Godnatt.

Nu har jag druckit Te i min favvokopp och tittat på Faddergalan... nu ska jag sova. God natt!




Hörlurar ifrån Urbanears.

Jag behöver verkligen ett par tuffa och bra hörlurar. Kan ju inte ha vanliga hörlurar eftersom att jag har för små öron så måste ha såna där "muffar". Nu har det kommit grymt snygga hörlurar ifrån Urbanears i tre olika storlekar! De stora kostar 600 spänn, de som är mitt emellan 500 och de minsta 400. Dessa är ju bara superballa helt enkelt!

Urbanears.




Urbanears är ett svenskt varumärke som från och med den 1 december kommer finnas tillgängligt i 25 länder. De färgglada hörlurarna finns i 14 olika färger och tre modeller, alla namngivna efter platser i Stockholm.


I dessa färger finns alltså urbanears.



(Källa: Chic och Urbanears)


Lady Gaga at Ellen.

Hos Ellen 27/11 2009.

Hon växer mer och mer i mina ögon med sin underbara röst... Något som jag bara måste göra är att gå på en Gaga koncert... Hon är ju bara så ball...





Trött dag.

Idag är jag ledig och ja kan ju tala om att ingen nytta har gjorts idag inte. Har slappat på soffan med täcke och kudde hela dagen och tittat på alla möjliga tråkiga program på tv, ätit lussebullar och bara jäst. Ska sätta igång och tvätta lite nu ikväll tänkte ja i allafall så känns det som om man gjort någon nytta idag.

Later.


Hemma ifrån julbak och glögg hos bästa vännen.

Åååh va mysigt vi har haft. Maria och jag har bakat både pepparkakor med glasyr och lussebullar. Grabbarna grus höll sig vid Tv:n och deras nyinköppta tv-spel. Vi har varit riktigt duktiga kan jag lova. Har bakat i fem timmar idag. Så nu är man lite trött i luvan. Ska slänga mig framför Tv:n nu och kommer antagligen somna på engång....



Willen var nyfiken i en strut som vanligt...


Våra goda peppisar....





Slängde omkring med degen och den lade sig som en stjärt.... självklart så tjöt vi av skratt....


Lek och bus med Willen....



1:a advent.






Söndag.

God morgon allihoppa! Här kommer först lite bilder ifrån vårat julpyssel igårkväll...



Ella och Willen lekte....


Ella hade designat en egen julkrubba... bara barbiesarna som fattades...


Tomtar, änglar och julkort stod högst på "att göra" listan...


Kaka gick med på att göra en tomte....


Tre färdiga verk. Min tomte, Ellas ängel och Kakas tomte....


Min tomte såg väldigt bestämd ut....



Efter julpysslet så åkte jag och Verro till hotellet där Maria jobbar för att vänta på henne tills hon slutade... Sen åkte vi hem till Maria och pratade, drack vin och umgicks... Sedan vidare till en "Irish pub" och tog en öl.... Skrattfest! Härligt med så underbara vänner!

Idag blir det julbak... kameran följer med.

Later.



Julpyssel på G.

Nu sticker vi iväg och julpysslar....




Känner ni igen mig?

Detta är en bild som togs för många år sen...





No hair.

Citat ifrån förra året...

 
Jag: -Hahaha
Kaka: -Vad är det?
Jag: -Fatta va kul om en skallig person skulle sjunga låten med
Chris Brown och Jordin Sparks - No air...

Kaka: -Va?
Jag: -Ja! Alltså man skulle ju byta ut air mot hair!
"Tell Me How im supposed to breathe with no hair
Can't live can't breathe with no hair
thats how i feel whenever you ain't there
Its No hair No hair".

Kaka: -Du är ju speciell alltså!
Jag: -HAha ah!



lite senare...

Jag: -Hahahaha
Kaka: -Skrattar du fortfarande åt de där med hair?
Jag: -HAhaa aah!

Humor på hög nivå?! Haha.


Pyssellördag.

God morgon! Har precis varit ute på en uppfriskande promme med Wille Pille.



Vart fan är snön?? Det undrar jag! Det är ju första advent i morgon och ingen snö!? Börjar nästan undra om jorden kommer gå under 2012 nu, det verkar ju så? Ingenting står ju rätt till?!

Hursom, ska iväg till Kakas mamma och systrar och julpyssla senare i eftermiddag/kväll. Ska bli jätte mysigt... Dricka glögg och äta peppisar kanske? Vem vet...

Later.


Godisregn.



Ikväll slog jag på stort. Vi åkte till en stor godisbutik och plockade plockgodis. Något som jag inte gjort på jätte jätte länge! Man kände sig som ett barn där igen när man gick runt bland alla barnfamiljer. Barnen fick peka och föräldrarna plocka. Lättare när man är vuxen och får bestämma exakt hur mycket och vad man tänker stoppa i sig. Ingen kan heller lura en med att; - Nu räcker det, nästa helg tar vi andra sidan av affären. (En mamma i godisbutiken). 

- Mums.   Maria Montazami

Ikväll skulle vi ha tv-spels-kväll här hemma men det är som vanligt hemma hos oss när vi bestämt nåt. Ingenting vill fungera så vi ska kolla på film i stället. Kaka har en överraskningsfilm eftersom inte xbox-spelen verkar funka... får se vad det blir? Spännande.

Later Alligator.


Nog för att...

....det är inne med markerade axlar, men hur tänkte hon nu? Jaja, det är ju Lady Gaga och hon får ju faktiskt freaka ut sig nu har vi ju förstått...




Edward Cullen and me hooking up.

... Sorry Kaka... Now it´s me and Edward..




Annika Aschberg.

...Är en hyllad fotograf som bland annat fotat för Elle, Glamour, Rodeo och många fler. Förutom mode sysslar hon bland annat med dokumentär fotografi, och hon har också plåtat skivomslaget till Kents senaste platta Röd.





Detta är verkligen en fotograf som vet vad hon pysslar med. När man tittar på hennes bilder så förstår man inte varför man inte har uppmärksammat henne tidigare. Hon är helt otrolig enligt mig. Och jag hoppas att andra fotointresserade går in på hennes företags hemsida nu och läser mer om henne och hennes verk.





Här är några av hennes bilder som oxå finns med på hemsidan...



(Bilder: Annika Aschberg)


God morgon Fredag.

Yeeey, det är fredag! Klockan är jätte mycket och jag och Willen har legat och dragit oss lääänge lääänge i sängen! Myspys. Nu ska vi upp och äta frukost och sen ska jag och Kaka iväg och ta Svinsprutan. Yiiiak. Men det går nog bra, tycker mest synd om min mesiga sambo som är mer spruträdd än jag. Haha. Får hålla honom i handen. Ha en kanon dag nu alla glada...

Morrnmorrn.



The Christmas Star is now in the Window.

Idag slog jag på stort och satte upp vår julstjärna. Kom hem rätt sent ikväll då jag och mamma hade massvis av ärenden efter jobbet. Apoteket, Ikea och Ica. På Ikea hittade jag bruna gardiner till vardagsrummet, super! När jag kom hem lagade jag i ordning lite kyckling och pasta, kollade på mammas pojkar och sen satte jag upp julstjärnan och ställde fram ljsstaken som vi fick av farmor och farfar igår kväll. Blev så mysigt så.



Man tager vad man haver.

Pasta
Kyckling
Tomatklyftor
Lätt Cremefraishe
Kryddor




Later.


Vilken tunnelbane/tåg situation är värst?

Herregud, jag ryser av alla tre!

Barnvagn rullar ner på spåret medan mamman drar upp sina byxor. Tåget kommer, men barnet klarar sig otroligt nog. det som är värst med den här filmen är ju att människor runtomkring bara dunstar?! Ingen vet hur de ska agera!




