Happy Sunday.

Tjingeling. Däckade precis i soffan. Herregud va trött jag var. Idag var jag på min andra intervju och nu verkar det som att jag faktiskt har fått jobbet. När jag säger faktiskt så menar jag att jag vill inte hoppas på för mycket innan jag skrivit på alla papper. Men ska man lita på folks ord så har jag fått jobbet! Och det känns ju underbart i såfall. Återkommer om det.

När jag skulle iväg till intervjun som Kaka så snällt skulle köra mig till så startade inte bilen... Paniiik. Mamma och pappa var tack och lov ute och åkte precis i närheten och var snälla nog att plocka upp mig. Sen var Kakas pappa snäll och hämtade mig sen. Har så underbar familj! Sen fick vi hjälp med startkablar och grejs så till slut så funkade vår lilla pärla. Då tog vi en sväng till affärn och köpte tacos, såklart. Käkade lite, slökollade på en film och jag somnade. Nu har Kaka precis åkt iväg på nån bandy träning med jobbet? Nu blir det snart ensam mamma söker och mys i soffan med Willen.

 

Är det bara jag som tycker att mina tofflor ser ut som nån mysig filur när fjädrarna tittar ut?




Kommentarer
Postat av: Emma

Men guu va kul om du får jobbet! Är det ett privat assistansbolag??



kram!

2009-10-25 @ 20:30:44
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: Emma

Ahh, jag förstod nästan att det var Vivida! Patrik är också anställda där! Då kanske ni får gå på utbildning tillsammans :)



kram!

2009-10-25 @ 21:51:09
URL: http://lifeasemmaknowit.blogg.se/
Postat av: fine

är det tofflor? så.. runda de ser ut! :D de ser ut som ändarna på staven som gladiatorerna använde för att putta ner sin utmanare från en pidestal i det gamla hederliga programmet som gick på tv4 när man var liten. hahah :D

2009-10-26 @ 07:13:17
URL: http://fine.webblogg.se/
Postat av: Neha

Åh vad god mat!

2009-10-29 @ 12:14:35
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/




bloglovin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0