-helg" över! Skönt tycker jag. Trött på ägg och sötsaker nu. Idag var jag iväg en snabbis till jobbet för att skicka in tidrapporterna, sen åkte jag och Kaka hem till Maria och Viktor för att boka vår lilla Västkust resa som vi ska göra i sommar. Ska bli så mysigt!



Nu ska jag sova!

God natt!


Flytta hem till mig?

Dessa plagg skulle mer än gärna få bosätta sig i min garderob i vår...




Tjohej.

Halloj. Trött idag! Igår var vi hos mamma och pappa på påskmiddag. Super gott!
Men nu är man lite trött på ägg och plockmat...



På kvällen så gick Kaka och jag med syrran hem till hennes chef där det väntade ett helt gäng.
Sen blev det Party och utgång! Grymt mycket folk ute.
Nu ska jag vila innan jag ska iväg en snabbis till jobbet för att
skicka in lite tidsrapporter och grejs.

Later.


Ännu en påskmiddag.

Herregud! Påsken går typ ut på att äta?! Man kommer ju rulla fram när den här påsken är över. Vi ska strax iväg på ännu en påskmiddag hos mina föräldrar. Vad hittar ni på idag?!



Robyn is the shit.

Fastnade framför datorn och youtube. Och hamnade tillslut på massa liveframträdanden av Robyn.
SHiiiit va bra hon är!! Kolla in dom här! Ni bara måste!

Robyn - Who´s that girl


Lykke Li, Kleerub & Robyn Live p3 guld 2008


Robyn - Cobrastyle (Live at Letterman show)


Robyn - Bum like you (live Hollywood 9 feb 2009)


Hon har alltid varit en av mina favoriter och nu har jag inte lyssnat på henne på bra länge igen.
Dags att börja igen känner jag!

Do you like?


Hemma ifrån påskmys.



Nu har vi kommit hem ifrån lite påskmat hos Kakas mammas familj. Jätte mysigt som vanligt. Alla fick ett varsit påskägg. I mitt var det en glammig nagelfil och tre stycken depend nagellack! Fin fint! Först var jag sugen på att hitta på något ikväll men nu känner jag verkligen lugnet och att det ska bli skönt att vara hemma bara. Willen springer omkring och leker och Kaka och jag har slängt oss i varsin soffa. Nu blir det myskväll...





Påskafton.

Idag sov vi verkligen ut både jag och Kaka. Willen hade nog kunnat gå upp lite tidigare än tolv tror ja! Men han var så tyst och duktig så. När vi vaknade så gjorde jag frukost på sängen åt Kaka och sen åkte vi iväg till spåret. Då det är 10 grader i skuggan så räckte det med fleecetröja idag. sååå skönt! gick 5 km. Snart ska vi hem till Kakas mamma på lite påskträff. Hoppas alla får en underbar Påskafton idag!!

Willens tassar fick vi skölja av efter att han röjt i spåret och det var en trött vovve som mös i Kakas knä sen...




"Call of Duty"


Låååång fredagen.

Idag har det varit en låååång dag. Har inte gjort så mycket idag, antagligen därför som den långa fredagen verkligen har känts så lååång. Jag och Kaka tog det lugnt på dagen och sen var jag hos Alex och jobbade några timmar. Han har varit påskkärring idag tillsammans med lillebror och dom var sååå söta när jag kom dit!

Alex skulle vilja hälsa en sak till er alla!


Glad Påsk.



Anna Anka och Joe Labero!







1 April.

Lurat någon idag?! Jag orkar inte engagera mig i att lura någon idag. Maria brukar vara den som får bli utsatt för mina aprilskämt. Har varit allt ifrån att jag ramlat och brutit armen till att jag vunnit flera miljoner på lotto. hon har gått på det mesta! Det är ju därför det är så kul att fortsätta! Haha.


Har ni lurat någon?


H
ar nyligen varit och hämtat Willen som har blivit trimmad och badad. Jäääättte fin blev han! Lillen!


(Kaka tyckte att jag såg vindögd ut på den här bilden!)

Det var en glad vovve som vi hämtade. Nu sover han lillen!


Prenumerera?!

Har inte riktigt haft någon bloglovin ikon sen jag gjorde om designen på bloggen i december! Nu har jag äntligen gjort en. Så är ni intresserade av att följa mig så klicka på bilden nedan!


Världens räddaste vovve.

Buuuhuuu! Jag gråter inombords! Hur fan ska jag kunna ha barn sen?! Lämna ett gråtande barn som skriker efter mamma på dagis!??  Har precis lämnat in Willen på hundvård. Han ska trimmas, klippa klorna, badas och rensa öronen. Brukar alltid klippa honom själv, men lämnar in honom inför våren så att allt blir riktigt gjort. Vårfin ska han bli! Men jag har aldrig sett en räddare hund!! Han stretade emot jätte mycket när hon drog i kopplet och försökte klämma sig ut igenom dörren när vi gick!!!! Jag vet att han får det bra där de här timmarna eftersom att hon är så duktig, men det känns ändå som om jag lämnade min älskling hos någon slags slaktare! Det gör ont i hjärtat att se honom sådär rädd! Men han blir ju ännu mer rädd om jag är kvar där, så det bästa är väl att jag åkte hem så länge. Ska hämta min nytrimmade Willepille om två timmar ungefär!
Lilla hjärtat!

Bild ifrån när Willen och jag inviger min nya cykel...





Några andra badglada vovvar...



RSS 2.0