En kvinna i Boston ramlar ner på spåret pga att hon inte kan hålla balansen då hon är full. Människor försöker göra allt för att tunnelbanechauffören ska stanna och hon lyckas stanna cm ifrån kvinnan.




Han kastar ner sin exflickvän på spåret på Tensta tunnelbanestation under ett bråk.




Time for work.

Tjingeling! Nu ska jag iväg och äta lunch med mamma sen ska jag jobba. Var så himla skönt att få sova ut i morse! Hoppas ni får en underbar dag, så hörs vi under dagen! Kram.




Världens dyraste Kamera.

Sugen på en ny kamera? Varför inte slå till med nya Lecia som är ett samarbete med Hermés. En upplaga på 100 kameror finns och priset ligger på omkring blygsamma 95 000 kronor....





(Källa: Photo.net)


Home sweet home.




20091125.

Goddagens. Idag var jag uppe tidigt och vandrade ner på stan för att gå till tandhygienisten. AJ! Det gjorde ont som tusan men var väl värt det när min underbara tandhygienist, som förövrigt hade rejält med humor, plockar fram en eltandborste som hon vill ge mig i julklapp. - Den ligger bara här på lagret, du kan lika bra ha den hos dig. Schyrre! Hon fick en kram innan jag gick och ut kom jag med extremt rena och skinande tänder. 800 kronor fattigare, dock.



Annars så har jag suttit och jobbat hemifrån idag och storstädat. Snart kommer farmor och farfar över på fika. Kaka var precis och handlade och då köpte han fyra Stoooora kanelbullar som vi ska moffa i oss.



Later.




Weekend pics.

Här kommer bilderna ifrån vår överraskningshelg som Katta ordnade åt oss. Ni får ju inte se alla bilder då det blev ungefär 500 bilder över helgen... Hihi.








Dagen efter....




My Little Pony Art.

En finsk tjej vid namn Mari Kasurinen gör My Little pony´s som kändisar. Riktigt coolt om ni skulle fråga mig vad jag tyckte om detta. Kika in på hennes hemsida vettja.





Home.

Nu är jag hemma igen efter jobbet. Det gick väldigt bra idag. Alexander var så go och glad idag så! Super trött är jag och i morgonbitti ska jag upp till tandhygienisten. Har borstat för hårt och har fått en inflammation i tandköttet... iiiak. Natti.


Fantastisk Design på AMA´s.


American Music Awards igår kväll...








Min helg med tjejerna.

Jag har ju lovat att skriva om hur helgen var och vad Katta hade hittat på för kul! Vi visste ju ingenting när vi gav oss iväg tidigt i lördags morse. Vi hade fått en pack lista och vi hade bestämt tid och plats då vi skulle samlas. Vi träffades 08.15 och Katta kom med en påse full med roligheter. Hon talade om att vi skulle till sthlm och att vi skulle bo på hotell vid globen och bubbla, dricka vin och bara umgås. Helt underbart!! Vi begav oss ner till tågstationen och alla var på strålande humör! Väl på tåget så började Katta dela ut små påsar med lite av varje i. Små goodiebags helt enkelt. Det var en liten champagne flaska, en kexchoklad, en jätte god macka, tuggummi, godis och lite annat... jag sparade förstås min påse...



Kortet är taget för två år sen ungefär... Vi åkte till Sthlm och satte oss i lobbyn på hotellet. Där drar Katta fram mumsbit nummer två. Hon hade självklart bakat kvinnan. Det blev Kladdkakemuffins som man skulle kunna döda för. Riktigt goda! Sen checkade vi in och åkte ner på stan för att shoppa lite. Vi shoppade lite och satte oss sen för att äta och ta någon öl. Det var så himla skönt att inte behöva stressa någonting, vi gjorde bara det som föll oss in. Vi gick och handlade lite inför kvällen och sen åkte vi tillbaka till hotellet. "Verro, att du aldrig lär dig vilken taxi som är fejk"?! Vi bytte om och åkte hiss upp till bubblet och bastun. Självklart så hade vi med oss öl och champagne. Super mysigt så vi satt och bubblade och tittade ut över globen. Vi trivdes!



Plötsligt så kommer "han den där äckliga" in till oss. Han hade frågat mig och Maria om inte vi ville komma till honom på en drink och sen talade han såklart om vilket rumsnummer han bodde på. Han kommer i allafall in i bara kalsonger. Inga badbyxor här inte. Sätter sig i poolen med sina två öl och vrål glor på mig. (Typiskt mig/oss att råka ut för såna här typer!). Då det är fönster in till bastun så sitter han även och glor medan vi sitter där. Sen kommer han in i bastun oxå. Tix har han oxå, harklar varje sekund ungefär. Till slut måste jag gå på toa och ber tjejerna att hålla koll så han inte följer med mig in i omklädningsrummet eller nåt?!.... Scary! Sen när jag kommer ut från omklädningsrummet så är jag självklart tvungen att gå förbi honom. Då frågar han mig om inte jag vill följa med honom upp på rummet?! FYFAN! Usch!! Han gav sig inte, han ville veta vart vi skulle senare... Idiot.



När vi bubblat klart så går vi till rummet för att göra oss i ordning inför kvällens äventyr. Plockar fram lite Brieost, kex, korv, oliver, baguette mm som vi köpt på affärn innan. Vi förfestar i Marias och mitt rum. Det här med fest, det kan vi!! Kul har vi och framåt ett så åker vi taxi ner på stan. "Verro, att du aldrig lär dig vilken taxi som är fejk"?! Vi hamnar inne på Göta Källare och dansar gärnet... innan vi runt tre tiden går till donken och sen åker vi hem till hotellet. På morgonen var vi inte lika tuffa!, Eller vad säger du Maria?.... Vi åt frukost, möter "den där äckliga" som går förbi oss och säger "-god morgon." Dagen-efter törsten sätter igång och jag tror att vi har hela hotellets glas på bordet innan vi går med både jouice rester, mjöl och vatten. Vi packar i ordning och möts nere i lobbyn för att checka ut. "Den där äckliga" kommer ner i lobbyn och ställer sig vid oss. Låtsas gå upp för trappen, ler åt mig och harklar lite däremellan. *Suck*. Till slut så checkar vi ut och "Den där äckliga" följer med oss ut ifrån hotellet... Katta får nog och går fram till honom och frågar vad fan det var för fel på honom? Han harklar fram lite nervöst att, - Det vet jag inte?! Vi dör av skratt för sisådär 511 gången den helgen när vi inser vilket idiotiskt svar på frågan det var. "Det vet jag inte?"



Tåget går inte förrän senare och vi sätter oss på stationen och äter burger king. När vi väl får sätta oss på tåget så verkar det ha hänt nåt?! Tåget blir försenat. Sen får vi reda på att det hänt en olycka. Tåget kommer inte att gå mot Västerås och blir inställt. Vi får panik och efter att ha väntat en lång stund på stationen så råkar Ann och Verro höra en tant i receptionen som talar om att det nu finns en buss. Tack och lov! Väl på bussen så får vi reda på att det är någon som hoppat framför tåget.... Så jäkla hemskt!

Kaka hämtar mig på stationen och helgen är slut. Något som jag kan säga om den här helgen är att jag idag har träningsvärk i magen av allt skratt. Jag älskar mina vänner och är så tacksam över att ha just dom! Och Tack Katta för detta! Underbar idé! Älskar er tjejer!



Då Ninnie med inget minne glömde kameran då jag var så trött på morgonen så kommer det inte bilder förrän jag fått bilderna ifrån Verro som hade två kameror med sig! Haha. Men dom kommer, det lovar jag.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig.

God Natt.


Måndag.

Herregud, känns som att jag inte har bloggat på evigheter bara för att jag varit bortrest i helgen. Har massor att berätta men eftersom att jag ska iväg till jobbet om en kvart så hinner jag inte nu. Men historien kommer, lovar. Det jag kan säga nu är ju att helgen har varit TOPPEN!

Nytt hårband ifrån Monki.


Bråttom bråttom....

Hejs.


(Fashiontoast).





Äventyr.

Morrn morrn. Nu drar jag iväg och möter Ann, sen ska vi möta upp resten av ligan...


Ha en underbar helg! Puss på er.


Nu är allt nedpackat inför helgens händelser.

Jaha, då var allt färdigpackat till i morrn. Tror jag?! Vet ju inte ens vart jag ska? Men allt på listan är i allafall nedpackat. Ska möta Ann runt åtta i morgonbitti sen tar vi sällskap ner på stan. Där möter vi upp resten av ligan och sen ska det bli spännande och veta vart vi ska?! Försökte fixa mina naglar lite idag oxå. Blev inte så bra tror ja inte... Helt okej enligt mig, men det här med nailart är nog att ta i.



Syns knappt heller. Men ja tyckte att det blev fint och diskret. Jag gillar fint och diskret.

Nu ska jag faktiskt snart gå och lägga mig, antar att det blir en lång dag i morgon....

Later.


Fredag Fredag Fredag.

Människor stressar inför helgen!! Som tur var så är vi redan klara med handlingen då jag tror att det blir ännu värre nu runt två tiden när folk slutar jobbet. Eller senare i eftermiddag. Mormor var med oxå så vi åkte först och hälsade på Kaka på jobbet, hämtade mormor och åkte till systemet, sen affärn. Nu ska jag ta och vila en sväng, har precis varit ute och kastat pinne med Wille pille. Ska fixa med mina naglar ikväll tänkte ja! Köpte depends små stenar och ett nytt nagellack samt ögonbrynsfärg. Perfa.




Make it your own.

Här kommer ett tips för den som gillar att sy och pyssla... Miu Miu hade dessa söta knästrumpor på sin visning för höstkollektionen 09 och då fick Nylon Magazine en idé som jag tänkte förmedla...



"Took a pair of heavy wool or cotton socks. Bought packs of sequins and beads from a local craft store. Broke out a needle and thread, and gently sewed the sequins in clusters, making sure not to sew anything on the sock's foot. Then the fun part: “Wear them around. Make people jealous. You know the drill.” Total cost? $20-$30, depending on how fancy you want to get with the socks!"


Äntligen Fredag.

God morgon mitt herrskap.
Här har vi precis varit ute på en promenad i det vackra vädret... Herregud, vem fan blir pigg av att komma ut till detta ruggiga skitväder? Inte blir man piggare i allafalll... Hellre snö! Då blir det ju genast lite ljusare. Willen var pigg i  allafall och trippade på som vanligt. Idag så ska jag hälsa på Kaka på jobbet, handla med mamma och packa inför i morgon. Måste tvätta lite grejer oxå. Längtar till i morrn så jag spricker snart.... Vid den här tiden i morgon så är jag med mina underbara tjejer någonstans dit Katta tar oss? Överraskningen ni vet?! Nu ska jag dricka en kopp Te och äta frukost, sen ska jag ringa mamsen... Ha en bra dag!





Mammas pojkar, Paradise Hotell, Big Brother.

Varför Varför Whyyy....fastnar jag alltid för reality serier?? Det är så spännande med intriger, människor och sånt. Det dumma är att jag börjat kika på Big brother som går sent på kvällarna/nätterna och jag skulle behöva sova lite i stället, men vad ska man göra?! Har precis kollat på Mammas pojkar och Paradise med en varm kopp choklad. Myspys. Kaka bara ler åt mig när jag sitter där och är totalt isolerad och helt inne i mina program. Nu ska jag sätta mig vid pianot ett tag och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Tur att vi har tv i sovrummet...

God natt.


Lika som bär?!




Vitaminrika Fruktdrinkar.

Något som vi verkligen behöver den här årstiden är vitaminer... Här är recept på fyra stycken fruktdrinkar som är riktiga vitaminbomber....






Finally home.

Äntligen hemma. Var så himla uttråkad på jobbet så jag trodde att jag skulle gå av! Att sitta vid en datorskärm i flera timmar och bara göra samma sak i ett alldeles för dåligt ljus tär på ögonen och huvudet. Hade MYCKET hellre varit på mitt "riktiga" jobb och hos charmigaste Alexander.

Alexander är alltså världens goaste lillkille som jag precis har börjat jobba med. Han är tre år och har en hjärnskada. Han kan en massa saker endå och är en riktig liten prins. Familjen har alltså gett mig tillåtelse att få ha med Alexander lite i bloggen på bilder och så eftersom han blir lite en del av mitt liv nu. Denna bild har familjen själva tagit...




Pistol Johansson?

En undran....

Om man heter Gun Johansson... Och man åker till USA... Uppfattas det namnet som Pistol Johansson då?..


Snopp...vad?

Sitter på jobbet och registrerar... Plötsligt så står det Snopptorpsgatan 10! Ni anar inte va roliga namn och adresser det finns. Jag tänker mest på gubben som bor på adressen, hur han gör när någon frågar om hans adress... om han med allvarlig ton säger Snopptorpsgatan 10 som om han lika gärna skulle säga Lövgatan 10 eller något "normalt"... Skrattar personen som ber om adressen? Jag vet att jag helt klart skulle göra det!

Later.



Torsdag.

God morgon, God middag...

Sitter och äter frukost och ska strax iväg och jobba igen... Var så jäkla trött igår så sov tills jag vaknade idag.. Underbart... Kaka kom hem nu på lunchen och skrattade åt hur ja stod ivrigt och rörde i ordning varm choklad som jag bara har fått dille på... det är så gott... nyttigare än oboy och mycket fräshare.

Ha en underbar dag så hörs vi senare..



Givetvis så finns Receptet här!




Rihannas nya date.

Är ingen mindre än Tristan Wilds ifrån "90210"... Fint par tycker jag... bra att hon har kommit bort ifrån Chris Brown som verkar ha mer problem med sig själv....




Home from Work.

Kom precis hem ifrån jobbet. Kaka var världens bästa och hämtade mig eftersom det regnade. Gick annars. Det gick jätte bra och lilla A somnade så sött i mitt knä så... Men nu är jag trött och tänker kika på The Hills och The City med en kopp Te och en macka.





Nytt bröd med roligt namn...

.... tänker bara på...




Hemma hos familjen Taikon.

Håller på och tvättar och städar nu innan jobbet... Mamma ska hjälpa mig att plantera om vårat träd vi har här hemma, men just nu ser det bara för tröttsamt ut...



Det ska tydligen växa till sig lite mer om det får större plats... Gillar ju mitt träd... men det är ju bara så att jag är en växt-dödare... Men tänkte i allafall försöka klara av den här stackaren!






Nu är det lunch dags och Kaka kommer hem på lunchen för att äta tillsammans... myspys..

Later.


Beyonce´s nya video "Video Phone" med Lady Gaga.




New Moon LA Premiere.

 (Källa: celebglitz)



Snälla tomten!

Det finns ju faktiskt sånt som man absolut inte kan leva utan.....


T.ex.

 

 


Stora planer inför helgen.

För ungefär en månad sen så fick jag ett sms av min vän Katta. Det stod att vi skulle kolla upp helgen den 21-22/11 om vi kunde vara lediga då sedan skulle hon höra av sig igen. Efter ett par veckor så hörde hon av sig igen, då skulle vi sätta in 500 kr på hennes konto om vi kunde och ville följa med på en hemlig resa. Efter någon vecka igen så hörde hon av sig igen och talade om att alla kunde. Hon hade pratat med Ann,Verro,Maria och mig. Så i helgen ska vi bli upphämtade nere på stan och ingen av oss, förrutom Katta vet vart vi ska över helgen. Vi har fått en packlista, det är allt. Så jäkla kul och spännande. Vi spricker ju snart av nyfikenhet!!

Packlista alá Katta.



Här är vi som ska iväg... Detta var när vi var i Turkiet för många år sen...




Håll i hatten... Vi har haft mycket roligt under åren...




....Och nu längtar jag sååå till helgen....

Later.


Världens gladaste hund.

Jag tror fan inte att det finns någon hund i hela världen som kan bli lika glad som Willen när man kommer hem. Han vet lixåm inte vart han ska ta vägen. Om han ska slicka, naffsa, hoppa, skälla eller bara studsa lite allmänt. Det är hur som helst väldigt kul att komma hem till någon som blir så glad. Såklart.

 


Idol Eddie blir modell.

Att Eddie är snygg det visste ju vi för längesen. Igår så fotades han av Bingo Rimér tillsammans med modellen Rebecca Simonsson för det amerikanska modehuset Tom Ford. Eddie har gjort en del småjobb förr men detta är stort. Tom Ford har alltså planer på en nationell reklamkampanj och Eddie Razaz kan bli det stora affisch namnet.


    




Tisdag.

Nu ska jag strax iväg och jobba. Sitter här och gör lite hemifrån nu innan jag ska iväg. Hjälper ju mamma på jobbet samtidigt som jag har mitt eget. Så ska iväg dit nu och registrera. Har bråttom, så fattar inte varför jag sitter här! Later.




Gaga Fashion.


Köp dina julklappar i Unicef´s Webbshop.

Handla dina julklappar eller köp dina julkort hos Unicef så går dina pengar till världens barn.

Klicka på bilden för att komma till deras Webbshop.





Shoes & Studs.

Artikelbild

(Angela CC, 2500 kr)

Dessa skulle mer än gärna få flytta hem till mig. Grymt snygga! Dom måste ju vara perfekta om man skulle möta någon skummis i en gränd någonstans, bättre än stålhetta. haha.


Rihanna´s fantastiska klänning.

Rihanna hade en über cool klänning på sig på Glamour´s Women of the year award förra veckan. Hon klär ju som vanligt i allt kvinnan men den här tyckte jag var helt fantastiskt vacker.

Är den inte hur häftig som helst, eller vad?


Designer: Stephane Rolland



Slappardag.

Herregud! Hur kan man vara såhär trött? Jag och Willen har legat och halvsovit framför Tv:n hela dagen. Solen har inte ens gått upp i Västerås idag. Det har varit mörkt hela dagen. Så har inte så mycket att skriva om idag, har verkligen inte gjort någonting. Trött i luvan vill jag lov. Nu ska jag strax laga mat och sen ska jag jobba lite hemifrån.

 

Later.

 

 


Kommer du bojkotta Lindex?

(Källa: Aftonbladet)

Detta har det pratats en hel del om i olika bloggar samt tidningar. Jag själv blir inte drabbad men jag kan tänka mig att det finns tjejer som tycker att detta är diskriminerande. Detta är ju även ett problem som inte bara har med Lindex att göra. Hur kommer andra designers att tänka kring detta? Kommer dom att tycka att det är en lösning på hur mycket pengar dom lägger på sina kollektioner? Så snart går det bara att köpa designerplagg i storlekarna S och M? Detta kan ju faktiskt komma att bli ett problem i framtiden? Jag tycker att det är synd då jag anser att alla har rätt att köpa kläder de gillar, det ska finnas i alla storlekar helt enkelt. L är inte en stor storlek, det är en storlek som absolut borde räknas med när man ska sälja ut sin kollektion i en allmän butik.

 


Piano.



Just nu sitter jag vid pianot och försöker ta ut denna underbara låt ifrån New Moon. Har kommit till mitten ungefär så det går faktiskt ganska så bra!

Alexandre Desplat - New Moon (The Meadow).





Paradise hotell.

Ikväll klockan 22.00 på 6:an så sätter Paradise Hotell igång. Någon mer än jag som ska kolla?!


Pancakes.

Idag fick det bli pannkakor. Vi ska hem till mamma och pappa vid fyra och äta igen. Så vi ville bara ha något lätt nu på dagen. Ibland är det så fruktansvärt gott med pannkakor. Jag har duschat och klippt Willen lite i ansiktet. Han luktar som en hel fabrik med cocos nu. Yummie.


Later.

 

 


Min Lördagskväll i bilder.

Kvällen igår var verkligen fartfylld. Först skulle vi pyssla hemma hos Kakas mamma men de blev sjuka, så det blev inget. Vi åkte iväg runt fem och firade Venuz som fyllde år. Vi fick jätte god mat och tårta där. Willen fick leka av sig ordentligt med lilla Isabell och grabbarna som körde runt med honom i en vagn bland annat. Sen åkte vi vidare och kikade på Kakas bror som spelade bandymatch. Sen hem till Kakas pappa där vi drack något glas vin och grabbarna bubblade. Sen hem och byta skor och iväg till Maria och Viktor som hade lite folk hemma. Där var det drag kan jag lova. Virre stod med gitarren i högsta hugg och saken blir ju inte sämre av låtvalen. Resten av grabbarna försöker haka på lite i sången och det blir ett jäkla liv. Underbart! Maria kom hem ifrån jobbet och precis när hon kliver in igenom dörren så skriker Viktor: - Jaha grabbar, festen är slut. Haha. Maria byter om och sen öppnar vi en flaska vin. Får inte en lugn stund då grabbarna vill sitta och prata av sig lite med oss. Någon som hade gjort slut med sin tjej, någon som kände sig lite lycklig osv. Till slut drar dom iväg och Maria och jag får äntligen en stund för oss själva där vi kan prata lite. Sen går vi ner på stan. Ett trasigt paraply och ösregn ute. Vi går förbi några ställen men kan inte bestämma oss vilket vi ska välja. (Tro mig, det finns inte så många ställen i Västerås, detta är endast för att det är jag och Maria). Till slut väljer vi och vakten säger: - Nämen tjejer, jag som har väntat hela kvällen på er och så kommer ni nu?? Vi stänger ju om en kvart. *suck. Jaha då får vi gå tillbaka och välja ett annat ställe. Vi väljer Å. Sen kommer resten av ligan som har varit på Seventribe´s spelning. Hutte kör några trolleritricks och vi dricker vin, umgås och skrattar. Sen tar jag, Ann och Hutte taxi hem. Här hemma sen så väntar jag in Kaka och sen äter vi pasta med ostsås... och sen somnar vi. Vad skulle man göra utan sina underbara vänner? Här kommer några bilder....

Först får ni en bild på min nya frisyr.... vad tycks?


Later.


God morgon Lördag.

Halloj! Det är förmiddag men hemma i vår familj så är det fortfarande tidig morgon. Det snarkas ifrån sovrummet. Kaka och Willen kör lite i omgångar. Jag själv har varit uppe ett tag. Idag så ska vi på födelsedagskalas. En släkting till Kaka som fyller. Sen ska vi på pysselkväll hemma hos Kakas mamma. Ska bli jätte mysigt. Nu ska jag äta lite frukost!


Hittade denna på fejjan på mig och min bästa vän Maria.



Ha en underbar dag!

Kram.


Man blir utanför om man inte sminkar sig.

 

I ett år sminkade sig Molly i trapphuset innan hon gick till skolan. Mamma förstod inte att man inte kunde komma till skolan osminkad. Då skulle man bli utanför. - Mamma fattar inte att jag ser ut som en nörd när jag inte sminkar mig, säger Molly 12 år.

(Källa: Aftonbladet)


Jaha, och vad ska man säga om detta då? Vill egentligen bara ställa mig och skrika när jag läser sånt här. Samma känsla som jag får när jag läste om vikthetsen kring unga. Jag blir så jäkla förbannad på hur samhället påverkar tjejer som ska koncentrera sig på helt andra saker än smink, vikt och plastikoperationer. Det är vårt fel! Det är fel fel fel! Visst, tjejer är tjejer, vi tycker att det är kul med smink, kläder och sånt. (Oftast, Inte alltid). Men de här tjejerna växer ju upp i en värld där ALLT handlar om just detta?! Ska det fortsätta såhär?


Fler diskussioner kring detta.

Diskutera mera. 






Lika som bär?






 




















Fredags myyyyys.

"Nu är det slut på veckan, det är dags för fredags myyyyyyyyys"

Fick sluta lite tidigare idag eftersom lilla A somnade så sött i pappas knä. Han är ju så underbart söt. Stoora rådjursögon och ett underbart litet leende. Tror att det här jobbet kommer passa mig väldigt bra. Familjen är oxå underbar och trivs i deras sällskap. Så nu har jag varit hemma ett tag, ätit choklad och kollat på kanske världens mysigaste film. Mozart and the Wale. Måste ses!



Hoppas ni har en mysig fredagkväll.

Kraaam!


Fredagen den 13:e.

Fyfan, hade jag glömt bort. Hoppas allt går som vanligt endå. Kom precis hem ifrån tandläkarn. Där hade jag tur i allafall eftersom jag var orolig att det var något allvarligt eftersom att jag har haft så ont i en tand ett tag nu. Men inga hål och jätte fina tänder tydligen. Det hade nog något att göra med att jag hade borstat lite hårt. Fick en ny tandborste och skulle höra av mig om det inte släppte. Efter tandis så hjälpte jag en gubbe som inte fick igång sin bil. Starka jag puffade och knuffade lite därbak och sen bara röt det till i motorn och gubben gjorde tummen upp och brassade iväg. (Ska jag säga att det efter en meter började en nedförsbacke?) Sen var jag och handlade lite på vägen hem. En liten vovve stod och skakade utanför affären, herregud va kallt det börjar bli nu! Handlade...



10 spänn styck - som hittat...


Sen tänkte jag testa den här nu som alla säger är såååå bra...

Nu ska jag lägga mig en stund igen efter knappt nå sömn i natt. Ska jobba ikväll oxå. Later.




Tandis.

Nu ska jag till tandläkar´n..... huuuua! Morrn morrn!




Kvällsuppdatering.

Jag tänkte hoppsa in i duschen snart. Men först vill jag bara uppdatera lite här. Hyesgästföreningen var här nyss och nu är vi tydligen med där oxå. Han trodde Wilgot var en dvärgschnauzer... minuspoäng. Min mage gör ont! Med stort O. Antagligen för att jag inte kunnat äta på ett tag och har nu suttit igång med det igen. Har bara ätit kokt mat dock. Men ska iväg och jobba i morrn tänkte ja. Jobbar kväll så fredagen blir himlans lugn. Vet ni vad då? Jag ska till tandläkaren i morgonbitti oxå. Såklart så har jag även fått ont i en tand. Jag som *peppar peppar* aldriiiig har haft hål i någon tand. Detta kanske blir mitt första alltså? Hoppas inte dock. Nu är det en dusch och sen mammas pojkar... alltid lika pinsamt kul.

Måste få visa vår fina "ljusslinge lampa" som jag gillar. Speciellt nu när det börjar bli vinter.



En julsaga.

Någon mer än jag som tänker se denna...

 


Agnes + Vincent = Sant.



Satt precis och läste en intervju i nya Elle med Agnes Karlsson. Hon är ju bara så mysig och jordnära. Och nu är hon kär oxå. I Vincent Pontare.

- Han får mig att känna mig vacker. Jag har aldrig fått så många komplimanger i hela mitt liv. Han gör mig lugn, han är omtänksam och omhändertagande. För mig är det som att något har fallit på plats. Aha, det är så här det ska kännas när man är riktigt kär. Jag har nog trott att jag varit det tidigare, men nu vet jag, säger Agnes i Elle.

Gulligt par tycker jag.





Torsdag.

Godmorgon. Eller goddag kanske man ska säga i stället. Skitsamma. Jag känner mig inte riktigt kry än. Magen bubblar och jag hade feber igårkväll. Så kroppen är lixåm utmattad just nu. Huua. Hur som helst så har jag vaknat på min bästa sida förrutom att jag blir liiite irriterad på Willen som står och morrar ut igenom fönstret konstant på andra hundar som har lyxen att få sig en långpromenad. Det var år sen tycker han. Då jag legat sjuk i tre dagar. Han får nöja sig med en vända runt husknuten så länge. Tänkte att jag skulle ta på mig full mondering nu och gå ut för första gången på ett par dagar... det blir alltså ett varv runt huset nu.

Kram.

 


Halsband hos Glitzy.

 

Glitzy har fått in så otroligt mycket fina halsband nu tycker jag... in och kika vettja...



De fick sin drömkarriär tack vare bloggen!

Martin Johanson köpte en påse av det exklusiva mjölet Manitoba Cream, blev frälst på surdeg och började blogga om hur man bakar det perfekta brödet. Bloggen Pain de Martin belönades med Årets matblogg 2008 och i september släpptes Martin Johansons bakbok Surdegsbröd (Natur & Kultur).


Den före detta modellen Elin Kling lär vid det här laget ha tjänat mer på sin blogg än på sin modellkarriär. Hennes Style by Kling är Sveriges största modeblogg med hisnande 200 000 besökare i veckan. Kling är dessutom medgrundare till sajten minoutfit.se och i höst aktuell som stylist för Idol.


Karolina Skande jobbade med marknadsföring när hon anonymt startade bloggen Hotspot. När hon blev kontaktad av Aftonbladet för att göra jobb för Sofis mode sa hon upp sig och satsade på en karriär inom mode. Bloggen har sedan dess vunnit flera utmärkelser, bland annat Nöjesguidens och Paus modebloggpriser, och Karolina blev rekryterad som moderedaktör för tidningen Demo. Nu jobbar hon som moderedaktör på Dagens Nyheter.


Kenza Zouiten gick i skolan när hon började blogga och har sen dess varit med och designat kläder för jofama by kenza och jobbar numera på MTV.




Första jag äter på 24 h.

 

Yeeey. Fixade dock inte att äta mer än fisken och lite ris... men endå! Hoppas att jag nu är på bättringsvägen. Nu ska jag slappa i min fotölj framför The Hills och The City.

Kram.

 

 


Fler...

Några fler bilder på presenter ifrån förlovningsfesten...




HAHAHAhaha.

Det här är ju bara så fruktansvärt roligt.

Billie Borg hade en T-shirt med texten "ABSOLUT HEMBRÄNT" på sig när klassen skulle fotograferas till skolkatalogen. Det gillade inte fotografen som i stället kopierade in en Nalle Puh-bild på det färdiga kortet.

(Källa: Expressen) Läs mer.




PINK bilder ifrån igår.

Igår var ju Kaka på koncerten istället för mig eftersom jag låg magsjuk hemma. Idag mår jag bättre. Men är fortfarande helt slut i kroppen efter feber och tömd mage. Kaka är världens bästa Kaka men inte en lika bra fotograf. Men det blev några bilder som blev helt okej i allafall...




Telefon koncert.

Nu har både Kaka och tjejerna ringt och spelat upp låtar ifrån koncerten. Det verkar riktigt grymt därborta! Jag är glad över att dom är där så dom kan berätta sen i allafall. Nu ska jag sova vidare... Har 39 graders feber nu oxå till råga på allt. Såklart. Måste faktiskt erkänna att jag tycker lite synd om mig själv idag. Har sett fram emot denna koncert i ett halvår, då vi köpte våra biljetter. Men det är sånt som händer... Vila som gäller! Kram.


PINK ikväll blev inställt för Ninnies del.

Ninnies äventyr idag var alltså att åka och se Pink i Globen ikväll. Då hon kräkts hela natten så antar vi att det är magsjuka och nu ligger hon nerbäddad i soffan och kan inte åka.



Det här är alltså Kaka (Ninnies sambo) som skriver och det blir jag som tar hennes plats och åker till Globen ikväll för att dokumentera äventyret som hon nu tyvärr missar. Så bilder och storys om kvällen kommer ni ändå att få. För vissa av er kanske jag är en ny bekantskap medans andra säkert har läst om mig här på bloggen. Förhoppningsvis lär vi känna varann lite under Ninnies aktuella sjukskrivning. Nu åker jag alltså snart iväg med min älskade sjuklings kära vänner och kommer att lägga upp bilder senare!
/Kaka 





Bloggvecka på TV4.

I Efter tio på förmiddagarna hos Malou så kommer det vara bloggtema den här veckan. Idag fick vi höra när Blondinbella och Nils (Storstadspojken) berättade hur just din blogg kan bli framgångrik och om nackdelarna med att vara en känd bloggare. Se intervjun här i repris.

Måndag 9 nov. (idag alltså). Hon är hatad och älskad, tjänar massor och läses av nästan100 000 personer om dagen. Möt succébloggaren Isabella ”Blondinbella” Löwengrip och hennes bloggande pojkvän Nils. 

Tisdag 10 nov. Blogghatet. Hur elak får man vara på bloggen? Vad säger lagen? Angelica Larsson bloggade om sitt liv som mamma, men utsattes för vidriga påhopp och var tvungen att stänga ner sin blogg.

Torsdag 12 nov. Stilikonen Kenza har drygt 90 000 unika besökare varje dag! Hur mycket styr bloggarna dagens modetrender?



Sen vill jag oxå välkomna hit alla nya läsare!
Jag blir jätte glad av alla positiva kommentarer angående bloggen och bloggen bara klättrar uppför listorna. Jag som tycker att detta är så himla roligt och som uppdaterar flera gånger om dagen känner verkligen en tacksamhet för allt arbete man lägger ner. Bloggen kommer även från och med nu att handla väldigt mycket om kroppsideal och andra viktiga frågor. Så var gärna med och diskutera. Såhär ser det ut på bloggportalen just nu...





Kram på er!


New Moon biljetter kirrade.

Nu har vi fixat biljetter till New Moon! Spikat! Har så otroligt mycket roligt framför mig nu, livet leker! I morgon ska jag, Maria, Ann och Verro ut på äventyr...
Vad vi ska göra får ni veta i morgon...!


Dagens bilder.




Hunden fick bli minigrisens nya mamma.

Det här var nog bland det sötaste jag sett och jag bara måste få dela med mig! En stor, stor hund - och en liten, liten gris! När den lilla grisen Paulichen övergavs av sin mamma så tog hunden Katjinga över och det var kärlek vid första ögonkastet. Paulichen är en ovanligt liten och skrynklig griskulting och Katjinga är en åtta årig Rhodesian ridgeback. Den lilla grisen föddes på en gård i Tyskland men övergavs av sin mamma strax efter födseln. Då fick ägaren Roland Adam en idé om att hans hund Katjinga kanske kunde bli den lille grisens fostermamma?! Eftersom hon precis hade fött upp en egen kull med valpar. Hon föll pladask för den lilla grisen och såg den genast som sin egen. Nu diar t.o.m Katjinga sin nya unge med sin egen mjölk! Är det inte otroligt!



(Källa: Expressen)


Måndag.

Jaha och idag är det början på en ny vecka. Jag är ledig och nu ska vi hem till mamsen på lunch. Hörs sen.


Slappo. Stökigt i bakgrunden pga rensning.

Later.


The shoes.

 


Kurviga kvinnor är snyggast.

Modellvärlden må förespråka ett pinnsmalt skönhetsideal, men världens män håller inte med. Kurvor och normalvikt är vad de finner mest attraktivt, enligt en ny undersökning. När det gäller kvinnokroppar är Scarlett Johanssons och Kate Winslets figurer hetare än Victoria Beckhams och Keira Knightleys tunna kroppar.

I alla fall enligt en studie från St. Andrews University, publicerad i tidskriften Perception. I studien fick manliga studenter mellan 18 och 26 år titta på bilder av kvinnor och ange vilka de tyckte var mest attraktiva.

Normalviktiga kvinnor vann genomgående över de pinnsmala.
– Detta sänder ett starkt meddelande till alla tjejer där ute som tror att man måste vara underviktig för att vara attraktiv, säger professorn David Perrett, enligt Daily Mail.

Överviktiga kvinnor ansågs dock vara "ohälsosamma", enligt studiens deltagare.

(Källa: msn.com)




Weakness in me.

Med denna låt säger jag godnatt!

En av mina gamla favoriter...

Joan Armatrading - The Weakness in me


Sov gott.


Min hund Wilgot är...

Eftersom att det är många som frågar vad Wilgot är för ras så tänkte jag passa på att skriva det här tillsammans med min favorit bild på honom. Nu är han dock väldigt långhårig på den här bilden och jag brukar inte riktigt ha honom så långhårig. Han är en blandras och det är ungefär 5 raser i honom men dom som syns mest och dom som jag brukar rabbla upp när folk frågar är Coton de Tuléar, Shi Tzu och Yorkshireterrier.


Ensam mamma söker... Vad hände sen?


Nu har jag precis kikat på ensam mamma söker. Herregud va ospännande det var då man redan hade listat ut vem det skulle bli. Förrutom Madde. Hur cool är inte hon som inte väljer någon. You go girl! Nu tycker jag att ni ska in på tv3.se och kika på extra avsnittet där man får veta vad som hände sen...




Sönderklippta skönhetsideal.

När vi endå är inne på ämnet skönhetsideal den här helgen så skulle jag vilja presentera en konstnär vid namn Gabi Trinkaus som skapar collage av sönderklippta modetidningar. Syftet med konsten är att dekonstruera mediernas framställning av kroppen och avslöja det falska i en onaturlig och önsketänkande syn på skönhet. Hon tycker att plastikkirurgkulturen går ut på att rekonstruera det yttre efter de skönhetsideal som just nu hyllas.








Jag tycker att hennes konst är hur cool som helst. Skulle lätt vilja ha något av dem på väggen härhemma. Bara hennes tänk är ju hur häftigt som helst. Ska nog ta reda på lite mer, vad dem kostar osv. Dom är även lite creapy.. men gillar det...


Julfest inbokad.

Nu är årets julfest inbokad! 19 december smäller det. Vi kör samma grej som vi gjort i alla år. Julbord, bowling, kareoke och kanske en liten krogrunda efter det. Här är lite bilder ifrån förra årets julfest... håll i hatten...




Hey How Let´s go.

Trött i luvan. Dags att jobba. Hörs senare...




Sleepy.

Eftersom att jag ska upp klockan sex i morgonbitti så hade jag faktiskt tänkt släpa mig in i sovrummet nu. Tv:n kommer antagligen åka på därinne men då kan man i allafall somna när man vill. Hoppas alla har en härlig lördagkväll vad ni än gör. Partar eller myser hemma. Vill säga godnatt med en liten favorit som jag även visat förrut för längesen.

Robyn - Bum like you (accustic Los angeles).



Godnatt.


Tänk vad lite photoshop kan göra.



















Inredningsbutik i min smak.

Länk --------> Khaki

Älskar blandningen av gammalt och nytt, lite skitigt och fräsht.




Paranormal Activity.

Någon som kommer våga se denna? (Nya blair Witch project säjs det).

 


Lördagsfrubba.

Här sitter jag nu efter en promme med Willen och äter sen frukost. Det blir lite brunch nästan. I morrn börjar jag på nya jobbet så den här dagen och kvällen blir oxå relativt lugn. Maria ville ut och festa men jag måste ju tyvär säga nej. Fan va trist. Hade varit jätte kul men jobbet måste ju komma först. Börjar ju åtta i morgonbitti så kommer nog inte orka vara ute på krogen ikväll då. Nu ska ja äta vidare och kolla på tv. Later.




Följer upp mitt inlägg om unga tjejers vikthets.



Wow.
Inte visste jag att detta skulle skapa såna känslor som det faktiskt gjorde. Det är jag glad för! Många har kommenterat inlägget och jag hoppas att debatten fortsätter i bloggvärlden då jag som ni säkert redan har förstått tycker att detta är ett av våra största samhällsproblem. Jag är glad över att få ta del av så många människors åsikter och tankar kring detta. Det krävs mycket för att göra en ynka ändring kring ämnet och jag hoppas att genom våra bloggar så kan vi nå ut till många yngre och deras föräldrar som sedan sprider det vidare så att ämnet blir ett ordentligt samtalsämne. Jag hade tänkt publicera några kommentarer som jag tycker är värda en extra tanke och en som jag skulle vilja svara på offentligt...


Skolan borde verkligen göra något åt det. Och det gör dem. Åt fel håll. Jag fick en lapp hemskickad från hemkunskapen där det stod att det var direkt skadligt att äta godis. Markerat som "FARLIGT" med stor röd triangel. "Du blir överviktig, får diabetes, cancer, DÖR!" det är det vi blir itryckta i skolan. Skuld skuld skuld! Det är så de tror att de kan få fram sitt budskap. Folk förfäras över att "vart tionde barn är överviktigt!", men det innebär ju också att 9 barn inte är det! Och de 9 barnen får också stå ut med den här skiten, den här SKULDEN och kraven på hur man ska vara. Vissa klarar det inte. Och jag skäms för att säga att jag inte gör det. Men det jävligaste är att när man kommer ut med en ätstörning möts man av så jävla många "Jag förstår dig, jag tänker likadant." SÅ SKA DET INTE VARA! tack för att du bloggar om det som håller på att bryta sönder oss totalt. /Junibarn


Bland barn och ungdomar är det ganska viktigt att vara perfekt. Och inte tjock och så.
Man måste passa in. Och då behöver man ständigt vara på en diet. /FlikkahmedKilleh


äntligen ett vettigt inlägg om detta. Utan en massa döda spekulationer och idiotiskt jada jada. Bara rakt upp och ner, så här är det. Kvinnor är kurviga och det är ett ideal vi borde värna om. Allt annat är knäppt och ohälsosamt.
Tack. Suveränt. /Hanna


Läste din inledning och blev glad. En vettig tjej med lite hull på kroppen, men stolt ändå, tänkte jag. Sen läser jag 1,74 lång och 54 kg... Då är man rätt smal. Faktiskt underviktig! Tror det är svårt att förstå hur jobbigt det kan kännas med extra kilon (när det verkligen ÄR extra kilon). Hade du vägt 75 kg - så kanske du inte känt att du var välmående? Men då hade du faktiskt varit normalviktigt enligt BMI! /Jenny

Svar:
Jag tycker inte att det spelar någon roll hur mycket jag själv väger. Jag är en person som är lång och som alltid har varit "För smal" enligt andra. Nu har jag växt till mig och hullat på mig lite och det är jag glad och stolt över. Jag anser att det här ämnet är lika viktigt för mig som för en överviktig tjej. Inlägget handlar om våra barn och hur de uppfattar och tar till sig vår kroppsfixering. Är man överviktig och känner att man behöver gå ner några kilon för sin hälsas eller för sitt välmåendes skulle som vuxen så är väl det bra. Men, man kanske ska behålla det lite för sig själv och inte dela med sig av sina åsikter om sig själv till sin dotter eller son. Att träna och äta nyttig kost är bara bra enligt mig. Banta tycker jag är helt och hållet onödigt eftersom man endå inte orkar hålla sig till den dieten som man väljer hela livet och då går man endå upp dubbelt så mycket när man senare börjar äta som vanligt folk igen. Jag har alltid varit "underviktig" (enligt BMI) och kommer nog alltid att vara. Men det är ingenting som jag valt och fråga mina vänner och min sambo om ni inte tror mig, men jag är nog den mest matglada människa ni kan hitta! Det här ämnet är som sagt viktigt för vem som helst att ta upp och se nu till att göra det! Ut med det i bloggvärlden!



Detta är så grymt hemskt! Min lilla syster är 8 och hon vill banta. Hon försöker ibland äta mindre och ber mamma hjälpa henne med träningsövningar för magen. Bara för att nån annan jävla cp-unge har sagt att hon är tjock!!Varför hyllas inte plus zize modellerna mer? De är väl dem som borde synas i media! /Alexandra


Det är så sjukt. När man är 10 har de flesta inte ens kommit in i pubeterten och den "kvinnliga" växten har inte kommit än. Hur du är som person värderas inte lika stort och jag tror det är en bidragande faktor. Man är varken mer eller mindre värd för att man har 25 i midjemått:S /Neha







Fredagsmys framför Idol.

Nu är det Idolmys. Min kompis Ann sitter i publiken oxå så sitter och kikar efter henne. Hoppas ni har en underbar fredagkväll!




Kopps.

Jag hade verkligen glömt hur rolig den här filmen är.



Va så jäkla sugen på potatis idag till lunch så det fick bli lite kokt potatis och morötter bara. Ibland är det "tråkiga" godast! (Sunes sommar: - Han tycker om potatis). När jag satte på Tv:n så visades Kopps på tv1000 nordic. Den är ju så jäkla rolig! Att dom ska lägga ner polisstationen och då får dom panik och börjar göra egna brott.



Willen fick såklart smaka... han gillar oxå potatis ganska mycket.. (Säg inget till Kaka).


Later.

 

 


Lady Gaga äger scenen.

Har sett detta hur många gånger som helst nu men kan ju inte sluta titta.
Det är ju bara så jäkla bra!

Lady Gaga - Paparazzi (Live MTV VMA 2009)




Fredag och riktigt skitväder.

Kings of Leon - Closer



Jaha idag så var det fredag alltså. Skönt! Längtar tills Kaka slutar jobbet. Idag är en riktig tråkdag. Det regnar ute och är kallt som sjutton. Jag tror jag ska sätta igång och baka lite. Bullmamma. Men jag har verkligen fått dille på att hålla på i köket. Jätte mysigt när det är sånt skitväder ute. Tända lite ljus och lyssna på bra musik. Willen och jag ville verkligen inte gå ut i morse... usch! Det var vekrligen vidrigt vad vi tvekade... men till slut så kom vi ut trots allt....





Vikthetsen ökar bland yngre tjejer.

(Källa: Aftonbladet).


Något som jag skrivit om väldigt många gånger är ett av världens just nu största problem, ideal bilden av kvinnans utseende och våra barn och ungdomar som gör allt i sin makt för att följa just det idealet. Jag själv är som jag sagt tidigare pedantisk med hur jag ser ut och har alltid varit. Jag har även sen jag fyllde 24 gått upp lite i vikt, ingenting som jag direkt stör mig på men som jag endå självklart lagt märke till. Anledningen till det kallas välmående och utveckling mina damer och herrar. Och det är något som alla tjejer/Kvinnor borde lägga på minnet. Kvinnor är kurviga och kommer alltid att vara. Det gäller att vi skyddar våra barn ifrån medias och samhällets syn på idealkvinnan. Pinnsmal midja och sugrör till lår... nej tack. Det är bara vi som kan hjälpa dem att växa upp i en realistisk värld där kvinnor inte ser ut som barbiedockor. Även om vi är utseendefixerade själva så kanske vi ska hålla det lite för oss själva och visa skillnaden mellan att bry sig om hur man ser ut och kroppsfixering. Lära våra barn vad som är naturligt så även dom i framtiden kan skilja på rätt och fel när de möts av medias tycke.


Lizzie Miller - modell



 


Sista avsnittet av inlåst.

Vart det någon mer än jag som fällde en tår? Enligt mig är detta en av de bästa reality serier som någonsin gått. Att få följa ett gäng killar och verkligen se förändringen. Så jäkla häftigt. Och underbart att det finns människor som "gamlingarna" som verkligen orkar gå tillbaka psykiskt och fysiskt för att hjälpa de här killarna. Hoppas det kommer tillbaka med nya kriminella och att dom tänker fortsätta att hjälpa unga killar som hamnat snett.




Kirrat och klart.

Tack för att jag har Kaka som kan komma som en räddare i nöden och fixa min dator. Sådär ja, nu är det bara att blogga vidare... Idag har varit en väldigt ohektisk dag. Det har i princip varit storm ute. Snöblandat regn och blåsigt. Wilgot är frisk igen och har varit mer vild än vanligt. Leka leka leka leka? Lite bilder från idag....(lagom roliga).. och även två presenter till som vi fick på förlovningsfesten som ni inte sett än....





Nu ska vi kika på film och äta lite chili con carne...

Later.

 


Datorstrul.

Såklart så har jag datorstrul här hemma och har jätte svårt att blogga. Får vänta tills Kaka kommer hem så får han ta till sina knep och ordna detta åt mig. Sitter just nu och skriver på en två centimeter stor bildskärm. Vet faktiskt inte vad som har hänt!? Så vi får höras senare.

Later.


Nu slocknar snart det sista ljuset.



Nu är det dags att sova. Har kikat på The Hills och The City med en kopp te i handen. Men nu känner jag att ögonlocken börjar kännas alldeles för tunga för att orka vara uppe längre. Behöver sova oxå. Willen har äntligen fått i sig lite mat. jiihooo. Hoppas bara att han får behålla det under natten nu och att han är piggare i morrn. Annars måste vi kontakta veterinären. Får hålla tummisarna. Nu innan det sista ljuset slocknar så ville jag bara säga godnatt och visa upp en dikt som jag alltid kommer att kunna utantill. Den är så otroligt fin och den hade jag hängandes i mitt rum under hela min tonårsperiod. Sådeså.



Godnatt.

20091004.

Jag kommer inte börja jobba på nya jobbet förrän måndag. Det blev uppskjutet. Så här har ni mig, fortfarande lika taggad att sätta igång på måndag eftermiddag i stället. Snart börjar Bonde söker fru och jag tänker som vanligt sitta som fastklistrad framför Tv:n. Tack godegud för vår lilla Tv i sovrummet då Kaka kollar på fotbollen här inne i vardagsrummet. Perfa. Wilgot är fortfarande dålig och jag börjar bli lite orolig då han inte ens ville smaka lite ris av mig efter maten? Han ligger och sover på Kakas bröst just nu.



Mina två prinsar.

Later.



Oktober har minst sagt varit en upplevelse.

Denna månad har verkligen varit en händelserik månad. Med mig har det hänt massor och idag så känns det som att jag skulle kunna bestiga berg.




Första snön + nytt jobb.

Den syns knappt, den känns knappt, men den är där. (Snön alltså). Har glassat omkring hemma i värmen hela dagen idag. Bara kollat på tv och myst med min lilla Wilgot som är magsjuk. Klockan fyra så bär det av till nya jobbet. Ska bli så spännande så. Introdutionsveckan börjar alltså idag. Det är nu jag ska börja lära mig allting som har med denna lilla pojkes liv att göra. Har precis tagit en lång varm dusch, är laddad till tusen....



Later.


11 år och nybliven mamma.

Kordeza, 11 år är en av världens yngsta mammor. Hennes dotter föddes när Kordeza var påväg till sitt bröllop. (Återigen, hon är elva år!). – Nyss lekte jag med leksaker. Men min baby är min nya leksak, säger Kordeza. Hon kommer ifrån Bulgarien och hemstaden Sliven där det är vanligt med unga flickor som får barn. Det är inget ovanligt om en tjej i 13 års åldern är mamma där, men Kordeza är yngst i staden hittills. Kordeza har döpt sin dotter till Violeta och talar om att hon inte tänker gå tillbaka till skolan eftersom hon har en dotter nu. Läs mer här.






Twilight rapattack.



 


Lövhäng.

Jag och Willen har precis varit ute och hängt lite vid lövhögen. Precis utanför så ligger det massor av löv på marken men när vi kom bort en bit så såg vi en ännu större lövhög med eklöv i. Willen tittade upp på mig och kutade sedan rakt in i lövhögen. Hans ben syntes inte ens medans han röjde. Jag ställde mig rakt i lövhögen och sparkade löv omrking mig och han blev helt galen. Han har inte mått så bra idag. Han har kräkts hela dagen. Får se hur det visar sig i morgon. Om det kan vara något som han ätit bara. Eller om han är magsjuk.



Annars så kom Matilda och Maria här på dagen och fikade lite. Drack Te och åt bullar sen skulle Matilda iväg och hämta Lilly på dagis. Maria åkte precis. Nu ska jag ta och laga lite kvällsmat och sen ska jag sätta mig vid pianot lite.

Kram.


Godmorgon alldeles för tidigt.

Herregud va irriterad man blir på sig själv när man inte kan sova. vaknade klockan fem och kunde inte somna om. Ska inte upp förrän halv sju. Lyx Kaka och Willen som sover som stockar där inne i sovrummet. Hur som helst så tänkte jag tipsa om en blogg och en rolig tävling hos en tjej som heter Karin. /Later.

 


Mondaynight.

Halloj. Här hemma har vi precis ätit kvällsmat. Det blev egna fiskpinnar och ris. Gott! Sen satte Kaka på en enligt honom, sååå bra film. Som var typ skit dålig. Så nu sitter jag här i stället. Nån jäkla robotfilm. Vem orkar se sånt som inte ens är i närheten av verklighet?! Inte jag i allafall. Tror jag ska titta på Sveriges fulaste hem istället?!


Hittade en fin svart/vit bild på facebook som Matilda tog i Lördags.




Present bilder.

Jennie Abrahamson - In this life we live


Här är några av presenterna som vi fick på festen i lördags. Det kommer fler bilder med tiden på resten. Ingen present betydde mer än någon annan, alla är lika värda, även om inte alla hamnade på bild idag.


Naturligtvis så fick Kaka oxå en med sitt namn, men eftersom hans riktiga namn är anonymt för utomstående i bloggen så fick bara min vara med på bild.




Världens tröttaste Ninnie.

Alltså idag är det lika tungt att hålla upp ögonen nu efter lunch som det var i morse. Helt otroligt mega trött är jag. Det är ju helgens bravader som kommer i efterhand antagligen. Har precis kommit hem ifrån jobbet och ätit lunch. Ska lägga mig i soffan en stund nu tänkte jag. Senare kommer det bilder på alla fina presenter som vi fick i Lördags.

Later.




Ny dag, nya tag.

Godmorgon! Sitter på jobbet och registrerar kunder. På onsdag så börjar jag äntligen på mitt nya jobb. Ska bli så himla roligt att få sätta igång. Hoppas alla får en underbar början på veckan så hörs vi lite senare...

Kram.

Goosebumps.

This is it.


Gåshud! Vilken underbar människa han var. Kan återigen inte förstå att han inte finns hos oss längre! Har ni chansen att se This is it på bio så gör det! Man satt och rös hela filmen och han har fan inte gjort en enda dålig låt. Man kan ju inte sitta still! Han är bara bäst helt enkelt.


Love.


This is it.

ikväll blir det bio med ligan. Vi ska på This is it såklart. Bokade biljetter sen lång tid nu... Spännande! Men nu, en dusch.




Förlovningsfest bilder.




RSS 2.0